Hellerová, Jane: Ségra za všechny prachy
popis: Deborah píše v New Yorku scénáře, zatímco Sharon je organizátorkou svateb v Boca Ratonu. Deborah nesnáší Sharon a Sharon nenávidí Deborah. Všechno ale změní infarkt jejich matky. Obě sestry svatě slibují, že s hádkami je konec. Jediný problém jejich mírového paktu je pohledný, bohatý a obdivuhodný. Jmenuje se Jeffrey Hirshon a je to matčin kardiolog. Stane se ale něco, co nikdo nečekal - šarmantního doktora někdo zastřelí. Nešťastnou náhodou se obě sestry ocitnou v roli hlavních podezřelých. Jediná šance, jak všechno vyřešit a zůstat naživu, spočívá v pevném spojenectví. Jenom tak mohou přežít, jen tak se mohou naučit znovu chápat jedna druhou, jen tak mohou rozlišit přátele od nepřátel a nakonec nalézt i Muže s velkým M.autor/autori: Hellerová, Janevydal: Columbus, 2002číslo produktu: 10053874dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Searles, John: Chlapec stále nezvěstný
Touží objevit dráždivý svět dospělých...popis: Patnáctiletý Dominick se ničím neliší od ostatních dospívajících kluků - s kamarády si rád popovídá o autech, ale hlavně touží konečně objevit zapovězený svět erotiky a sexu. Zamiluje se do otcovy tajné milenky Edie. Když ale Dominickův otec zjistí, že Edie s ním čeká dítě, opustí ji. Dominick se rozhodne, že se o Edii a o svou nevlastní sestru postará sám. Peníze, které Edii opatří bohužel pocházejí z rodinného rozpočtu. Jednoho dne Edie zmizí i s penězi neznámo kam. Hned nato Dominicka zasáhne šokující smrt jeho matky a na světlo vyjde její skandální tajemství. Dominick se vydává do New Yorku, protože tam vede Ediina stopa. Chce získat zpět své peníze a pomstít se Edii, která ho zradila. Ve svém zoufalství se odhodlá k šílenému činu - unese svou měsíc starou sestřičku, o kterou se vůbec neumí starat... autor/autori: Searles, Johnvydal: Metafora, 2001číslo produktu: 10053857dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Hohlbein, Wolfgang: Černá pevnost
Charityautor/autori: Hohlbein, Wolfgangvydal: MOBA, 1997číslo produktu: 10052667dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Vanovič, Július: Zápisky z mŕtveho času, Anti-memoáre
autor/autori: Vanovič, Júliusvydal: Literárne informač, 2014číslo produktu: 10029221dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Filo, Jakub: 1989 Cesta k slobode
popis: Historici, novinári aj priami účastníci revolúcie prinášajú príbeh roku 1989. Je to kompletná mozaika udalostí nežnej revolúcie, ktorá by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Každý z aktérov vidí revolučné dianie trochu inak aj preto, že rozhodnutia sa nerodili po dlhých úvahách, ale spontánne a v rýchlom slede udalostí. Zachytáva príbehy mrznúcich prstov a rozpálených tvárí. Rozpráva o odhodlaných študentoch a o obave ich rodičov, aby sa nezopakoval august 1968. Odvaha sa núkala ako najprirodzenejší inštinkt celej generácie. V mraze para opúšťala pery, keď ľudia kričali: Poďte s nami! Všetci nemohli ísť okamžite. V malých mestečkách a na dedinách nalaďovali rádiá a zaspávali v nádeji, že sa nezobudia na hrkotanie tankov. Táto túžba po slobode nepatrí do archívov, ale patrí nám všetkým. Aby sme pochopili, že demokracia nemá doživotnú garanciu, lebo občas jej expiračnú lehotu určujú naši politici. Kniha 1989 zachytáva zmenu komunistického režimu v novembri a decembri 1989 špeciálne na Slovensku. V prvej časti ponúkame pohľad predstaviteľov maďarského, poľského, českého disentu, ako vyzerala revolúcia a ako ju vnímali u nás. Ústav pamäti národa v druhej časti na základe programového vyhlásenia VPN opísal, aký bol komunistický režim a prečo ho bolo nevyhnutné zmeniť. Tretia časť je venovaná spomienkam ľudí, ktorí stáli na tribúnach, neskôr rokovali s komunistami a napokon museli aspoň na chvíľu prebrať správu vecí verejných. Štvrtá časť zachytáva, ako sme si slobodu vybojovali deň po dni od 16. novembra až po prvé slobodné voľby v júni 1990.autor/autori: Filo, Jakubvydal: Petit press, 2019číslo produktu: 10026961dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Schauer, Jan: Freeskiing
