Životopis Hana Hegerová a láska klečí na hrachu
Predám knihu o českej speváčke Hane Hegerovej. Čítaná, bez poškodenia. Obsah: Publikace se snaží o hluboký ponor do života umělkyně a obsahuje kompletní texty písní z jejího repertoáru. - vydavateľstvo: Petrklíč - jazyk: český - väzba: tvrdá s prebalom - rok vydania: 1997 - počet strán: 176 - rozmery: 22 x 15 cm. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Duševní ochrana Jak stvořit pozitivní,obrannou ...
Predám knihu Duševní ochrana - Jak stvořit pozitivní, obrannou a léčivou energii od autorky Teresy Mooreyovej ako sa chrániť pred chorami, ako zdravo žiť a zvýšiť si svoje psychické i fyzické sily prostredníctvom cvičenia... Ako nová, bez poškodenia, len má v prednej časti jednu pečiatku... (pozri fotky). Obsah: Všetci vieme, že je dobré chrániť sa napr zdravou výživou pred chorobami, bezpečnostným zámkom pred zlodejmi. Ale už málokto vie, že nemenej dôležitá je aj ochrana nášho vnútra, našej duše. Aby sme boli v živote pokojní a šťastní a dokázali vzdorovať všetkým životným situáciám, musíme sa naučiť ochrániť svoje domovy, svojich blízkych a sami seba pred rušivými vplyvmi a vybudovať si okolo seba skutočnú oázu klidu. Po prečítaní tejto knihy si osvojíte jednoduché cvičenia k zvýšeniu fyzickej i psychické sily a obranyschopnosti. Naučíte sa využívať vôňou, zvukov a ďalších rituálov k očiste svojho príbytku. Zistíte, ako účinná môže byť obyčajná predstavivosť. - vydavateľstvo: Metafora - jazyk: česká - väzba: pevná - rok vydania: 2008 - počet strán: 128 - rozmery: 190×235 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5,50 €
Letná sada - vodná pištoľ a ventilátor do ruky
Predám dve hračky vhodné do letného obdobia, skladajúci sa z vodnej pištole a ventilátora do ruky. Hrané, bez poškodenia, opotrebenie vidno na ventilátore, kde je očiam a iným kresleným častiam oškriabaná farba. Vodná pištoľ sa napĺňa, že sa odšróbuje zelená časť/náplň. Ventilátor funguje bez batérií, stačí stláčať gombík na bočnej ľavej strane a koleso sa krúti. Rozmery ventilátora: - výška: 19,5 cm Rozmery vodnej pištole: - dĺžka: 16,5 cm Cena je za obe spoločne!:-) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za váš nákup!:-)
Nitra
2,80 €
Červené spoločenské šaty
Predám prekrásne spoločenské šaty s volánikmi na sukňovej časti a strblietavým pásom s flitrami na prednej i zadnej strane. 2x použité, bez poškodenia. Veľkosť S Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
20 €
Elegantná sukňa Orsay s opaskom
Predám krásnu elegantnú sukňu v hnedých tónoch so všitým koženkovým opaskom, značky Orsay. Zapínanie je na zips , kovové spony. Ozdobný rozparok na zadnej strane. Použitá, bez poškodenia (až na trocha pokrčenú časť na opasku) Rozmery: - obvod pása: 83 cm - obvod bokov: 94 cm - celková dĺžka od pása po okraj: 51 cm - veľkosť: 36 - značka: Orsay - materiál: 64% polyester, 34% viskóza, 2% elastan Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Elegantná puzdrová sukňa
Predám krásnu a kvalitnú elegantnú sukňu značky Carlo Cecci od Odemat, 3x použitá, bez poškodenia. Sukňa má podšívku, ozdobný rozparok, zapína sa na zips a jeden gombík. Rozmery: - obvod pása: 79 cm - obvod bokov: 96 cm - celková dĺžka od pása po okraj: 54 cm - veľkosť: 42 - značka: Carlo Cecci by Odemat - materiál: 100% polyester, Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Čierna sukňa so striebornými ružami
Predám elegantnú sukňu v čiernej farbe s potlačou strieborných ruží, na prednej strane s ozdobným rozparkom. Takmer nenosená, 3x použitá, bez poškodenia. Rozmery: - obvod pása: 76 cm - obvod bokov: 90 cm - celková dĺžka od pása po okraj: 41 cm - veľkosť: S - značka: Fresh Made - materiál: 100% polyester Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Tmavomodré pásavé úzke nohavice
Predám krásne úzke nohavice s bielymi úzkymi pásmi, značky F&F. Málo nosené, bez poškodenia. Zapínanie na zips, kovový háčik a gombík. Bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka od pása po okraj: 93 cm - obvod pása: 74 cm - obvod bokov: 66 cm - dĺžka predného sedu: 31 cm - dĺžka zadného sedu: 33 cm - veľkosť: 40 - materiál: 35% polyester, 20% viskóza, 25% Ľan, 20% bavlna Podšívka: 100% polyester - značka: F&F Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Kniha Jazdci, kone a poníky-Dickins a Pratt
Predám knihu pre detských a mladých milovníkov koní Jedzci, koně a poníky o autorov Rosie Dickins a Leonie Pratt. Čítaná, bez poškodenia, nebolo nikdy v knihe vyplnené, komu patrí (je tam táto možnosť, pozri fotky). Obsah: Táto príťažlivá knižka nás pozýva do sveta koní a poníkov. Nielenže nás naučí lepšie porozumieť týmto múdrym zvieratám, ale začínajúcim jazdcom aj poradí, ako zvládnuť základy jazdenia a ako sa správne starať o poníky. Knížka však ponúka aj pútavé príbehy očarujúce báje a pôvabné rozprávania o koňoch z celého sveta. - vydavateľstvo: Fortuna Libri - jazyk: český - väzba: pevná - rok vydania: 2011 - rozmery: 216 × 276 mm - počet strán: 96 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Modré púzdro so včielkou na cumlíky
Predám obal na cumlíky. Iba krátko použité. Modrý je značky Canpol babies a ružový je Babyono. Rozmery: - 5 x 5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Orientálna váza a stojan na sviečku z alpaky
Predám dekoratívnu orientálnu vázu z alpaky. Váza má ozdobné vzory s miernejšou farebnou výzdobou. Je bez poškodenia. Rozmery: - výška vázy: 14,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Slnečné dámske okuliare - pilotky
Predám dámske minimálne nosené slnečné okuliare "pilotky". zlaté rukoväte, čierne sklíčka. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty! Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Bordová šatka s tmavomodrými hviezdami a riasením
Predám menšiu šatku v bordovej farbe s motívom tmavomodrých hviezdičiek, robená je v štýle "tunela", je po stranách prišitá. Riasená, 2x použitá, bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka: 174 cm - šírka: 29 cm (po natiahnutí aj 49 cm) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Kniha Tanec s vlkmi - Michael Blake
Predám staršie vydanie knihy Tanec s vlmi od autora Michaela Blakea. Bola čítaná, v dobrom stave, bez poškodenia, len pečiatka... Obsah: Krátce po skončení války Severu proti Jihu je voják Severu vyznamenaný za statečnost John Dumbar převelen do pevnosti na území Indiánů. S nimi se po počáteční nedůvěře postupně sbližuje až do té míry, že přijímá nové indiánské jméno Ten, který tančí s vlky. Jeho nový život je však násilně přerušen ve chvíli, kdy do pevnosti dorazí další vojáci... Podle knihy Michaela Blakea byl natočen stejnojmenný film s Kevinem Costnerem, který získal sedm Oscarů. - vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 1992 - počet strán: 224 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Denníky Carrie B.1.(Bradshaw) a B.2.-Leto v meste
Predám dve knižné série Denníky Carrie B.1. a Carrie B.2. - Leto v meste od autorky Sexu v meste Candace Bushnell. Obe knižky boli raz čítané, kvalitnom stave, bez poškodenia. Obsah: Denníky Carrie B. 1 Kto bola Carrie Bradshawová pred Manhattanom a Manolkami? Denníky si hlavná hviezda Sexu v meste píše v poslednom ročníku strednej školy v malom americkom meste. Ani v tomto veku nechýba Carrie to, čím je taká známa v dospelosti: láska k móde, dôvtip, spisovateľské ambície i jej vlastný spôsob feminizmu. Carrie má... Denníky Carrie B. 2 - Leto v meste Leto je v New Yorku magické obdobie a Carrie ho miluje so všetkým, čo k nemu patrí – s bláznivými susedmi, secondhandmi s oblečením, divokými večierkami a príťažlivým mužom, z ktorého sa jej podlamujú kolená. No čo je na tom najlepšie, je v kurze pre spisovateľov a robí. - vydavateľstvo: Slovart - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2011 - počet strán: 360 a 400 - rozmery: 130×210 mm Cena za kus: 5€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Kniha Pápež prichádza k nám - ThDr.Anton Bagin
Predám staršiu knihu kresťanskú knihu od ThDr. Antona Bagina – Pápež prichádza k nám. Kniha bola čítaná, javí známky používania, čo súvisí i s vekom knihy. Obsahuje okrem textu i rôzne fotky. Obsah: Táto kniha je zbierkou rôznych tém a ani pri jednej jedinej nie je napísaný autor. Len ThDr. Anton Bagin ako recenzent na konci knihy. - vydavateľstvo: Nezávislosť, Bratislava, „Knihovnička Slobodného piatka“ - jazyk: slovenský - väzba: - rok vydania: 1990 - počet strán: 99 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Kennedy-Na muške prezident - Ian R. Brooch
Predám knihu o vražde jedného z najznámejších prezidentov USA J.F.Kennedyovi od autora Iana R. Broocha, ktorý bol už pred 60.rokmi zavraždený (kniha je 20 rokov stará, vtedy to bolo pred 40.rokmi). Kniha popisuje aj prostredníctvom archívnych fotografií prvé momenty po výstreloch až po hľadaní dôkazov a podozrelých z tejto strašnej udalosti. Taktiež rieši rôzne možné teórie, kto skutočnosti zavraždil Kennedyho... Ako nová, čítaná, bez poškodenia. Obsah: Když odhlédneme od nevyhnutelných nedostatků každého prezidentství, byl obdivován pro svůj mladistvý elán, inteligenci a vitalitu. Ve srovnání s korupcí a cynismem, které dnes ovládají veřejný život, jeví se zpětně jeho éra stále přitažlivější, jako údobí naděje a obnovy. Před 40 lety byl zavražděn 35. prezident USA J. F. Kennedy. Pouhých několik hodin před výstřely Kennedy prohlásil, že nikdo, ani tajná služba, nemůže učinit nic pro záchranu prezidentova života, pokud ho někdo chce zavraždit. - vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství v divizi Cesty - jazyk: slovenský - väzba: pevná, bez prebelu, lesklá - rok vydania: 2004 - počet strán: 176 - rozmery: 172,0 x 240,0 x 16,0 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Kniha 7 Tajemství štěstí Gyles Brandreth
Predám knihu 7 Tajemství štěstí od autora Gylesa Brandretha o hľadaní tajomstva cesty za šťastným životom. Čítaná, bez poškodenia. Obsah: Gyles Brandreth nyní svých 7 Tajemství štěstí přináší i vám. Tajemství jsou to jednoduchá, snadno zapamatovatelná, ale obtížně dosažitelná. Nalezl je na konci své cesty za štěstím - v psychiatrickém křesle s pomocí Dr. Anthonyho Clarea. Co je štěstí? Kdo štěstí dosáhne? A jak? To jsou zásadní otázky, které se Gyles Brandreth rozhodl v této knize zodpovědět. Výzkum pořádaný Univerzitou v Manchestru a University College v Londýně prokázal, že šťastní lidé žijí o sedm až deset let déle, než lidé nespokojení. Tato kniha váš život nejen obohatí, ale prodlouží ho. - vydavateľstvo: Slovart CZ - jazyk: český - väzba: pevná - rok vydania: 2014 - počet strán: 120 - rozmery: 125×183 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Kniha Nedokonalci - Tom Rachman
Predám knihu Nedokonalci od autora Toma Rachmanova. Čítaná, bez poškodenia, má v prednej vnútornej strane pečiatku... Kniha zobrazuje rozklad jedného printového vydavateľstva vyrozprávaný cez príbehy zamestnancov v redakcii. Veľmi výstižné a pútavé. Tak trochu aj sociálna štúdia rôznych charakterov deformovaných prostredím. Obsah: Literárny debut a čitateľský hit časopisu New Yorker roku 2011. Pútavý a živý román, v ktorom autor čerpá z viac ako pätnásťročnej praxe vo významných amerických denníkoch. A tak nám svoju skúsenosť bravúrne postúpil vo svojej prvej knihe. Ukazuje život redaktorov medzinárodných novín vychádzajúcich v angličtine so sídlom v Ríme. Vidíme ich, unáhlených úspešných súčasníkov, takpovediac zvnútra vlastného akvária - so súkromnými problémami, ktoré im do vystresovaných hlavičiek dorážajú priam freudovsky, napriek dedlajnom každodennej uzávierky. Postavy nie sú žiadnymi super hrdinami, akých poznáme z amerických seriálov. Skutočné príbehy, ktoré by mohli fungovať i osve, sú vyrozprávané tak, aby do seba zapadali ako ozubené kolesá v akomsi šialenom laboratóriu na výrobu správ - fabrike na noviny. A tento spôsob je originálny a pútavý. Veľmi dobre sa číta. Okrem súkromných životov novinárov sme tak svedkami celého procesu výroby novín, jeho potemkinovských stránok i ozajstného ľudského nasadenia, až posadnutosti žurnalistickou prácou. To všetko nám autor ponúka s vtipom a dobrodružným spádom v príbehoch ľudí z mäsa a kostí. - vydavateľstvo: Artforum - jazyk: slovenský - väzba: brožovaná - rok vydania: 2011 - počet strán: 336 - rozmery: 108×171 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Tri optičky do ruky na hranie
Predám trojicu mäkkých loptičiek. Zelená najväčšia, futbalová sa dá v rukách aj antistresovo ohýbať. Všetky boli hrané. Rozmery: - zelená priemer: 9 cm - žltá priemer: 7 cm - futbalová: 6,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Malý album na fotky s motívom Eiffelovky
Predám malý album na fotky s tvrdým obalom v hnedej farby, s motívom Eiffelovky a nápisom My travels. Raz použitý, bez poškodenia. Rozmery albumu: - 12,5 x 16,5 cm Fotka vo veľkosti 10,5 x 15,5 cm. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Obal a zároveň stojan na tablet v ružovej farbe
Predám obal na tablet, ktorý sa môže premeniť zároveň na stojan, keď sa vytiahne na zadnej strane nožička. Krátky čas používaný, bez poškodenia. Rozmery: 28 x 20,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Fialový batoh Reaper
Predám batoh značky Reaper, kupovaný bol v Sportisime. Málo nosený, bez oderov a škrabancov. Rozmery: - výška: 41,5 cm - dĺžka: 31,5 cm - dĺžka šnúry: 83 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6,50 €
Šatka v ružových tónoch s.Oliver okolo krku
Predám novú šatku značky s.Oliver. Dostala som ju k narodeninám, nie je to presne môj štýl, preto posúvam ďalej. Je šitá spolu, aby sa mohla dávať okolo krku. V ružových odtieňoch, od najsvetlejšej po najtmavšiu ružovú. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
10 €
Čierny dámsky krátky letný overal
Predám krásny čierny krátky letný overal. Málo použitý, opratý, bez poškodenia. Má na páse pružnú gumu. Tri strieborné gombíky a riasenie na prsiach ako zdobenie. Má dva vačky po bokoch nohavíc. Dĺžka ramienok sa dá nastavovať podľa potreby. Rozmery: - obvod cez prsia: 85 cm - obvod pása: 80,5 cm - veľkosť: 38 - materiál: bavlna - značka: Only 1 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Kúpeľný pohár Mariánske Lázně
Predám starý kúpeľný pohár z Mariánskych Lázní. V tmavomdro-bielo-zlatom prevedení. Bez poškodenia. Rozmery: - výška: 13,5 cm - šírka. 15 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Tmavomodrá športová crossbody kabelka
Predám minimálne použitú dámsku crossbody kabelku v tmavomodrej farby s bledomodrým pútkom, športový štýl. Rozmery: - výška: 17 cm (bez rukoväte), s najdlhšou možnosťou: 77,5 cm - šírka: 7 cm - dĺžka 23 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2,50 €
Náramok z polodrahokamu bledomodrý Chalcedon
Predám krásny a náramok z bledomodrého polodrahokamu Chalcedon. Nový, nevhodný darček.... Rozmery: - priemer: 7 cm - dĺžka: 27 cm Niečo o mineráli: Chalcedón je kameňom pokoja. V Tibete sa považuje za symbol čistoty a koncentrácie. Svoj názov dostal podľa mesta Chalcedón v Malej Ázií. Chalcedón je kryptokryštalický variant kremeňa. Je to kameň nádherne bledej modrej farby. Chalcedon modrý je kameň, ktorý dodáva silu medziľudským vzťahom a zvyšuje ich vnútornú stabilitu. Niekedy sa mu hovorí "balzam na nervy", lebo nesmierne upokojuje. Pomáha mysli, telu, citom a duchu priviesť ich do vzájomnej harmónie. Pomáha pri telepatii, ako pomocník pre prenose myšlienok. Vyvoláva v nás túžbu chovať sa štedro a láskavo. Chalcedon nás zbavuje pochybností a vedie nás k dosiahnutiu schopnosti vnútornej reflexie. Odháňa z duše melanchóliu a premieňa ju na radosť. Rozptyľuje negatívne myšlienky a city, odháňa zlé sny. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Pásavá čierno-biela mikina/sveter
Predám čierno-biely pásavý sveter/mikinu, krátko nosenú s hnedými kruhmi na lakťoch, bez zapínania. Bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka rukáva od ramena: 63 cm - celková dĺžka od ramena po okraj: 70,5 cm - obvod cez prsia: 95 cm - obvod pása: 87 cm - veľkosť: M Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Kniha Psia Duša - W.Bruce Cameron
Predám prekrásnu knižku, ktorá je i sfilmovaná nielen pre milovníkov psov - Psia duša: Psie poslanie od W.Brucea Camerona. Raz čítaná, ako nová, bez poškodenia. Obsah: Všetci psi idú do neba... teda okrem tých, ktorí si ešte nesplnili poslanie tu na zemi! Autor tohto bestsellera W. Bruce Cameron je presvedčený, že pes sa môže narodiť viackrát za sebou, aby dostal šancu zdokonaľovať sa v rozličných zručnostiach a v chápaní ľudského správania. Aj románový psí hrdina sa vrátil na svet viac ráz. Narodil sa ako túlavé šteniatko, ale tento život sa skončil tragicky skoro. Potom hľadá zmysel života ako neposedný zlatý retriever v náručí osemročného chlapca Ethana. Pri spoločných dobrodružstvách sa naučí, čo všetko má zvládnuť dobrý pes. Lenže aj táto životná púť hrdinského rodinného maznáčika sa raz uzavrie. Keď znovu príde na svet ako šteniatko, musí sa popasovať s náročnejšími úlohami, aby mohol byť ľuďom naďalej užitočný. Pritom stále nosí v sebe túžbu opäť stretnúť chlapca, ktorého nadovšetko miluje. Psia duša, duchaplný, precítený aj vtipný príbeh, ponúka psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás neopustia a každé stvorenie má na svete svoju nezameniteľnú misiu. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2017 - počet strán: 262 - rozmery: 125×200 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10