Misa hviezda - Dedo Mráz
Mám na predaj Vianočnú porcelánovú misku hviezdu Dedo Mráz. Materiál porcelán. Veľkosť : 17,8 cm x 17,8 cm. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
11 €
Šaty - veľkosť 40
Mám na predaj šaty - veľkosť 40. Materiál - 70 percent viskóza, 30 percent polyester. Môžete ich nosiť s opaskom alebo bez. Opasok je z rovnakej látky. Šaty sú padavé a dobre vyzerajú na postave. Sú podšité rovnakou látkou. Šaty sú dlhé - merané zhora zo zadu úplne dole 122 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú - 45 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
5 €
Tričko letné
Mám na predaj málo nosené tričko - kvety. Made in Italy. ROZMER : šírka od jednej pazuchy po druhú je 61 cm. Dĺžka, merané zo zadu z hora dole je 69 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Tričko - srdce, C&A
Mám na predaj tričko. Raz bolo oblečené, je ako nové. ROZMER : šírka od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Dĺžka, merané zo zadu z hora dole je 61 cm. Bolo kupované C&A. Tričko má našité aj ozdobné flitre. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Misa ruže
Mám na predaj novú porcelánovú misu ruže. Rozmery - 16 x 7 x 15 cm ( dĺžka x výška x šírka ) Materiál - porcelán. Made in Italy. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
16 €
Tefal naberačka a obracačka
Mám na predaj - Tefal naberačku a obracačku v orig. balení. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Detská čiapka
Mám na predaj detskú čiapku. Priemer otvoru je 21 cm. Merala som položenú čiapku a od jedného konca po druhý , ako je otvor. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Rámik - Volkswagen
Mám na predaj rámik Volkswagen. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Predná strana rámika - sklo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Sklenená fľaša Drinkit
Mám na predaj novú sklenenú fľašu v neoprénovom obale Drinkit. Materiál : Fľaša - sklo, obal - neopren. Viečko je drevené s plastovou skrutkovacou vložkou pre jednoduchú údržbu. Na hornej strane viečka je vytlačené logo Drinkitu. Údržba : fľaša - vhodná do umývačky riadu, obal možno prať v práčke. Tesnenie : produkt je nepriepustný, takže ho môžete pohodlne nosiť voľne v taške alebo v batohu, tekutinu udrží. Výška je 26 cm, objem je 500 ml. Neoprénový obal chráni fľašu proti rozbitiu. Neoprén navyše udrží vodu v Drinkitke príjemne chladnú, môžeš ho prať v práčke a má pútko na zavesenie. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Vyrobené v Čechách - Made in Czech. Je možný aj osobný odber.
Nitra
12 €
Keramika - zvonček
Mám na predaj zvonček z keramiky. Výška 7 cm, priemer 6 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Môžete mu dať šnúrku na zavesenie, alebo ozdobnú mašličku.
Nitra
4,50 €
Pánska košeľa Esprit - veľkosť v popise
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Značka Esprit. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 54 cm. Dlhá je 76 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Tričko detské, značka C&A, veľkosť 146 /152
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť 146 / 152. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 42 cm. Dlhé je 56 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Soška dievčatko - keramika
Soška z keramiky. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Vysoká je 11 cm.
Nitra
3,10 €
Džbán - Green Gate, porcelán
Mám na predaj džbán ruže. Materiál : porcelán. Dánska značka Green Gate. Je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába a veľmi ťažko zháňa. Džbán má po celom svojom obvode kvety. Je vysoký 21 cm. Na fotke, teda na džbáne sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi džbán nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Dźbán je kvalitný a pekný. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
65 €
Rámik - Cappuccino
Mám na predaj rámik Cappuccino. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Predná strana rámika - sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
14 €
Rámik - Držím diétu
Mám na predaj hnedý rámik soberáno - kocúra, držím diétu. Hnedý rám má veľkosť 20 cm x 15 cm. Je z masívneho dreva a predná strana je sklo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
11 €
Rámik - Jeseň
Mám na predaj rámik - Jeseň. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 13 cm x 18 cm. Predná strana rámika - plast. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9,50 €
Green Gate - dekorácia na stôl
Mám na predaj bavlnenú podložku pod hrniec s romantickým vzorom kvetín. Má pútko na zavesenie. Veľkosť - 20,5 cm x 20,5 cm. Značka Green Gate. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
10 €
Váza zo skla, nemecká značka ASA
Mám na predaj červenú misu, vázu zo skla. Nemecká značka ASA. Dlhá je 20 cm, výška je 20 cm. Sklo je hrubé a kvalitné. Misa je dosť ťažká. Môžete ju mať ako dekoráciu, alebo aj ako vázu na kvety. Na fotkách akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi misa nedala odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Posielam ako krehký balík - pozor sklo.
Nitra
29 €
Rámik - Dáma v klobúku
Mám na predaj rámik - Dáma v klobúku. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Predná strana rámika - sklo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
20 €
Rámik - Cafe Latte
Mám na predaj rámik Cafe Latte. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 13 cm x 18 cm. Predná strana rámika - plast. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
13 €
Rámik - Červené víno
Mám na predaj rámik - Červené víno. Rám je z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 20 cm x 14,5 cm. Predná strana rámika - sklo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Sandále na platforme Scholl - veľkosť 39
Mám na predaj nové topánky značky Scholl. Veľkosť 39, farba čierna. Pravá koža. Okrasné šnúrky z kože na zaviazanie o nohu. Komu sa to nepáči, dajú sa dať preč. Výška podpätku 10 cm. Označenie veľkosti je vo vnútri topánky na boku. Podrážka protišmyková. Topánky sú v zľave, pôvodná cena bola vyše 100 eur. Kto pozná topánky značky Scholl, tak vie, že ceny sú dosť vysoké. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
34 €
Detský pásikavý pulóver - 158 / 164, značka C&A
Mám na predaj detský pulóver. Veľkosť 158 / 164. Značka C&A. Je nosený po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 48 cm. Dlhý je 64 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Detské tričko, značka C&A, veľkosť 134
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť 134. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 57 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Tričko vtáčik - Angry Birds, C&A
Mám na predaj detské tričko. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 59 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Girlanda hviezdy
Mám na predaj girlandu vianočnú hviezdy. Hviezdičky sú z dreva. Hviezda má veľkosť 8 cm. Hviezda má patinu - Shabby chic. Je dlhá 76 cm. Na každej hviezde je nalepená biela čipka. Pospájané špagátikom. Girlanda má aj korálky z dreva. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7,50 €
Ľudské telo - otázky a odpovede, kniha
Mám na predaj ilustrovanú encyklopédiu : Ľudské telo - otázky a odpovede. Kniha bola raz čítaná. Je ako nová. Len ak sa otvorí, bol tam čistý list a ten je odstrihnutý, nakoľko sa nechtiac tá čistá strana natrhla. To je jediná chyba ,že tam chýba jeden čistý list. Na ktorom nebolo nič. Kniha má 40 strán. Pevná väzba. Rozmer - 230 × 305 mm. Jazyk slovenský, hmotnosť knihy - 522 g. Popis knihy - V bohato ilustrovanej encyklopédii nájdete odpovede na viac ako 70 otázok podstatných pre pochopenie fungovania ľudského tela. Presné nákresy, fotografie a podnetné testy prehĺbia vaše základné znalosti o ľudskom tele. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Mahuliena zlatá panna DVD - rozprávka, film
Mám na predaj rozprávku, film - Mahuliena zlatá panna. DVD farebný film, dĺžka 90 minút. Poštovné a balné je 3,50 eur, platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Vianočná stuha
Károvaná stuha, ktorú využijete pri tvorení, balení darčekov. Veľkosť : 6 cm x 270 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,60 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 19