Fulghum, Robert: Tretie želanie
Svedokpopis: Jedna žena a dvaja muži: svetobežná Američanka Alica - ako tajomná femme fatale s bielymi vlasmi, Američan Max- Pol Millay, ktorý sa ocitol na križovatke života ako autor Krétskej kroniky, rodený Grék s anglickým pasom i domovom Alex Evans so šašovským nosom - to sú traja protagonisti netradičného románu, ktorý sa odohráva na mýtami opradenej Kréte a aj vo vlakoch a na železničných staniciach, kde dochádza nielen k priesečníku tratí, ale aj ľudských osudov, pretože ak ľudia vyrazia na cesty, udalosti sa dávajú do pohybu - cesta je najbežnejšou metaforou ľudského života. Aby ste nemuseli hádať, Robert Fulgham sa najväčšmi stotožňuje s postavou Alice.autor/autori: Fulghum, Robertvydal: Argo, 2005číslo produktu: 10069841dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,99 €
Monyová, Simona: Střípky z ložnic
popis: Ve Střípkách z ložnic se dočtete, jak se změní vztah, když se z manželských ložnic namísto milostných vzdechů začne ozývat dětský pláč.autor/autori: Monyová, Simonavydal: Mony, 2006číslo produktu: 10077307dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bohnenberger, Friedrich: Die Bedeutung der ostwaldschen Farbenlehre
autor/autori: Bohnenberger, Friedrichvydal: Tübingen, 1924číslo produktu: 10209065dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Autieri, Stefano: Meditace
popis: Meditace - Jak vstoupit do kontaktu s vlastním Já a dosáhnout harmonie a vnitřní rovnováhy. První část knihy přináší přehled hlavních směrů, nejuznávanějších technik a velkých novodobých Mistrů. Druhá část čtenáře krok za krokem vede při vykonávání očistných, dechových a koncentračních cvičení. Vysvětlující poznámky, úryvky z klasických děl a bohatá bibliografie pak umožní případným zajemcům dále prohloubit znalosti o tomto tématu. autor/autori: Autieri, Stefanovydal: Levné knihy, 2009číslo produktu: 10094025dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Pavlát, Leo: Osem svetiel
autor/autori: Pavlát, Leovydal: Východoslovenské v, 1993číslo produktu: 10210818dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Tymich, Jaroslav: Povídky z Brownfieldu
popis: Elektronika postupně ovládá řízení výroby, ale člověka nelze zcela nahradit. Atmosféru ve firmě tvoří lidé a na nich stojí a padá i úspěch společnosti. Díky lidem podnik žije, má svá pravidla, své zákony. Díky lidem je továrna šťastná nebo nešťastná, má naději nebo ne. Každá z dvaceti sedmi povídek obsahuje snímek ze života jednoho pracovníka ve výrobním podniku. Ze střípků těchto náhledů je možné složit obrázek celé společnosti, protože všichni pracovníci se podílejí na jejím celkovém výsledku, ale v první řadě do zaměstnání chodí žít své životy. autor/autori: Tymich, Jaroslavvydal: Naše vojsko, 2020číslo produktu: 10210550dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
George, Nina: Levanduľová izba
autor/autori: George, Ninavydal: Remedium, 2014číslo produktu: 10214178dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Procházka, Jan: Kočár do Vídně; Svatá noc
autor/autori: Procházka, Janvydal: Československý spi, 1991číslo produktu: 10214199dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Bek, Jindřich: Atlas lokomotiv 4.
Úzkorozchodné lokomotivy a lokomotivy soukromých drahautor/autori: Bek, Jindřichvydal: Nadas, 1982číslo produktu: 10214201dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Johnson, Ron: Ako zostaviť dobrý podnikateľský plán
za 7 dníautor/autori: Johnson, Ronvydal: Open Windows, 1997číslo produktu: 10203310dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Votruba, Josef: Stoj! Pozor! Voľno! - Chodec
pre 3. ročník základnej školyautor/autori: Votruba, Josefvydal: SPN, 1980číslo produktu: 10192879dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Horowitz, Anthony: Stormbreaker
Alex Rider 1popis: Meet Alex Rider, the reluctant teenage spy. When his guardian dies in suspicious circumstances, fourteen-year-old Alex Rider finds his world turned upside down. Within days he's gone from schoolboy to superspy. Forcibly recruited into MI6, Alex has to take part in gruelling SAS training exercies. Then, armed with his own special set of secret gadgets, he's off on his first mission. But Alex soon finds himself in mortal danger. It looks as if his first assignment may well be his last...autor/autori: Horowitz, Anthonyvydal: Walker Books, 2005číslo produktu: 10212733dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Water-Soluble Polymers
Beauty with Performancepopis: This 23-chapter book gives a detailed description of important advances in inversion emulsion polymerization of synthetic watersoluble monomers, of the solution properties of some important carbohydrate polymers, and recent advances in the characterization of water-soluble polymers by chromatographic and nuclear magnetic resonance techniques. The rheology and adsorption of water-soluble polymers are discussed with respect to their influence on application performance. The polymers of choice in specific applications are discussed with respect to their performance in water treatment, petroleum recovery (drilling, fracturing, and secondary recovery), and waterborne coating formulations. The comprehensive nature of this book should provoke insights for future fundamental research in the area of water-soluble polymers.autor/autori: kolektív autorov; Glass, J. E.vydal: American Chemical So, 1986číslo produktu: 10206283dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Cookson, Paul: Ha! Ha! 100 Poems To Make You Laugh
autor/autori: Cookson, Paulvydal: Macmillan Children's, 2001číslo produktu: 10206986dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Nezval, Vítězslav: Básnik v množném čísle
Výbor z poezieautor/autori: Nezval, Vítězslavvydal: Československý spi, 1986číslo produktu: 10199858dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Jarkovská, Erika: Mŕtvi nemôžu milovať
popis: "Hovorí sa, že keď je somárom príliš dobre, idú sa kĺzať. O tom niečo viem. S mojím mužom Cyrom sme sa jedného dňa rovnako ako tie somáre ocitli na klzisku", tvrdí v úvode Heda Záborská, rozprávačka príbehu. S manželom a dvomi dospelými dcérami žijú bežný život plný obyčajných starostí. Ale iba do chvíle, pokým sa Heda nerozhodne dostať naspäť peniaze od bývalého milenca, ktoré mu požičala. Namiesto toho sa stane svedkom jeho vraždy. Vtedy sa spúšťa reťaz udalostí, ktoré v priebehu jedného roka zmenia Hedin život a vyústia do prekvapujúceho rozuzlenia. Pretože povedané slovami hlavnej hrdinky:"Šťastné obdobie, kedy človek verí, že nič zlé sa mu nemôže stať, skončí, keď pochopí, že sa mu môže stať všetko." autor/autori: Jarkovská, Erikavydal: Bestseller, 2015číslo produktu: 10198091dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Zelinová, Hana: Hodina zažíhania sviec
autor/autori: Zelinová, Hanavydal: Východoslovenské v, 1979číslo produktu: 10182527dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Vailland, Roger: Zákon
autor/autori: Vailland, Rogervydal: Slovenský spisovate, 1959číslo produktu: 10182561dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Bauer, Ljudevit: Paroloď Kolombína
autor/autori: Bauer, Ljudevitvydal: Mladé letá, 1983číslo produktu: 10021706dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Friesenová, Ute: Detský lexikón krajín
popis: Detský lexikón krajín pozýva všetky deti od 6 do 10 rokov na dobrodružnú cestu okolo sveta. Prehliadka sa začína v Európe, odkiaľ "túlavé topánky" malých cestovateľov povedú cez Áziu, Austráliu a Oceániu, Ameriku a Afriku až do polárnych oblastí - z jednej krajiny do druhej. Lexikón nie je len súbor máp a suchopárnych údajov. Možno sa v ňom dozvedieť veľa zaujímavostí, napríklad ako žijú deti v iných krajinách, ako chodia do školy, ako sa hrávajú... - Okolo 300 rubrík o krajine s lietadielkom, ktoré ťahá za sebou štátnu vlajku, s údajmi o rozlohe štátu, počte obyvateľov, úradných i hovorových jazykoch. V ďalších rubrikách nájdu deti aj recepty, návody na hry a iné cenné podrobnosti, ale i podnety na hlbšie skúmanie. - Okolo 150 názorných máp a množstvo fotografií vyvoláva túžbu po ďalších informáciách. - Tematické strany rozširujú zorný uhol - mladí čitatelia sa dozvedia, prečo je pre mnohé deti v Južnej Amerike jediným domovom ulica, ale i to, ako sa im na nej žije, alebo o vyučovaní v afrických dedinských školách. - Mapy, obrázky a texty posudzovali deti z nemeckých základných škôl, vyjadrovali sa, či sú vhodné a najmä zrozumiteľné. Svojimi podnetmi a pripomienkami prispeli k zlepšeniu lexikónu. autor/autori: Friesenová, Ute; Würmli, Marcusvydal: Ikar, 2006číslo produktu: 10097705dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Schrader, Herbert L.: Osmý den stvoření
popis: Kniha H. L. Schradera, která už v západním Německu vyšla v několika vydáních, nabízí čtenáři s velkou pohotovostí pohled na uzlové body dnešní vědy: elektronické počítače, kybernetiku, genetiku, fyziologii, biochemii, transplantační imunologii a chirurgii, astrofyziku, kosmické lety a geologii. I když by se samozřejmě dalo také vypočítat, co tento výběr pomíjí, má několik velkých předností: autor nikde neustupuje z čelné fronty dnešní vědy, je věcný, nebeletrizuje, nepokouší se zevrubně vykládat principy, s nimiž soudobá věda pracuje (což vede zpravidla k vulgarizaci a je jedním z největších úskali popularizace), ale místo toho podává logicky a zajímavě seřazené informace a pokouší se postihnout společenské důsledky vědeckého pokroku.autor/autori: Schrader, Herbert L.vydal: Odeon, 1967číslo produktu: 10212308dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Trollope, Joanna: The Soldier's Wife
popis: The soldiers are coming home - after six months in Afghanistan. Surely being reunited with their wives and girlfriends and families will be heaven, after the hell they have been through. When Dan Riley returns to his adored wife, Alexa, and their children, his Army life still comes first. Alexa thought she was prepared to help him, and the whole family, to make the transition to normal life again - but no-one had told her how lonely and near impossible the task would be. Does marrying a soldier always have to mean that you are not marrying a man, but a regiment?autor/autori: Trollope, Joannavydal: Black Swan, 2012číslo produktu: 10212709dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Child, Lauren: Take your last breath
Ruby Redfort 2popis: What would you do if you were a thirteen-year-old girl and a secret agency asked you to become their ace code-cracker …?autor/autori: Child, Laurenvydal: HarperCollins, 2015číslo produktu: 10212714dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Fowke, Bob: Branky, body, bobule
popis: Od prvních her v řecké Olympii až po Sydney 2000. Máte možnost dozvědět se všechno o minulosti, současnosti a budoucnosti her i s pikantními podrobnostmi, které vám v televizi neřeknou.autor/autori: Fowke, Bobvydal: Fragment, 2001číslo produktu: 10043025dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
kolektív autorov: Autor a subjekt
popis: Monografia venovaná jednému z nosných literárnoteoretických pojmov je výsledkom diskurzu deviatich renomovaných slovenských literárnych vedcov o fenoméne autorského subjektu. Dôslednou textovou analýzou zameranou na konštitutívne prvky autobiografie odkrývajú nevdojak mentalitu autorskej osobnosti, jej názorové postoje i životné peripetie. Monografia vypovedá mnohoznačne o dobovej literárnej kultúre a estetickom vkuse a jej jedinečnosť spočíva tiež v inovatívnosti jednotlivých interpretačných výkonov. autor/autori: kolektív autorov; Schmarcová, Ľubicavydal: Literárne informač, 2016číslo produktu: 10195547dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Mozzarella kuchařka
Vaření s bílým zlatemautor/autori: kolektív autorovvydal: Tre Torri, 2013číslo produktu: 10043305dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Browser, Eduard: Náboženství z opačného břehu
popis: Zákony přírody a logiky v podání Bible - Vznik vesmíru a člověka - Kdy se to všechno podle Bible stalo? - Souvislost Bible s jinými mytologiemi - Potopa světa - Mýty o stvoření - Od mytologie k organizovanému náboženství - Bible (a nikoli to, co z ní chtějí někteří udělat) - Proč lidé věří v nadpozemské bytosti a jejich moc nad člověkem? - Ježíš Kristus - historie, nebo legenda? - Vzestup moci křesťanství k neomezené totalitární autokracii a mociautor/autori: Browser, Eduardvydal: Eko-konzult, 2003číslo produktu: 10054033dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Joachim, Václav: Jak hospodaří obec
autor/autori: Joachim, Václavvydal: Státní nakladatels, 1924číslo produktu: 10208923dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Smith, Karen: Massage
Die besten Techniken von Kopf bis Fussautor/autori: Smith, Karenvydal: Bassermann, 2012číslo produktu: 10203828dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Harrisová, Joanne: A Cat, a Hat and a Piece of String
popis: Stories are like Russian dolls; open them up, and in each one you'll find another story. Come to the house where it is Christmas all year round; meet the ghost who lives on a Twitter timeline; be spooked by a newborn baby created with sugar, spice and lashings of cake. Conjured from a wickedly imaginative pen, here is a new collection of short stories that showcases Joanne Harris's exceptional talent as a teller of tales, a spinner of yarns. Sensuous, mischievous, uproarious and wry, here are tales that combine the everyday with the unexpected; wild fantasy with bittersweet reality. autor/autori: Harrisová, Joanne; Harris, Joannevydal: Black Swan, 2012číslo produktu: 10212087dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €