Rukávniky nafukovacie plavecké pre deti
Mám na predaj nové, nerozbalené rukávniky pre deti. Vhodné pre deti od 3 - 6 rokov. Značka Bestway. Rozmer : 23 cm x 15 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Bledomodrý rolák - veľkosť 38
Mám na predaj teplý bledomodrý rolák. Veľkosť 38. Veľkosť som vám aj zmerala. Od jednej pazuchy po druhú je šírka 41 cm. Dlhý je 56,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Obraz - Džbán a Hortenzia
Mám na predaj nový vidiecky obraz Hortenzia a džbán. Veľkosť obrazu je 42,5 cm x 52,5 cm. Rám : materiál - čierny plast. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Biela pasparta v ráme pekne zvýraznila obrázok. Obraz sa mi trošku zle fotil. Zarámovaný kvalitný plagátový print kvetu Hortenzia v pasparte. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
29 €
Misa kvet - keramika
Mám na predaj misku kvet z keramiky. Môžete ju použiť na vaše drobnosti ako prstene, šperky, kľúče. Alebo ako svietnik na čajovú sviečku. Veľkosť : priemer kvetu je 12,5 cm. Nakoľko už mám doma viac keramiky od pani art keramikárky, ktorá tieto misky ručne vyrába, tak misky predávam. Lepšie sa mi misky odfotiť nedali. Na predaj mám dve. Cena 12 eur je za jeden kus. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
12 €
Obraz - Anjel, orig. olejomaľba od Zuzana Honsová
Originál olejomaľba od českej maliarky - Zuzana Honsová. Kto pozná originál olejomaľby, obrazy od českej maliarky Zuzany Honsovej vie, že jej originály sú cenovo dosť vysoké. Obraz predávam v zľave. Veľkosť je : 23 cm x 21 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný osobný odber.
Nitra
260 €
Kniha - Vášnivá žena, Virgínia Henley
Mám na predaj knihu - Vášnivá žena od Virgínia Henley. Historický román zo 16. storočia, v ktorom autorka s neuveriteľnou predstavivosťou premenila na hrdinov skutočné historické postavy. Obsah knihy : Na rozľahlý zámok Hardwick Hall v grófstve Derby prichádza krásna a hrdá mladá žena Bess Hardwicková. V nebezpečnej blízkosti žiarlivej kráľovnej, spleti milostných dvorných intríg, obletovaná štyrmi mocnými mužmi, kráča za jediným cieľom získať späť rodinné sídlo. Počet strán 391. Rozmer knihy : 130 × 200 mm. Jazyk slovenský. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Detská farebná košeľa, tričko - veľkosť 122/128
Mám na predaj detskú farebnú košeľu s kapucňou. Veľkosť 122/128. Kupovaná v C&A. Materiál : 100 percent bavlna. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 39 cm. Dlhá je 50 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Plavecké koleso - 76 cm
Mám na predaj nové, nerozbalené nafukovacie plavecké koleso Intex - 76 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Kôň - figúrka pre zberateľa
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6,5 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Koník má v strede dierku. Mám na predaj aj rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 50 eur. Poštovné a balné je 4 eur vopred na účet.
Nitra
49 €
Detská hnedá košeľa - veľkosť v popise
Mám na predaj chlapčenskú košeľu. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 37 cm. Dlhá je 49,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
DVD - Tigre výprava do barín
Mám na predaj DVD Tigre výprava do barín. Vhodné pre deti aj pre dospelých. V slovenskom, českom a anglickom jazyku + knižná publikácia. Tiger bengálsky - tento fascinujúci film vás zavedie do tesnej blízkosti prekrásnych, ale hrôzu naháňajúcich ľudožravých tigrov. Vydajte sa s nami do mangrovových močarísk Bengálskeho zálivu, kde pred nimi uteká všetko živé. Budete žasnúť nad vynaliezavosťou a odvahou kameramana Mika Herda, ktorý sa ako prvý pokúsil zachytiť povestné tigre z Bangladéša na filmový pás. Vďaka tejto výnimočnej snímke máte jedinečnú príležitosť nazrieť do života dvoch tigrích rodiniek - dostanete sa tak blízko, až sa vám bude tajiť dych! Trvanie : približne 50 minút. Žáner : dokument. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Detská farebná košeľa C&A, rozmer v popise
Mám na predaj detskú farebnú košeľu. Značka C&A. Rozmer : veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 32 cm. Dlhá je 36,5 cm. Materiál 100 percent bavlna. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Čo rozprávali proroci - Zenon Kosidowski, kniha
Mám na predaj knihu - Čo rozprávali proroci. Autor Zenon Kosidowski. Tvrdá väzba, veľkosť knihy 24,5 x 17 cm, 309 strán. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Mám na predaj aj knihu - Čo rozprávali evanjelisti, Zenon Kosidowski. Je na fotke. Cena je rovnaká.
Nitra
7 €
Miska v tvare kvetu - keramika,
Nová miska kvetinka - keramika. Môžete ju použiť na vaše drobnosti ako prstene, šperky, kľúče. Alebo ako svietnik na čajovú sviečku. Veľkosť : priemer kvetu je 12,5 cm. Nakoľko už mám doma viac keramiky od pani keramikárky, ktorá tieto misky vyrába, tak nové misky predávam. Na predaj mám dve. Cena je za jeden kus. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík.
Nitra
10 €
Hodinový rám 27 x 27 cm
Mám na predaj rám hodín bez ručičiek a strojčeka. Predávam rám s otvorom v strede, kto chce môže si dať namontovať nový hodinový strojček s ručičkami. Veľkosť 27 x 27 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík pre istotu ako pozor sklo.
Nitra
4,50 €
DVD - film Čokoláda. Hrajú J. Binoche, Johnny Depp
Mám na predaj DVD - film Čokoláda. Hrajú Juliette Binoche, Johnny Depp. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
DVD - Navždy a ďaleko, Tom Cruise, Nicole Kidman
Mám na predaj DVD - Navždy a ďaleko. Hrajú Tom Cruise, Nicole Kidman. Dabing český. Obsah - Írsky farmár Joseph Donnelly (Tom Cruise) vezme po otcovej smrti spravodlivosť a svoj život do vlastných rúk a rozhodne sa hľadať šťastie v „novom svete“. Na ceste do Ameriky ho sprevádza svojrázna Shannon Christieová (Nicole Kidman), ktorej sa priečilo žiť ako bohatej anglickej dáme so stovkami príkazov, zákazov a obmedzení. V Amerike sa chcú ako stovky iných ľudí pokúsiť získať kus vlastnej pôdy. Ružové sny o zasľúbenej zemi sa však veľmi rýchlo roztrieštia o drsnú realitu. Musia žiť v krutých podmienkach a tvrdou si prácou si zarábať na živobytie i cestu do Oklahomy, kde ešte možno získať pôdu. Navyše Joseph musí často tolerovať povznesenú a nadutú povahu Shannon. Napriek tomu zažívajú krátke okamihy šťastia i prehier. I keď sa však jeden druhému páčia, stále nemôžu nájsť k sebe cestu ... Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
DVD Nevesta na úteku, Julia Roberts, Richard Gere
Mám na predaj DVD - Nevesta na úteku. Hrajú - Julia Roberts, Richard Gere. Dabing český. Obsah - Maggie trikrát utečie svojim ženíchom od oltára a z ich príbehu sa stane novinový hit. Ike Graham je novinár, ktorý z vypočutej krmovej informácii napíše atraktívny článok. Tak sa chce dostať znovu do priazne redakcie. Maggie však podobné historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike Graham sa teda pre dôkazy vydáva do jej mestečka. Tu sa práve schyľuje k štvrtej svadbe. Ike sa zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, rodinou a samotnou Maggie. Tá má od tejto chvíle ďalší problém v podobe Grahama a plánovaná svadba opäť skončí zle. Keď však konečne Maggie nájde toho pravého, ide a požiada ho o ruku. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Detská zelená košeľa H&M L.O.G.G
Mám na predaj detskú košeľu. Značka - H&M L.O.G.G. Veľkosť 104 je písaná na štítku. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Dlhá je 44,5 cm. Materiál - 100 percent bavlna. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Podprsenka SASSA - veľkosť 100B, nová
Mám na predaj novú značkovú podprsenku značky - SASSA pre veľké prsia. Veľkosť - 100B. Nevystužená, bez kostíc, kvalitný materiál zaručuje maximálne pohodlie a funkčnosť pre veľké prsia. Vysoký stred, široké nastaviteľné ramienka,čo je veľká výhoda pri veľkých prsiach. Vyšší stred medzi košíčkami, zadné zapínanie na 3 polohy a 3 háčiky. Biela farba, má jemné kvety a tie sú aj na širokých ramienkach. Lepšie sa mi žiaľ odfotografovať nedala. Fotila som s bleskom aj bez blesku. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Podprsenka je v zľave.
Nitra
7,50 €
Detská vesta zajkovia
Mám na predaj detskú vestu zajkovia pre malé dieťa. Veľkosť : šírka od jednej pazuchy po druhú je 23 cm. Vesta je dlhá 28 cm - marané zo zadu z hora dole. Vesta stojí 3,50 eur. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet. Ak by ste mali záujem , tak mám na predaj aj biele bavlnené nohavice. Hodia sa k veste. Sú biele, majú vyšitú včielku. Cena je 3 eur. Majú v páse gumu. Pás : 2 x 17 cm. Dlhé sú 37 cm.
Nitra
3 €
DVD Kráľovná Margot, Isabelle Adjani,Vincent Perez
Mám na predaj DVD - film Kráľovna Margot. Historický film. Hrajú Isabelle Adjani, Vincent Perez. Dabing český. Kráľovná Margot ( La reine Margot ), Francúzsko / Taliansko / Nemecko. Obsah - Noc 24. augusta 1572 je známa ako Masaker St. Bartholomew. Margarétu ( Margot ) donúti jej matka, Katarína Medicejská, vydať sa za hugenota Henricha Navarrského. Ona však svojho manžela nemiluje a tak si začne pomer s vojakom La Môlom – protestantom… Dej sa odohráva počas mocenských bojov o krajinu medzi katolíkmi a hugenotmi. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Dámske sako handmade - veľkosť 40
Mám na predaj dámske sako. Veľkosť 40. Zapnuté sako - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 48 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Detská čiapka Mickey Mouse Disney.
Mám na predaj detskú čiapku Mickey Mouse Disney. Priemer 23 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Detské body jablko
Mám na predaj detské body pre bábätko. Materiál : 100 percent bavlna. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 23 cm. Dlhé je 41 cm. Body má cvoky na zapínanie pri krku a aj v rozkroku. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Krúžky na servítky - sada 4 kusy
Mám na predaj 4 kusy ozdobných krúžkov na servítky, alebo na textilný obrúsok. Pri stolovaní pekná ozdoba. Cena je za celú sadu 4 kusy. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Priemer vnútorného otvoru je 4 cm.
Nitra
4,50 €
DVD - 100 vojenských vozidel
Mám na predaj DVD - 100 vojenských vozidel. Dabing český. Obsah - Dokument nás přivádí na výstavu vojenských vozidel pořádanou britskou organizací Military Vehicle Trust. Setkáme se s výsledky práce nadšenců, kteří sbírají vojenská vozidla, renovují je a předvádějí na podobných akcích jako je tato, v kouzelném koutu anglického venkova. Seznámíte se s nejzajímavějšími exempláři vozidel, která sloužila v ozbrojených silách celé řady států od počátku druhé světové války až do šedesátých let 20. století. Uvidíte militarizovaná civilní vozidla jako například dodávkové automobily, štábní automobily, nákladní auta, tahače a traktory, ale i motocykly a dokonce i jízdní kola. Seznámíte se s kolovými, pásovými i kolopásovými transportéry, lehkými terenními vozy, tankovými přepravníky i tahači, leteckými tahači a traktory, obojživelnými a vyloďovacími transportéry, speciálními ženijními vozidly, opravárenskými vozidly, ale i s lehkými tanky. Uvidíte vozidla vyrobená v USA, Velké Británii, Německu, Švédsku, Rakousku, Itálii, Francii i v Sovětském svazu. Zajímavé jsou i informace o kamufláži vozidel v různých dobách a v různých bojových podmínkách. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
DVD Asterix a prekvapenie pre Cézara
Mám na predaj DVD - Asterix a prekvapenie pre Cézara. Dabing slovenský aj český. Obsah - Obelix sa zamiloval ... Jeho vyvolená však už svojho nápadníka má, navyše ju unesú Rimania. Asterix s Obelixom sa vydávajú ju zachrániť. Dostanú sa až pred samotného Cézara, do gladiatorskej arény, kde ich čaká napínavý súboj. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
DVD Superstíhačky, Války a zbrane
Mám na predaj DVD Superstíhačky, plus príručka, Války a zbraně. Žáner : dokumentárny / vojnový. Dabing český, anglický. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Vianočný snehuliaci - sada 10 kusov
Mám na predaj 10 kusov vianočných snehuliakov. Predáva sa len celá sada - 10 kusov. Môžete ich použiť na vaše vianočné aranžovanie. Výška snehuliaka je 4 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19