Giono, Jean: Nekonečná radosť
autor/autori: Giono, Jeanvydal: Nakladateľstvo Mich, 1943číslo produktu: 10049858dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Mahlerová-Birkner, Frieda: Páté kolo u vozu
autor/autori: Mahlerová-Birkner, Friedavydal: MOBA, 2003číslo produktu: 10050407dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Lewisová, Susan: Posedlost
popis: Posedlost – nejnovější román Susan Lewisové, je vzrušující příběh plný nebezpečí, touhy a tajemných okolností. Hrdinka knihy Corrie Browneová je obyčejné děvče s nevšedními ambicemi. Pátrání po nikdy nepoznaném otci ji zavede z tiché vesničky v hrabství Suffolk, kde vyrůstala, až do Londýna, otevře jí cestu k vysněné práci v televizní společnosti. Touží najít lásku, ale při jejím hledání pozná i zradu a žal. V životě Corrie Browneové dominují tři lidé. Luke, přitažlivý blondýn, jediný, kdo Corii projeví přízeň v jejích nelehkých televizních začátcích a zastane se jí před nepřejícími kolegy, jediný, kdo hned rozpozná její talent. Cristos – světově proslulý filmový režisér – muž, který naučí Corii vše o lásce a vášni. A Annalise – její nadřízená a přítelkyně, dívka, jejíž tajemství Corrie nesmí prozradit. Kdo z těch tří usiluje o Corriino zničení? Podsvětí Londýna, Beverly Hilus, francouzská Riviéra – do takových prostředí vás zavede napínavý román Susan Lewisové, který máte v rukouautor/autori: Lewisová, Susanvydal: Naše vojsko, 2010číslo produktu: 10050734dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Golden, Christopher: Hra s mozkem
Vražedný nástroj: mozekautor/autori: Golden, Christophervydal: Naše vojsko, 2003číslo produktu: 10051422dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Reichsová, Kathy: Vážná tajemství
popis: Jednoho letního rána roku 1982 napadli guatemalskou vesnici Chupan Ya vojáci a znásilnili a pozabíjeli ženy a děti. Ve studni skončilo třiadvacet mrtvých. Rodiny dostaly z oficiálních míst oznámení, že jejich příbuzní jsou nezvěstní. O dvacet let později přijíždí na místo Dr. Temperance Brennanová a tým Guatemalské nadace forenzní antropologie s tušením, že před dvaceti lety se tu stalo něco strašného. Vyšetřovatelé musejí čelit zákeřným útokům a Tempe Brennanová se znenadání ocitá v nebezpečné pavučině mocenských, finančních a vědeckých zájmů, které daleko přesahují guatemalské hranice. autor/autori: Reichsová, Kathy; Reichs, Kathyvydal: Egmont, 2003číslo produktu: 10051643dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Belanová, Gaba: Milenka pána prezidenta
autor/autori: Belanová, Gabavydal: Ediposs, 2009číslo produktu: 10051723dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Wells, Herbert George: Příběh pana Pollyho
autor/autori: Wells, Herbert Georgevydal: SNKLHU, 1959číslo produktu: 10051745dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Queen, Ellery: Ďábelské ragú
popis: Kam zmizela muži obletovaná Terry Milesová? Všichni mají jasno – přičítají to jejím záletům. Ani její manžel neprojevuje přehnaný zájem o další z těchto milostných výstřelků. Když se ale o dva dny později objeví její zohavené tělo v místech, kde by je nikdo nečekal, do popředí myšlenek Terryiných přátel se dostává vražda s příchutí ďábelského ragú.autor/autori: Queen, Elleryvydal: Naše vojsko, 2011číslo produktu: 10052141dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Knight, Bernard: Hrozivé tajemství
Případ koronera Johnaautor/autori: Knight, Bernardvydal: Vyšehrad, 2000číslo produktu: 10052693dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Ballietová, Blue: Hon na Vermeera
autor/autori: Ballietová, Bluevydal: Albatros, 2005číslo produktu: 10061822dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Green, George Dawes: Krkavci
popis: V loterii padl více než třísetmilionový jackpot a Shaw McBride a Romeo Zderko mají pocit, že se na ně usmálo štěstí. Ne že by drželi v rukou správný tiket, ale osud je v pravou chvíli zavedl do městečka, ve kterém vítězná rodina přebývá, a v Shawově hlavě se zrodil plán, jak navěky uniknout ubíjejícímu zaměstnání: Uvězní rodinu v jejím vlastním domě a vyhrožuje, že pokud neobdrží polovinu výhry, pustí se Romeo v městečku do zabíjení jejich nejbližších. Na ulici ale houstne dav zvědavců a novinářů, napětí v domě se stupňuje a události nabírají nepředvídaný směr...autor/autori: Green, George Dawesvydal: Kniha Zlin, 2012číslo produktu: 10062170dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Press, Julian: Operácia Zlaté žezlo
Pelendreková bandapopis: Dobrodružstvá Pelendrekovej bandy pokračujú. Opäť sa totiž spoločne, posilnení pelendrekovými dobrotami, vydajú po stopách riadne zamotaných detektívnych prípadov a čitateľ im pri riešení môže pomôcť. Stačí, ak bude pozorne čítať, vnímavo prezerať obrázky a rozmýšlať.autor/autori: Press, Julianvydal: Epos, 2003číslo produktu: 10062221dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Coelho, Paulo: Piata hora
Novela o nevyhnutnompopis: Mimoriadny ohlas vyvolala kniha Paula Coelha Piata hora. Vo svete bola označená ako "najočakávanejšia kniha roka". V mnohých štátoch sveta sa hneď po vydaní stala bestsellerom a v rebríčkoch najpredávanejších kníh sa umiestnila na popredných miestach. Inšpirovaný krátkou pasážou z Biblie nám Paulo Coelho rozpráva príbeh proroka Eliáša počas jeho exilu. Pokiaľ sme si strojcami vlastného osudu? To je otázka, ktorú nám Piata hora adresuje a núti nás, aby sme sami hľadali na ňu odpoveď. autor/autori: Coelho, Paulovydal: Sofa, 1992číslo produktu: 10062988dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Riebeová, Brigitte: Brány noci
popis: Kolín nad Rýnem, 14. století. Jako děti si přísahali věčné přátelství a stali se pokrevními sourozenci, ale od té doby se hodně změnilo. Johanes, syn majetného obchodníka Jana van den Hülst, a Ezra, synovec Rabína Jakuba ben Baruch, zbožňují stejnou dívku – Annu, polosirotka ze čtvrti barvířů, která se na rozdíl od nich musela brzy postavit na vlastní nohy. Na fascinujícím, krutém pozadí středověkého Německa a Flander, v době pogromů na Židy, vypjatého náboženství a morové epidemie, v prostředí kramářů a řemeslníků, chudiny i bohatého kléru, vypráví autorka dramatický příběh o milostném trojúhelníku, žárlivosti, bohatství a chudobě...autor/autori: Riebeová, Brigittevydal: Knižní klub, 2005číslo produktu: 10064519dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Hallová, Sarah: Údolí zkázy
Román o lásce, posedlosti a zkáze lidského společenstvíautor/autori: Hallová, Sarahvydal: BB art, 2006číslo produktu: 10074777dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Agualusa, José Eduardo: Obchodník s minulosťou
popis: Gekón Eulálio je už pätnásť rokov odsúdený žiť v malom jašteričom tele. Hľadá vlhké štrbiny, chytá komáre a spomína na svoj minulý život, keď bol človekom. Spomienky a spomienky na spomienky sú jedným z kľúčových motívov Agualusovho románu. Spomienky na skutočné udalosti i spomienky klamlivé, ktoré si naša pamäť osvojí. Gekónov spolubývajúci a partner v rozhovoroch Félix Ventura si z dotvárania cudzích spomienok a cudzej minulosti vytvoril živnosť. A popritom, poznačený profesionálnou deformáciou, pretvára aj vlastné spomienky. Až do tej miery, že na konci celým jeho príbehom prenikne neodstrániteľná neistota. Na tom však nezáleží, veď to, čo je falošné, často pôsobí pravdivejšie ako skutočnosť.autor/autori: Agualusa, José Eduardovydal: Slovart, 2008číslo produktu: 10074808dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Coupland, Douglas: Eleanor Rigby
popis: Dielo súčasného kanadského autora, ktoré kritika vyzdvihuje ako jeden z najlepších románov 21. storočia, je čítanie plné nečakaných prekvapení. Liz Dunnová, podobne ako Eleanor Rigby z rovnomennej piesne Beatles, patrí k ľuďom, ktorí sa musia vyrovnávať so samotou. Až kým jedného dňa nezazvoní telefón, ktorý môže zmeniť celý jej život.autor/autori: Coupland, Douglasvydal: Slovenský spisovate, 2006číslo produktu: 10075423dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Pilcherová, Rosamunde: Kvety v daždi
popis: Obľúbená ženská autorka sa opäť vracia do Škótska s jeho čarovnou scenériou, kde prežívajú svoje radostné i menej radostné osudy jej hrdinky. Ako zvyčajne do ich života nečakane zasahuje zmena, či si sem len odskočili z rušného veľkomesta, alebo tu žijú odjakživa. A táto zmena väčšinou súvisí s najmocnejším ľudským citom - s láskou.autor/autori: Pilcherová, Rosamundevydal: Slovenský spisovate, 2006číslo produktu: 10075430dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Jirásek, Alois: Filosofská historie
autor/autori: Jirásek, Aloisvydal: SNKLHU, 1958číslo produktu: 10075583dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Fleming, Ian: Diabol sa postará
popis: Bond je späť–¦ Nová kniha populárnej série o kultovom špiónovi Jamesovi Bondovi s názvom Diabol sa postará má svetovú premiéru v máji 2008. Vychádza pri príležitosti oslavy stého výročia od narodenia pôvodného spisovateľa bondoviek Iana Fleminga. Sebastian Faulks, autor najnovšieho príbehu, nadviazal na Flemingov odkaz a zobrazenie Jamesa Bonda z posledných románov Dych života a Chobotnička. Diabol sa postará je zasadený do odbobia studenej vojny. Zobrazuje pôvab, napätie, vzrušenie, ktoré sa očakáva od dobrodružstiev prepojených s Bondom–¦ Jamesom Bondom. autor/autori: Fleming, Ian; Faulks, Sebastianvydal: Slovart, 2008číslo produktu: 10075839dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Hindák, František: Colour Atlas of Cyanophytes
autor/autori: Hindák, Františekvydal: Veda, 2008číslo produktu: 10206555dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
49,99 €
Horák, Jiří: Československá vlastivěda
Řada II. Národopisautor/autori: Horák, Jiří; Chotek, Karl; Matiegka, Jindřichvydal: Sfinx, 1936číslo produktu: 10207664dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
49,99 €
Gutherz, Harald Peter: Opereta
Historický románautor/autori: Gutherz, Harald Petervydal: Tibor Hradecký, 1997číslo produktu: 10171812dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Bodor, Ádám: Zóna Sinistra
popis: Kniha maďarského autora Ádáma Bodora je vášnivá aj chladná, poetická i surová, tajomná aj pochmúrna. Jej hlavným protagonistom je človek bez koreňov, tulák bez identity a domova. Príbeh knihy Vás poznači, je presvedčivý, realistický a miestami až magický. Zóna Sinistra sa považuje za jeden z najvýznamnejšich knižných činov 90-tych rokov v Maďarsku.autor/autori: Bodor, Ádámvydal: Slovart, 2003číslo produktu: 10076666dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Barstow, Stan: Niečo ako láska
autor/autori: Barstow, Stanvydal: Tatran, 1966číslo produktu: 10024257dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Spencer, John: Paranormální jevy
Moderní pohledautor/autori: Spencer, Johnvydal: Etna, 1993číslo produktu: 10018069dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Smithová, Deborah: Zradná krása
autor/autori: Smithová, Deborahvydal: Aktuell, 1998číslo produktu: 10014095dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Erben, Václav: Paměti českého krále Jiříka z Poděbrad
autor/autori: Erben, Václavvydal: Svoboda, 1989číslo produktu: 10179997dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Burrowesová, Grace: Láska ťa vylieči
popis: Po očarujúcej romanci Načúvaj môjmu srdcu pokračuje populárna séria o šľachtickom rode Windhamovcov ďalším pútavým ľúbostným príbehom. Devlin Saint Just, nemanželský syn vplyvného vojvodu, sa pokúša zbaviť ťaživých spomienok na vojnu vo svojom yorkshirskom sídle. Namiesto pokojného života na vidieku ho však čaká nekonečný boj so služobníctvom, s vlastnou povahou a najmä s pôvabnou Emmaline Farnumovou, ktorá vytrvalo odoláva jeho dvoreniu. Ak si ju chce získať, musí rozlúštiť záhadu jej tajomnej minulosti, no zdá sa, že prvý raz v živote natrafil na rovnocenného súpera...autor/autori: Burrowesová, Gracevydal: Slovenský spisovate, 2014číslo produktu: 10199024dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Jeni, Kurt: Prestavby domov
Prestavby, nadstavby, prístavby - nadčasové, moderné, svojskéautor/autori: Jeni, Kurtvydal: Ikar, 1998číslo produktu: 10192938dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €