Green Gate vidiecka servírovacia doska kvety
Mám na predaj vidiecku servírovaciu dosku. Dánska značka Green Gate. Materiál : plast. Rozmer : dlhá je - meraná od uška až po koniec 24 cm. Široká je 15 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Pekná vidiecka dekorácia do kuchyne. Cena je pevná.
Nitra
27 €
Vintage magnetka na chladničku - keramika
Mám na predaj romantickú Vintage magnetku ruže na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
8 €
Mikina - Fox Bunny, Sinsay
Mám na predaj detskú mikinu Fox Bunny - značka Sinsay. ROZMER : dlhá je 39 cm, meraná od zadu, zhora dole. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 34,5 cm. Rukáv je dlhý 35.5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Detská červená košeľa H&M, veľkosť 134
Mám na predaj chlapčenskú červenú košeľu. Značka H&M. Veľkosť 134. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Dlhá je 55 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Kraťasy - Krokodíl, značka Mothercare
Mám na predaj detské zelené nohavice, kraťasy na traky. Značka Mothercare. Veľkosť : pridané fotky. Nohavice majú na spodku 4 cvoky. Čo je veľká výhoda. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Obrázok - Láska
Obrázok - reprodukcia kresleného obrázka. Veľkosť : 14 cm x 14 cm. Materiál : Štandardný kartón bez štruktúry, matný. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Rám na fotografie, obrázky - 51 cm x 26,5 cm
Mám na predaj rám na fotky, alebo obrázky. Rám je biely a z plastu. Veľkosť : 51 cm x 26,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
6 €
CD - Unfaithful, Jan A.P. Kaczmarek, hudba k filmu
Mám na predaj originál CD Unfaithful - Jan A.P. Kaczmarek. Je to hudba k filmu Neverná. Unfaithful - Neverná (film z roku 2002) je erotický triler, ktorý režíroval a produkoval Adrian Lyne a v hlavných úlohách Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez. CD sú tam skladby z filmu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
18 €
Villeroy Boch - Veľkonočné porcelánové vajíčko
Mám na predaj dve Veľkonočné porcelánové vajíčka s lienkou Villeroy Boch. Materiál : porcelán. Porcelánové vajíčka, je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Cena za veľké vajíčko je 65 eur, cena za menšie vajíčko je 55 eur. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
65 €
Tričko - Morské mušle
Mám na predaj tričko. ROZMER : šírka od jednej pazuchy po druhú je 53,5 cm. Dĺžka, merané zo zadu z hora dole je 62,5 cm. Materiál : 100 percent bavlna. Tričko má našité na obrázkoch aj jemné malé korálky. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Taniere - ASA Selection, sada 3 kusy
Mám na predaj veľké taniere nemeckej značky ASA Selection Germany. Materiál - kamenina. Sada tri kusy - dva veliké taniere 34 cm a jeden menší 14 cm. Cena za celú sadu troch tanierov je 55 eur v zľave. Dajú sa kúpiť taniere aj jednotlivo. Tam už zľava nie je. Veľký tanier jeden kus 24 eur a ten menší 14 eur. Rozmer : Veľké taniere sú dlhé 34 cm a menší tanier je dlhý 14 cm. Taniere sú všetky rovnakej farby, trošku sa mi zle fotili. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Posielam ako POZOR SKLO. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
47 €
Vianočný sobík z dreva
Mám na predaj vianočného sobíka z dreva. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet. Vysoký je 8 cm.
Nitra
2 €
Obraz - Zuzana Honsová, olejomaľba
Predávam obraz, ktorý som si zakúpila od známej českej maliarky Zuzany Honsovej. Obraz - originál olejomaľba. Kto pozná olejomaľby, obrazy od známej maliarky Zuzany Honsovej tak vie, že jej originály sú cenovo dosť vysoké. Veľkosť obrazu s rámom je : 32 cm x 26,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík poistený. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
510 €
Ferm Living - koník
Mám na predaj dekoratívny vankúš - Spiaci koník. Dánska značka Ferm Living. Materiál - 100 % ľan, hriva - 95 % vlna, 5 % ďalšie vlákna. Spiaci koník je stvorený pre detské izbičky. Má ryšavú hrivu a tenké nôžky, aby sa dobre držal. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
52 €
Plechová dóza - Maggi, pre zberateľa
Mám na predaj staršiu plechovú dózu Maggi dievčatko s tabuľkou a Maggi dievčatko s košíkom.Vhodné pre zberateľa. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte, ktorú plechovú dózu ste si vybrali. Cena 19 eur je za jeden kus. Veľkosť : dĺžka je 18 cm, šírka je 13 cm, výška je 5,5 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
19 €
Vankúš, podsedák na stoličku
Mám na predaj vidiecky vankúš alebo podsedák. Môžete ho mať ako ozdobný vankúš, alebo ako podsedák na stloličku. Rozmer : merané bez červeného volánu 38 cm x 38 cm. Na každej strane je volán červený , dlhý 9 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
28 €
Tričko SpongeBob, krátky rukáv,C&A rozmer v popise
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 40 m. Dlhé je 51 cm. Nosené po jednom dietati. kupované C&A. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Hrnček - srdiečka, keramika
Mám na predaj keramickú šálku. Ručne robená šálka od známej slovenskej keramikárky. Nakoľko už mám doma viac keramiky, tak šálku predávam. Má peknú tyrkys farbu. Vnútro je žlté, na okrajoch sú červené srdiečka. Veľkosť : priemer otvoru 12 cm. Vysoká je 10,5 cm. Materiál : keramika. Na fotkách, teda na šálke sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi šálka nedala odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
29 €
Rámik - vtáčiky
Mám na predaj rámik vtáčiky. Rámik je z dreva a má nožičku na opretie. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Papuče - veľkosť 39
Mám na predaj červené papuče. Veľkosť je 39. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
4,10 €
Obraz zajačiky - reprodukcia od Claudia Liebenberg
Mám na predaj obraz. Zarámovaný plagátový print - Reprodukcia od maliarky Claudia Liebenberg. Veľkosť : 42,5 cm x 32 cm. Print farebné zajačiky sú pod sklom. Obraz je vhodný do detskej izby. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Obraz posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
14 €
Rámik - Dievčatko
Mám na predaj Vintage rámik dievčatko. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
15 €
Vešiak - rozprávkový dom
Mám na predaj vešiak domček z dreva. Vešiak má tri háčiky na ktoré si môžete niečo zavesiť. Zavesenie na stenu. Veľkosť : vysoký je 30 cm, široký je 22 cm, široký so strechou - 24,5 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Green Gate - pohár, porcelán
Mám na predaj Green Gate pohár. Je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Materiál : porcelán. Objem 300 ml. Priemer 10 cm a výška je 9 cm. Z každej strany sú Vintage farebné tortičky. Vitrínový stav, porcelánový pohár bol len na ozdobu. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
46 €
Pánska modrosivá košeľa, veľkosť XL
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 65 cm. Dlhá je 73 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Villeroy Boch porcelánový tanier
Mám na predaj plytký porcelánový tanier Villeroy Boch. Materiál : prémiový porcelán s rozmermi 27 cm x 19,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
29 €
Sviečka Blueberry Scented Candle
Mám na predaj sviečku Blueberry Scented Candle v skle. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
3,10 €
Vykrajovačky na cesto s pečiatkou - sada 4 kusy
Mám na predaj nové vykrajovačky na cesto s pečiatkou - sada 4 kusy. Sada obsahuje vykrajovačky - motýľ, zajac, kuriatko, vajíčko. Materiál plast. Pečiatku jednoducho vytlačíte do cesta. Údržba : Nevhodné do umývačky riadu. Len ručné umývanie. Veľkosť : zajac - výška je 5 cm , šírka je 3,5 cm. Kuriatko - výška 4,5 cm, šírka 4 cm. Vajíčko - výška 4,5 cm, šírka 3,5 cm. Motýľ - výška 4 cm, šírka 5 cm. Cena je za sadu 4 kusy ako sú na fotke. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Pohár srdce - sada 2 kusy
Mám na predaj dva rovnaké Vintage srdiečkové poháre zo skla. Cena 5,50 eur je za dva kusy. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
5 €
Košeľa - C&A
Mám na predaj chlapčenskú košeľu autíčka. Kupovaná C&A. Dlhá je 50 cm. Merala som zapnutú košeľu - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 37,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19