Autobiografia herečky Marlene Dietrich
Predám autobiografický román slávnej herečky a speváčky Marlene Dietrich. Zachovalá, bez poškodenia. Obsah: Autobiografický román slávnej herečky a speváčky. Sláva, mýtus, legenda to všetko sa spája s menom Marlene Dietrich. Opisuje svoj život, detstvo, mladosť, hereckú kariéru, činnosti počas vojny, o jej rodinnom živote a zároveň polemizuje nad tým, čo sa o nej do vydania tejto knihy popísalo. Kniha je aj zaujímavým svedectvom o filmových praktikách v 30. – 40. rokoch minulého stor. v Európe i v Hollywoode, cenné sú časti pojednávajúce o nasadení amerických umelcov k zábave vojakov bojujúcich na európskych a pacifických bojiskách. V knihe sa objavujú i niektoré texty piesní a básní, je doplnená aj jej filmografia. - vydavateľstvo: Smena - jazyk: slovenský - väzba: tvrdá s prebalom - rok vydania: 1985 - počet strán: 291 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Kniha skupina Kelly Family - Lisa Reinhard
Predám knihu o známej skupine Kelly Family: Sometimes I wish were an angel od spisovateľky Lisy Reinhard. Jedná sa o pútavý portrét tejto veľkej spievajúcej rodiny z Írska. Bola čítaná, bez poškodenia. - vydavateľstvo: Pragma - jazyk: slovenský - väzba: pevná bez prebalu - rok vydania: 1996 - počet strán: 135 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
15 dielna sada formičiek a nástrojov na plastelínu
Predám set rôznych formičiek a nástrojov pre detskú plastelínu. Boli hrané, opotrebenie vidno najviac na modrej naberačke, ktorá má škrabance. Ostatné veci sú v dobrom stave. Skladajúci sa: - štyri malé formičky (medvedík, kôň, hroch a veľryba) - väčšia formička krab - 3 zmrzlinové kormútky (dva veľké a jeden menší) - okrúhla formička v tvare sliepky - zelená formička v tvare vtáka - oranžová vysoká formička v tvare trojuholníka - červené vytláčadlo - žlto-modré rezátko - žlté nožničky - modrá naberačka Rozmery: - rezátko dĺžka: 17,5 cm - dĺžka formičiek zvieratá: 6-5,5 cm - formička krab: 9 x 9 cm - veľké zmrzliny dĺžka: 7,5 cm - malé zmrzliny dĺžka: 6,5 cm - modrá naberačka: 16 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
DVD rozprávka Byl jednou jeden král...
Predám DVD známej a obľúbenej českej rozprávky Byl jednou jeden král... Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Fialové šaty s čiernou čipkou
Predám krásne elegantné fialovo-čierne šaty s čipkou časťou na sukni, bez rukávov. Len na 2 príležitosti použité, oprané, bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka od ramena pod pazuchu: 18 cm - dĺžka od ramena pod okraj: 90 cm - obvod cez prsia: 69 cm - obvod pása: 64 cm - veľkosť: S - materiál: 60% viskóza, 35% Polyester, 5% elastan - značka: BodyFlirt Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Riflové dámske šortky značky Gate
95 Riflové dámske šortky značky gate, gate,36 Inzeráty > Oblečenie > Šortky, trištvrťáky Použitý tovar - uložené 1× Riflové dámske šortky značky Gate Šortky 36 Pre dámy Gate Čierna Predám krátko nosené riflové šortky značky Gate v čiernej farby. Zapínanie je na 4 gombíky. Bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka od pása po okraj: 23 cm (pred) 27 cm (vzad) - dĺžka predného sedu: 22 cm - dĺžka zadného sedu: 35,5 cm - obvod pása: 84 cm - obvod bokov: 94,5 cm - veľkosť: 36 - značka: Gate Ďakujem za Váš nákup!:-) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
3 €
Set rôznych zábavných hračiek pre chlapcov
Predám mix používaných hračiek, okrem nafukovacieho Jojo žltého vankúša, boli ostatné hračky používané. Teleskop je vyťahovací v štýle Batman. Priehľadný oranžové rotačné teleso a druhé je s motívom postavičky Super Maria. Rozmery: - vankúš Jojo: 45 x 27 cm - ďalekohľad Batman: 20,5 cm (výška) - hnedá lopta: 7 cm (priemer) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Detská hnedá čiapka v štýle medvedíka
Predám rozkošnú detskú čiapku s motívom hlavy "medvedíka", v hnedej farbe, značky F&F, s podšívkou. Vhodná pre obe pohlavia. Málo používaná, bez poškodenia. Rozmery: - 12/24 mesiacov: 86/92 - obvod z vnútornej strany: 42,5 cm Materiál: - vrchná časť: 100% akryl - podšívka: 100% bavlna Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Kniha leporelo - Malé mačiatko
Predám krásnu detskú knihu - leporelo Malé mačiatko, ilustrácie Bob Bampton. Knkižka bola používaná, stav ako na fotkách. Opotrebovanie vidieť na vrchnej časti okrajoch knihy. Obsah: Malé mačiatko objavilo úžasnú hračku: klbko vlny.Potom sa vybralo na cestu za ďalšími dobrodružstvami. Najprv v dome a potom v záhrade. Pozoruje vtáčiky ,stretne veľkého psa a i malého slimáka. A nakoniec si nájde nového kamaráta. - vydavateľstvo: Svojtka&Co. - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2011 - počet strán: 14 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2,50 €
Darčeková kniha - Moje prvé dva roky - Anne Geddes
Predám krásnu darčekovú knihu, kde si môžete zaznamenať prvé dva roky života svojho dieťaťa formou fotiek a poznámok. Nikdy nebola vyplnená a použitá, môžete si do nej napísať i venovanie. Okrem toho knižka obsahuje prekrásne fotky od svetoznámej autorky Anne Gedes. Obsah: Na pamiatku sem môžete nalepiť obrázok z ultrazvuku, pramienok vláskov, nemocničnú menovku .. a ďalšie. Všimnete si, ako sa bábätko vyvíja v troch mesiacoch, potom v šiestich a v deviatich mesiacoch. Samozrejme, nemôže chýbať miesto na fotografie, odtlačky ručičky a nožičky. Nasledujú zápisy z prvej oslavy narodenín, darčeky, hostia. - vydavateľstvo: New Wave - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2008 - počet strán: 51 - rozmery: 190×187 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Darčeková kniha - Čaro Vianoc
Predám prekrásnu knihu, ktorá každého naladí na pravú a čarovnú vianočnú atmosféru. Bola raz prečítaná, bez poškodenia. Obsah: Vianoce sú najkrajšie sviatky roka, počas ktorých sa zrejme každému naplní srdce radosťou, lebo sa neoddeliteľne spájajú so spomienkami na detstvo, s rodinou, láskou a priateľstvom, sú oslavou dobra a krásy, pokoja a lásky medzi ľuďmi. Dokonca aj tí, ktorí odmietajú Vianoce pre ich nepopierateľný konzumný charakter, alebo tí, ktorí nechcú ani počuť o širšej rodine, tešia sa v decembri z krásneho vianočného osvetlenia na uliciach, z vianočnej výzdoby vonku i vnútri a posledný mesiac v roku sú plní napätého očakávania. Aj pre nekresťanov môže byť vianočné obdobie vítaným prerušením každodenného zhonu a stresu. Je to čas na zamyslenie, keď nepamätáme iba na svojich blízkych, ale aj na skutočné hodnoty v živote a na to, komu by sme mali zavolať a zo srdca mu zaželať všetko najlepšie. Vianočná výzdoba bytu, plánovanie jedál a zhotovovanie dekorácií nie sú mrhaním času ani zbytočnou námahou, ale príjemnou prípravou na sviatočné dni. Počas pochmúrnych týždňov roka, keď ubúda svetla a keď musíme zavše zaháňať strach z tmy, sú prípravy na Vianoce vítanou kratochvíľou a dodávajú nám odvahu. Človek mal potrebu zaradiť najdôležitejší sviatok roka, sviatok svetla a znovuzrodenia, do obdobia najhlbšej, najtmavšej zimy. Tradičné vianočné zvyky, ktoré často dodnes dodržiavame, vytvárajú most zo súčasnosti až do ďalekej minulosti, k našim kultúrnym koreňom. Sadáme si spolu k prestretému stolu a pod vyzdobený stromček, počúvame vianočnú hudbu, vzájomne sa obdarúvame, ba možno si postavíme jasličky, do ktorých pribudli nové figúrky. To všetko nám pripomína vianočné sviatky nášho detstva. Táto kniha by chcela vyvolať vo vás čitateľoch radostné očakávanie vianočných sviatkov, spestriť vám obdobie príprav množstvom starých a nových nápadov i užitočných tipov na osobitú vianočnú výzdobu. Nech sa pre vás stane verným sprievodcom, v ktorom môžete kedykoľvek nájsť dobrú radu. Iste v nej objavíte niečo vhodné práve pre vás. Ponúkame vám námety na slávenie najkrajších sviatkov roka, zaujímavosti o nich, recepty a vzory dekorácií s podrobnými návodmi. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2012 - počet strán: 288 - rozmery: 154×150 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
7 €
Bridget Jones 1 a 2 - Helen Fieldingová
Predám dve staršie vydania známych románov o Bridget Jonesovej od britskej autorky Helen Fieldingovej. Obe knihy čítané, v dobrom a zachovalom stave. Cena za kus: 4€ 1. Denník Bridget Jonesovej Obsah: Bridget Jonesová je úplne obyčajná mladá žena, ktorá má jeden veľký problém - prekročila tridsiatku a ešte vždy je slobodná. Navyše fajčí, pije ako dúha a svojimi bezočivými výrokmi vyráža každému dych. Každý deň sa úzkostlivo váži, zapisuje si prírastky na váhe, podrobne sa skúma v zrkadle a hľadá nové vrásky - jednoducho sa duševne mučí, lebo je presvedčená, že ju nikto nechce iba preto, že je tučná. Zo všetkých strán počúva dobre mienené rady, že ak si žena do tridsiatky nenájde partnera, zostane na ocot, a že slobodné ženy majú s pribúdajúcimi rokmi sklon poddávať sa zúfalstvu. Vydaté priateľky Bridget ubezpečujú, že vždy je lepšie byť osamelá ako vydatá za sexuálne neuspokojeného sukničkára. Bridgitinej matke a všetkým známym leží na srdci Bridgetina budúcnosť a dohadzujú jej Marka Darcyho. Keď sa s ním stretne na novoročnom večierku, pri pohľade na jeho krikľavý pulóver a ponožky s čmeliakmi ju prejde všetka chuť nadviazať s ním bližší vzťah. Zato sa postupne zbližuje so svojím šéfom. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná, s prebalom, lesklá - rok vydania: 2001 - počet strán: 256 2.Bridget Jonesová s rozumom v koncoch Každý, kto čítal autorkinu predchádzajúcu knihu Denník Bridget Jonesovej, si bezpochyby obľúbil pochabú hrdinku, ktorá vyrábala trápne situácie ako na bežiacom páse a po nepríjemných peripetiách s mužmi šťastne zakotvila v náručí šarmantného Marca Darcyho. Ani v pokračovaní svojho slávneho románu nenecháva autorka nikoho na pochybách, že je majsterkou absurdnej komédie. Jej hrdinka zostáva verná svojej povesti a dostáva sa do situácií, pri ktorých čitateľ priam plače od smiechu… - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná, s prebalom, lesklá - rok vydania: 2002 - počet strán: 259 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
8 €
Kniha Oškvarky vo fľaši - Fedor Malík
Predám raz čítanú knihu Oškvarky vo fľaši od autora Fedora Malíka. Okrem sto fejtónoch o víne, kniha obsahuje i reklamné obrázky rôznych vinárstiev. Má pekný dizajn, na prednej strane obalu je taká malá "bodka", inak je ako nová... (pozri fotky). Obsah: Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín. Autor opisuje svoje vinárske a gurmánske zážitky a dáva vzácne rady, aké víno piť k akému jedlu, pri akých príležitostiach aké víno podávať. Malík nás prevedie celou vinárskou Európou - od Francúzska po Balkán. Rozpráva o ľuďoch, o ich zvyklostiach a miestnych špecialitách. Píše aj o slovenských výrobcoch a ich vínach, spomína na staré vinárske rodiny a na zabudnuté kulinárske špeciality starých materí. - vydavateľstvo: Marenčin PT - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2006 - počet strán: 166 - rozmery: 130×220 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Kniha Hodváb - Alessandro Baricco
Predám knihu hodváb od talianskeho spisovateľa Alessandra Bariccoho. Raz prečítaná, bez poškodenia. "Toto nie je román. A ani poviedka. Toto je príbeh." (A. Baricco) Táto malá knižka skrýva poriadne prekvapenie. Autor majstrovsky dokazuje, že minimálnym počtom slovdokáže vyrozprávať celý ľudský príbeh o odvahe, podnikavosti, trpezlivosti, túžbe, láske, očarení, ktorý prečítate za hodinku a ostane vo vás nastálo. Pozoruhodné dielko a hlboký príbeh, ktorý musíte mať v knižnici. Obsah: Hodváb je poetický príbeh o nenaplnenej láske. Dej sa odohráva vo Francúzsku a exotickom Japonsku devätnásteho storočia. Hrdina Hervé Joncour sa živí neobyčajným remeslom – pre potreby pestovateľov prenáša z ďalekých krajín do Francúzska larvy hodvábnika. Pri jednej z ciest do neznámych končín Japonska zažije očarenie, ktoré ho poznamená na celý život... Kniha bola preložená do vyše tridsiatich jazykov, do filmovej podoby ju pretvoril režisér John Madden. - vydavateľstvo: Seta - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2006 - počet strán: 120 - rozmery: 110×185 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Životopis Nancy Reaganová - Kitty Kelleyová
Predám životopisnú knihu Nancy Reaganová od americkej spisovateľky Kitty Kelleyovej. Život, škandály a aféry prvej dámy USA, kniha bola americkým bestsellom. Ako nová, čítaná, bez poškodenia. Obsah: Neautorizovaný životopis bývalej prvej americkej dámy Nancy Reaganovej, bestseller na americkom trhu približuje škandalózne obdobie americkej politiky. - vydavateľstvo: Aktuell - jazyk: slovenský - väzba: tvrdá s - rok vydania: 1991 - počet strán: 422 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Kniha Homeopatia - Liečba pre každého
Predám knihu Homeopatia - Liečba pre každého od českej autorky Viery Rosivalovej. Všetko, čo potrebujete vedieť o liečbe a postupoch v homeopatii. Čítaná, bez poškodenia. - jazyk: slovenský - väzba: tvrdá - rok vydania: 1991 - počet strán: 164 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Kniha Našeptávač snu - Davina MacKailová
Kniha Našeptávač snu od autorky a šamanky Daviny MacKailovej, krorá naučí ako vyložiť si svoje sny, aký zmysel dávajú a ako získať uzdravenie tela a duše. Kniha bola čítaná, bez poškodenia, má v prednej strane pečiatku (pozri fotky). Obsah: Praktikující šamanka Davina MacKailová čerpá ze svých rozsáhlých profesionálních zkušeností i ze své vlastní fascinující cesty - od úpatí Himálaje až k ledovcovým vrcholkům And! Strhává snům falešnou masku tajemna, aniž by je ovšem ochuzovala o jejich magický potenciál. Víte, že Einsteinova teorie relativity, periodická tabulka prvků, nebo slavná píseň „Yesterday“ vděčí za svůj vznik snům? Sny jsou našimi rádci, přímou „videolinkou“ z podvědomí, které nám tak svým specifickým jazykem sděluje, co máme dělat. A abychom se tomu jazyku naučili, stačí pročíst tuhle jedinečnou knížku a vyzkoušet praktická cvičení. Příběhy autorčiných klientů vám posvítí na cestu, takže nakonec se můžete stát skutečnými přeborníky na sny a rovnou se pustit směrem za štěstím! Naučíte se: - rozšifrovat a vyložit i ten nejzáhadnější sen, jaký se vám kdy zdál - odhalit, co vás omezuje a brzdí, a pak to změnit - naplno rozvinout svou kreativitu - prostřednictvím snů dosáhnout uzdravení těla i duše. - vydavateľstvo: Metafora - jazyk: český - väzba: pevná - rok vydania: 2011 - počet strán: 288 - rozmery: 129×206 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Kniha Láska z nebies - Lorna Byrnová
Predám knihu Láska z nebies od známej írskej autorky bestsellerov Lorny Byrnovej, ktorá má výnimočnú možnosť vidieť anjelov. Kniha čítaná, bez poškodenia, má pečiatku (pozri fotky). Obsah: Láska z nebies poskytuje jedinečný pohľad na lásku, na jej pôvod, jej význam v živote človeka a názorne ukazuje, akými spôsobmi môžeme milovať. Lorna Byrneová vysvetľuje dôvody, prečo máme sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžeme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri. Všade hľadáme chyby či nedostatky a to v nás prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vybrať si. Zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla. Lorna nás vystríha pred bolesťou a nerealistickými očakávaniami v partnerskej láske. Láska však neexistuje len medzi Bohom a ľuďmi. Nemenej dôležitá je láska k našej Zemi, k planéte, na ktorej žijeme. Lorna predpovedá, aké obrovské problémy spôsobíme sami sebe aj budúcim generáciám, ak nezačneme mať radi našu planétu. Hovorí aj o vlne lásky, ktorú Boh zosiela na svet, a o jej vplyve na ľudstvo. Po prečítaní knihy budeme o láske zmýšľať inak. Kniha prebudí lásku, ktorá v nás drieme, vďaka nej objavíme v sebe viac súcitu, viac šťastia, nájdeme silu zmeniť svoj život a pomôžeme zmeniť život aj ľuďom okolo seba. Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete. Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred. Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2014 - počet strán: 216 - rozmery: 125×200 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Cestovaní-najlepší životní investice-Lukáš Kerhalt
Predám knihu Cestovaní: najlepší životná investice od autora Lukáša Kerhalta, ktorá radí ako naštartovať svoju kariéru a splniť si všetky svoje sny. Je vhodná pre mladých ľudí, kniha je formou odborného karierného radcu. Obsah: Pokud chceš dobře nastartovat svoji kariéru, ujasnit si, co chceš v životě dělat, a splnit si své sny, pak tuto knihu držíš v rukou správně. Řada z nás se na konci střední a v období vysoké školy trápí, protože neví, kterým směrem se v životě vydat. Sám jsem se dlouhou dobu hledal a až cestování mi ukázalo životní cestu. Dal jsem si neskromný cíl napsat knihu, kterou bych si přál držet ve svých rukou, když mi bylo mezi 18 a 25 lety, začínal jsem přemýšlet nad svou budoucností a napadala mě spousta otázek. Díky svým cestám po celém světě jsem nashromáždil řadu inspirativních příběhů mladých lidí, kteří hned od začátku věděli, co chtějí v životě dělat, a dnes jsou úspěšní. Potkal jsem ale i řadu těch, kteří stejně jako já nevěděli, co se sebou, a dnes jsou skvělou inspirací pro ostatní. Jak je to možné? Co tito lidé udělali jinak? Odpovědi najdeš uvnitř této knihy. Věřím, že tě historky ze světa pobaví a pomůžou ti správně nakopnout tvou kariéru. - vydavateľstvo: Grada - jazyk: český - väzba: tvrdá s prebalom - rok vydania: 2016 - počet strán: 176 - rozmery: 140×210 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Slovník do ruky - Kľúč do sveta Angličtiny
Predám príručku zameranú na anglický jazyk s názvom Kľúč do sveta Angličtiny od autorov Soni Virághovej a Ladislava Trupa. Skvelý formát do ruky, málo používaná, bez poškodenia, má pečiatku (pozri fotky). Obsah: Táto príručka je určená pre používateľov, ktorí už majú aspoň minimálne základy angličtiny. Umožní im zorientovať sa v každej bežnej jazykovej situácii, do ktorej sa ako turisti dostanú. Základnou osou vybraných tematických okruhov je teda človek v rôznych životných situáciách, za rôznych okolností, s ktorými sa môže bežne stretnúť (pozdravy, zdvorilostné frázy, nadväzovanie známostí, počasie, cestovanie, pošta, dopravné prostriedky, telefón, banka, stravovanie, nákupy, ...). - vydavateľstvo: Kniha - Spoločník - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2003 - počet strán: 465 - rozmery: 150×105 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Malá kabelka s leopardím vzorom
Predám koženkovú malú kabelku, ktorá sa dá nosiť aj ako crossbody kabelka. Otváranie na veľký patent, na zadnej strane malý vačok. V čierno-leoparďom prevedení. Bez poškodenia, mala som ju max. 3x použitú. Rozmery tašky bez rukoväte: - 17,5 x 11,2 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Čierne dlhorukávkové tričko s kvetinami Tezenis
Predám málo nosené čierne tričko s motívom šedo-čiernych kvetín s dlhým rukávom, značka Tezenis. 2x použité, bez poškodenia. Rozmery: - dĺžka rukáva od ramena: 54,5 cm - celková dĺžka od ramena po okraj: 55,5 cm - obvod cez prsia: 66 cm - obvod pása: 60 cm - veľkosť: XS - značka: Tezenis Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Tri figúrky z rozprávky Madagaskar
Predám tri krásne figúrky z obľúbenej rozprávky Madagaskar. Dve na šnúrke boli ledva použité, bez poškodenia. Tučniak má známky používania, dá sa mu otvoriť hlava, kde sa dá niečo "schovať". Kráľ Julien a zebra Marty sú "naťahovací" t.j. každý má na zadnej strany špagát, ktorý sa natiahne a vďaka spodným kolieskam sa obaja pohybujú. 1. postavička tučniaka (výška 11,5 cm) 2. zebra Marty (výška 5 cm) 3. kráľ Julien (výška: 6,5 cm) Obaja sú "naťahovací" t.j. každý má na zadnej strany špagát, ktorý sa natiahne a vďaka spodným kolieskam sa Marty a Julien pohybujú. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Tmavomodrá detská šiltovka
Predám raz použitú šiltovku značky H&M v tmavomodrej farby. Rozmery: - veľkosť: 80 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Pásavá detská čapička macko Pooh
Predám rozkošnú detskú čapičku v štýle macka Pooh, pásavá, značka Disney, 2x použitá, opraná, bez poškodenia. Veľkosť : 62 - 68 Rozmery: - obvod z vnútornej strany: 39,5 cm Materiál: - 95% bavlna, 5% elastan Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,20 €
Tyrkysové nohavice značky C&A
Predám krásne tyrkysové úzke nohavice značky Canda/C&A. Málo nosené, bez poškodenia. Zapínanie na zips a gombík. Snažila som sa zachytiť ich reálnu farbu, no môj mobil to dal len pri tretej "gombíkovej" fotke.... Rozmery: - dĺžka nohavice od pása po okraj: 89 cm - obvod pása: 103 cm - obvod bokov: 110 cm - dĺžka predného sedu: 28,5 cm - dĺžka zadného sedu: 43 cm - veľkosť: 44 - materiál: 98% Bavlna 2% Elastan značka: Canda - C&A Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Kniha Tieňová vojna - Sean McFate
Predám špionážny triler z kolekcie svetových bestsellerov - Tieňová vojna od spistovateľa Seana McFata. Raz čítaná, bez poškodenia. Obsah: Tom Locke pracuje ako elitný žoldnier pre Apollo Outcomes, úspešnú vojenskú firmu. Po návrate z misie v Líbyi mu pridelia prísne tajnú nelegálnu operáciu na Ukrajine. Má len sedem dní, aby zachránil rodinu známeho ukrajinského oligarchu a realizoval veľkolepú útočnú akciu. Locke však netuší, že jeho ctižiadostivý a záhadný šéf Brad Winters sa zaplietol do vysokej geopolitickej hry s vplyvnými kapitálovými investormi po celom svete. Jediným chybným krokom riskujú všetko. A toho chybného kroku sa už možno dopustila Lockova stará láska, vojnová korešpondentka Alie MacFarlanová, ktorá impulzívnym konaním ohrozí ich život. Locke tak musí vynaložiť všetky sily, aby predišiel zrade, ktorá by mohla vyústiť do katastrofy... a nakloniť misky mocenských váh na stranu Putinovho Ruska. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: tvrdá - rok vydania: 2017 - počet strán: 368 - rozmery: 135×210 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Tajomný dávnovek...Erich von Däniken- i s podpisom
