Fakty a rekordy - Kniha
Mám na predaj knihu - Fakty a rekordy. Popis knihy - Kniha je plná informácií o mimoriadnych úspechoch ľudstva od vynálezu abecedy až po najmodernejšie vesmírne sondy. Je prehľadne spracovaná, obsahuje takmer tisíc zaujímavých encyklopedických hesiel, so stovkami farebných obrázkov a fotografií. Šesť kapitol približuje vývoj ľudstva, najdôležitejšie objavy a veľké činy človeka v kultúre, vede, technike, športe a v kozmickom výskume. Vynikajúca pomôcka pre školy. Počet strán je 63. Veľkosť knihy je 220 × 280 mm. Jazyk slovenský. Pevná väzba. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Bunda Smog - veľkosť M
Mám na predaj chlapčenskú, pánsku bundu. Veľkosť M. Značka SMOG. Bunda je dlhá, meraná zo zadu z hora dole 71,5 cm. Bunda zapnutá - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 50 cm. Rukáv je dlhý, meraný zhora dole 65,5 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Zimná vetrovka - Bershka.
Mám na predaj pánsku vetrovku. Značka Bershka. Rozmer : dlhá, meraná od zadu pod kapucňou až dole 75 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 59 cm. Rukáv je dlhý 70 cm. Je na zips a na cvoky. Má aj vnútorné vrecko. Má kapucňu. Na kapucni je zips, bola tam kožušina. Vetrovka sa predáva bez nej. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Kniha - Ideálna diéta
Mám na predaj knihu - Ideálna diéta. Raz čítaná, ako nová. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Obsah knihy - Množstvo receptov je zoradených podľa semaforovej metódy - od zelenej ( recepty na supreštíhlosť) po červenú ( povolený hriech). Ideálny spôsob chudnutia. Ideálna diéta kombinuje glykemický index a stravovanie so zníženým príjmom tukov. Takže jednoduché pravidlo pre vysnívanú postavu znie: dôsledne redukovať nesprávne tuky, jesť potraviny s nízkym glykemickým indexom a viac sa pohybovať.
Nitra
4,50 €
Obraz - Kvety vo vlasoch
Mám na predaj obraz, rámik - Kvety vo vlasoch. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Predná strana rámika - sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
20 €
Rifle - veľkosť 152
Mám na predaj detské rifle. Farba modrá. Veľkosť je 152. Dlhé sú merané z hora dole 92 cm. Pás 34 x 2 cm. Dajú sa v páse ešte aj povoliť, alebo stiahnuť, nakoľko vo vnútornej časti v páse je guma nastaviteľná s gombíkom. Rifle sú úplne ako nové. Boli jeden krát oblečené. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5,50 €
Rámik - Kocúr
Mám na predaj rámik - Kocúr. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
11 €
Charlie a továreň na čokoládu - kniha, Roald Dahl
Mám na predaj knihu Charlie a továreň na čokoládu. Počet strán - 186, formát : 13 x 20 cm. Obsah knihy - pridané fotky. Kniha je zaujímavá a vtipná, že si ju aj dospelý človek čo má rád sladkosti a čokoládu rád prečíta. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Kniha bola pár krát čítaná. Je v dobrom stave. Cena je vyššia, nakoľko táto kniha, presne tento starý výtlačok sa dá už veľmi ťažko zohnať. Je možný aj osobný odber.
Nitra
27 €
Villeroy Boch - Veľkonočné vajíčko, Limited 2018
Mám na predaj Veľkonočné porcelánové vajíčko Villeroy Boch. Materiál : porcelán. Porcelánové vajíčko, je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába a veľmi ťažko sa dá zohnať. Na zadnej strane je písané : LIMITED EDITION 2018. Z každej strany je iný obrázok. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
130 €
Vianočné visačky na darčeky - sada 30 kusov
Menovky, visačky na vaše dotvorenie. Predná strana je lesklá a má farebný okraj do zlata. Zadná strana je bez okraja a už lesklá nie je. Môžete si na menovky niečo milé nakresliť, napísať alebo nalepiť. Cena 7 eur je za sadu 30 kusov. Mám viac sád na predaj, keby ste potrebovali ešte viac kusov. Veľkosť : dlhé sú 16,5 cm, široké sú 9,5 cm. Majú vyrezaný otvor, kde si môžete dať stuhu, špagátik. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Peňaženka tulipány - česká značka Bambas
Mám na predaj koženú, originál ručne maľovanú peňaženku českej značky Bambas. Pravá koža, Bambas art. Rozmery : zavretá peňaženka je vysoká 18 cm, široká 9,5 cm. Otvára sa na cvok. Vnútro tvorí veľa dlhých priehradiek. Na bankovky sú tri dlhé vysoké priehradky. Potom sú tam ešte dve dlhé priehradky nižšie. Je tam dlhá priehradka na mince. Tá má zips. Čo je veľká výhoda, mince sa vám nevysypú. Na doklady a karty je tam 5 priehradok a ešte dve dlhé priehradky. Do peňaženky sa vám veľa vecí zmestí. Zadná časť peňaženky má jednu skrytú dlhú priehradku a ešte jednu dlhú priehradku na zips. Kto pozná maľované peňaženky českej značky Bambas, ich kabelky, výrobky od nich , tak vie, že ceny sú dosť vysoké. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený. Je možný aj osobný odber.
Nitra
80 €
Rámik - pes a mačka
Mám na predaj detský rámik pes a mačka. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám drevo, predná časť sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
12 €
SADE ‎– The Best Of Sade , CD
Mám na predaj hudobné CD - SADE ‎– The Best Of Sade. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
13 €
Prsteň oranžový kvet - keramika
Mám na predaj prsteň. Materiál : kov a keramika. Kvet je z keramiky. Veľkosť prsteňa - univerzálna. Prsteň, ktorý sa dá nastaviť na akúkoľvek veľkosť . Priemer kvetu z keramiky je 1,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Vidiecky džbán ruže - porcelán Green Gate
Mám na predaj vidiecky Vintage džbán ruže. Materiál - porcelán. Dánska značka Green Gate. Džbán má po celom svojom obvode ruže, ešte aj na rúčke. Džbán je vysoký 11,5 cm. Na fotkách, teda na džbáne sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi džbán nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Na džbáne to nie je. Džbán je pekný a kvalitný. Cena je pevná. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
55 €
Ditmar Urbach - starožitná dóza
Predám starožitnú dózu, keramiku Ditmar Urbach Made in Czechoslovakia. Výška je 12 cm a šírka je 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
40 €
Bunda - C&A
Mám na predaj kabátik, bunda pre chlapca. Detská značka Palomino, kupované v C&A. Málo nosený, je po jednom dieťati. Dlhý je 48 cm. Merala som zapnutý kabátik. Od jednej pazuchy po druhú je široký - 38 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Keramika červené bodky, šálky, misky
Mám na predaj ručne robenú keramiku od známej Art slovenskej keramikárky. Sadu som si pre seba kupovala, ale nakoľko už mám doma dosť keramiky, tak ju predávam. Materiál : keramika. Každý kus je originál, ručne robený. 1, Šálka s tanierikom - ručne robená keramika, výška šálky je 10 cm, priemer šálky je 11cm, priemer tanierika je 14 cm. Tanierik má na vrchu červenú glazúru, spodok je bez glazúri. Cena je 48 eur. 2, Šálka - ručne robená keramika. Výška je 9 cm, priemer je 13 cm. Cena je 40 eur. 3, Miska na nožičkách - ručne robená keramika. Výška je 12 cm, priemer je 13 cm. Nožičky sú zaujímavo robené, polovica nožičky má glazúru, druhá polovica je bez glazúry. Cena je 50 eur. 4, Miska bez nožičiek - ručne robená keramika. Výška je 9 cm, priemer je 14 cm. Cena je 46 eur. Ak by ste mali záujem o celú sadu, dám vám zľavu 15 eur. Ak by ste mali záujem len o šálku, alebo misku. Tak platia uvedené ceny. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
40 €
Pánske boxerky, značka Atlas for men - XL
Mám na predaj nové pánske, chlapčenské boxerky. Značka Atlas for men. Materiál : 98 % bavlna, 2 % elastan. Veľkosť XL. Pás je na gumu. Veľkosť pásu 2 x 38 cm, Dlhé sú 34,5 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Vianočné menovky na darčeky - sada 50 kusov
Menovky, visačky na vaše dotvorenie. Predná strana je lesklá a má farebný okraj zlatej farby. Zadná strana je bez okraja a už lesklá nie je. Môžete si na menovky niečo milé nakresliť, napísať alebo nalepiť. Cena 6 eur je za sadu 50 kusov. Mám viac sád na predaj, keby ste potrebovali ešte viac kusov. Priemer je 13,5 cm. Majú vyrezaný otvor, kde si môžete dať stuhu, špagátik. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
6 €
Green Gate servírovacia misa, porcelán
Mám na predaj nový porcelánový oválny tanier Dánskej značky Green Gate. Rozmer je 33 cm x 25,5 cm. Materiál : porcelán. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
71 €
Mydelnička kvetinka na mydlo - keramika
Mám na predaj keramickú mydelničku na mydlo v tvare kvetinky. Ručne robená miska od známej slovenskej keramikárky. Nakoľko už mám doma viac keramiky, tak misku predávam. Stojí na štyroch nožičkách , má dierku na odtok vody. Veľkosť : priemer 13,5 cm. Materiál - keramika. Také tie biele ďobky, tak to je fotením. Lepšie sa miska odfotiť nedala. Fotenie blesk. To sa pri fotení urobí. Na miske to nie je. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
12 €
Rámik - Šálka čokolády
Mám na predaj rámik - Šálka čokolády. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Rámik - Líška a vtáčik
Mám na predaj rámik líška a vtáčik. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 18,5 cm x 13 cm. Obraz vhodný do detskej izby. Rám oranžový plast, predná časť sklo. Na fotke je na oranžovom rámiku biela škvrnka. To je fotením. Lepšie sa mi rámik nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Rámik je celý oranžový. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Kabelka Hepburn - Aspinal of London
Mám na predaj kabelku HEPBURN, výrobca - Aspinal of London. Kožená kabelka Hepburn bola kupovaná v Lithness v Prahe. Stála vyše 750 eur. Predávam ju vo veľkej zľave len za 250 eur. Nebola vôbec používaná. Má bordovo vínovú farbu, materiál - pravá koža. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako poistený balík. Je možný aj osobný odber.
Nitra
250 €
Villeroy Boch - vajíčko, Limited Edition 2016
Mám na predaj Veľkonočné vajíčko Villeroy Boch - Limited Edition 2016. Materiál : porcelán. Porcelánové vajíčko, je to staršia limitovaná kolekcia. Na spodnej strane je písané : LIMITED EDITION 2016. Vhodné pre zberateľa. Z každej strany je iný obrázok. Biele škvrnky na fotkách, to je len odraz svetla pri fotení. Lepšie sa mi porcelánové vajíčko nedalo odfotiť. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
150 €
Tácka ruže
Nová romantická tácka na vašu kávičku, koláčik. Materiál - plast. Veľkosť - dlhá je 27 cm a vysoká je 18 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Muffiny krúžky na servítky,obrúsky - keramika 4 ks
Mám na predaj Vintage muffiny krúžky na servítky, obrúsky. Aj taká maličkosť dokáže vášmu slávnostne prestretému stolu dodať štýl a výnimočný Vintage nádych. Sada 4 kusy. Predáva sa len celá sada. Materiál : keramika. Rozmer : výška 8 cm. Cena je pevná. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
30 €
Košík textil
Mám na predaj košík. Farba je viac do modra. Dlhý je 35 cm. Priemer je 17 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Keramika - stojan na sviečku alebo vajíčko
Mám na predaj stojan z keramiky. Môžete stojan použiť ako stojan na sviečku alebo ako stojan na vajíčko. Na vajíčko varené pri raňajkách, alebo na ozdobu na Veľkonočné vajíčko. Materiál : keramika. Výška je 8 cm. Priemer otvoru je 5,5 cm. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
35 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 19