Gerber, Michael: Barry Trotter a márna sláva
Ďalšie pokračovanie, o ktorom ste netušili, že ho vlastne chcetepopis: Odhalíte, aký darebák bol Barry, keď prišiel prvý raz na Rupfort Z predchádzajúcich dvoch dielov o Barrym Trotterovi sa na celom svete predalo 600 000 výtlačkov ľuďom, ktorí sú od prírody zvedaví. Takže keď Michael povedal, že by rád napísal knihu o knihe (čo je technický termín pre "umelecky neospravedlniteľný, ale finančne odôvodnený dodatok, prilepený na poslednú chvíľu k nejakej neočakávane úspešnej sérii kníh"), môžete si byť istí, že sme urobili všetko pre to, aby sme sa kladne postavili ku skandovaniu "To je výborný nápad" a súhlasili s tým. A keďže toto je "kniha o knihe" (vysvetlenie pozri vyššie), naozaj nemusíte čítať knihy Barry Trotter a bezočivá paródia či Barry Trotter a zbytočné pokračovanie (hoci radi by sme na tomto mieste využili príležitosť a pripomenuli vám, aké sú to vynikajúce dielka), ale rovno si môžete kúpiť túto.autor/autori: Gerber, Michaelvydal: Fragment, 2006číslo produktu: 10076818dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
McCombieová, Karen: Alica a Dosť dobrí kamoši
popis: Tešíte sa na ďalšie trampoty hrdinky? V ďalšom dosť dobrom príbehu rieši Alica problémy so svojou najlepšou priateľkou Sandie, ktorá sa k nej začne z ničoho nič správať čudne. Do toho jej začne každý deň volať Kyrin nápadník!autor/autori: McCombieová, Karenvydal: Fragment, 2005číslo produktu: 10076852dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Baxendale, Martin: Žena po 40 - Návod na údržbu a prežitie
autor/autori: Baxendale, Martinvydal: Fragment, 2005číslo produktu: 10076871dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Hansen, Mark Victor: Slepičí polévka pro maminku
popis: Kdo hraje v našem životě důležitější roli než máma? A právě matkám a mateřství je věnována tato kniha. Najdete v ní příběhy matek a jejich vztahů v rodině – příběhy láskyplné a dojemné, ale i příběhy o nelehkém hledání vztahu k dospívajícím dětem či ke svým vlastním rodičům.autor/autori: Hansen, Mark Victor; Canfield, Jack; Shimoffová, M.; Hawthornová, J. R.vydal: Práh, 2006číslo produktu: 10078040dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Meyer, Deon: Srdce lovca
autor/autori: Meyer, Deonvydal: Eastone Books, 2006číslo produktu: 10078305dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Cross, Ethan: Pastýř smrti
popis: Nejvíce ho vzrušují náhodné hry. Rád si hraje s obyčejnými lidmi. Někým, jako jste vy. Seznamte se s Francisem Ackermanem, nejděsivějším sériovým vrahem v Americe–¦ Pokud se zúčastníte jeho hry, bude vás stopovat, pak vás chytí. Nechá vás naživu. Nebo zemřete. Je tolik odlišných způsobů, jak zemřít, a on je zná všechny. Je to součást jeho hry. Chcete si zahrát? Francis Ackerman ano. A právě vás našel...autor/autori: Cross, Ethanvydal: Knižní klub, 2013číslo produktu: 10088813dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
kolektív autorov: Moja veľká rozprávková kniha o zvieratkách
autor/autori: kolektív autorov; Bartzová, Claudiavydal: Fortuna print, 2003číslo produktu: 10060116dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Verne, Jules: Dvacet tisíc mil pod mořem
autor/autori: Verne, Julesvydal: Albatros, 1976číslo produktu: 10206677dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Vátsjájana, Mallanága: Kámasútra
autor/autori: Vátsjájana, Mallanágavydal: Spektrum, 1991číslo produktu: 10017498dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Haeckel, Ernst: Gott-Natur
Theophysis - Studien über monistische Religionautor/autori: Haeckel, Ernstvydal: Kröner, 1914číslo produktu: 10205513dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Kurková, Libuše: Tanec a hudba
autor/autori: Kurková, Libuševydal: SPN Praha, 1987číslo produktu: 10205199dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Nedbal, Miloslav: Hostinský o hudbě
autor/autori: Nedbal, Miloslav; Hostinský, Otakarvydal: Státní hudební vy, 1961číslo produktu: 10207369dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Kličimunka, Štefan: Slovensko-anglický, anglicko-slovenský technický slovník
autor/autori: Kličimunka, Štefan vydal: SPN, 1996číslo produktu: 10207375dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Wodňanská, Annalies: Němčina ve strojnictví
autor/autori: Wodňanská, Annaliesvydal: SPN Praha, 1978číslo produktu: 10212301dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Adams, Douglas: Stopařův průvodce galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru
Stopařův průvodce galaxií 2popis: Druhá část slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat, přičemž se opět něco přiučíme o historii a místopisu naší Galaxie, a také o gramatice pro cestovatele v čase.autor/autori: Adams, Douglasvydal: Argo, 2008číslo produktu: 10000716dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Gašpar, Tido J.: Námorníci
Príbehy s moraautor/autori: Gašpar, Tido J.vydal: Bibliotheka, 1933číslo produktu: 10018363dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Hardcastle, Max: The Luck of a Countryman
Tales from the Dales 2popis: Max Hardcastle always imagined that relocating his family to the picturesque Yorkshire Dales would lead to a quieter, more relaxing way of life. But he hadn't counted on the eccentric inhabitants of the village of Ramsthwaite, who are soon regular visitors to the Hardcastles' antiques shop and have Max thoroughly entangled in their madcap schemes. In this delightful sequel to A Countryman's Lot, Max and his family quickly realise that there's never a dull moment in Ramsthwaite. The trials and triumphs of the close-knit community - from the disastrous near-sinking of the butcher's van to the eagerly awaited nuptials of Baz and the lovely Miss Denholm - are soon a family concern. Have the Hardcastles found the dream home - if not quite the peace - they were looking for? autor/autori: Hardcastle, Maxvydal: Sphere, 2011číslo produktu: 10206978dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Cartwright, Justin: Other People's Money
popis: The Trevelyan family is in grave trouble. Their private bank of Tubal & Co. is on the verge of collapsing. It's not the first time in its three-hundred-and-forty year history, but it may be the last. A sale is under way, and a number of important facts need to be kept hidden, not only from the public, but also from Julian Trevelyan-Tubal's deeply traditional father, Sir Harry, who is incapacitated in the family villa in Antibes. Great families, great fortunes and even greater secrets collide in this gripping, satirical and acutely observed story of our time.autor/autori: Cartwright, Justinvydal: Bloomsbury, 2012číslo produktu: 10206991dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Osman, Ahmed: Kiűzetés Egyiptomból
A kinyilatkoztatott kereszténység gyökereipopis: „Egyiptomból hívtam ki az én fiamat”, olvasható az Ószövetségben, Hóseás próféta könyvében. Szent Máté pedig kijelenti, hogy ez a jövendölés a Szent Család Egyiptomból Galileába történt visszatérésében teljesedik be. Ez az alkotás elénk tárja, hogy az ószövetségi próféták könyveinek tanúsága szerint az olyan fontosabb személyiségek, mint Ábrahám, Izsák és az egyik fia, József (akit a fáraó Egyiptom fejedelmévé tett) alapvetően egyiptomi eredetűeknek kellett lenniük. Ezen túlmenően Ahmed Osman azt is állítja, hogy a homályos ószövetségi kronológia és tényanyag, valamint a fennmaradt egyiptomi írásos emlékek összehasonlítása alapján az Ószövetség további fontos alakjai is – mint például Salamon, Dávid és Józsué – egyiptomi történelmi gyökerekkel rendelkeznek. Nem csak ezek a főbb személyiségek és a hozzájuk kapcsolódó történetek – katonai, területi és jövendöléses – származnak a Nílus két partjáról, hanem a keresztény hit legfontosabb tanai is, úgymint az egyetlen Isten, a Szentháromság, a Mennyország hierarchiája, a halál utáni élet és a szeplőtelen fogantatás, mind egyiptomi eredetű. Ahmed Osman amellett is meggyőző érveket sorakoztat fel, hogy maga Jézus is Egyiptomból származik. Az esszénus (ősi zsidó szekta) és a gnosztikus (megismeréssel foglalkozó) tanok buzgón támogatták a titkos egyiptomi tanítást, még a Krisztus utáni első évszázadot megelőzően. Keresztelő Szent János maga is esszénus volt, és Szent Pál apostolra nagy hatást gyakoroltak a sínai gnosztikus misztikumok, ahogy azt a galátziabekiekhez írt levelében jelzi is. A Krisztus utáni második században az egyiptomi kultuszok, például a gnoszticizmus, valamint Ízisz és Serapis tisztelete, gond nélkül létezett egymás mellett Alexandriában, Karthágóban és még magában Rómában is. De a negyedik században Róma püspökei az egyiptomi kultuszok üldözésébe és elfojtásába fogtak. Megsemmisítették Alexandria egyiptomi emlékeit, lerombolták épületeit, hatalmas könyvtárát pedig felgyújtották Theophilos keresztény érsek parancsára. A gnosztikusokat eretnekséggel bélyegezték meg, és az egyházi törvények biztosították a híveket arról, hogy a kereszténység gyökerei Júdeából erednek. Ahmed Osman arról győz meg bennünket, hogy az egyiptomi, a bibliai és a rabbinusi források összhangban állnak azokkal az archeológiai felfedezésekkel, miszerint a keresztény hit gyökereit nem Júdeában, hanem Egyiptomban találjuk.autor/autori: Osman, Ahmedvydal: Gold Book, 1999číslo produktu: 10207194dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Osman, Ahmed: A Messiás háza
popis: JÉZUS, JÓZSUÉ, TUTANHAMON... milyen kapcsolat van közöttük? Vajon az Ószövetségben szereplő Messiás eljövetele már korábban megtörtént? Miért tartották titokban Jézus halálát – amely századokkal korábban történt, mint ahogy azt a történelmi magyarázatok elhitették velünk? Mi késztette a keresztényeket arra, hogy Keresztelő Szent János halálát követően előjöjjenek rejtekhelyeikről, és hirdessék a meggyőződésüket? Ahmed Osman, a bibliai történetekre és az ősi egyiptomi történelemre vonatkozó lélegzetelállító átértelmezése a régészeti bizonyítékokon, a Holt-tengeri tekercseken, a Koránon, a Talmudon és a bibliai forrásokon alapszik. Rámutat, hogy – mind a római, mind pedig a zsidó forrásokat tekintve – nem létezik semmilyen korabeli bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy Jézus az időszámításunk szerinti első században élt volna. (Az evangéliumok szerzői egy későbbi generációhoz tartoztak.) Meggyőző érveket sorakoztat fel amellett, hogy az Ószövetség összekeveri a két Dávid király személyét – az egyik nagyhatalmú, harcos uralkodó volt, akinek a birodalma a Nílustól az Eufráteszig terjedt, a másik pedig egy helyi törzsi vezető, aki a hagyományosan Ígéret Földjének nevezett területen élt. III. Tuthmószisz egyiptomi fáraót azonosítja Jézus őseként („Dávid fia”), amely miatt újra kell értékelnünk az ősi világ egész kronológiáját és nemzetségrendjét. Arra a megdöbbentő következtetésre jut, hogy Jézus és Józsué (akit Mózes kortársa, egy Fineás nevű gonosz pap gyilkolt meg) egy és ugyanazon személy, valamint Tutanhamon fáraó, aki i. e. 1361 és 1352 között uralkodott Egyiptomban, az Isten szellemi fia volt. A Messiás háza feltárja a Holt-tengeri tekercsek mögött meghúzódó titkokat, és új megvilágításba helyezi a lelki üdvözülésre vonatkozó elképzeléseket, a hegyi beszéd tanításait, a halál utáni életbe vetett hitet, valamint erőteljes kihívást jelent a szokásokhoz ragaszkodó gondolkodásmóddal szemben.autor/autori: Osman, Ahmedvydal: Gold Book, 2000číslo produktu: 10207196dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Steel, Danielle: Jej kráľovská výsosť
popis: Christianna je moderná mladá žena, ktorá vyrástla v Európe, vyštudovala v Amerike a po promócii sa vrátila do rodného Lichtenštajnska. Na prvý pohľad sa vôbec neodlišuje od svojich rovesníčok. Na jej pleciach však leží ťažké bremeno. Je princezná a otec jej nedovolí užívať si život, aký majú iné mladé dievčatá. Zije na zámku, denne prestrihuje pásky na novootvorených nemocniciach a zúčastňuje sa na slávnostných večeriach, ktoré usporadúva jej otec knieža Hans Jozef. Christianna túži žiť zmysluplne, ale otec je tvrdý. Nakoniec ho však predsa len presvedčí, aby ju pustil ako dobrovoľníčku Červeného kríža do Afriky. V tábore, kde pracuje, sa zoznámi s mladým americkým lekárom Parkerom Williamsom. Christianna tají svoju identitu pred všetkými, dokonca aj pred Parkerom, ktorý je ňou očarený a ani netuší, že sa zamiloval do princeznej. Christianna jeho city opätuje. Uvedomuje si však, že otec jej nikdy nedovolí vydať sa za obyčajného smrteľníka.autor/autori: Steel, Daniellevydal: Liber Novus, 2015číslo produktu: 10207199dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Westonová, Sophie: Osidla lásky
autor/autori: Westonová, Sophievydal: Harlequin Publishers, 1998číslo produktu: 10157991dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1 €
Adams, Will: Zlatý sarkofág
Znovunalezená hrobka Alexandra Velikého láká lovce pokladůpopis: V roce 323 př. Kr. zemřel v Babylonu legendární vojevůdce Alexandr Veliký a jeho ostatky byly poté přeneseny do egyptské Alexandrie, kde byl ve zlatém sarkofágu pohřben v okázalém mauzoleu, jednom z divů světa. Tak to mělo zůstat navěky, ale po řadě zemětřesení, válek a požárů se Alexandrův hrob ztratil. V roce 2007 se setkáváme s potápěčem a archeologem Danielem Knoxem, který pátrá po místě Alexandrova posledního odpočinku. Během stavby nového hotelu dojde k nálezu hrobky a Daniel je přesvědčený, že je v ní uložen právě tento slavný vojevůdce–¦autor/autori: Adams, Willvydal: BB art, 2012číslo produktu: 10026183dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Ryan, Chris: Ohnivé peklo
Žár na vzestupu popis: Třináctiletý Angličan Ben se zrovna nachází v Austrálii, když skupina protestujících aktivistů s násilným programem přispěje ve spojení s pouličními kriminálníky k děsivému požáru buše, který kvůli příhodným podmínkám přeroste v ohnivé peklo, jež zachvátí celou oblast. Ve svých spárech zachytí tisíce domů a tisíce lidí musí prchat, aby si zachránily holý život. Obrovský požár však také poslouží jako zástěrka pro pokus o únos–¦autor/autori: Ryan, Chrisvydal: Naše vojsko, 2017číslo produktu: 10026205dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,49 €
Mariani, Scott: Alchymistovo tajemství
popis: Po tragické události ukončil Ben Hope svou úspěšnou kariéru v SAS a rozhodl se zasvětit zbytek svého života záchraně unesených dětí. Některým lidem ovšem není souzeno vést klidný život – a Ben Hope mezi ně patří. Když dostane za úkol nalézt starý rukopis, který by mohl zachránit život umírajícímu dítěti, ocitne se Ben na nejnebezpečnější výpravě svého života. Zmíněný dokument totiž obsahuje tajnou formuli pro výrobu elixíru života, jejíž autorem je údajně proslulý alchymista Fulcanelli. Není divu, že o alchymistovo tajemství jeví zájem celá řada osob – a zdaleka ne všichni jsou vedeni ušlechtilými pohnutkami. Odhalit tajemství nesmrtelnosti chtěli už nacisté během druhé světové války, nyní o něj projevují obrovský zájem členové katolického uskupení s názvem Gladius Domini–¦ Ben proto spojí své síly s americkou odbornicí Robertou Ryderovou. Dvojice odhodlaně postupuje z pařížských archivů do katarských pevností v Languedoku, kde se už celá staletí skrývá jeden z největších výplodů geniální mysli–¦ autor/autori: Mariani, Scottvydal: Domino, 2009číslo produktu: 10026454dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Marksová-Tominová, Michaela: Rodina a práce
jak je sladit a nezbláznit sepopis: Kniha se věnuje problematice skloubení rodinného a profesního života, která se v poslední době stává čím dál více diskutovanou a populární. Má za úkol povzbudit zejména rodiče, ať už nastávající, nebo rodiče dětí v předškolním věku, že kombinace rodinného a pracovního života je možná. Po narození dítěte nemusí na několik let zcela rezignovat na svůj osobní a profesní život, naopak pokoušet se je sladit je zcela normální a není třeba mít výčitky svědomí. Kniha je psána pro rodiče (zejména matky) na mateřské dovolené a po ní a ženy, které se na mateřství teprve chystají. Michaela Marksová-Tominová se dlouhodobě zabývá postavením žen a mužů ve společnosti, otázkami ženských práv a rodinnou politikou. Kromě řady článků a příspěvků v němčině a angličtině je spoluautorkou knihy Na cestě do Evropské unie: průvodkyně nejen pro ženy. autor/autori: Marksová-Tominová, Michaelavydal: Portál, 2009číslo produktu: 10026482dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
McCombieová, Karen: Alica a podozrivé rande
popis: Alicin príbeh pokračuje... Že má trochu čudnú rodinku už asi viete.Momentálne však rieši fakt veľký problém. Má totiž podozrenie, že jej otec má nejakú novú známosť. Pochopte, ide o ženskú známosť, zatiaľ čo Alicina mama cestuje po svete. A tak sa rozhodla podniknúť špionáž a odhaliť pravdu... autor/autori: McCombieová, Karenvydal: Fragment, 2014číslo produktu: 10026516dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Dvořáková, Alžběta: Cesta z mlčení
Příběh o vůli překonat ztrátu řeči po cévní mozkové příhoděpopis: Bývalou letušku postihuje po návratu z letní prázdninové cesty do Londýna cévní mozková příhoda, jejímž následkem je těžká afázie. Hrdinka zůstává uzavřená ve vlastním duševním světě, bez možnosti komunikace s okolím, ve velmi vážné životní situaci – před riskantní těžkou operací. Přestože operace dopadne výborně a hrdinka dokonce může krátce po zákroku opustit nemocnici a vrátit se domů, její soupeření s afázií v této chvíli vlastně teprve začíná. Za vydatné pomoci svého muže, dcer, přátel a s vynaložením velkého úsilí se hrdinka pomalu začíná uzdravovat. autor/autori: Dvořáková, Alžběta; Bartoníčková, Viktorievydal: Portál, 2009číslo produktu: 10026972dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Vančura, Vladislav: Hrdelní pře anebo Přísloví
autor/autori: Vančura, Vladislavvydal: Odeon, 1979číslo produktu: 10024849dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Steelová, Danielle: Polibek
popis: Isabelle se stará o těžce nemocného syna, pubertální dceru a přitom se snaží pečovat o domov. Má jedinou tajnou neřest - dlouholeté telefonické přátelství s Američanem, jenž žije ve stejně mrtvém manželství jako ona. A když se konečně setkají, jejich první polibek v autě ukončí třesk skla a plechu - začíná nová etapa zodpovědnosti, hledání lásky a nové cesty dlážděné bolestí, ale současně i nadějí. autor/autori: Steelová, Daniellevydal: Ikar, 2002číslo produktu: 10048477dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €