kolektív autorov: Gymnázium Laca Novomeského 1964-1999
Pamätnicaautor/autori: kolektív autorovvydal: Gymnázium Laca Novo, 1999číslo produktu: 10202181dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Schreiber, Bedrich: Slovakia / Slowakei / Slovensko
Jewels at the heart of Europe / Edelsteine im Herzen Europas / Drahokamy v srdci Európyautor/autori: Schreiber, Bedrichvydal: BoArt, 2011číslo produktu: 10203606dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
13,99 €
Skinner, Mark: Scenic Cape Town
popis: Scenic Cape Town takes the reader on a photographic tour of the City, starting with Robben Island and Table Mountain, running through the City Centre, the Malay Quarter, Gardens and the Waterfront. Then along the Atlantic Seaboard through to Cape Point, back along the False Bay coastline to Constantia, Kirstenbosch and Southern Suburbs. The West Coast, Stellenbosch and the Winelands are also featured ending with Hermanus, Gordons Bay and Cape Agulhas. Mark Skinner s photography is outstanding, and all the photography featured has been specially commissioned for this book. Mark contributed most of the Cape material for the highly successful Scenic South Africa.autor/autori: Skinner, Markvydal: Sunbird, 1999číslo produktu: 10204446dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Tolkien, John Ronald Reuel: The Two Towers
The Lord of The Rings 2popis: The company of the Ring is sundered. Frodo and Sam continue their journey alone down the great River Anduin - alone except for the mysterious creeping figure that follows wherever they go ...autor/autori: Tolkien, John Ronald Reuelvydal: Grafton, 1991číslo produktu: 10208137dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Blyton, Enid: The Mystery of the Secret Room
Five Find-Outers 3popis: Fatty has discovered an amazing talent for disguise. He fools everyone with his French student act - even Mr Goon! But when Pip discovers a secret room in Milton House, the children decide to investigate...autor/autori: Blyton, Enidvydal: Egmont, 2009číslo produktu: 10213635dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Listnaté lesy
autor/autori: kolektív autorovvydal: Slovart, 1997číslo produktu: 10189679dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Craig, Edward: Golfový lékař
První pomoc vaší hřeautor/autori: Craig, Edwardvydal: KargoMedia, 2004číslo produktu: 10057568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Ayres, David: Jak se zlepšit v golfu
popis: Jen málo hráčů golfu, ať už jsou to zkušení rutinéři nebo začátečníci, je zcela spokojeno se svou hrou. I ti, kteří mají spoustu času, nemohou strávit celý život na golfovém hřišti procvičováním herních dovedností. Tato kniha je skvělým společníkem pro všechny, kdo sní o snadném zvládnutí všech herních situací. Kniha vám pomůže zjistit, jak jste na tom se svými herními dovednostmi, a kolik toho víte o jejich teoretickém pozadí. Je napsána formou otázek a odpovědí, pomocí kterých vás seznámí s jednotlivými situacemi a problematickými fázemi hry, do nichž se při hře dostanete. Předkládá problémy, které s nimi souvisí, umožňuje vám o nich přemýšlet a nakonec nabízí správné odpovědi od špičkových golfových odborníků. Objevíte tak nejsnazší a také nejzáživnější způsob, jak vylepšit svoji hru.autor/autori: Ayres, David; Cook, Johnvydal: Computer Press, 2005číslo produktu: 10062255dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,49 €
Plunkett, Richard: Turecko
popis: Projděte se zříceninami antických měst, smlouvejte na istanbulském Velkém bazaru a prozkoumejte podzemní labyrint Kappadocie. Tento vyčerpávající průvodce z edice Lonely Planet vám pomůže poznat skutečné Turecko.autor/autori: Plunkett, Richard; Yale, Pat; Campbell, Verityvydal: Svojtka, 2004číslo produktu: 10062876dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
16,99 €
Coelho, Paulo: Záhir
popis: Známý spisovatel a válečná zpravodajka, oba úspěšní ve své profesi, žijí v Paříži v nekonvenčním manželství. Jednoho dne žena zmizí. Šlo o vraždu, únos, útěk? Spisovatel je odhodlán ji, svůj "Záhir", najít. Jeho pátrání jej zavede do nejvzdálenějších končin světa, ale zároveň i do vlastního nitra. Román zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život, a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání "osobního příběhu".autor/autori: Coelho, Paulovydal: Argo, 2005číslo produktu: 10063915dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Weimerová, Britta: Koniec zlým známkam
autor/autori: Weimerová, Britta; Hessová, Sabine; Brademannová, Manuelavydal: Mladé letá, 2002číslo produktu: 10195226dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Collins, Max Allan: Air Force One
Prezident na palube Air Force One unesen ...autor/autori: Collins, Max Allanvydal: Paralela 50, 1997číslo produktu: 10019201dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Hrubín, František: Špalíček veršů a pohádek
autor/autori: Hrubín, František; Trnka, Jiřívydal: Albatros, 1978číslo produktu: 10210813dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
24,99 €
Zakrutkin, Vitalij: Plávajúca osada
autor/autori: Zakrutkin, Vitalijvydal: SVKL, 1956číslo produktu: 10023398dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,67 €
kolektív autorov: Nemecko-slovenský pôdohospodársky slovník
autor/autori: kolektív autorov; Kolek, Jozefvydal: Príroda, 1971číslo produktu: 10205797dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Holka, Peter: Pokušenie
popis: Žena. Jej vôňa, podoba, tajomstvo lákajú rovnako chlapca, ktorého mätú vlastné inštinkty, ako i zrelého muža s pohasínajúcou energiou. Kým pre dieťa je vzrušenie z obnaženého tela ešte nepochopiteľné, pre muža, ktorý už neočakáva nič ani od seba samého, môže oneskorené vzplanutie znamenať hotovú pohromu. S hrdinom Holkovho najnovšieho románu sa v prvej časti stretávame ako s päťročným chlapcom citovo pripútaným k matke. Malý Peter chce poslúchať, no neveľmi sa mu to darí a po traumatizujúcom nočnom zážitku ho prenasledujú ešte aj jachtanie a nočné pomočovanie. Jeho detský svet je plný záhad, tajomstiev, pokušenia a objavov. V druhej časti rozprávania je to už muž na hranici staroby, zunovaný stereotypným životom, znechutený chorobami a dôchodkom. Jedného dňa do jeho života vstúpi mladučké dievča. Netrvá dlho a život šesťdesiatnika prevráti naruby, omámi ho nečakaným záujmom i mladým telom. Manželka Magdaléna sa bráni, ako vie, jej zbrane partnera dráždia a vyháňajú z domu. Peter však uteká najmä sám pred sebou, pretože nech sa rozhodne akokoľvek, ani jedna z možností mu nezaručí to, po čom túži – stratenú mladosť a silu. Alebo naozaj existuje zázračný elixír? Pokušenie je obrovské! Aj v tejto knihe Petra Holku si čitatelia vychutnajú jeho bravúrny rozprávačský talent, humor, iróniu i sebairóniu. S pokušením prečítať si tento smutnosmiešny, no istým spôsobom i dojímavý príbeh naozaj netreba bojovať.autor/autori: Holka, Petervydal: Ikar, 2013číslo produktu: 10068835dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Prineasová, Sarah: Konyvran 1: Čarodejníkov zlodej
popis: Tajomné mesto Wellmet zomiera. Rada magistrov, ktorú tvoria čarodejníci, pozná príčinu - v meste klesá hladina mágie. Nikto však nevie, ako tento pokles zastaviť. S problémom si nedokáže poradiť ani veľký a obávaný čarodejník Nikdy. Podarí sa to jeho učňovi Konyvranovi, kedysi pouličnému zlodejovi a vychýrenému vlamačovi? Možno. Lenže Konyvran nie a nie nájsť svoj locus magicalicus, zázračný kameň, bez ktorého nijaký čarodejník nemôže čarovať. Existencia Wellmetu je ohrozená. Čas beží a v Dome súmrakov číha na Konyvrana arcilord Krkavec...autor/autori: Prineasová, Sarahvydal: Junior, 2008číslo produktu: 10158425dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
kolektív autorov: Olympijské hry 1980
Moskva, Lake Placidautor/autori: kolektív autorov; Dobrovodský, Vladimírvydal: Olympia, 1981číslo produktu: 10188732dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Fuchsová, Irena: Když syn píše líp než máma
popis: Kniha povídek Když syn píše líp než máma popisuje ženy a muže, malé i velké, dobré i zlé, šťastné i smutné, popisuje je ze všech stran, ve dne v noci, v různých chvílích. Kniha Když syn píše líp než máma vám nabízí povídky dvou generací, lepšího syna a horší mámy. autor/autori: Fuchsová, Irena; Fuchs, Filip vydal: Beskydy, 2010číslo produktu: 10207713dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bunnell, David: Cisco
příběh skutečné internetové velmiciautor/autori: Bunnell, Davidvydal: Pragma, 2001číslo produktu: 10045364dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Kajzrová, Irena: Škola domáceho šitia
autor/autori: Kajzrová, Irena; Kajzr, Miroslavvydal: Práca, 1966číslo produktu: 10007591dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Kochan, Stano: Biblia pre komunistov a bezpartajných
Pobiblické histórie marxizmu-senilizmuautor/autori: Kochan, Stanovydal: Lita, 1990číslo produktu: 10019396dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: 21. Wiener Kunst- und Antiquitätenmesse Hofburg
autor/autori: kolektív autorovvydal: Hgb, 1989číslo produktu: 10003732dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Kutlíková, Judita: Madeirová výšivka
škola a vzorníkautor/autori: Kutlíková, Juditavydal: Alfa, 1991číslo produktu: 10009148dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Červenka, Viktor: Tvrzení a šlechtění železa a ocele
K praktické potřebě kovodělníkůautor/autori: Červenka, Viktorvydal: I. L. Kober, 1924číslo produktu: 10208709dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Zeman, Peter: Karamela
popis: Dej tohto príbehu, čiastočne inšpirovaného skutočnými udalosťami, vás vtiahne do hlavného mesta našej krajiny a neskôr aj za jej hranice. A za hranice, nielen štátne, ale najmä tie morálne a zákonné, siahajú aj prípady nelegálnych adopcií. Peter Reichel je hovorcom štátnej inštitúcie, ktorá má v kompetencii práve túto problematiku. Tragické prípady a osudy týraných detí, roztrieštených detských dušičiek, ktoré sa neraz stávajú iba bezbrannými rukojemníkmi a obeťami, nezriedka i tovarom, sú tak počas niekoľkých rokov súčasťou jeho života. Jednou nohou však vkročí aj do pokriveného sveta plného korupcie a nekalých praktík, v ktorom vládnu peniaze a moc. Jeho osobný život bez kúska anonymity je od ideálu na míle vzdialený, a tak sa jeho obľúbeným a verným spoločníkom stáva alkohol. Komplikovaný milenecký vzťah s asistentkou, ako aj ďalšie osobné či pracovné problémy ho však doženú k radikálnemu rozhodnutiu. Začína odznova, úplne od nuly, dokonca aj v inej krajine, ale zato s čistou mysľou a odhodlaním, zatiaľ však netušiac, že ho ešte dostihnú následky minulosti. Jeho život nakoniec predsa len dostane zmysel. Ten však bude úplne iný, než aký by očakával… autor/autori: Zeman, Petervydal: Inspira, 2019číslo produktu: 10209525dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Kuniková, Katarína: Zákon príťažlivosti
autor/autori: Kuniková, Katarínavydal: Slovenský spisovate, 2020číslo produktu: 10209537dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Andok, Senta: Pod maskou
popis: Čo sa stane, keď v ťažkej chvíli stretnete nesprávneho človeka? Nie zlého, neprávneho... Martinovi Mayerovi sa to prihodilo a na takéto stretnutie doplatil životom. Koho však za zbytočnú smrť potrestať, keď o osude nedospelého mladíka rozhodla guľôčka na rulete? Z Martinovho najlepšieho kamaráta sa stáva bezdomovec. Túla sa bezcieľne životom a stará sa o starca, ktorý nesie v sebe vinu za smrť žiaka. Jedného dňa sa však Petrov život zázračne zmení. Začína žiť dvojakým životom plným klamstiev a falošných ilúzií. Zapletie sa s čudáckym falšovateľom dokladov a odrazu sa ocitne v centre záujmu médií. Kto je záhadný hrdina v maske klauna a ako súvisí so samovraždou obľúbenej popovej hviezdy? Prípad dostáva na starosť detektív Vlčák a Peter zisťuje, že sprvu nevinná hra sa mení na jeho nočnú moru...autor/autori: Andok, Sentavydal: Ikar, 2017číslo produktu: 10098304dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Zechenter-Laskomerský, Gustáv Kazimír: Lipovianska maša
Rozprávka zo života ľudu slovenskéhoautor/autori: Zechenter-Laskomerský, Gustáv Kazimírvydal: Matica slovenská 1, 1936číslo produktu: 10098312dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Německo-český, česko-německý elektrotechnický a elektronický slovník
autor/autori: kolektív autorov; Kloudová, Bohumila; Hesounová, Vlastavydal: SNTL, 1973číslo produktu: 10022616dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €