Nohavice zateplené zimné chlapčenské - veľ. 134
Zateplené zimné chlapčenské nohavice. Dajú sa aj vyhnúť. Veľkosť je 134. Dlhé - merané zhora dole bez vyhnutia sú 81 cm. Pás je 58 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Nohavice menšester, vnútro zateplené, sú teplé na zimu. Nosené po jednom dieťati. Tretia fotka - nohavica, ktorá nie je vyhrnutá, tak dole je na nej malý fliačik zo zadu nohavice.
Nitra
5 €
Keramika svietnik, značka Asa
Mám na predaj svietnik na čajovú sviečku. Nemecký výrobok, značka Asa. Materiál : keramika.Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9 €
Hrnček more - keramika
Mám na predaj ručne robenú keramiku od známej slovenskej keramikárky. Mám doma už viac keramiky, tak preto šálku predávam. Šálka je len na ozdobu, ako dekorácia. Veľkosť : objem 0,5 l, priemer 10,5 cm a výška 9,5 cm. Na šálke je lesklá priehľadná glazúra, ktorá vytvára popraskaný efekt. Šálka bola len na ozdobu vo vitríne. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
21 €
Tanier - keramika Clayre Eef
Mám na predaj vidiecky tanier. Holandská značka Clayre Eef. Materiál : keramika. Priemer taniera je 26 cm. Tanier mám v zľave, nakoľko na spodnej časti taniera, na boku je malý kúsok odštiepené. Prikladám fotku. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9 €
Rámik na fotku - oranžový, biely
Mám na predaj rámiky na fotku. Jeden je oranžový a druhý biely. Cena 4,40 eur je za jeden kus. Materiál je plast. Fotku si vkladáte do rámika z vrchu. Vysoký je 26 cm. Široký je 12 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte, ktorej farby ste si rámik vybrali.
Nitra
4 €
Rifle detské čiernej farby - veľkosť 158
Mám na predaj detské rifle. Veľkosť je 158. Farba je čierna. Boli raz oblečené. Dlhé sú merané z hora dole 100 cm. Pás 36 x 2 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Budík čajník - dekorácia
Mám na predaj romantický budík čajník. Rám hodín - oceľ. Bez batérie (1xAA). Veľkosť : Výška 11,8 cm, šírka 8,3 cm, hĺbka 4,8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Budík je ako dekorácia na ozdobu. Nie je funkčný. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Obraz dievčatko - olejomaľba Zuzana Honsová
Originál olejomaľba od známej českej art maliarky Zuzana Honsová. Obraz som si kúpila od maliarky pre seba, teraz ho ale predávam. Nakoľko už mám dosť obrazov od maliarky. Kto pozná originál olejomaľby, obrazy od známej českej Art maliarky Zuzany Honsovej vie, že jej originály sú cenovo dosť vysoké. Obraz predávam vo veľkej zľave. Maľba sa predáva bez hnedého rámu ! Treba si maľbu potom dať zarámovať. Veľkosť maľby je : 20 cm x 18 cm. Obraz sa mi trochu zle fotil. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako poistený balík. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
350 €
Villeroy Boch - vajíčko Limited edition 2015
Mám na predaj Veľkonočné porcelánové vajíčko Villeroy Boch - Limited Edition 2015 . Materiál : porcelán. Porcelánové vajíčko, je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába a veľmi ťažko sa dá zohnať. Na spodnej strane je písané : LIMITED EDITION 2015. Vhodné pre zberateľa. Z každej strany je iný obrázok. Biele škvrnky na fotkách, to je len odraz svetla pri fotení. Lepšie sa mi porcelánové vajíčko nedalo odfotiť. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
150 €
Šálka s podšálkou - Made in Czechoslovakia Bohemia
Mám na predaj dve šálky a jeden tanierik pod šálku. Materiál - porcelán. Vhodné pre zberateľa. Na zadnej strane je písané - Made in Czechoslovakia Bohemia a v kruhu je číslo 55. Cena je za dve šálky a jeden tanierik. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Oteplovačky detské červené - veľkosť 92
Mám na predaj detské červené oteplovačky pre dieťa tak na dva roky. Veľkosť 92. Nosené po jednom dieťati. Dole po bokoch majú zips. Sú v dobrom stave. Majú len jednu chybu, že ako sú kolienka tak sú tam jemne akoby zašpinené. Na jednom kolienku fliačik aj na druhom. Oteplovačky sú opraté, čisté. Ale žiaľ tie malé fliačky sa nedajú ničím oprať. Preto je cena v zľave len 4,50 eur. Chcela som to aj odfotiť. Ale na fotke , keď to odfotím, tak to nie je ani vidieť. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Smaltovaný hrnček - V lese
Mám na predaj smaltovaný hrnček zvieratká v lese. Z každej strany je iný obrázok. Obrázky sú po celom obvode hrnčeka. Objem je 350 ml. Priemer je 11cm, výška je 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
25 €
Budíky - vidiecka dekorácia
Mám na predaj budíky. Vintage budíky sú ako dekorácia. Na ozdobu, nie su funkčné. Rám budíka - oceľ. Predná ochrana : sklo. Veľkosť : výška 15 cm, šírka 11 cm, hĺbka 6 cm. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte o ktorý Vintage budík máte záujem. Na predaj sú dva. Ako na fotke. Cena 13 eur je za jeden kus. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
13 €
Anjel - vidiecka dekorácia
Mám na predaj anjela. Vysoký je 19,5 cm. Vzadu má šnúrku na zavesenie. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
17 €
Vianočná červená stuha s umelými hviezdami ,2 kusy
Mám na predaj ozdobnú červenú vianočnú stuhu. Cena 5,50 eur je za sadu 2 kusy. Stuha má na sebe pripevnené ozdoby z plastu hviezdičky, guličky. Veľkosť : jedna je dlhá 300 cm, druhá je dlhá 250 cm. Predáva sa len celá sada - 2 kusy. Ozdobnú stuhu môžete použiť na vence, kytice, slávnostné tabule, na balenie vianočných darčekov. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
5,50 €
Detská mikina C&A - veľkosť v popise
Mám na predaj detskú mikinu nosenú po jednom dieťati. Mikina má kapucňu. Dlhá je - meraná od zadu pod kapucňou až dole - 44 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 45 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Sety šperkov, náramok - Alan. K. Millefiori
Mám na predaj nový náramok, náušnice a prívesok - Alan. K. Millefiori. Náramok je strieborný a má aj ródiové pokovovanie, to robí lesklý povrch a odolnosť voči poškriabaniu. Náramok je dlhý 19 cm. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náramok je vyrobený zo sklenených tyčí Murano a má vo vnútri označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Na náramku ako je zapínanie, tam je vyrytá značka Alan K.a označenie striebra. Náušnice a prívesok sú strieborné. Majú ródiové pokovovanie. Náušnice a prívesok sú vyrobené zo sklenených tyčí Murano a každý jeden kus má na zadnej strane označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
120 €
Náramok,2x náušnice,prívesok - Alan. K. Millefiori
Mám na predaj 2 x strieborné náušnice, náramok a prívesok značky Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano Sklo. Jedny aj druhé náušnice sú strieborné a majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kúsku lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náušnice sú vyrobené zo sklenených tyčí Murano a majú z boku z dola vyrytú značku pravosti Alan K. Strieborný prívesok má tiež ródiové pokovovanie. Veľkosť - merané aj s karabínkou 4 cm. Na karabínke je vyrytá značka pravosti Alan K. Zle sa mi prívesok fotil. Na fotke akoby také biele škvrnky. To je fotením. Odraz svetla pri fotení. Náramok - Alan. K. Millefiori je strieborný, má ródiové pokovovanie. Náramok je dlhý 17,5 cm. Na náramku ako je zapínanie, tam je vyrytá značka a aj označenie striebra. Cena za celú sadu - 2 x náušnice, náramok a prívesok je 125 eur. Šperky sú v zľave. Len náramok stál vyše 135 eur. Kto pozná Alan K. Millefiori šperky vie, že sú nielen kvalitné, ale aj dosť drahé. Poštovné je 3,50 eur platba vopred na účet alebo osobný odber.
Nitra
125 €
Tričko Mickey Mouse, značka C&A
Mám na predaj detské tričko nosené po jednom dieťati. Značka C&A. Dlhé je 58 cm. Široké od jednej pazuchy po druhú - 41 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Úchyt na záves kvety, sada 2 kusy
Mám na predaj dva kusy úchytov na záves. Na každom konci je kovový úchyt. Dĺžka je 67 cm, šírka v najširšom mieste je 12 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Mikina - veľkosť L
Mám na predaj mikinu, sveter. Farba mikiny je tmavo modrá. Cvoky na zapínanie. Dlhá je, meraná od zadu 65 cm. Rukáv je dlhý 64,5 cm. Zapnutá bunda : veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Vázička medvedíkovia v lese - kov, objem 300 ml
Mám na predaj vázičku na ozdobu. Materiál : kov. Motív roztomilých medvedíkov, ktorí sa vydali táboriť. Z každej strany je obrázok. Objem 300 ml, výška je 12 cm a priemer otvoru je 3,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Riflová bunda - C&A
Mám na predaj detskú riflovú bundu. Značka C&A. ROZMER : dlhá je, meraná od zadu až dole 40 cm. Zapnutá bunda, meraná od jednej pazuchy po druhú je široká 38 cm. Riflová bunda je málo nosená po jednom dieťati. Je ako nová. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Bolerko - sveter
Mám na predaj bolerko. Farba bordovočervená. Rozmer : od jednej pazuchy po druhú je 47 cm. Dlhé je 59 cm. Rukáv je dlhý 60 cm, meraný ako vyhrnutý. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,10 €
Chlapčenské tričko Stitch Soul, veľkosť L
Mám na predaj pánske alebo chlapčenské tričko. Značka Stitch Soul. Veľkosť L. Presný rozmer od jednej pazuchy po druhú je 50 cm. Dlhé je 64,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Pánska, chlapčenská modrá košeľa TCM, veľkosť 40,
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Značka TCM. Veľkosť 39 / 40 je písané na štítku. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 55 cm. Dlhá je 74 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Obraz Margaréty
Mám na predaj vidiecky obraz margaréty. Rám je celý z dreva. Obrázky kvetiniek - kvalitná potlač, sú pod sklom. Pasparta pekne zvýraznila samotný obrázok. Veľkosť : výška 53 cm, šírka 53 cm. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - Pozor sklo. Je možný osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší.
Nitra
55 €
Mikina - veľkosť L
Mám na predaj mikinu, sveter. Nosená po jednom dieťati. Farba mikiny - tmavo modrá. Cvoky na zapínanie. Dlhá je, meraná od zadu 65 cm. Rukáv je dlhý 64,5 cm. Zapnutá bunda - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Vianočná reťaz na stromček - sada 3 kusy
Mám na predaj novú vianočnú červenú reťaz na vianočný stromček. Cena 4,50 eur je za sadu 3 kusy. Materiál - plast. Veľkosť : jedna je dlhá 480 cm, druhá je dlhá 260 cm a tretia je dlhá 210 cm. Predáva sa len celá sada. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Zvonček anjel - značka Thun, Made in Italy
Mám na predaj zvonček. Talianská značka Thun. Limitovaná edícia 2009. Materiál : keramika. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
27 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19