Fotoaparát zn. Polaroid Square Shooter 2
Predám ako nový, funkčný Polaroid Square Shooter 2. Napájanie na dve alkalické baterky typu AA 1,5V. Cena 60 € + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
60 €
Hlboko čistiaca pleťová voda - Sebamed Clear Face
Predám originálne zabalenú - Hlboko čistiacu pleťovú vodu Sebamed Clear Face Deep Cleansing Facial Toner, obsahu 20 mL, v cene 1ks / 2e, v ponuke je spolu 5 ks. Popis : pleťová voda šetrne a zároveň hĺbkovo čistí problematickú pleť pôsobí proti akné, komedónom a kožným nečistotám, šetrne čistí, upokojuje, zvláčňuje, pôsobí proti baktériám spôsobujúcim akné, vhodné pre citlivú a alergickú pleť. Podrobnejší popis a spôsob používania je v príbalovom letáčiku. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
2 €
Dámska kabelka rozmerov 20 x 26 x 7 cm
Predám velmi zachovalú dámsku kabelku rozmerov 20 x 26 x 7 cm. Celkovo 3 oddelenia z toho 2 na zips. Cena 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
CD a MP3 prehrávač zn. Roadstar PCD-9550MPT
Predám zachovalý CD a MP3 prehrávač zn. Roadstar mod. PCD-9550MPT, okrem množstva rozličných funkcií má tento prehrávač ešte integrovaný prijímač FM. Súčasťou ponuky sú aj kvalitné nové sluchátka a napájací sieťový zdroj. V prípade používania nabíjacích akumulátorov sa tieto dajú priamo nabíjať bez vyberania z prehrávača. Cena 20e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Pinzeta s pružinkou na odstraňovanie kliešťov
Predám ako novú, pinzetu s pružinkou na odstraňovanie kliešťov, viď priložené foto. Jedná sa o praktickú pomôcku pri výletoch a túrach v prírode, a velmi dobre poslúži na odstraňovanie nepríjemných kliešťov aktívnym prístupom k predchádzaniu prípadnej infekcie s nepríjemnými následkami. Pinzetka nezaberá moc miesta a dá sa lahko uložiť na dobre prístupné miesto v batožine pre okamžité použitie v prípade potreby, dúfajme, že nebude treba. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Okuliare so žltými sklami s UVA-B filtrom
Predám, ako nové, okuliare so žltými sklami s UVA-B filtrom ideálne pre vodičov v zhoršených svetelných podmienkach ako je jazda za šera a v noci, ale takisto sú vhodné pre kohokoľvek kto chce lepšie vidieť takýchto zhoršených svetelných podmienkach ako napr.: lyžiari, golfisti, rybári, poľovníci atď. Cena: 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Obrázok z Peru r. 1996, rám cca 23x14 cm
Predám obrázok suvenír z Peru r. 1996, rám cca 23x14 cm. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Ochranné okuliare proti UV žiareniu k horskému sl.
Predám ochranné okuliare proti UV žiareniu k horskému slnku : - s priesvitným púzdrom v cene 5e - bez púzdra v cene 4e Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Guličkové počítadlo do 100 rozmery 24 x 23 cm
Predám velmi zachovalé guličkové počítadlo do 100, rozmery 24 x 23 cm. Cena 6e + poštovné. Na predaj ešte drevená anglická abeceda 24 x 29 cm. Za každým písmenkom je typické anglické slovíčko, napr C - Car D - Dog .... atď. Cena 4 e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Pivný pohár obsahu 1 L, zn. Krombacher Pils
Predám zánovný 1 litrový pivný pohár zn. Krombacher Pils. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Špeciálna edícia originálnych tenisových loptičiek
Predám štyri hrané tenisové loptičky z jedinečnej edície originálnych tenisových loptičiek v dóze zn. Roger Federer. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Vzdušné, lahké dámske plátenky
Predám nenosené vzdušné plátenky ružové v.č. 38 a modré v.č. 40. Cena je 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Rádio, CD MP3 prehrávač zn. Memorex
Predám zachovalé prenosné stereo kombi rádio - CD MP3 prehrávač zn. Memorex. Cena 15e plus poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Kniha: Cvičebnice Japonštiny aut. Ivan Krouský CZ
Predám knihu : Cvičebnice Japonštiny aut. Ivan Krouský (CZ). Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. (B11)
Bratislava II - Ružinov
5 €
Detské dievčenské, elastické Jeans dlžka cca 52 cm
Predám tri velmi zachovalé detské, dievčenské, elastické Jeans zn. Oliver dlžka cca. 52 cm. Cena 4e za 1 ks. Na predaj ešte jedny dievčenské, elastické Jeans zn. Espirit - Denim, dlžka cca 52 cm. Foto pošlem na požiadanie. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
Náhradné rukoväte zn. Swix a trekingové pätky
Predám náhradné rukoväte zn. Swix RDPCC100 na bežecké palice s návodom a v originálnom balení. Na predaj ešte gumený HC chránič hrotu, trekingové pätky zn. NW Pad Enduro universal 9 mm a 11mm. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Šachová škola majster sveta Anatoly Karpov
Predám nový hovoriaci šachový počítač, škola Millennium podla mnohonásobného majstra sveta Anatoly Karpova v nemeckom jazyku. Výborná pomôcka na hranie, alebo učenie. Ďalšie funkcie na požiadanie. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Sony Play Station 2 - adapter SCPH-70100 8,5V
Predám plne funkčný AC Adapter SCPH -70100 8,5V zn. Sony na Play Station 2. Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Objektív Tokina SZ-X zoom 80-200, bajonet Canon FD
Predám velmi zachovalý, ako nový teleobjektív Tokina SZ-X, zoom 80-200, 1:4,5 - 5,6 pre Canon fotoaparaty s FD bajonetom. Cena 50e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, pri dobierke požadujem úhrada poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
50 €
Bábika, oblečené dievčatko v. 33 cm
Predám velmi zachovalú bábiku, oblečené dievčatko v. 33 cm so zatvárajúcimi sa očami v cene 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Dámske čierne, lakované sandále: zn. Woja v.č. 37
Predám čierne lesklé, dámske sandále : zn. Woja v.č. 37 málo používané, a ako nové. Cena 17e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
17 €
Taška priesvitna na hygienické potreby 30x25 cm
Predám dve ako nové, priesvitné tašky na hygienické potreby rozmerov 30 x 25 cm a menšia 15 x 20 cm. Tašky sú univerzálne použitelné na cestovanie, dovolenku, pláž, alebo na pobyt v nemocnici atď... Cena spolu 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Dámska, kožená kabelka rozmerov 32 x 23 x 7 cm
Predám velmi zachovalú, dámsku kabelku tyrkysovej - zeleno modrej farby rozmerov 32 x 23 x 7 cm. Originálna kabelka je z pravej kože vyrobená v Taliansku. Celkovo má 3 oddelenia z toho 2 na zips. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred. Predám Dámska kabelka 32 x 23 cm
Bratislava II - Ružinov
10 €
Sopránová, zobcová flauta (30 cm)
Predám zachovalú sopránovú, zobcovú flautu, dlžka 30 cm. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Kodak vintage film Gold 126, 24 exp. 28x28 mm
Kodak vintage film Gold 126, 24 exp. 28x28 mm expired 9-2001. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Púzdro na šnupací tabak zn. Made in West Germany
Predám vintage kovové púzdro na šnupací tabak - bezdýmový pôžitok z tabaku. Priemer dózy zn. Ozona snuff je priemeru 46 mm a je zn. Made in West Germany. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Ludovít Štúr vo výtvarnom spodobení - medajlon
Predám medajlon - Ludovít Štúr vo výtvarnom spodobení. Cema 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Album na 100 fotiek 10 x 15 cm a 200 fotiek 9 x 13
Predám pekné zachovalé spomienkové albumy vo forme knihy : - album na 100 fotiek 10 x 15 cm v cene 5e + poštovné. - album na 200 fotiek 9 x 13 cm v cene 7e + poštovné - album velký 300 fotiek 9x13 až 10x14 cm a dajú sa v ňom uložiť aj 6 foto CD. Možnosť dopisovať aj komentáre k jednotlivým fotografiám. Cena 14e + poštovné. Fotografie sa zasúvajú pod priesvitnú fóliu príslušného formátu. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
14 €
Detské chrániče na ruky, lakte a kolená na korčule
Predám detské chrániče zn. Crazy Creek Pro line junior L na ruky, lakte a kolená na korčulovanie, alebo na skateboard, pre deti od cca. od 8 do 11r. Chrániče nesú mierne známky používania, ale sú plne funkčné pre ďalšie používanie. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Kuchársky rondon zn. clinic+job-dress v. č.L- XL
Predám podla obrázkov zachovalý kuchársky rondon s krátkym rukávom zn. clinic+job-dress velkosť cca. L- XL. Celková dlžka 75 cm, šírka v ramenách cca. 38 - 40 cm, obvod hrudníka cca. 100 cm a obvod dole je cca. 110 cm. Cena 14e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
14 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 48