kolektív autorov: Osobnosti Lidových novin
popis: Portréty padesáti významných osobností české historie, kultury a politiky, spojených s Lidovými novinami, zejména v letech 1893-1948, seriál vycházel v loňském roce v Lidových novinách. Objevné texty o pozoruhodných lidech, kteří se podíleli na formování české společnosti. autor/autori: kolektív autorov; Zídek, Petrvydal: Universum, 2014číslo produktu: 10204827dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Doyle, Arthur Conan: Modrá karbunkule / The Adventure of the Blue Carbuncle
autor/autori: Doyle, Arthur Conanvydal: Garamond, 2008číslo produktu: 10092187dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Rahimi, Atiq: Zem a popol
popis: Román z málo známeho prostredia Afganistanu počas sovietskej okupácie je príbehom veľkej ľudskej tragédie človeka, ktorému sa zrúti celý svet. Starec Dastagir s vnukom Jasinom odchádza z dediny, ktorú zrovnali so zemou sovietske tanky. Celá jeho rodina zahynie v plameňoch a troskách a on ide túto hroznú zvesť oznámiť synovi, ktorý pracuje v bani, a očakáva, že tento podľa dávnej tradície pomstí rodinu aj za cenu vlastného života. Autor knihu písal perzským jazykom nazývanym dari, ktorý sa v Afganistane používa od najstarších čias a ktorý knihe dodáva originalitu, subtílnosť a cit.autor/autori: Rahimi, Atiqvydal: Slovart, 2002číslo produktu: 10076664dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Henley, Virginia: Brianna
popis: Bohatý děj knižky Brianna popisuje osudy lady Brianny z Bedfordu, zasnoubené s Robertem de Beauchamp, která však propadne divoké lásce k princi Christianu Hawsbloodovi, statečnému a čestnému rytíři. autor/autori: Henley, Virginia; Henleyová, Virginiavydal: Baronet , 2000číslo produktu: 10206794dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Hyan, Jaroslav Tomáš: Elektronika ve fotografii
autor/autori: Hyan, Jaroslav Tomáš; Kellner, Ludvíkvydal: SNTL, 1974číslo produktu: 10181644dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Green, Simon R.: Učiněné peklo
autor/autori: Green, Simon R.vydal: Polaris, 2007číslo produktu: 10200678dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Browningová, Dixie: Dáma a divoch
autor/autori: Browningová, Dixievydal: Harlequin Publishers, 1997číslo produktu: 10158028dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1 €
Morganová, Raye: Šarm v akci
autor/autori: Morganová, Rayevydal: Harlequin Publishers, 1995číslo produktu: 10158038dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1 €
Dobiáš, Jaroslav: Láska odlétá speciálem
popis: Povídky Jaroslava Dobiáše mají švih, autor obdivuhodně šetří slovy a umí navodit sugestivní atmosféru. Ta výstižná úspornost, jakož i spíše lyrické než epické ladění, to mi připomnělo Minutové romány starého dobrého Petera Alten-berga. Ten byl ovšem polytematický, a rozhodně ne tak eroticky vyhrocený jako Do-biáš. Je vi-dět, že i tak otřepané téma jako naléhavá mužská sexualita se dá psát nekonven-čně a s espritem.autor/autori: Dobiáš, Jaroslavvydal: Naše vojsko, 2019číslo produktu: 10210793dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Turtledove, Harry: Meče bojové legie
Čtvrá kniha Videssoského cykluautor/autori: Turtledove, Harryvydal: Banshies, 2000číslo produktu: 10192573dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Gavalda, Anna: Billie
popis: Billie a Franck počas prechádzky v národnom parku Cévennes spadnú do priepasti. Kým je Franck v bezvedomí, Billie sa usiluje nezaspať a rozpráva svoj príbeh. Vždy bola outsiderkou, život ju však nezlomil. Vyrastala v maringotke na okraji mesta s otcom, macochou a kŕdľom ich detí. Franck pochádzal zo slušnej rodiny. Jeho autoritatívny otec sa celý život nevedel zmieriť s tým, že syn je gay. Zdalo sa, že tých dvoch nič nespája. Spriatelili sa vďaka divadlu - hlavným rolám v školskom predstavení Mussetovej hry. No potom Billie prepadla, opakovala ročník a Franck prestúpil na lýceum. Ich priateľstvo sa na čas prerušilo, ale neskôr sa opäť stretli v Paríži a Billie si uvedomila, že to je jediný človek, s ktorým dokáže žiť.autor/autori: Gavalda, Annavydal: Slovart, 2015číslo produktu: 10188650dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
McDermidová, Val: Vrtochy hvězd
popis: Dělat bodyguarda nikdy nepatřilo mezi nejoblíbenější činnosti manchesterské soukromé vyšetřovatelky Kate Branniganové. Někdo ale musí u firmy Branniganová a spol. platit účty a pokud se jako jediný výdělek nabízí nutnost sloužit jako chůva paranoidní hvězdě televizního seriálu, musí výřečná milovnice počítačů a úřednické kriminality potlačit svou hrdost a hodit na sebe něco elegantnějšího než soupravu na kickbox. Brzy nicméně skutečná dramata zastíní fiktivní zápletky scenáristů a vše vyvrcholí improvizovanou vraždou samozvané „věštkyně z hvězd“. Kate tak náhle má daleko více otázek než odpovědí. Aby toho nebylo málo, její hacker si našel virtuální lásku, doručovatel soudních obsílek končí každou chvíli ve vazbě a dosud spolehlivý Dennis má tu drzost, že se nechá obvinit z vraždy. Nikdo jí neřekl, že přijdou takové dny... autor/autori: McDermidová, Valvydal: BB art, 2008číslo produktu: 10092467dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Beneš, Jaroslav: Radioaktivní zamoření biosféry
popis: Znečisťování životního prostředí lidí se v současné době pokladá za tak závažný problém, ze byl výzkum a rozvoj ochrany tohoto prostředí zařazen i do programu OSN. Mnoho zájmu se věnuje zamořování biosféry radioaktivnimi látkami. Některé jsou v ní odedávna, popř. neustále vznikají v přirozených podmínkách. jiné se do ní dostávají lidskou činnosti, jako například po zkouškách jaderných zbraní, při mírové aplikaci radioaktivnich izotopu nebo při provozu jaderných zařízení. Člověk je organickou součástí biosféry, radioaktivní látky z biosféry působí na jeho organismus a ten reaguje citlivé na každé jejich zvýšení. Cesty, kterými se radioaktivní látky z biosféry dostávají k cloveku, nejsou ve vztahu k ozářeni organismu zdaleka rovnocenné. Je proto snaha postihnout chování a pohyb radioaktivních látek v biosféře a tyto cesty poznat. Význam radioaktivního zamoření biosféry není vždy správně hodnocen. Někdy je zbytečně přeceňován, jindy zase nedoceněn. Skutečně reálný názor Ize získat jen při komplexním zhodnocení celé problematiky. Základní informace k takovémuto hodnocení by měla poskytnout tato knížka, v níž autor podává přístupnou formou nejdüležitejší poznatky a informace o biosféře, o radioaktivních látkách, o jejich rozšíření, významu a pohybu v biosféře, o účinku ionizujícího záření, které tyto látky vysílají, na lidský organismus a a způsobech ochrany před účinky tohoto záření. Kniha je určena širokému okruhu našich pracovníků. Má jim přiblížit otázky, se kterými se při své dnešní práci a ve svém životě velmi často setkávají.autor/autori: Beneš, Jaroslavvydal: Academia, 1974číslo produktu: 10209942dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Büscher, Gustav: Svetlo a osvetlenie
popis: Aniha populárnou formou vysvetluje fyzikálne základy svetla ako elektromagnetického vlnenia, základné svetelné veličiny a ich vztahy. Opisuje princíp a druhy žiaroviek, bleskových žiaroviek, výbojok a ich špeciálne druhy. Ďalej je opísaný princíp elektroluminiscencie, projektovanie osvetľovacích zariadení a použitie špeciálnych druhov zdrojov pre ožarovacie účely. Určená je pre širokú verejnosť a pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o problémy svetla a osvetlenia a o využitie celého svetelného spektra.autor/autori: Büscher, Gustavvydal: SVTL, 1964číslo produktu: 10209955dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Novotný, Pavel: Spalování paliv a odpadů ve fluidní vrstvě
popis: Kniha poskytuje základní informace o fluidní technice spalování. Rozebírá problematiku fluidní vrstvy a fluidních ohništ, informuje čtenáře o všech známých technologiích fluidního spalování i o jejich průmyslové aplikaci, zachycuje současný stav vývoje fluidních ohništ i jeho perspektivy. Autoři si také všímají významu technologie fluidního spalování při řešení problému znečišťování ovzduší a pro palivoenergetickou bilanci ČSSR. Svým zaměřením je kniha určena pracovníkům tepelné techniky, řídicích institucí, vysokých škol a výzkumných ústavů, provozním zaměstnancům pr myslových a elektrárenských kotelen, tepláren a výtopen. Je i pomůckou pro pracovníky z oboru ochrany životního prostředí.autor/autori: Novotný, Pavel; Fiala, Ludvíkvydal: SNTL, 1977číslo produktu: 10210045dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Wilsonová, Anna: Môj najmilší psík
popis: Hlavnou postavou tohto nezvyčajne vtipného príbehu je Dominika, ktorá si vymyslí neuveriteľné veci, len aby jej mama dovolila priniesť si domov vysnívané šteniatko. Pomáha jej v tom svojská kamarátka, s ktorou si založia "celebritný klub". Musia však bojovať aj s Dominikinou veľkou sestrou zaľúbenou do veterinára. Trochu pojašené a trochu psíčkovské rozprávanie - lebo do deja zasahuje aj šteniatko Medulienka - nielen pobaví, ale prináša aj praktické rady, ako sa o svojho psíka starať.autor/autori: Wilsonová, Annavydal: Mladé letá, 2010číslo produktu: 10199060dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Lacová, Janka: S Anetou a Janicou Čo na srdci to na jazyku
popis: Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že okrem našich tipov a trikov do kuchyne vám predstavíme aj 60 receptov najrôznejšieho druhu, takých našich. Od netradičných smoothies cez najvychytenejšie dezerty a koláče, zaujímavé sezónne šaláty až po vegetariánske, vegánske, prirodzene bezlepkové a mäsité hlavné jedlá. Aby si každý našiel to svoje. Nebudú chýbať ani Anetkine obľúbené bataty či Janicina martinská slaninka. Bielu múku a rafinovaný cukor však nehľadajte, tie sa dnes vraj nenosia. Ekológia, zber a spracovanie, chémia, biológia. Jar, leto, jeseň, zima. Nielen v kuchyni. Našimi očami. Čo na srdci, to na jazyku. S Anetou a Janicou.autor/autori: Lacová, Janka; Orosiová, Anetavydal: Fortuna Libri, 2015číslo produktu: 10202388dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,99 €
Acorah, Derek: Ghost Towns
popis: Derek Acorah´s Ghost Towns is a collection of stories to tie-in with the LIVINGtv series starring Britain´s best-loved medium Derek Acorah. Ghost Towns sees Derek take to the road to meet the people of Britain. At the heart of his show is the Ghost Truck, which moves from town to town seeking new ghostly experiences. In each episode, the team investigates four mysteries in a haunted town, which involves painstaking night vigils, midnight seances and contact with locals who have passed over to and now reside in the spirit world. His adventures include: Bristol - why do the Odeon usherettes refuse to clean screen 3 alone? Royston - who is the drunken spirit who haunts an old police station? Derek also knocks on the doors of unsuspecting members of the public to deliver psychic messages - will his Doorstep Divination always be welcome? Can he convince even the most hardened sceptics?autor/autori: Acorah, Derekvydal: HarperElement, 2006číslo produktu: 10185633dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bergier, Jacques: Tajní agenti proti tajným zbraním
autor/autori: Bergier, Jacquesvydal: Orbis, 1970číslo produktu: 10211640dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Trollope, Joanna: Next Of Kin
