Tričko Just Cavalli Underwear veľ.S
Černé tričko s dlhým rukávom, silueta tielka a nápis sú vytvorené malinkými plíeškami. Tričko nemá ceduľky, ani veľkosť, ani materiál. Pôsobí ako čistá bavlna, sedí na veľkosť 36. Rozmery rada zašlem. Stav veľmi dobrý. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, dôvodom je že si kupujúci nevyzdvihujú balíky z pošty.
Kúty
9 €
Roláčik 100 percent merino, XS
Teplejší roláčik bez rukávov zn. Castellani, z mäkkej priadze - 100% merino vlna extrafine. Farba smotanová, na ľavej strane predného dielu je pestrá výšivka kvetín. Štítok s veľkosťou chýba, podľa rozmerov sedí XS/S. Rozmery bez natiahnutia: ramená 28 cm, hrudník 78 cm, pás 68 cm, boky 74 cm, dĺžka 45 cm. V super stave. Poštovné 2,5€.
Kúty
16,80 €
Prskané sako na zips Bik Bok, 40
Moderné sáčko na zips, z prskanej tkaniny, farba melanž béžová s čiernou, zloženie 90% polyester, 10% viskóza. Sáčko nie je podšité, materiál nepruží. Okrem zvýraznených zipsov má ozdobné rozstrapkané okraje na rukávoch, sedle a spodku saka, a zlaté cvočky na rukávoch. Sáčko bolo málo nosené, je v super stave bez vady. Veľkosť L, rozmery: ramená 43 cm, prsia 92 cm, pás 84 cm, dĺžka saka 52 cm, dĺžka rukáva 62 cm. Poštovné 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
15 €
Spoločenská flitrová vestička Vila, L
Nová spoločenská vestička Vila z čierneho saténu, vpredu z trblietavej flitrovej látky. Zapínanie na jeden háčik. Neprehliadnuteľný a zároveň decentný kúsok. Môže sa prať v ruke. Veľkost L. Rozmery rada zašlem. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
10 €
Ľahučký top na jedno rameno S-M
Šifónový károvaný asymetrický top zn. Costa Blanca, s veľkým volánom okolo výstrihu, vo výstrihu a nad pásom gumičky. Mierne priesvitný. Farby - čierna, biela, ružová a fialová. Nosený málo, super stav ako nový. Štítok s veľkosťou chýba, pravdepodobne je to S, možno S-M. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2,5€.
Kúty
7,50 €
Limetkovozelené športové tielko S-M
Limetkovozelené tielko do pása, so športovým riešením prieramkov, vpredu modrý nápis Millenium. Super stav. Veľkosť S-M. Pošta doporučený list alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
2,80 €
Nové dámske-dievčenské pyžamo XS-S
Krásne úplne nové pyžamo z ružového saténu s vyšívaným sedlom. Nohavice v páse do gumičky. Veľkosť 34-36, najlepšie pro slečnu/pani nižšej postavy, inak sú rukávy a nohavice skôr trojštvrťové. Určite bude sedieť aj ako detské-dievčenské. Rada premeriam. Hodí sa aj ako darček. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
18 €
Biele riasené tielko Pilot Club, S
Biele nariasené dvojvrstvé tielko - top, spodná vrstva je hladká. Ramienka sú posunovateľné. Vyzerá dobre do saka s hlbokým výstrihom. Veľkost S. Top bol nosený, ale bez vád, akurát biela farba už nemá snehobiely odtieň. Materiál polyester - ľahká sieťovina. Poštovné 2,5 €.
Kúty
3,40 €
Peplum šaty veľ L
Elastické dvojfarebné peplum šaty. Veľmi pekný ženský strih, materiál je tuhší, pekne drží tvar a formuje postavu. Zloženie: 65% polyester, 35% bavlna Značka ani konfekčné číslo nie sú uvedené, odhadujem veľkosť 42, ale prosím merajte: šírka ramien 37 cm, prsia 86 cm, pás 78 cm boky 98 cm, dĺžka šiat od ramena do pása 38 cm, dĺžka sukne 45 cm, šírka sukne u dolného okraja 90 cm. Opasok na fotke nie je súčasťou. Šaty sú v super stave bez vady. Poštovné 3€, Zásielkovňa 3,5€ pri platbe vopred.
Kúty
18 €
Letná crop bundička 2BIZ veľ.L
Vzdušná letná bundička na zips zn. 2BIZ, z veľmi jemnej a príjemnej tkaniny, pôsobí ako bavlna, ale jedná sa o kvalitný polyester. Farba čierna, pruhy sú oceľovo striebrité. Čierna látka je pružná, strieborná nie. V dolnom okraji bundy je široká plochá guma, v hornom tuneli v golieri je elastická šnúrka, zips je kovový, vrecká falošné. Veľkosť L, ale bude sedieť aj XL. Rozmery: ramená 42 cm, prsia 114 cm, dolný okraj nenatiahnutý 98 cm, natiahnutý 116 cm, dĺžka 48 cm, dĺžka rukáva 34,5 cm. Veľmi príjemný kúsok na leto, bez podšívky. Stav super - ako nová. Poštovné 2,5€.
Kúty
16,50 €
Nové crop tričko s flitrami FB Sister veľ.M
Crop top- tričko FB Sister, s nápisom a flitrami pošitými rukávmi. Farba béžová do khaki, rukávky zo sieťoviny s flitrami zlatej až ružovozlatej farby. Vpredu je tričko vykrojené do oblúčika, vzadu dlhšie. Materiál 65% polyester, 35% bavlna. Uvedená veľkosť M, bude sedieť od S do M - fotka na postave 36. Rozmery: ramená 36 cm, prsia 102 cm, dĺžka predná 46 cm, dĺžka zadná najdlhšia 50 cm. Nové - nenosené. Odosielam poštou aj Zásielkovňou,cenu napíšem do správy
Kúty
7,50 €
Oranžový sveter so zipsom na chrbáte Gina Tricot
Moderný sveter Gina Tricot, v tele široký, úzke rukávy. Na chrbáte má našitý kontrastný ozdobný zips. Veľkosť XS, ale perfektne sedí aj na S. Materiál 55% polyester, 20% akryl, 20% polyamid, 5% vlna. Rozmery: ramená 55 cm, šírka 106 cm, dĺžka 51 cm, dĺžka rukáva 50 cm. Bezva stav. Pošta alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
12 €
Krátky zimný princesový kabátik Zara, L.
Kratší elegantný kabátik od Zara Woman. Na tri gombíky, silueta mierne nabraná do sedla vpredu aj vzadu. Materiál jesenný až zimný, štítok je odstrihnutý ale javí sa ako príjemný kvalitný vlnený flauš. Farba sýta čierna, na fotkách je vytiahnutý jas, aby vynikli detaily, v skutočnosti je temno čierny. Veľkosť L, rozmery: šírka ramien 41,5 cm, prsia 116 cm, dĺžka kabátika 64 cm, dĺžka rukáva 61,5 cm. V perfektnom stave bez vady. Možnosť odoslania poštou, zásielkovňou alebo osobné predanie Skalica.
Kúty
61 €
Bavlnené šortky Biaggini vel.40
100% bavlnené dlhšie šortky v super stave. Rozmery: v páse 86 cm, boky cca 112 cm, predný sed 23,5 cm, zadný sed 39 cm, dĺžka nohavíc od pása 45 cm. Poštovné 2,5€.
Kúty
10 €
Blúzka s čipkou George veľ.M
Smotanovo biela blúzka George bez rukávov, s hladkým chrbátom a kombinovanými čipkovými prednými diemi. Nosená, ale v bezva stave. Veľkosť 38 súhlasí. Rozmery rada zašlem. Pošta 2,5€ pri platbe vopred.
Kúty
10 €
Nová godetová atlasová sukňa La Bella veľ.40
Krásna čierna sukňa po kolená šitá z dielikov s godetovými záhybmi. Z luxusnej látky s vytkávaným gobelínovým-atlasovým povrchom. Materiál je trochu pružný, zloženie 73% bavlna, 23% polyester, 4%elastan. Sukňa je bez podšívky. Dá sa prať v práčke. Veľkosť US 9, rozmery sedia cca na európsku 40: pás 84 cm, boky 100 cm vo vzdialenosti 16 cm od pásu, dĺžka sukne 57 cm. Sukňa je nová, nenosená. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
20,50 €
Malachitový svetrík Tally Weijl veľ.S
Dámsky svetrík Tally Weijl krásnej výraznej zelenej - malachitovej farby. Príjemný na telo, materiál 100% akryl. Zaujímavé detaily u výstrihu a cez celý chrbát - pustené ťahané oká. Svetrík je v perfektnom stave. Veľkosť značená S/8/36, fotka na postave S a je tam rezerva, určite bude sedieť aj M. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
9 €
Nové asymetrické pruhované tričko veľ.M
Šikmé asymetrické tričko do úzkeho lemu, v tele voľné, dolný lem prilieha na telo. Veľkosť M, bezva stav, nenosené, super farby. Materiál 95% viskóza, 5% elastan. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
14 €
Atypické tričko Zara veľ.M
Tmavofialové tričko Zara z lesklého materiálu, chladivé, s podivným strihom, vpredu kratšie - vykrojené, vzadu predĺžené a od výstrihu ozdobené odšitým trojuholníkom látky, ktorý volne splýva. Pôsobí zvláštne, vyzerá trochu ako opačne oblečené, ale opačne nesedí ;). Veľkosť značená M, videla by som to tak na 38-40. Rozmery rada zašlem. Pošta 2,5€ alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred, na dobierku posielam len po predchádzajúcej platbe poštovného na účet, poďakujte zákazníčkam čo nechávajúú balíky na pošte.
Kúty
11 €
Čierno-krémový rolák Y.O.U veľ. 34-36
Rebrovaný rolák s raglánovým rukávom zn. Y.O.U, čierna, krémová a červené detaily. Nosený, známky nosenia jemný chĺpok ale žiadne iné vady. Veľkosť uvedená 34-36. Materiál 70% polyakryl, 30% polyamid. Odoslanie po platbe vopred poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíše do správy.
Kúty
7,50 €
Mentolová blúzka s čipkou veľ.42
Sviatočná blúzka s kvalitnou čipkou našitou na predných dieloch v oblasti ramien. Materiál nepruží: 70 viskóza, 30 polyester. Veľkosť 42 odpovedá: šírka ramien 43 cm, prsia 108 cm, pás 94 cm, dĺžka blúzky 58 cm, dĺžlka rukáva 59 cm, z toho manžeta 6 cm. Nosená, ale stále v bezva stave. Pošta alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred, na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, lebo si zákazníčky balíky nevyzdvihujú.
Kúty
12,50 €
Letná blúzka-tričko Papaya veľ.44
Letná tričková blúzka v ružovofialovej farbe, naspodu pohodlná tričkovina a navrchu šifón, u výstrihu nabraný do sámikov. Obe vrstvy sú dole prišité k sebe a nabrané do gumičky. Materiál 100%polyester. Veľkosť 44, rozmery: šírka 104 cm, dĺžka 60 cm, rukáv od krku 24 cm. Super stav ako nová. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, pretože si zákazníčky často balíky nevyzdvihujú.
Kúty
10 €
Minišaty Miss Selfridge z hustej čipky veľ.M
Puzdrové minišaty Miss Selfridge z hustej čiernej čipky, s hlbokým výstrihom na chrbáte a špicatými ramenami. Šaty sú okrem rukávov podšité čiernou podšívkou. Veľkosť 38, ale podľa rozmerov sedí skôr na 36 a rozhodne na nižšiu postavu: ramená 35 cm, prsia 82 cm, pás 64 cm, boky 80 cm, dĺžka šiat 78 cm, dĺžka rukávov 43 cm. Sú elastické. Farba sýta čierna, na fotkách je prejasnená, aby vynikla štruktúra. Šaty sú použité, v peknom stave bez vád. Pošta alrbo Zásielkovňa 4€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet pretože si zákazníčky nevyzdvihujú balíčky.
Kúty
12,50 €
Dlhšie šedé sako Premium, veľ.38
Hladké minimalistické dlhšie sako zn. Premium, na dva gombíky, tvarované šikmými záševkami, veľmi pekne vypracované. Sako je nekrčivé, dobre drží tvar a dá sa prať na 40 stupňov. Vzor látky je jemne prskaný, melanž. Materiál vrchný aj podšívka 100% polyester. Nosené minimálne, stav super. Veľkosť UK 10, sadne 38, možno aj 40. Rozmery Vám rada zašlem. Poštovné alebo Zásielkovňa 2,5€.
Kúty
20 €
Zateplená bundička Only, S/36
Biela bunda do pásu na jeseň a miernu zimu, materiál je pevná rifľovina 100% bavlna, vnútrajšok je zateplený, podšívka polyester. Zapínanie na zips, vrecká na suchý zips. Bunda se dá prať na 30 stupňov. Velkosť S, rozmery: ramená 41 cm, hrudník 98 cm, pás 86 cm, šírka u dolného okraja 84 cm, dĺžka bundy 57 cm, dĺžka rukáva 62,5 cm, z toho manžeta 9 cm. Bunda je v super stave bez známok nosenia. Poštovné balík na poštu 3,1€, balík na adresu 4,3€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
28 €
Úpletové tričko Dorothy Perkins
Široké úpletové tričko zo 100% viskózy, okolo krku jemne nabrané, krídelkové rukávy. Farba sivo-béžová. Top stav. Veľkosť 44. Rozmery rada zašlem. Poštovné 2€
Kúty
10,20 €
Dámske rifľové šortky veľ.27
Dámské rifľové kraťasy veľkosť 27. Šírka v páse ( bokovky) je 82,5 cm v kľude, natiahuť sa dajú na cca 85 cm. Dalšie rozmery rada zašlem. V super stave bez vád a poškodení. Pošta 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Kúty
8 €
Nové luxusné čierne vlnené nohavice -Patrizia Pepe
Značkové elegantné čierne nohavice od Patrizia Pepe, klasického rovného strihu, vhodné na vyššiu postavu. Veľkosť je uvedená 42, ale podľa rozmerov to bude 40, alebo dokonca 38/40. Miery: pás 80 cm, šírka cez stehno u rozkroku 29 x 2 cm, šírka nohavice dole 25 x 2 cm, predný sed 25 cm, dĺžka nohavíc od pásu 113,5 cm. Materiál veľmi kvalitný, ľahký a mierne pružný, zloženie: 77% panenská vlna, 19% polyamid, 4% elastan. Nové, ešte s visačkou, pôvodná cena vysoká. Možné osobné predanie alebo doporučená zásielka prípadne Zásielkovňou, na dobierku posielam len po platbe poštovného na účet, pretože si zákazníčky nevyberajú balíčky z pošty.
Kúty
91,50 €
Sivokrémové koktejlky so zipsom Bik Bok, 38
Bohato nariasené krátke koktejlové šaty zn. Bik Bok, krémovo sivastej farby, s asymetricky riešeným zapínaním na šikmý zips na hornom diele. Sú veľmi pekne a kvalitne vypracované. Sukňa je dvojvrstvová, tulipánová, vpredu sa zavinuje k ľavému boku. Pod zavinutím sukne sú štyri drobné patentky v páse aby sukňa spoľahlivo držala na mieste. V bokoch majú šaty všité vcelku hlboké vrecká. Horná časť šiat je vystužená kosticami. Veľkosť M súhlasí - optimálne pre 38. Miery: pás 74 cm, horný obvod 84 cm, cez prsa cca 90 cm - meria sa zložito, dĺžka korzetovej časti od podpazušia 21 cm, dĺžka celých šiat od podpazušia 76 cm, dĺžka sukne 55 cm, dĺžka sukne v najkratšom mieste vpredu 42 cm. Šaty sú úplne nové, nenosené. Poštovné 2,5€
Kúty
27,10 €
Crop svetrík s porcelánovým vzorom - Divided
Smotanový crop svetrík z veľmi jemného úpletu, s moderným porcelánovým vzorom v modrošedej farbe. Na spodnom okraji je bavlnená čipka. Strih svetríka aktuálny - širší v tele, rukávy úzke predĺžené. Nosený málo, v perfektnom stavu. Materiál úplet 98% viskóza, 2% elastan. Veľkosť S súhlasí. Rozmery: ramená 39 cm, prsia 120 cm, dĺžka 47 cm z toho čipka 5 cm, dĺžka rukáva 64 cm. Poštovné 2€.
Kúty
9,30 €
1 2 3 4 5 6 7