Nová kvetovaná blúzka TopShop, XS-34
Romantická šifónová mierne priesvitná blúzka s kvetmi zn. TopShop, strih rozšírený do A, nabraný do guľatého sedla, namiesto goliera je viazačka, gombíky potiahnuté látkou. Materiál veľmi jemný a na omak hebký, 100% polyester. Veľkosť 34, foto na postave 36, na správnej veľkosti bude sedieť lepšie. Základná farba je svetlá sivofialová, ako na fotke. Rozmery: dĺžka rukáva od krku 61 cm, od podpazušia 32 cm, cez prsia 104 cm, šírka u dolního okraja 144 cm, dĺžka blúzky 76 cm, šírka sedla 35 cm, dĺžka výstrihu 25 cm. Blúzka je nová, nenosená. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred
Kúty
14,50 €
Nová volánová sukňa Bay, veľkosť 40
Ťažká bavlnená sukňa, materiál sa dá popísať aj ako khaki rifľovina. V bokoch je úzka, sedlo má vpredu aj vzadu náznak špičky, do sedla sú všité postupne dva volány. Zdobená je kovovými očkami a výšivkou s našitými flitrami, v páse pútka. Bez podšívky. Športovo-romantický štýl. Nenosená, skvelý stav. Veľkosť 40, rozmery: pás 82 cm, boky 100 cm, dĺžka 65 cm. Poštovné 3€.
Kúty
14,50 €
Nové čierne sako s prerušovaným prúžkom veľ. 38
Čierne sako s bielym prerušovaným vlasovým prúžkom zn Dorota. Veľmi elegantné, na jeden gombík. Nenosené, top stav. Veľkosť je uvedená 38, ale bude vyhovovať aj 40 . Rozmery rada zašlem. Materiál 100% polyester, podšívka 100% polyester. Poštovné alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
19 €
Šedý netopierí svetrík La City S-L
Svetlo šedý svetrík s véčkom zn.La City, široký, nabraný do pása, s netopierou siluetou. Materiál tlstejšia priadza - nechlpatá, 50% akryl, 50% bavlna. Top stav, žiadne známky nosenia. Veľkosť značená T1, čo by malo znamenať S, ale vďaka strihu bude seděieť M aj L. Romery rada pošlem. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
11,70 €
Nová menčestrovo rifľová košeľa XS
Nová košeľa z elastického pracieho kordu a džínsoviny. Pekne tvaruje postavu. Veľkosť odhadujem XS-S. Na požiadanie rada premeriam. Materiál menčester a džínsovina - bavlna s podielom elastanu. Farba modra a piesková. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
9,50 €
Nové sako White House Black Market veľ.42
Krásne značkové sako White House Black Market, perfektne vypracovaný každý detail. Lemované čiernou, kovové gombíky na klopách, prešité ozdobnou perlovou niťou. Zapínanie v páse na háčiky, niťové pútko na opasok, skutočné vrecká. Materiál 62% bavlna, 34% polyester, 2% elastan, bez podšívky. Veľkosť uvedená 6 (US), malo by ísť o S, ale je zaručene väčšie. Prosím merajte: šírka ramien 40,5 cm, cez prsia 94 cm, pás 84 cm, boky bez rozloženia zadných skladov 90 cm, dĺžka saka 57 cm, dĺžka rukáva 62 cm. Sako je nové, nenosené. Ešte má zašité šosy vzadu hrubou nitkou. Pošta 2,5€ alebo Zásilekovna 3€ pri platbe vopred .
Kúty
28,50 €
Tričko Mango z hodvábu 100% silk veľ S M
Bile tričko Mango z pravého hodvábu, jemného chladivého úpletu - 100% silk. Štítok s veľkosťou chýba, ale odhadom sadne veľkosti S-M, na nižšiu postavu, nie je veľmi dlhé. Rozmery bez natiahnutia: prsia 82 cm, pás 76 cm, dĺžka 47 cm. Tričko je v peknom stave, len vpredu má niekoľko potiahnutých nitiek- viz posledné foto. Farba biela prírodná - ľahúčko do smotanovej. Pošta alebo Zásielkovňa 2.5€.
Kúty
12 €
Biela bavlnená blúzka Kenvelo veľ.M
Jemná bielá dlhšia letná blúzka Kenvelo, v páse do gumiček, zaväzovacie rukáviky. V perfektnom stave, ako nová. Materiál 100% bavlna. Veľkosť značená M, bude sedieť aj S, rozmery: šírka 100 cm, v páse, resp. niečo vyše pása gumičky bez natiahnutia 66 cm, ramená 38 cm, dĺžka 64 cm. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe pštovného na účet, pretože si zákazníčky nevyzdvihujú balíčky.
Kúty
8,50 €
Pestrý rolák so zlatou nitkou S-L
Zaujímavý svetrík s lurexovou nitkou, farby čierna, korálová, žltá a mentolová, kombinácia hladkého a dierkového vzorku, veľkosť ani značka nie je, fotené na postave 36, ale je to univerzál, natiahne se vcelku dosť. Krásny k legínam a úzkym nohaviciam. Opasok nie je súčasťou. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
7 €
Čierne tričko s nápismi veľ.M
Príjemné tričko s nápismi a nažehlovacími kamienkami z hutnejšej tričkoviny. Ceduľka už nie je, ale asi sa jedná o bavlnu. Veľkosť cca 38. Rozmery rada zašlem. Nosené málo, v bezva stave, sýto čierne, nápisy bez prasklín, žiadny kamienok nechýba. Poštovné 2,5€.
Kúty
10 €
Rifle B.Young 29/30, nové s visačkou
Nové tmavomodré rifle B.Young s visačkou. S normálnou výškou sedu, úzky strih, dole mierne rozšírené - bootcut. Materiál džínsovina s elastanom: 98% bavlna, 2% elastan. Veľkosť 29/30. Sedí cca na 38-40 s výškou postavy 160-165 cm. Rozmery: pás 78 cm, boky 98 cm, predný sed 23,5 cm, zadný sed 34,5 cm, cez stehno u rozkroku 58 cm, dĺžka vonkajšia 98 cm, vnútorná 75 cm, šírka nohavice u dolného okraja 48 cm. Pošta alebo Zásielkovňa 3€ po platbe vopred.
Kúty
29 €
Nové nohavice F&F veľ. 40
Sivo-hnedé klasické nohavice F&F s drobným károm. Materiál 100% polyester. Veľkosť 12, dĺžka na nižšiu postavu. Rozmery rada zašlem. Nohavice sú v top stave, nenosené. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
11 €
Sivozelenkavá zimná bunda, S-36
Svetlá zimná bunda zn. EW-Club, veľ. S - farba sivo-béžovo-zelenkavá. Vrchný materiál je nepremokavá pogumovaná nelesklá tkanina, vnútri má lesklú podšívku, je zateplená a v hornej časti chrbta má vnútri aj kožuštek. V páse má šnúrku, ktorá se viaže vzadu, pôvodně bola prevlečená cez dva kovové krúžky. Jeden sa uvolnil, tak som vzadu olemovala štvorcové otvory na prevlečenie. K bunde patrila kapuca, tú už ale nemám. Žiadné ďalšie vady bunda nemá. Rozmery: ramená 41 cm, prsia 108 cm, šírka dolného lemu 80 cm, dĺžka bundy 55 cm, dĺžka rukáva 60 cm, z toho manžeta (vnorená) 10 cm, z toho viditeľné asi 3 cm. Poštovné 5€
Kúty
33 €
Nové letné bavlnené šaty Only veľ. 40
Letné puzdrové kvetované šaty Only, ramienka majú posunovateľné, a dajú sa aj úplne odopnúť. Vpredu vypracované košíčky, na chrbáte žabičkovanie, v ľavom boku zips. Materiál príjemný 97% bavlna, 3% spandex, podšívka 97% polyester, 3% elastan. Veľkosť UK12, rozmery: cez prsia vpredu 50 cm, chrbát 43 cm až 48 cm – podľa natiahnutia gumičiek, pás 78 cm, boky 116 cm, dĺžka šiat od podpazušia 66 cm. Šaty sú trošku pružné. Sú úplne nové, nenosené. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
18,50 €
Ostro ružové plátené nohavice veľ.L
Plátené ostroružové trojštvrťové letné nohavice, v páse do širokej gumy. V super stave, minimálne nosené. Materiál 100% bavlna. Veľkosť značená L, bude vyhovovať aj M. Rozmery: pás guma 70 – 90 max, boky 110 cm, predný sed 23 cm, zadný sed 33 cm, dĺžka od pása 75 cm, dĺžka od rozkroku 51 cm. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
12 €
Crop bundička Fishbone veľ.38
Svetlošedá crop bunda Fishbone s krátkym rukávom, so stojáčikom, na zips. V stredových predných švoch sú vrecká. Vzor je svetlé menej výrazné káro. Nosená, ale v super stave. Veľkosť M, ale bude sedieť aj veľkosti S, fotka na postave 36. Rozmery: ramená 40 cm, prsia 100 cm, guma dole 78 cm, dĺžka bundy 40 cm, rukáv 19 cm. Ceduľka s materiálom je preč, ale malo by sa jednať o bavlnu. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
12 €
Dvojfarebný rolák bez rukávov M-L
Dvojfarebný teplý roláčik bez rukávov, farby vínovočervená a béžová. Zoštíhľujúce ozdobné štepovanie na predku. Nosený, ale stále pekný, pruží a krásne drží tvar. Materiál 97% polyakryl, 3% elastan. Ceduľku s veľkosťou nemá, odhadujem M-L. Rozmery rada zašlem. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€.
Kúty
6 €
Sýto oranžová blúzka s volánikmi Clockhouse veľ.40
Letná jemná blúzka Clockhouse s krátkym rukávom a volánkami pozdĺž zapínania. Krásna sýta oranžová farba. Ceduľka s materiálom ani veľkosťou už nie je, materiál je asi polyesterový šifón. Veľkosť by mala odpovedať cca 40-42, ale radšej prosím merajte. Rozmery: šírka ramien 36 cm, prsia 98 cm, pás 88 cm, boky u dolného okraja 108 cm, dĺžka blúzky 68 cm. Blúzka bola vzatá len pár krát, stav ako nová, iba na ľavej spodnej strane predného dielu mala malinkú dierku. Opravila som našitím trblietavej kvetinky viz foto. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
12,50 €
Modrá bunda Mondi - 100% vlna veľ.L-XL
Bunda zo 100% vlny (pure new wool) zn. Mondi, v tele a na rukávoch materiál pripomína tlstý fleece, na chrbáte, golieri a manžetách je úplet. Zapínanie na jeden gombík u dolného okraja a opasok - na fotografii. Bunda má podšité len rukávy. Strih bundy široký, športový, veľkosť je uvedená 40, ale je celkom univerzálna, bude sedieť aj na väčšiu veľkosť. Rozmery: šírka ramien 59 cm, cez prsia 138 cm, u dolného okraja 108 cm, dĺžka rukáva 57 cm, z toho manžeta 8 cm. Je nosená, ale v stave bez vád. Pošta 4,5€, Zásielkovna 3€ pri platbe vopred.
Kúty
28,50 €
Sieťové tričko s kovovým leskom Morgan veľ.S
Tričko ze sieťoviny, v čiernej farbe so strieborným kovovým efektom. Ceduľka so zložením je odstrihnutá, ale jedná sa o syntetiku, na omak ponmerne drsnejšia. Veľkosť S súhlasí, tričko je skoro štvorec, rozmery: ramená 50 cm, cez prsia 98 cm, dĺžka 53 cm, zips na chrbáte sa nerozopína, je jen ozdobný. Tričko je v super stavu ako nové. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
14 €
Vzorované peplum šaty Boohoo vel.38
Peplum puzdrové šaty ku kolenám zn. Boohoo, veľ.38. Čierná časť z pevnejšieho pružného materiálu je skôr obtiahnutá na postavu,horná je voľná a splývavá. Šírka ramien 36 cm, prsia až 110 cm, pás 72 cm, dĺžka horného dielu 38,5 cm, dĺžka sukne 60 cm, boky bez natiahnutia 80 cm. Materiál 100% polyester. Šaty boli nosené, majú vymenený zips. Stále v peknom stave bez vád. Materiál 100% polyester. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného vopred na účet, poďakujte za to nezodpovedným zákazníčkam čo nechávajú balíky na pošte.
Kúty
11 €
Károvaná bunda s veľkým golierom vel.34
Šedá jesenná bunda na gombíky s dvojradým zapínaním a veľkorysým golierom, ktorý sa zapína na bok. Materiál 14% viskóza, 17% vlna 27% akryl, 37% polyester 5% polyamid. Je podšitá príjemnou, nelesklou 100% bavlnenou podšívkou. Vďaka strihu a materiálu sa dá nosiť úplne ku všetkému, hodí sa skvele k nohaviciam ale je zaujímavá aj k sukni a so správnymi doplnkami pôsobí elegantne. Veľkosť 34 odpovedá, rozmery: šírka ramien 34 cm, cez prsia 92 cm, dĺźka bundy 58 cm, z toho pružný lem 9 cm, dĺžka rukáva 63 cm z toho lem 9 cm. Bunda bola nosená, ale je stále v peknom stave. Na podšívke na chrbáte je zašitý kúsok po natrhnutí, inak nemá žiadne vady. Poštovné 3,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, pretože si zákazníčky nevyzdvihujú balíky.
Kúty
23,50 €
Nový originálny čínsky kabátik - sako veľ.L-XL
Tradičné čínske sako-kabátik, z červeného brokátu so zlato-červenou vsadkou na golieri a vo výstrihu. Zapína se na patentky, ktoré sú zaujímavo volne všité z rubovej strany tak, aby se sako neotváralo a zároveň predné diely neprekrývali. V páse duľatý gombík a uško, zapínanie ozdobené nádhernou šitou aplikáciou. Sáčko je podšité, celkovo veľmi dobre a kvalitne vypracované. Nové, má ešte visačku. Značka Amandarin, veľkosť značená XL vcelku odpovedá, rozmery vyhovujú europskym dĺžkam trupu a rúk: prsia 100 cm, pás 87 cm, boky 106 cm, dĺžka saka 60 cm, dĺžka rukáva od ramena 58 cm. Odoslanie poštou, alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
32 €
Športová sukňa Killtec Giga De Luxe veľ.38
Perfektne vypracovaná červená sukňa Killtec Giga de Luxe s množstvom detailov a vychytávok. Ako správna športová sukňa má viacero vrecák, praktické pútko, zapína sa na zips vpredu a cezeň je ozdobná tkaná šnúrka. V dolnom okraji je tunel s prevlečenou šnúrkou ktorým z klasickej sukne urobíte balónovú. Ak ju naopak chcete širšiu, tak na strane dole je zips na rozšírenie. Materiál pevný, nepruží, skvele sa udržuje 70% bavlna, 30% polyamid. Farba červená, nie svietivá, skôr tlumenějšia s miernym jeans lookom. Veľkosť 38 súhlasí, rozmery rada pošlem. Sukňa je v super stave bez akýchkoľvek vád. Odeslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
30 €
Business sukňa, S-36
Sivá sukňa v business štýle lady dĺžky, klasický strih a faošné zavinovanie, zaujímavý vlasový prúžok. Príjemný tenký materiál: 57% viskóza, 43% polyester. Veľkosť 36, rozmery rada zašlem. Žiadne vady. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
13,50 €
Folk vyšívaná ramienková košieľka Riviera veľ.40
Biela košieľka zn. Riviera s vyšívaným sedlom ozdobeným flitríkmi, má širšie ramienka pod ktoré sa schovajú aj ramienka podprsenky. Predný diel sa pod prsami dá utiahnuť a nariasiť šňúrkou, vzadu v rovnakej výške je všitá gumička. Pekný kúsok na leto, nová, nenosená. Veľkosť 40, rozmery rada zašlem. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou po platbe vopred, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
6,50 €
Riasené minišaty s priesvitnými rukávmi Cotton Clu
Veľmi pružné dvojvrstvé minišaty Cotton Club. Spodná vrstva je hladká, vrchná do šikma riasená a nadýchaná. Vo švoch sú lesklé členiace prúžky. Rukávy jemné, priehľadné ako pančucha a stredom riasené. Šaty nikde netiahnu, pružná je podšívka, vrchný šifón aj členiace prúžky. Zloženie materiálu 93% nylon, 7% elastan, podšívka polyesterový úplet. Šaty odhadujem na veľkosť 38-40 a skôr na nižšiu postavu, prípadne sa dajú nosiť ako tričko. Miery bez natiahnutia: prsia 86 cm, 73 cm, boky 90 cm, dĺžka 81 cm, Šaty sú v super stave bez chyby. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou po platbe vopred, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
19 €
Nový biely svetrík s volánkami veľ.S
Romantický svetrík bolerkového typu, z bielej prírodnej vzdušnej priadze. Vyzerá velmi pekne na letné šaty namiesto saka. Jemná pletenina, pružná, dokonca aj výstrih a viazačka pruží. Je to S, podľa mňa sadne 36-38. Rozmery rada zašlem. Svetrík je nový, nenosený. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
11 €
Červené elegantné bodycon šaty veľ. 38
Dizajnérsky kúsok, veľmi zaujímavé elegantné šaty lady dĺžky zn. Gian Vargian, originálny strih, kombinácia matnej a lesklej látky - satén. Majú 2 miniatúrne fliačky na zadnom dieli kúsok od zipsu, a na saténe občas jemný chĺpok, inak v poriadku. Veľkosť značená M, šaty sú pružné. Rozmery: prsia 82 cm, pás- resp, šaty sú princess, najužšie miesto mierne nad pásom 72 cm, dĺžka od ramena ku koncu saténovej časti 33 cm, šírka od ramena k ramenu - ku kraju 43 cm, dĺžka celých šiat 95 cm. Materiál 96% polyester, 4% elastan Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
13 €
Krásna farebná tehotenská blúzka - nová veľ.44
Kvalitne vypracovaná neobvyklá tehotenská blúzka z krásnej farebnej tkaniny, pravdepodobne bavlna. Pomerne pevný materiál ktorý drží tvar, šírka je zaručená skladmi ktoré sa od pŕs rozširujú, chrbát je vyštíhlený. Vpredu apartná tylová skladaná aplikácia. Trojštvrťový rukáv na ramenách nabraný. Zapínanie na zips na chrbáte, otvára sa obrátene odspoda nahor a končí niekoľko cm od výstrihu. Veľmi originálny kúsok, vhodný aj do spoločnosti. Top stav - nová. Veľkosť uvádam orientačnú, prosím radšej merajte, ramená 42 cm, prsia 116 cm, dĺžka rukáva 46 cm, dĺžka živôtika 28 cim, šírka všitého pásku 6 cm, celková dĺžka 60-65 cm predok, chrbát 62 cm. Odoslanie poštou, Balíkovnou, Zásilkovnou pri platbe vopred. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
19 €
1 2 3 4 5 6 7