popis: The land running down to the River Dean has been farmed by the Meredith family for generations. Robin Meredith bought the farm from his father, just before he married his wife Caro and now he and his brother Joe work on the land. But now Caro has died, as much as a mystery to the family as she was when she arrived twenty years ago, and the whole family feels her loss acutely, none more so than her adopted daughter Judy. Into this unhappy family comes Zoe, Judy's London friend, an outsider with an independent spirit and a disturbing directness. Everyone underestimates Zoe's power as a catalyst for change as the realities behind the seeming idyll of a rural community become ever clearer...autor/autori: Trollope, Joannavydal: Black Swan, 1997číslo produktu: 10212275dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Connolly, John: A Book of Bones
Charlie Parker 17popis: On a lonely moor in the northeast of England, the body of a young woman is discovered near the site of a vanished church. In the south, a girl lies buried beneath a Saxon mound. To the southeast, the ruins of a priory hide a human skull. Each is a sacrifice, a summons. And something in the shadows has heard the call. But another is coming: Parker the hunter, the avenger. Parker's mission takes him from Maine to the deserts of the Mexican border; from the canals of Amsterdam to the streets of London - he will track those who would cast this world into darkness.autor/autori: Connolly, Johnvydal: Hodder, 2020číslo produktu: 10212281dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gregory, Philippa: The Last Tudor
The Plantagenet and Tudor novels 15popis: Jane Grey was Queen of England for nine days before Mary Tudor mustered an army to depose her. When Jane refused to betray her Protestant faith, Mary sent her to the executioner's block. "Learn you to die,' is the advice Jane leaves in a letter to her younger sister Katherine, who has no intention of dying. She intends to enjoy her beauty and fall in love, but Queen Mary and then Queen Elizabeth have no interest in letting their heir marry or produce a Tudor son. When Katherine's pregnancy betrays her secret wedding, she faces imprisonment in the Tower, only yards from her sister's scaffold. Farewell, my sister,' writes Katherine to the youngest Grey sister, Mary. A beautiful little person disregarded by the court, Mary keeps family secrets, especially her own. What will happen when the last Tudor defies her ruthless and unforgiving cousin Queen Elizabeth? autor/autori: Gregory, Philippavydal: Simon & Schuster, 2017číslo produktu: 10212291dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Franková, Júlia: Domáce zaváranie
známe i menej známe recepty rekvárov, kompótov, ovocných syrov a kyslých prílohautor/autori: Franková, Júliavydal: Ina, 1993číslo produktu: 10210303dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Barberová, Nicola: Na kordy s akordy
popis: Zajímavosti o hudbě od dob, kdy se provozovala v klášterech, až po Michaela Jacksona a Madonu. Hovoří se zde nejen o tvorbě známých skladatelů, ale i o méně známých stránkách jejich života.autor/autori: Barberová, Nicolavydal: Fragment, 2001číslo produktu: 10043656dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Jurík, Martin: 2084
popis: 2034: Vojna zúri naplno. Milióny utečencov sú v pohybe. Nie však z východu na západ, ale zo západu na východ. Milióny Nemcov, Francúzov, Švédov či Rakúšanov sa predierajú do relatívne bezpečného Poľska, Česka, Maďarska i Slovenska. Na Bratislavu dopadajú prvé rakety typu Kassám. Slovenská armáda prekračuje hranice Rakúska, aby vytlačila spojenecké moslimské milície a paravojenské skupiny ľavicových extrémistov z pohraničia. Vojna zároveň dáva nacionalistickej vláde v Bratislave zámienku tvrdo zakročiť proti akýmkoľvek odporcom režimu. Ozbrojenci šikanujú obyvateľstvo, telá kritikov, nepohodlných aktivistov i novinárov sa hompáľajú z pouličných lámp... 2084: Európu pretína nová Železná opona. Oddeľuje strednú a východnú Európu od mocného islamského kalifátu, ktorého oblúk sa tiahne od Škandinávie až po Blízky východ. Zanikla západná Európa. S ňou sa skončil informačný vek. Spolu s ním skončila globalizácia aj mediokracia. Nastal čas izolovanosti, krutostí, bezprávia, vyhladzovacích vojen, hladomoru, technologického i morálneho úpadku. Demokracia sa zo sveta ako politický systém vytratila nadobro. Západná civilizácia prišla o zvyšok rešpektu a prestala existovať. Aj jej pomenovanie sa postupne vytratilo zo slovníka nového sveta...autor/autori: Jurík, Martinvydal: Marenčin PT, 2018číslo produktu: 10026858dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Soucy, Gaétan: O dievčatku, ktoré sa hralo so zápalkami
popis: Útly román kanadského spisovateľa z frankofónnej oblasti, odohrávajúci sa v rozpätí niekoľkých dní, je akousi rozprávkou pre dospelých, ktorá sa v priebehu rozprávania čoraz väčšmi podobá na detektívku, prechádzajúcu až do hororu. Samovražda otca-tyrana a problémy detí s jeho pochovaním odhalia hrozné tajomstvá rodiny žijúcej v úplnej izolovanosti od sveta, ich vzájomné vzťahy a ďalšie kruté, zvrátené skutočnosti. autor/autori: Soucy, Gaétanvydal: Slovart, 2003číslo produktu: 10076063dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gibbins, David: Atlantída
Je to triler, je to história, je to dobrodružstvo...Je to "Da Vinciho kód" pod morom!popis: Námorný archeológ Jack Howard nemohol uveriť vlastným očiam... Objavenie Tutanchamonovej hrobky alebo múrov Tróje, najväčšie posvätné objavy archeológie, blednú vedľa najväčšieho nálezu všetkých čias. Priamo pred ním sa rozprestieralo chýrne mesto - Atlantída...autor/autori: Gibbins, Davidvydal: Columbus, 2006číslo produktu: 10076240dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,49 €
Svátek, Josef: Synové kata Mydláře
popis: Podle knihy Josefa Svátka volně zpracoval Zdeněk Třešňák.autor/autori: Svátek, Josef; Třešňák, Zdeněkvydal: Nakladatelství AB, 1991číslo produktu: 10076582dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Kimptonová, Diana: Eli beží na pomoc
Poníky princeznej Elipopis: Princezná Eli miluje poníky a ani trochu ju už nebaví byť princeznou! Nenávidí cukríkovoružové šaty a nudné hodiny mávania. Radšej by jazdila na jednom zo svojich nádherných poníkov alebo dokonca čistila kráľovské maštale. Navyše ju ktosi tajne sleduje – záhadná cudzinka, ktorá nechce, aby ju niekto videl. Keď sa stratí Elin milovaný poník Jasík, princezná si je istá, že to zavinilo neznáme dievča z lesa. Vyrieši Eli túto záhadu a zachráni Jasíka, skôr než bude neskoro? autor/autori: Kimptonová, Dianavydal: Fragment, 2006číslo produktu: 10076781dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Kabátová, Veronika: Nová láska na obzore
popis: Prázdniny sa skončili a Katka začala chodiť na gymnázium. Nový školský rok jej však priniesol nezhody s Tomom a ich vzťah sa začína rozpadávať. Zdá sa, že sa jej na päty lepí smola. Víkendový zoznamovací kurz v prírode, ktorý pre prvákov organizuje škola, musí Katka predčasne opustiť pre nečakané zdravotné problémy. Navyše sa stáva predmetom neférovej stávky svojich spolužiakov... Chodí na diskotéky a do tanečnej a snaží sa na Toma zabudnúť. Pomôže jej Dávid, ktorý sa jedného dňa zjaví v tanečnej ako blesk z jasného neba, alebo zvíťazí v boji o jej priazeň sebavedomý spolužiak Adam?autor/autori: Kabátová, Veronikavydal: Fragment, 2006číslo produktu: 10076800dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €