Robotická mačka - malá verzia hračky z 90.rokov
Predám postavičku interaktívnej robotickej mačky podľa veľkej známej hračky z konca 90.rokov. Táto je jej malá verzia z Mc Donaldu. Pôvodne i niečo zvukovo vydávala, ale už nefunguje... Bola hraná. Rozmery: - výška: 13,6 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Umelecký obraz anjela na skle v drevenom ráme
Predám krásny obraz od slovensko-maďarskej akademickej maliarky Márii Szakáll, jej ručná práca. Dostala som ho ako darček k posledným Vianociam od známej, ktorá je kamarátka tejto maliarky. Rozmery: - 25,4 x 25,2 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
8 €
Ružová a fialová látková bábika
Predám dve rozkošné sestričky - látkové bábiky v ružovej a fialovej farby. Obe boli hrané, ružová mala na malom kúsku zašívanú nohu na mieste topánky. Rozmery: - výška ružová: 38,5 cm - výška fialová: 35,5 cm Cena za kus: 4€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Barbie kreslo, stolík a doplnky
Predám ručne výrabaný nábytok pre bábiky Barbie a im podobné bábiky. Nábytok sa skladá z kresla a stolíka. Doplnky tvoria čierny vankúš, kabelka, fialovo-biela lampa, tanier, pohár, 2 zákusky a zmrzlinový pohár. Bábika Barbie nie je súčasťou predaja, slúži len pre porovnanie veľkosti. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
8 €
Ratanový nábytok s pizzou a tabletom pre Barbie
Predám nábytok v krásnom prírodno "ratanovom" štýle v mierke 1:6 pre bábiky Barbie a všetky bábiky podobného typu. Vhodný nielen pre dievčatká na hranie, ale aj zberateľku bábik.:-) Set tvorí kreslo s bielym vankúšom, stolík, aranžmán, pizza v papierovej krabičke, tablet a izbová kvetina v kvetináči. Nábytok je vo farbách "ratanu" a čiernej sedacej časti. Bábika nie je súčasťou predaja. Slúži len na porovnanie veľkostí. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
10 €
Zelený traktor s farma doplnkami
Predám set skladajúci sa z krásneho zeleného traktora, ktorý sa dá i vyklápať, zo zeleného prívesu, z figúrky býka, oblúka s nápisom farma, zelených plastových vriec a z plastového kopca. Hrané, bez poškodenia. Zelený príves je menší a pôvodne bol súčasťou iného menšieho traktora. Rozmery traktora: - výška: 12,5 cm - dĺžka: 17,5 cm - dĺžka býka: 8 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5,50 €
Stará kobaltová československá váza
Predám starú československú vázu v kobaltovej farby z vonkajšej strany a vnútornej bielej. Zdobená bielymi kvetinami. Rozmery: - výška: 27,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
13 €
Ratanový nábytok,kokosový koktejl,melón pre Barbie
Ponúkam na predaj ručne výrabaný ratanový set nábytku pre všetky bábiky Barbie, skladajúci sa z kresla, stolíka, kokosového koktailu, taniera s kúskom melóna, aranžmánu vo váze v tvare ananásu a záchranného dekoračného kolesa z plastu v žltej farbe. Bábika nie je súčasťou predaja, slúži len na lepšiu predstavu velkostných pomerov. Cena za jeden set: 14€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
14 €
Dve sady - drevené kocky s motívom Nemo a Autá
Predám dve sady drevených stavebníc - kociek s motívom Disneyho rozprávok Autá a Hľadá sa Nemo. Obe boli hrané, v dobrom stave, krabice kociek sú už potrhané. Každá sada má možnosť vyloženia 6 typov obrázkov s motívom danej rozprávky. Autám chýba 1 obrázok, ale ten je vidieť na zadnej strane krabice. Pri Nemovi bol na jednom obráku lepený roh. Obrázkové kocky podporujú u najmenších detí koordináciu a motoriku pri búraní a stavaní komínov, napomáhajú chápanie príčiny a následku. U starších detí pri skladaní obrázkov rozvíjajú fantáziu a logické myslenie a motivujú k rozprávaniu príbehov. Rozmery: - 4 x 4 cm Cena za kus: 3€ Dajú sa kúpiť i samostatne. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Malé hracie klávesy
Predám malé hracie klávesy, ktoré vydávajú zvuky a melódie. Dajú sa zavesiť, majú plastový háčik. Rozmery: 13,5 x 10 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Baby hračky traktor, auto, kocky a zvieratká
Predám 7 kusový set baby "prvých" hračiek, skladajúci sa zo 4 postavičiek zvieratiek (mačka, pes, žaba a kačica), z červeného traktora, z oranžovo-modrého autíčka, tyrkysového vozíka a 6 kusov kociek. Zvieratká pochádzajú z jednej inej zvukovej hračky, kde sa s nimi rozoznávali základné tvary a farby. Rozmery: - výška zvieratiek: 7,2 cm - oranžovo-modré auto: 11 x 6,5 cm - červený traktor: 10,2 x 7 cm - modrý vozík: 6,2 x 4,2 cm Rozmery kociek: - malá: 5 x 4 cm - veľká: 8 x 5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Jack London - 3 v 1-Martin Eden, Láska k životu
Predám knihu 3 v 1 - romány od známeho amerického spisovateľa Jacka Londona. U knihy sa podpísal zub času, preto sú strany zažltnuté a a niekde bolo niečo vyliate. Martin Eden, Láska k životu, rôzne poviedky - vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ - jazyk: slovenský - väzba: tvrdá - vydanie: druhé - rok vydania: 1989 - rozmery: 135 x 205 mm - počet strán: 624 Obsah knihy. Kniha obsahujúca niekoľko románov a poviedok Jacka Londona, medzi ktorými nájdete ani známy autobiografický románs názvom Martin Eden. V spomínanom románe nechýbajú "zážitky z detstva, pestré dobrodružstvá na mori, ako aj úsilie povzniesť sa z bezodnej priepasti biedy a nevedomosti do vyšších sfér života." Medzi hlavné postavy príbehu patria mladý námorník Martin a dcéra zámožného podnikateľa Ruth. Naoko ide o veľkú lásku, avšak nie vždy je všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá... Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2,50 €
Krémový top s rolákom
Predám krásny krásny krémový rolák bez rukávov s rebrovým vzorom, málo nosený, bez poškodenia. Rozmery: - celková dĺžka od pleca po okraj: 57 cm - dĺžka od ramena pod pazuchu: 25 cm - obvod cez prsia: 80 cm - obvod pása: 74 cm - veľkosť: S Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2,50 €
Pásavé šedobiele trojštvrťové dámske tričko
Predám krásne dámske tmavomodré tričko s trojštvrťovým rukávom, kúpené v Takko Fashion. Takmer nenosené, 3x použité, raz prané. Na obrázku sú námornícke motívy. Rozmery: - dĺžka rukáva: 46 cm - celková dĺžka od ramena po okraj: 66 cm - obvod cez prsia: 81 cm - obvod pása: 78 cm - veľkosť: S - materiál: 95% bavlna, 5% elastan - značka: Takko Fashion Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Čierny sveter so zlatými pásmi
Predám málo nosený krásny a teplý sveter v čiernej farby so zlatými pásmi, s rolákom okolo krku. Bez poškodení. Rozmery: - celková dĺžka od ramena po okraj = 72 cm - dĺžka rukáva = 56 cm - obvod cez prsia = 79,5 cm - obvod pása = 73,5 cm - veľkosť = S - Značka = Esoline Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup.
Nitra
3 €
Dámske dlhé čierne dámske rifle
Predám dámske dlhé čierne rifle, ktoré boli kupované z katalógu Neckermann. 2 krát použité. Rozmery: dĺžka: 111 cm obvod pása: 88 cm veľkosť: 40 98% Bavlna 2% Elastan značka: Neckermann Ďakujem za Váš nákup!:-) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
5 €
Dvojica plyšových hračiek-zajačik a ovečka
Predám rozkošnú dvojicu plyšových hračiek pozostávajúcu z ovečky a zajačika v džínsovom tričku s kvetinkou. Boli obaja hraní, bez poškodenia. Možnosť kúpy i samostatne. Cena zajaca: 1,50€ a ovečky: 1€ Rozmery ovečky: - výška: 18 cm Rozmery zajaca: - výška: 22 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1 €
Béžové dievčenské baleríny s mašľou v.33
Predám krásne béžové dievčenské baleríny značky John Garfield, na nízkom opätku. Pravá koža vo vnútri. Nosené, stav ako na fotkách. Veľkosť: 33 Vnútorná dĺžka: 20 cm Ďakujem Vám za Váš nákup! Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
4 €
Kreatívna kniha - Narodilo se miminko
Predám kreatívnu knižku pre deti je o tvorbe dekorácií pre oslavu narodenia bábätka alebo tvorby do detskej izby s názvom Narodilo se miminko!. Tvorba je výlučne len z farebných papierov a s predlohou v originálnej veľkosti. Český jazyk. Málo používaná, bez poškodenia. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Úpletové pásavé šaty C&A
Predám krásne pásavé úpletové šaty s krátkym rukávom. 3 x použité, bez poškodenia. Pôvodná veľkosť je síce L, ale ja som z vrchnej časti postavy S/M a z dolnej M a sedia mi úplne dobre.... Možnosť vloženia opasku (pozri fotky), podľa potreby. Rozmery: - dĺžka rukáva od ramena: 8,2 cm - dĺžka od ramena pod okraj: 74 cm - obvod cez prsia: 74 cm - obvod pása: 71 cm - veľkosť: M - značka: Clockhouse/C&A Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Klokočina
4 €
Tmavodrá čiapka značky Puma
Nádherná značková čiapka v tmavomodrej farby s logom šedej pumy, teplá, kedže je elastická, prispôsobivá, veľkosť uni. Nosená, bez poškodení. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Dámska tmavomodrá riflová bunda
Predám krásnu, 3krát použitú dámsku riflovú bundu značky Gate. Rozmery: - dĺžka od ramena po okraj bundy: 52 cm - obvod cez prsia: 93 cm - značka: GATE - veľkosť: 42 - materiál: 99% Bavlna, 1% Elastan - dĺžka rukáva: 64 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
8 €
Čínska stará čajová súprava z keramiky
Predám krásnu starú čajovú súpravu zo 70.rokov minulého storočia z keramiky. Zdobená krásnymi čínskymi motívmi drak a pod. a so zlatým zdobením Skladá sa z čajovej konvice, 4 šálok na čaj a tácky. Čajová konvica mala už žiaľ lepené hrdlo (pozri fotky). Rozmery: - tanier: šírka 13cm x dĺžka 16,8cm - poháre: výška 3,5 cm - kanvica: výška: 7,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Šedé dámske nohavice Tally Weijl
Predám krásne šedé nohavice v elegantnejšom štýle značky Tally Weijl. Majú pekné riasenie na koncoch nohavice s dvomi čiernymi gombíkmi. Málo nosené, bez poškodenia. Sú mi už veľké. Rozmery: - dĺžka od pása po okraj: 93 cm - dĺžka predného sedu: 25 cm - dĺžka zadného sedu: 38,5 cm -obvod pása: 95 cm - obvod bokov: 103,5 cm - veľkosť: 42 - materiál: viskóza, elastan, polyester značka: Tally Weijl Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem za Váš nákup!:-)
Nitra
4 €
Háčkovaná dievčenská čiapka
Predám krásnu háčkovanú dievčenskú čiapku kupovanú v Tescu vo krémovo-ružovej farbe. Málo nosená, bez poškodení. Rozmery: - priemer zvnútra = 22cm - obvod zvnútra = 47 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Pravé pohľadnice a fotky holandskej kráľov.rodiny
Predám zbierku rôznych pohľadníc a fotiek, na ktorých je vyobrazená holandská kráľovská rodina od 20.stor. až po miléniové roky. Vhodná pre zberateľov pohľadníc, či fanúšikov Holandska alebo holandskej kráľovskej rodiny. Set sa skladá zo siedmych fotiek Kodak, na ktorých je ofotená panovnícka rodina a samotný členovia ako bývalá kráľovná Beatrix, či jej syn nástupca, korunný princý Viliam Alexandera jeho rodina po roku 2000. 6 pohľadníc bolo vydaných v 21.stor. pri rôznych kráľovských výročiach. Zobrazujú na nich dobové fotky starej vládnucej kráľovskej rodiny z prvej polovice 20.stor. Dve pohľadnice sú i originál popísané. Najstaršia z nich, kde je fotka 5 členov kráľovskej rodiny je z 50 rokov minulého storočia. Bola podávaná v Holandsku i popísaná (viď.foto). Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
10 €
Veselý držiak na kávový filter
Predám nový nepoužitý držiak na kávový filter. Môže poslúžiť i ako držiak na servítky. Rozmery: - 20,5 x 16 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1 €
Plyšový romantický myšiak v šiltovke
Predám krásnu a sympatickú myš (myšiak), ktorá drží v rukách červené srdce s nápisom "I Love You", na hlave má štýlovú šiltovku a na nohách tenisky. Vystavovaná, známky použitia vidno na teniskách. Rozmery: - výška: 20 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
1,50 €
Dievčenské šedo-ružové papučky v.27
Predám rozkošné dievčenské papučky s motívom zajačika v šedo-ružovej farby, boli nosené. Rozmery: - vnútorná dĺžka: 17 cm - veľkosť: 27 Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
3 €
Ružové baleríny značky Baťa veľkosť 38
Predám veľmi kvalitné ružové baleríny s mašličkou značky Baťa. 2x použité, bohužiaľ ma tlačia, musím ich posunúť ďalej... Vo vnútri pravá koža. Mäkké a pohodlné. Veľkosť: 38 Vnútorná dĺžka: 25 cm Výška podpätku: 1 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty.
Nitra
7 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10