Parfumová voda Volare Moments
Vychutnajte si každú jednu romantickú chvíľu naplno s nádhernou romantickou parfumovou vodou Volare Moments. Vôňa, s ktorou si opäť vychutnáte tie najkrajšie romantické spomienky Kľúčovou ingredienciou je iskrivá ruža stolistá V jemnom a unikátnom flakóne pripomínajúcom ružu
Dudince
16 €
Spevňujúci denný krém Royal Velvet SPF 15
Krásna kompletná rutina starostlivosti o pleť pre ženy 40+ zameraná na spevnenie pleti. Luxusná kolekcia Royal Velvet ponúka bohatú a zmyselnú receptúru naplnenú kvetom kosatca, ktorý spevňuje, posilňuje a intenzívne hydratuje vašu pokožku.
Dudince
10 €
Nočný hydratačný krém na nohy Feet Up Comfort
75ml Zahaľte svoje nohy do intenzívneho nočného hydratačného krému s bohatou krémovou konzistenciou. Je obohatený o výťažky z avokáda a aloe vera. Zjemní aj tú najtvrdšiu pokožku a pomôže upokojiť unavené nohy počas spánku.
Dudince
3,80 €
Parfumová voda .SE Swedish Experience Blazing Warm
Vychutnajte si neočakávanú explóziu emócií a dojmov, ktoré vyburcujú vašu zvedavosť a unesú vás na nevšednú cestu vôní cez dychberúcu švédsku prírodu. Vychutnajte si hrejivú radosť z nových začiatkov s parfumovou vodou .SE Blazing Warmth. Vôňa srší optimizmom a pocitmi šťastia. Zachytáva radosť zo snívania a pripomína sálajúce teplo plameňov. Dymové tóny rozžeraveného brezového dreva iskria hrejivým teplom, kým svieža explózia kvietkov vratiča evokuje pocity šťastia. Jasné a kontrastné tóny vône sľubujú neočakávaný zmyslový zážitok.
Dudince
19 €
Parfumová voda Divine Exclusive
Nechajte vyniknúť svoju žiarivú osobnosť a staňte sa skutočnou hviezdou s Divine Exclusive. Táto zvodná parfumová voda vytvára vďaka exkluzívnemu akordu Shining Star a dlhotrvajúcej výdrží Long Sillage podmanivú kvetinovú stopu všade, kam vstúpite. Iskrivá, a zároveň hrejivá vôňa stvorená na to, aby zanechala nezabudnuteľný dojem a všetkých očarila. V pôvabnom flakóne, ktorý je inšpirovaný šatami z haute couture a ozdobený trblietavými krištáľmi Swarovski®.
Dudince
25 €
Ľahký omladzujúci denný krém s SPF 30 Multi-Active
Ľahký omladzujúci denný krém s SPF 30 Multi-Active Novage+ posilňuje a chráni kožnú bariéru a intenzívne hydratuje pleť. Bojuje proti viacerým známkam starnutia, čo potvrdili aj klinické testy. Pokrokové zloženie je obohatené o patentované, bioaktivačné technológie, ktoré poskytujú pleti kozmeceutický účinok a zároveň sú jemné k pleti. Na všetky typy pleti vrátane citlivej
Dudince
25 €
Diamantová micelárna čistiaca emulzia
Luxusný produkt na čistenie pleti, odstraňovanie make-upu a nečistôt spája toner a čistiaci gél v jednom. Obsahuje diamantový elixír a micelárnu technológiu. Micelárna technológia zachytáva nečistoty, odstraňuje špinu a mastnotu z pokožky. Má rozžiarujúce účinky Pleť je na pohľad hladká a svieža Čistí, tonizuje a zjemňuje v jednom jednoduchom kroku Zloženie bez obsahu mydla a alkoholu
Dudince
9 €
Rob, čo ťa baví a zarábaj s ORIFLAME
Chceš si privyrobit cez Oriflame ? A mat super zlavy ? Miluješ časovú slobodu. To, že si sama riadiš svoj čas. Môžeš pracovať kedy chceš a odkiaľ chceš. Každý deň je iný, zaujímavý. Zbožňuješ kozmetiku, rada sa o seba staráš?. Okrem toho vidíš zmysel v poskytovaní príležitostí aj iným ľuďom? .Chceš si privyrobit?.....tak sa pridaj ku mne nič neplatiš,iba ta zaregistrujem a pracuješ a využivaš ZLAVY Viem ťa zeregistrovať aj v Českej republike a kdekolvek v zahraničí
Dudince
100 €
Obnovujúci čistiaci gél Novage+
Osviežujúci čistiaci gél Novage+ má jemné a účinné penivé zloženie, ktoré je vhodné na všetky typy pleti. Obsahuje pleti podobné ingrediencie, ktoré imitujú zložky prirodzene sa vyskytujúce v pokožke a podporujú odolnosť a zdravie kožnej bariéry. Účinné čistenie s dokonalým rešpektom k pleti!
Dudince
20 €
Parfumované telové mlieko Miss Giordani
Charakteristickou zložkou telového mlieka Miss Giordani je iskrivý nerol, z ktorého vyžaruje sebaistota, vitalita a sofistikovanosť. Zjemnite pokožku svojho tela s týmto parfumovaným telovým mliekom s intenzívnou, nezameniteľnou, žensky príťažlivou vôňou.
Dudince
5 €
Parfumovaný telový krém Amber Elixir
Luxusný hydratačný telový krém parfumovaný očarujúcou orientálnou drevitou vôňou Amber Elixir s tónmi mandarínky, skrutca a ambry. Sprostredkuje vám nádherný zmyslový zážitok, či už ho použijete samostatne aslebo spolu s Parfumovou vodou Amber Elixir.
Dudince
5,50 €
Parfumovaný telový krém Eclat Femme Weekend
Telový krém so živou a zároveň elegantnou kvetinovo ovocnou zelenou vôňou, prekypujúcou francúzskym šarmom. Najprv vás očaria radostné iskrivé tóny šťavnatého bergamotu, červených ríbezlí a broskyne. Následne vás obklopia jemné akordy sviežej zelene, hlboké medové tóny ruže stolistej a korenisté tóny bielej frézie. Na záver vás potešia neodbytné, zmyselné a pokojné akordy pižma a drevín.
Dudince
5,50 €
Upokojujúca micelárna voda Optimals
Čistenie a hydratácia v jednom jednoduchom kroku. Čistiaca micelárna voda jemne odstraňuje každodenné nečistoty a make-up, pričom upokojuje a vyvažuje hladinu hydratácie v pleti. Jej zloženie vyvinuli odborníci na výživu pokožky. Obsahuje aj kyselinu ursolovú z vresu, ktorá upokojuje pleť. Má ľahkú textúru, ktorú nie je potrebné oplachovať ani šúchať, ihneď osviežuje a hydratuje pleť. Jej jemné zloženie je vhodné aj na pery a oblasť v okolí očí. Vhodné na všetky typy pleti, aj na citlivú pokožku.
Dudince
5,30 €
Vyhladzujúci očný krém Wrinkle Smooth Novage+
Vyhladzujúci očný krém Novage+ účinne pôsobí proti jemným linkám a vráskam vrátanevrások v okolí očí. Viditeľne redukuje známky únavy, opuchy a tmavé kruhy pod očami, vďaka čomu bude okolie očí svieže a rozjasnené.
Dudince
20 €
Vyhladzujúce sérum Wrinkle Smooth Novage+
Vyhladzujúce sérum Wrinkle Smooth Novage+ redukuje vrásky na viacerých úrovniach kože a pomáha obnovovať pevnosť a pružnosť pokožky. Pokrokové zloženie s bioaktivačnými technológiami Bio CollagenPro a Oripeptide-3 prináša kozmeceutický účinok a zároveň je šetrné k pleti.
Dudince
28 €
Sada uterákov Milk & Honey Gold
- krém na ruky a telo - sprchovací krém - krém na ruky
Dudince
13 €
Korekčný gél na vyrážky s 24-hodinovým účinkom
Pokrokové zloženie s antibakteriálnym účinkom proti vyrážkam – klinické testy potvrdili, že redukuje veľkosť vyrážky už do 24 hodín. Aktívne redukuje začervenanie a pomáha predchádzať zhoršovaniu akné. Pomáha na dosiahnutie čistej a bezchybnej pleti.
Dudince
10 €
Vyživujúci krém na ruky a telo Milk & Honey Gold
Vyživujúci krém na ruky a telo Milk & Honey Gold s extra príjemnou a vyživujúcou textúrou je obohatený o organicky získavané výťažky z mlieka a medu. Intenzívne vyživuje ruky a telo a zanecháva pokožku hebkú, plnú, voňavú a hydratovanú po celý deň.
Dudince
5,30 €
Obnovujúce sérum NovAge Time Restore
Hodvábne sérum podporuje krásu a prirodzenú žiarivosť pleti, intenzívne ju hydratuje a zjednocuje jej tón. Pleť je kompletne obnovená, osviežená a omladená.
Dudince
25 €
Rozjasňujúci očný krém NovAge Brilliance
Vyplňujúci očný krém viditeľne rozjasňuje okolie očí, redukuje tmavé kruhy a osviežuje unavene vyzerajúce oči. Klinické testy potvrdili, že poskytuje okamžité aj dlhodobé účinky. S technológiou, ktorá reguluje tvorbu melanínu a s antioxidačnými výťažkami z rastlinných kmeňových buniek Redukuje tmavé kruhy a opuchy okolo očí Vyhladzuje jemné linky a vrásky. Rozjasňujúci očný krém NovAge Brilliance rozjasňuje a rozžiaruje pokožku v okolí očí. Okrem toho redukuje tmavé kruhy a opuch pod očami a vyhladzuje jemné linky a vrásky. Je obohatený o aktívne ingrediencie.
Dudince
10 €
Prečisťujúci pleťový olej s organickým čajovníkom
SKONCUJTE S VYRÁŽKAMI! Prečisťujúci pleťový olej je obohatený o antibakteriálny esenciálny olej z čajovníka a superingredienciu limetku spolu s kyselinou salicylovou. Pôsobí na vyrážky a pomáha prečisťovať a upokojovať pleť v oblasti vyrážky. Okrem toho zároveň tonizuje a sťahuje póry. Na pleti zanecháva ľahký, príjemný pocit a povzbudzujúcu kvetinovo-citrusovú vôňu.
Dudince
4,50 €
Obnovujúci krém na oči a pery NovAge Time Restore
Vyživujúci krém na okolie očí a pier obohatený o technológiu GenisteínSOY a výťažok Eyebright pomáha spevňovať a vyhladzovať hlboké vrásky v okolí očí a nad hornou perou. Navyše zmierňuje viditeľnosť tmavých kruhov a opuchov pod očami.
Dudince
15 €
Obnovujúci denný krém NovAge Time Restore
Obnovujúci denný krém NovAge Time Restore s ochranným faktorom SPF 15 intenzívne hydratuje a vypĺňa zrelú pleť. Zanecháva pleť pevnejšiu, pružnejšiu, so spevnenými kontúrami tváre a s menej viditeľnými hlbokými vráskami a pigmentovými škvrnami Taktiež chráni pleť pred škodlivým pôsobením UV žiarenia
Dudince
23 €
Obnovujúci nočný krém NovAge Time Restore
Obnovujúci nočný krém NovAge Time Restore poskytuje zrelej pleti mimoriadnu vyživujúcu a upokojujúcu starostlivosť. Zanecháva pleť pevnejšiu, pružnejšiu, so spevnenými kontúrami tváre a s menej viditeľnými hlbokými vráskami a pigmentovými škvrnami
Dudince
23 €
Sprchovací gél so slivkou a myrhou Essense&Co.
Nechajte sa zviesť lahodnou vôňou slivky a myrhy a vychutnajte si jemné, hydratačné zloženie sprchovacieho gélu s obsahom prírodných esenciálnych olejov, ktoré revitalizujú pokožku.
Dudince
7 €
Krémy na ruky a nohy
- Osviežujúci sprej na nohy Feet Up Comfort XL - 7€ - Osviežujúci sprej na nohy Feet Up Comfort - 4€ - Antiperspiračný 36H sprej na nohy Feet Up Advanced - 5€ - Osviežujúci sprej na nohy s ružovým grapefruitom a kivi Feet Up - 5€ - Vyživujúca maska na chodidlá Feet Up Advanced - 4,80€ - Zjemňujúci denný krém na nohy Feet Up Comfort 150ml- 4,50€ - Výživný krém na nohy Feet Up Comfort 150ml - 4,50€ - Nočný hydratačný krém na nohy Feet Up Comfort 150ml - 4,50€ - Upokojujúci krém na nohy s čerešňou a mandľovým olejom - 3€ - Pílingový krém na chodidlá Feet Up Advanced - 4,80€ -Zjemňujúci krém na popraskané päty Feet Up Advanced - 4€ - Antiperspiračný krém na nohy Feet Up Comfort - 3€ - Ochranný krém na ruky a nechty SoftCaress 150ml - 4,30€ - Vyživujúci krém na ruky SoftCaress - 4,30€ - Krém na ruky Berry Merry - 2€ - Vyživujúci krém na ruky s bio kokosovým olejom Love Nature - 3€ - Ošetrujúci krém na ruky s bio avokádovým olejom Love Nature - 3€ - Krém na ruky Spiced Citrus - 2,20€ - Hydratačný krém na ruky Milk & Honey Gold - 3€ - Maska na ruky Swedish Spa - 4€ - Zjemňujúci krém na ruky s výťažkom z broskyne - 3€ - Vyživujúci krém na ruky s bio kokosovým olejom Love Nature, 150ml - 4,30€ - Ochranný krém na ruky s bio makadamovým olejom Love Nature, 150ml - 4,30€ - Vyživujúci krém na nohy s brusnicami a olejom z vlašských orechov Feet Up - 4, 80€ - Krém na ruky Dream Cream - 1,30€ - Krém na ruky Love Magnet - 2,80€
Dudince
3 €
Vyživujúca maska na chodidlá Feet Up Advanced
Navráťte vlahu suchým, dehydrovaným chodidlám s Vyživujúcou maskou na chodidlá Feet Up Advanced.
Dudince
5 €
Liftingový očný krém NovAge Ultimate Lift
Očný krém Novage Ultimate Lift obsahuje klinicky overené ingrediencie, ktoré vypínajú, spevňujú, rozjasňujú a revitalizujú okolie očí. Je obohatený o komplex Aspartolift a kyselinu hyalurónovú, podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, ihneď obnovuje, vypĺňa a uzamyká v pleti vlahu. Po čase redukuje tmavé kruhy, opuch a vrásky v okolí očí.
Dudince
12 €
Diamantový nočný krém na regeneráciu pleti
Chcete sa zobudiť s rozžiarenou a mladistvo vyzerajúcou tvárou? Vysoko účinné sérum vám pomôže za vysnívanou pleťou! Jasnejšia a jednotnejšia pleť Menší výskyt jemných liniek a vrások Podporuje bunkovú obnovu
Dudince
14 €
Diamantový krém proti starnutiu
Diamantový omladzujúci krém, s ktorým dáte ľahko zbohom nejednotnému tónu pleti, nerovnomernej pigmentácii a jemným linkám! Receptúra nabitá superingredienciami nielen rozjasňuje, ale má aj vyhladzujúci účinok na vrásky a jemné linky. Diamantový prášok pomáha rozžiariť pleť Redukuje vzhľad jemných liniek a vrások vďaka výťažku z bielej hľuzovky Pomáha zlepšovať pružnosť a pevnosť pleti, pričom zvýrazňuje tvárové kontúry
Dudince
14 €
1 2 3 4