Detská čiapka Mickey Mouse Disney.
Mám na predaj detskú čiapku Mickey Mouse Disney. Priemer 23 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Detské body jablko
Mám na predaj detské body pre bábätko. Materiál : 100 percent bavlna. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 23 cm. Dlhé je 41 cm. Body má cvoky na zapínanie pri krku a aj v rozkroku. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Krúžky na servítky - sada 4 kusy
Mám na predaj 4 kusy ozdobných krúžkov na servítky, alebo na textilný obrúsok. Pri stolovaní pekná ozdoba. Cena je za celú sadu 4 kusy. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Priemer vnútorného otvoru je 4 cm.
Nitra
4,50 €
DVD - 100 vojenských vozidel
Mám na predaj DVD - 100 vojenských vozidel. Dabing český. Obsah - Dokument nás přivádí na výstavu vojenských vozidel pořádanou britskou organizací Military Vehicle Trust. Setkáme se s výsledky práce nadšenců, kteří sbírají vojenská vozidla, renovují je a předvádějí na podobných akcích jako je tato, v kouzelném koutu anglického venkova. Seznámíte se s nejzajímavějšími exempláři vozidel, která sloužila v ozbrojených silách celé řady států od počátku druhé světové války až do šedesátých let 20. století. Uvidíte militarizovaná civilní vozidla jako například dodávkové automobily, štábní automobily, nákladní auta, tahače a traktory, ale i motocykly a dokonce i jízdní kola. Seznámíte se s kolovými, pásovými i kolopásovými transportéry, lehkými terenními vozy, tankovými přepravníky i tahači, leteckými tahači a traktory, obojživelnými a vyloďovacími transportéry, speciálními ženijními vozidly, opravárenskými vozidly, ale i s lehkými tanky. Uvidíte vozidla vyrobená v USA, Velké Británii, Německu, Švédsku, Rakousku, Itálii, Francii i v Sovětském svazu. Zajímavé jsou i informace o kamufláži vozidel v různých dobách a v různých bojových podmínkách. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
DVD Asterix a prekvapenie pre Cézara
Mám na predaj DVD - Asterix a prekvapenie pre Cézara. Dabing slovenský aj český. Obsah - Obelix sa zamiloval ... Jeho vyvolená však už svojho nápadníka má, navyše ju unesú Rimania. Asterix s Obelixom sa vydávajú ju zachrániť. Dostanú sa až pred samotného Cézara, do gladiatorskej arény, kde ich čaká napínavý súboj. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
DVD Superstíhačky, Války a zbrane
Mám na predaj DVD Superstíhačky, plus príručka, Války a zbraně. Žáner : dokumentárny / vojnový. Dabing český, anglický. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Anjel taška - šperkovnica, česká značka Bambas
Anjel - nová kožená, ručne maľovaná taštička, šperkovnica na vaše šperky, značka BAMBAS. Niečo o Českej značke Bambas. Firma Bambas má dvadsaťročnú tradíciu. Kolekcia výrobkov koženej galantérie Atelier V-Bambas zaujíma úplne výnimočné postavenie medzi všetkými ostatnými výrobcami, pretože ako jediná značka na trhu - dokáže svoje výrobky zdobiť originálnou ručnou maľbou s jedinečnými a neopakovateľnými motívmi. Unikátna technológia nanášania farieb na kožu, chráneného certifikovaným patentom a v spolupráci s poprednými výtvarníkmi v odbore je každý výrobok ateliéru originálnym výtvarným dielom. Pravá koža, Bambas art bags. Šperkovnica, taštička - zatváranie na zips. Má veľký vnútorný priestor na vaše šperky. Má tam aj odnímateľné látkové vrecko na suchý zips. Kvalitné šitie. Materiál - pravá koža, podšívka látková. Rozmer je - 18 cm x 14 cm a hĺbka je 6 cm. Dávam ju v zľave. Kto pozná originál ručne maľované výrobky českej značky Bambas ako tašky, kabelky, peňaženky, tak vie, že sú drahé. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako poistený. Je možný aj osobný odber.
Nitra
230 €
Vianočný snehuliaci - sada 10 kusov
Mám na predaj 10 kusov vianočných snehuliakov. Predáva sa len celá sada - 10 kusov. Môžete ich použiť na vaše vianočné aranžovanie. Výška snehuliaka je 4 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Štipce Dedo Mráz a snehuliak - sada 2 kusy
Mám na predaj 2 kusy vianočných štipcov, Dedo Mráz a snehuliak. Predávajú sa len spolu. Môžete ich použiť na vaše vianočné aranžovanie, vianočné darčeky, pohľadnice. Výška šipca je 4,5 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Ricky Martin - A Medio Vivir, kazeta pre zberateľa
Mám na predaj kazetu Ricky Martin - A Medio Vivir. Možno vhodná skôr pre zberateľa, nakoľko je to kazeta. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Kryt na vypínač domček, keramika, výška 24 cm
Mám na predaj nový keramický kryt na vypínač v tvare domčeka. Ručne robená keramika od známej slovenskej keramikárky. Mám už doma viac keramiky, tak domček predávam. Keramický kryt na vypínač domček je vhodný do detskej izby, na chalupu. Veľkosť : výška je 24 cm, šírka je 18 cm a priemer vyrezaného kruhu je 7 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako POZOR SKLO. Je možný aj osobný odber.
Nitra
26 €
Vidiecke srdce, podložka pod pohár, veľkosť 26 cm
Mám na predaj nové vidiecke srdce. Vysoké aj s pútkom je 26 cm. Široké 27 cm. Má textilné pútko na zavesenie. Srdce si môžete zavesiť ako ozdobu, alebo ho môžete používať ako podložku pod horúci hrnček na stôl. Po obvode má háčkovanú čipku. Poštovné a balné je 2 eur platba vopred na účet.
Nitra
15 €
Starožitná misa - Made in Czechoslovakia, porcelán
Mám na predaj starožitnú misu omáčnik na omáčku. Materiál - porcelán Made in Czechoslovakia. Vhodná aj pre zberateľa. Ručná maľba kvetov. Dlhá je 23 cm, vysoká je 9,5 cm. Maľované kvety sú aj na prednej aj na zadnej strane. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný ober.
Nitra
38 €
Čo rozprávali evanjelisti - Zenon Kosidowski,kniha
Mám na predaj knihu Čo rozprávali evanjelisti. Autor Zenon Kosidowski. Populárno - vedecký výklad Nového zákona. Z obsahu : Jeden spomedzi miliónov otrokov, O evanjeliách a ich údajných autoroch, Skutky apoštolov a listy nového zákona. Tvrdá väzba, veľkosť knihy 24,5 x 17 cm, 326 strán, 16 príloh. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Na predaj mám aj knihu - Čo rozprávali proroci - Zenon Kosidowski. je na fotke. Cena je taká istá.
Nitra
7 €
DVD Marco Polo - Časti 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mám na predaj DVD Marco Polo. Časti - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Historický dobrodružný, životopisný seriál. Dabing český. Produkcia - Taliansko / USA / Japonsko / Čína. Réžia : Giuliano Montaldo, Scenár : Giuliano Montaldo, Vincenzo Labella. Hudba : Ennio Morricone. Osemdielny taliansky televízny seriál o životnej púti presláveného stredovekého cestovateľa a objaviteľa Marca Pola. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
14 €
Žlté chlapčenské tričko C&A, veľkosť v popise
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 36 cm. Dlhé je 42 cm. Kupované C&A. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Vankúš - ruže, obliečka
Mám na predaj vidiecku obliečku na vankúš. Predáva sa len obliečka, bez výplne. Materiál : 100 % bavlna. Obliečka na vankúš má zips. Veľkosť : 40 cm x 40 cm a s volánom veľkosť 48 cm x 48 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. .
Nitra
18 €
Detské body, dupačky pre bábätko - sada 4 kusy
Mám na predaj detské body pre bábätko a dupačky - sada 4 kusy. Cena 5,50 je za všetky 4 kusy. Nosené po jednom dieťati. Dupačky farebné hviezdičky majú veľkosť 56. Od jednej pazuchy po druhú sú široké 20,5 cm. Námornícke body má hore aj dole odopínajúce cvoky, veľkosť je 56. Je dlhé 30,5 cm a široké od jednej pazuchy po druhú 18,5 cm. Biele body macko je dlhé 30 cm a široké 22 cm. Zelené body je dlhé 30,5 cm a široké 22,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Rámik - Láska
Mám na predaj rámik, obraz - Láska. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť : 23 cm x 18,5 cm. Rám - predná strana sklo. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9 €
Bunda M&S
Mám na predaj málo nosenú dámsku alebo dievčenskú bundu značky M&S. Dlhá je 90 cm, dĺžka rukáva je 60 cm. Bundu som merala zapnutú. Rozmer od jednej pazuchy po druhú je 49 cm. Farba je čierna. Bunda má zips a cvoky. Má kapucňu. Kapucňa je na zips, tak sa dá dať dole. Bunda má dva vačky na zips. Poštovné a balné 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Obraz - reprodukcia od Zuzana Honsová
Predávam obraz, ktorý som si zakúpila od známej českej maliarky Zuzany Honsovej. Obraz - reprodukcia. Veľkosť obrazu s rámom je : 32 cm x 26,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
210 €
Srdce misa - keramika, priemer 26 cm
Srdce je z keramiky. Veľkosť - priemer je 26 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Vidiecky vankúš
Mám na predaj vankúš Green Gate. Kvety sú vyšité. Veľkosť : 35 cm x 50 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
19 €
Vianočný zvonček
Mám na predaj vianočný zvonček z keramiky. Má stuhu na zavesenie. Veľkosť : meraný bez stuhy - výška 6 cm, šírka 5,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,60 €
Green Gate vidiecka servírovacia doska kvety
Mám na predaj vidiecku servírovaciu dosku. Dánska značka Green Gate. Materiál : plast. Rozmer : dlhá je - meraná od uška až po koniec 24 cm. Široká je 15 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Pekná vidiecka dekorácia do kuchyne. Cena je pevná.
Nitra
27 €
Vintage magnetka na chladničku - keramika
Mám na predaj romantickú Vintage magnetku ruže na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
8 €
Mikina - Fox Bunny, Sinsay
Mám na predaj detskú mikinu Fox Bunny - značka Sinsay. ROZMER : dlhá je 39 cm, meraná od zadu, zhora dole. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 34,5 cm. Rukáv je dlhý 35.5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Detská červená košeľa H&M, veľkosť 134
Mám na predaj chlapčenskú červenú košeľu. Značka H&M. Veľkosť 134. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Dlhá je 55 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Kraťasy - Krokodíl, značka Mothercare
Mám na predaj detské zelené nohavice, kraťasy na traky. Značka Mothercare. Veľkosť : pridané fotky. Nohavice majú na spodku 4 cvoky. Čo je veľká výhoda. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Obrázok - Láska
Obrázok - reprodukcia kresleného obrázka. Veľkosť : 14 cm x 14 cm. Materiál : Štandardný kartón bez štruktúry, matný. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19