DOHODOU - admin.priestor s lodžiou - Klincová ul. (MČ Ružinov)
Realitná spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na prenájom nebytový/administratívny priestor v MČ Ružinov - Nivy ( BA II. ) – ul. Klincová. Priestor s rozlohou 30,65m2 ( priestor 28 m2 + lodžia 2,65 m2 ) sa nachádza na 2.posch./10.posch. tehlového bytového domu s výťahom, kolaudovaného v roku 2008. Prvé dve poschodia slúžia ako administratívne priestory, na ostatných podlažiach sa nachádzajú byty. K priestoru prislúchajú ďalšie 3 spoločné miestnosti a to: toaleta s umývadlom, kuchyňa so spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s WC. V nebytovom priestore je zavedený optický internet, zabudovaný audio vrátnik a klimatizácia. Kúrenie zabezpečuje radiátor. Parkovanie: rezidenčné, prípadne 3hod./zadarmo na parkovisku LIDL. Cena prenájmu: DOHODOU Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť: 1x mesačný nájom vrátane energií a 1x vratný depozit, 1x provízia pre RK Nebytový priestor sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou. Priamo pred bytovým domom sa nachádza LIDL. V tesnej blízkosti sa nachádzajú: zastávka MHD, kaviarne, reštaurácie, poliklinika, trhovisko Miletičova, kúpalisko Delfín.... V cene prenájmu je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému nájomníkovi.  Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.  
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Predaj RD Muráň
Investujte do svojho vlastného kúsku Slovenska! XEMAR ( 0917 319 904, alebo maros.mesik@xemar.sk ) vám predstavuje jedinečnú príležitosť – rodinný dom na predaj v očarujúcej obci Muráň pri Národnom parku Muránska planina.  S rozlohou pozemku 563m2, úžitkovou plochou 70m2 a čiastočnou rekonštrukciou, tento dom nie je len miestom na bývanie, ale aj investíciou do vášho pohodlia a budúcnosti. Rekonštrukcia zahŕňa – nová strecha, kompletnú elektroinštaláciu, el. kúrenie, plastové okná, nová kúpeľňa, septik, laminátové podlahy, komín, príprava velkorysého podkrovia. Obec Muráň, s kultúrnymi pamiatkami a výhodnou polohou pri turistických trasách, ponúka nielen krásy prírody, ale aj perspektívu zisku z investície. Elektrické ohrievače a krbová pec zabezpečia komfortné bývanie, zatiaľ čo vybavenie, ako je optické pripojenie na internet, podporuje dynamiku vášho každodenného života. Nenechajte si ujsť túto príležitosť a investujte do domova, ktorý spája pôvab prírody s moderným bývaním. Kontaktujte XEMAR na čísle 0917 319 904 alebo e-mailom maros.mesik@xemar.sk a začnite svoju investičnú cestu s nami.
Muráň
149 000 €
Predaj 3 izbový byt Banská Štiavnica
XEMAR ( 0917 319 904, alebo maros.mesik@xemar.sk ) Vám ponúka 3-izbový Byt v Banskej Štiavnici - Skvelá Investícia s Potenciálom Vážení záujemcovia, Máme potešenie Vám priniesť exkluzívnu príležitosť v podobe  3-izbového bytu nachádzajúceho sa v srdci historického mesta Banská Štiavnica. Tento nehnuteľný majetok nesie so sebou nielen svoju aktuálnu hodnotu, ale aj nesmierne perspektívne možnosti pre investíciu a dlhodobý rast. Základné Parametre: Rozloha bytu: 91,95 m² Poloha: Prízemie Stav: Pôvodný stav – v procese rekonštrukcie Výhody Investície: Tento byt, i keď v súčasnosti je pôvodnom stave a momentálne prebieha rekonštrukcia, reprezentuje obrovský potenciál. Jeho situácia v atraktívnej lokalite Banskej Štiavnice, ktorá je známa svojím historickým odkazom a turistickým dopytom, z neho robí ideálnu investíciu do budúcnosti. Môže slúžiť ako lukratívna možnosť krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu, a taktiež ako objekt na rekonštrukciu so zvýšenou hodnotou. Podstatné Detaily: Dispozičné riešenie: Predsieň, kuchyňa s obývacou izbou, dve samostatné izby, kúpeľňa, toaleta. Bytový dom: je situovaný na pozemku o rozlohe 1 391m2 , ktorý je v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov. Tento oplotený pozemok zabezpečuje bezpečnosť a súkromie pre jeho obyvateľov Byt: zahŕňa parkovacie miesto a dve pivnice . Okolie: Centrálna poloha zabezpečuje dostupnosť kompletnej občianskej vybavenosti. Cena a Kontakt: Cena tejto investičnej príležitosti je stanovená na 93 000 € v stave rekonštrukcie. Pre bližšie informácie, termíny obhliadok či rezervácie sa neváhajte spojiť s nami na telefónnom čísle 0917 319 904 alebo prostredníctvom e-mailu na adrese maros.mesik@xemar.sk. Pozývame Vás na osobnú obhliadku tohto nehnuteľného skvostu, aby ste mohli oceniť jeho potenciál a pridanú hodnotu, ktorú prináša ako investícia.
