Mikina SND, značka C&A, veĺkosť 134 / 140
Mám na predaj detskú bundu, mikinu nosenú po jednom dieťati. Veľkosť 134 / 140. Značka C&A. Bundu som zmerala. Dlhá je 55 cm. Široká od jednej pazuchy po druhú je 41 cm, rukáv dlhý 49 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Tričko Teletubbies - dlhý rukáv, značka C&A
Mám na predaj detské tričko nosené po jednom dieťati. Značka C&A. Tričko som zmerala. Dlhé je 44 cm a široké od jednej pazuchy po druhú je 44 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Green Gate váza
Mám na predaj Green Gate vázu. Materiál - porcelán. Dánska značka Green Gate. Farba - bledoružová. Je to staršia kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Váza je vysoká 11 cm a priemer otvoru je 7,5 cm. Váza bola len na ozdobu vo vitríne.Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
42 €
Green Gate - Vianočný hrnček
Mám na predaj porcelánový vianočný hrnček zvieratká dánskej značky Green Gate. Objem je 200 ml. Výška hrnčeka je 11 cm a priemer hrnčeka je 8 cm. Hrnček má z každej strany iný obrázok. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
14 €
Detský sveter - veľkosť 134 /140, značka C&A
Mám na predaj detský sveter. Veľkosť 134 / 140. Značka C&A. Je nosený po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 38 cm. Dlhý je 47,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Detské tričko dlhý rukáv, C&A, veľkosť 134 / 140
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť 134 / 140. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 55 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Detské tričko DWD - veľkosť 146 /152, C&A
Mám na predaj detské tričko. Veľkosť 146 /152. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 57 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Zlatý snář - Dagmar Kludská, rok 2001
Mám na predaj 22 ročnú knihu Zlatý snář. Autor : Dagmar Kludská. Vydanie 2001. Snár je v dobrom stave, listy sú čisté. Nedostatky knihy : nakoľko má kniha 22 rokov, tak žiaľ už nemá ten vrchný obal. A na prednej strane, je kúsok odstrihnuté. Počet strán 430. Jazyk český. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
5 €
Keramika - misa kvet
Mám na predaj misku z keramiky. Mám doma už viac keramiky, tak misku predávam. Misku môžete použiť na oriešky, alebo na svoje šperky, prstene, drobnosti, kľúče. Môže byť miska aj ako vidiecka mydelnička. Veľkosť : priemer 13 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
12 €
Pánske, chlapčenské tričko - Redway, veľkosť M
Mám na predaj nové pánske, chlapčenské tričko. Veľkosť M. Značka - Redway. Veľkosť : M. Rozmer - dlhé je 62,5 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 48 cm. Materiál : 90 percent bavlna - cotton, 5 percent - lycra. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Vetrovka Gaudi, rozmer v popise
Mám na predaj vetrovku na zips - značka Gaudi. Veľkosť : dlhá je 66,5 cm, meraná od zadu zhora dole. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 54 cm. Rukáv je dlhý 66 cm. Vetrovka - vnútro sieťka. Na malom kúsku tej sieťky je malá dierka. Pridala som fotku. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Rámik - Náš dom
Mám na predaj obraz, rámik - Náš dom. Rámik má nožičku na opretie. Vysoký je 25 cm - meraný z dola po špic domčeka. Široký je 15 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Rámik - Zelený tulipán
Mám na predaj obraz, rámik - Zelený tulipán. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 18,5 cm x 13,5 cm. Rám - zelený plast. To biele na zelenom rámiku, to je len odraz svetla pri fotení. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
13,50 €
Rámik - Kvety
Mám na predaj obraz, rámik - Fialový kvet. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Cena je 15 eur. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Mám na predaj aj obraz, rámik - Tyrkys. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Cena je 13,50 eur. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Veľkonočná sliepka, kohút - keramika
Mám na predaj Veľkonočného kohútika a sliepočku. Cena 20 eur je za jeden kus. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte či si želáte kohúta alebo sliepočku. Vidiecka dekorácia vhodná na Veľkú Noc. Materiál - keramika. Na fotkách, teda na sliepočke a kohútikovi sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi nedali odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Sliepočka je vysoká 17 cm a dlhá je 15,5 cm. Kohútik je vysoký 16,5 cm a dlhý je 19 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
20 €
Rámik - Líška
Mám na predaj rámik líška. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 18 cm x 14 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Džbán - more, keramika
Mám na predaj džbán. Ručne robená keramika od známej Art slovenskej keramikárky. Už mám doma dosť keramiky, tak džbán predávam. Materiál : keramika. Džbán je vysoký 15 cm, priemer otvoru má 11 cm, objem je 0,9 l. Vnútro je glazované matnou modrou glazúrou. Džbán má zvonka priehľadnú glazúru, ktorá vytvorila na hline jemný popraskaný efekt, ktorý dodáva zaujímavú patinu. Na fotkách, teda na džbáne sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi džbán nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako - Pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
27 €
Rámik na fotku - Zelený domček
Mám na predaj rámik domček. Rámik má nožičku na opretie. Vysoký je 25 cm - meraný z dola po špic domčeka. Široký je 15 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet
Nitra
9 €
Veľkonočný vtáčik - keramika
Mám na predaj vtáčika z keramiky. Vysoký je 7 cm a široký je 8 cm. Má aj dierku, kde si môžete dať špagátik a vtáčika potom zavesiť. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Rámik srdce
Biely rám je z dreva a predná časť rámu je z priesvitného pevného plastu. Rámik si môžete zavesiť alebo postaviť. Srdiečko v rámiku je z keramiky. Srdce z keramiky má maľované kvety a nápis meno MARTIN. Veľkosť rámika je : 18,7 x 13,7 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Detská vetrovka - veľkosť 128, značka C&A
Mám na predaj detskú vetrovku. Zapínanie na zips. Má kapucňu odnímateľnú. Veľkosť 128. Značka C&A. Nosená po jednom dieťati. Dlhá je, meraná od zadu 52 cm. Zapnutá bunda - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Detské tričko Soul break, veľkosť 152
Mám na predaj detské tričko. Značka C&A. Je nosené po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhé je 56 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,30 €
Náušnice červené - bižutéria
Mám na predaj náušnice, handmade. Dĺžka vysiacej ozdoby je 3,5 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Čierny náhrdelník - bižutéria
Mám na predaj náhrdelník - bižutéria. Poštovné a balné je 2 eur platba vopred na účet.
Nitra
19 €
Pánsky pulóver - veľkosť XL
Mám na predaj pánsky pulóver. Veľkosť XL. Raz bol oblečený. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Nohavice letné
Mám na predaj biele nohavice. ROZMER : Nohavice merané úplne z hora až dole - 94 cm. Dlhé od rázporku až dole 69 cm. Pás : 41,5 cm x 2. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred.
Nitra
4 €
Tričko na cyklistiku - značka Crivit
Mám na predaj pánske, chlapčenské tričko na zips vhodné na cyklistiku. Značka Crivit. Veľkosť : merané z predu, dĺžka zipsu 63,5 cm. Tričko merané zo zadu, tam je dlhšie 73,5 cm. Merala som zapnuté tričko - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 53 cm. Na zadnej strane trička dole, je aj malé vrecko. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Svadobný album na fotky
Mám na predaj nový hrubý album na fotky. Je vhodný aj ako svadobný album pre nevestu a ženícha. Strieborná farba. Veľkosť 22 cm x 22 cm. Fotky sa vkladajú do fólie, na každej strane. Sú tam aj riadky, na popis fotiek. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
14 €
Tričko - Ashley, veľkosť M
Mám na predaj tričko. Značka - Ashley. ROZMER - šírka od jednej pazuchy po druhú je 36,5 cm. Dĺžka, merané zo zadu z hora dole je 63 cm. Poštovné a balné je 3,20 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Tácka bylinky
Mám na predaj tácku bylinky. Materiál plast. Veľkosť je 18 cm x 12 cm. Vhodná pod vašu šálku, hrnček, na sladkosti. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19