Profesionálny laser s 3D rotáciou
Profesionálny laser SD-3288 je pre svoje jedinečné 3D efekty veľmi populárny. Vytvára niekoľko tisíc zeleno-červených lúčov v priestore ako sieť, ktoré náhodne otáča, premieta a bliká, čím vzniká fantastická laserová show. Podľa nastavení si obrazce môžte nechať aby ich prístroj vytváral s hudbou cez zabudovaný mikrofón alebo v auto móde - samovoľne alebo pripojiť na DMX riadiaci pult. Jednoduchá obsluha, možnosť nastavenia citlivosti. Napájanie: 230V, výkony farieb: červená 200mW 650nm, zelená: 60mW 532nm, spotreba: 30W, životnosť: 10000hod. Dodá prostrediu jedinečné čaro. Vhodný pre diskotéky, hudobné akcie, do barov, klubov, ale aj na house párty, osvetlenie stien a rôznych plôch alebo parketu do predajní pre prilákanie zákazníkov, prípadne len ako dekoračný efekt. Ako nový, nepoužívaný. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
200 €
DVR na pripojenie +sledovanie + nahrávanie 4kamier
DVR H.264 zariadenie na pripojenie, sledovanie a nahrávanie 4 analógových CCD farebných kamier. Slovenské menu ! VGA výstup pre sledovanie, max. rozlíšenie: 1440 x 900. Kvalita záznamu: D1/rozlíšenie: 704x576/. Príslušenstvo: diaľkový ovládač, myška, 12V/3A napájací adaptér, CD, manuál v anglickom jazyku. DVR možno pripojiť k internetu a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC alebo mobilný telefón. Ovládanie DVR zariadenia a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor – max. rozlíšenie: 1440x900. Okrem toho je ešte 1x BNC konektor pre video výstup, 4x audio vstup a 1x výstup, 2x USB, RJ-45, RS485. Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu zo všetkých 4 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre kamery nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Možnosť nahrávania na vnútorný SATA HDD max. 2TB /nie je súčasť balenia/ alebo cez USB konektor pripojením externého HDD. BEZ MONITORA. Nový. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
70 €
Nožnicový rozkládací stan altán slnečník 3x4,5m
Rýchloskladací nožnicový záhradný párty stan altánok slnečník predajný stánok o rozmeroch 3x4,5m s 10,5m dlhou bočnou plachtou na 3 steny (2 bočné a zadná). Je nenahraditeľným riešením, ktoré poskytne ochranu pred intenzívnym slnečným žiarením, tak aj pred dažďom. Strešná aj bočná plachta v 4 farebných prevedeniach: zelená, biela, červená alebo modrá. Stan má silnú kovovú konštrukciu vyrobenú z pevných kovových práškovo lakovaných profilov. Všetky ramená tvaru X nie sú oválneho tvaru ako pri iných lacných konštrukciách ale sú obdĺžnikového tvaru, takže sú odolnejšie proti skriveniu, polámaniu alebo iným poškodeniam. Oceľové nohy konštrukcie sú z profilu 3x3cm, hrúbka 0,7mm v spodnej časti opatrené pätkami, ktoré slúžia na ukotvenie stánku k pevnému povrchu. Spoje komplet skrutkované a vyvložkované. Strešné plachty sú vyrobené z nepremokavého materiálu. Stan má 4 rôzne regulačné nastaviteľné výškové úrovne. Má široké pole možnosti jeho využitia ako vo vonkajších, tak aj v interiérových priestoroch. Vhodný do záhrady, pre rybárov, na trhy, večierky, pre párty, ako predajný stánok na trhoviskách, výstavný alebo reklamný stánok, obchodný pavilón a pod. Stan je potrebné ukotviť a pri správnom kotvení odolá vetru do 30km / hod. v nárazoch. Váha: 25 kg. Stan bol navrhnutý primárne na ochranu pred slnečným žiarením a ľahkým dažďom. Nevystavujte ho nepriaznivým poveternostným podmienkam, búrke, silnému vetru alebo víchrici. V tomto počasí sa odporúča celý stánok zložiť a schovať. Stan treba ukotviť a pri správnom ukotvení odolá vetru do 30km/hod v nárazoch. V prípade potreby náhradná strešná plachta cena: 50 EUR. V ponuke máme aj stany o rozmeroch 3x6m alebo 3x3m. Dobierka, poštovné: 10 Eur.
Veľké Kapušany
165 €
Svetelná reklama panel s červenými LED nový
nový atraktívny svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 168 x 40 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 28cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 60W, váha: 10kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. nový s dokladom + záruka. Dobierka: 20EUR.
Veľké Kapušany
460 €
3farebná svetelná LED reklama na bežiaci text
NOVÁ atraktívna 3-farebná svetelná reklama - programovateľný LED panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 105 x 40 x 9cm. Priťahuje pohľady aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 30cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 30cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 40W, váha: 8kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Panel je vodeodolný, vhodný aj pre vonkajšie použitie. NOVÝ s dokladom + ZÁRUKA! Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
370 €
Motorový pôdny zemný jamkovač 3vrtáky + predlžovák
Pôdny zemný motorový ručný vrták - vrtacia - jamkovacia súprava DEMON M84000 + 3 vrtáky + 50 cm predlžovač vrtákov pre hĺbšie vrtanie + 0,5L 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi Veľmi dôležitou záležitosťou je zábeh nových motorov. Preto pre prvé spustenie pridávame ZADARMO špeciálny vysoko kvalitný červený POLOSYNTETICKÝ 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi. Olej je dokonale miešateľný s palivom, čo zaisťuje vysokú ochranu pred usadeninami uhlíka. Zábeh nového motora je rozhodujúci ! Perfektná sada pre domáce hobby využitie okolo domu a na záhrade. 3 vrtáky vyrobené z vysoko kvalitných oceľových zliatin: priemer vrtákov: 10cm, 15cm, 20cm všetky rovnakej dĺžky: 80 cm Max. pripojiteľný vrták s priemerom 25cm a dĺžkou 80cm! Priemer hriadeľa na uchytenie vrtákov: 2cm. Efektívny dvojtaktný motor s max. výkonom 5,2 KM = 2,3 kW Prevodovka je vybavená jednoduchými prevodovými stupňami s OCEĽOVÝMI ozubenými kolesami ! Potrebná je pravidelná kontrola prevodovky a doplňovanie mazivom cez mazničku ! Chladenie vzduchom. Systém zapaľovania: CDI. Voľnobežné otáčky: 3000 Max. otáčky motora: 10000 Smer otáčania vŕtania, čepele: v smere hodinových ručičiek - doľava. Prevodový pomer: 1:30 Zdvihový objem: 62 cm3 Maximálny priemer vrtáka: 25 cm Hladina hluku: 103 dB Objem palivovej nádrže: 1 L Pomer palivovej zmesi benzín: olej - 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml 2T oleja) Váha: 8,8 kg. Táto sada sa používa na vŕtanie otvorov na výsadbu rastlín, stromov alebo kríkov. Jednoduchý a pohodlný spôsob, ako vyvŕtať diery do zeme na výsadbu, tyčí, drôtov, stĺpov na oplotenie a pod. Môže sa tiež použiť pri rôznych stavebných prácach (napr. vŕtanie otvorov pre stĺpiky plotov) av zime na vŕtanie otvorov do ľadu pre rybárov. Nová nepoužitá súprava s dokladom. Poštovné (spolu za všetky krabice): 10 EUR
Veľké Kapušany
210 €
Zachovalý MTB bicykel Shimano 7x3 Shimano 20“ rám
Zachovalý MTB Shimano. Radenie: Shimano Sis. Hliníkové brzdové páčky, predné+zadné V-brzdy Alhonga. 7x3 prevodov. Prehadzovačka: Shimano TZ Tourney. Prešmykač: Shimano. Veľkosť rámu: 20“ pre výšku postavy: 165-180cm. 26“ kolesá, predné plášť: Michelin WildGripper JET S rozmery: 26 x 2.0, zadný plášť: KENDA rozmery: 26 x 1.75. Bez stojana. Zadný batožinový nosič. Použitý, zachovalý stav, všetko presne podľa obrázkov. Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
90 €
Náhradná strešná plachta na nožnicový stan 3x6m
NOVÁ náhradná strešná plachta na rozkladací nožnicový predajný stánok, párty stan, altánok, slnečník o rozmere: 3x6m. Materiál: polyester, spodná strana pogumovaná - nepremokavá. Nová, výber z farieb: modrá, biela, zelená alebo červená. V prípade záujmu samostatná bočna plachta plná bez okien na 3 steny 12m dlhá, cena: 40 EUR. Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
60 €
Horský GXH 3x8 Shimano 20 ALU rám,hydr kotúč brzdy
Horský odprúžený MTB GXH Cycling. 20” hliníkový – ALU rám, pre výšku postavy: nad: 180 cm. Predná teleskopická vidlica: SUNTOUR XCT 28mm s možnosťou nastavenia pruženia - predpätia pružiny. 26” hliníkové kolesá FREELER RIMS so spevnenými ráfikmi, náboje SHIMANO, predné rýchloupínacie, plášte 26" x 2,10" (54-559). Páčkové radenie prevodov na riadítku: Shimano v kombinácii spolu s hydraulickými brzdovými páčkami Shimano. Prešmykač: Shimano. Zaadná prehadzovačka: Shimano Acera Sis. 3x8 prevodov. Hydraulické kotúčové brzdy SHIMANO 160 mm. Rýchloupínacia sedlovka PROMAX, sedlo: VADER Odrazky v kolesách. Plastové blatníky. Zvonček. Stojan. Držiak na fľašu. Hliníkové kľuky + hliníkové protišmykové pedále. Všetko presne podľa obrázkov. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
500 €
Plynový ohrievač na PB bombu 4,6kW hadica+reguláto
4,6kW sálavý ohrievač na 11 kg plynovú bombu s hadicou, regulátorom a kovovým držiakom na PB fľašu. Používa sa na vykurovanie otvorených miestností a miestností s veľmi dobrou ventiláciou. Vlastnosti: Zariadenie je poháňané zmesou propán-bután Plášť z pozinkovaného kovu Úsporný keramický horák Vrátane hadice, redukcie a kovového držiaka - uchytenia na PB fľašu Dva typy uchytení v súprave (pre PB fľašu s prírubou a bez príruby, priamo na ventile) Snímač kontroly straty plameňa Regulačný vykurovací výkon Základné parametre: Vykurovací výkon: 4,6 kW Spotreba plynu pri max. výkone: 340 g/h Prívodný tlak z reduktora: 37 mBar LPG 13B/P Regulácia termostatom: nie je možná Rozmery: 340 × 155 × 430 mm Vďaka prichyteniu ohrievača k 11kg PB fľaši nevyžaduje ďalší priestor a je možné ho použiť kdekoľvek. Pomocou gombíka regulátora sa nastaví požadovaný výkon zariadenia v rozsahu 0% - 50% - 100%. Aplikácia: Dielenske práce, konštrukcia práca, domáce použitie Upozornenie – zariadenie spotrebováva kyslík ! Zariadenie pri prevádzke spotrebováva kyslík a v nevetraných uzavretých miestnostiach nie je jeho používanie dovolené. Zariadenia sú určené na rozmrazovanie, vysušovanie a temperovanie miestností vnebytových objektoch, v otvorenom alebo dostatočne vetranom priestore. Zariadenie nie je určené na trvalé vykurovanie. Spaliny zostávajú v priestore vykurovanej miestnosti, a preto musí byť zabezpečené dostatočné vetranie. Ohrievač nesmie byť používaný v priestoroch pod úrovňou terénu (pivnice, suterény atď.) Použitie v týchto priestoroch je možné iba krátkodobo a iba v prípade zabezpečenia núteného vetrania a použitia bezpečnostného signalizačného zariadenia. Nový v originál krabici. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
60 €
Akumulátorová kosačka na 2kolesách + 2ks 21V AKU
Akumulátorová kosačka, krovinorez, vyžínač s množstvom doplnkov je pohodlný pomocník bez kábla, benzínu aj elektriky. Stačí nabiť batérie a môže sa začať údržba trávnika. Vybavený je 2-mi kolieskami, ktoré uľahčujú kosenie a riadenie - kosačka nezaťažuje ramená, chrbát ani kríže. Možno používať aj bez nich – ako štandardný vyžínač, podľa toho, čo potrebujete vo svojej záhrade robiť. Určený je na kosenie menších trávnikov, trávy okolo stromov, pod kríkmi, v blízkosti plotov a obrubníkov. Vybavený je krytom, ktorý chráni vyžínač pred poškodením pri práci na stenách. Sada obsahuje : 21V kosačku Nabíjačku 2x batérie 21V 1,5Ah 10 plastových nožov 3 kovové nože Kryt s kolesami (možnosť práce s kolieskami aj bez nich) 2x hlava na kosenie + 2x struna Pás na rameno Karbidový kovový pílový kotúč pre malé kríky a konáre Parametre: Značka: majster Výkon motora: 1000 W / 7500 ot. Typ: akumulátorový vyžínač Rezný prvok: nože/kotúč Šírka rezu: do 18 cm Hmotnosť: 2,6 kg Nastavenie: uhol sklonu rukoväte Teleskopická hriadeľ 2ks aku batérie typ: Li-Ion 21V / 1500 mAh Doba nabitia: 2hod./ks, výdrž 5-10 min./ks Možnosť nastaviť uhol sklonu motora ako aj dĺžky rukoväte aj plohu držiaka - umožňuje prispôsobenie zariadenie našej výške, čo ešte viac uľahčuje prácu a hlavne nezaťažuje ramená a chrbát. Nový v krabici. Poštovné 7 EUR.
Veľké Kapušany
80 €
Plnička Oscar Cook Austria 3kg 4 nádstavce + piest
Nová stojatá nerezová plnička Oscar Cook Austria na klobásy, jaternice a iných mäsových výrobkov. Kapacita: 3kg. Praktické rýchloupínanie na stôl s gumenými podložkami. Kovový hrebeňový prevod. Vyrobená z kvalitnej potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Celková výška: 52cm, výška valca: 32cm, vnútorný priemer: 11,5cm. Výhodou je rýchle a praktické bočné vyklopenie piesta za účelom naplnenia valca z vrchu. Príslušenstvo: 4 plastové nadstavce s priemerom 15, 19, 22, 25mm Náhradný piest. Náhradné silikonové tesnenie Nová, nepoužitá. Poštovné, dobierka:7 EUR.
Veľké Kapušany
80 €
Elektrický šrotovník na obilie 1kW motor na 230V
Elektrický šrotovník mlyn na obilie MICUL FERMIER. Motor 1000W / 230V, 19000 ot./min. 25L plastové zásobníkové vedierko na skladovanie zošrotovaného krmiva. Je užitočným zariadením na spracovanie obilia a krmovín v domácom poľnohospodárstve a zootechnike. Neodporúča sa na spracovanie olejnín z dôvodu, že upcháva sitá. Šrotovník je možné použiť na mletie a sekanie rôznych druhov obilia a krmív, ako je kukurica, pšenica, jačmeň, raž, lucerna a iné. Jednoduché použitie a čistenie: Vďaka svojej malej veľkosti a nízkej hmotnosti je možné ľahko prepravovať na rôzne miesta. Charakteristika: Značka: MICUL Fermier Výkon motora: 1000W (1kW), 19000 ot./min. Napájanie: 230V / 50Hz Kapacita šrotovania: 60-80 kg/h, môže sa zmeniť podľa stupňa vlhkosti obilia i druhu použitého sita. Priemer násypníka: 255 mm Výška násypníka: 230 mm Rozmery: 330 x 280 x 840 mm Hmotnosť: 6 kg Tlačidlá ON / OFF pre vypnutie alebo zapnutie motora Dĺžka el. kábla: 1,5 m Telo šrotovníka je vyrobené z polypropylénu - tvrdený plast Kovový oceľový nôž Hlučnosť: 60-70 dB Na ochranu motora pred zničením je zabudovaná tepelná ochrana - v prípade prehriatia sa motor vypne. Zberná nádoba na zošrotované krmivo s objem 25L 5ks sitiek s rozmerom veľkosti otvorov - očiek: 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm sa jednoducho vkladajú do šrotovníka podľa potreby získania rôznych veľkostí rozomletého šrotu, prípadne jemnej múčky. Nový, nepoužitý. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
160 €
Závesná svetelná tabuľa s označením pre toalety.
Závesná svetelná tabuľa s označením pre toalety. Blikajúce farebné LED. Napájanie 220V, rozmery: 48x25cm, nízka spotreba energie, dlhá životnosť. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Nepoužitá, nová, zabalená. Poštovné: 6 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Športový LIGHT SPEED 23,5" ALU rám 28" kolesá NOVÝ
Športový cestný bicykel LIGHT SPEED CYCLING. 23,5” (60cm) ALU rám pre výšku postavy nad 185 cm ! Páčkové radenie prevodov: Shimano V-BRAKE v kombinácii spolu s brzdovými páčkami. 3x7 prevodov. Prešmykač: Shimano Tourney SIS. Prehadzovačka: Shimano Tourney SIS TX. V-brzdy ALHONGA. Predstavec: ZOOM EN-M H1508B, riadítko: ZOOM. 28" hliníkové ráfiky obidve rýchloupínacie, plášte KENDA 28 - 622. Profilová sedlovka. Kľuky: PROWHEEL, ALU pedále K370. Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Dovoz: Nemecko. Zašleme v zloženom stave ako je na obrázkoch, zabalený v kartóne kurierom na dobierku po celom Slovensku. Bicykel je komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. NOVÝ BICYKEL S DOKLADOM. Poštovné, dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
370 €
3rozmerné 3D dekoračné samolepiace tapety 77x70 cm
Trojrozmerné 3D dekoračné samolepiace tapety umožňujú lacné a jednoduché upravovanie stien a povrchov, ľahkú a rýchlu inštaláciu aj údržbu. V ponuke vzor: biele tehly. Nekrčia sa a nevytvárajú vzduchové bubliny. Trojrozmerný vzor dodá stene prirodzený vzhľad. Tapety sú kvalitné a vydržia veľmi dlho. Majú samolepiaci podklad a sú ľahko ohybné. Zadná strana je potretá extra silným lepidlom. Balenie obsahuje: 1ks trojrozmernú samolepiacu tapetu o rozmere: 77 x 70 cm. Hrúbka: 4mm. Materiál: mäkká pena XPe. Jednoduchá inštalácia bez lepidla a drahých majstrov. Vhodná na všetky druhy podkladov ( stierka, sadrokartón, maľovky, drevo, plast, kov … ). Nie je nutné, aby bol podklad dokonale rovný. Vynikajúco drží na všetkých povrchoch. Je ľahko umývateľná a odolná voči vlhkosti, preto sa hodí aj do kúpeľní, kuchýň, obývacích miestností, detských izieb, do chodby, spálne, kancelárie, na chatu a iných interiérových miestností alebo aj na balkóny. Tapetu môžete utrieť vlhkou handričkou, pretože je umývateľná. Jednoduchá montáž aj strih podľa potreby nožnicami alebo vysúvacím nožíkom. Po odstránení papiera zo zadnej strany tapety ju jednoducho na potrebné miesto priložte a postupným pritláčaním pomocou ruky alebo mäkkej utierky po celej ploche ju postupne prilepte. Miesto - plocha - povrch, kde sa bude tapetovať musí byť čisté a suché. Uvedená cena je za 1ks o rozmere: 77 x 70 cm = 0,53 m2 Balenie: po 1ks Poštovné: 6 EUR / balík ( môže v ňom byť aj viac kusov tapiet ).
Veľké Kapušany
3 €
Trekingový ANITA 21,5" rám 28" kolesá 6x Shimano
Nový taliansky trekingový – cestný bicykel ALPINA ANITA Fallo e Cesena. 21,5” oceľový rám, pre výšku postavy nad: 180cm. 28” hliníkové kolesá zo spevnenými ráfikmi, plášte rozmery: 700 x 35C. 6 prevodov na zadnom kolese. Radenie na riadítku: SHIMANO RevoShift. Zadná prehadzovačka: Shimano Brzdové páčky: SACCON, predná + zadná V-brzda: SACCON. Plechové blatníky. Rýchloupínacia sedlovka + odprúžené sedlo: VADER. Stojan. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné led svetlo + zadné svetlo na batérie - sú súčasťou lampy. Zadný batožinový nosič - nosnosť max. 25kg. Držiak na fľašu. Váha: 16 kg. Dovoz z Nemecka. Všetko presne podľa obrázkov. Nový s dokladom. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
280 €
THO SILNÉ 800W solarné svetlo LED lampa osvetlenie
THO MC-TBW-800W silná vonkajšia solárna LED lampa svetlo osvetlenie. Svietidlo pre miestne nočné osvetlenie bez elektriny so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100% plné svietenie. Po spozorovaní pohybu automaticky prepne svietenie na plný výkon 100% a po 20 sekundách sa automaticky prepne na polovičný výkon svietenia. Nulové prevádzkové náklady. Univerzálne použitie, automatická bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Odolný proti poveternostným vplyvom, odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Ideálne pre osvetlenie terás, dvorov, záhrad, parkovísk, pred domom, chodníkov, uličiek a pod. Nie je nutná kabeláž ani pripojenie elektrickej siete, lampu stačí pripevniť na stenu alebo stĺp a zapnúť cez tlačidlo ON. Potom on už sa sám podľa intenzity svetla zapína aj vypína pomocou snímača súmraku aj sám cez deň dobíja. Akonáhle začína byť tma, alebo pri nízkej úrovni svetla sa svetlo automaticky zapne a svieti dokedy sa batéria nevybije. Cez solárny panel na vrchnej časti lampy sa počas dňa zabudované batérie vo vnútri lampy automaticky nabijú. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami (batérie nie sú súčasťou balenia), dosah 8-15m. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo vypnutie. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A++. Vodeodolné, trieda ochrany: IP68. Dlhá životnosť LED: 50.000 hodín. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Váha: 2kg. Optimálna výška pre umiestnenie: 6 - 8m. Vhodné na osvetlenie cca 120 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K Uhol osvetlenia: 120° Doba nabíjania: 8-10 hodín Doba svietenia pri plnom nabití: 9-12 hodín Prevádzkové podmienky: -25°C +45°C. Priemer otvoru pre úchyt: napr. rúrku 5 cm. Celkové rozmery lampy: 82 x 24 cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Nové s dokladom. Poštovné kuriérom: 8 EUR za balík (môže byť aj viac kusov lámp v jednom balíku).
Veľké Kapušany
57 €
Silná solárna LED lampa s diaľkovým ovl a senzorom
THO LS-TW-160W silné vonkajšie solárne LED svietidlo lampa svetlo osvetlenie. Svietidlo pre miestne nočné osvetlenie bez elektriny so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100% plné svietenia. Po spozorovaní pohybu automaticky prepne svietenie na plný výkon 100% a po 20 sekundách sa automaticky prepne na polovičný výkon svietenia. Nulové prevádzkové náklady. Univerzálne použitie, automatická bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Odolný proti poveternostným vplyvom, odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Ideálne pre osvetlenie terás, dvora, záhrady, parkovísk, pred domom, chodníkov, uličiek a pod. Nie je nutná kabeláž ani pripojenie elektrickej siete, reflektor stačí pripevniť na stenu alebo stĺp a zapnúť cez tlačidlo ON. Potom on už sa sám podľa intenzity svetla zapína aj vypína pomocou snímača súmraku aj sám cez deň dobíja. Akonáhle začína byť tma alebo pri nízkej úrovni svetla sa svetlo automaticky zapne a svieti dokedy sa batéria nevybije. Cez solárny panel na vrchnej časti lampy sa počas dňa zabudované batérie vo vnútri lampy automaticky nabijú. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami (2x AAA batérie sú súčasťou balenia), dosah 8-15m. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo vypnutie. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A. Vodeodolné, trieda ochrany: IP65. Dlhá životnosť LED: 50.000 hodín. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Váha: 2kg. Optimálna výška pre umiestnenie: 6 - 8m. Vhodné na osvetlenie cca 100 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K. Uhol osvetlenia: 140° Doba nabíjania: 8-10 hodín. Doba svietenia pri plnom nabití: 9-12 hodín. Prevádzkové podmienky: -25°C +45°C. Priemer otvoru pre úchyt: napr. rúrku 5 cm. Celkové rozmery lampy: 62 x 38 cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Nové s dokladom. Poštovné kuriérom: 8 EUR za balík (môže byť aj viac kusov v jednom balíku).
Veľké Kapušany
60 €
Menič napätia inverter z 12V na 220V 1500W NOVÝ
Prevádza jednosmerné napätie 12V DC na 220V AC striedavé napätie. Pre spotrebiče napájané sieťovým napätím do príkonu 1500W. Menič je vhodný pre spotrebnú elektroniku, náradie aj iné spotrebiče s nárokmi na priebeh výstupného napätia. USB port 5V DC 1A Vstavané poistky Chladiaci ventilátor zabraňuje prehriatiu. Súčasťou balenia sú aj 2ks 12V napájacie káble, jeden pre pripojenie zo zásuvky alebo druhý pre pripojenie zo svorkami priamo z akumulátora. Nový, nepoužívaný v original krabici. Poštové: 7 EUR.
Veľké Kapušany
55 €
Benzínový motor 7HP 5,2kW 20mm + olej + remenica
Benzínový motor RIPPER 7HP. Náhrada kópia motora HONDA GX 160, 4-takt, vzduchom chladený, ručné štartovanie, zapaľovanie TCI tranzistorové. + 0,6L motorový olej SAE 10W30. + remenica: Vonkajší priemer: 55 mm Priemer hriadeľa: 20 mm Klin: 6 mm Šírka remienka: 2 x 12 mm Výkon motora – max. 7 HP / 5,2 kW / 3600 ot./min. Priemer hriadeľa: 20 mm. Typ hriadeľa - horizontálny Celková dĺžka hriadeľa: 47 mm. Objem motora:- 196 cm3. Max. krútiaci moment - 17 Nm. Kompresia - 7,0:1. Štartovanie – manuálne. Elektrické zapaľovanie tranzistorové.. Štart - manuálny Objem nádrže - 3 L. Druh paliva – benzín. Spotreba paliva – max. 2,2 L / hod. Olej do motora: SAE 10W30. Kapacita olejovej nádrže - 0,6 L. Skrutka - 157 x 82 mm. Rozmery - 405 x 450 x 443 mm. Hmotnosť - cca 17 kg. Keď sa pozeráte priamo na osku, smer otáčania osky je doľava - proti smeru hodinových ručičiek. Vhodný na: generátor, vodné čerpadlo, píla, motokáru a mnoho ďalších stavebných strojov + záhradkárstvo a pod. POZOR ! Motor je dodávaný bez oleja, preto pred prvým spustením je potrebné naliať motorový olej 10W-30 cca 0,6L. Prvá výmena oleja sa musí uskutočniť po 8 hodinách prevádzky. Každá ďalšia výmena oleja po 25 hodinách prevádzky. Pred každým naštartovaním motora treba dodržať správnu hladinu oleja ! Bez oleja alebo pri poklese hladiny oleja motor sa vypne , nedá sa ani naštartovať, sviečka nedáva iskru - zabudovaná ochrana pred zničením motora ! V prípade záujmu NOVÁ odstredivá spojka: 135/ 20 mm s 2-mi remenicami na 2 klinové remene, cena: 90 EUR. 115/ 20 mm s jednou remenicou na jeden klinový remeň, cena: 88 EUR. Nový s dokladom a zárukou. Dobierka, poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
150 €
Dámsky bicykel 6 prevodov 19” rám 28” kolesá + LED
Nový elegantný dámsky bicykel Cycling Stovage vpredu s prúteným košíkom. Rozmery košíka: 37 x 30cm, výška: 22cm. Oceľový rám. 28” hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, plášte 700x35C, SHUNFENG náboje. 19” rám, pre výšku postavy: 175-185cm. Radenie: Shimano Revoshift SIS. 6 prevodov Shimano Tourney TZ na zadnom kolese. Predná + zadná V-brzda ALHONGA. Brzdové páčky: ALHONGA. Plechové blatníky vo farbe rámu. Zadný batožinový nosič. Rýchloupínacia sedlovka + pohodlné sedlo. Riadítko tvarované pre pohodlný vzpriamený posed. Dynamo AXA Duo s predným Led svetlom + zadné Led svetlo na batérie (nie sú súčasťou balenia). Odrazky na ráme aj v kolesách. Zvonček. Stojan. Všetko presne podľa obrázkov. Nový s dokladom. Bicykel je v original krabici v nezloženom stave. Treba nasadiť predné koleso, blatníky, riadítko, sedlo, košík, pedále a všetko nastaviť. Posielame kurierom na dobierku po celej SR. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
290 €
Benzínový motorový ručný kultivátor 52 cm3 motor
NOVÝ benzínový motorový ručný záhradný rotavátor kultivátor kyprič pôdy MAJSTER s 52 cm3 motorom a s pracovnou šírkou 30 cm. Určený je na kyprenie pôdy aj na rozmetanie hnojív, kompostu a rašeliny v domácich záhradách. Uspokojí začiatočníkov aj náročnejších užívateľov. Dva kolieska sa dajú jednoducho výškovo nastaviť a vďaka tomu je práca s týmto zariadením veľmi ľahká, pretože od užívateľa nevyžaduje veľkú silu. Slúžia na nastavenie pracovnej hĺbky aj na jeho premiestňovanie. Sada 4 ostrých, kalených rezacích nožov na drážkach je namontovaná na otočnom hriadeli. Bezpečnostný spínač a plynová páčka sú umiestnené tak, aby boli čo najjednoduchšie pre používanie. Čepele sú zaistené pevným krytom. Ergonomické rukoväte uľahčujú ovládanie kultivátora, rozstup je optimalizovaný tak, aby bol zabezpečený komfort pri práci. TECHNICKÉ DÁTA: Motor: 2-takt, vzduchom chladený Vystuženie skrine prevodovky Valec: pochrómovaný Voľnobežné otáčky: 3000 ot./min. Výkon: 5,2 HP Objem: 52 cm3 Pohon: odstredivá spojka Do prevodovky je treba občas dotlačiť mazací tuk (z boku sú 2 šruby) Čistá hmotnosť: 15 kg Pracovná šírka: 30 cm Pracovná hĺbka: 50-70 mm Palivová zmes benzín100 : 2T olej pomer 25:1 Celá konštrukcia sa ľahko montuje vďaka použitiu úchytiek s maticami, čo výrazne urýchľuje demontáž zariadenia na uskladnenie po sezóne. Nový s dokladom a zárukou. Poštovné kurierom: 8 EUR.
Veľké Kapušany
160 €
Dámsky mestský bicykel DaCapo pre výšku 160-185cm
Elegantný dámsky mestský bicykel pre každodenné používanie DaCapo CANTALOUPE vpredu s praktickým košíkom. Odporúčaná výška postavy: 160 - 185 cm. 19" HI-TEN oceľový rám. 28" kolesá, plášte 700 x 35C. Hliníkové ráfiky s indikátorom opotrebovania. Riadítko tvarované pre pohodlné rovné sedenie. Na riadítku radenie prevodov s otočnou rukoväťou SRAM MRX. 6 prevodov SHIMANO Tourney na zadnom kolese. Rýchloupínacia sedlovka, pohodlné veľké sedlo. Predná aj zadná V-brzda. Plechové blatníky vo farbe rámu. Stojan. Zadný batožinový nosič s pružinovou klapkou max. nosnosť 25kg. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné + zadné LED svetlo na batérie ( batérie sú súčasťou balenia ). Hmotnosť bicykla: 17kg. Max. nosnosť: 120kg. Všetko presne podľa obrázkov. Dovoz: Nemecko. Bicykel s dokladom a so zárukou. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom po celej SR. Poštovné, dobierka: 12 EUR. Predaj aj na splátky.
Veľké Kapušany
320 €
Celoodprúžený MTB 18,5 rám kotúčové brzdy 26kolesá
Atraktívny celoodprúžený horský bicykel. Predná teleskopická vidlica + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, predné rýchloupínacie, plášte KENDA: 26 x 1,95. 18,5" oceľový rám, pre výšku postavy: 160-173cm. Sedlovka s rýchloupínaním, sedlo: KS XTR. Radenie na riadítku: GripShift SRAM Max. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Ručné brzdy: Power. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy: CLARKS. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. Všetko presne podľa obrázkov. Dovoz: Nemecko. Zašlem v zloženom stave, ako je na obrázkoch zabalený v kartóne kurierom na dobierku po celom Slovensku. Bicykel je zo servisu komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné, dobierka: 12 EUR. .
Veľké Kapušany
350 €
HORSKÝ Formula Motion 19“ ALU rám, 29“ kolesá NOVÝ
Teraz naviac príslušenstvo: Predné aj zadné led osvetlenie, ručná pumpa, cyklopočítač - tachometer s 15 funkciami, sada kľúčov, plastové blatníky Ľahký 19" hliníkový rám 29" kolesá 3x7 prevodov shimano Uzamykateľný tlmič v prednej vidlici Technické špecifikácie: Značka: velotrade formula motion Typ: horský bicykel, unisex Typ odpruženia: predná teleskopická vidlica pre tlmenie nárazov, zadný rám bez tlmenia Tlmič: pružinový, zdvih 80 mm, uzamykateľný – pre tlmenie vibrácií pri jazde po nerovnom teréne Priemer kolies: 29" so spevnenými ráfikmi, predné koleso rýchloupínacie Rám: 19" hliníkový pre výšku postavy 172 - 185cm Riadidlá: 1-1/8" ergonomický typ, zosilnená oceľ 680mm Predná prehadzovačka: shimano tz-500 Zadná prehadzovačka: shimano rd-tz500 7k Voľnobežka: shimano mf-tz500-7 Páčkové riadenie prevodov na riadítku: shimano st-ef500 Počet prevodových stupňov: 3x7 Predná aj zadná mechanická kotúčová brzda Plášte: wanda 29 x 2.10 Sedlovka: oceľ, 350 mm Reťaz: kmc z-7 Sedlo: športové s mäkkou výplňou Pedále: hliníkové Kľuky: oceľové, počet zubov na prevodoch 24x34x42t Farba rámu: grafitovo - červená Predné aj zadné odrazky na ráme aj v kolesách Stojan Zvonček Držiak na fľašu Hmotnosť bicykla: 16 kg Nosnosť: 120 kg Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom po celom slovensku. Nový bicykel so zárukou. Aj na splátky. Poštovné, dobierka: 12 eur.
Veľké Kapušany
360 €
LED reflektor 200W + solárny panel + diaľkový ovl.
Vonkajší prípadne vnútorný SOLAR LIGHT reflektor 200W so samostatným solárnym 15W panelom + diaľkovým ovládačom. Farebné LED diódy na zobrazovanie stavu nabitia AKUMULÁTORA. Odolný proti poveternostným vplyvom. Univerzálne použitie. Nemá senzon na pohyb, čiže neprepína intenzitu jasu - svietenia na 50% a 100%. Stále môže svietiť na plný výkon max. 100% alebo podľa nastavenia cez diaľkový ovládač. Diaľkovým ovládačom sa dá nastaviť - prepínať cez viac úrovní intenzita svietenia na maximum alebo minimum, časovač aj iné funkcie. Automatická - bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Tento solárny set zaistí nočné svietenie (podľa počasia) v miestach bez elektriny. Nulové prevádzkové náklady. Vhodné na osvetlenie okolo domu, ciest, záhrad, terás, parkovísk a pod., ako aj osvetlenie vnútorných priestorov - dielní, garáži, pivníc, chodieb, povaly, v priestoroch pre hospodárske zvieratá a pod. - solárny panel je umiestnený vonku a led reflektor vnútri. Napájanie reflektora: solárny panel 15W. Vysoký stupeň krytia-ochrany: IP66. Dĺžka kábla: 5 m. Parametre reflektora: Farba svetla: studená biela Zdroj svetla: 144ks SMD LED Teplota: 6000 K studená biela Príkon reflektora: 200 W Stupeň ochrany: IP66 Vodeodolný, vhodný aj do vonkajšieho prostredia. Parametre solárneho panela XZW: Hliníkový rám max. výkon PMAX: 15W VOC: 7,2V VPM: 6V IPM: 2,5A ISC: 2,75A rozmery: 34 x 27 x 1,7cm Vodeodolný, vhodný aj do vonkajšieho prostredia. Nový, nepoužitý set. Poštovné, dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
75 €
1,5 kW 3000 ot. elektromotor na 220V s remenicou
1 fázový asynchrónny elektromotor s remenicou MUSTANG STAR YL90L-2 na 220V s výkonom 1,5 kW / 3000 ot/min. Motor má 2 rozbehové kondenzátory. Technické dáta: výkon: 1,5kW = 2.0HP napájanie: 220V / 50Hz / IP44 / 8,6 A, trieda ochrany: B. V krabičke motora je možnosť voľby zapojenia kábla elektroprípojky podľa potreby pre Ľavý alebo Pravý chod hriadeľa. Priemer hriadeľa: 24 mm Dĺžka hriadeľa: 57 mm Vonkajší celkový priemer remenice: 57 mm Šírka žľabu pre remenicu hore: 12 mm dole: 5,5mm Hĺbka žľabu: 11 mm rozteč pre spodné uchytenie: 100mm alebo 125mm x 140mm Váha: 16kg Nový, nepoužitý, dovezený zo zahraničia, doklad nemám. Poštovné, dobierka: 8 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Odprúžený MTB KIM Ride 17,5" ALU rám 27,5" kolesá
NOVÝ odprúžený horský MTB KIM Ride M-RACE 7.0. Predná teleskopická vidlica SR SUNTOUR XCE28. 27,5" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 27,5 x 2,125. 17,5" ALU hliníkový rám, pre výšku postavy: 168 - 182 cm. Sedlovka KIM RIDE s rýchloupínaním. Páčkové radenie prevodov na riadítku: SHIMANO V-BRAKE. Predný prešmykač:Shimano Tourney. Zadná prehadzovačka: Shimano ALTUS. 7x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy LOGAN. Plastové blatníky. Odrazky na ráme aj v kolesách. Držiak na fľašu. Hliníkové kľuky PROWHEEL. Zvonček. Stojan. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ BICYKEL S DOKLADOM. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka / poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
390 €
DINOS 18" ALU RÁM 29" kolesá kotúč brzdy 3x8 prev.
NOVÝ horský bicykel, odprúžený, MTB DINOS. Predná uzamykateľná teleskopická vidlica. 29 palcové hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,35. Reflexné ochranné bezpečnostné odrazové prúžky po celom obvode kolies. 18 palcový ALU hliníkový rám, pre výšku postavy: 172 - 185 cm. Gélová sedlovka s rýchloupínaním. Páčkové radenie prevodov. Zadná prehadzovačka: Sun Race M40. 8x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy BOLIDS. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Váha: 15kg. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ BICYKEL nepoužitý. Dovoz: Nemecko. Bicykel je zložený aj komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
370 €
1 2 3 4 5 6 7 8