Extrémní sportyautor/autori: Schauer, Jan; Šedová, Karolínavydal: Computer Press, 2003číslo produktu: 10053147dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Armond, Komandor Edgar: Vyhoštění z planety Capella; Poslední východ
autor/autori: Armond, Komandor Edgar; Fonseca, Maurovydal: Eko-konzult, 2003číslo produktu: 10054052dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
West, Bing: Nejmocnější kmen
Válka, politika a ukončení přítomnosti v Irákupopis: Napínavá historie od všeobecně uznávaného válečného dopisovatele vychází z šesti let frontových reportáží o vývoji války a možnostech, před nimiž nyní Amerika stojí. V průběhu zuřivých bojů o Falúdžu se Bing West zeptal svého známého plukovníka nové irácké armády, proč jeden z vůdců teroristů Abú Musab al-Zarkáví uprchl z města v přestrojení do ženských šatů. Plukovník kývl hlavou k hlídce americké námořní pěchoty procházející okolo a řekl: „Vy Američané jste totiž nejmocnější kmen.“ Spojené státy se dopouštěly v Iráku jedné chyby za druhou. Mnozí Američané začali proto na válku kašlat. Pak však došlo k prudkému obratu. Generálové David Petraeus a Raymond Odierno začali předvádět způsob velení, který Amerika očekávala. Toto pozoruhodné vyprávění přivádí čtenáře z Bílého domu přímo mezi americké vojáky účastnící se pouličních bojů a vysvětluje, proč dokázali situaci zvrátit.autor/autori: West, Bingvydal: Naše vojsko, 2010číslo produktu: 10065488dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,49 €
Bárta, Vladimír: Banská Bystrica
popis: Kniha o metropole stredného Slovenska. Obrazová kniha o Banskej Bystrici a jej najbližšom okolí. Fotografie mestského hradu, honosného námestia, stredovekých ulíc, vzácnych kostolov, meštianskych domov, ale aj krásy okolitej prírody, turistických a rekreačných stredísk v Nízkych Tatrách, Kremnických i Starohorských vrchov a Poľany. autor/autori: Bárta, Vladimír; Šoka, Milanvydal: AB Art press, 2005číslo produktu: 10066101dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bělousov, Roman: O čom knihy nehovoria
autor/autori: Bělousov, Romanvydal: Slovenské pedagogic, 1998číslo produktu: 10206166dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Barč-Ivan, Július: Prózy
popis: Július Barč-Ivan je známy predovšetkým ako dramatik. Zväzok Prózy predstavuje ďalšiu oblasť jeho spisovateľskej činnosti – prozaické dielo z tridsiatych a zo štyridsiatych rokov 20. storočia. Výber obsahuje novely zo súborov Pohádka, Predposledný život a Úsmev bolesti, román Železné ruky, ako aj doteraz neuverejnené filmové scenáre a rozprávky z pozostalosti. Do zväzku sú zaradené aj Barčove-Ivanove publicistické a esejistické práce. Výber poskytuje obraz o podobách a vývoji Barčovej-Ivanovej prózy a umožňuje porovnať ju s tvorbou iných autorov tohto obdobia. Zámerom zväzku je predstaviť tvorbu Júliusa Barča-Ivana ako druhovo a žánrovo rôznorodú a zároveň poukázať na jej ideovú, tematickú, kompozičnú i výrazovú vyhranenosť. autor/autori: Barč-Ivan, Júliusvydal: Kalligram, 2010číslo produktu: 10202336dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Volkers, Mara: Relikvie
Historický románpopis: Léta Páně 1298: chudá a opovrhovaná žije mladá Bärbel na hradě tyranského hraběte Walthera z Eisensteinu, který zničil štěstí její rodiny. Nikdo nezná její tajemství: jako potomek chudého účastníka křížové výpravy je dívka s čistou duší pravou majitelkou spásu přinášející relikvie, o kterou ji zlý hrabě připravil. Bärbel ví, že musí získat relikvii zpět a ukrýt ji na bezpečném místě. Obtíže jsou však velké a statečná dívka se nejednou dostane do smrtelného nebezpečí...autor/autori: Volkers, Maravydal: MOBA, 2008číslo produktu: 10202353dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,99 €
Baričák, Pavel Hirax: Úcta k prírode a úsmev ako zmysel života
autor/autori: Baričák, Pavel Hiraxvydal: Hladohlas, 2010číslo produktu: 10214848dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Roy, Eugéne Le: Rebel Jacquou
autor/autori: Roy, Eugéne Levydal: Smena, 1974číslo produktu: 10013225dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Mailer, Norman: Ostrí chlapci netancujú
autor/autori: Mailer, Normanvydal: Slovenský spisovate, 1992číslo produktu: 10009960dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Read, Piers Paul: Zlom života
popis: Zlom života představuje zajímavou psychologickou studii právníka, který se ocitá v krizi osobní, profesionální i společenské. Snaha o zpestření dosud fádního života jej vede k milostnému dobrodružství, ale také k pokusu získat parlamentní křeslo. Na konci příběhu, ve kterém nechybí dvojnásobná vražda, si musí hrdina znovu odpovídat na otázku: co má v životě největší cenu?autor/autori: Read, Piers Paulvydal: Academia, 1997číslo produktu: 10034127dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Čechov, Anton Pavlovič: O lásce
autor/autori: Čechov, Anton Pavlovičvydal: Odeon, 1976číslo produktu: 10025560dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Závada, Dušan: Slovensko-anglická obchodná korešpondencia
autor/autori: Závada, Dušan; Dynda, Antonínvydal: Ister Science, 1995číslo produktu: 10099225dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Janus, Andrzej: Candida
Nebuď potravou pro houbuautor/autori: Janus, Andrzejvydal: Beskydy, 2013číslo produktu: 10208067dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Ave, Laura
Najkrajšie sonety o láske - Výber zo svetovej poézieautor/autori: kolektív autorov; Kamenistý, Jánvydal: Motýľ, 2003číslo produktu: 10059379dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Abécassisová, Eliette: Odvrhnutá
autor/autori: Abécassisová, Eliettevydal: Sofa, 2002číslo produktu: 10059327dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Nagyová-Džerengová, Petra: Pozri sa na seba
popis: Lýdia, kedysi ambiciózna študentka, teraz mladučká mamička na materskej dovolenke, prežíva v starej vile na Palisádach hotové peklo. Nechápe, čo spôsobilo, že sa z jej uhladeného, vzdelaného manžela doma stáva zlostný, nervózny muž, ktorému spôsobuje radosť ponižovať ju. Kde robí chybu? Je na vine jej vek, nestačí manželovi intelektuálne, zle vychováva svoje dve dcérky? Na vlastné otázky nenachádza odpoveď. Jej život sa ešte väčšmi zamotáva po oslave jedných štátnic. Manžel privedie domov svojich študentov, medzi ktorými sa vyníma bezočivá sexi Karla, ale i citlivý Róbert, ktorého Lýdia zjavne priťahuje. Vymotá sa Lýdia z pavučiny intríg a zrád, podľahne zakázanej láske, alebo sa pokúsi udržať rodinu?autor/autori: Nagyová-Džerengová, Petravydal: Ikar, 2007číslo produktu: 10019312dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Hýlová, Mária: Podnikáme a obchodujeme
po anglicky, po nemeckyautor/autori: Hýlová, Mária; Greňa, Štefanvydal: SPN, 2003číslo produktu: 10066874dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Teplíková, Jarmila: Zázvor v kuchyni
Pěstování, léčivé účinky a receptyautor/autori: Teplíková, Jarmilavydal: Vyšehrad, 2004číslo produktu: 10065287dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Mayes, Peter A.: Harper's Biochemistry
autor/autori: Mayes, Peter A.; Granner, Daryl K.; Murray, Robert K.; Rodwell, Victor W.vydal: Prentice-Hall, 1993číslo produktu: 10065152dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Hermannová, Mindy: Krok za krokom k štíhlej línii
Priekopnícky diétny projekt na 12 týždňovautor/autori: Hermannová, Mindy; Jaret, Peter; Hastings, Johnvydal: Reader's Digest Výb, 2004číslo produktu: 10064151dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
17,99 €
Ullrich, Josef: Šest let za ostnatým drátem
Koncentrační tábor Buchenwaldautor/autori: Ullrich, Josefvydal: Volnost, 1945číslo produktu: 10062782dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Matthews, Tony: Špionáž Japonska proti Západu 1939-1945
aneb Tanec stínůautor/autori: Matthews, Tonyvydal: Ivo Železný, 2005číslo produktu: 10062568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Clemente, Mark N.: Slovník marketigu
klíčové pojmy a termínyautor/autori: Clemente, Mark N.vydal: Computer Press, 2004číslo produktu: 10058775dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
10,49 €
Koch-Kostersitz, Manfred: 400 rád pre milovníkov psov
autor/autori: Koch-Kostersitz, Manfredvydal: Príroda, 1988číslo produktu: 10058631dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €