Kolobežka detská, retro
Predám zachovalú špeciálnu detskú retro kolobežku. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Osvetľovacia lampa Foma - aladinka do fotokomory
Na predaj plne funkčná stabilná osvetľovacia lampa zn. Foma - aladinka, lampa do fotokomory. Označenie FAX 250 V / 25 W typ 12 541. V lampe sa ešte nachádza nevypálená originálna žiarovka zn. Tesla E14. Smer nasvietenia je nastaviteľný. Lampa sa dá prípadne aj zavesiť. Osadený filter Foma č. 570 (žltý). Cena podla uvedeného popisu je 35e plus poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
35 €
Fén retro ETA typ 312 450W + 30W Watt
Predám velmi zachovalý fén retro, ETA typ 312 450W + 30W. Po zlých skúsenostiach s dobierkou uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Digitálny setobox zn. Strong, antena a TV prijimač
Predám digitálny setobox zn. Strong na terestriálny príjem volných TV programov spolu s izbovou anténou a malým TV prijímačom zn. Orava OTF typ 4347A (Color 347). Uhlopriečka 37 cm. Foto je ilustračné. Zariadenie predávam komplene aj s pripojovacími káblami k okamžitému používaniu spolu v cene 40e. Na požiadanie v Bratislave a okolí za menší poplatok aj doveziem a prípadne aj nainštalujem. V prípade záujmu predám jednotlivé diely aj samostatne.
Bratislava II - Ružinov
40 €
Repro Multi Media Stereo System
Predám peknú, plne funkčnú reprosústavu zn. MS 308. Jedná sa o stereofonnú, basreflex, reproduktorovú zostavu so zabudovaným zosilňovačom - zostava dobre poslúži pre ozvučenie všetkých druhov prehrávačov, mobilov, PC a laptopov, notbukov atď. Výkon cca 10Watt, frekvenčný priebeh 20 Hz - 18 kHz. Vstupný signál je cez konektor typu stereo jack 3,5mm. Zariadenie je kompletné vrátane kabeláže pripravené k okamžitému používaniu. Rozmery skrinky 14 x 28 x 18 (š,v,h) v cm. Cena 35e + poštovné. V prípade záujmu predám k predmetnej zostave kvalitný CD prehrávač zn. Sony D - E220 + kvalitné sluchátka + sieťový zdroj. CD prehrávač má tieto funkcie: je otrasuvzdorný, anti - schock syst., EQ-Megabass, Intro, Random, AVLS, Resume, opakovanie skladby, alebo celého CD a iné. Cena tohto prehrávača vrátane uvedeného príslušenstva je 15e + poštovné. V prípade záujmu predám CD Walkman aj samostatne. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
35 €
Šiltovka
Predám zachovalú menšiu, detskú šiltovku zn. Croatia. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Dámske lodičky v.č. 37
Predám ako nové, elegantné lodičky s vysokým opätkom, podla obrázkov, raz, alebo 2x použité. Velkosť č. 37. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Detské teplé papučky na zimu v.č 16,5 cm
Predám nové detské, teplé zimné papučky, vhodné na chodidlo dlžky 16,5 cm s proti - šmykovou úpravou. Cena 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
Zásobník na príbor
Predám zachovalý, ako nový, zásobník na príbor v cene 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
Motor zmrzlinovača zn. Amboss ICM 0102
Predám funkčný motor zmrzlinovača zn. Amboss ICM 0102. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Nabíjačka (indukčná) k peniču mlieka zn. ETA 3018
Predám indukčnú nabíjačku na automatický speňovač - frapovač mlieka zn. ETA 3018 a taktiež na prípravu miešaných nápojov koktajlov, omáčiek a drezinkov. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Skladacia stolička na pláž s termo vačkom
Predám zachovalú praktickú, skladaciu plážovú stoličku vzadu s termo vačkom na studené nápoje, alebo iné. Stolička je stabilná, ľahká a zaberá minimálny priestor. Cena 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Topánky zn. Tornado, v.č. 40
Predám raz použité kožené topánky zn. Steve Madden, model Tornado, v.č. 40. Cena 20e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Diplomatka zn. Made in Italy 30 cm x 42cm
Predám velmi zachovalú diplomatku zn. Made in Italy 30 cm x 42cm. Cena 10e plus poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Neoprenové púzdro na tablet 19 x 27 cm a 20x17 cm
Predám nové neoprenové puzdro na tablet pre max. veľkosť tabletu cca. 19 x 27 cm. Cena 4e + poštovné. Na predaj ešte jedno menšie púzdro z koženky na tablet rozmerov cca. do 20x17 cm. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Plážový - turistický klobúčik, v.č. cca. 58
Predám velmi zachovalý, bavlnený dámsky, plážový - turistický klobúčik v.č. cca. 58. Tento turistický klobúčik má v hornej časti dva integrované odkladacie vačky, z ktorých jeden je na zips. Cena 3e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
3 €
Typové koliesko pre elelektr. pís. stroje Brother
Predám typové koliesko pre elektronicke pisacie stroje Brother, nemecká znakova sada, pismo Script Brougham. Specifikacia: - Brother Daisywheel - PRESTIGE 1012 (10/12 PITCH) - Kompatibilne so strojmi typu Brother AX410 AX430 Cena 30e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
30 €
Encyklopedia medicíny 1. diel AA - AM Asklepios
Predám velmi zachovalú lekársku knihu : Encyklopedia medicíny 1. diel AA - AM Asklepios 1993.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Detská tenisová raketa zn. Wilson Blade 25 (63 cm)
Predám velmi zachovalú detskú tenisovú raketu zn. Wilson Blade 25 (63 cm). K rakete je aj ochranné púzdro, kt. jr prispôsobené na nosenie rakety na chrbte. Cena 25e plus poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
25 €
Dámske topanky s vysokým opätkom v.č. 37 zn. Grace
Predám dámske topanky s vysokým opätkom v.č. 37 zn. Graceland, ako nové, nepoškodené, na sviatočnú príležitosť. Ľahké obúvanie je umožnené pomocou zdrhovadla na päte. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Epilator zn. Eta - Opti Mini
Predám velmi zachovalý epilator zn. Eta - Opti Mini. Epilácia je založená na osvedčenom systéme rotačných kotúčikov, odstraňuje i veľmi krátke chĺpky (0,5 mm), 2 rýchlosti (1800/2200 ot./min), pinzetový systém rýchlo odstraňuje chĺpky i s korienkami, pre perfektne hladkú pokožku po dobu až 4 týždňov. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Vyhrievacia deka zn. Sencor SUB 190, 60 Watt
Predám novú, elektrickú vyhrievaciu deku zn. Sencor SUB 190, 60 Watt, velkosť 150 cm x 80 cm. Teplotu je možné nastaviť v 2 stupňoch intenzity. Sencor SUB 190 funguje na odpojiteľné diaľkové ovládanie a je vybavená bezpečnostným čidlom proti prehriatiu. Cena 22e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
22 €
Učebnica - Microsoft Project 2013 Step by Step
Predám velmi zachovalú vyúčbovú knihu pre program Microsoft Project 2013 Step by Step. Kniha - učebnica je ako nová a je napísaná v anglickom jazyku. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Cena je 8e + pštovné. Foto na požiadanie.  
Bratislava II - Ružinov
8 €
Tenisová raketa Wilson mod. Staff 150 ST Graphite
Predám jednu velmi zachovalú, kvalitnú tenisovú raketu zn. Wilson mod. Staff 150 ST Graphite. Cena 75e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
75 €
Varná kanvica zn. Sinbo, mod. SCM 2948
Predám varnú kanvicu zn. Sinbo, mod. SCM 2948, výk. 1000 W, obsah cca, 0,4 L vhodný na turistiku. Material plast. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Knihy podľa zoznamu - box : 13, 14, 15, 16, 17, 18
Predám zachovalé knihy rôznych žánrov, podla zoznamu boxov : 13, 14, 15, 16, 17, 18. Pozrite si prosím zoznamy kníh nižšie. Zoznam je nepravidelne aktualizovaný. Ak ste si nejakú knižku vybrali, tak by som Vás poprosil, keby ste mi dopísali aj číslo príslušného boxu, v ktorom sa knižka nachádza, ďakujem. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pričom pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Zoznam / Box č.13: Spojeneckí vojaci v 2. svetovej vojne - Charbonniere Philippe Rivers of Babylon 3 alebo Fredyho koniec - Peter Pišťanek Ve svĕte pochodní - Cílek Roman Pĕt minut před půlnocí - Ota Holub Stíhač žije bojem - Skomorochov Nikolaj Moje tichá válka - Kim Philby Z Buzuluku do Prahy - Ludvík Svoboda Kočáry a pouštĕ - David Eshel Vždy v předním šiku - Zdenĕk Nĕmeček Ikarové bez legend a bájí - Doubek Oldřich Mé velitelské operace - Otto Skorzeny Človek, ktorý otriasol treťou ríšou - Branko Kitanovič Kréta 1941 Okřídlená invaze - Peter Gryner Poslední akord - Günter Hofé Tempesty nad Evropou - Roland Beamont Pearl Harbor Tenno Heika Banzai (Vzestup a pád orlů Nipponu - 2. díl historie japonského letectva) Vejřík Lubomír Operace Bodenplatte - Norman Franks Thud (Vzdušný boj proti srdci severního Vietnamu) Jack Broughton (2 ks knihy) Stíhací esa korejské války - Dorr, Lake, Thompson Nĕmecká esa na střemhlavých bombardérech - Georg Brütting Dietlovy oči - Konrad Knabe Pozor na šesté! Ohlédnutí stíhacího pilota - Frederick Blesse Mnozí nedoletĕli - František Loucký Zoznam / Box č.14: RIO 2016 XV. Paralympijské hry - Riapoš, Ščepán, Végh X Severný pól - 1. Slovenská severopolárna expedícia - Arktický kvet - Kele František - Predané Proces s Dr. J.Tisom - Spomienky Žalobcu Rašlu a Obhajcu Žabkayho Velký Doktor - Radim Kalafus Svetlo na druhom brehu - Raymond Moody Ani mouše by neublížili - Slavenka Drakuličová Krvavé jahody - Jiři Kupka Kleopatra - Emil Ludwig Velká kniha o konopí - Rowan Robinson Cušima 1. díl - Novikov-Priboj Ani smrť nerozdelí - Matúš Burčík Marilyn Monroe - Anglicko - Slovenská biografia Madona - Lúlia Ederhofer Já Martina - Martina Navrátilová Divadlo Semafor: Človĕk z půdy, Taková ztráta krve, Jonáš a Tingl-Tangl - Jiří Suchý Bolek Polívka v manéži i mimo - Sarvaš & Zapletal Miroslav Vymazal - dráhový cyklista - Antónia Vymazalová S.O.S. Kamaráti na lyžiach - Holzinger Ako byť šťastný - Jeho svätosť 14. dalajláma a Howard Cutler Gagarin - Kozmiclé klamstvo - István Nemere Béla Bugár - Žijem v takej krajine........................................................... (box 14) predané Zoznam / Box č.15: Bojovali a umírali v IndoČínĕ - Ladislav Kudrna Lubjanka III. Patro (Svĕdectví předsedy KGB Vladimíra Semičastého) - Tomáš Sniegoň Stalinovi Sokoli - Polák, Shores Cizinecká legie - Günter Halle Válčil jsem v poušti - Richard Zdráhala Tajemství dne D - Gilles Perrault Boje a návraty - František Fajtl Sestřelen - František Fajtl Hugger Mugger - Robert Parker Letec Alois Vašátko - Adolf Vrána Velitel stíhacího letectva - Zbynĕk Duda V uniformĕ RAF - Petr Radosta Osud byl mým přítelem - Miroslav Vild Kruté nebe - Zdenĕk Bidlo Pravdepodobnĕ zabit - Zdenĕk Bidlo Ztracený letec - Meyerowitz, Stevens Proti falšování dĕjin 2. svĕtové války Posledné stránky denníka - Valerij Briusov Joe - Navigátor od třistajedenáctky - Josef Doubek Létal jsem s Třistatřináctkou - František Fajtl Moja cesta k RAF - Zadrobílek Nedokončený denník ČeskoSlovenského stíhače RAF - Ladislav Beneš Zoznam / Box č.16: Svĕt velkých cen (GP Moto) - Jiří Wohlmuth Mŕtve ramená volajú - Jozef Dunajovec, rieka Dunaj Lekári - Erich Segal Anatómia vraždy - Robert Traver Interview 99 Osobní vĕštírna - Igor Medzay Lexikon společenského chování - Vladimír Smejkal Horúca Olympiáda - Vážne a smiešne fakty - Michael Coleman Jazdci zo zlatej kotliny 1 - Gabriel Ferry Dom na Piatej Avenue - Candace Bushnell Požičaná tvár - Peter Adams Ty si Peter Skala - Milan Jurčo S radosťou k úspechu - Nikolaus Enkelmann Veľký tresk - Gál, Urban Karmínový DvojDolár - Dag Palovič Závisť - Gregg Olsen Lexikón slovenských dejín - Škvarna, Bartl, Čičaj, Kohútová, Letz, Segeš Rozum do vrecka - Malá vrecková encyklopédia - Mladé letá 1978 Alenka z planety zemĕ - Kir Bulyčov Zoznam / Box č.17: II. Druhá svĕtová válka - Stručné dĕjiny Atentát na Reinharda Heydricha - Miroslav Ivanov Veľká vlastenecká - Sergej Smirnov Jak se dostat k moci - Alexandr Ort Ja, Adolf Eichmann... - Ladislav Mňačko Arnhem 1944 - Jaroslav Hrbek Víťĕzství v Pacifiku - Miloš Hubáček Pronásledování bitevní lodi Bismarck - Ludovic Kennedy V říši zla - Křičíci orel za Rýnem - Donald Burgett Pád Nipponu - Aleš Skřivan Honba za právem (Fakta a svĕdectví atentátu na J.F.Kennedyho) - Mark Lane Ozvĕna výstřelů z Dallasu - Losev / Petrusenko Kartúza Parmská - Stendhal Údolie rozhodnutia - Marcia Davenportová Zrada - Greg Olsen Byl jsem agentem CIA - Philip Agee Vraždy ve státním zájmu - V.P.Borovička Kúpel - Wojciech Žurkovski, román, prvé mesiace po oslobodení Polska po II. sv, vojne Zoznam / Box č.18: Motory hřmí vzduchem - Václav Kubec Metódy sociálnopsychologickej praxe - Kollárik, Solárová Pedagogická psychológia pre teológov - Korherr Pád orlice - Poslední dni třetí říše - Robin Cross Otroci raket - Kurt Magnus Profesionální válečník - Richard Marcinko Storočie Šakalov - Borovička Čudný prípad Dr. Jekylla & Mr. Hyda Mladá matka - MUDr. Rýľ, Janošková Klub záhad - Smrtiaca hmla - Thomas Brezina Tajemný svĕt hormonů - MUDr. Doleček Spiknutí 365 - Gabrielle Lord Človek v bludnom kruhu - MUDr. Višňovský, MUDr. Valentík Říkali mu Terazky aneb šest půllitrů u Jelínků - Miloslav Švandrlík Biela Kniha o výčinoch kontrarevolúcie v Maďarsku II. Zázračný svĕt hvĕzd - James Jeans Jedna kniha, ktorá obsahuje týchto 5 častí : 1. Národné hospodárstvo pre VII. a VIII. triedu slov. gymnázií 1942 - Brišks a Žirko 2. Príručka nár. hospodárstva - Šimovič 3. Ústava ČSR z 9. mája 1948 4. Obrázkové slovenské dejiny - Hrušovský, mimoriadne cenná a zaujímavá podrobná dejepisná kniha v boji o samostatnosť Slovenska (Turecké nájazdy, Rakúsko Uhorsko, maďarizácia, Štúrovci atď.) 5. Náboženský svetonáhľad - Dudáš Politické strany na Slovensku 1860 - 1989 Hra na život a na smrť - Jozef Puškáš Akupunktura Kovem a ohnĕm - Kajdoš Veselá akupunktura - Bydžovský Za facku - Eva Urbaníková Modrý Krokodíl - Dobré vtipy a zábavné príbehy 1 Detský humor - Andrej Špeťko Smiech XX. storočia - Andrej Špeťko Anekdoty o dovolené a na dovolenou Hanbaté anekdoty - Václav Vlk Rozhovory o Tehelnom Poli - Svetozár Okrucký
nešpecifikovaná lokalita
dohodou
Športový bag zn. Mikasa na koliečkach - trolej
Predám zachovalý : Športový bag zn. Mikasa na koliečkach s viacerými oddeleniami. Cena 25e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
25 €
Reproduktory zn. Red Star mod. ELS-8
Predám zachovalé reproduktory zn. Red Star mod. ELS-8. Parametre : 8 ohmov, , 45 Watt, foto na požiadanie. Rozmery a rozteče dier : - celkový priemer koša 22,5 cm - rozteč dier do štvorca 15,2 cm - rozteč dier do kríža 21,5 cm Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Bytový telefon DT 85 s bzučiakom, typ 4 FP 210 37
Predám velmi zachovalý, domáci bytový telefon DT 85 s bzučiakom, typ 4 FP 210 37. 101. Domáci telefón DT85 s bzučiakovým vyzváňacím signálom je určený pre analógové komunikačné systémy. Ponúka kvalitný prenos zvuku a spoľahlivú prevádzku. Telefón je vybavený tlačidlom pre ovládanie elektrického zámku. Ako mikrofón je použitý elektrétový menič a reprodutor ako slúchadlo. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Kolesá podla obrázkov
Predám ako nové kolesá podla obrázkov : 1. - dve kolesá priemeru 60 mm na náprave 2. - dve samostatné kolesá Lego priemeru 55 mm 1. - jedno koleso Lego priemeru 80 mm Cena spolu 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 48