Dvořák, Michal: Pandurango
popis: Co znamená Pandurango? To možná už někteří znají ze stejnojmenného pořadu České televize. Netradiční cestovní deník líčí zážitky stejnojmenné expedice, která na výpravě za současnými podobami etnohudby prošla sedmi zeměmi čtyř kontinentů a urazila během jednoho roku cestu dlouhou více než dvakrát kolem světa. V knize nechybí autentické postřehy členů výpravy a exotické kulinářské tipy.autor/autori: Dvořák, Michal; Drbohlav, Janvydal: Česká televize, 2006číslo produktu: 10080790dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gassner, George: Myši a pieskomily
autor/autori: Gassner, Georgevydal: Cesty, 1999číslo produktu: 10080302dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Liščáková, Irena: Francúzsko-slovenský, slovensko-francúzsky slovník
Dictionnaire français-slovaque, slovaque-françaisautor/autori: Liščáková, Irena; Mináriková, Hanavydal: Mladé letá, 2007číslo produktu: 10079712dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
kolektív autorov: Dezerty
Moderná kuchárkapopis: Viac ako 30 autorov prispelo do pestrofarebnej mozaiky receptúr z rôznych kútov sveta, tradičných, vekmi overených, i tých novších. Kniha Vás zoznámi s pôvodom niektorých surovín známych i menej rozšírených a poskytne zopár dobrých rád do Vašej kuchyne. Nechajte sa inšpirovať a prekvapte svoju rodinu alebo priateľov exotickým mangovým foolom, jablkovým koblerom alebo newyorským tvarohovým koláčom. Nemusíte sa báť, že strávite v kuchyni celé hodiny. Každý recept je označený podľa dĺžky trvania a náročnosti.autor/autori: kolektív autorovvydal: Slovart, 2006číslo produktu: 10078958dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
11,99 €
Kötter, Engelbert: Zakladáme záhradu
autor/autori: Kötter, Engelbertvydal: Cesty, 2006číslo produktu: 10075522dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Barker, Chris: Slovník kulturálních studií
popis: Kulturální studia jsou mladým oborem především mediálních studií. Vycházejí z neomarxistických zdrojů a z literární kritiky meziválečné Frankfurtské školy, která se jako první kulturní disciplína začala systematicky věnovat "druhořadému" kulturnímu průmyslu. Slovník obsahuje na 200 hesel.autor/autori: Barker, Chrisvydal: Portál, 2006číslo produktu: 10075395dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Ali, Moi: Efektívny marketing
autor/autori: Ali, Moivydal: Slovart, 2003číslo produktu: 10074880dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Fencl, Jiří: Moderní odstřelovačky
popis: Barevná obrazová publikace Moderní odstřelovačky se zabývá velmi podrobným způsobem moderními odstřelovacími zbraněmi včetně uvedení jejich konkrétních parametrů.autor/autori: Fencl, Jiřívydal: Naše vojsko, 2006, 2015číslo produktu: 10074720dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Harris, Robert: Obchod s Hitlerem
aneb Tajemství Hitlerových denníkůpopis: Vzrušující, vtipný a navíc napínavý příběh falzifikace Hitlerových deníků podle knihy britského spisovatele Roberta Harrise se stal základem velmi úspěšného seriálu britské televizní stanice BBC. Jakmile Gerd Heidemann, reportér listu Stem, získal první díly deníků Adolfa Hitlera, kresby, malby a další dokumenty zaručeně signované Hitlerem, spojil se s mocnými tohoto tiskového koncernu. Několik let přísně utajovaná záležitost nakonec roztočila na plné obrátky světový obchod. Zatímco Stern již vyplatil statisíce marek za získání dalších dílů, ověřuje se pravost dokumentů. Kdo byl autorem deníků? Kdo z mocných tiskových magnátů naletěl? Kdo na všechno doplatil?autor/autori: Harris, Robertvydal: Naše vojsko, 2007číslo produktu: 10074714dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,49 €
Butler, Rupert: Hitlerovi šakali
popis: Tato kniha je živým a zároveň varovným příběhem o těch evropských státech, které spolupracovaly s Adolfem Hitlerem na dosažení jeho cíle - ovládnutí světa. Přináší svědectví o tom, jak vysokou cenu musely tyto národy, které autor nazává Hitlerovými šakaly, zaplatit za své pomahačství.autor/autori: Butler, Rupertvydal: Naše vojsko, 2006číslo produktu: 10074632dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,49 €
Venohr, Wolfgang: Patrioti proti Hitlerovi
Cesta k 20. červenci 1944popis: Tato kniha je příběhem velkého spiknutí, „konspirace“ (hraběte Clause Schenka von Stauffenberga) proti Adolfu Hitlerovi. Začíná na přelomu let 1942/43, kdy na Volze bojovala o svůj život 6. armáda, a končí v předvečer 20. července 1944, v den atentátu na Hitlera.autor/autori: Venohr, Wolfgangvydal: Naše vojsko, 2008číslo produktu: 10074584dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Gusejnov, Abdusalam: Zlaté pravidlo mravnosti
autor/autori: Gusejnov, Abdusalamvydal: Smena, 1983číslo produktu: 10073688dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
kolektív autorov: Nový obraz budoucnosti
Rethinking the Futureautor/autori: kolektív autorov; Gibson, Rowanvydal: Management press, 1998číslo produktu: 10036908dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Gregory, Mary: Tréning lásky
Ako si nájsť a udržať životného partnerapopis: Niekteré vzťahy sľubujú na počiatku nebo, ale neskôr často vedú do pekla. V knihe TRÉNING LÁSKY sa dozviete, ako vlastne fungujú a ako ich možno úspešne rozvíjať. autor/autori: Gregory, Mary; Gee, Arianavydal: Ottovo nakladatelstv, 2008číslo produktu: 10027095dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Arthurová, Katherine: Miluj mne navždy
popis: Maggie je úspěšná modelka a uchází se o ni bohatý průmyslový magnát Roger Balfour. Přijíždí na návštěvu do hornického kraje, kde bydlí její chudí rodiče, a setkává se s přítelem z mládí. Ten jí odhalí pravou tvář Rogera Balfoura. V jeho náručí Maggie také konečně poznává, co je to opravdová láska. autor/autori: Arthurová, Katherinevydal: Harlequin Publishers, 1992číslo produktu: 10207015dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Kratochvíl, Miloš V.: Král obléká halenu
autor/autori: Kratochvíl, Miloš V.vydal: Svoboda, 1989číslo produktu: 10171395dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
McNab, Andy: Crossfire
popis: Body guarding a TV crew on the streets of war-torn Basra, ex-deniable operator Nick Stone–™s life is saved by a reporter–™s swift action as a roadside bomb explodes. When the man later vanishes, Stone is asked to find him. The trail leads from Iraq to Bermuda, London and Kabul, the dark and brutal city where governments, terrorism and big business inexorably collide. Caught in the crossfire, his nightmare is only just beginning, for the hunter has suddenly become the hunted...autor/autori: McNab, Andyvydal: Corgi, 2008číslo produktu: 10177031dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Fifik, Ján: Lahôdka zvaná svet
autor/autori: Fifik, Jánvydal: D.A.O. 22, 2003číslo produktu: 10207339dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mládek, Jozef: Atlas obyvateľstva slovenska / Population Atlas of Slovakia
Voľné listyautor/autori: Mládek, Jozefvydal: Univerzita Komenské, 2006číslo produktu: 10203063dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Sorby, Karol R.: Egypt
Obdobie politickej anarchie (1801 - 1805)popis: Pôvodná práca slovenského orientalistu-historika sa zaoberá politickým a spoločenským vývojom Egypta v období od odsunu francúzskej armády do nástupu Muhammada Aliho s osobitným zreteľom na medzinárodné aspekty egyptskej otázky (1801 - 1805). Skúmané obdobie ovplyvnilo charakter ďalšieho vývoja Egypta až do revolúcie v roku 1952. autor/autori: Sorby, Karol R.vydal: Slovak Academic Pres, 2003číslo produktu: 10209791dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Břízová, Joza: 1000 rád pre domácnosť
autor/autori: Břízová, Jozavydal: Príroda, 1986číslo produktu: 10002332dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Vicenová, Veronika: Poznáte francúzsku kuchyňu?
