malé čierne Hoss Intropia veľ. 30-34
Nadýchané nariasené minišaty, kvalitne ušité, značka Hoss Intropia. Dve vrstvy materiálu, na rovnej je bohato riasená šifónová látka s plastickými bodkami. Balonkové rukávky, prekrížené ramienka na chrbáte. Zapínanie na zips v boku. Šaty majú značenú veľkosť 36 ale reálne rozmery odpovedajú 30- 34. Rozmery: cez hrudník cca 80 cm, pod prsami - najužšie místo 64 cm, boky cca 88 cm. Dĺžka šiat od podpazušia 59 cm. Šaty sú tak malé že nejdú dopnúť ani na figuríne veľ. 36, diera na boku je len nedotiahnutý zips. Šaty sú nové, s visačkou. Pozor, materiál absolútne nepruží. Pošta alebo Zásielkovňa podľa cenníka.
Kúty
24,50 €
Dievčenská tunika s flitrami 152-158
Dievčenská tunika z tričkoviny Fabulous&Glamorous, s guľatým výstrihom a zníženým pásom, oboje ozdobené radami ružových, bielych a modrých flitrov. V zníženom páse je riasiaca gumička, prieramky má tunika vykrojené tzv. americké. Pekný moderný kúsok v perfektnom stave. Materiál viskóza s elastanom. Veľkosť na 12-13 rokov. Šírka tuniky 82 cm, celková dĺžka 77 cm, dĺžka do pása po gumu 52 cm, guma je široká 3 cm, šírka sukienky 130 cm, prieramok dookola 44 cm. Tunika je ako nová. Nechýba žiadny fliter, ani nie sú zmenené farby po praní. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
11 €
Mini sáčko-bundička M&S vel.42
Čierne ľahké letné mini sáčko - bundička, s crash úpravou, krátke rukávky, golier sa dá nariasiť. Nie je podšitá. Materiál 41% bavlna, 40% polyester, 19% viskóza. Veľkosť 42, rozmery rada zašlem. V super stave bez vady. Poštovné 2,5€.
Kúty
9,50 €
Puzdrová sukňa s volánom Basler veľ.42
Kvalitná puzdrová čierna sukňa zn. Basler, pod kolená, s apartným volánom u dolného okraja, materiál jemný, skôr letný, veľmi príjemný na omak: 100% polyester, podšívka acetát. Nepruží. V páse sú pútka na tenký opasok. Veľkosť značená 42 F44, GB16, najlepšie odpovedá našej 42. Pás 78 cm, boky vo vzdialenosti 27 cm od pása 111 cm, dĺžka sukne 70 cm, z toho volán 10 cm. Sukňa je v super stave bez chybičky. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
13,50 €
Piesková sukňa nad kolená Froggy, veľ. 36
Klasická puzdrová sukňa nad kolená, zips vzadu, podšitá kratšou podšívkou. Materiál nie je uvedený, javí sa ako kostýmovka bez elastanu. Farba chladná piesková, jemne prskaná. Uvedená veľkosť 36 súhlasí, ale určite neodpustí ani cm naviac, pretože nepruží. Radšej doporučujem pre 34-36. Rozmery: pás 65 cm, boky 90 cm, dĺžka 49 cm. Sukňa je v peknom stave, má len opravenú podšívku, ktorá bola v bokoch vysunutá. Vonkajšia strana bez chyby. Stav bez vad. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
12 €
Nové letné šaty bez ramienok H&M veľ.34
Nové, nenosené sýto ružové puzdrové šaty bez ramienok H&M, z materiálu pripomínajúceho menej lesklý satén, jedná sa o zmes (63% bavlna, 34% polyester, 3% elastan). Fotka je na ostrom svetle, reálne sú šaty menej lesklé a nevyzerajú tak dokrčené. Šaty majú v hornom leme v na rubovej strane gumový lepivý lem proti skĺzavaniu. Ramienka k ním nie sú, nemají ani očká na ich pripevnenie. Veľkosť 34 súhlasí, rozmery: pod prsami 66 cm, cez prsia asi 78 cm, dĺžka šiat od pazúch 64 cm. Pružia minimálne. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
14,50 €
Kabátový sveter na zips Mikkaela Ess
Hutný teplý sveter v štýle kabátika pomerne mladej španielskej značky Jota+ge. Zapínanie na zips, cez ktorý je ďalšie zapínanie na cvočky. Má praktické vrecká, dole je zdobený strapcami. Materiál svetra je veľmi hebký a príjemný na omak. Zloženie 78% akryl, 22% vlna, dá se prať v ruke. Veľkosť L, určite bude sedieť aj XL, prosím merajte: šírka ramien 42 cm, šírka svetra 98 cm, dĺžka 58 cm, so strapcami až 62 cm, dĺžka rukáva 66 cm. Sveter je v super stave bez vady ako nový. Pošta alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
36 €
Ľahučká letná blúzka L-XL
Šifónová pestrá blúzka / tunika, bez uvedenej značky aj veľkosti. Veľkosť len odhadujiem, tak 40/42. Šírka pod prsami 94 cm. Podrobné rozmery rada zašlem. Blúzka je úplna nová, nenosená. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po úhrade poštovného vopred na účet, poďakujte za to zákazníčkam čo nechávajú balíky na pošte.
Kúty
7 €
Háčkovaný golierik - ručná práca
Háčkovaný modrý čipkový golierik, na šaty alebo ako šperk. Zaväzuje sa saténovou stužkou. Obvod golierika 50,5 cm výška vzorku 4 cm. Materiál 100% bavlnená háčkovacia priadza. Ručná práca, nový tovar. Na požiadanie je možné vyrobiť aj iné veľkosti alebo farby. Prať v ruke, sušiť na rovnom, žehlenie na stupeň 2 s naparovaním. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou po platbe vopred.Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
17,50 €
Čierne letné bavlnené šaty H&M veľ.34
Klasické čierne letné šaty, pin- up štýl, s malým golierom, zavinovacím horným dielom ozdobené viazačkou, ktorá sa dá uviazať na mašľu vpredu aj vzadu. Materiál je čistá bavlna, šaty nepružia. Ceduľka s veľkosťpu už nie je, ale podľa rozmerov myslím že sa jedná o 34. Rozmery: ramená 35 cm, prsia 94 cm, guma v páse 54 cm až 82 cm, dĺžka horného dielu do stredu gumy 36 cm, dĺžka celých šiat 86 cm, dĺžka rukáva 16 cm, cez boky vo vzdialenosti 20 cm od konca gumy asi 118 cm, šírka sukne dole 140 cm. Šaty sú v top stave, bez známok nosenia. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou po platbe vopred, cena odoslania podľa aktuálnych cenníkov.
Kúty
12 €
Voľná šifónová blúzka s hviezdičkami veľ.38
Transparentná blúzka nabraná do gumičkového lemu, s trojštvrťovým rukávom. Voľný strih, cez hlavu, zapínanie na slzu za krkom. Nemá žiadne visačky, materiál je jemný šifón, pravdepodobne polyester. Netradičná farebná kombinácia - hnedá s tmavo sivotyrkysovou. Veľkosť - fotka na postave S, odhadom asi 38, môže byť i 36 alebo 40, podľa toho ako chcete aby blúzka vyzerala, a tiež na šírke vašich ramien. Stav blúzky - top, žiadne známky nosenia. Rozmery rada zašlem na vyžiadanie. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€
Kúty
8 €
Béžový trenčkot Ann Christine, veľ.38
Kratší baloňáčik - trenčkot Ann Christine, s dvojradou fazónkou, strih v páse nabraný do miernej sukničky. Tenčí materiál, na teplú jeseň alebo jar. Štítok s materiálom je odstrihnutý, pravdepodobne sa jedná o bavlnu alebo zmes s bavlnou, má podšívku. Veľkosť 38, rozmery: ramená 38 cm, prsia 96 cm, pás 92 cm, dĺžka kabátika 71 cm, dĺžka rukáva 67 cm, boky cca 114 cm, šírka u dolného okraja 126 cm. Nosený málo, v perfektnom stave bez vád. Poštovné 4,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
29 €
NOVÉ spoločenské - plesové šaty zo salónu, veľ.44
Krásne luxusné spoločenské korzetové šaty z Británie, od výrobcu svadobných šiat "Wedding Dress Limited Company". Veľmi precízne vypracované, nadčasový a veľmi ženský strih. Korzetová časť šiat je vystužená, šaty sú spevnené kosticami, na chrbte pod šatami je všité podprsenkové zapínanie. Šaty majú vzadu šnurovačku a širokú mašľu. Šnurovanie je možné povoliť a šaty tak rozšíriť, vďaka podloženiu čiernou látkou viz posledné foto. Sukňa je široká, kolová. Vrchný materiál šifón, pod ním užšia podšívka, ale šitá dvojmo, pre väčší objem. Rozmery: šírka chrbáta utiahnutá na max 46 cm, najvolnejšia až 64 cm, šírka predného dielu v úrovni pŕs 65 cm, pás max utiahnutý 90 cm, najvolnejší 108 cm, šírka bokov na podšívke cca 128 cm - vrchná sukňa je širšia, dĺžka šiat od podpazušia 79 cm. Farba čierna, veľkosť 44 Šaty sú nové, len vyskúšané. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
155 €
Romantická blúzka Yessica, vel. 42
Jemná nadýchaná blúzka s plastickými bodkami, s krajkou okolo výstrihu a viazačkou v páse, rukávky trojštvrťové. Rozmery: šírka ramien 37 cm, prsia 100 cm, v páse guma bez natiahnutia 86 cm - vzadu má na utiahnutie viazačku, šírka dole 145 cm, hĺbka výstrihu 29 cm, dĺžka blúzky do pása 44 cm, celková dĺžka 69 cm. Materiál 100% polyester. Top stav - nová. Poštovné 2,5€, Zásilkovna 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len pri platbe poštovného vopred, pretože si zákazničky často nevyzdvihujú balíky.
Kúty
17 €
Svetlé rifle ROXY, 27/32
Veľmi málo nosené svetlé slimky Roxy, veľkosť 27/32, žiadne vady. Rozmery: pás 79 cm, boky 94 cm, dĺžka sedu predná 21,5 cm, dĺžka sedu zadná 33 cm, vnútorná dĺžka nohavice 89 cm, vonkajšia dĺžka nohavice 112 cm. Poštovné 3€
Kúty
20 €
Bavlnený top Warehouse veľ.M, nový s visačkou
Letný top Warehouse z čistej bavlny, na ramienka, pošitý čipkovou portou, na gombičky, volnejší strih. Veľkosť M. Nový s visačkou a náhradnou gombičkou. Farba čokoládovo hnedá. Poštovné 2,5€.
Kúty
5,50 €
Čipkové tielko s volánom Pins and Needles, S
Tenký top Pins and Needles, s čipkovým predným dielom, s fiží volánikom, chrbát hladký, len s čipkovým sedlom. Dole je top nabraný do gumičky. Materiál odhadom bavlnený úplet, štítok už nie je. Veľkosť S odpovedá. Super stav bez vád. Poštovné 2,5€.
Kúty
5,30 €
Orientálny top Múus Malou Sander veľ.M
Spoločenský ramienkový top od Múus Malou Sander Copenhagen, z dvoch materiálov - krémového saténu a zlatavého brokátu s krásnym orientálnym vzorom, spojené zlatou kamienkovou portou, ktorá se na chrbáte zaväzuje. Top sa oblieka cez hlavu, v ľavom boku je skrytý zips. Štítky s veľkosťou a materiálom už chýbajú, odhadujem 38-40, prosím merajte: prsia 90 cm, pod prsiami 80 cm - najužšie miesto, pozom se top rozširuje, dĺžka od podpazušia 33 cm, ramienka sa dajú skrátiť aj predĺžiť, sú aktuálne zapošité o 8 cm, dĺžka ramienka skrátená 27 cm. Materiál nie je pružný. Poštovné 2,5€.
Kúty
10 €
Nové transparentné tričko Tally Weijl 42
Nové tričko Tally Weijl z tenkého až šatkovo jemného materiálu - 100% polyester, nutné nosiť na tielko alebo napr. cez plavky, veľmi priesvitné. Predný diel zelený až tyrkysový s loepardím vzorom, zadný čierny. Nenosené. Veľkosť 42. Pošta alebo Zásilekovňa 2,5€.
Kúty
5,50 €
Nové svetrové bolerko Gina Tricot veľ.S-M
Príjemné tenšie krátke svetrové bolerko na zaviazanie zn. Gina Tricot. Veľkosť S, ale vzhľadom k strihu bude sedieť M aj L. Presné rozmery rada zašlem. Materiál 50% akryl, 50% viskóza. Bolerko je úplne nové, nenosené. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
10 €
Nová vestička bez zapínania veľ.38
Černa vestička F&F bez zapínania, ozdobená na predných dieloch gobíkami, chrbát hodne vykrojený. Veľmi pekný doplnok ku košeli alebo k tričku, šatám. Materiál: 76% polyester, 19% viskóza, 5% elastan, podšívka polyester. Veľkosť 38, rozmery: cez prsia 84 cm ( šírka chrbáta 37 cm), dĺžka predku 47 cm, dĺžka chrbáta 45,5 cm. Vestička nebola nikdy nosená, top stav. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€.
Kúty
13 €
Puzdrové šaty bez ramienok Review - veľ.S
Puzdrové šaty bez ramienok zn. Review, z elastickej bavlny (97% bavlna, 3% elastan). Sú nepodšité, zapínajú sa na zips vzadu, držia vďaka silikónovému prúžku v hornom okraji. Veľkosť S súhlasí, rozmery: šírka horného okraja 80 cm, pás 78 cm, dĺžka šiat do pása 25 cm, šírka v bokoch cez 100 cm – zadný diel 46 cm, předný díl nabraný 61 cm, dĺžka šiat od podpazušia 71 cm. Šaty sú v super stave bez vady. Pošta alebo Zásielkovňa pri platbe vopred 2,5€.
Kúty
11 €
Nové plátené šaty Vero Moda veľ.34
Nenosené vzorované šaty Vero Moda, s trubkovými rukávmi, princesový strih, hranatý výstrih. Príjemná tkanina - 100% viskózové plátno, neelastická. Šaty sú podšité. Veľkosť XS, rozmery: ramená 35 cm, prsia 84 cm, pod prsami 80 cm, dĺžka horného dielu 31 cm, dĺžka šiat celkom 99 cm, boky asi 104 cm, dĺžka rukáva 38 cm. Pošta alebo Zásielkovňa pri platbe vopred 2,5€.
Kúty
12,50 €
Voľnočasové plátené nohavice Reserved, 36-38
Krémové plátené nohavice Reserved, od bokov majú všité kontrastné oranžové sieťové diely so zipsami, vďaka ktorým sa dajú rozšíriť. Sieťovina nie je ničím podšitá. Vzadu jedno vrecko, vpredu dve. Materiál tenký šustivý: 70% bavlna, 10% nylon. Veľkosť S, podľa rozmerov mi pripadajú väčšie: 36 až 38, pás - znížený: 79 cm, boky 98-100 cm, predný sed 25 cm, zadný sed 34 cm, dĺžka bočná vonkajšia 102 cm, dĺžka vnútorná 79 cm, šírka nohavice zapnutej 25 x 2 cm, rozopnutej 27 x 2 cm Nohavice sú v top stave bez chybičky. Poštovné 2,5€.
Kúty
13,50 €
Letný top alebo vrchný diel plaviek M-L
Krásne farebný top na leto zn.CO.ME COMO, ukončený volánkovou minisukničkou, zaväzovanie za krkom. Perfektný aj ako horný diel plaviek ak vlastníte jednofarebný spodný diel. Veľkosť nemá vôbec uvedenú - asi one size, dosť pruží. Fotka na postave 36, ale je o niečo väčší, odhadujem najbližšie k M, 38-40. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€.
Kúty
6 €
Ručne pletený set - baret na návleky
Ručne pletený set z ombré priadze s jemným trbietavým vláknem, farby - krémová a tlmená lososová. Veľkostne sa hodí pre drobnú štíhlu dámu, aleb dievča. Obvod hlavy 54/55 cm, priemer baretu je 27 cm. Dĺžka návlekov 32 cm, obvod tunelu návleku 18 cm. Set je novo upletený, nenosený. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
36,50 €
Ako nová - športová aj elegantná sukňa veľ.40
Perfektne vyzerajúca puzdrová sukňa so širokým využitím. Hodí sa ako elegantný kúsok do práce, ale vďaka jemným športovým prvkom ako je štepovanie a kontrastný lem na dolnom okraji aj na voľný čas. Materiál je veľmi príjemný na omak, mierne pružný a nekrčí sa. Farba je studená tmavá šedá ľahko do modra, spodný lem svetle šedý, štepovanie svetlé. Sukňa je vypodšívkovaná, dá sa prať na 40 stupňov. Veľkosť 40, rozmery: pás 80 cm, boky 94 cm vo vzdialenosti 12 cm od pása, 96 cm ve vzdálenosti 16 cm od pása, dĺžka 51 cm. Top stav ako nová. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
21 €
Hodvábný top Ted Baker - 100% silk
Strakatá letná blúzka - top od Ted Baker. Vonkajší materiál je 100% hodváb (silk), podšívka 100% polyester. Oblieka sa cez hlavu, v ľavom boku je skrytý zips. Výstrih je zaujímavo lemovaný ružovou pásovkou, od špičky výstrihu sa dozadu viaže široká mašľa. Veľkosť uvedená 1, odhadujem že sedí na cca 34. Prosím merajte: cez prsia cca 85 cm, pod prsami v úrovni mašle 70 cm, potom sa top postupne rozširuje až na 112 cm, dĺžka topu 64 cm , dĺžka hornej časti po stuhu 31 cm, Farba látky čierno-bielo ružová, materiál nie je vôbec pružný. Top je v super stave, oblečený pár krát, ako nový. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
19 €
Korálové čipkové tričko H&M veľ.S
Čipkové tričko moderného strihu H&M - v tele široké s užšími rukávmi, zadný diel dlhší do oblúčika. Materiál tkaná čipka, asi zmesová bavlna s polyesterom. Veľkosť 36, rozmery: šírka ramien 49 cm, šírka trička 104 cm cez prsia, 110 u dolného okraja, dĺžka rukáva 15 cm, dĺžka trička vpredu 54 cm, vzadu 59 cm. Tričko je v super stave ako nové, len s odstrihnutou ceduľkou. Pošta 2,5€ alebo 3€ pri platbe vopred.
Kúty
12,50 €
Antracitový zimný kabát New Look veľ.42
Dvojradový krátky kabát na zimu, s trenčkotovými prvkami - veľkorysý golier, patky na rukávoch, náramenníky, dragúny. Má vrecká v predných švoch na prsiach aj na bokoch. Materiál pôsobí ako zrážaná vlna, pevný a drsnejší na omak, ale je to zmes: 45% vlna, 32% polyester, 8% bavlna, 6% akryl, 5% viskóza 4% nylon, podšívka 100% polyester. Veľkosť 42 súhlasí, miery: šírka ramien 40 cm, prsia 106 cm, pás 90 cm, boky 100 cm, dĺžka kabáta 69 cm, dĺžka rukáva 64 cm. Kabát je v top stave, ako nový, bez jedinej známky nosenia. Farba tmavá šedá do čiernej. Pošta 5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
38,50 €
1 2 3 4 5 6 7