4-izbový byt s veľkou terasou na Kolibe na Zlatej Nohe
Klimatizovaný 4-izbový byt s veľkou terasou (69 m2) a krásnym výhľadom sa nachádza v príjemnom prostredí na Kolibe v bytovom komplexe Zlatá noha medzi ulicami Tupého a Podkolibská. DISPOZÍCIA Byt s rozlohou 148 m2 je situovaný na 3. poschodí v trojposchodovej budove s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície obývačky, jedálne a kuchyne, 3 samostatných spální, 1 otvorenej izby/pracovne, šatníka a 2 kúpeľní s WC. Z obývačky je prístup na terasu, ktorá poskytuje výhľad na mesto. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchyňa je vybavená kvalitnými zabudovanými elektrospotrebičmi: elektrická varná platňa, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a chladnička s mrazničkou. Súčasťou vybavenia bytu je podlahové kúrenie, klimatizácia v každej miestnosti, vstavané skrine v spálňach a externé žalúzie. V byte je zriadené optické pripojenie na internet + TV, prostredníctvom spoločnosti Telekom - Magio a predpríprava na vlastný satelit. LOKALITA Bytový komplex pozostáva z troch štvorpodlažných budov, súčasťou každej z nich je podzemná garáž. Areál komplexu je uzatvorený, jeho súčasťou je bazén (5x12m) a suchá sauna, ktoré sú k dispozícii každý deň od 9-22 hod, osobný správca a non-stop strážna služba. Lokalita plná zelene ponúka kvalitné a tiché bývanie s dobrou dopravnou infraštruktúrou. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha pivnica a 1 parkovacie stojisko v podzemnej garáži; druhé je možné prenajať si za poplatok 100 EUR/mesiac. Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 200 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
2 500 €/mes.
Nadštandardný 5-izbový dom so záhradou
Nadštandardný 5-izbový rodinný dom so záhradou a terasou sa nachádza v obľúbenej lokalite, v blízkosti Horského Parku. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z 2-och podlaží. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatné WC, špajza a technická miestnosť. Poschodie tvoria 4 spálne a 2 kúpeľne. VYBAVENIE Vybavenie domu tvorí plne vybavená kuchyňa, klimatizácia, drevené podlahy, mramorové podlahy, podlahové kúrenie, alarm, elektrický vrátnik, hliníkové extériérov žalúzie. Na záhrade sa nachádza terasa s posedením a k domu patrí aj garáž s možnosťou parkovania až pre 4 autá a motorky. LOKALITA Lokalita pri Horskom parku ponúka tiché bývanie v blízkosti centra Bratislavy a širokú občiansku vybavenosť v okolí. V pešej dostupnosti sa nachádza Športový areál Patrónka, HYC Yoga Center (6 min), Staromestská knižnica, Základná škola Dubová, Cambridge International School (6 min), pošta, Pivovar Patronka (3 min) a Horský park (6 min). Lokalita ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Moderný 2-izbový byt v projekte SKY PARK
Moderný 2-izbový byt s rozlohou 55 m2 ​sa nachádza v projekte SKY PARK by Zaha Hadid. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 21. poschodí z 30-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, modernej kuchyne prepojenej s obývacou izbou a hlavná spáľňa so vstavanými skriňami. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Byt je takisto klimatizovaný. LOKALITA Lokalita v centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zastávka MHD. Veže projektu Sky Park majú k dispozícii rozľahlý parkový priestor s možnosťou posedenia, relaxu a trávenia voľného času. V každej veži sa nachádza 24-hodinová recepcia a kamerový systém. Na každom poschodí majú obyvatelia v priestoroch schodiska k dispozícii separovaný zhod odpadu. Obyvatelia veže majú k dispozícii aj prístup na vyhliadkovú terasu, ktorá sa nachádza na najvyššom 30. poschodí a ponúka nádherný panoramatický výhľad na celú Bratislavu. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. Cena nájmu zahŕňa parkovacie miesto v podzemenej garáži. Byt je k dispozícii ihneď. Zvieratá v byte nie sú povolené. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 150 €/mes.
Kancelárske priestory rôznej veľkosti v Universe
Kancelárske priestory sa nachádzajú na 2. poschodí budovy Universo na ulici Ružová dolina v Ružinove. DISPOZÍCIA Kancelárske priestory bunkového typu sú dostupné tromi výťahmi a tromi schodiskami. Pozostávajú zo separátnych miestností s rozlohou od 13,49 do 30,40 m2 a haly s kuchynkou. K dispozícii sú aj sociálne zariadenia, ktoré sa nachádzajú v spoločných priestoroch na chodbe, ako aj zasadacia miestnosť pre 20 - 30 osôb vybavená prezenčnou technikou a kopírovacím strojom. VYBAVENIE Priestory sa radia do vysokého štandardu. Sú vybavené vzduchotechnikou, chladené klimatizačnými jednotkami, tienené vonkajšími žalúziami, slaboprúdovou sieťou, vstupným systémom (audio vrátnikom) pre návštevy. Po dohode je možné priestory dozariadiť aj štýlovým kancelárskym nábytkom. Celý objekt je monitorovaný profesionálnym kamerovým systémovom, chránený požiarnym systémom a 24 hodinovou súkromnou bezpečnostnou službou. LOKALITA Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť. V tesnej blízkosti sa nachádza trhovisko Miletičova a reštaurácie s rôznymi možnosťami na stravovanie. V pešej dostupnosti je takisto notár, pošta, kataster či banky. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K priestorom je možné prenajať si vonkajšie parkovacie státie hneď pri budove za poplatok 70 EUR/mesiac/1 státie alebo v podzemnej garáži za poplatok 80 EUR/mesiac/1 státie. Prístup do budovy a kancelárii je bezbariérový. Cena nezahŕňa poplatky za energie a služby a tiež využívanie spoločných priestorov a zasadačky s kuchynkou. Pre viac detailnejších informácii prosím kontaktujte našu rk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
4-izbový byt so záhradou v blízkosti hradu
4-izbový byt so záhradou sa nachádza v blízskosti Bratislavského hradu. DISPOZÍCIA Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, troch spálni, obývacej izby a kuchyne. VYBAVENIE Byt prešiel komplétnou rekonštrukciou. Prenajíma sa nezariadený. LOKALITA Lokalita v blízkosti centra mesta poskytuje kvalitné bývanie a dobrú dopravnú infraštruktúru. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, zastávky MHD a taktiež niekoľko reštaurácií a kaviarní. V lokalite sa nachádza aj množstvo zelene. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 500 €/mes.
Priestranný 3-izbový byt v komplexe Eurovea
Priestranný 3-izbový byt s podlahovou plochou 99 m2 sa nachádza vo vyhľadávanom projekte EUROVEA na Pribinovej ulici v Starom meste. DISPOZÍCIA Byt s priamym výhľadom na Dunaj pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza šatníková zostava a priestor pre pracovňu/hosťovskú izbu, otvorenej dispozície kuchyne a obývačky, spálne s priestranným šatníkom a kúpeľne s WC. Súčasťou bytu je balkón prístupný zo spálne aj z obývacej izby. VYBAVENIE Byt je možné dozariadiť podľa konkrétnych požiadaviek klienta. LOKALITA Nová lokalita na nábreží ponúka kvalitné bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Priamo v komplexe sa nachádza široká škála obchodov, reštaurácií, kaviarní, fitness centrum, multikiná a iné. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu patrí pivnica a parkovacie státie v podzemnej garáži za mesačný poplatok 100 EUR. Cena nájmu nezahŕňa energie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 500 €/mes.
Rodinný dom s bazénom pri Horskom parku
Moderný 5-izbový dom so záhradou a vyhrievaným exteriérovým bazénom sa nachádza na Bohúňovej ulici, v mestskej časti Staré mesto. DISPOZÍCIA Dispozícia domu sa delí na dennú časť (na prízemí) a nočnú časť (na poschodí). Vstup do domu je situovaný zboku, vnútornú dispozíciu tvorí vstupná hala, hosťovská izba, samostatné WC, otvorená kuchyňa s jedálenskou časťou a svetlá obývacia izba situovaná do záhrady, ktorá má oproti ostatným priestorom o tri stupne zníženú podlahu. Na poschodí sa nachádzajú dve detské izby, šatník, kúpeľňa a priestranná rodičovská spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou. V suteréne domu sa nachádza sklad, kotolňa a technická miestnosť. VYBAVENIE Dom je nezariadený. LOKALITA Lokalita v ktorej sa dom nachádza je tichá, v blízkosti sa nachádza Horský park, škola, športový areál, reštaurácie aj zástavky MHD. Výhodou je tiež rýchla dostupnosť do centra mesta, ako aj na diaľničný obchvat. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa poplatok za energie. K domu prislúcha aj samostatná garáž pre 2 autá, ktorá je situovaná v zadnej časti pozemku, priamo prístupná z vstupu od ulice. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 500 €/mes.
Parkovacie státie v podzemnej garáži G1 v Rozadole
Parkovacie státie sa nachádza v podzemnej garáži polyfunkčného komplexu Rozadol v časti G1. Vstup do garáží je na ďiaľkové ovládanie z Priemyselnej ulice. Cena parkovacieho státia predstavuje 100 EUR/mesiac. Parkovacie státie je k dispozícii od 1.3.2024.
Bratislava II - Ružinov
100 €/mes.
Lukratívny pozemok Pod Bôrikom
Exkluzívny juhozápadne orientovaný pozemok s rozlohou 1075m2 sa nachádza v lukratívnej lokalite hradného kopca Pod Bôrikom. Je vhodný na stavbu rezidencie ako aj malého bytového domu. Pozemok má úžasný výhľad na Dunaj a Rakúsko. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Lokalita je vzdialená 3 min od historického centra mesta a 1 min od diaľničného obchvatu. Cena pozemku je 1 100 €/m2.
Bratislava I - Staré Mesto
1 182 500 €
Slnečný 6-izbový rodinný dom v Lamači
Slnečný 6-izbový rodinný dom na Ceste na Klanec v Lamači má celkovú podlahovú plochu 450 m2. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z troch obytných podlaží a suterénu. V suteréne je vínna pivnička, práčovňa a sklad. Na prvom podlaží sa nachádza obývacia izba, moderná kuchyňa s ostrovčekom, špajza, kúpeľňa s WC a priestranná terasa s prístupom do záhrady. Druhé podlažie pozostáva z 2 spální, pracovne, šatníka, kúpeľne s WC a terasy s výhľadom na záhradu. Tretie poschodie tvorí priestranná hobby miestnosť, spálňa a kúpeľňa s WC. VYBAVENIE Dom prešiel komplétnou rekonštrukciou, ktorý dodal domu modernejší vzhľad. Ponúka sa na prenájom nezariadený. Štandard domu tvorí kuchynská linka s novými vstavanými spotrebičmi kvalitnej značky BOSCH, vstavané skrine, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru a klimatizácia. Drobné úpravy alebo dozariadenie domu je možné po dohode s majiteľom. LOKALITA Dom sa nachádza v lokalite Malých Karpát, ako stvorenej na prechádzky v lese, šport a relax s Britskou školou v tesnej blízkosti domu. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V cene nájmu nie sú zahrnuté poplatky za energie. K domu prislúcha samostatná garáž pre dve autá umiestnená v suteréne. Parkovanie je takisto možné na dvore pod terasou alebo aj priamo na ulici, na 2 rezervovaných parkovacích státiach. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
3 800 €/mes.
5-izbový byt vo Vile Terézia na Tajovského ulici
Exkluzívny slnečný 5 izbový byt v novostavbe rezidenčného rodinného domu Vila Terézia, určený na dlhodobý nájom, sa nachádza na Tajovského ulici v najlukratívnejšej rezidenčnej zóne Bratislavy, v oblasti Slavína, Horského parku a Kalvárie. DISPOZÍCIA Preslnený byt je situovaný východo-juho-západným smerom na miernom svahu Kalvárie s výhľadom do údolia Horského parku. Zo súkromnej loggie s výmerou 5m2 je výhľad do bočného dvora, z terasy s rozlohou 15 m2 orientovanej do vnútornej súkromnej záhrady, je jedinečný výhľad na údolie a zeleň Horského parku. Byt s úžitkovou plochou 174 m2 a celkovou plochou 194 m2 je situovaný na 2. nadzemnom podlaží rezidenčnej vily postavenej iba s tromi bytmi. VYBAVENIE Byt sa ponúka zariadený a pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne so všetkými zabudovanými spotrebičmi, jedálenskej a obývacej časti, ďalších štyroch izieb, samostatného šatníka, dvoch kúpeľní s toaletami, jednej samostatnej kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha vlastný priestranný sklad (pivničná kobka) o výmere 6,50 m2. Súčasťou vybavenia bytu je klimatizácia, podlahové kúrenie, vstavané skrine a hliníkové okná s externými žalúziami. Byt má vlastný zabezpečovací systém. Slnečné kolektory na ohrev teplej vody výrazne napomáhajú zníženiu nákladov na energie. Veľká vnútorná záhrada s vonkajším záhradným prístreškom s prívodom vody a elektriny, schovaná za domami vytvára súkromné zázemie pre oddych, záhradné grilovanie, bezpečné hry detí spojené s možnosťou zapojiť sa do pestovania a zberu ovocia a zeleniny. LOKALITA Tichá lokalita a výborná dostupnosť do centra mesta (mikrobusom MHD), blízkosť obchodných centier a výborných škôl, ponúka kvalitné bývanie pre najnáročnejších klientov. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie je zabezpečené na vlastnom dvore a v garáži, ktorá je súčasťou rodinného domu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 900 €/mes.
Priestranný 3-izbový byt v blízkosti Prezidentského paláca
Priestranný 3-izbový byt s rozlohou 82 m2 a balkónom 7m2 ​sa nachádza historickej budove v centre mesta na Sládkovičovej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 1. poschodí z 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby s krbom, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC, zariadenej spálne s pracovným kútom, druhej spálne a oddelenej kuchyne. K bytu prislúcha aj balkón, ktorý je prístupný zo spálne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený kuchynskými spotrebičmi ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, el. varná platňa. V byte sa nachádza podlahové kúrenie. LOKALITA Lokalita v úplnom centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza Bratislavký hrad, Prezidentský palác s Prezidentskou záhradou, množstvo obchodov, služieb, kaviarní a reštaurácií. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. K bytu prislúcha pivnica o rozmere 3 m2. Parkovanie je bezproblémove v okolí bytového domu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
890 €/mes.
Úplne nový rodinný dom s výhľadom na Hrad Devín
Slnečný moderný rodinný dom (173,65 m2) s úžasným výhľadom na Hrad Devín sa nachádza na pozemku o rozlohe 656m2. DISPOZÍCIA Tento jedinečný dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží: na prízemí sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta, spálňa s vlastnou kúpeľňou a priestranná obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je takisto vstup na exteriérovú terasu s rozlohou 35,50m2 a záhradu. Poschodie tvoria 2 spálne a kúpeľňa s toaletou. VYBAVENIE Dom je dokončený vo vysokom štandarde - podlahové kúrenie, stropné chladenie (zabezpečené tepelným čerpadlom), hliníkové okná s trojitým sklom a extérnými, elektricky ovládanými žalúziami, liata podlaha, drevené parkety v spálňach, napojenie na všetky inžinierske siete a i. Dom je orientovaný na juhozápadnú stranu. LOKALITA Lokalita ponúka kvalitné a tiché bývanie pod hradom Devín s dobrým cestným napojením do centra mesta. V okolí sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, vinárne, škôlka, súkromná bilingválna škôlka. Nájdete tu aj vybudovanú cyklotrasa, ktorá vedie až do susedného Rakúska. Rodinný dom sa nachádza v uzavretom areáli s vybudovanou účelovou osvetlenou komunikáciou, ktorá je v zimných mesiacoch vyhrievaná. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena domu je 1.290.000 EUR plus DPH. K domu patrí aj garáž pre 2 autá s garážovou bránou na elektrické diaľkové ovládanie. Dom sa takisto môže pýšiť energetickým certifikátom typu "A". © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Devín
1 290 000 €
Exkluzívny 2-izbový byt v komplexe Vienna Gate
Priestranný 2-izbový byt sa nachádza na 20. poschodí v komplexe Vienna Gate. DISPOZÍCIA Slnečný klimatizovaný byt pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície obývačky a plne vybavenej kuchyne, spálne a kúpeľne s WC. VYBAVENIE Tento byt je k dispozícii kompletne zariadený dizajnovým nábytkom a rovnako všetkými elektrospotrebičmi vrátane umývačky riadu a práčkou. LOKALITA Objekt disponuje vlastnou recepciou a je monitorovaný strážnou službou, priamo v budove sa nachádzajú obchody, reštaurácie, fitness centrum a kaviarne. Lokalita ponúka kvalitné bývanie s komplexnou infraštruktúrou, občianskou vybavenosťou a výborným napojením na hlavné dopravné ťahy i MHD. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V cene nie sú zahrnuté poplatky za energie vo výške 174 EUR/mesiac vrátane internetu. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži 100 EUR/mesiac. Byt je k dispozícii od mája 2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava V - Petržalka
650 €/mes.
3-izbový byt na Kadnárovej ulici v blízkosti vinohradov
3-izbový byt o rozlohe 68,7 m2 a balkónom 13,3 m2 s krásnym výhľadom na okolie sa nachádza v novostavbe na ulici Kadnárová. Dispozícia Byt s orientáciou na východ a sever je umiestnený na najvyššom 8. poschodí. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, klimatizovanej obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spálne, klimatizovanej pracovne (ktorú je možné využiť ako ďalšiu spálňu), kúpeľne a samostatného WC. K bytu patrí tiež veľký a prakticky riešený balkón, ktorý je prístupný z obývacej izby/ kuchyne a ďalšou z izieb. V popoludňajšich hodinách je na balkóne v lete príjemný tieň. Vybavenie Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane kuchynského zariadenia (príbor, taniere, hrnice, poháre...) a taktiež aj elektrospotrebičov ako práčka so sušičkou, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako el. rúra, digestor, indukčná varná platňa, mikrovlná rúra, umývačka riadu a rýchlovarná kanvica. Byt disponuje dostatočným množstvom úložných priestorov v podobe vstavaných skríň v obidvoch spálňach a na chodbe, kde je zároveň umiestnené kompletné vybavenie pre starostlivosť o domácnosť (vysávač, žehlička, sušiak, upratovacia výbava). V obývačke a v pracovni sa nachádza klimatizácia, súčasťou balkónu je rozťahovací stôl a štyri polohovateľné stoličky. Lokalita Hneď pod domom sa nachádza privátne detské ihrisko vybavené hernými prvkami. Okolie domu je upravené krásnou parkovou výsadbou, udržiavané záhradníckou firmou. Bytový komplex má vlastné prístupove komunikácie (s vlastnou zimnou údržbou) a má aj svoj vlastný priamy prístup do vinohradov cez uzatvárateľnú bránku pre obyvateľov komplexu. Priamo susediace vinohrady na úpätí karpatských kopcov, sú výbornym nástupným bodom pre vychádzky, pešie či cyklistické túry. Cena a doplňujúce info Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 220 EUR/mesiac (v závislosti od počtu osôb). Cena nájmu zahŕňa energie. K bytu prislúcha jedno vonkajšie parkovacie státie v areáli bytového komplexu. Zvieratá nie sú povolené. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Rača
900 €/mes.
5-izbový mezonetový byt na Kĺzavej ulici na Kramároch
5-izbový mezonetový byt s rozlohou 210 m2 sa nachádza na Kĺzavej ulici v tichej časti na Kramároch, v mestskej časti Nové Mesto. DISPOZÍCIA Moderne riešený priestranný a slnečný byt sa ponúka zariadený. Pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne s obývačkou, jedálenskou časťou, barovým sedením a špajzou, pracovňou a samostatným WC. Na 1. poschodí sú 3 spálne a 2 kúpeľne. Jedna s vaňou a druhá väčšia so sprchovacím kútom a masážnou vaňou. Z obývačky je prístup na priestrannú terasu s možnosťou príjemného posedenia. VYBAVENIE K vybaveniu bytu patrí plne vybavená kuchynská linka s chladničkou a mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná doska, umývačkou riadu , mikrovlnná rúra ako aj zabudovaný kávovar. Byt ponúka dostatok úložných priestorov vo vstavaných skríniach v pracovni a v rodičovskej spálni. Byt je plne klimatizovaný, na dolnom poschodí je podlahové kúrenie. Je vybavený aj centrálnym vysávačom, pieckou na drevo a vysokorýchlostným optickým internetom. Ohrev teplej vody zabezpečuje solárne zariadenie, kotol spaľuje zemný plyn. LOKALITA Lokalita ponúka príjemné bývanie s dostatkom zelene v okolí, plnú občiansku vybavenosť a rýchlu dostupnosť do centra. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO V garáži môžu parkovať dve veľké autá a 1 vonkajšie parkovacie miesto je určené pre hostí. Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
2 700 €/mes.
Jedinečný 2-izbový byt v lukratívnom projekte Parkville
2-izbový byt s rozlohou 55,56 m2 a loggiou 4,5 m2 ​sa nachádza v jedinečnom stráženom vilovom komplexe Parkville na ulici Strážna v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza vo vilovom dome na 1. poschodí zo 4-och. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývačky orientovanej na západ prepojenej s kuchyňou a jedálňou, kúpeľne s vaňou, samostatného WC. VYBAVENIE Byt sa predáva bez nábytku okrem zariadenej kuchyne so vstavanými spotrebičmi ako digestor, elektrická rúra a umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, el. varná doska. V chodbe a v spálni sa nachádzajú vstavané skrine. Byt má klimatizáciu v obývacej izbe. Priamo v bytovom dome je k dispozícii fitnes a sauna, ako aj 24-hodinová recepcia a strážna služba. LOKALITA Projekt Parkville ponúka vysoko kvalitné tiché bývanie v uzavretom stráženom areáli, udržiavanú parkovú úpravu s množstvom zelene, nádherné výhľady na celú Bratislavu, 2 detské ihriská, príjemné prechádzky až do lesoparku Kamzík a výbornú dostupnosť do centra mesta. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivničná kobka o rozmere 4,5 m2. Bezproblémové parkovanie možné aj pri dome vrámci stráženého areálu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
Priestranný 3-izbový apartmán v rezidencii Hlboká 7
Priestranný 3-izbový apartmán sa nachádza na 6. poschodí historickej budovy v rezidencii Hlboká 7 v Starom Meste. DISPOZÍCIA Byt má rozlohu 130 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývačky spojenej s otvorenou kuchyňou, spáľne s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, ďalšej spálne, kúpeľne s WC a samostatného WC. VYBAVENIE Byt sa ponúka na prenájom nezariadený, má klimatizáciu, podlahové kúrenie v celom byte, na mieru vyrobenú kuchyňu s najmodernejšími spotrebičmi Miele. LOKALITA Rezidencia Hlboká 7 ponúka pre svojich obyvateľov luxusné kúpele s welness centrom, 24/7 recepciu a strážnu službu, súkromnú záhradu, reštaurácie, vináreň. Tichá lokalita v historickej časti Starého Mesta ponúka nadštandardné bývanie pre nájnáročnejších klientov, výbornú dopravnú infraštruktúru a dokonalú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
2 350 €/mes.
5-izbový moderný dom so záhradou v Ružinove
Moderný 5-izbový dom s terasou a záhradou ​sa nachádza v mestskej časti Ružinov na Tučkovej ulici. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia. Prízemie domu pozostáva zo vstupnej chodby, jednej izby a kuchyne prepojenej s priestrannou obývačkou. Na prvom podlaží sa nachádzajú 3 samostatné spálne a kúpeľňa. Dom je podpivničený. K domu tiež prislúcha terasa a záhrada prístupná z obývačky. VYBAVENIE Dom sa prenajíma čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV, podlahové kúrenie či klimatizácia. Súčasťou vybavenia sú vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, indukčná varná doska, mikrovlná rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v blízkosti centra Bratislavy poskytuje ideálne prostredie pre komfortné a pohodlné bývanie kombinované s blízkosťou k mestskému dianiu. Dobrá dopravná infraštruktúra a blízkosť verejnej dopravy spája dom s rôznymi časťami mesta, čo zaisťuje jednoduchý prístup k práci, ale aj zábave či rekreácii.. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, OC Retro, lekáreň, Nemocnica s poliklinikou Ružinov, reštaurácie a kaviarne. Neďaleko sa tiež nachádzajú fitness centrá a Ružinovské jazero - rohlík, kde si možno vychutnať voľný čas. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa DPH a energie v sume 300 EUR/mesiac. K domu prislúcha vonkajšie parkovacie státie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
2 200 €/mes.
Kancelársky priestor (92 m2) v tichej historickej časti Bratislavy
Kancelársky priestor s rozlohou 92 m2 ​sa nachádza na ulici Fraňa Kráľa. DISPOZÍCIA Priestor sa nachádza na prízemí z celkovo 4-och poschodí. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, troch miestností, samostatnej kuchyne a dvoch samostatných WC rozdelených pre dámy a pánov. VYBAVENIE Priestor sa prenajíma nezariadený. V priestore sa nachádza nastaviteľné stropné chladenie v každej miestnosti, nerozbitné sklá a pripojenie na políciu. LOKALITA Priestory sa nachádzajú v krásnej lokalite v tichej historickej časti mesta. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť, výbornú dopravnú dostupnosť, množstvo zelene vďaka blízkosti Horského parku, Prezidentskej záhrade a Lippayovej záhrade. V blízkosti sa nachádza množstvo kaviarní a reštaurácií. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. Parkovanie je možné vo vnútornom areáli s vyhrievaným vjazdom, čo zabezpečuje bezproblémový prístup a parkovanie aj v zimných mesiacoch. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 012 €/mes.
Kancelársky priestor (208 m2) v tichej historickej časti Bratislavy
Kancelársky priestor s rozlohou 208 m2 ​sa nachádza na ulici Fraňa Kráľa. DISPOZÍCIA Priestor sa nachádza na 1. poschodí z celkovo 4-och s výťahom. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, šiestich miestností a dvoch samostatných WC rozdelených pre dámy a pánov. VYBAVENIE Priestor sa prenajíma nezariadený. V priestore sa nachádza nastaviteľné stropné chladenie v každej miestnosti, nerozbitné sklá a pripojenie na políciu. LOKALITA Priestory sa nachádzajú v krásnej lokalite v tichej historickej časti mesta. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť, výbornú dopravnú dostupnosť, množstvo zelene vďaka blízkosti Horského parku, Prezidentskej záhrade a Lippayovej záhrade. V blízkosti sa nachádza množstvo kaviarní a reštaurácií. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. Parkovanie je možné vo vnútornom areáli s vyhrievaným vjazdom, čo zabezpečuje bezproblémový prístup a parkovanie aj v zimných mesiacoch. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
2 288 €/mes.
4-izbový mezonetový byt v novostavbe na 29.Augusta
4-izbový mezonet s rozlohou 103,48 m2 a balkónom (8m2) ​sa nachádza vo výbornej lokalite Starého mesta na tichšej ulici 29. augusta, avšak na skok k novému "downtownu". DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na najvyššom 5. a 6. poschodí v bytovom dome s výťahom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanými skriňami, samostatného WC, kuchyne, obývacej izby s jedálenskou časťou, z ktorej je prístup na západne orientovaný balkón s príjemným výhľadom na mesto. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne, šatník a kúpeľňa s vaňou a toaletou. VYBAVENIE Byt je nezariadený, kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi ako elektrická rúra, elektrická varná doska, umývačka riadu, digestor a chladnička s mrazničkou. V byte je takisto zriadená klimatizácia. LOKALITA Lokalita v blízkosti Medickej záhrady, nábrežia a starého mesta ponúka kvalitné bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. V okolí sa nachádza široká škála obchodov, reštaurácií, kaviarní a zástaviek MHD. V pešej dostupnosti je OC Eurovea, ako aj OC a autobusová stanica Nivy (cca 7 min.) CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha aj pivnica a v prípade záujmu je možnosť si zakúpiť dva parkovacie státia v garáži v sume 36 000 EUR za jedno parkovacie miesto. © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
425 000 €
3-izbový byt v Rezidencii Sokolská
3-izbový byt s rozlohou 91,27 m2 a terasou 16 m2 ​sa nachádza v novostavbe Sokolská residence na Okánikovej ulici. Pôsobivý projekt z dielne architektonického štúdia Architekti Šebo Lichý. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, otvorenej dispozície kuchyne s jedálenskou časťou a obývačkou, dvoch samostatných izieb, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC a práčovne. Z obývačky aj oboch spální je prístup na priestrannú terasu s príjemným výhľadom. VYBAVENIE Byt je vybavený vstavanými elektrospotrebičmi ako chladnička, mraznička, umývačka, indukčná varná doska, digestor a umývačka riadu. Súčasťou sú hliníkové trojsklenné okná a elektrické externé žalúzie. LOKALITA Lokalita v blízkosti Horského parku a Slavína ponúka aj náročnému klientovi dostupnosť služieb a historického centra mesta, ako aj ticho a relax lesoparku, dobrú dopravnú infraštruktúru. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha murovaná pivnica. Stojisko v garáži je možné dokúpiť za 29000 EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
485 000 €
Kancelárske priestory na Pluhovej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Pluhovej ulici, v mestskej časti Nové mesto. DISPOZÍCIA Priestory sa nachádzajú na prvom a druhom nadzemnom podlaží. Celková rozloha prvého podlažia predstavuje 156m2 a druhého 165m2. Objekt disponuje dvoma samostatnými vchodmi, kuchyňou, WC a skladu (technickej miestnosti). Pri sociálnych zariadeniach na každom poschodí sa nachádza aj sprcha pre tých, ktorí prichádzajú na bicykli. VYBAVENIE Priestory sú vybavené hliníkovými roletami na oknách, ktoré tienia a zároveň majú aj bezpečnostnú funkciu. Na všetkých oknách sú tiež hliníkové sieťky proti hmyzu a okná na prvom nadzemnom podlaží sú vybavené aj mrežami. Do vybavenia patrí tiež alarm, EPS proti požiaru a dymu, kamerový systém pre exteriér aj interiér, klimatizácia a podlahové kúrenie. Žľabový systém ťahania káblov v každej miestnosti umožňuje maximálnu variabilitu pripojenia, čo uľahčuje usporiadanie interiéru. Možnosť pripojiť až 50 pevných tel. liniek a TV do každej miestnosti. Optické káble sú taktiež dovedené do budovy. Vedľa budovy je vyhradených 6 až 8 parkovacích miest na spevnenej ploche. LOKALITA Budova sa nachádza v tichom prostredí obklopeným zeleňou s veľmi dobrou dostupnosťou (zástavka električky cca 200 m, zástavka autobusu cca 350 m). Nákupné centrum VIVO!, ktoré poskytuje možnosť stravovania a služieb je vzdialené cca 5 min pešej chôdze. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Možnosť prenájmu celého objektu alebo aj samostatných podlaží, uvedená cena je za 1. poschodie. Cena celého objektu je 3200 EUR/mesiac. Priestory sú voľné od 1.6.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
1 600 €/mes.
Slnečný 5-izbový rodinný dom na Trinástej
Priestranný 5-izbový rodinný dom sa nachádza v tichej a bezpečnej lokalite na Trinástej ulici na Kolibe. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z prízemia a 2 nadzemných podlaží. Na prízemí sa nachádza samostatná izba, kúpeľňa s WC, kuchynský kút a terasa so vstupom na záhradu. Prvé poschodie pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície kuchyne, veľkej obývačky a jedálne, samostatného WC a balkónu. Na poslednom poschodí sa nachádza hlavná spálňa s kúpeľňou, 2 spální, kúpeľne s WC a balkón. VYBAVENIE Dom s rozlohou 250 m2 je k dispozícii nezariadený. Súčasťou vybavenia domu sú kuchynské spotrebiče, práčovňa, podlahové kúrenie, klimatizácia, video vrátnik, bezpečnostné dvere, vstavané skrine, sauna, sklad a drevené parkety. LOKALITA Vyhľadávaná lokalita na Kolibe ponúka tiché bývanie v príjemnom prostredí, dobrý prístup do centra mesta a plnú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K domu prislúcha samostatná garáž. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
2 500 €/mes.
Rodinný dom s nadrozmernou záhradou v Záhorskej Bystrici
6-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 220 m2, s terasou a veľkou záhradou (885 m2) na Strmom vŕšku v Záhorskej Bystrici. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z dvoch poschodí, na vstupnom podlaží sa nachádza: vstupná hala, chodba, práčovňa, izba, obývačka s krbom, kuchyňa. Z poschodia je vstup na terasu (22 m2) a garáž (35m2). Na hornom podlaží: chodba, hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou s WC, 3 samostatné spálne, kúpeľňa, samostatné WC. VYBAVENIE Dom sa prenajíma nezariadený. K dispozícii je kuchyňa, vybavená plynovým sporákom, elektrickou rúrou, umývačkou a chladničkou s mrazničkou. Dom je klimatizovaný, vybavený videovrátnikom a elektronickým zabezpečovacím systémom, všetky okná sú vybavené vonkajšími roletami. LOKALITA Lokalita ponúka výhody pokojného bývania s výbornou dostupnosťou do centra mesta (autom cca 15 minút). CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie vo výške 300 EUR/mesiac a záhradnícky servis vo výške 120 EUR/mesiac. Garáž poskytuje parkovanie pre dve autá. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
2 700 €/mes.
3-izbový byt s terasou na Gbelskej ulici
3-izbový byt s veľkorysou rozlohou 127 m2 a terasou ​sa nachádza na Gbelskej ulici v Záhorskej Bystrici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu z roku 2006, ktorý disponuje s výťahom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom, dvoch samostatných spální a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež terasa, ktorá je prístupná z obývacej izby a menší balkón prístupný z kuchyne, obe s výhľadom na blízke námestie pred domom. VYBAVENIE Byt sa predáva zariadený a vybavený vrátane kuchynských elektrospotrebičov, TV a práčky so sušičkou. K dispozícii je množstvo úložného priestoru vrámci vstavaných rolldoor skríň na chodbe. LOKALITA Byt je situovaný priamo v centre Záhorskej Bystrice hneď pri Miestnom úrade a Námestí rodiny, na ktorom sa nachádza plná občianska vybavenosť a konajú rôzne kultúrne podujatia. Nájdete tu kaviarne, reštaurácie, lekáreň, poštu či zastávku MHD. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Verejné parkovanie pre obyvateľov je k dispozícii priamo pred domom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
264 900 €
Priestranný klimatizovaný 4-izbový byt v River Parku
Priestranný klimatizovaný 4-izbový byt s rozlohou 179 m2 a priamym výhľadom na Dunaj sa nachádza vo vyhľadávanej novostavbe River Park priamo v centre mesta. DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície kuchyne prepojenej s jedálenským kútom a obývačkou, z troch ďalších izieb a dvoch kúpeľní s WC. Z obývačky je prístup na terasu (13 m2) s výhľadom na rieku. VYBAVENIE Byt sa ponúka čiastočne zariadený. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka a mikrovlnka. K dispozícii je vstavaná skriňa na chodbe, v šatníku policová zostava, práčka a sušička. LOKALITA Komplex River Park sa nachádza v blízkosti historického centra mesta a ponúka výbornú občiansku vybavenosť, priamo v komplexe sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, obchody, banka, pošta, Kempinski Hotel s wellness a fitnes centrom a promenáda popri rieke Dunaj. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prináležia aj dve garážové státia nachádzajúce sa v suteréne polyfunkčného objektu. Cena nájmu nezahŕňa energie a správcovské poplatky v hodnote 450 EUR/mesiac. Budova má vypracovaný energetický certifikát s hodnotením A. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 500 €/mes.
5-izbový rodinný dom v tichej lokalite Dúbravky
5-izbový rodinný dom s úžitkovou rozlohou 177,5 m2 sa nachádza v tichej lokalite mestskej časti Bratislavy - Dúbravka. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Spodné podlažie disponuje otvorenou dispozíciou kuchyne s obývacou izbou, ktorá je pekne osvetlovaná vďaka veľkoformátovým hlinikovým oknám a ponúka aj prístup na terasu (38,5m2) a záhradu; technickou miestnosťou a kúpeľňou s toaletou. Vrchné podlažie pozostáva zo 4 samostatných izieb - z toho dve majú prístup na balkón (12,60m2) orientovaný do záhrady; kúpeľne spojenou s toaletou. VYBAVENIE Dom sa predáva v dokončenom stave. Pri stavbe boli použité vysoko kvaliné materiály a technológie - hlinínkové okná, vonkajšie elektrické žalúzie, rekuperácia, solárne kolektory, stropné chladenie, podlahové kúrenie a i. LOKALITA Lokalita poskytuje rodinné bývanie v blízkosti prírody a ponúka viacero možností pre športové a kultúrne vyžitie (v blízkosti turistické chodníky, športové centrum,..) a taktiež bezproblémové napojenie na hlavnú infraštruktúru Bratislavy. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie pre 3 autá je zabezpečené na pozemku pred domom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Dúbravka
886 000 €
2-izbový byt s terasou v novostavbe na Peknej ceste
2-izbový byt s terasou sa nachádza v novostavbe na Peknej ceste. Dispozícia Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kuchyne s jedálňou, 1 spálne, kúpeľne a samostatného WC. Z obývacej izby je vstup na terasu so sedením a upravenú záhradu. Vybavenie Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka a vstavané kuchynské spotrebiče - chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa, umývačka riadu. Byt je klimatizovaný. Lokalita Lokalita ponúka pohodlné bývanie v blízkosti Mestských lesov (50m) s dobrým napojením na centrum mesta a diaľnicu. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, supermarket LIDL (450m), MHD zastávka autobusov 50m a električiek (800m). Cena a doplňujúce info Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 100 EUR/mesiac. V cene sú zahrnuté poplatky za internet. K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie státie v uzavretom dvore za sumu 75 EUR/mesiac. Byt je k dispozícii ihneď. Fajčenie a chovanie domácich zvierat v byte nie je dovolené. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Nové Mesto
715 €/mes.
1 2 3 4 5