Fořt, Petr: Aby nám všem chutnalo
popis: Je správný způsob stravování pojistkou dobrého zdraví? Odborník na výživu nám poutavou a mnohdy vtipnou formou vysvětlí, jak souvisí výživa a mnohé civilizační nemoci. Dozvíme se, co je očistná a protiplísňová dieta a kdy obezita zvyšuje riziko zdravotních problémů nebo předčasného úmrtí. Poznáme, zda komerční redukční diety nebo hladovka jsou smysluplnou záležitostí. Zajímavou kapitolou jsou výživová specifika pro ženy a muže. Rozhodně nás potěší, že můžeme stárnout zdraví, aktivní a potřební pro společnost, budeme-li dodržovat stravovací režim.autor/autori: Fořt, Petrvydal: Ikar, 2011číslo produktu: 10188367dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Heinrich, Július: Vlastnosti tekutín
popis: Medzimolekulové sily; Kritické sily; Stavové správanie; Tlak nasýtenej pary; Výparné teplo; Mólová tepelná kapacita; Viskozita; Tepelná vodivosť; ...autor/autori: Heinrich, Júliusvydal: Alfa, 1980číslo produktu: 10096774dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Pink, Daniel H.: Úplně nová mysl
Proč budoucnost patří pravým hemisférámpopis: Úplně nová mysl seznamuje čtenáře s množstvím smělých počinů – od klubu smíchu v Bombaji přes designérskou školu v chudinské čtvrti až po návod, jak rozpoznat neupřímný úsměv – a nabízí nový, provokativní pohled na budoucnost, která už se stala přítomností. Daniel Pink na základě výzkumů z celého vyspělého světa předkládá čtenáři šest bytostně lidských schopností, které jsou nezbytné pro profesní úspěch i osobní naplnění, a prozrazuje, jak se jim naučit.autor/autori: Pink, Daniel H.vydal: Ideál, 2008číslo produktu: 10092355dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Coben, Harlan: Nikomu nič nepovedz
popis: Doktor Beck dostáva čudnú správu o záležitosti, o ktorej vedela iba jeho mŕtva žena Elizabeth. Pred ôsmimi rokmi mu za dramatických okolností uniesli manželku, ktorej telo identifikoval jej otec v márnici. Po rokoch sa na pozemku jeho svokra nájdu dve mŕtvoly mužov a začína sa kolotoč, keď Becka prenasleduje nielen polícia, ktorá ho podozrieva z vraždy manželky, ale aj najatí vrahovia.autor/autori: Coben, Harlanvydal: Ikar, 2002číslo produktu: 10164884dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Šnircová, Jana: Finančno-ekonomická analýza podniku
autor/autori: Šnircová, Jana; Zalai, Karol; Kalafutová, Ľudmilavydal: Sprint, 1997číslo produktu: 10199036dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Galland, Georg: Die Renaissance in Holland
in ihrer Geschichtlichen hauptentwicklungautor/autori: Galland, Georgvydal: , 1882číslo produktu: 10209064dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
29,99 €
: The Great Wall
autor/autori: vydal: Art Photog Publ, 2001číslo produktu: 10209697dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Deneš, Ladislav: Dukla
Symbol večnej slávyautor/autori: Deneš, Ladislavvydal: Osveta, 1983číslo produktu: 10210814dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Everest
Prvá československá expedícia na najvyššom vrchu svetaautor/autori: kolektív autorov; Kele, Františekvydal: Olympia, 1986číslo produktu: 10019278dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Brůhová, Milena: Potmě a potichu
popis: Potmě a potichu (návod na dokonalou vraždu) - tak zněl název ztraceného rukopisu, po němž marně pátrají vyšetrovatelé pražšké kriminálky, major Valenta a jeho mladší kolega, kapitán Novák. Sektáváme sa s nimi už ve dvanácte detektivce Mileny Brůhové - tentokrát sledujeme jejich náročnou práci při vyšetřovaní vraždy, jejíž pachatel zůstává neodhalen až do posledního okamžiku...autor/autori: Brůhová, Milenavydal: Československý spi, 1987číslo produktu: 10026044dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Vátsjájana, Mnich: Kámasútra
aneb Poučení o rozkošiautor/autori: Vátsjájana, Mnichvydal: Cosmopolitančíslo produktu: 10016060dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Korec, Ján Chryzostom: Od barbarskej noci, listy z väzenia
autor/autori: Korec, Ján Chryzostomvydal: Lúč, 1991číslo produktu: 10008551dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Frankl, Peter: V mene krvi
popis: Román V MENE KRVI je ságou židovskej rodiny Schwarzovcov, ktorá na pozadí historických súvislostí v priebehu niekoľkých storočí zachytáva okamihy, ovplyvňujúce životy jej príslušníkov. Košatý príbeh je plný dramatických zvratov, nádejí a sklamaní, úspechov či pádov, šťastných i tragických osudov jednotlivých protagonistov od druhej polovice 17. storočia do medzivojnového obdobia 20. storočia v rámci stredoeurópskeho priestoru. Pod vplyvom okolností boli Schwarzovci z generácie na generáciu nútení hľadať miesto na pokojný život vždy v nových lokalitách vtedajšej monarchie, no odchody a úteky im riešenie nepriniesli. Rodinné putovanie sa uzavrelo až tam, kde pred dávnymi rokmi začalo: v Palestíne.autor/autori: Frankl, Petervydal: Artis Omnis, 2016číslo produktu: 10201198dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Kotleta, František: Temné časy
Antologie temné fantastikypopis: Temná fantasy může být mnohem rozmanitější, než si vůbec čtenář dokáže představit, takže povídky uvedené v této knize je lépe označit jako temnou fantastiku. Nečekejte tedy žádné udatné rytíře v zářících zbrojích, kteří zachraňují panny v nesnázích jen pro pocit z dobře vykonané práce. A už vůbec ne něco jako happyend. Hrdinové následujících příběhů jsou obvykle rádi, když se jim podaří přežít další den bez toho, že by je někdo bodl do zad či zavedl do smrtící pasti. A aby se to nestalo, musí být pořádně tvrdí a drsní nejen k sobě, ale hlavně k ostatním. Laskavý čtenář sám posoudí, jak se s tímto zadáním popasovali autoři Bill King, Martin D. Antonín, Lucie a Petra Lukačovičovy, Rastislaw Weber, Petr Schink, Jan Galeta, Míla Linc a dokonce také František Kotleta. autor/autori: Kotleta, František; Linc, Míla; Antonín, Martin D.; King, William; Schink, Petr; Lukačovičová, Petra; Galeta, Jan; Weber, Rastislav; Lukačovičová, Lucievydal: Fantom Print, 2012číslo produktu: 10056306dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Frankl, Peter: Rekapitulácia
autor/autori: Frankl, Petervydal: 7 Plus, 2000číslo produktu: 10056268dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
DeFelice, Jim: Tajný trumf
autor/autori: DeFelice, Jimvydal: Naše vojsko, 2004číslo produktu: 10055778dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Iwanicki, Eugeniusz: Nepřítel soudruha Stalina
Vzpomínky z Kazachstánu 1940-1946popis: Eugeniusz Iwanicki sepsal své vzpomínky na dětství prožité v Kazachstánu po téměř 50 letech. Kniha popisuje těžké životy polských vojáků v Rudé armádě i obyčejných lidí, kteří se dlouho nemohli vrátit do vlasti.autor/autori: Iwanicki, Eugeniuszvydal: Naše vojsko, 2012číslo produktu: 10055741dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Coelho, Paulo: Pátá hora
popis: V nejnovějším románu se Paulo Coelho vrací do středověké Fénicie, aby na příběhu izraelského proroka Eliáše sledoval jeden výjimečný lidský osud od propasti nevyhnutelné tragédie až k odhodlání volit si svou vlastní cestu životem a přijmout za ni odpovědnost. Na Blízkém východě,kde se od pradávna mísily mnohé kultury, kudy na křižovatce cest táhla ničivá vojska asijských a afrických velmocí a kde probíhaly dalekosáhlé historické děje, dojde v kratičkém úseku jediného bytí k setkání muže a ženy a ke konfrontaci jejich víry, lásky, pochybností a naděje v čase bouřlivých událostí.autor/autori: Coelho, Paulovydal: Argo, 1999číslo produktu: 10055172dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Skácelová, Radka: Manželství a jiné pohromy
autor/autori: Skácelová, Radkavydal: Triton, 2002číslo produktu: 10054112dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Lovricová, M. R.: Karneval
popis: Benáky roku 1782. Cecilia trinásťročná dcéra dôstojného kupca Cornara, vyskakuje nahá z okna svojej izby do náručia Giacoma Casanovu. Len jeho kocúr, ktorý ju vylákal z domu vie, prečo práve ona sa stala poslednou veľkou láskou vyhláseného zvodcu...autor/autori: Lovricová, M. R.vydal: Ikar, 2003číslo produktu: 10054016dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Quinnová, Julia: Ten Things I Love About You
popis: Sebastian Grey is in limbo. He is the heir presumptive to the Earl of Newbury, unless the current earl, a widower, can find a bride who will bear him a son. Newbury is in his sixties and somewhat portly, but as an earl he's considered quite a catch. Sebastian, on the other hand, is twenty-nine and extremely handsome, but is in no hurry to find a wife. Annabel Winslow, a country girl through and through, has received an offer to go to London for the season. The eldest of a family of eight, she knows that a good marriage is the only thing that can save her family from ruin. After a few weeks in town, Annabel attracts the attention of the Earl of Newbury. The thought of submitting to him makes her skin crawl, but she is practical and determined to do her duty. Even when Sebastian Grey comes on the scene ... autor/autori: Quinnová, Julia; Quinn, Juliavydal: Piatkus, 2010číslo produktu: 10208963dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Zuchardt, Karl: Zemři, blázne
autor/autori: Zuchardt, Karlvydal: Práce, 1973číslo produktu: 10019551dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Hooperová, Kay: Poslední sbohem
popis: Hrdinka románu pátrá po záhadných dlužnících jejího zesnulého otce, kteří jí s největší pravděpodobností usilují o život. Pomalu rozplétá tajemství minulosti. Ukazuje se, že smrt otce byla naplánovaná a její mrtvý snoubenec se jí neustále zjevuje ve snu. Kolem je tolik divných lidí. Koho se má bát a komu věřit?autor/autori: Hooperová, Kayvydal: Ottovo nakladatelstv, 2000číslo produktu: 10041212dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Child, Lee: The Hard Way
Jack Reacher 10popis: Late at night, a New York café. Jack Reacher orders coffee in a cup made of foam, not china. So he can move on at a moment's notice. He owns nothing, carries less. He has never met a woman who saidno. Or a case he couldn't solve. But now Reacher faces a new case so disturbing that the truth eludes him. He has to sweat the details and work the clues. Doing it the hard way. Until what started on a busy New York street explodes three thousand miles away, in the sleepy English countryside. With Reacher striding alone in the shadows. Armed and dangerous.autor/autori: Child, Leevydal: Bantam Books, 2007číslo produktu: 10208860dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Christie, Agatha: Taken at the Flood
Hercule Poirot 27popis: The unfortunate Gordon Cloade's fortune, to be precise. Killed in a bombing raid during London's Blitz, his entire fortune has passed to his young wife, the former Mrs Underhay. Gordon's blood relatives are less than happy, however - so, it seems, are the spirits' who have communicated their doubts to Hercule Poirot. Caught between a fortune and some hard-up relations, Poirot must do all he can to prevent Rosaleen joining her detractors on the other side'... autor/autori: Christie, Agathavydal: HarperCollins Publis, 2002číslo produktu: 10208861dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
-: Prírastky úžitkového umenia a designu v rokoch 1975-1985
autor/autori: -vydal: Tatran, 1986číslo produktu: 10022911dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,32 €
Sanborn, Mark: You Don't Need a Title to be a Leader
How Anyone, Anywhere, Can Make a Positive Difference popis: In this powerful follow-up to The Fred Factor, world-renowned motivational speaker Mark Sanborn explains how each of us can be a leader whatever we do – regardless of our title or position. He sets down the key skills that genuine leaders have mastered, and encourages us all to apply them, wherever we may be in the pecking order. Genuine leaders: -- Plan ahead, thinking about where they´re heading before they begin. -- Are terrific at communicating as well as listening. -- Care about the success of the entire team and look for ways to encourage useful contributions from everyone. By following Mark Sanborn´s advice you can take control of your life, seize new opportunities, and maybe even make the world a little better. And you don´t need a title to do it.autor/autori: Sanborn, Markvydal: Rh Business Books, 2006číslo produktu: 10186300dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Fiallo, Delia: Esmeralda
autor/autori: Fiallo, Deliavydal: Cesty, 1999číslo produktu: 10004479dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Mörike, Eduard: Halb ist es Lust, halb ist es Klage
autor/autori: Mörike, Eduardvydal: Reclam, 1983číslo produktu: 10204499dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
nešpecifikovaná lokalita
2,99 €
Souvestre, Pierre: Nočný fiaker
Fantomasautor/autori: Souvestre, Pierre; Allain, Marcelvydal: Tatran, 1973číslo produktu: 10014208dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €