5-izbový rodinný dom na Palisádach
5-izbový rodinný dom sa nachádza na Šulekovej ulici v Starom Meste. DISPOZÍCIA Tento dom s výmerou 200 m2 má 2 nadzemné podlažia. Prízemie tvorí dennú časť, ktorá pozostáva z predsiene, obývačky, samostatnej kuchyne, jedálne, sauny, pivnice, zimnej záhrady, kúpeľne a WC. Na prvom poschodí, ktoré vytvára nočnú časť, sa nachádzajú 4 spálne, šatník, kúpeľňa. VYBAVENIE Dom je k dispozícii nezariadený. K vybaveniu patria kuchynské spotrebiče, práčka, video vrátnik, klimatizácia a KTV s internetom. LOKALITA Tichá lokalita v centre mesta ponúka výbornú dopravnú infraštruktúru a plnú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K domu prislúcha garáž pre 1 auto a záhrada. V cene nájmu nie sú zahrnuté energie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
2 400 €/mes.
Obchodný priestor na predaj v Starom Meste
Ponúkame na predaj reprezentatívny obchodný priestor prístupný priamo z ulice 29.Augusta. DISPOZÍCIA Obchodný priestor sa nachádza na prízemí. K priestoru prislúcha veľký sklad v suteréne prístupný schodami i výťahom. Celková rozloha priestoru (vrátane skladu) je 113,18 m2. Je možné dokúpiť garážové statie v suteréne v bezprostrednej blízkosti skladu. LOKALITA Obchodný priestor je situovaný vo výbornej lokalite na hranici historického centra a novej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti je dostupná autobusová stanica Mlynské Nivy, nákupné centrum Eurovea, Sky park, potraviny aj Medická záhrada. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V prípade záujmu je možnosť si zakúpiť aj parkovacie miesto za cenu 36 000,- EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
199 000 €
5-izbový rodinný dom v Lamači
Priestranný 5-izbový rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite radovej zástavby v Lamači. DISPOZÍCIA Štvorpodlažný dom s podlahovou plochou 300 m2 pozostáva vstupnej haly, obývačky s krbom, samostatnej, plne vybavenej kuchyne, jedálne, 4 spální, 3 kúpeľní, 2 samostatných WC, skladu. Z obývačky je prístup do záhrady s bazénom. VYBAVENIE Tento dom je dispozícii nezariadený, k jeho vybaveniu patria kuchynské elektrospotrebiče, práčka, sušička, vstavané skrine, krb, sauna, drevené okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, laminátové podlahy. K domu prislúcha garáž pre 2 autá. LOKALITA Lokalita má výborné dopravné napojenie na centrum mesta a diaľničný obchvat. V blízkosti domu sa nachádzajú obchodný dom TESCO Lamač, kúpalisko, mestský lesopark Železná studnička a medzinárodná škola. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K domu prislúcha garáž pre 2 autá. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
1 800 €/mes.
5-izbový rodinný dom so záhradou v Rajke
Nadštandardný 5-izbový jednopodlažný dom so záhradou sa nachádza v tichej lokalite v Rajke. DISPOZÍCIA Tento bungalov má výmeru 220 m2 a pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície obývačky s krbom, jedálne a plne vybavenej kuchyne, hlavnej spálne s krbom a vlastnou kúpeľňou, ďalších 3 spální, 3 kúpeľní s WC a skladu. Každá zo spální má samostatný šatník. VYBAVENIE Tento dom je k dispozícii zariadený vo vyššom štandarde a v súlade s "feng-šuej", k vybaveniu domu patrí klimatizácia, podlahové kúrenie, práčovňa s práčkou a sušičkou, alarm, bezpečnostné dvere, drevené okná s exteriérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. LOKALITA Tichá lokalita ponúka súkromie a prostredie s množstvom zelene. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K domu prislúcha garáž a udržiavaná záhrada s automatickým zavlažovaním zo studne. V cene nájmu nie sú zahrnuté energie vo výške 400 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava V - Rusovce
2 000 €/mes.
Svetlý 4-izbový mezonet v Paláci Motešických
Exkluzívny 4-izbový mezonet s rozlohou 197,63 m2, so zimnou záhradou a terasou ​sa nachádza v Paláci Motešických na Gorkého ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 5.-7. poschodí zo 7-ich. Veľkorysá dispozícia bytu s rozlohou 197,63 m2 pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky spojenej s jedálenskou časťou, 3 spální a 2 kúpeľní, z ktorých jedna je súčasťou hlavnej spáľne. K bytu patrí tiež zimná záhrada a priestranná terasa o rozlohe 39,99m2, ktorá poskytuje krásny výhľad na Bratislavský hrad. VYBAVENIE Byt sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je klimatizovaný. LOKALITA Prestížna lokalita v historickom centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru v podobe priameho napojenia na dialničný obchvat a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza Slovenské Národné Divadlo, mnohé obchody, reštaurácie, kaviarne a zástavka MHD. Komplex, v ktorom sa byt nachádza, je zabezpečený kamerovým systémom. Budova má tiež 24/7 recepciu. Obyvatelia majú k dispozícii vnútroblok plný zelene. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 600 EUR/mesiac. K bytu možno prenajať vnútorné parkovacie státie za sumu 200 EUR/mesiac. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 800 €/mes.
4-izbový byt s terasou na Štefánikovej ulici
Podkrovný 4-izbový byt s rozlohou 155 m2 sa nachádza na 3. poschodí historickej budovy v centre na Štefánikovej ulici, blízko Prezidentského paláca. DISPOZÍCIA Moderne riešený byt pozostáva z dennej zóny orientovanej na východ a oddychovej zóny orientovanej na západ. Byt pozostáva z haly, kuchyne spojenej s jedálňou a obývačkou, z 3 spální, kúpeľne s WC, samostatného WC a technickej miestnosti. Z terasy prístupnej z obývacej časti je nádherný výhľad na centrum mesta. VYBAVENIE Byt sa ponúka kompletne zariadený a vybavený kuchynskými spotrebičmi. Na mieru robená kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi: elektrická varná doska, el. rúra, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou zn. Gorenje, mikrovlnkou zn. Moulinex a digestor zn. Mora. V byte sa nachádzajú bezpečnostné dvere, klimatizácia, z východnej strany sú plastové okná so sieťkami a roletami, zo západnej strany sú protihlukové strešné okná. V byte je zavedený internet a káblová televízia. LOKALITA Centrálna poloha tohto apartmánu ponúka vysokú koncentráciu občianskej vybavenosti s množstvom kaviarní, reštaurácii a služieb v pešej dostupnosti, veľmi dobré dopravné spojenie, tiež blízkosť Prezidentskej záhrady či Horského parku. DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúchajú dve vonkajšie parkovacie miesta dostupné na parkovaciu mestskú kartu. V bytovom dome sa momentálne nenachádza výťah, je možné ho dať v budúcnosti vybudovať. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
530 000 €
Unikátný 4-izbový mezonet v Paláci Motešických
Unikátny 4-izbový mezonet so zimnou záhradou a terasou sa nachádza v historickom centre Bratislavy na Gorkého ulici. DISPOZÍCIA Je situovaný v 7-poschodovej historickej budove, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou a rozprestiera sa na jej troch najvyšších podlažiach. Veľkorysá dispozícia bytu s rozlohou 217,44 m2 + terasy 60,76 m2 pozostáva zo vstupnej haly, dvoch spálni, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, hlavnou spálňou disponujúca vaňou, sprchovacím kútom a samostatnou toaletou na 1 podlaží mezonetu. Na druhom sa nachádza priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou a kuchyňa. Na najvyššom podlaží je zimná záhrada (24,10m2) s veľkou terasou poskytujúcou krásny výhľad na hrad a mesto. VYBAVENIE Byt sa prenajíma nezariadený. K jeho vybaveniu patrí moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Byt poskytuje nadštandartné, komfortné bývanie aj pre náročných klientov, v dvore objektu sa nachádza privátna okrasná záhrada. LOKALITA Atraktívna lokalita priamo v historickom centre mesta, v susedstve Slovenského národného divadla, ponúka plnú občiansku vybavenosť s množstvom obchodov, reštaurácií, kaviarní, bánk a služieb v okolí, výbornú dopravnú infraštruktúru a priame napojenie na diaľničný obchvat. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V cene nájmu nie sú zahrnuté energie vo výške 500 EUR/mesiac. K bytu je možné prenajať vnútroné parkovacie státie za 200 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 800 €/mes.
Kancelársky priestor na Podjavorinskej ulici
Kancelársky priestor s rozlohou 30 m2 sa nachádza na Podjavorinskej ulici v Starom Meste. DISPOZÍCIA a vybavenie Kancelária sa nachádza na prízemí trojposchodovej budovy. Ku priestoru prislúcha WC a kuchynka vybavená mikrovlnou rúrou, umývačkou riadu a rýchlovarnou kanvicou. LOKALITA Lokalita zaručuje plnú občiansku vybavenosť, dobrú dopravnú infraštruktúru a pešiu dostupnosť historického centra. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu zahŕňa DPH a poplatky za energie vrátane internetu. Ku kancelárskemu priestoru je možné si prenajať parkovacie státie vo vedľajšom dvore. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
450 €/mes.