Banská Štiavnica
93 000 €
Na prenájom objekt pre výrobné a skladové účely v areáli bývalého ZVT - Banská Bystrica
  XEMAR (michal.jarunek@xemar.sk alebo 0948 730 906), ponúka na prenájom objekt v areáli bývalého ZVT v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť o pozostáva z prízemia kde je k dispozícii 200 m2, poschodia 1200 m2 a parkovacích plôch. Budova disponuje vlastnou kotolňou. Prešla rekonštrukciu rozvodov vody, elektriny, plastové okná + kúpeľne a šatne muži a ženy.  Cena prenájmu je dohodou.   
Banská Bystrica
dohodou
Na predaj dom a pozemok v obci Kotmanová- Znižená cena
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915/142544 ) ponúka na predaj kúriu v obci Kotmanová okres Lučenec vedenú na liste vlastníctva ako rodinný dom. Bola postavená v roku 1850 prevažne z kameňa a nepálenej tehly. Nachádza sa v centre obci na pozemku o celkovej výmere 611 m2. V oplotenom dvore sa nachádza aj ďalší pozemok o rozlohe 952 m2, ktorý je možné kúpiť spolu s domom, ako aj samostatne. V dome sa nachádzajú 3 priestranné miestnosti, kde do jednej je samostatný vchod zo zadnej strany domu. Pod spomínanou miestnosťou (niekdajšia predajňa mäsa) sa nachádza podzemná kamenná, klembová pivnica. Z vonkajšieho gangu sa vchádza rovno do kuchyne s murovaným sporákom. V strede rod. domu sa nachádza miestnosť, ktorá niekedy slúžila ako kotolňa a udiareň. O zadnú časť domu sa opiera drevený prístrešok a za ním sa nachádza hospodárska budova. Nehnuteľnosti sú pokryté plechom, kde pod strechou domu sa nachádza úložný priestor dostupný dreveným vonkajším schodiskom. IS: elektrická prípojka 220V, voda z vlastnej studne na pozemku, plynová prípojka je dlhodobo odpojená, možnosť znovu-pripojenia, odpady trativod. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Objekt si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, kde po vložení dostatočného úsilia a financií môže vzniknúť príjemné bývanie na dedine v rodinnom dome s veľkou minulosťou. Cena nehnuteľnosti s celým pozemkom o veľkosti 1563 m2 je 59.999,- eur. V prípade záujmu o kúpu samostatného pozemku bez kúrie o veľkosti cca 800 m2 je 13,- eur/1 m2. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544.
Kotmanová
59 999 €
Rezervované !!! Exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v Žarnovici - vhodný na trvalé bývanie alebo
XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk, alebo 0908 499 732)  Exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v Žarnovici - vhodný na trvalé bývanie alebo víkendové chvíle.   Poloha: Ul. Kapitána Nálepku, Žarnovica Staršia čiastočná rekonštrukcia, ideálna lokalita Rozmery: Zastavaná plocha domu: 106 m² Ostatná zastavaná plocha: 64 m² Zastavaná plocha garáž: 24 m² Pivnica 9 m2 Veľkosť pozemku: 402 m² záhrada: 208 m2 Charakteristika: Rozmerne dispozične riešený rodinný dom s čiastočnou rekonštrukciou (staršou) Domček je postavený z kameňa, prístavba bola dostavaná v roku 2001 z tehly.   Predsieň, 2 veľké izby a 1 menšia, kuchyňa, kúpeľňa s WC, špajza Slepá ulica v tichej okrajovej časti mesta Vybavenie: Podlaha riešená plávajúcou podlahou vo všetkých miestnostiach Dlažba v chodbe a kúpeľné Vymenené plastové okná Murovaná kúpeľňa Podkrovie je veľké a priestranné s možnosťou ďalšieho obytného priestoru Dom je podpivničený, napojený na všetky IS (plyn, elektrina, verejný vodovod, septik) Vykurovanie kombináciou plynového kotla s radiátormi a krbovej pece v obývacej miestnosti Sedlová strecha so škridplech strešnou krytinou Oplotený pozemok s upravenou záhradou, altánkom pre príjemné posedenie Garáž o výmere 24 m2 Doplňujúce informácie: Možnosť využitia domu na trvalé bývanie či víkendové oddychové chvíle Energetický certifikát nie je k dispozícii Kontakt: Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle: 0908 499 732 Nechajte sa okúzliť týmto rodinným domom v príjemnej lokalite Žarnovice, ktorý je pripravený na vaše nové bývanie alebo oddychové chvíle počas víkendov.
Žarnovica
dohodou
Predaj stavebného pozemku Pod Suchým vrchom
XEMAR (kristina.jurgova@xemar.sk alebo 0948 385 289), ponúka na predaj stavebný pozemok Pod Suchým vrchom, v Banskej Bystrici, o celkovej rozlohe 601m². Nachádza sa vo veľmi tichej lokalite, na konci zastavaného územia, čím poskytuje súkromie, ticho a nádherné výhľady na mesto a okolitú prírodu, no zároveň s rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Prístup na pozemok je priamo z asfaltovej cestnej komunikácie. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu. Financovanie možné len vlastnými zdrojmi. Cena pozemku je 155.000,- EUR. V prípade záujmu ma kontaktujte: kristina.jurgova@xemar.sk / 0948 385 289
Banská Bystrica
155 000 €
2i byt v blízkom centre Zvolena
XEMAR (emanuel.nota@xemar.sk, 0948 099 191) ponúka na predaj priestranný 2i byt s balkónom v blízkom centre mesta  Zvolen /120m do ECS).   Dispozíciu bytu, s rozlohou 62 m², tvoria dve samostatné nepriechodné izby, kuchyňa so špajzou, chodba, samostatné WC a kúpeľňa, balkón a 2 pivnice. Na byte sú vymenené plastové okná. .  Voda, elektrika, plyn pripojené. Byt je v pôvodnom stave. Byt sa nachádza na druhom zo štyroch podlaží. Byt je predajom okamžite k dispozícii. Bytový dom sa nachádza v blízkom centre mesta, iba 5 minút peši na námestie SNP. Výťah nie je k dispozícii. Bytový dom je zateplený, s rekonštruovanou strechou, s novým presklením a vchodovými dverami spoločných priestorov, vymenenými vertikálnymi rozvodmi a udržiavanými vnútornými priestormi. ODPORÚČAM OBHLIADKU. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je aj kompletný právny, hypotekárny a katastrálny servis.
Zvolen
140 000 €
Parkovacie miesto Bratislava centrum, Bezručova.
XEMAR (robert.hrasko@xemar.sk alebo 0903966776). Realitná spoločnosť ktorá je lídrom na trhu s nehnuteľnosťami s viacročnými skúsenosťami. Ponúkame na prenájom väčšie parkovacie miesto v podzemnej garáži  v rezidenčnom komplexe Bezručova pri modrom kostolíku, Staré mesto. Garáž je strážená kamerovým systémom, brána sa otvára čipom. Pre viac informácii volajte:: 0903 966 776
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Priestory pre fyzioterapiu na prenájom, Banská Bystrica - Podlavice
XEMAR (miroslava.hlavacikova@xemar.sk alebo 0948 061 020, 0907 537 727) ponúka na prenájom priestory pre fyzioterapiu. Využiteľné aj ako ambulancia pre všeobecného lekára, špecialistu a iné. Objekt sa nachádza v k.ú. Banská Bystrica - Podlavice. Plocha k prenájmu je spolu 35  m2. Cena dohodou. Priestory sa nachádzajú v mestskej časti Podlavice.  Pozostávajú z dvoch miestností o rozlohe 17 m2 a 18 m2, ktoré sú dostatočne presvetlené. K priestorom patrí čakáreň, sociálne zariadenie pre pacientov a zvlášť pre personál, budova disponuje kamerovým a bezpečnostným systémom. Priestory sa prenajímajú nezariadené, nachádza sa v nich klimatizácia, samostatné umývadlo. Veľkou výhodou je kompletná občianska vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti sa nachádza lekáreň, ambulancie, pošta, škola, škôlka.  Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0948 061 020, 0907 537 727 alebo priamo na obhliadke.