Predám knihu od najznámejšieho svetového spisovateľa literatúry faktu Ericha von Dänikena - Tajomný dávnovek Stredomoria. Kniha je ako nová, bola čítaná a obsahuje pravý podpis i s dátumom venovania samotného autora Ericha von Dänikena na úvodnej vnútornej strane (porzi fotky). Obsah: Žijeme ve společnosti rozumu, avšak věda okázale přehlíží původ podivuhodných staveb, které vznikly ještě v předhistorické éře. Kdo před tisíciletími vybudoval egyptské pyramidy a odkud jejich tvůrce přišel? Velkou pyramidou se táhne přibližně kilometr chodeb, jež ústí do jednotlivých komor. Ze složité struktury jasně vyplývá, že průběh propojovacích koridorů musel být naplánován již před započetím stavby. Taknáročný technický záměr však rozhodně nezapadá do epochy faraona Cheopse, nepříliš vzdálené od doby kamenné. Kdo tedy před počátkem nám známých dějin dokázal topograficky zpracovat povrch zeměkoule? Kdo v Evropě vyměřil stovky přímek a trojúhelníků v přesně vymezených vzdálenostech? Jsme pohrobky neznámých stavitelů, anebo spíše jimi chovaná „zvířata“ v globální zoologické zahradě, kterou neznámý chovatel rozparceloval na čtvercové sektory? Kam ale neznámí topografové a původci kamenných záhad zmizeli? Klasická archeologie na podobné otázky neodpovídá a okázale je ignoruje. Stáváme se spoluviníky, anebo jsme obětmi falešné interpretace dějin? - vydavateľstvo: Dialog - jazyk: český - väzba: pevná - rok vydania: 2013 - počet strán: 168 - rozmery: 144×204 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
8 €
Desať rokov medzi šimpanzmi - Jane Goodall
Predám už dosť starú knihu od známej brtiskej biologičky Jane Goodall známej vďaka výskumu primátov. Kniha bola samozrejme už používaná a aj viackrát čítaná, preto som jej spravila nový obal, na ktorý som nalepila i zvnútornej strany fotky z pôvodného obalu a pridala fotky šimpanzov, ktoré som vystrihala z časopisov.... Inak pevná väzba stále drží (pozri fotky). Obsah: Je to kniha, ktorá láskavým spôsobom približuje svet šimpanzov. Autorka v nej odhaluje svoju lásku k prírode a skúsenosti s "neľudskou kultúrou". Jej nadšenie z knihy priamo sálá. Každého, kto má rád prírodu a obdivuje se jej zázraky, táto kniha zaujme. Veľmi dobre sa číta, plná prekvapivých pozorování, ktorú pripútajú Vašu mysel do úvah o výnimočnosti človeka. - vydavateľstvo: Obzor, Bratislava - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 1976 - počet strán: 192 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Autobiografia - Miley Cyrus - Milníky na mé cestě
Predám autobiografickú knihu Milníky na mé cestě od svetoznámej speváčky Miley Cyrus o začiatkoch jej kariéry, ktorú jej priniesla seriálová rola Hannah Montana. Kniha obsahuje aj plno súkromných fotografií. Bez poškodenia, čítaná. Obsah: Před třemi lety byla Miley Cyrusová prakticky neznámá dívka. Její život na venkově v Tennessee zaplňovala rodina, přátelé, škola, vystoupení roztleskávaček a každodenní povinnosti na farmě. A pak přišel seriál jménem Hannah Montana. Téměř přes noc vyletěla Miley vzhůru jako superstar, stala se televizním i zpěváckým divem. Klidné dny vystřídaly vyprodané koncerty, televizní vystoupení a články v časopisech. Ale při tom všem zůstala Miley blízká své rodině a přátelům a spojená s jižanskými kořeny, které jí dodávají takovou sílu. Toto je opravdu jedinečný pohled do světa jedné z dnešních největších a nejzářivějších hvězd, jež se ohlíží zpět a přitom postupuje vpřed. - vydavateľstvo: Slovart CZ - jazyk: český - väzba: pevná - rok vydania: 2010 - počet strán: 264 - rozmery: 131×201 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10