Detské tričko, značka C&A, veľkosť 134
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť 134. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 57 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Tričko vtáčik - Angry Birds, C&A
Mám na predaj detské tričko. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 59 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Girlanda hviezdy
Mám na predaj girlandu vianočnú hviezdy. Hviezdičky sú z dreva. Hviezda má veľkosť 8 cm. Hviezda má patinu - Shabby chic. Je dlhá 76 cm. Na každej hviezde je nalepená biela čipka. Pospájané špagátikom. Girlanda má aj korálky z dreva. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7,50 €
Ľudské telo - otázky a odpovede, kniha
Mám na predaj ilustrovanú encyklopédiu : Ľudské telo - otázky a odpovede. Kniha bola raz čítaná. Je ako nová. Len ak sa otvorí, bol tam čistý list a ten je odstrihnutý, nakoľko sa nechtiac tá čistá strana natrhla. To je jediná chyba ,že tam chýba jeden čistý list. Na ktorom nebolo nič. Kniha má 40 strán. Pevná väzba. Rozmer - 230 × 305 mm. Jazyk slovenský, hmotnosť knihy - 522 g. Popis knihy - V bohato ilustrovanej encyklopédii nájdete odpovede na viac ako 70 otázok podstatných pre pochopenie fungovania ľudského tela. Presné nákresy, fotografie a podnetné testy prehĺbia vaše základné znalosti o ľudskom tele. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Mahuliena zlatá panna DVD - rozprávka, film
Mám na predaj rozprávku, film - Mahuliena zlatá panna. DVD farebný film, dĺžka 90 minút. Poštovné a balné je 3,50 eur, platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Vianočná stuha
Károvaná stuha, ktorú využijete pri tvorení, balení darčekov. Veľkosť : 6 cm x 270 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,60 €
Slnečnica - Veľkonočná podložka pod pohár, šálku
Obrúsok pod pohár, šálku. Veľkosť : 17,5 x 17,5 cm. Materiál pevný filc. Dekorácia vhodná na veľkú noc. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Veľká Noc - zajačik, keramika
Mám na predaj zajačika z keramiky. Vhodný na Veľkonočné aranžovanie. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Košeľa HB
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Značka HB. 2 krát oblečená. Rozmer: veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 58 cm. Dlhá je 77 cm. Má zaujímavé zapínanie - suchý zips. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Rámik - Karavan
Mám na predaj obraz, rámik - Karavan. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 17,5 cm x 17,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Sveter, pulóver dámsky
Mám na predaj sveter. Sveter som zmerala : dlhý je - meraný od zadu až dole 61 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široký 54 cm. Rukáv je dlhý 58,5 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Pulóver, sveter pánsky - veľkosť XL
Mám na predaj nový pánsky pulóver. Pulóver som vám zmerala. Dlhý je, meraný od zadu až dole 73 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široký 64 cm. Rukáv je dlhý 65 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Obrus tyrkys kvetiny Green Gate
Mám na predaj modrý kvetinkový obrus. Značka Green Gate. Materiál - 100 percent bavlna. Veľkosť je 39 cm x 39 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
10 €
Pulóver - Reserved
Mám na predaj pulóver - značka Reserved. ROZMER : Dlhý je 57 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 39,5 cm. Rukáv je dlhý 69 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Pulóver je kvalitný a má peknú farbu tyrkys.
Nitra
11 €
Páperová bunda - pravé perie
Mám na predaj novú zimnú, teplú, kvalitnú páperovú bundu. Páperová bunda - pravé perie. Farba biela. Má zips a aj cvoky na zapnutie. Rozmer : dlhá je 68 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 51 cm. Rukáv je dlhý 70 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Bunda je nová, má pravé perie, je kvalitná. Je možný aj osobný odber.
Nitra
51 €
Vianočný vankúš - jazvečík
Mám na predaj kvalitnú novú plyšovú obliečku vianočný psík na vankúš. Psík je prišitý z kvalitnej látky. Plyšová vianočná obliečka je príjemná na dotyk. Veľkosť je 30 cm x 50 cm. Vidiecka obliečka má po bokoch červené strapce. Zo spodu má zips. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Obliečka je kvalitná a pekná. Predáva sa bez výplne.
Nitra
29 €
Vianočné papuče
Mám na predaj nové červené papuče. Nemajú číslovanie, tak som vám zmerala spodnú časť. Fotka v prílohe. Gombíky sa dajú odopnúť. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Vianočné papuče mopslík - veľkosť 39
Mám na predaj nové vianočné papuče mopslík. Papuče majú veľkosť 39. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
16 €
Misa srdce - keramika
Mám na predaj misu z keramiky od známej slovenskej art keramikárky. Keramická misa - ručná práca. Mám doma už viac keramiky, tak misu predávam. Bola len na ozdobu. Misa srdce s dvoma srdiečkami zaliatymi v tyrkyse ako v skle. Misa má v strede glazúru, ktorá vytvorila na hline jemný popraskaný efekt, ktorý dodáva zaujímavú patinu. Veľkosť : priemer 25 cm, výška je 6 cm. Posielam balík ako pozor sklo. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
31 €
Vianočný tanier dedo Mráz
Mám na predaj vianočný tanier. Materiál : keramika. Veľkosť : priemer 20,5 cm. Postavičky na tanieriku majú akoby 3D efekt. Sú všetky vypuklé. Na fotke akoby taká biela škvrnka na okraji taniera. To je fotením. Lepšie sa mi tanier nedal odfotiť. Je to len odraz svetla pri fotení. Na tanieriku to nie je. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Vianočný hrnček - keramika
Mám na predaj vianočný hrnček, šálku. Materiál - keramika. Na fotkách je niekde biela škvrnka. To je fotením. Lepšie sa mi hrnček nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Na hrnčeku to nie je. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
7,40 €
Hviezda z dreva na vianočný stromček
Mám na predaj hviezdu z dreva na vianočný stromček. Materiál - preglejka. Prírodný neupravovaný povrch. Ak chcete tak si hviezdu môžete vyfarbiť, alebo si ju necháte takú prírodnú. Veľkosť samotnej hviezdy je výška 20 cm, šírka 20 cm. Noha je dlhá 16,5 cm. Hviezda sa dáva hore na vrch stromčeka. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte, ktorú hviezdu ste si vybrali. Cena 4,50 eur je za jeden kus.
Nitra
4,50 €
Vianočná dóza
Keramická dóza s bambusovým tesniacim vekom bude nielen ozdobou vašej kuchyne, ale najmä praktickým pomocníkom na úschovu vianočných dobrôt. Vysoká je 10 cm. Priemer otvoru je 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Pulóver - kvety, Reserved
Mám na predaj pulóver - značka Reserved. ROZMER : Dlhý je 46 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Rukáv je dlhý 62 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
9 €
Green Gate džbán - porcelán
Mám na predaj porcelánový vidiecky džbán. Dánska značka Green Gate. Materiál : porcelán. Džbán má po celom svojom obvode kvety. Na každej strane má iné kvetinky. Džbán je vysoký 17 cm. Objem : 1 liter. Môžete mať porcelánový džbán na vodu, limonádu alebo ako vázu. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Na poslednej fotke je porcelánový ružový tanier, ktorý sa hodí k džbánu. Značka Green Gate. Ak by ste mali záujem, tak cena porcelánového taniera je 37 eur. Priemer taniera je 20,5 cm.
Nitra
61 €
Vintage textilná taška
Mám na predaj Vintage farebnú tašku. Mala som ju zakúpenú od pani, ktorá vyrába a šije takéto textilné dekorácie. Veľkosť je 43 cm x 34 cm, merané bez ušiek. Materiál : 100 percent bavlna. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
11 €
Vidiecke prestieranie - sada 2 kusy
Mám na predaj vidiecke prestieranie. Mala som ho zakúpené od pani, ktorá vyrába a šije takéto textilné dekorácie. Veľkosť je 35 cm x 30 cm. Cena je za sadu - 2 kusy. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Drevené pláty - sada 3 kusy 31 cm, 18 cm, 10 cm
Drevené pláty narezané z dreva z našej záhrady. Sú úplne natur. Neopracované. Len narezané. Majú dierku vyvŕtanú. Veľkosť : priemer 31 cm, 18 cm a 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
6 €
Folk prestieranie
Mám na predaj Vintage vidiecke prestieranie. Mala som ho zakúpené od pani, ktorá vyrába a šije takéto textilné dekorácie. Veľkosť je 30 x 40 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
10 €
Magnetka motýľ - Talianská značka Thun
Mám na predaj magnetku motýľa. Talianska značka Thun. Materiál : keramika. Rozmer je 5 cm x 5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena 19 eur je za jeden kus magnetky. Na predaj mám dve rovnaké magnetky.
Nitra
19 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 19