Parfumovaný telový krém Love Potion
Telový krém Love Potion zjemní pokožku celého tela a prebudí vo vás vášeň. Zvodná orientálna vôňa s tónmi zázvoru, kvetu kakaovníka a čokolády má vyššiu koncentráciu vonnej zložky. Poddajte sa neodolateľnej vôni, ktorá prebudí vaše zmysly a príjemne vás naladí.
Dudince
6 €
Pílingový krém na chodidlá Feet Up Advanced
Zbavte sa drsnej, suchej pokožky s pílingovým krémom na nohy Feet Up Advanced! Bohatý pílingový krém na chodidlá so zrniečkami z prírodnej pemzy, zmesou Mineral 4E a vyživujúcim bambuckým maslom. Účinne odstraňuje suchú, drsnú vrstvu pokožky a zanecháva chodidlá jemné a hladké.
Dudince
4,30 €
Antiperspiračný 36H sprej na nohy Feet Up Advanced
Dostaňte problémy s pachom nôh pod kontrolu s pokrokovým dezodoračným sprejom na nohy Feet Up Advanced. Svieži a chladivý sprej je obohatený o technológiu Pro-Active a zmes Mineral4E. Účinne kontroluje potenie, vlhkosť a tvorbu baktérií a potu. Nohy zostanú svieže, suché s pocitom pohodlia. Klinické testy potvrdili, že kontroluje zápach až na 36 hodín
Dudince
4,80 €
Osviežujúci sprej na nohy s ružovým grapefruitom
Dezodoračný sprej na chodidlá ihneď osvieži a ochladí vaše nohy. Má šťavnatú vôňu ružového grapefruitu a kivi, ktoré je bohaté na vitamín C. Pomáha poraziť nepríjemný zápach a je vhodný aj na osvieženie vnútra topánok.
Dudince
5 €
Denný krém s SPF 20 Optimals Even Out
Ak vás trápi hyperpigmentácia (nadmerná tvorba melanínu v pokožke), vaša pleť volá po správnej výžive. Denný krém Optimals Even Out so SPF 20 je vyvinutý odborníkmi na výživu pokožky. Krém obsahuje účinné rastlinné švédske výťažky, vitamín C, kyselinu salicylovú z túžobníka a vitamín E zo semien z brusnicového oleja. Technológie UniTone a PolluProtect aktívne zabraňujú hyperpigmentácii a tvorbe pigmentových škvŕn, pomáhajú chrániť pleť pred poškodením UV žiarením, nečistotami z prostredia a predčasným starnutím pleti. Krém má ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hydratovanú, hebkú a žiarivú.
Dudince
7 €
Nočný krém Optimals Even Out
Tento nočný krém poskytuje pleti dôežitú výživu počas spánku, aby ste sa ráno zobudli s krásne žiarivou pokožkou. Jeho zloženie vyvinuli odborníci na výživu pokožky, aby účinne redukoval nedostatky pleťového pigmentu a pomáhal predchádzať tvorbe pigmentových škvŕn. S vitamínom C, kyselinou salicylovou z túžobníka brestového a technológiou UniTone prírodného pôvodu. Je obohatený aj o esenciálne mastné kyseliny zo šípkového oleja, ktoré pomáhajú vypĺňať ochrannú bariéru pleti počas noci. Má bohatú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva na pleti vyživujúci, hydratačný film.
Dudince
7 €
Sprchovací krém Milk & Honey Gold
Doprajte pokožke každodenný dotyk luxusu s nadýchaným sprchovacím krémom s bohatou penou. Obsahuje organické výťažky z mlieka a medu a jeho nová, vylepšená receptúra je obohatená o špeciálne hydratačné ingrediencie, ktoré zanechávajú pokožku hebkú, čistú a zmyselne voňavú s nezameniteľnou vôňou Milk & Honey Gold.
Dudince
4,50 €
Špirála OnColour
Špirála OnColour dodá vašim mihalniciam výnimočný objem vďaka unikátnej kefke s horizontálnymi a vertikálnymi štetinkami, ktoré dosiahnu aj tie najjemnejšie mihalnice. Zloženie s obsahom hydratačného a zvláčňujúceho provitamínu B5 sa nedrobí ani nerozmazáva
Dudince
3 €
Tekuté mydlo na ruky a telo so šafranom a pačuli
Sofistikované orientálne spojenie šafranu a pačuli. Jemne čistiace a hydratačné tekuté mydlo na ruky a telo obohatené o esenciálne oleje, ktoré sú preslávené svojimi revitalizačnými a zvláčňujúcimi vlastnosťami. Vytvára bohatú penu, vďaka čomu zanecháva pokožku hydratovanú, hebkú a krásne voňavú
Dudince
6 €
Mydlo Spiced Citrus
Exotická, aromatická a svieža kolekcia Spiced Citrus obsahuje luxusný krém na ruky a mydlo s vôňou mandarínky, kvetu pomarančovníka a škorice. Ideálny darček, ktorý každému spríjemní najkrajšie sviatky v roku.
Dudince
1,50 €
Toaletná voda Women's Collection Delicate Cherry
Nadviažte spojenie s prírodou a obohaťte svoj deň o povzbudzujúcu, drevito-kvetinovú vôňu s omamnými tónmi čerešňových kvetov. Táto kvetinová toaletná voda oživí vaše zmysly a s každým sladkým streknutím vyčarí príjemné pocity. Vítané voňavé rozptýlenie na každý deň so ženskými, sladkými tónmi vám pomôže vychutnať si čaro jari.
Dudince
13 €
Toaletná voda Ice
Fascinujúca vôňa pre odvážnejšie ženy. Je zmesou čerstvých ozónových a krehkých kvetinových tónov. Zaváňa sviežou modernosťou. Spájajú sa v nej tóny citrusov, melóna a frézie. Chladí a zároveň zvádza.
Dudince
10 €
Upokojujúca pleťová maska s provitamínom B5 a leva
Bohatá, vyživujúca pleťová maska s provitamínom B5 a levanduľovým olejom upokojuje a hydratuje pleť. Doprajte zaťaženej pokožke trochu extra starostlivosti, aby bola opäť krásne upokojená a vyživená. So sviežou vôňou levandule.
Dudince
4 €
Upokojujúci čistiaci píling s provitamínom B5 a le
Viacúčelový pleťový čistiaci píling s upokojujúcim a hydratačným účinkom. Obsahuje levanduľový olej a provitamín B5. Čistí a vyhladzuje pokožku, pričom ju zbavuje odumretých buniek a zanecháva ju hodvábne hebkú a upokojenú. So sviežou vôňou levandule.
Dudince
4 €
Toaletná voda Lucia Sparkling Fantasy
Stačí pár kvapiek a táto očarujúca slávnostná vôňa vás prenesie do iskrivej zimnej rozprávky. Pocíťte, ako okolo vás poletujú snehové vločky a vzduch sa naplní sviežosťou. Iskrivá limitovaná edícia vône Lucia rozžiari každý okamih! VYŽARUJTE ÉTERICKÚ ŽENSKOSŤ Príbeh toaletnej vody Lucia Sparkling Fantasy rozvíja motívy akordu krehkých snežienok a ľadového iskrenia zamrznutých brusníc.
Dudince
13 €
Toaletná voda Lucia
Lucia vás rozjasní a zvýrazní prirodzenú krásu vo vašom vnútri. Sála z nej hebkosť a ženskosť a svojou hrejivou čistotou pripomína slnko vychádzajúce nad obzor. Jej srdce ukrýva delikátne snehobiele lupienky švédskej divokej kvetiny dryádky, ktoré zdobia kyticu omamných bielych kvetov vyžarujúcu nekonečné svetlo. Pomôže vám odhaliť vašu ženskosť a iskrivú vnútornú krásu. Óda na svetlo inšpirovaná ikonickou švédskou tradíciou Lucie.
Dudince
13 €
Pleťová maska a píling s vitamínmi E a B3 Glow Ess
Krémová maska a píling Glow Essentials 2v1 s vitamínmi E a B3 s trojitým účinkom bohato hydratuje, vyhladzuje a chráni pokožku. Maska dodáva pleti jemnosť, vypína ju a pripravuje na nasledujúci proces exfoliácie počas opláchnutia tváre. Prírodné, biorozložiteľné exfoliačné častice pomáhajú odstraňovať odumretú pokožku a nečistoty, takže pleť je žiarivá a nádherne hladká na dotyk. Zloženie neobsahuje parabény, GMO a je obohatené o vitamín B3, vitamín E a glycerín. Dermatologicky testované. Má jemnú kvetinovú vôňu. Na všetky typy pokožky.
Dudince
2 €
Výživný krém na nohy Feet Up Comfort
Doprajte svojim nohám výnimočnú dávku výživy kedykoľvek počas dňa vo forme tohto bohatého krému so včelím voskom a mandľovým olejom. Nieleže poskytne nohám intenzívnu výživu, ale pomôže taktiež vyhladiť pokožku a zlepšiť celkový stav nôh.
Dudince
4,50 €
Inteligentná termoska
Dvojplášťová tesniaca vákuová termofľaša z nerezu má zabudovaný dotykový LED teplomer na vrchnáku a vnútorný čajový lúhovač. Obsahuje jednu CR2450 batériu. Objem 450 ml. Rozmery: 6x23 cm.
Dudince
19 €
Perleťový rozjasňovač The ONE IlluSkin
Perleťový rozjasňovač na tvár a telo rozptyľuje svetlo a poskytuje dlhotrvajúci žiarivý finiš. Pokročilé zloženie s farbou meniacou sa zo striebristej na ružovú a jedinečným rozjasňujúcim efektom.
Dudince
7 €
Nerezová termoska
Nerezová termoska s plastovým šraubovacím uzáverom so stláčacím mechanizmom. Objem: 500 ml. Priemer: 7 cm, výška 26 cm
Dudince
15 €
Toaletná voda OH! SWEET DULCE DE LECHE
Zoznámte sa s OH! SWEET, parfumériou, kde sa váš čuch nasýti lahodnými pochúťkami! Stačí jedno streknutie tejto návykovej toaletnej vody, aby vaše zmysly podľahli jej sladkému čaru. Čaká vás iskrivá explózia tónov broskyňových cukríkov a ružového želé s nádychom nostalgie, ktorá vrcholí hebkým mliečnym karamelom Dulce de Leche.
Dudince
10 €
Parfumová voda Infinita
Moderná a očarujúca parfumová voda Infinita oslavuje esenciu ženskosti a stelesňuje jemné parfumérske majstrovstvo, vytvorené okolo ikonického jazmínu veľkokvetého z francúzskeho mestečka Grasse. Oslávte s Infinitou klasickú, čistú a jemnú krásu a jej nekonečne veľa podôb.
Dudince
19 €
Revitalizačná nočná pleťová maska NovAge
Obdarujte seba alebo svojich blízkych revitalizačnou nočnou pleťovou maskou NovAge (50 ml) v slávnostnom balení. Táto starostlivosť proti starnutiu poskytuje pleti počas spánku intenzívnu výživu a hydratáciu. Ako 8-hodinový spánok do krásy pre mladistvejší vzhľad pleti.
Dudince
15 €
Formujúce sérum na krk a dekolt NovAge
Formujúce sérum na krk a dekolt NovAge je klinicky overené sérum ako ochrana proti starnutiu a je špeciálne navrhnuté pre krk a dekolt. Je obohatené o účinné komplexy Pro-Lastin a Complexion-Boosting, ktoré pomáhajú napnúť formovať, zjemňovať a zlepšovať elasticitu pleti pri boji so známkami starnutia. Jemná gélová textúra sa rýchlo vstrebe a zanechá pokožku zamatovo matnú. Na všetky typy pleti.
Dudince
15 €
Toaletná voda Be the Legend
Vôňa pre sebavedomého, avšak prístupného muža, ktorý je vzrušujúci, a zároveň uvoľnený. Vyčnieva z davu bez toho, aby sa o to snažil. Toaletná vôňa Be the Legend zachytáva podstatu tohto rebela plného kontrastov v spojení sexi kožených tónov s tónmi chrumkavého šťavnatého jablka a omamnými hrejivými akordmi bôbov tonky.
Dudince
14 €
Sada Essentials
- pleťový píling - pleťová maska
Dudince
6 €
Vyživujúci krém na ruky s bio kokosovým olejom
Rozmaznajte ruky tým najlepším, čo príroda ponúka! Od ľahkých textúr až po luxusne bohaté a krémové, ktoré poskytnú pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu. Odmeňte sa organickými výťažkami a lahodnými vôňami prírody. Precízne navrhnuté receptúry a obaly z recyklovaných materiálov zaistia, že si budete môcť skutočne vychutnať starostlivosť o seba, pričom neutrpí ani planéta. Prineste si čaro prírody priamo do svojej rutiny krásy!
Dudince
3 €
Ručný masážny prístroj Breuer
Masážny prístroj vhodný na krk a chrbát, umývateľný povrch, spôsob napájania: na batérie, počet masážnych programov: 1, režimy: 1, počet nadstavcov: 1
Dudince
15 €
Kozmetická taška Summer Bliss
Pestrofarebná kozmetická taštička z kolekcie Summer Bliss s krásnym letným vzorom. Má dve priestranné priehradky, vnútorné vrecká a pútka na kozmetické štetce. Perfektná, funkčná taštička na kozmetické a hygienické potreby pre štýlové cestovanie či uschovanie u vás doma. Rozmery: dĺžka 25 x šírka 17 x výška 14 cm.
Dudince
13 €
1 2 3 4