Sada na pedikúru Summer Bliss
Pedikúrová sada s letným motívom z kolekcie Summer Bliss obsahuje pilník na chodidlá, potlačený pilník na nechty, dva separátory na prsty a zahnuté klieštiky na nechty a na nechtovú kožtičku. Sadu dostanete v žltom sieťkovanom puzdre na zips. Ideálne na cestovanie!
Dudince
8 €
Zjemňujúci denný krém na nohy Feet Up Comfort
Rozlúčte sa so suchou pokožkou a tešte sa z hebkých a zdravých nôh vďaka zvláčňujúcim vlastnostiam arniky a jojoby. Tento dermatologicky testovaný krém s úžasne jemným zložením sa ľahko aplikuje. Dodá pokožke potrebnú každodennú hydratáciu, pričom nezanechá pocit mastnoty.
Dudince
4,30 €
Kozmetická taštička Giordani Gold
Pre všetky vaše potreby Giordani Gold. Táto kozmetická taška je vyrobená s elegantným textúrovaným povrchom v čiernej farbe a je na nej vyrazené unikátne logo GG. Vyrobená s detailmi v zlatých farbách a ťaháčikom zipsu zdobeným logom GG. Taštička je dobre štruktúrovaná, má zasúvacie vrecko na vnútornej strane a vďaka stabilnému dizajnu dokáže bezpečne samostatne stáť. Prenášajte svoje najcennejšie kozmetické výrobky na cestách alebo si ich môžete starostlivo uschovať doma. Zips zaručí, že všetky produkty zostanú na svojom mieste. Rozmery: 19 x 14 x 9 cm.
Dudince
10,50 €
Upokojujúci krém na nohy s čerešňou
Rozmaznajte svoje nôžky voňavým, upokojujúcim a vyživujúcim krémom na nohy, ktorý pomáha hydratovať pokožku. Je obohatený o prírodný výťažok z čerešne a prírodný mandľový olej. Má bohaté zloženie, ktoré sa ľahko vstrebáva a hydratuje pokožku nôh.
Dudince
3 €
Sada troch krémov na ruky Afternoon Tea
Obdarujte niekoho blízkeho trojicou krémov na ruky zabalených v zdobenej darčekovej krabičke. Očaria vás nádhernými vôňami s kvetinovými, sviežimi tónmi zeleného, ​​čierneho a bieleho čaju. Starostlivo vytvorené, aby zanechávali ruky hydratované a jemne parfumované po celý deň.
Dudince
7,50 €
Osviežujúci sprej na nohy Feet Up Comfort XL
VEĽKÉ 250 ML BALENIE VYDRŽÍ DLHŠÍ ČAS Vdýchnite svojim unaveným nohám nový život vždy, keď to budú potrebovať. Tento povzbudzujúci sprej ich okamžite schladí a upokojí. Je obohatený o prírodný eukalyptový a mätový olej, prevonia aj Je obohatený o prírodný eukalyptový a mätový olej, prevonia aj osvieži vaše nohy a zbaví ich neželaného pachu. Je dermatologicky testovaný. Možno ním tiež osviežiť aj vnútro topánok.
Dudince
5,50 €
Krém na ruky a telo Milk & Honey Gold ClassicGrace
Znovu objavte naše obľúbené, luxusné umývanie rúk a tela s ekologicky získaným mliekom a medom a jeho skvostnú charakteristickú vôňu, ktorá zanechá vašu pokožku hydratovanú, hodvábne jemnú a jemne voňavú po celý deň. Teraz v limitovanej edícii skvelej ako darček na rozmaznávanie seba alebo svojich blízkych!
Dudince
6 €
Nákupná taška s koliečkami
Nákupná taška s koliečkami, dá sa zväčšiť. Rozmery: 30 x 16 x 55 cm
Dudince
17 €
Gél na vyrážky Pure Skin SOS
Gél na vyrážky s rýchlym účinkom redukuje veľkosť vyrážok a začervenanie do 8 hodín a zabraňuje zhoršovaniu stavu existujúcich vyrážok do 24 hodín. Kyselina salicylová zabraňuje vzniku nových vyrážok a upokojujúci komplex pomáha utišovať pokožku. Aplikujte priamo na zapálené miesto ihneď, ako pocítite, že sa tvorí vyrážka.
Dudince
4 €
Upokojujúce pleťové tonikum Optimals
Obohaťte svoju starostlivosť o pleť o zvláčňujúce tonikum, ktoré upokojuje a vyživuje čerstvo vyčistenú pleť. Jeho zloženie vytvorili odborníci na výživu pokožky. Tonizujúce mlieko sa ľahko kĺže po pokožke, má ľahkú textúru a bez obsahu alkoholu odstraňuje posledné zvyšky make-upu a vyvažuje hladinu hydratácie v pleti. Zanecháva pleť ihneď sviežu a hebkú. Obsahuje vyživujúce látky vrátane vitamínu B3, B5 z výťažku z ovsa, ktoré pomáhajú upokojovať pokožku. Tonikum zvláčňuje, upokojuje, zjemňuje, vyživuje a hydratuje. Ideálne na: extra hydratáciu pleti Textúra: ľahká, krémová Benefity: vyživuje, upokojuje, zjemňuje, rozžiaruje a obnovuje rovnováhu hydratácie v pleti. Účinné látky: vitamín B3 a B5 z ovsa, upokojujúci pantenol
Dudince
5,30 €
Suchý olej Monoi de Tahiti
Objavte blahodarné účinky oleja s exotickou vôňou Monoi z Tahiti (2%). Zmyselná textúra intenzívne hydratuje pokožku. Vlasy zanechá jemné a žiarivé.
Dudince
10 €
Deka z mikrovlákna 150x200 cm vínová
Predám deku z mikrovlákna vínovej farby, 150x200cm, nové nepoužívané. Dôvod predaja, farebne sa mi nehodí.
Dudince
9,90 €
Pánske sako čierne
Predám pánske sako čiernej farby so saténovým lemom, nenosené aj s visačkou. Veľkosť L, 52. šírka pod pazuchami - 57cmx2 dĺžka - 84cm d. rukáva - 66cm
Dudince
15 €
Dámske čierne kozačky
Predám dámske kozačky čiernej farby, veľkosť 36, nové nenosené original zabalené v krabici. Veľkosť opätku 5cm a šírka sáry cca 20cm. Eko koža. Nesadla veľkosť
Dudince
35 €
Spoločenská kabelka Exotic
Okoreňte svoj zimný outfit nápadnou spoločenskou kabelkou s odvážnym gepardím vzorom. Univerzálna kabelka sa dá nosiť aj cez plece a má prispôsobiteľný tvar. Môžete ju nosiť vpredu s gepardím vzorom alebo neutrálnou čiernou stranou. Preložte napoly a získate elegantnú kabelku do ruky. Dodá šmrnc akémukoľvek outfitu! Má vnútorné vrecko na zips. 29,5 x 30 cm. Ramienko: 25 cm
Dudince
10 €
Pánske sako bledomodoré
Predám nové sako veľkosť 50.Sirka pod pazusim 57cm, dĺžka 77 cm, dĺžka rukáva 65cm, farba bledomodrá s jemným bežovým károvaním, bez visačky . Nesadla veľkosť
Dudince
10 €
Pánske ľanové sako béžové
Predám nové sako veľkosť 50 . Šírka pod pazusim 55cm, dĺžka 76, dĺžka rukáva 64cm, bez visačky
Dudince
10 €
Probiotikum L. plantarum
Doplnok výživy, obsahuje 10 miliárd živých baktérií. Užívajte denne 1 kapsulu. 30 kapsúl
Dudince
25 €
Taška na laptop Musa
Vnútorné zipsovacie vrecko, polstrované oddelenie na laptop, odpojiteľný, prispôsobiteľný remienok 37x6x27cm
Dudince
18 €
Teplovzdušná kulma Remington
Vyberať môžete z 5-tich nástavcov - kefy pre jemné sušenie, ktorý je ideálny pre tvorenie prirodzene hladkého štýlu, termálneho kefy so štetinami 21 mm pre vytvorenie jemného zvlnenie, štetinovej kefy 30 mm vhodného pre objemnejšie vlny, koncentrátor pre rýchle schnutie alebo základného nástavce, ktorý Vám zabezpečí neodolateľný objem. 3 polohy pre nastavenie rýchlosti a teploty zaisťujú prispôsobenie Vašim vlasom. Vďaka ionizačný technológiu, kedy skrz kulmu prechádza horúci vzduch, ktorý vysiela ióny, získate krásne, lesklé vlasy bez krepovateniu. Keramická mriežka slúži k dokonalému rozloženiu tepla.
Dudince
20 €
Elektrický odšťavovač na citrusy BERLINGENHAUS
Elektrický odšťavovač na citrusy, objem 0,7l, 40W, farba medená. Značka Berlingenhaus. Nové nepoužívané BERLINGENHAUS
Dudince
18 €
Kotníkové čižmičky čierne
Predám kotníkové čižmičky čiernej farby, semiš, veľkosť 37, výška opätku 5cm. Nové s visačkou
Dudince
20 €
Kotnikové čižmičky
Predám kotnikové čižmičky, nové s visačkou Farba hnedá, brúsená koža. Zapínanie na zips, na boku strapce. Veľkosť 37, výška opätku 5cm
Dudince
20 €
teplákové nohavice pánske
Lonsdale teplákové nohavice (šušťáky),- pánske, veľkosť M, farba: čierna so sivými pasikmi. Nové s visačkou.
Dudince
10 €
1 2 3 4