Pruhovaná košeľa bez rukávov New Look, 38
Trendy šifónová letná košeľa bez rukávov, s viazačkou u dolného okraja a kovovými gombíkmi. Chrbát čierny, predok kombinácia čiernej a svetlej sivokrémovej. Veľkosť 38, značka New Look. Bezva stav. Materiál 100% polyester. Poštovné 2€
Kúty
9 €
Pestré dámske-dievčenské šaty S-XS
Zaujímavé letné dámske-dievčenské minišaty zn. Flying Tomato, suknička z bielej bavlnenej krajky, košíčky z rovnakej tmavo modrej, korzetová časť pruhovaná bavlna a vzadu korálová časť z polyesteru. Šaty sů podšité svetlou podšívkou. Veľkosť značená S, ale rozmery by skôr vyhovovali XS. Rozmery rada zašlem. Šaty sú nosené, ale stále v peknom stave. Poštovné 2,5€.
Kúty
5,50 €
Letný top - tunika, S-36
Pestrý letný top s lodičkovým výstrihom nabraným do gumičiek, krásny farebný vzor. Materiál pravdepodobne polyester. Rozmerovo sedí na veľkosť 36, ale aj 34 a prípadne poslúži aj ajko dievčenske šaty. Rozmery rada zašlem. Stav super bez vád. Poštovné 2,5€.
Kúty
5,50 €
Saková blúzka s pyramídkami, veľ.42
Luxusná blúzka zo saténu zn. Enelle, má zaujímavý zvláštne riešený golier, je pošitá pyramídkami, gombíky sú kovové. Farba odpovedá fotke, niečo medzi khaki, hnedou a sivou. Super stav. Materiál 97% polyester, 3% spandex. Veľkosť 42, rozmery rada zašlem. Poštovné 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
15,60 €
Klasické jesenné-zimné nohavice Esprit, S
Šedé nohavice Esprit z príjemného mäkkého materiálu s jemnou melanž štruktúrou, strih klasický, skôr bokovky, jemne rozšírené. Dole na jednej nohavici červená nášivka edc. Bezva stav, žiadne vady. Veľkosť 36, miery: pás - znížený 80 cm, boky 98 u vrecák až 100 cm v nejširšom mieste, stehno u rozkroku dokola 59 cm, dĺžka vnútorná 80 cm, dĺžka vonkajšia od pása 100 cm, predný sed je 19 cm, zadný 33 cm. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu napíšem do správy.
Kúty
9,50 €
Transparentná blúzka Atmosphere veľ.L
Široká blúzka smotanovej farby zn.Atmosphere, bohato nariasená na ramenách, zlaté gombíky, na dolnom okraji ozdobná viazačka. Super kúsok napr. na farebné tielko alebo zaujímavú podprsenku, proti svetlu dosť presvitá. Stav bez vád. Veľkosť L. Materiál 100% polyester. Poštovné 2,5€.
Kúty
10,50 €
Nový letný mentolový pruhovaný top Steps veľ.M
Voľný top Steps, z jemnej pruhovanej látky - biele a mentolové drobné šikmé prúžky. Okolo výstrihu a v páse je gumička, okolo rukávov až k pásu efektné volánky-kridelká. Top vyzerá skvele keď sa nosí asymetricky na jednom rameni, anebo s napol spadnutým výstrihom. Nový, nenosený. Veľkosť značená M, ale je značne univerzálny. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
9 €
Saténový top s výšivkou Papaya XS-S
Čierny saténový top na ramienka s krčenou - crash úpravou zn.Papaya. Na chrbáte sa zapína na drobné gombičky, ramienka sa dajú predlžovať. Ozdobný lem u výstrihu je vyšívaný s našitými veľkými bielymi flitrami-zrkadielkami. Po vypraní niektoré flitre zašedli a stratili trochu lesku. Nedá sa to poriadne vyfotiť. Inak je top v super stave bez vád. Materiál nepruží - 100% polyester. Veľkosť uvedená 8, s veľkým otáznikom, rozmery sedia na 34. Prosím merajte: horný obvod 80 cm, minimálne nabranie pod vyšívanou légou povolí na cca 82 cm, dĺžka 47 cm od podpazušia. Pošta po platbe vopred 2€, Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
9,50 €
Tričko s tigríkmi Clockhouse veľ.34
C&A tričkorolák s tigríkmi a veľmi zaujímavým stojáčkovým zavinovacím výstrihom. Oblieka sa cez hlavu, obliekanie je trochu zložitejšie, ale efekt stojí za to. Materiál 100% nylon. Tričko je nosené, stále v peknom stave bez vád. Pošta 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
9 €
Nové minišaty Asos vel.44
Krásne letné šaty Asos, béžové až svetlej khaki farby, podšité, s dvojitou bohatou nabranou sukňou. Odhalený chrbát. Materiál 100% polyester. Môžu sa vyžehliť, ale vyzerajú dobre aj s krčenou úpravou. Neboli nosené. Veľkosť 44, rozmery: merajú sa obtiažne: prsia - majú len predok 55 cm, najužšie miesto pod prsami dookola 81 cm, dĺžka horného dielu 36 cm, dĺžka celých šiat 82 cm. Poštovné 2,5€.
Kúty
17 €
Červené minišaty River Island veľ.34
Perfektne prepracované červené puzdrové minišaty River Island. Tvarované rafinovanými záševkami okolo výstrihu, v páse šikmým bočnými dielmi. Jedinečné sú hranato tvarované rukáviky. Materiál pružný 95% polyester, 5% elastan, farba červená, skôr chladnejší tón do malinovej až ružovej. Veľkosť 8/34, rozmery: šírka ramien 33 cm, prsia 86 cm, pás 71 cm, boky 83 cm, dĺžka šiat do pása 38 cm, dĺžka celých šiat 79 cm. Sú v super stave ako nové. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
24 €
Nová letná krčená košeľa Okay veľ.40
Dlhá letná košeľa Okay s trojštvrťovými alebo krátkymi rukávmi – podľa toho či ich vyhrniete a zapnete. V páse má tunel so šnúrkami, viažu sa po bokoch. Materiál je krčená „crash“ látka s jemným leskom. Košeľa je praktická na údržbu, po vypraní hneď suchá a netreba ju žehliť. Farba odpovedá fotke – korálová. Veľkosť 40, rozmery: šírka ramien 38 cm, prsia 112 cm, pás natiahnutý bez riasenia 102-104 cm, boky 128 cm, dĺžka pod prsia 33 cm, dĺžka celková 80 cm, dĺžka rukáva rozvinutého 45 cm, ohrnutého 27 cm, prieramok dokola 54 cm. Košeľa je nenosená, v super stave bez chybičky, aj s náhradným gombíkom. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
13,50 €
Nový široký top veľ.46
Ľahký vzdušný letný top do pása, široká voľná silueta, vzadu priestrih od výstrihu až po pás. Chrbát čierny, predok má čiernobiely vzor s výraznými modrými akcentami. Materiál je akoby šatkový, pripomína hodváb. Je to ale syntetika, 100% polyester. Veľkosť UK 18, t.j. 46 ale plus mínus, top je voľný, veľkosť univerzálna. Nový, nenosený. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
9,50 €
Sako z panenskej vlny Basler veľ.42-44
Krásne mierne pružné športové sako Basler zo 100% panenskej vlny, s podšívkou (100% viskóza). Vzaté párkrát, bez chyby. Veľkosť uvedená 42, F44, GB16, I48. Malo by sedieť od 42-44, prosím merajte: ramená: 43 cm, prsia 102 cm, pás 96 cm, boky 106 cm, dĺžka saka 61 cm, dĺžka rukáva 53 cm. Pošta alebo Zásielkovňa 3€ po platbe vopred.
Kúty
31,50 €
Nový letný top s preppy vzorom Kokomo vel M/L
Ružovo biely top na zaviazanie za krkom, nový, nenošený. Vestičkový - preppy vzor na prednom diele je pogumovaná potlač, obsahuje strieborné trblietky - na fotke nie sú veľmi vidieť. Veľkosť M/L, fotka na postave S. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2,5€.
Kúty
6 €
Kvietkovaná blúzka z hodvábu Noa Noa S-M
Jemná blúzka Noa Noa, s červenoružovými kvietkami na smotanovom podklade, veľký výstrih lemovaný čipkou. Je nutné nosiť pod ňu tielko alebo tričko. V páse je do gumičiek. Materiál - prírodný hodváb. Veľkosť S, myslím že bude sedieť aj M. Rozmery rada zašlem. Stav bez vád. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
18,50 €
Hodvábny top s korálkami -38
Lososovo-korálový ombré top z pravého 100% hodvábu / silk, na prsiach nariasený, dvojfarebné krútené ramienka tiež z hodvábu, ozdobený červenou vyšívanou portou s korálkami. Podšitý proti presvitaniu podšívkou 100% polyester. Zapínanie na ľavom boku na skrytý zips. Krásny kúsok od značky Sand Copenhagen, vhodný na leto alebo k sukni či nohaviciam na společenskú udalosť. Veľkosť súhlasí, rozmery: šírka cez prsia 93 cm, pod prsami 78 cm, dĺžka od podpazušia 39 cm. Top nebol nikdy nosený, úplne nový, len bez visačky. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, poďakujte nezodpovedným kupujúcim čo nechávajú balíky na pošte.
Kúty
18 €
Zlatožltý trblietavý opasok
Svetlo žltý opasok so zlatými trblietkami, nový. Karabínka strieborná. Šírka opasku 3,5 cm, dĺžka k prvej dierke 92 cm, k poslednej 108 cm. Poštovné 2€.
Kúty
2,50 €
Orientálna vyšívaná kabelka
Krásna štýlová orientálna kabelka z vyšívanej gobelínovej tkaniny, pošitá korálkami, krútené textilné uchá. Skvelý stav, málo nosená. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2€
Kúty
13,30 €
Nové trblietavé lodičky Root, 37
Spoločenské lodičky zn. Roots Exclusive, celé posiate pestrofarebnými trblietkami - základná farba tmavá strieborná, ktorá hádže odlesky všetkých farieb. Veľkosť lodičiek 37, rozmery: podpätok 11 cm, platforma 2,2 cm, dĺžka stielky 24,3 cm. Topánky sú nenosené, nové. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy. Osobné predanie po dohode Skalica, Bratislava.
Kúty
16,50 €
Menšia retro kabelka L'Orso
Koňakovo hnedá kabelka do ruky zn L'Orso, retro štýl. Kabelka je koženková, ale veľmi precízne vypracovaná zvonku i zvnútra. Nosená ale bez vady. Farba ako na prvej fotke bez blesku. Poštovné 4€,Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred..
Kúty
13,50 €
Spoločenská cípatá sukňa M-38
Čierna asymetrická dlhá puzdrová sukňa zn.Barisal, jej šikmý okraj je lemovaný zvlnenými volánmi, ktoré tvoria cípky a krásne sa pri pohybe vlnia. Materiál sukne je hladký, padavý, nie je elastický - 100% polyester. Sukňa je podšitá kratšou podšívkou. Veľkosť 38 súhlasí. Miery: pás 72 cm, boky 100 cm, dĺžka najkratšia nad kolenom 57 cm, dĺžka najdlhšia 102 cm. Sukňa je v super stave bez vád. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
18 €
Nové trojštvrťové luxusné vlnené nohavice, 42-44
Kvalitné jesenné vlnené nohavice pod kolená, šité na mieru v salóne. Veľmi precízne profi zhotovené, sú podšité saténovou podšívkou, na páse vnútri je biela pásovka ako mávajú kvalitné pánske oblekové nohavice. Skutočné vrecká vpredu i vzadu. Veľkosť sedí cca 42-44, radšej prosím merajte. Rozmery: pás 89 cm, boky 106 cm, predný sed 26 cm, zadný sed 42 cm, dĺžka vnútorná 66,5 cm, dĺžka vonkajšia 43,5 cm, šírka nohavice cez stehno 66 cm, šírka nohavice u dolného okraja 48 cm. Sú nové, nenosené. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
33 €
Ružové plátené nohavice TCM - 40/42
Pohodlné 100% bavlnené nohavice zn. TCM, v páse vzadu do gumy, vpredu na šnúrku. Rovný, jednoduchý, pohodlný strih. V perfektnom stave. Veľkosť 40/42. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2,5€.
Kúty
9,80 €
Elastická blúzka M&S veľ. 48
Blúzka H&M so zavinovacím efektom z jemného elastického materiálu. Oblieka sa ako tričko cez hlavu. Prúžky na látke sú priesvitné, lemované čiernou. Materiál výrazne pruží: 94% polyamid, 6% elastan. Nosená, ale stále v peknom stave bez vady. Materiál vďaka svojej povahe má tendenciu sa medzi prúžkami krčiť, viz prvé 2 fotografie. Pri nosení keď je blúzka napnutá, to nevidno. Rozmery bez natiahnutia: šírka cez prsia 110 cm, dĺžka je 60 cm. Poštovné 2,5€, Z8sielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku len ak platíte poštovné vopred, kupujúce si totiž často zásielky nepreberajú.
Kúty
9,50 €
Slim džínsy Roxy veľ.28
Skvelo padnúce slimky Roxy, veľkosť 28. Jediné známky nosenia sú na dolných lemoch nohavíc, viz foto, inak bezva stav. Rozmery rada zašlem. Pošta alebo Zásielkovňa 3€.
Kúty
19 €
Nová blúzka Debenhams veľ.40
Čierna blúzka zn. Debenhams, s volánkami okolo légy, materiál má decentný lesklý prúžok a vcelku dosť pruží. Pekné detaily - gombičky na rukávoch, viazačka okolo pása. Materiál 60% bavlna, 37% polyester, 3% elastan. Veľkosť 40, rozmery bez natiahnutia: šírka ramien 39 cm, prsia 100 cm, pás 88 cm, dĺžka blúzky - merané od krku 61 cm, merané od ramena 57 cm. Blúzka je nová, nenosená. Poštovné alebo Zásielkovňa pri platbe vopred 2,5€.
Kúty
7,50 €
Saténový pruhovaný letný top H&M, veľ.XS
Nenosený saténový top H&M, na zaviazanie za krkom, biely a neonovo ružový prúžok. Materiál je hladký, lesklý ale nepruží. V boku všitý zips. Veľkosť 34, ale môže sedieť aj 36 ( fotka na postave 36). Na štítku je uvedené ešte CN 165/80A. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu odoslania napášem do správy.
Kúty
5 €
Netopierie tričko H&M veľ.S
Chladivá, jemne lesklá halena-tričko, v páse nabraná do niekoľkých gumičiek. Veľkosť S, 165/88A. Fotka na postave S-36, ale bude to S-M univerzál. Presné rozmery rada zašlem. Stav super bez známok nosenia. Pošta 2,5€ alebo Zásilekovňa 3€.
Kúty
9 €
Korzetové šaty Orsay vel.M
Puzdrové spoločenské šaty v kombinácii - čierna a krémová, krémové diely sú pošité čiernou čipkou. Šaty sú asi ku kolenám, bez ramienok, hore držia vďaka priľnavému gumovému lemu všitému z vnútornej strany, zapínanie je na chrbáte na zips. Nosené, ale stále v peknom stave bez vád. Veľkosť M, rozmery: cez prsia 92 cm, v najužšom mieste u ozdobnej mašle 72 cm, v bokoch 94 cm, dĺžka šiat od podpazušia 69 cm. Šaty sú pružné. Poštovné alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
15,50 €
1 2 3 4 5 6 7