autor/autori: Vicenová, Veronikavydal: Osveta, 1982číslo produktu: 10022666dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
: Čarovná píšťala
Bieloruské ľudové rozprávkyautor/autori: vydal: Východoslovenské v, 1983číslo produktu: 10211037dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Podnikové financie
Zbierka príkladovautor/autori: kolektív autorov; Fetisovová, Elenavydal: Súvaha, 2002číslo produktu: 10206208dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Němcová, Helena: Irena
popis: Irena, osaměle žijící překladatelka na volné noze v těsně předdůchodovém věku, se chystá na návštěvu své starší sestry Marie. Při tom se hrouží do vzpomínek, které čtenáře zavedou do začátku šedesátých let a odkrývají tajemství, jež vztah obou sester nenávratně poznamenalo... Strhující vzpomínky stárnoucí ženy, která byla okolnostmi a vlastní slušností donucena k životu ve lži a bez opory toho, jehož celý život milovala, jsou velmi autentickým připomenutím doby papalášů, rodin poznamenaných emigrací, stranickými prověrkami a následnými nucenými pracemi intelektuálů v dělnických profesích. Současně jsou výpovědí o lásce, jež došla svého naplnění příliš pozdě.autor/autori: Němcová, Helenavydal: Eroika, 2005číslo produktu: 10063876dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Havranová, Ivana: Lásky jednej smutnej krásky
popis: Niektoré bytosti ženského pohlavia sa stretávajú so záujmom mužov od útleho detstva. Spolužiaci im nosia žuvačky, píšu lístočky, čakajú na ne pred domom... A takto sa to v ich živote ťahá až dokonca. Mnohé z obdivovaných sa vydávajú ešte aj v domovoch dôchodcov. Jana, hlavná postava tohto románu, odhalí celý svoj láskový život, ktorý teda nebol vôbec pokojný. Prežívala dni plné nehy, napätia, smútku, vyčkávania... I napriek tomu, že fungovala s najrôznejšími frajermi, zamiluje sa do nie najvýnimočnejšieho človeka, vydáva sa za neho a román pokračuje. Románikmi. A čo myslíte. Možno takto žiť manželský príbeh? Román Lásky jednej smutnej krásky vás celkom isto prekvapí!autor/autori: Havranová, Ivanavydal: Marenčin PT, 2013číslo produktu: 10048791dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Cooperová, Jilly: Jazdci
Román o vášnivej láske k ženám a koňomautor/autori: Cooperová, Jillyvydal: Ikar, 1994číslo produktu: 10018592dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
kolektív autorov: časopis Československo
ročník 1. , čísla 1-10; 1945-1946autor/autori: kolektív autorovvydal: Ministerstvo informačíslo produktu: 10208231dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
29,99 €
Wooding, Chris: Tkalci saramyrští
Utkaná cesta 1.popis: Lidé vládnou světu pouze zdánlivě. Skutečnými vládci jsou Tkalci, žijící v osamělém klášteře vysoko v horách. Zdroj tkalcovské moci je zároveň původce choroby, která jako rakovina plíživě rozkládá zemi a zahlcuje ji anomálními zvířaty, zdeformovanými rostlinami a lidskými zrůdami. Některé z nich ale mají neuvěřitelné schopnosti. Odlišnost budící nenávist. Mocenské hry. Násilí. Jakou cenu v takovém světě má svoboda? autor/autori: Wooding, Chrisvydal: Triton, 2006číslo produktu: 10183354dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Bradbury, Jason: Kom. robot
popis: Jackson Farley, obyčajný dvanásťročný chlapec s neobyčajným talentom, dostane záhadnú správu, ktorá ho vtiahne do sveta supermoderných diaľkovo ovládaných robotov. Do virtuálneho tímu, ktorý má spoločnými silami riešiť náročné úlohy, patrí aj o rok staršia americká konštruktérka Brooke. Nadšená rockerka s ružovými vlasmi má nielen ostrý jazyk, ale aj skúsenosti a zručnosti, ktoré sa v rozličných ošemetných situáciách veľmi zídu. Tímovú štvoricu dopĺňajú dvaja špičkoví profesionálni počítačoví hráči z Japonska, ktorí vďaka svojmu majstrovstvu vlastnia červené Ferrari, hoci ešte poriadne nedočiahnu na plynový pedál. Strhujúce dobrodružstvo odštartuje internetový magnát Devlin Lear a jeho záhadné balíčky... autor/autori: Bradbury, Jasonvydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10201237dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €