Svetelná LED reklama panel na bežiaci text 168x72
Svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 168 x 72 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvoj-troj-štvorriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2-3-4 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 64cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 180W, váha: 18kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť (router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m). Všetky LED panely z našej výroby sú ovládané cez Wi-Fi. Pomocou týchto rozhraní sa dá jednoducho a ľubovoľne často editovať zobrazenie alebo nastavenia. Tento spôsob ovládania využíva vnútornú pamäť LED panela. Nahratý súbor sa prehráva z vlastnej pamäte LED panela. Výhodou je, že LED panel nevyžaduje neustále pripojenie notebooku / PC a taktiež si uchová nastavenia aj po odpojení od elektrickej energie. PRVÉ NAPROGRAMOVANIE PANELA reklamným textom podľa vášho želania JE ZADARMO. Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka Kvôli rozmerom tento panel nezasielame kurierom, možný len osobný odber. Vyrábame LED PANELY podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
920 €
3-farebná svetelná Led reklama WiFi komunikácia
Nová 3-farebná svetelná programovateľná LED reklama - panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 105 x 25 x 9cm. Priťahuje pohľady aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc, veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 20W, váha: 5kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z notebooku alebo mobilu prenesie do panela cez vlastnú WIFI sieť. Router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m. Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nová s dokladom + záruka Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
200 €
3-farebná svetelná reklama LED panel 197 x 55cm
3-farebný svetelný programovateľný LED panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 197 x 55 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 46cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 180W, váha: 20kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Panel je vodeodolný, vhodný aj pre vonkajšie použitie. NOVÝ s dokladom + ZÁRUKA! Dobierka: 25 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame LED PANELY aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB - 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
650 €
3,6L benzínová nádrž na motor generátor a pod.
Benzínová nádrž na motor, generátor a pod. Objem: 3,6L. Nová Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Zachovalý cestný trekingový RETA 18" rám 28"kolesá
Zachovalý cestný trekingový bicykel RETA PEACOCK. 18” odľahčený CrMo HI-TEN rám pre výšku postavy: 160 - 175 cm. 28" kolesá, plášte: 700x35C. V-brzdy. Radenie prevodov na riadítku: SACHS INDEX. 3x7 prevodov. Prešmykač: SHIMANO. Zadná prehadzovačka: SACHS TOPEX. Odrazky v kolesách. Plastové blatníky. Zadný batožinový nosič. Držiak na fľašu. Stojan. Zvonček. Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, 100%-ný stav, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
Stojanový ventilátor so zvlhčovačom vzduchu 75W
Ventilátor + zvlhčovač vzduchu + diaľkový ovládač MIST FAN. Nemecká technológia s nízkou spotrebou a výkonným ventilátorom. Ventilátor sa môže používať samostatne alebo so zahmlievaním vody - pary. Vhodný do miestností do 20 m². Všetky funkcie môžu byť použité nezávisle od seba. 90° oscilácia alebo vypnutie. 3 rýchlosti vzduchu a 3 kategórie: normálna prevádzka, režim prirodzeného vetra a režim spánku Nepretržitá prevádzka alebo nastavenie cez časovač na rôzne časové pásma: od 0,5 hod do 7,5 hod. Automatické vypnutie. Príkon 75 W. LED kontrolky. Rozprašovač vody - jednoduché plnenie do 3 litrovej nádrže na studenú vodu., spotreba max. 200 ml/hod. Môžu sa použiť aj aromatické esenciálne oleje. Diaľkové ovládanie. Priemer ventilátora: 37 cm, ktorý môže byť naklonený pre cielený výkon. Celková šírka: 45 cm, výška: 105 cm. Ventilátor: vypínateľná oscilácia (otáčanie) nastaviteľný uhol sklonu kovová ochranná mriežka diaľkový ovládač elektronický časovač – 0,5 – 7,5 hod 3 rýchlosti 2 prednastavené módy chladenia – zmena rýchlosti vo vopred nastavených časových intervaloch LED kontrolky Zvlhčovač vzduchu:je možné používať aj samostatne ultrazvuková technológia odnímateľná 3 l nádržka na vodu na ľahké naplnenie pre miestnosti s plochou 20 m² výkon zvlhčovača 0,2 l / h nastaviteľný výkon – 3 úrovne vyústenie zvlhčovača priamo do krytu ventilátora Nový, original zabalený. Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
75 €
Atraktívna dekoračná figurína výška: 95 cm
NOVÁ dekoračná figurína: černoch so sudom, do ktorého je možné vkladať napr. rôzne kvetinové ozdoby. Výška: 95 cm, ručne maľovaný, materiál: syntetická živica. Atraktívna dekorácia do predajní, butikov, barov, kaviarní, reštaurácií a pod. Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
90 €
7Seven-T cestný bicykel Nový
Nový cestný bicykel cross country 7Seven-T. 19” oceľový rám, pre výšku: 163-172cm, nosnosť: 100kg. 26” kolesá z ľahkých zliatin, plášte rozmery: 26 x 1,95. 3x6 prevodov Páčkové radenie prevodov Falcon. Prešmykač: Falcon. Prehadzovačka: Power Index. Predstavec riadidla: Kalin. Predná + zadná V-brzda Saccon. Plechové blatníky. Predné Led svetlo s batériami. Stojan. Zadný batožinový nosič. Odrazky na ráme aj v kolesách. Všetko presne podľa obrázkov. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
180 €
Výkonný krovinorez MAJSTER 3,8 kW s príslušenstvom
NOVÁ výkonná ručná benzínová motorová kosačka krovinorez MAJSTER s bohatým XXL príslušenstvom. Príslušenstvo: 0,5L POLOSYNTETICKÝ 2T olej do benzínu Veľmi dôležitou podmienkou je zábeh nových motorov. Preto pre prvé spustenia pridávame 0,5L špeciálny vysokokvalitný červený POLOSYNTETICKÝ TC 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi. Olej je dokonale miešateľný s palivom, čo zaisťuje vysokú ochranu pred usadeninami uhlíka. Zábeh nového motora je rozhodujúci. 2ramenný profesionálny postroj x 1 ks profesionálna hlavica pre nízku a stredne vysokú trávu x 2 ks zastrihávač s vlascom x 1 ks pre nízku trávu vlasec 15 m, 2,0 mm x 1 ks vlasec 50m, 2,0mm x 1ks chrániaci štít ​​na tvár so sieťkou x 1 ks sada kľúčov x 1 ks nádoba na prípravu palivovej zmesy x 1 ks 3-zubý sekací nôž pre vysokú a hustú trávu x 1 ks pílový kotúč pre vysokú trávu, kríky a drevené porasty x 1 ks držiak na stenu na zavesenie kosy aby nezaberala veľa miesta x 1 ks TECHNICKÉ ÚDAJE: Motor - 2-taktný vzduchom chladený Valec - pochrómovaný Maximálny výkon motora: 5,2 KM = 3,8 kW Zdvihový objem: 52 cm3 Pohon: odstredivá spojka Maximálne otáčky motora - 9500 ot./min. Pevná hlavná trubica - rameno s priemerom 28 mm Hmotnosť - cca 8 kg Dĺžka ramena - 150 cm Celková dĺžka - 185cm Priemer záberu struny - 42 cm Odporúčaný priemer struny - 2,4 mm Rozmery pílového aj 3-ramenného kotúča: 255 mm x 1,6 mm x 25,4 mm Priemer rezu: 255 mm Zmiešavaci pomer palivovej zmesi benzín:olej 40:1 (do 1L 100 oktánového benzínu pridať 25ml 2T oleja). Palivová nádrž - 1,4L VEĽMI DÔLEŽITÉ: Sada obsahuje veľa skrutiek na zostavenie kosy. Na montáž krytu spojky na motor použite skrutku s dĺžkou maximálne 26 mm. Pri použití dlhšej skrutky môže dôjsť k poškodeniu magnetu kosy. Použitie 2 krúžkov na pieste poskytuje dodatočné tesnenie a zlepšuje výkon motora, zvyšuje účinnosť pri súčasnom znížení spotreby zmesi a následne aj výfukových emisií. Prevod pohonu na pevnom hriadeli a ložiskách (nie lanko a puzdrá). Pohon kosy je vyrobený z jednej, tvrdenej oceľovej tyče s viacdrážkovým koncom, ktorý je dôležitý pri väčšom zaťažení (rezanie nožom). Chrómovaný povrch valca (neopotrebovateľný povrch). Nová, nepoužitá, originál zabalená v krabici s príslušenstvom + DOKLADOM. Dobierka za 2 krabice spolu: 9 EUR.
Veľké Kapušany
130 €
Spínacia skrinka
Spínacia skrinka. Ovládací panel so spínačom zapaľovania pozostáva zo zapaľovania a ochrany. Spínacia skrinka má vývod káblov. Spínacia skrinka je dodávaná s 2-mi kľúčmi. Nová, nepoužitá Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
30 €
Farebný svetelný LED panel reklama na bežiaci text
Atraktívny farebný svetelný programovateľný LED panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. RGB Led - znamená výber zo 7 farieb zobrazovania: červená, purpurová, zelená, biela, tmavomodrá, svetlomodrá, žltá. Ľubovoľne farebne sa dá nastaviť samostatne každé písmeno alebo slovo alebo celé vety. Pre lepšie zvýraznenie súčasne sa farebne dá nastaviť aj pozadie. Napr. na bielom pozadí beží tmavomodrý text. Rozmery: 265 x 72 x 9 cm. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám, aktuálny dátum, čas a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty – animácie (gif). Panel sa dá nastaviť – rozdeliť na výšku: napríklad pre 2-riadkove zobrazovanie – text sa rozdelí do 2 riadkov, aby zobrazoval naraz 2 riadky s rozdielnym textom a každý text môže mať: inú rýchlosť, typ písma alebo rôzne svetelné efekty: napr. v hornom riadku je stojací text-bez efektov a v dolnom riadku sa zobrazuje bežiaci text alebo text s efektami. Panel sa dá aj nastaviť – rozdeliť na šírku: ľavú a pravú časť - takisto s rozdielnym zobrazovaním. Nastavenie intenzity svietenia LED. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 100W, váha: 30kg. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Keď máme v programe už vytvorený a vyladený hotový reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z notebooku / PC do LED panela manuálne prenesie, pripojí a nahraje cez USB kľúč alebo prepošle cez vlastnú WIFI sieť (wifi sieť s routerom nie je potrebná, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel). Všetky LED panely z našej výroby sú ovládané cez USB alebo Wi-Fi. Pomocou týchto rozhraní sa dá jednoducho a ľubovoľne často editovať zobrazenie alebo nastavenia. Tento spôsob ovládania využíva vnútornú pamäť LED panela. Nahratý súbor sa prehráva z vlastnej pamäte LED panela. Výhodou je, že LED panel nevyžaduje neustále pripojenie notebooku / PC a taktiež si uchová nastavenia aj po odpojení od elektrickej energie. PRVÉ NAPROGRAMOVANIE PANELA reklamným textom podľa vášho želania Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka. Len osobný odber, kvôli rozmerom a váhe nezasielam kurierom. Vyrobíme LED PANELY podľa potreby na mieru v rôznych rozmeroch aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj v RGB - 7-farebnom prevedení.
Veľké Kapušany
dohodou
Solarne svetlo LED lampa 200W + diaľkový ovládač
Pouličná dvorná záhradná solárna LED lampa: Solar Light Street lamp - svietidlo pre miestne osvetlenie bez elektriky so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100%-né plné svietenie. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami + 2ks batérie. Automatická - bezúdržbová prevádzka ! Nulové prevádzkové náklady ! Ak lampu necháte cez deň vonku nabiť slnečným žiarením, tak za súmraku alebo na večer ju môžete vziať dovnútra do bytu, izby, garáže, dielne, stanu, chodby, pivnice, kdekoľvek, kde potrebujete svietiť a využiť na svietenie - ZADARMO bez platenia za elektrinu, kým sa nevybije. Režim prepínania svietenia PIR senzorom podľa pohybu na polovičný alebo plný výkon sa pomocou diaľkového ovládača môže vypnúť. Snímač súmraku pre automatické zapnutie aj vypnutie svietenia. Solárny panel je v hornej časti lampy. Odolný proti poveternostným vplyvom. Za súmraku sa lampa automaticky zapne na polovičný svietiaci výkon a pri pohybe (detektor na cca 8m) prepne na plný jas na cca 15 sekúnd. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy napr. do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A. Životnosť LED: 20-35.000 hod. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Optimálna výška umiestnenia: 6 - 8m. Vhodný pre osvetlenie cca 170 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K. Uhol lúča: 120° Doba nabíjania: 6-8 hodín. Doba vybíjania: 8-12 hodín. V letných mesiacoch pri plnom nabití vydrží svietiť až 12 hod. Optický senzor pre vypnutie a zapnutie svietenia podľa súmraku. Úroveň ochrany: IP65. Prevádzkové podmienky: -25°C ~ +45°C. Priemer otvoru pre úchyt - napr. rúrku 5cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Prepínač ON / OFF. Vyrobené z odolného materiálu ABS + PC, nemusíte sa obávať používania v daždi. Odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Automatický pracovný režim bez nutnosti ľudského zásahu. Kovový držiak na stenu, cena: 10 EUR / ks. Dobierka: 7 EUR / balík (môže byť aj viac kusov svetiel v jednom balíku).
Veľké Kapušany
50 €
Svetelná reklamná Led tabuľa Nyitva
Svetelná reklamná Led tabuľa: NYITVA.. Napájanie z 220V cez 12V/1A adaptér, spotreba: 5W, rozmery: 43x23x3,5cm. Retiazka pre zavesenie. Materiál: vpredu akryl + plastový kryt. Dlhá životnosť: 100.000 hodín. Bočným tlačidlom sa prepína funkcia svietenie alebo pomalé / rýchle blikanie. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
30 €
Veľká atraktívna farebná svetelná Led reklama
Nový veľký atraktívny 3-farebný svetelný programovateľný Led panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 297 x 57 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 46cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 -3 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 200W, váha: 40kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo v prípade pripojenia cez internetový kábel k routru sa nahraje rovno z PC do panela alebo je možnosť prenosu dát aj cez vlastnú Wi-Fi sieť: notebook - panel. Panel je vodeodolný, vhodný aj pre vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka Len osobný odber nezasielame kurierom V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame Led panely aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
1 060 €
MAJSTER stolová píla 2800 W + 5 rezných kotúčov
MAJSTER MP stolová píla s pevnou konštrukciou a výkonným 2800W motorom na 230V. + naviac 5 rezných kotúčov + pracovné rukavice + bezpečnostné okuliare + multifunkčné uhlové pravítko s možnosťou presného zamerania K píle môžno pripojiť vysávač na odsávanie pilín a prachu vznikajúcich pri rezaní. Nastavenie výšky rezu: 0-85 mm. Výška čepele pre potrebnú výšku rezu sa ľahko nastavuje pomocou špeciálneho gombíka. 5 prídavných rezných kotúčov +1 namontovaný o priemere: 250mm s odlišným počtom zubov Kotúč 250mm 24Z - namontovaný Kotúč 250mm 24Z - pre kvalitné hrubé rezy Kotúč 250mm 40Z - pre kvalitné hrubé rezy Kotúč 250mm 60Z - pre veľmi kvalitné hrubé rezy Kotúč 250mm 80Z - pre veľmi kvalitné hrubé rezy Kotúč 250mm 100Z - pre presné rezy napr. dosiek a čela nábytku + 2 prídavné tabule pre rozšírenie pracovnej reznej plochy + prídavná stolová doska namontovaná na zadnej strane píly umožňuje voľne rezať väčšie prvky + ručný posúvač + KĽÚČ NA MONTÁŽ / DEMONTÁŽ pílových kotúčov Píla je určená na domáce hobby použitie, na rezanie dreva, materiálov na báze dreva a plastov. Umožňuje rezanie pod uhlom 90°, ako aj rezanie pod uhlom 45°. Vysoký výkon motora 2800 W umožňuje robiť veľmi presné rezy. Umožňuje rezanie drevených prvkov; pozdĺžne a priečne. Vďaka bočnej vodiacej lište je možné dosky rezať na požadovanú šírku. Rýchlosť otáčok: 5000 ot./min Dĺžka el. kábla: 2 m Výkon: 2800 W Rýchlosť otáčania: 5000 min-1 Menovité napätie: 230-240V Priemer rezného kotúča: 250 mm Priemer otvoru pre disk: 30 mm Výška rezu pod uhlom 90°: 85 mm Výška rezu pod uhlom 45°: 65 mm Maximálna šírka rezu vpravo: 396 mm Maximálna šírka rezu vľavo: 497 mm Výškové nastavenie: 0 - 85 mm Nastavenie sklonu čepele: 0 ° - 45 ° Uhly rezu: 45 ° - 90 ° Rozmer stola: 563x583x28mm Výška pílky: 86 cm Hmotnosť: 22,5 kg Nová s dokladom. Dobierka, poštovné: 10 EUR.
Veľké Kapušany
250 €
360° Panoramatická mini 1,3MP Wi-Fi HD kamera
3D - 360° Panoramatická mini Wi-Fi HD VR kamera model FV-R3607B-960PH pre sledovanie alebo monitorovanie vybraného priestoru s možnosťou nahrávania videa alebo obrázkov na vloženú microSD kartu. Širokouhlý objektív s 360° uhlom snímania zobrazí 3D obraz ako panoramatický pohľad napríklad ako rybie oko alebo valec alebo polguľa alebo mriežka, podľa výberu v aplikácii. Video je nahrávané v HD rozlíšení 1,3 MP (1280 x 960). Je to multifunkčné zariadenie, ktoré dokáže nahrávať video v reálnom čase alebo fotiť a disponuje funkciou detekcie pohybu. Zabudovaný mikrofón má dosah cca 5m². Všetky dáta sa nahrávajú na vloženú microSD kartu do TF slotu, max. 64 GB (nie je súčasťou balenia). Kameru pre sledovanie + ovládanie je potrebné prepojiť cez Wi-Fi router s mobilným telefónom alebo tabletom s operačným systémom Android alebo iOS prostredníctvom aplikácie, ktorú je potrebné stiahnuť a nainštalovať cez QR kód. Napájanie kamery je cez mini USB port z adaptera. SLOVENSKÝ NÁVOD NOVÁ nepoužitá, originál zabalená presne podľa obrázkov. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
45 €
Svetelná reklamná LED tabuľa HOLIČSTVO OPEN ....
NOVÉ blikajúce svetelné tabule s nápisom: Holičstvo, OPEN, PIZZA, Hamburger, No Smoking, Fittness, Toalety, Open 24 HOURS, Lekárenský kríž s farebnými LED. Napájanie 220V, rozmery: 48x25cm, nízka spotreba energie - 5W. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Výborné doplnky pre efektívnejšie zvýraznenie prevádzky, pretože už z diaľky upútajú a priťahujú pohľady okoloidúcich. Tabule sú určené len pre vnútorné / interné použitie, nevhodné pre vonkajšie umiestnenie ! NOVÉ S DOKLADOM ! Ceny od: 20 EUR. Poštovné, dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Benzín motor 7HP 5,2kW hriadeľ 19 mm + 0,6L olej
Benzínový motor LEX 170F náhrada kópia motora HONDA GX 160, 4-takt, vzduchom chladený, ručné štartovanie, zapaľovanie TCI tranzistorové. + 0,6L ZDARMA motorový olej SAE 10W30. Výkon motora – max. 7 KM / 5,2 kW / 3600 ot./min. Priemer hnacieho hriadeľa: 19 mm. Celková dĺžka hriadeľa: 57 mm. Objem motora:- 223 cm3. Max. krútiaci moment - 17 Nm. Štartovanie – manuálne. Elektrické zapaľovanie tranzistorové. Objem nádrže - 3,6 L. Druh paliva – benzín. Spotreba paliva – max. 2,2 L / hod. Olej do motora: SAE 10W30. Kapacita olejovej nádrže - 0,6 L. Skrutka - 157 x 82 mm. Rozmery - 405 x 450 x 443 mm. Hmotnosť - cca 17 kg. NOVÝ S DOKLADOM. Keď sa pozeráte priamo na osku, smer otáčania osky je doľava - proti smeru hodinových ručičiek. Vhodný na: generátor, vodné čerpadlo, píla, motokáru a mnoho ďalších stavebných strojov + záhradkárstvo a pod. POZOR ! Motor je dodávaný bez oleja, preto pred prvým spustením je potrebné naliať motorový olej 10W-30 cca 0,6L. Prvá výmena oleja sa musí uskutočniť po 8 hodinách prevádzky. Každá ďalšia výmena oleja po 25 hodinách prevádzky. Pred každým naštartovaním motora treba dodržať správnu hladinu oleja ! Bez oleja alebo pri poklese hladiny oleja motor sa vypne , nedá sa ani naštartovať, sviečka nedáva iskru - zabudovaná ochrana pred zničením motora ! V prípade záujmu NOVÁ odstredivá spojka: 135/ 19 mm s 2-mi remenicami na 2 klinové remene, cena: 90 EUR. 115/ 19mm s jednou remenicou na jeden klinový remeň, cena: 88 EUR. Dobierka, poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
155 €
2farebná svetelná LED reklama na bežiaci text
Nový malý 2-farebný svetelný programovateľný panel so zeleno - bielymi LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 72 x 40 x 9cm. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Panel zobrazuje okrem textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie - text sa dá rozdeliť do 2 riadkov. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerná spotreba: 20W, váha: 4kg. Panel je vhodný aj pre vonkajšie použitie. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). NOVÝ s dokladom + ZÁRUKA! Dobierka: 10 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame LED PANELY aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB - 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
210 €
Svetelná LED reklama možno programovať aj z mobilu
Svetelný programovateľný panel s červeným, bielymi alebo zelenými led na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 105 x 25 x 9cm. Priťahuje pohľady aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc, veľké a malé písmená s diakritikou. Aktuálny dátum ani čas panel nezobrazuje ! Priemerna spotreba: 20w, váha: 5kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na cd. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z pc do led panela prenesie a prekopíruje cez usb kľúč Alebo cez vlastnú wifi sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka ! Dobierka: 10 eur. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery.
Veľké Kapušany
180 €
Odstredivá spojka 25,4 mm s remenicou s 2 žliabmi
Odstredivá spojka 147 / 25,4 mm s remenicou s dvomi žliabmi. Šírka žliab - 17 mm. Hlbka žliab - 16 mm. Uhol žliab: 34°. Uchytenie spojky - klínom, nie je súčasťou balenia. Celkový priemer spojky - 147 mm. Priemer otvoru pre hriadeľ / osku - 25,4 mm. NOVÁ. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
95 €
3D 360° Panoramatická Wi-Fi VR kamera 1,3 MP
3D - 360° Panoramatická Wi-Fi HD VR kamera model: VR360 WIFI A3 pre sledovanie alebo monitorovanie vybraného priestoru s možnosťou nahrávania videa alebo obrázkov na vloženú microSD kartu. Širokouhlý objektív s 360° uhlom snímania zobrazí 3D obraz ako panoramatický pohľad napríklad ako rybie oko alebo valec alebo polguľa alebo mriežka, podľa výberu v aplikácii. Video je nahrávané v HD rozlíšení 1,3 MP (1280 x 960@30fps), optika: 1,44mm 360°. Je to multifunkčné zariadenie, ktoré dokáže nahrávať video v reálnom čase alebo fotiť a disponuje funkciou detekcie pohybu. Zabudovaný mikrofón má dosah cca 5m². Infra Led dosah cca: 10m. Funkcie: Auto White Balance, Denný +Nočný režim automatické prepínanie, Wide Dynamic Range - široký dynamický rozsah záberu,BLC - BackLight Compensation, Kamera okrem WIFI má aj prípojku pre káblové (RJ45) ethernetové pripojenie k routru. Všetky dáta sa nahrávajú na vloženú microSD kartu do TF slotu, max. 32 GB (nie je súčasťou balenia). Kameru pre sledovanie + ovládanie je potrebné prepojiť cez Wi-Fi router s mobilným telefónom alebo tabletom s operačným systémom Android alebo iOS prostredníctvom aplikácie, ktorú je potrebné stiahnuť a nainštalovať cez QR kód. Balenie neobsahuje napájací adaptér !!! V prípade záujmu 12V/2A napájací adaptér: 5 EUR Slovenský návod NOVÁ nepoužitá, originál zabalená presne podľa obrázkov. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
50 €
Svetelná led reklama panel na reklamný text 200x40
Svetelný programovateľný panel s bielymi Led na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 200 x 40 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvoj-trojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 30cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 120W, váha: 15kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka ! Dobierka: 20 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame led panely aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
550 €
Nová svetelná LED reklama panel 7-farebný 135x40cm
Nový atraktívny svetelný programovateľný led panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu.. Výber zo 7 farieb – červená, purpurová, zelená, biela, tmavomodrá, svetlomodrá, žltá. Ľubovoľne farebne sa dá nastaviť samostatne každé písmeno alebo slovo alebo celé vety. Pre lepšie zvýraznenie súčasne sa ľubovoľne farebne dá nastaviť aj pozadie. Napr. Na bielom pozadí beží tmavomodrý text. Rozmery: 135 x 39 x 9cm. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám, aktuálny dátum, čas a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty – animácie. Panel sa dá nastaviť – rozdeliť na výšku: pre 2-riadkove zobrazovanie – text sa rozdelí do 2 riadkov, aby zobrazoval naraz 2 riadky s rozdielnym textom a každý text môže mať: inú rýchlosť, typ písma alebo rôzne svetelné efekty: napr. V hornom riadku je stojací text-bez efektov a v dolnom riadku sa zobrazuje bežiaci text alebo text s efektami. Panel sa dá aj nastaviť – rozdeliť na šírku: ľavú a pravú časť - takisto s rozdielnym zobrazovaním. Nastavenie intenzity svietenia led. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 60w, váha: 10kg. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na cd. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z pc do led panela prenesie a prekopíruje cez usb kľúč Alebo cez vlastnú wifi sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka. Dobierka: 15 eur.
Veľké Kapušany
550 €
Nožnicový 3x3m altánok stánok slnečník pavilón
Rýchloskladací záhradný nožnicový stan altánok slnečník pavilón markýza o rozmeroch 3 x 3 m. Je nenahraditeľným riešením, ktoré vám poskytne ochranu pred intenzívnym slnečným žiarením, tak aj pred dažďom. Strešná aj bočná plachta v 4 farebných prevedeniach: zelená, biela, červená alebo modrá. Stan má silnú kovovú konštrukciu vyrobenú z pevných kovových práškovo lakovaných profilov. Všetky ramená tvaru X nie sú oválneho tvaru ako pri iných lacných konštrukciách ale sú obdĺžnikového tvaru, takže sú odolnejšie proti skriveniu, polámaniu alebo iným poškodeniam. Oceľové nohy konštrukcie sú z profilu 3x3cm, hrúbka 0,7mm v spodnej časti opatrené pätkami, ktoré slúžia na ukotvenie stánku k pevnému povrchu. Spoje komplet skrutkované a vyvložkované. Strešné plachty sú vyrobené z nepremokavého materiálu. Stan má 4 rôzne regulačné nastaviteľné výškové úrovne. Má široké pole možnosti jeho využitia ako vo vonkajších, tak aj v interiérových priestoroch. Vhodný do záhrady, pre rybárov, na trhy, večierky, pre párty, ako predajný stánok na trhoviskách, výstavný alebo reklamný stánok, obchodný pavilón a pod. Zložený stan má rozmery: 155x25x25 cm, váha: 18 kg. Stan bol navrhnutý primárne na ochranu pred slnečným žiarením a ľahkým dažďom. Nevystavujte ho nepriaznivým poveternostným podmienkam, búrke, silnému vetru alebo víchrici. V tomto počasí sa odporúča celý stánok zložiť a schovať. Stan treba ukotviť a pri správnom ukotvení odolá vetru do 30km/hod v nárazoch. V prípade potreby náhradná strešná plachta cena: 40 EUR. V ponuke máme aj stany 3x6m alebo 3x4,5m. Nové, nepoužité. V ponuke aj stany s bočnou plachtou 9m dlhou na 3 steny plnou bez okien, cena: 130 EUR, s plachtou na 3 steny s priehľadnými oknami, cena: 140 EUR. Poštovné, dobierka: 8 EUR.
Veľké Kapušany
100 €
Zachovalý cestný trekingový GT TRAFFIC 20" ALU rám
Zachovalý cestný trekingový bicykel americkej výroby GT TRAFFIC 5.0. 20” ALU rám pre výšku postavy nad 178 cm. 28" kolesá, hliníkové zpevnené ráfiky, plášte: 700x38C. V-brzdy SACCON. Bez prehadzovačky, bez prevodov, jeden prevod, jedna rýchlosť. Gelová profilová sedlovka Comfort Density. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu. Plastové blatníky. Stojan. Zvonček. Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné kurierom: 12 EUR. .
Veľké Kapušany
120 €
WHEELER 49Pro 19 ALU rám 26 kolesá, hydraulika
Predám používaný horský značkový bicykel WHEELER 49Pro. Predná teskopická vidlica ZOOM. 26" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte s bielym reflexným pásom MITAS Long Way: 26 x 1,75. V prednom kolese náboj SPECIALIZED, v zadnom kolese náboj JOYTECH. 19" hliníkový ALU rám pre výšku postavy: 170 - 180 cm. Na riadítku páčkové radenie prevodov: SHIMANO Deore SL-M530 Rapid Fire. Brzdové páky: QUAD QHD-4 Axis, Rohy na riadítku. Riadítko: ZOOM, predstavec riadítka: WAKE 80mm. Predný prešmykač: SHIMANO Deore FD-M530 M6. Zadná prehadzovačka: SHIMANO SLX RD-M662 SGS. Kazeta: SHIMANO CS-HG50-9 / 11-32 T 3x9 prevodov. Vpredu aj vzadu hydraulické kotúčové brzdy SHIMANO, brzdové kotúče TEKTRO 160mm. Rýchloupínacia sedlovka ZOOM + sedlo BIKEFUN COMFORT. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Kľuky SHIMANO. Hliníkové protišmykové pedále: WELLGO C015 /Alloy/Steel. Dovezený z Nemecka. Všetko presne ako na obrázku, bicykel je zo servisu komplet nastavený, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Všetko funkčné v 100%-nom stave. Zachovalý bicykel so známkami používania. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
320 €
Výkonný krovinorez FLINKE 5,8HP s príslušenstvom
ručná benzínová motorová kosačka krovinorez FLINKE s príslušenstvom. 3-zubý sekací nôž pre vysokú a hustú trávu Pílový kotúč pre vysokú trávu a drevené porasty 100ml 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi Objem valca: 52 cm3 Japonský karburátor Hlavná trubica - rúra je s priemerom: 26mm Hnacia hriadeľ je 9 zubová (9T) Menovitý výkon: 5,8HP Typ motora: vzduchom chladený, 2-taktný. Maximálne otáčky: 10000 ot./min Rýchlosť odstredenia: 3800 ot./min Zmiešavaci pomer palivovej zmesi benzín:olej 40:1 (do 1L 95 oktánového benzínu pridať 25ml 2T oleja). Palivová nádrž 1,4L Nová nepoužitá, originál zabalená. Poštovné, dobierka: 9 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
XTINCT horský odprúžený bicykel 29" kolesá 20" rám
Horský odprúžený bicykel MTB XTINCT. Predná teleskopická pružinová vidlica. 29" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,10. V prednom kolese chrómované špice, v zadnom kolese čierne špice. 20" Hi-Ten oceľový rám pre výšku postavy nad: 182 cm ! Na riadítku páčkové radenie prevodov s brzdovými páčkami: SHIMANO V-BRAKE. Predný prešmykač: SHIMANO TOURNEY TZ. Zadná prehadzovačka: SHIMANO TOURNEY SiS. 7x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy V-LUXE. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. Dovoz: Nemecko. Všetko presne ako na obrázku, bicykel je komplet nastavený, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
350 €
Postrekovač 20L 12V 8Ah AKU + TRYSKY +TURBO TRYSKA
Elektrický chrbtový akumulátorový postrekovač MAJSTER + VEĽKÁ SADA TRYSIEK + TURBO TRYSKA. TURBO TRYSKA poskytuje vysoký postrekovací výkon porovnateľný s benzínovým postrekovačom. Má zabudovanú trysku s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd. Najväčšia sada prídavných trysiek + tryska s krytom na herbicídne postrekovanie. HERBICIDE tryska dobre funguje pri striekaní napr. výkvetov dlažobných kociek v blízkosti kríkov. Kryt chráni rastliny pred poškodením herbicídmi (hubiči buriny). Je to potrebné najmä vo veternom počasí. WIDE tryska s nastaviteľnou šírkou rozstupu trysiek. Ružová vysokovýkonná tryska. Súprava trysiek pre • hmlu • plochý sprej • dištančný sprej • pozdĺžnu hmlu • priečnu hmlu. Vnútorný filter zabraňuje upchávaniu trysky. Dá ľahko rozobrať a vyčistiť. Biela priesvitná nádrž, cez ktorú vidíte nielen množstvo tekutiny, ale aj jej farbu, to je veľmi dôležité. Možnosť výmeny batérie (klapky) najväčšej batérie v triede postrekovačov 8Ah 12V. Automatický tlakový spínač, zapne zosilnené čerpadlo. Perforácia v oblasti chrbta - umožňuje celodennú prácu s nepretržitou cirkuláciou vzduchu. Výpustný otvor s viečkom na VYPRÁZDŇOVANIE OBSAHU NÁDRŽE. Postrekovač je vybavený nastaviteľnými popruhmi pre nosenie na chrbte. KOVOVÉ DRŽIAKY NA RUKOJEŤ - to bol vždy najslabší článok postrekovačov. Zabudovaná 12V / 8AH batéria. Objem: 20 litrov. Pracovná doba - výdrž akumulátora až 6 hodín ! LED indikátor nabitia batérie - máte neustále pod kontrolou stav batérie bez obáv, že sa vybije v tú najmenej vhodnú chvíľu. VYSOKÝ TLAK - plná regulácia výkonu pomocou POTENCIOMETRA. Kovová teleskopická tyč s vymeniteľnými tryskami je nastaviteľná - dĺžka tyče od 46 do 83 cm. + TURBO TRYSKA s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, keď je pripojená k postrekovaču pomocou dodaného napájacieho kábla. Čiernu hadicu od postrekovača naskrutkujte na vstup na tryske. Samostatnú trysku po pripojení k externej batérii možno použiť aj ako fúkač lístia. Batéria sa nabíja pomocou adaptéra-rýchlonabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. NASTAVENIE VÝKONU - na boku krytu má postrekovač spínač aj gombík-potenciometer na nastavenie výkonu. Nachádza sa tu aj vstup na pripojenie nabíjačky alebo el. kábla TURBO TRYSKY. Postrekovač je vybavený dvoma filtrami - jeden väčší pri náleve, ktorý chráni nádrž pred zbytočnými nečistotami a druhý menší, namontovaný v strede nádrže, takže z nádrže nevychádzajú nečistoty. TECHNICKÉ DÁTA: Výkon: 35W Typ čerpadla: membránové Pracovný tlak: 0,4 - 0,45 MPa Dĺžka tyče: 460 - 830 mm Batéria: 12V - 8AH Objem nádrže: 20 L Výkon na jednej tryske: 1,5 - 1,6 l/min Výkon na dvojitej tryske: 1,8 - 3,0 l/min Celkové rozmery: 350 x 220 x 520 mm Hmotnosť zariadenia: cca 6,2 kg Nový s dokladom. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
135 €
1 2 3 4 5 6 7 8