Slnečné okuliare, dizajnového tvaru
Predám, ako nové, málo používané, zachovalé dizajnové slnečné okuliare. Cena 5e za 1 ks. + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Nový 12 jazykový translator + iné funkcie, zn. IMP
Predám nový, jednoduchý, 12 jazykový translator zn. IMP a aj naviac s ďalšími funkciami ako € konvertor, svetový čas, databanka atď. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Slovníky cudzojazyčné
Predám slovníky : - Rusko - Slovenský a Slovensko - Ruský (803 stranový) - Slovensko - Ruský II.časť, (697 stranový cca. 30.000 slov) - Taliansko - Ruský, (415 stranový cca. 10.000 slov) - Španielsko - Ruský, (420 stranový cca. 11.000 slov) - Rumunsko - Slovenský a Slovensko - Rumunský, vreckový slovník (1016 strán) - Nemecko - Slovenský a Slovensko - Nemecký vreckový slovník (1.020 strán vrátane gramatiky) - Nemecko - Slovenský a Slovensko - Nemecký vreckový slovník (912 strán vrátane gramatiky) Na požiadanie mám aj ďalšie rozličné slovníky. Cena slovníka je 7e / 1ks. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Chladiaca podložka zn. Belkin F5L001 pre Laptop
Predám externú chladiacu podložku (Cooling Stand) zn. Belkin F5L001 pre Laptop. Vlnovo tvarovaná podložka pod notebook poskytuje veľmi dobrý chladiaci výkon. Na rozdiel od ostatných ventilátorov pre laptopy, ktoré sa snažia vzduch tlačiť smerom nadol, využíva tento chladiaci stojan prirodzenej tendencie tepla stúpať, vytláča ho nahor a potom tunelom preč. Vďaka tomu nehrozí prehriatie ani pri veľmi náročnom používaní. Navyše predlžujete životnosť pevných diskov, ktoré sú na prehrievanie náchylnejšie.Okrem toho si samozrejme užijete pohodlnejšie písanie a lepšiu ergonómiu pri používaní notebooku. Napájanie ventilátora je adaptérom, kt. je súčasťou ponuky. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Kufríky, zásobníky na CC audio kazety a na CD/DVD
Predám podla obrázkov : 1.- veľmi zachovalé kufríky - zásobníky rozličných veľkostí na CC audio kazety s obsahom max. : 12 alebo 15 kaziet. Jednotná cena za kufrík je 14e. Žltý kufrík na.24 kaziet je v cene 16e + poštovné. Otáčacie zásobníky 2 ks. (žltý a červený) na 20 ks. CC kaziet. 1ks v cene 10e. 3.- ako nový plastový priesvitný zásobník na CD/DVD s kapacitou do 56 ks. Cena 10e. 4.- ako nový plastový, prehladný a praktický, špeciálny zásobník na 16 ks. CC kaziet vo forme knihy vhodný na jazykové kazety v plochom prevedení, lahko prenosný. Mám 2 ks. Cena za jeden je 5e. 5.- ako nový kovový, stabilný, prehladný a praktický zásobník na 20 ks. CD/DVD. Cena 15e. 6.- nový kovový, stabilný, prehladný a praktický zásobník na 18 ks. CD/DVD. Cena 10e. 7.- plastový, prehladný a praktický, zásobník - stojan v. 55 cm na 32 ks. CD/DVD. Cena 15e. 8.- zachovalý kufrík na 30 ks. audio CC kaziet, dobrá ochrana pred prachom. Cena 15e. 9.- drevená, svetlá skrinka s možnosťou zavesenia na stenu, pre 100 CD/DVD nosičov. Dá sa aj jednoducho položiť na stôl, alebo nábytkovú stenu. Rozmery : 39 x 56 x 10 v cm. Cena 40e. V prípade dobierky treba k cenám prirátať ešte poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
14 €
Lyžiarské palice
Predám velmi zachovalé ďalšie lyžiarské palice : - zjazdové palice rôznych zn. podľa obrázkov, dlžky : 110 cm, 115 cm, 120 cm, 130 cm. V cene od 6 - do 10e. - zachovalé detské palice 69 cm a 90 cm Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Dámska kožená, svetlo modrá bunda v.č. XL
Predám velmi zachovalú, dámsku koženú svetlo - modrú bundu velkosť XL. Bunda je z pravej kože švédskej výroby. Cena je 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Zväčšovacia predsádka Revue (2x) a filter Hoya
Predám zväčšovacie predsádky a filter : 1./ zn. REVUE M49, zväčšenie 2x 2./ zn. HOYA M52, filter O(G) Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Trojpásmové reproskriky zn. AKAI SW-MX66, 40 Watt
Predám zachovalé trojpásmové reproskriky zn. AKAI SW-MX66, max. výkon 40W, impedancia 4 ohmy. Skrinky majú mierne znaky používania, kt. však neovplyvňujú kvalitu reprodukcie. Rozmery : 16 x 33 x 20 (š,v, h). Na požiadanie za malý doplatok pridám aj káble bez koncoviek, alebo s koncovkami. Cena 25e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
25 €
Marika Gombitová "Môj malý príbeh" CC mgf kazeta
Predám originálnu zachovalú CC magnetofonovú kazetu od Mariky Gombitovej "Môj malý príbeh". Cena kazety 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Světova encyklopedie letadel
Predám zachovalú zloženú knihu : Světova encyklopedie letadel v českom jazyku. Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Sprchovacia tyč s magnetickým držiakom
Predám novú originálne zabalenú sprchovaciu tyč s magnetickým držiakom. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Manon Lescaut autor Vítezslav Nezval
Predám zachovalú knihu : Manon Lescaut od autor Vítezslav Nezval. Cena 8e + péštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Turistický slovník Švédsko - Nemecký a opačne
Predám zachovalý, univerzálny vreckový turistický slovník Švédsko - Nemecký a Nemecko - Švédsky. Obsahuje cca. 30 000 slovíčok. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Universal-Wörterbuch : Schwedisch - Deutsch und Deutsch - Schwedisch, 30 000 Stichwörtern.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Tlmivky 1mH a 0,22 mH do repo. výhybiek 2 ks.
1. Predám dve presné vzduchové tlmivky 1mH, do repoduktorových výhybiek, posledné 2 ks. Priemer 7cm, výška 3cm, vinutie Cu smalt. vodič priemer 1mm. Cena 6e + poštovné. 2. Predám dve vzduchové tlmivky 0,22 mH, pre výhybky do reproduktorových sústav. Cena za obidve 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Spodná časť otáčacieho kresla, ako náhradný diel
Predám spodnú časť otáčacieho kresla s plne funkčnou mechanikou, ako náhradný diel, alebo na iné účely. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Slovník vreckový Rusko-Slovenský a Slovensko-Ruský
Predám vreckový, zachovalý slovník Rusko-Slovenský a Slovensko-Ruský. Počet strán 815, 5- vydanie. Cena 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
Životopis a dielo J.A. Komenského
Predám knihu životopis a dielo J.A. Komenského. Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Holiaci strojček zn. Braun 4815 Smart Control 3
Predám na súčiastky, alebo na opravu holiaci strojček zn. Braun 4715 (5717) Smart Control 3. Strojček predávam tak, ako ho je vidieť na obrázkoch t.j. bez bez planžety. Treba novú planžetu a nový akumulátor a nabíjačku. Opravený strojček je umývateľný pod tečúcou vodou. Cena 12e + poštovné. Fotografia je ilustračná. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Obrazy z Chorvátska ručne malované
Predám ručne malované mini obrazy z Chorvátska. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Naberačka - vidlička postriebrená.
Na predaj jedna zachovalá naberacia postriebrená vidlička v cene 3e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Obraz - dekoračný,ručne vyšívaný,zarámovaný obraz
Predám velmi pekný, dekoračný, ručne vyšívaný, v bielom ráme zarámovaný obraz, predstavujúci mamičku s dcérou pred rodinným domom, a ďalšie podla priložených obrázkov. Cena za 1 ks. je 3e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Kolieskové korčule zn. Fila Dynamic v.č. 39
Predám velmi zachovalé kolieskové korčule zn. Fila Dynamic Flex v.č. 39. Cena 30e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
30 €
Remington model R-830, sieťový strojček na holenie
Predám zachovalý, funkčný sieťový holiaci strojček zn. Remington model R-830. Strojček je bez jednej kruhovej mriežky typ mriežky je SP-16 ktorú treba dokúpiť, alebo celý strojček použiť na náhradné diely. Holiaci strojček predávam tak, ako ho je na obrázkoch vidieť, t.j. bez príslušenstva. Cena 10e + poštovné. V prípade záujmu za doplatok 4e pridám aj sieťovú šnúru. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Ochranné okuliare proti UV žiareniu k horskému sl.
Predám velmi zachovalé ochranné okuliare proti UV žiareniu k horskému slniečku. Cena 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Video originálne kazety Harry Poter a Pán Prstenů
Predám originálne velmi zachovalé video VHS kazety : - Harry Poter a tajomná komnata - Harry Poter a kameň mudrcov - Pán Prstenů - Návrat krále (český dabing) (foto na požiadanie) - Pán Prstenů - Spoločenstvo prstenu (foto na požiadanie) - Pán Prstenů - Dvě věže (foto na požiadanie) Cena jednej kazety je 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Sieťové transformátory rozličných parametrov
Predám rozličné fabrické, sieťové výkonové transformátory, napíšte požadované parametre. Napr. trafo : - 230V : 14,5V / 63W - 220V : 6,5V jadro 33x40 mm, (typ 56239) - 230V / 24V 2,5 Wat mini trafo, zaliaté šedé - 230V / 10V, 2,1 Wat mini trafo, zaliaté čierne - 230V : 15,3V - 2,3W (1PN 665 44.1) - 230V : 12V / 5A / 60VA - špeciálne trafo sekundár : 11,8V / 9,3A a primár : 110V-210V-220V-230V (25e) Mám aj iné na dopyt, napíšte, aké parametre potrebujete. Foto čiastočne ilustračné. Po zlých skúsenostiach s dobierkou uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Satelitný setobox zn. Schwaiger DSR 510
Predám funkčný satelitný setobox zn. Schwaiger DSR 510. Na predaj je bez dialkového ovládača, bez antény a bez skart kábla. Cena podla popisu je 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Foto na požiadanie.
Bratislava II - Ružinov
10 €
AC adaptér Canon K30081pre tlačiarne
Predám AC adaptér Canon K30081, Output 13,5 V a 1 A. Určený najmä pre Canon printer. Cena 10e. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Stredoškolské učebnice:Fyzika a Zb. úloh z fyziky
Predám zachovalé, stredoškolské učebnice : 1. Fyzika - pomôcka pre maturantov a uchádzačov o štúdium na vysokých školách. Cena 9e + poštovné. 2. Zbierka úloh z fyziky, r.v. 1970, od autora Petra Baláža. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
9 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 48