Priestranný 5-izbový rodinný dom v Hrubej Borši
Priestranný 5-izbový rodinný dom s rozlohou 220 m2 sa nachádza na pozemku s rozlohou 750 m2 pri Golfovom ihrisku Green Resort v Hrubej Borši. DISPOZÍCIA Dom je momentálne rozostavaný a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prízemie pozostáva zo zádveria, vstupnej chodby, samostatného WC, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, skladu a izby s vlastnou kúpeľňou. Na poschodí sa nachádza hlavná spáľňa s kúpeľňou a s prístupom na terasu, ďalších dvoch izieb a kúpeľne s WC. VYBAVENIE Dom má zavedenú vodu, elektriku, elektrické kúrenie, vnútorné potery a omietky, vonkajšia fasáda je tiež dokončená. Okná sú hliníkové s elektrickými žalúziami. Pripravuje sa klimatizácia, alarm, kamery, optický TV kábel. Na pozemku je vlastná studňa. LOKALITA Lokalita Hrubej Borše poskytuje kvalitné bývanie s množstvom zelene. Dom sa nachádza v blízkosti Golfového ihriska Green Resort. V blízkosti sa nachádzajú aj potraviny Môj obchod, Obecný úrad, súkromná materská škola, reštaurácia, kaviareň a jazero. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Súčasťou domu je aj dvojgaráž. © Text je dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Senec
460 000 €
3-izbový apartmán v rodinnom dome v okolí Banskej Bystrice
3-izbový apartmán s rozlohou 55 m2 a terasou 30 m2 sa nachádza v rezorte Tiesňava*** na Králikoch v blízkosti Banskej Bystrice. DISPOZÍCIA Apartmán pozostáva z 2-och podlaží. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou, s ktorej sa dá prejsť na terasu. Poschodie tvorí chodba a dve izby. VYBAVENIE Apartmán sa predáva v developerskom štandarde - dlažby, obklady, interierové dvere, elektro komplentáž vrátane prípravy pred osadením vstavaného nábytku, sanita, krb s teplovzdušnými pasívnymi rozvodmi v každej izbe, drevené okná, elektrické podlahové kúrenie s ovládačom pre každé podlažie, terasový nábytok a záhradne dekorácie. Súčasťou rezortu je recepcia, lobbybar, spoločenská miestnosť, rodinný wellness s vírivkou. LOKALITA Obec Králiky sa nachádza približne 8km od Banskej Bystrice. Rezort Tiesňava*** sa nachádza v krásnom prostredí. Lokalita ponúka v zimnej sezóne viaceré lyžiarské stredická ako SKI Králiky, Šachtičky, Donovaly. V letnej sezóne je k dispozícii termálne kúpalisko Kováčová, mestké kúpalisko v neďalekej Banskej Bystrici, golf alebo turistika. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie je zabezpečené pod parkovacími prístreškami, kúpa parkovacieho miesta je možná za cenu 246 500 €. © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Králiky
246 500 €
Nezariadený 5-izbový byt s parkovaním na Zvolenskej ulici
Práve dokončený 5-izbový byt vo výbornej lokalite na Zvolenskej ulici má celkovú rozlohu 139 m2. DISPOZÍCIA Pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne, samostatného WC a skladu. VYBAVENIE Ponúka sa nezariadený. Kuchyňa je vybavená kvalitnými vstavanými elektrospotrebičmi, v kúpeľni sa nachádza práčka. K bytu prislúcha aj terasa s vonkajším sedením. Možnosť parkovať vo dvore. Byt má vlastný vchod. LOKALITA Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť a rýchlu dostupnosť do centra mesta. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
1 700 €/mes.
Nadštandardný rodinný dom s bazénom v Karlovej Vsi
Nový 8-izbový nadštandardný rodinný dom s veľou záhradou a bazénom sa nachádza v Karlovej Vsi, v blízkosti medzinárodných škôl British International School a QSI. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z 3 podlaží a podzemnej garáže. Na prízemí sa nachádza hosťovská izba s kúpeľňou, pracovňa, technická miestnosť a sklad. 1. poschodie pozostáva z veľkometrážnej obývačky s krbom, jedálne, kuchyne, špajze, práčovne, vnútorného bazénu a sauny s kúpeľňou. Z obývačky je prístup na veľkú terasu a do záhrady orientovanej do lesa. Na 2. poschodí je situovaná nočná časť pozostávajúca zo 4 spální s vlastnými šatníkmi, 2 kúpeľní a terasy. VYBAVENIE Tento nadštandardný dom je k dispozícií nezariadený, má podlahové kúrenie, stropné chladenie, alarm, internet, káblovú TV, drevené okná s exteriérovými žalúziami, drevené podlahy. K domu prislúcha 3-garáž a veľká zelená záhrada so zavlažovacím systémom. LOKALITA Tichá lokalita ponúka súkromie, bývanie pre náročnejších klientov, rýchlu časovú dostupnosť do centra a plnú občiansku vybavenosť. Cena a doplňujúce info V cene nájmu nie sú zahrnuté energie v sume 300 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
5 000 €/mes.
Slnečný 4-izbový byt vo Fialkovom údolí
Priestranný 4 - izbový byt s výmerou 132 m2 sa nachádza na 2. poschodí zo 4 novostavby s výťahom vo Fialkovom údolí. DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej dispozície obývacej izby, jedálne a kompletne vybavenej kuchyne, 3 samostatných izieb, 2 kúpeľní s WC (jedna so sprchovacím kútom, druhá s vaňou) a 2 balkónov. Jeden balkón s výhľadom na hrad je prístupný z obývacej izby, druhý s výhľadom do záhradky prepája dve izby. Záhradka za domom je prístupná pre všetkých obyvateľov bytového domu. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka,sušička, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. V byte je klimatizácia, podlahové kúrenie a exteriérové hliníkové rolety. Byt má zriadený internet a KTV. LOKALITA Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite v blízkosti Bratislavského hradu. Lokalita bytu ponúka dobrú dostupnosť do centra mesta, ako aj na diaľničný obchvat. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži, v prípade záujmu je možné si prenajať aj druhé parkovacie státie za 100 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 700 €/mes.
Príjemný 5-izbový rodinný dom v Jarovciach
Príjemný 5-izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 221 m2 sa nachádza v tichej lokalite v Jarovciach. DISPOZÍCIA Dispozícia prvého podlažia (101,40 m2) pozostáva zo zádveria, vstupnej haly, pracovne, samostatnej toalety s umývadlom, kúpelne so sprchovacím kútom, technická miestnosť/práčovňa (s práčkou), obývacej izby, kuchyňa so špajzou a prístupom na terasu a do záhrady. Na hornom poschodí (64,60 m2) sa nachádza "nočná časť" domu, kde sa nachádza spálňa so šatníkom, dve detské izby, samostatný šatník a kúpeľňa s dvojumývadlom, vaňou a sprchovacím kútom. Suterén disponuje pivnicou s rozlohou 29 m2. K domu prislúcha aj krásna trávnatá záhrada so studňou, ideálna pre relax, oddych či záhradkčenie. Dotvárajú ju tuje, skalky, ruže či stromy. Dve hospodárske budovy poskytujú dostatok priestoru pre každého, či už kutila, záhradkára alebo gazdinku. K využitiu je tiež gril na drevené uhlie. VYBAVENIE Dom je zateplený a ponúka sa na prenájom čiastočne zariadený, po dohode s majiteľom je možnosť dozariadenia. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičmi ako plynový sporák, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra a rýchlovarná kanvica. Obývacia izba navyše disponuje akumulačným krbom. V garáži sa nachádza kvalitný outdorový rozkladací pingpongový stôl. LOKALITA Lokalita ponúka kvalitné a tiché bývanie s výborným napojením na hlavné dopravné ťahy. Cesta do centra Bratislavy autom trvá 15 minút. V tejto oblasti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť spolu so základnou a materskou školou, ktoré sú vzdialené do 10 minút chôdze od domu, rovnako ako obvodný lekár, zubárka, veterinár a aj lekáreň. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 200 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava V - Jarovce
2 000 €/mes.
3,5-izbový byt s krásnym výhľadom na Devínsku Kobylu
3,5-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s rozlohou 68,88 m2 ​sa nachádza na Bazovského ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na siedmom poschodí z ôsmych v bytovom dome s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, samostatného WC, kúpeľňe, obývacej izby a kuchyne orientovanej na juhozápad s prístupom na balkón; za kuchyňou sa nachádza menšia izba vhodná aj ako pracovňa; ďalej byt pozostáva z dvoch samostatných izieb orientované na severnú stranu - z jednej z izby je prístupný balkón. VYBAVENIE Byt sa ponúka na predaj zariadený podľa dohody s majiteľom. V roku 2020 boli vymenené okná, dvere a podlahy a zároveň rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa a WC. Byt disponuje hlinikovými oknami a laminatovými podlahami. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi ako plynový sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a predpríprava na umývačku riadu. V obývacej izbe sa nachádza aj klimatizácia, ktorá zvyšuje komfort bývania. LOKALITA Lokalita ponúka tiché, rodinné bývanie v blízkosti lesov Malých Karpát. Ponúka súkromie, dobrý prístup do centra mesta a plnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza Tesco Express, materská škola, základná škola, reštaurácie, kaviarne, parky, ihriská,.. Obchodné centrum Bory Mall je v dostupnej vzdialenosti autom cca 10 minút. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1971, v roku 2016 prešiel komplétnou rekonštrukciou (strecha, spoločné priestorov, zateplená fasáda, stúpečky, výťah, schránky, 2 vchody, nové vstupy na čip). K bytu prislúcha aj uzamykateľná drevená kobka. Bytový dom nemá vypracovaný energetický certifikát. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Dúbravka
275 000 €
4-podlažná rodinná vila pod Slavínom
Priestranná rodinná vila sa nachádza v tichej časti v centre Starého Mesta na Mišíkovej ulici pod Slavínom. 4-podlažná vila z 30-tych rokov prešla kompletnou rekonštrukciou v r. 2015. Dispozícia Vila pozostáva zo 4 podlaží, z toho každé podlažie tvorí samostatný byt. 1. podlažie (105m2) tvorí garáž pre 2 autá, technické zázemie (sklad, práčovňa, tech.miestnosť) a 1-izbový byt so samostatným vchodom, orientovaný do záhrady. Na 2. podlaží (105m2) a 3. podlaží (105m2) sa nachádzajú samostatné 3-izbové byty. Byt na 2. podlaží je v pôvodnom stave, byt na 3. podlaží prešiel kompletnou rekonštrukciou. 4. podlažie (nová nadstavba) pozostáva z 2-izbového bytu s rozlohou 60 m2 s priestrannou terasou (60 m2) s krásnym výhľadom na mesto. Vila sa nachádza na pozemku s rozlohou 550 m2. Okolo celej vily je udržiavaná záhrada s vírivkou, vyvýšenými záhonmi a malým detským ihriskom. Vybavenie Dom sa predáva zariadený/nezariadený (podľa dohody). Lokalita Lokalita na hradnom kopci ponúka tiché a príjemné bývanie aj pre náročnejších klientov a výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. Cena a doplňujúce info Parkovanie pre 2 autá je zabezpečené v garáži a pre ďalšie auto v altánku vedľa domu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Moderný 4-izbový rodinný dom na Kolibe
Moderný 4-izbový rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite na Kolibe na ulici Pekná vyhliadka. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z otvorenej dispozície obývacej izby a kuchyne, 3 spální, 2 kúpeľní s WC a samostatného WC. K domu prislúcha terasa a udržiavaná záhrada. VYBAVENIE Dom sa ponúka nezariadený, k vybaveniu patria kuchynské spotrebiče, klimatizácia, video vrátnik, alarm, bezpečnostné dvere, drevené okná a drevené parkety. Šatník a vstavané skrine ponúkajú dostatok úložného priestoru. LOKALITA Lokalita poskytuje príjemné a tiché bývanie s okolím plným zelene, dobrú dopravnú infraštruktúru, priame napojenie do centra mesta a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zastávka MHD. Bonusom je krásny výhľad na mesto. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. K domu patria aj 2 parkovacie státia v garáži. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
2 490 €/mes.
2-izbový byt na predaj v blízkosti Štrkoveckého jazera
Priestranný 2-izbový byt s rozlohou 61,29 m2 a balkónom ​sa nachádza v centre Ružinova v blízkosti Štrkoveckého jazera. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 1. poschodí (2. podlažie). Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, samostatnej kuchyne, priestrannej obývacej izby so vstupom na balkón o rozmere 3,91 m2, nepriechodnej spálne, kúpeľne a samostatného WC. Byt navyše disponuje 2 stúpačkami, čo poskytuje možnosť budúcemu majiteľovi prerobiť byt na 3-izbový. VYBAVENIE Bytový dom je zateplený a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020. V dome je zriadený aj nový bezbarieróvy výťah. K bytu prislúcha pivničná kobka o rozmere 3,48 m2. LOKALITA Lokalita ponúka tiché, rodinné bývanie s množstvom zelene a s plnou občianskou vybavenosťou. V okolí sa nachádzajú zástavky MHD, školy, škôlky, nemocnica s poliklinikou, fitness centrá, rôzne reštaurácie a kaviarne, zimný štadión a iné. Štrkovecké jazero a park Andreja Hlinku sú dokonalé miesta na trávenie voľného času alebo víkendov. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Pivničná kobka je zahrnutá v cene. Mesačné náklady sú do 150 EUR/mesiac správcovi - v cene je zahrnutá rekonštrukcia, teda mesačný poplatok sa nebude navyšovať. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
185 000 €
Veľkorysý rodinný dom v Kráľovej pri Senci - znížená cena!
Atraktívny moderný rodinný dom s úžitkovou plochou 290,9 m2 sa nachádza v obci Kráľová pri Senci na pozemku s rozlohou 876 m2. Pôvodná cena 495 000,- EUR dočasne znížená pri rýchlom jednaní. DISPOZÍCIA Dom sa nachádza na 2. poschodiach. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, otvorenej dispozície kuchyne s jedálenským kútom, prepojenej s obývačkou, 3 samostatných spální, priestrannej kúpeľne s WC, 2 samostatných WC na 1. poschodí a chodby s presklennými vitrínami,priestranným ateliérom/kancelárskym priestorom (47 m2) a balkónom na 2. poschodí. Z obývacej časti a spálne je prístup do záhrady. VYBAVENIE Kuchyňa má vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa a umývačka riadu. V dome je vodné podlahové kúrenie. LOKALITA Obec Kráľová pri Senci sa nachádza v Podunajskom regióne. Od hlavného mesta Bratislava je vzdialená 34 km, od okresného mesta Senec a Slnečných jazier, ktoré ponúkajú možnosť kúpania, približne 6,6 km. Svojou polohou je tak predurčená na skvelé bývanie s bezproblémovým dopravným napojením na ktorýkoľvek smer. V obci sa nachádzajú potraviny, supermarket, reštaurácia, pohostinstvo, detské ihriská, materská aj základná škola, knižnica, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Dom poskytuje prekrytý priestor na parkovanie pre 2 autá a vonkajšie státie pre 4 autá. Ateliér/kancelária má samostatný vstup druhým schodiskom. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Možnosť dokúpenia vedľajšieho pozemku s už scháleným stavebným povolením. Rozloha vedľajšieho pozemku je 1296 m2 a cena je 485 000 EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Kráľová pri Senci
425 000 €
Priestranný rodinný dom v slepej ulici v Borinke
Priestranný rodinný dom sa nachádza v kondomíniu deviatich rodinných domov s vlastnou prístupovou cestou v obci Borinka, okres Malacky. Dom bol skolaudovaný v r. 1996, disponuje 2 nadzemnými podlažiami, 1 podzemným podlažím a veľkým podkrovným priestorom. Celková podlahová plocha rodinného domu je 274,83 m2 (bez podkrovného priestoru) + garáž s bránou na diaľkové ovládanie 19 m2 + terasa 9,30 m2. Rozloha pozemku je 829 m2, z toho podiel na spoločných komunikáciách činí 52 m2. Dispozícia Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, haly, toalety, kuchyne, špajze, jedálne, obývacej izby s krbom a zimnej záhrady. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádza 5 izieb, kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami a bidetom a samostatná toaleta. Dom má aj podzemné podlažie, ktoré pozostáva zo skladového priestoru, priestrannej kúpeľne so srchovacím kútom, vaňou, umývadlom, práčovňou, technickou miestnosťou so skladom, vinárňou a samostatnou toaletou. Vybavenie Dom je zateplený, v dome je zavedený plyn a vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. V izbách, na chodbách a schodisku sú parkety. V kuchyni, v predsieni, v toaletách a v kúpeľni je položená keramická dlažba. Za domom je krásna záhrada, vysoké ihličnaté stromy a ovocná záhrada vytvárajú dokonalé súkromie na relax v kruhu najbližších. Na záhrade je skleník, záhradný domček, kompostovisko, sprcha a vlastná studňa na polievanie záhrady. Zo zadnej časti pozemku je osobitný východ smerom ku Karpatom (lúky, polia) - skvelý štartovací bod na prechádzky. Lokalita Borinka vďaka svojej polohe na okraji Malých Karpát ponúka pokojné bývanie v obkolesení lesov s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta. Bratislava je vzdialená cca 25 km, Malacky 20 km, Stupava 5 km. Pokoj v Borinke umocňuje skutočnosť, že nie je prejazdnou obcou, ale cieľovou destináciou. Cena a doplňujúce info Parkovanie pre jedno auto je možné v garáži, možnosť parkovania je tiež pred garážou a pred rodinným domom. Vizualizácie interiéru aj fotografie aktuálneho stavu sú vo fotogalérii. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Borinka
440 000 €
3-izbový byt s relaxačnou záhradou v atraktívnej lokalite pri Slnečných jazerách v Senci
Moderný 3-izbový byt o výmere 70 m2 je situovaný na prízemí 2-poschodového domu v radovej zástavbe s okrasnou záhradou s rozlohou 75 m2. DISPOZÍCIA Dom sa nachádza v Senci pri Slnečných jazerách - časti Juh. Byt je slnečný a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, z otvorenej dispozície obývacej izby s TV, kuchyne a jedálne, 2 izieb, kúpelne, komory a samostatného WC. V byte je k dispozícii práčka a dve postele v detskej izbe. Na obývaciu izbu nadväzuje okrasná bezúdržbová záhrada s automatickým zavlažovaním. VYBAVENIE Byt je zariadený moderným nábytkom, kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so všetkými zabudovanými spotrebičmi (elektrická rúra, el. varná doska, chladnička, digestor, umývačka riadu). V byte je zriadený optický internet. Kúrenie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením. Ohrev vody je zaistený vlastným boilerom. LOKALITA Stredisko Slnečné jazerá - juh sa nachádza len 50 m od bytu, čo ponúka veľa možností na aktívne trávenie voľného času. Možnosť behať, korčuľovať, plávať a bicyklovať je vďaka atraktívnej lokalite hneď za bránami domu. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha súkromné parkovacie miesto priamo pred vchodom do bytu. Byt je voľný od 01.09.2023. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Senec
285 000 €
Kancelárske priestory na Trnavskej ceste
Kancelárske priestory sa nachádzajú na Trnavskej ceste v blízkosti Klientského centra MV SR. DISPOZÍCIA Kancelárske priestory bunkového typu pre cca 40 - 50 ľudí pozostávajú z 12-tich separátnych miestností, vstupnej haly s recepciou, kuchynky, balkónu, loggie, 2 skladov a serverovne. K dispozícii sú aj sociálne zariadenia, ktoré sa nachádzajú v spoločných priestoroch na chodbe, ako aj veľká zasadacia miestnosť vybavená prezenčnou technikou. VYBAVENIE Priestory sú vybavené vzduchotechnikou, mramorovými podlahami, kobercami, chladené klimatizačnými jednotkami a zariadené kancelárskym nábytkom. LOKALITA Lokalita ponúka bezprostrednú blízkosť Polusu, Fresh Marketu, pošty, širokých možností hromadnej dopravy a občianskej vybavenosti, ako aj blízkosť obĺúbeného jazera Kuchajda, ktoré ponúka priestor a možnosti pre príjemný relax. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K priestorom prislúcha 2x parkovacie miesto a 10 zakladač na autá. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Zariadený 4-izbový byt na Timravinej
Priestranný 4-izbový byt s krásnym výhľadom sa nachádza na prvom poschodí v blízkosti centra mesta na ulici Timravina. DISPOZÍCIA Byt pozostáva z priestrannej predsiene, obývačky s jedálenskou časťou, samostatnej, plne vybavenej kuchyne, 3 spální, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. VYBAVENIE Byt je k dispozícii zariadený, k jeho vybaveniu patria bezpečnostné dvere, vstavané skrine, VIDEO vrátnik, práčka a sušička. LOKALITA Lokalita ponúka dobre dopravné napojenie na centrum mesta, diaľničný obchvat a plnú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 400 EUR/mesiac. K bytu prislúcha samostatná garáž za sumu 150 EUR/mesiac a pivnica. Byt je voľný od 1.7.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
2 000 €/mes.
3-izbový byt na ulici Pod Vachmajstrom na Kolibe
Moderný 3-izbový byt s rozlohou 96 m2 a loggiou sa nachádza na ulici Pod Vachmajstrom v novostavbe na Kolibe. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4-och. Dispozícia bytu pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne a obývačky, 2 spální, kúpeľne a samostatného WC. Prístup na loggiu je možný z obývacej izby a oboch spální. VYBAVENIE Byt sa prenajíma zariadený. Kuchyňa je plne vybavená modernými elektrospotrebičmi ako el. rúra, plynový sporák, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou. Súčasťou zariadenia bytu je samostatné plynové kúrenie, plastové okná, vstavané skrine v spálni a moderný nábytok. LOKALITA Výhodou bývania na Kolibe je tichá lokalita, blízkosť centra mesta, množstvo zelene a možnosť relaxu v prírode. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, reštaurácie a zastávka MHD. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivnica. Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie vo výške 250 EUR/mesiac. Byt je voľný od 01.02.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
1 200 €/mes.
2-izbový byt na Sklenárovej ulici v Ružinove
2-izbový byt s rozlohou 41,75 m2 a balkónom 3,5 m2 ​sa nachádza v zrekonštruovanom a zateplenom dome na Sklenárovej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7-ich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynským kútom, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC, obývacej izby so spacím kútom a izby s výstupom na balkón. VYBAVENIE Byt je zariadený, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má plastové okná so žalúziami, sieťkami proti hmyzu. Vstavané skrine na chodbe a v obývačke ponúkajú dostatok úložného priestoru. LOKALITA Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť a výborné dopravné napojenie na diaľničný obchvat. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha priestranná, kompletne zrekonštruovaná pivnica (4,41 m2) v suteréne, kam sa dá dostať priamo výťahom. Cena nájmu nezahŕňa energie vo výške 160 EUR/mesiac na 1 osobu, pre dve osoby 180 EUR/mesiac. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
590 €/mes.
3-izbový byt v historickom centre mesta s panoramatickým výhľadom
Krásny, presvetlený 3-izbový byt s panoramatickým výhľadom sa nachádza v historickom centre v Bratislave - v Manderláku. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 9. poschodí, vďaka čomu ponúka okúzlujúce výhľady na mesto. Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, spojenej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľňe, samostatného WC, dvoch nepriechodných izieb a technickej miestnosti. VYBAVENIE Byt prešiel komplétnou rekonštrukciou v spolupráci s architektom. Pri rekonštrukcii sa zachovali historické prvky ako pôvodné zrepasované drevené parkety, dvere s kruhovými oknami a ikonické vstupné dvere s otváracím okienkom. Kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi značky Bosch (elektrická rúra, mikrovlná rúra, varná doska, americká chladnička s výrobníkom ľadu). Výrazným prvkom je aj medená zástena nad kuchynskou linkou, ktorá stále "pracuje" a mení sa jej vzhľad. Byt bude dozariadený podľa požiadaviek záujemcu. LOKALITA Vyhľadávaná lokalita priamo v centre starého mesta ponúka plnú občiansku vybavenosť s množstvom barov, kaviarní, obchodov a reštaurácií, ako aj výbornú dopravnú infraštruktúru. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Nájomca neplatí províziu RK. Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 300 EUR/mesiac. Parkovanie je možné na ulici pod domom. V budove sa nachádzajú dva výťahy. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 250 €/mes.
Nadštandardný 3-izbový byt v Rozadole
Zariadený 3-izbový byt sa nachádza na 4/6 poschodí v komplexe Rozadol na Trenčianskej ulici. DISPOZÍCIA Priestranný byt s rozlohou 115 m2 pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne, obývačky a jedálne, 2 spální, kúpeľne s vaňou, balkónu a samostatného WC. Balkón orientovaný do vnútrobloku je prístupný z obývačky. VYBAVENIE Slnečný byt je k dispozícii moderne zariadený. Súčasťou vybavenia bytu je kuchynská linka so zabudovanými kuchynskými spotrebičmi, práčka, bezpečnostné dvere, drevené a hliníkové okná, interné a externé žalúzie, drevené parkety a klimatizácia. LOKALITA Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť, reštaurácie, kaviarne, banka, fitness a služby priamo v komplexe a taktiež kvalitnú dopravnú infraštruktúru. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha parkovacie stojisko v podzemnej garáži. Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie v hodnote 400 EUR/mesiac. 360° VIDEOOBHLIADKA 360° videoobhliadka bytu dostupná tu: https://youtu.be/qP_uQDyEIZI. Pre správne zobrazenie videoobhliadky odporúčame použiť prehliadač na počítači alebo mobilnú aplikáciu YouTube. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
1 150 €/mes.
3-izbový byt v historickej budove na Tolstého ulici
3-izbový byt s rozlohou 100 m2 sa nachádza v historickej budove na Tolstého ulici v Starom meste. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4-och. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej spálne, priestrannej obývačky a samostatnej kuchyne. VYBAVENIE Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a nebol ešte obývaný. Ponúka sa na prenájom nezariadený. V byte sa nachádzajú základné spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v Starom meste poskytuje pekné bývanie uprostred historického centra mesta.V tejto lokalite sa nachádza výborná dopravná a občianska vybavenosť.V blízkosti sa nachádza Bratislavský hrad, prezidentská záhrada, Dunaj, známe Hodžovo námestie, jazyková škola, a množstvo reštaurácií a kaviarní. Pre milovníkov prírody je možnosť ísť na Slavín alebo do zachovalého Horského parku. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 300 €/mes.
Priestranný 3-izbový byt s krbom v Starom Meste
Veľký 3 izbový byt o výmere 120 m2 sa nachádza na 1. poschodí novozrekonštruovaného rodinného domu v tichej lokalite na ulici Pod Vinicami. dispozícia Dispozične pozostáva zo samostatnej kuchyne, dvoch spální, kúpeľne s WC, sprchovým kútom a vaňou. Jadro bytu predstavuje spoločenská časť, ktorú tvorí obývacia izba s TV a krbom a jedálenská časť. Z bytu je prístup na priestrannú záhradu, na ktorej sa nachádza altánok a trampolína. Byt má terasu 15 m2 orientovanú do záhrady a balkón (6 m2) prístupný z kuchyne. VYbavenie Murovaný dom pozostáva zo štyroch bytových jednotiek so spoločnou udržiavanou záhradou, altánkom a vonkajším grilom. V celom byte je podlahové kúrenie a klimatizácia. POLOHA Byt poskytuje maximálne súkromie a preto je vhodný pre klientov, ktorí preferujú pohodlné bývanie v tichom prostredí, no zároveň vyžadujú rýchlu dopravnú dostupnosť do centra mesta. CENA A ĎALŠIE INFO K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta v cene. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 550 €/mes.
Priestranný 4-izbový byt na Svätovojtešskej ulici
Priestranný 4-izbový byt so skutočnou podlahovou plochou 130,6 m2 a balkónom (2,4 m2) ​sa nachádza na Svätovojtešskej ulici v lokalite Nové Mesto. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí z 3-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, sprchovacím kútom a vaňou, samostatného WC, 3 samostatných spální a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálenkým kútom. K bytu patrí tiež balkón, ktorý je prístupný z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, sušička a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v mestskej časti Nové Mesto poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum VIVO!, kde sa nachádzajú potraviny, lekáreň, mnohé obchody, posilňovňa a tiež kaviarne. Pri byte je tiež zástavka MHD, ktorá umožňuje priamy prístup do centra mesta. 10 minút peši od bytu sa tiež nachádza jazero Kuchajda, ktoré poskytuje mnohé príležitosti pre rekreáciu. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúchajú 3-4 vonkajšie parkovacie miesta na samostatnom dvore s vlastnou bránou (100 m2) a pivnica (8,88 m2). © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
1 900 €/mes.
1 2 3 4 5