3-izbový byt na Bajkalskej ulici v Novom Meste
Moderný 3-izbový byt s rozlohou 80 m2 a terasou (13m2) ​sa nachádza v rezidenčnom projekte Tri veže na Bajkalskej ulici v Novom Meste. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 9. poschodí z 22. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, 2 samostatných spální a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež terasa, ktorá je prístupná z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra, rýchlovarná kanvica a umývačka riadu. LOKALITA V objekte je 24 hodinová strážna služba, fitness centrum, spoločenská miestnosť, nákupné centrum, reštaurácie a kaviarne. Lokalita ponúka komplexnú infraštruktúru pre aktívny život - zábavu, šport, kultúru a množstvo obchodov a služieb priamo v susedstve. V dostupnej vzdialenosti je obchod Kaufland (cca 3 min. autom), Národné tenisové centrum (cca 10 min. autom) a jazero Kuchajda (cca 5 min. autom). CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. V cene je Internet a TV. K bytu prislúcha parkovacie stojisko v garáži. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
1 000 €/mes.
Pozemok v obci Ivanka pri Dunaji
Pozemok o rozlohe 532 m2 na stavbu rodinného sa nachádza v katastrálnom území Farná v Ivanke pri Dunaji. Príjazdová cesta je asfaltová. Obec je od Bratislavy vzdialená asi 30 minút autom.
Ivanka pri Dunaji
256 000 €
2,5-izbový byt na Mestskej ulici v Novom Meste
Ponúkame na predaj 2,5-izbový byt s rozlohou 57,85 m2, ktorý sa nachádza na Mestskej ulici v mestskej časti Nové Mesto. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3-och v menšom bytovom dome. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kúpeľne s WC, vaňou a práčkou, spálne, obývačky, samostatnej kuchyne a menšej miestnosti, ktorá sa dá využiť aj ako pracovňa. VYBAVENIE Byt sa predáva zariadený. Kuchyňa je vybavená vstavanými kuchynskými spotrebičmi ako plynový sporák, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra; okrem toho je vybavená aj kávovarom a rýchlovarnou kanvicou. LOKALITA V blízkosti sú školy, škôlky, obchody, zdravotná starostlivosť, OC VIVO! (850 m), OC Central (850 m), obľúbená pekáreň Kruh (250 m) a rôzne možnosti kultúrneho, spoločenského a športového vyžitia (NTC, Park Jama, Hala Pasienky). Električková zastávka (električka č. 4) je vzdialená len 3 minúty chôdze od bytu. Cena a doplňujúce info Byt je voľný od 15.02.2024, obhliadky sú možné ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
235 000 €
Exkluzívny 3-izbový byt na pešej zóne v historickom centre
Priestranný byt s rozlohou 115 m2 je situovaný na 2. poschodí kvalitne zrekonštruovanej historickej budovy s výhľadom na Hlavné námestie priamo v centre mesta. DISPOZÍCIA Pozostáva zo vstupnej haly so šatníkovými skriňami, samostatnej kuchyne, obývačky, dvoch spální a kúpeľne s práčkou, sprchovacím kútom, WC a plynovým kotlom. VYBAVENIE K vybaveniu patria zabudované kuchynské spotrebiče, kompletné bytové zariadenie, káblová televízia, práčka, video vrátnik, šatníky a niekoľko originálnych obrazov. Ponuka je určená klientom, ktorí ocenia jedinečnosť polohy a vysoký štandard vybavenia bytu. LOKALITA Lokalita ponúka príjemné bývanie, plnú občiansku vybavenosť a obchodné centrum Eurovea v blízkosti. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu zahŕňa poplatky za energie. Parkovanie je možné v parkovacích domoch vzdialených asi 5-10 minút peši od budovy. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 800 €/mes.
4-izbový byt na predaj v Karlovej vsi
4-izbový byt s rozlohou 95,8 m2 a loggiami ​sa nachádza na ulici Pod Rovnicami v Karlovej Vsi. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne s vlastným šatníkom, dvoch izieb, obývačky s jedálenskou časťou a samostatnú kuchyňu. K bytu patria tiež dve loggie s celkovou výmerou 10,36 m2 - jedna je prístupná z obývacej izby a druhá z hlavnej spálne. Byt je orientovaný na západnú (obývacia izba) a východnú stranu. VYBAVENIE Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako vstavané kuchynské spotrebiče - chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, plynový sporák a umývačka riadu. Byt prešiel v roku 2010 rekonštrukciou vody, elektriky, kúrenia a stúpačiek. Bytový dom je taktiež zateplený. LOKALITA Lokalita poskytuje kvalitné bývanie plné zelene, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny Lidl a Billa, pošta, reštaurácie, kaviarne, Vodárenské múzeum, Karloveské rameno, Botanická záhrada a zastávka MHD. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Mesačné náklady predstavujú 220 EUR/mesiac pre dve osoby. K bytu prislúcha garáž so skladovým priestorom, ktorá sa nachádza priamo pod bytovým domom (pod číslami 6. a 7. podľa pôdorysu) s manuálnym otváraním. K bytu patria tiež dve pivnice - jedna sa nachádza v suteréne a ďalšia na poschodí bytového domu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
340 000 €
3-izbový byt na Kozej ulici v Starom meste
Krásny 3-izbový mezonet sa nachádza na 3. poschodí v historickej budove na Kozej ulici v Starom Meste. DISPOZÍCIA Byt s rozlohou ​​86 m2 pozostáva z priestrannej kuchyne prepojenej s obývačkou a jedálenskou časťou, detskej izby, samostatného WC, veľkej haly a schodiska vedúceho priamo na 1. poschodie do spálne s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a vaňou. VYBAVENIE Byt sa ponúka plne zariadený, s klimatizáciou na 1.poschodí. K jeho vybaveniu patrí kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, práčka, bezpečnostné dvere a dostatočne veľa úložného priestoru v podobe vstavaných skríň v hale. LOKALITA Tichá lokalita v historickej časti Starého Mesta ponúka nadštandardné bývanie pre náročnejších klientov, výbornú dopravnú infraštruktúru a dokonalú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 150 EUR/mesiac pre dve osoby. Byt je voľný od 02.05.2024. 360° VIDEOOBHLIADKA 360° videoobhliadka bytu dostupná tu: https://youtu.be/G4qs_PZFehQ. Pre správne zobrazenie videoobhliadky odporúčame použiť prehliadač na počítači alebo mobilnú aplikáciu YouTube. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
800 €/mes.
Moderný 5-izbový rodinný dom na Kolibe
Moderný 5-izbový rodinný dom s dvoma terasami sa nachádza v pokojnej lokalite Koliby. DISPOZÍCIA Dom s úžitkovou plochou 380 m2 pozostáva z troch poschodí. Na prízemí sa nachádza garáž pre 2 autá, hosťovská izba, kúpeľňa s WC a saunou, pivnica a prístup do záhrady. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza otvorená dispozícia kuchyne, jedálne a obývačky s krbom a prístupom na terasu, samostatné WC a pracovňa. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 spálne so šatníkmi a kúpeľňa s WC. Posledné strešné poschodie tvorí priestranná terasa s výhľadom na mesto. VYBAVENIE Dom sa ponúka zariadený, po dohode s majiteľom je možnosť jeho odzariadenia. K vybaveniu patria kuchynské spotrebiče, práčka, podlahové kúrenie, klimatizácia, alarm, trezor, bezpečnostné dvere, vstavané skrine, šatníky, krb, satelit a sauna. LOKALITA Vyhľadávaná lokalita na Kolibe vzdialená len 5 minút od centra ponúka tiché a luxusné bývanie pre najnáročnejších klientov s množstvom zelene v okolí. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. K domu prislúchajú parkovacie miesta v garáži pre 2 autá. Dom je k dispozícii od 01.07.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
3 700 €/mes.
Moderný 2-izbový byt pri hrade
Moderný 2-izbový byt s rozlohou 60 m2 a nachádza na 3. poschodí novostavby na Javorinskej ulici, v tichej časti Starého Mesta, v blízkosti hradu. DISPOZÍCIA Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, priestrannej obývacej izby, jedálenskej časti, otvorenej kuchyne, samostatnej spálne, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a zo samostatnej toalety. VYBAVENIE Na prenájom sa ponúka zariadený. Kuchynská linka je plne vybavená modernými elektrospotrebičmi - elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlná rúra a chladnička s mrazničkou. Do vybavenia bytu ďalej patrí video vrátnik, zabezpečovací systém, internet, KTV, klimatizácia, podlahové kúrenie a exteriérové žalúzie. LOKALITA Lukratívna lokalita rodinný víl a diplomatických rezidencií priamo nad hradom ponúka mimoriadne kvalitné, tiché a bezpečné bývanie s nerušeným výhľadom na mesto. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie vo výške 150 EUR. 360° VIDEOOBHLIADKA 360° videoobhliadka bytu dostupná tu: https://youtu.be/nayHGyHW5vM. Pre správne zobrazenie videoobhliadky odporúčame použiť prehliadač na počítači alebo mobilnú aplikáciu YouTube. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
850 €/mes.
2-izbový byt na Dlhých Dieloch s parkovaním
2-izbový byt s celkovou podlahovou rozlohou 51 m2 (+ balkón) sa nachádza na 5. poschodí domu na ulici Ferdiša Kostku na Dlhých Dieloch. DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej obývačky s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s WC a zaskleného balkóna o veľkosti 5,50 m2, ktorý je prístupný z obývačky. Jeho orientácia je na východ s krásnym výhľadom smerom na Karpaty. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2,88 m2. VYBAVENIE Byt sa predáva so všetkým nábytkom vrátane spotrebičov, práčky a TV. Byt je klimatizovaný a samostatne vykurovaný. Ohrev teplej vody je zabezpečený vlastným plynovým kotlom umiestneným v komore pri byte. LOKALITA Bytový dom sa nachádza len 5 min peši od Karloveskej ulice, kde sa nachádzajú hlavné električkové a autobusové zastávky, či občianska vybavenosť. Veľkým benefitom lokality je množstvo zelene a blízkosť lesa. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha parkovacie miesto dostupné suchou nohou z garáže bytového domu za cenu 20 000 EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
165 000 €
Slnečný 3-izbový byt na Bakošovej ulici
Slnečný 3-izbový byt s rozlohou 74,5 m2 (vrátane loggie) ​sa nachádza v mestskej časti Lamač na Bakošovej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 2. nadzemnon podlaží zatepleného bytového domu s výťahom. Byt je po kompletnej rekonštrukcii (z r.2015) navrhnutej architektom, pri ktorej bola zmenená aj jeho samotná dispozícia. Tá aktuálne pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a obkladmi značky Villeroy & Boch, samostatného WC, samostatnej spálne, ďalšej samostatnej izby a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu tiež patrí priestranná loggia, ktorá je prístupná z kuchyne aj jednej z izieb. VYBAVENIE Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený vrátane namieru vyrobeného nábytku, či vstavaných kuchynských elektrospotrebičov značky Siemens. Kuchyňa tiež disponuje odsávačom pary značky Faber a kvalitnou pracovnou doskou zn. Polyston. Súčasťou bytu sú tiež bezpečnostné dvere Sherlock a vstavané skrine. V oboch spálňach sa nachádzajú drevené parkety zn. Parador a vo zvyšnej časti bytu vysokokvalitná vinylová podlaha. LOKALITA Tichá lokalita v mestskej časti Lamač poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú obchodné reťazece TESCO Expres a Lidl, lekári, základná škola, zastávka MHD a viaceré ihriská. Približne 5 minút cesty autom od bytu sa nachádza nákupné centrum a nemocnica Bory. Pre milovníkov prírody je veľkou výhodou blízkosť lesa s napojením na turistické trasy Malých Karpát. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Bezproblémové parkovanie v okolí bytu. K bytu prislúcha pivnica (1,7 m2). © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
239 000 €
Kancelárske priestory vhodné ako medicínske centrum
Priestory s rozlohou 450 m2 vhodné ako medicínske centrum sa nachádzajú na Podpriehradnej ulici. DISPOZÍCIA Budova pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí sa nachádza recepcia, samostatné WC, denná miestnosť pre zamestnancov, kúpeľňa, 4 miestnosti vhodné na ambulanciu, z toho jedna s vlastným WC, ďalej sa tu nachádza takisto aj sklad a 2 technické miestnosti. Poschodie je rozdelené na dve časti. Prvá časť pozostáva z dvoch miestností, druhú časť tvoria 5 miestností, samostatné WC a balkón. VYBAVENIE Priestory sa prenajímajú čiastočne zariadené. LOKALITA Tichá lokalita ponúka dobrú dostupnosť do centra mesta (v blízkosti sa nachádza MHD zástavka) a plnú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. Parkovanie je možné v dvore budovy približne pre 10 áut. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Vrakuňa
5 500 €/mes.
Exkluzívny 3-izbový byt v projekte Zuckermandel
Úplne novo zariadený 3-izbový byt sa nachádza v novom polyfunkčnom projekte Zuckermandel na nábreží Dunaja. DISPOZÍCIA Vrámci bytového objektu je situovaný na 3. podlaží. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s šatníkom, priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou, dvoch samostatných spální, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu patrí tiež loggia, ktorá je prístupná z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený. K jeho vybaveniu patrí moderná kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi vrátane umývačky a indukčnej dosky, práčka v kúpeľni, manželská posteľ s kvalitnými matracmi, štýlová sedačka v koloniálnom štýle či vstavané skrine v oboch spálňach poskytujúce budúcemu nájomcovi dostatočné množstvo úložného priestoru. Taktiež sa tu nachádza klimatizácia. LOKALITA Komplex Zuckermandel okrem kompletnej občianskej vybavenosti zároveň svojou ideálnou polohou pri nábreží Dunaja poskytuje výbornú dopravnú i pešiu dostupnosť do historického centra mesta ako aj veľa možností na športové aktivity v bezprostrednom okolí. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa mesačné poplatky za energie vo výške 550EUR/mesiac. K bytu navyše príslucha jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivnica v cene nájmu. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 600 €/mes.
Kancelársky priestor v blízkosti Bratislavského hradu
Kancelársky priestor s rozlohou 79,60 m2 sa nachádza v exklúzivnej lokalite Starého mesta v blízkosti Bratislavského hradu. DISPOZÍCIA Priestor sa nachádza na prízemí a jeho dospozícia pozostáva zo vstupnej haly, kuchynky, dvoch miestností, samostatného WC a kúpeľne. VYBAVENIE Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane nového kúrenia (plyn. kotol), elektrorozvodov, novej stierky a podláh. Predáva sa vybavený vstavanými kuchynskými spotrebičmi ako elektrická rúra, elektrická varná platňa, chladnička s mrazničkou. LOKALITA Exklúzivná lokalita Starého mesta v blízkosti Bratislavského hradu, ponúka plnú občiansku vybavenosť s množstvom obchodov, kaviarní a reštaurácií, pešiu dostupnosť do historického centra mesta a výbornú dopravnú infraštruktúru. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
250 000 €
4-izbový apartmán v rezidencii Hlboká 7
Podkrovný 4-izbový apartmán sa nachádza na 7. podlaží historickej budovy v rezidencii Hlboká 7 v Starom Meste. DISPOZÍCIA Byt má rozlohu 118,39 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývačky spojenej s otvorenou kuchyňou, 3 spální a 2 kúpeľní a samostatným WC. VYBAVENIE Byt sa ponúka na prenájom zariadený, má klimatizáciu, podlahové kúrenie v celom byte, na mieru vyrobenú kuchyňu s najmodernejšími spotrebičmi Miele. K bytu prislúcha parkovacie státie. LOKALITA Rezidencia Hlboká 7 ponúka pre svojich obyvateľov luxusné kúpele s welness centrom, 24/7 recepciu a strážnu službu, súkromnú záhradu, reštaurácie, vináreň. Tichá lokalita v historickej časti Starého Mesta ponúka nadštandardné bývanie pre nájnáročnejších klientov, výbornú dopravnú infraštruktúru a dokonalú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie. Apartmán je voľný od 15.6.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
2 150 €/mes.
2-izbový apartmán v blízkosti Bratislavského hradu
2-izbový apartmán s rozlohou 79,60 m2 sa nachádza v exklúzivnej lokalite Starého mesta v blízkosti Bratislavského hradu. DISPOZÍCIA Apartmán sa nachádza na prízemí bytového domu a jeho dospozícia pozostáva zo vstupnej haly, oddelenej kuchyne, obývacej izby, spálne, samostatného WC a kúpeľne s vaňou. VYBAVENIE Apartmán prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane nového kúrenia (plyn. kotol), elektrorozvodov, novej stierky a podláh. Predáva sa vybavený vstavanými kuchynskými spotrebičmi ako elektrická rúra, elektrická varná platňa, chladnička s mrazničkou. LOKALITA Exklúzivná lokalita Starého mesta v blízkosti Bratislavského hradu, ponúka príjemné bývanie, plnú občiansku vybavenosť s množstvom obchodov, kaviarní a reštaurácií, pešiu dostupnosť do historického centra mesta a výbornú dopravnú infraštruktúru. Apartmán má vďaka tejto polohe pre budúceho majiteľa aj vysoký investičný potenciál. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
250 000 €
Veľkorysá uzavretá garáž na Vajnorskej ulici
Ponúkame na prenájom uzavretú garáž, ktorá sa nachádza v garažovom dome na ulici Vajnorská 21 s autovýťahom. Vjazd aj výjazd je z Českej ulice. Garáž ponúka veľkorysý rozmer, okrem auta je možné aj skladovanie bicyklov či motorky. Cena nájmu garáže predstavuje 250 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
250 €/mes.
Parkovacie miesto v garáži na Vajnorskej ulici
Ponúkame na prenájom parkovacie miesto v garáži, ktorá sa nachádza v garažovom dome na ulici Vajnorská 21 s autovýťahom. Vjazd aj výjazd je z Českej ulice. Cena nájmu parkovacieho miesta predstavuje 150 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
150 €/mes.
2-izbový byt v Rači na Rustavelliho
Priestranný 2-izbový byt sa nachádza v tichej lokalite na Rustavelliho ulici v Rači. DISPOZÍCIA Slnečný byt s rozlohou 93 m2 pozostáva z otvorenej dispozície obývačky a kuchyne s jedálenským kútom, 1 spálne, kúpeľne a samostatného WC. Z obývačky je vstup na priestrannú terasu poskytujúcu krásny výhľad na Malé Karpaty. VYBAVENIE Byt je vybavený exkluzívnym zariadením - textilnými tapetami, nábytkom vyrobeným na mieru, ručne robenými talianskymi svietidlami, audio systémom v celom byte, kuchynskou linkou z prírodného kameňa so zabudovanými elektrospotrebičmi. K vybaveniu ďalej patrí krb v obývačke, práčka, video vrátnik, alarm, trezor, bezpečnostné dvere, priestranný šatník, prípojky pre káblovú televíziu, internet, telefónnu linku a satelit. Byt je klimatizovaný, vybavený podlahovým kúrením. LOKALITA Exkluzívny byt sa nachádza v tichej a príjemnej lokalite s množstvom zelene, v blízkosti lesa s plnou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným napojením na centrum mesta a diaľničný obchvat. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V cene nájmu nie sú zahrnuté energie vo výške 200 EUR/mesiac. K bytu prislúchajú dva parkovacie miesta v podzemnej garáži za sumu 80 EUR/mesiac za jedno miesto. Byt je k dispozícii od 01.03.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Rača
700 €/mes.
Priestranný 3-izbový byt v Starom Meste
Priestranný 3-izbový byt s vysokými stropmi o rozlohe 78 m2 a balkónom 3,5 m2 ​sa nachádza v Starom Meste na Žilinskej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 4. poschodí z 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva z obývačky spojenej s jedálňou, kuchyne s barovým pultom, hlavnej spálne, menšej izby, ktorá môže poslúžiť ako pracovňa alebo detská izba, samostatnej kúpeľne a WC. K bytu patrí tiež balkón, ktorý je prístupný z kuchyne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vstavanými kuchynskými spotrebičmi ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná doska, mikrovlná rúra a rýchlovarná kanvica. K dispozícii je práčka a TV a vysokorýchlostný internet. LOKALITA Lokalita v širšom centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, zastávka MHD. V pešej dostupnosti sa nachádza Trhovisko Žilinská, kde možno nájsť vždy čerstvé potraviny. Do 6 minút cesty autom od bytu sa nachádza Medická záhrada a nákupné centrá Nivy a CENTRAL. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Nájomca neplatí províziu RK.Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 290 EUR/mesiac. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica (10 m2), ktorá je prístupná z výťahu a pivničná kobka. Murovaná pivnica ponúka bezpečné uskladnenie bicyklov/vecí. Parkovanie je možné pod domom. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
899 €/mes.
Slnečný 2-izbový byt na Košickej ulici
Slnečný 2-izbový byt s rozlohou 38 m2, dvoma balkónmi a veľkorysou pivnicou ​sa nachádza na Košickej ulici v Ružinove. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 8. poschodí z 10-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, spálne a obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patria tiež dva balkóny, každý s rozmerom 3,5 m2, prístupné z obývacej izby a spálne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, umývačka riadu a rýchlovarná kanvica. LOKALITA Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite Ružinova v blízkosti Dulovho námestia a trhoviska Miletičova. Od autobusovej stanice a nákupného centra Nivy je vzdialený len 10 minút peši. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť, parky, ihriská a zástavky MHD priamo pri bytovom dome. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 150 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži za sumu 100 EUR/mesiac a pivnica s rozmerom až 6m2. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
650 €/mes.
2-izbový byt v River parku s výhľadom na Dunaj
Príjemný 2-izbový apartmán s rozlohou 65 m2 a balkónom (5m2) a výhľadom na Dunaj, ​sa nachádza v multifunkčnom projekte River park na Dvořákovom nábreží. DISPOZÍCIA Priestranný apartmnán sa nachádza na 7. poschodí z 9-ich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC a vaňou, samostatnej spálne a obývačky prepojenej s kuchyňou. Balkón je prístupný z obývačky aj zo spálne a poskytuje príjemný výhľad na Dunaj. VYBAVENIE Apartmán je vybavený stropným chladením, drevenou podlahou, veľkoformátovými hliníkovými oknami, inteligentné ovládanie svetiel, kúrenia a chladenia. Apartmán sa predáva kompletne zariadený. LOKALITA Komplex River Park sa nachádza v blízkosti historického centra mesta a ponúka výbornú občiansku vybavenosť. Komplex leží na brehu Dunaja, čo ponúka príjemný relax na promenádu popri rieke Dunaj. Priamo v komplexe sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, obchody, banka, pošta, wellness a fitnes centrom. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena parkovacieho miesta v garáži je 35.000 EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
399 000 €
Slnečný 2-izbový byt v Karloveskom ramene
Slnečný 2-izbový byt sa nachádza v tichej lokalite Karlovej Vsi v obľúbenom komplexe Karloveské rameno. Dispozícia Byt s rozlohou 79 m2 je situovaný na 3.poschodí s výťahom a pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície kuchyne a obývačky, spálne, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatným WC. K bytu prislúcha loggia (4 m2) prístupná z obývačky s príjemným výhľadom na zeleň a Dunaj. Vybavenie Tento byt na prenájom sa ponúka plne zariadený moderným nábytkom vyrobeným na mieru a k jeho vybaveniu patrí práčka, klimatizácia, bezpečnostné dvere, vstavané skrine a pivnica. Lokalita Prakticky riešený byt zaručuje kvalitné bývanie v príjemnom prostredí, cyklotrasy, občiansku vybavenosť, blízkosť nákupných centier (Lidl, Cubicon) a rýchle napojenie na centrum a diaľnicu. Cena a doplňujúce info Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie v sume 260 EUR/mesiac vrátane poplatkov za internet a KTV. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži za sumu 100 EUR/mesiac. Byt je voľný od 01.06.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
630 €/mes.
Moderný rodinný dom pod Bôrikom
Moderný 5-izbový rodinný dom s rozlohou 234 m2 ​sa nachádza v exkluzívnej lokalite v Starom Meste. DISPOZÍCIA Dom sa skladá z troch podlaží. Prvé podlažie tvorí dennú časť a pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanými skriňami, samostatné WC, priestranná obývačka s jedálenskou časťou a samostatná kuchyňa renomovaného nemeckého výrobcu s opracovanou betónovou kuchynskou linkou - ručná práca, s prístupom na terasu a záhradu. Nočná časť domu sa nachádza na druhom a treťom poschodí. Druhé poschodie pozostáva z hlavnej obývacej izby, kúpeľne a hosťovskej izby. Na najvyššom poschodí sa nachádza hlavná spálňa priestranným s walk-in šatníkom, detská izba, izba na hranie a kúpeľňa. Dom má takisto podkrovie s izolovanými podlahami. VYBAVENIE Dom sa predáva čiastočne zariadený a súčasťou vybavenia vstavané kuchynské spotrebiče, množstvo úložného priestoru (šatníky a vstavané skrine). Všetky kúpeľne v dome sú exklúzivne vybavené sanitou od Villeroy Boch. K domu patrí aj samostatná garáž a pivnica, ktoré sa nachádzajú pri vstupe na pozemok.(ich rozloha nie je započítaná v úžitkovej ploche domu (234m2)) K dipozícii je projekt bazénu a takisto projekt zväčšenia dennej časti domu. LOKALITA Tichá lokalita len neďaleko centra mesta ponúka kvalitné bývanie pre náročného klienta s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravným napojením na diaľnicu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 250 000 €
Nový 5-izbový byt na Údolnej ulici
5-izbový byt sa nachádza v luxusnej vile pod Bôrikom, ktorá pozostáva iba z troch bytov. DISPOZÍCIA Súčasťou bytu je hala so vstavanými skriňami, plne vybavená kuchyňa s komorou, obývacia izba s krbom, štyri spálne, priestranný šatník a veľká terasa s úžasným výhľadom na Dunaj. Rodičovská spálňa má vlastnú kúpeľňu. VYBAVENIE Súčasťou nadštandardného vybavenia sú zabudované kuchynské elektrospotrebiče, drevené podlahy, kvalitné zariadenia kúpeľní, nezávislé kúrenie a bezpečnostné dvere. Byt má dve kúpeľne s vírivkou aj sprchovým kútom, miestnosť vybavenú práčkou, sušičkou a plynovým kotlom. K dispozícii je udržiavaná záhrada s besiedkou, trampolínou a záhradným krbom. LOKALITA Ponuka svojou kvalitou uspokojí aj náročných klientov. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie pre dve osobné autá je v garáži na prízemí vily a ďalšie parkovacie miesto je na ulici. Minimálna doba nájmu sú 2 roky. V cene nájmu nie sú zahrnuté mesačné poplatky za energie.
Bratislava I - Staré Mesto
2 200 €/mes.
4-izbový byt s veľkorysou terasou v River parku
Moderný 4-izbový byt s rozlohou 140 m2 sa nachádza vo vyhľadávanej novostavbe River Park s výhľadom na Dunaj. DISPOZÍCIA Byt pozostáva z otvorenej dispozície obývacej izby a kuchyne, plne vybavenej elektrospotrebičmi, 3 spální, šatníka, 2 kúpeľní s WC a samostatného WC. K bytu prislúcha terasa s veľkorysou rozlohou 50 m2 a jedinečným výhľadom na Dunaj. VYBAVENIE Byt sa prenajíma zariadený, v dvoch spálňach sa nachádzajú manželské postele, tretia izba môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba. K vybaveniu bytu ďalej patrí klimatizácia, práčka, vstavané skrine. Byt je vyhotovený vo vysokom štandarde, spĺňa preto požiadavky náročnej klientely. LOKALITA Novostavba sa nachádza v blízkosti historického centra mesta a ponúka plnú občiansku vybavenosť. Priamo v komplexe sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, obchody, banka, pošta, Kempinski Hotel s wellness a fitnes centrom a promenáda popri rieke Dunaj. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V cene nájmu nie sú zahrnuté platby za energie v hodnote 450 EUR/mesiac. Garážové státie pre 2 autá v podzemnej garáži objektu je v cene nájmu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 500 €/mes.
Parkovacie státie v Panorama City
Ponúkame na prenájom garážové státie v spoločnej garáži projektu Panorama City na Landererovej ulici v Bratislave. Cena nájmu predstavuje 180 EUR/mesiac.
Bratislava I - Staré Mesto
180 €/mes.
4-izbový apartmán v rezidencii Hlboká 7
4-izbový apartmán sa nachádza v rezidencii Hlboká 7 v Starom Meste, v historickej budove, ktorá bola kompletne zrekonštruovaná. DISPOZÍCIA Byt s rozlohou 153 m2 pozostáva zo vstupnej haly, obývačky spojenej s otvorenou kuchyňou, 3 spální, 2 kúpeľní s WC, šatníka a samostatného WC. Z obývačky je prístup na terasu. VYBAVENIE Byt sa ponúka nezariadený, má klimatizáciu, podlahové kúrenie v celom byte, na mieru vyrobenú kuchyňu s najmodernejšími spotrebičmi Miele. LOKALITA Rezidencia Hlboká 7 ponúka pre svojich obyvateľov luxusné kúpele s welness centrom, 24/7 recepciu a strážnu službu, súkromnú záhradu, reštaurácie, vináreň. Tichá lokalita v historickej časti Starého Mesta ponúka nadštandardné bývanie pre náročnejších klientov, výbornú dopravnú infraštruktúru a dokonalú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. K bytu prislúcha parkovacie státie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 060 €/mes.
Priestranný 6-izbový dom na Kolibe
Priestranný 6-izbový dom nachádzajúci sa na Kolibe na Sovej ulici má celkovú podlahovú plochu 200 m2. DISPOZÍCIA Dvojpodlažný rodinný dom pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne s obývacou izbou, 1 spálne, samostatného WC, garáže pre 1 auto na prízemí a 4 spální, 2 kúpeľní a terasy na poschodí. Súčasťou domu je aj špajza a sklad. Slnečný dom je obklopený zdieľanou udržiavanou záhradou s ďalšími dvoma domami. V záhrade sa nachádza aj tenisový kurt. VYBAVENIE Dom sa ponúka na prenájom nezariadený. Súčasťou vybavenia je kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, podlahové kúrenie a plastové okná s internými a externými žalúziami. LOKALITA Lokalita na Kolibe ponúka pokojné bývanie v príjemnom prostredí s blízkosťou zelene, parkov a športových zariadení, dobrým prístupom do centra mesta a celým radom vybavenia. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. K domu prislúcha terasa a samostatná garáž pre 1 auto s možnosťou parkovania 2 áut na pozemku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
2 500 €/mes.
3-izbový mezonet s terasou na Kulíškovej ulici
Ponúkame na predaj slnečný 3-izbový mezonetový byt nachádzajúci sa v pokojnej lokalite na Kulíškovej ulici v Ružinove. DISPOZÍCIA Byt je situovaný na najvyššom poschodí nadstavby bytového domu s výťahom. Jeho celková podlahová plocha predstavuje 112 m2, pričom k nemu prislúcha aj južne orientovaná terasa o veľkosti 10 m2 s pekným výhľadom na okolitú zeleň s Bratislavským hradom v pozadí. Prízemná časť bytu pozostáva zo vstupnej chodby so samostatnou toaletou, kuchyne so špajzou a priestrannej obývačky s francúzskym balkónom. Na poschodí bytu je sústredená oddelená nočná časť pozostávajúca z kúpeľne a dvoch spální, jedna so vstupom na spomínanú terasu. VYBAVENIE Byt je vhodný k okamžitému nasťahovaniu, súčasťou vybavenia je práčka a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy na Dulovom námestí ponúka rýchlu dostupnosť do úplného centra mesta. V pešej dostupnosti je taktiež možné nájsť reštaurácie, kaviarne či potraviny Tesco expres alebo obľúbené trhovisko Miletičova. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie je k dispozícii na ulici pred bytovým domom ako aj vo dvore. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Rodinný dom s osobným výťahom, bazénom v Oreší v časti Pezinku
7-izbový rodinný dom (380 m2) s osobným výťahom, interiérovým bazénom a dvojgarážou sa nachádza v časti Orešie, kataster Pezinok- Grinava. Dom je postavený na rovinatom pozemku (856 m2), ktorý je nad úrovňou cesty, spevnený je betónovým oporným múrom. DISPOZÍCIA Dom so záhradou je postavený na pozemku je koncipovaný ako centrálna časť s ľavým a pravým krídlom. Nachádza sa na dvoch nadzemných podlažiach a suteréne. V suteréne je dvojgaráž (90 m2), práčovňa, kotoľňa, sklad a šatník. Na prízemí (185m2) sa nachádza hala (18m2), kuchyňa s komorou (19 m2 ), jedáleň (16m2 ), obývačka (40m2 ), spálňa (13,5m2 ), šatník (7m2 ), kúpeľňa, samostatné WC a bazén. Medzi obývačkou a bazénom (40m2) je presklená stena. Z jedálne je prístup na terasu. V podkroví (177m2 ) sú 4 spálne, dve terasy (10m2 +34 m2), WC, kúpeľňa a šatník. Na všetkých poschodiach je k dispozícii osobný výťah. VYBAVENIE Polievanie záhrady je napojené na mestskú vodu. Dom je zatiaľ napojení na veľkoobjemovú žumpu, kanalizácia sa v obytnej zóne bude budovať. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, plynový sporák, mikrovlná rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita sa nachádza na úpätí Malých Karpát v blízkosti mesta Pezinok (cca 6 min. autom) a neďaleko od Bratislavy (cca 27 min. autom). V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú materská a základná škola (do 150 m) ako aj detské ihrisko. V pešej dostupnosti je železničná stanica (cca 650 m). Lokalita je vo vinohradníckej oblasti s lesíkmi a poskytuje tak príjemné bývanie, ako aj miesto pre šport. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. K dispozícii sú parkovacie miesta v dvojgaráži a parkovanie pred domom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Pezinok
2 700 €/mes.
1 2 3 4 5