Banská Bystrica
dohodou
Na predaj areál v meste Šurany, okres Nové Zámky
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj areál v meste Šurany, okres Nové Zámky. Areál sa nachádza na pozemku o výmere 4345 m². Areál je oplotený a pozostáva zo 4 budov: 1. Budova -  predajňa (stavebného materiálu - samostatný vstup, výklad do ulice), 2. Budova – skladové priestory, 3. Budova – zámočnícke a stolárske priestory, 4. Prístavba  -  určená pre administratívu (kancelárske priestory, kuchynka, sociálne zariadenie), skladové priestory a šatne. V areáli sa nachádzajú plechové sklady, spevnené plochy... Areál je možné využiť na obchodné, administratívne, prevádzkové priestory alebo iné podnikateľské účely... Cena celého areálu je 850.000,- EUR.  V prípade záujmu je možné odkúpiť aj zariadenie v hodnote 100.000,- EUR (Vysokozdvižné vozíky, autá, stavebný materiál, vybavenie predajne a pod...).
Šurany
850 000 €
Pripravujeme pre Vás holo byty v rodinnom dome v Hriňovej- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) exkluzívne pre Vás pripravujeme na predaj 3-izbové holo byty s veľkou lodžiou/terasou o výmere 83 až 87 m² + cca 22 m² terasa v rodinnom dome v okrajovej časti mesta Hriňová. Rodinný dom sa bude nachádzať na rovinatom, slnečnom, odvodnenom pozemku o výmere 796 m². Ku každému bytu bude prislúchať podiel z pozemku. V okolí rodinného domu bude vybudovaná parkovacia plocha a zeleň. K dispozícií bude 3-9 bytov v štádiu holostavby. Video: https://www.youtube.com/watch?v=lbMpRnqC3-A XEMAR: https://xemar.sk/reality/13460/pripravujeme-pre-vas-holo-byty-v-rodinnom-dome-v-hrinovej-exkluzivne Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544
Hriňová
148 000 €
Na predaj novostavba rodinný dom pri Banskej Bystrici
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj novostavbu rodinný dom, ktorý Vám poskytne komfortné bývanie pri Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Králiky na pozemku o výmere 650 m². Dispozícia domu je rozdelená na dennú a nočnú zónu.       V dennej zóne sa nachádza priestranná obývacia izba s prechodom na terasu, ktorá je zároveň dominantnou časťou domu. Je spojená s jedálenským kútom a kuchyňou, pri ktorej sa nachádza praktická komora.       Nočnú zónu tvoria 4 samostatné izby. V dome je jedna kúpeľňa s vaňou a WC. Druhé samostatné WC. Obytná plocha miestností je cca 148 m² svojou veľkosťou ponúka komfortné bývanie aj pre 4-6 člennú rodinu. Kúrenie je elektrické a krbom. Parkovanie je riešené garážou, ktorá má okno a bránu na elektrický pohon. Celý pozemok je oplotený s krásnou záhradou a výhľadom na okolitú prírodu.   Bližšie informácie na milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350.
Banská Bystrica
338 000 €
Na predaj obytný priestor s terasou v rodinnom dome v Hriňovej- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) exkluzívne ponúka na predaj skladový priestor prerobený na obytný priestor s terasou v rodinnom dome v centre mesta Hriňová. Rodinný dom, okolie a priestor s celkovou plochou 37 m² prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2022-23. Priestor má komplet vymenené všetky rozvody, plastové okná (trojsklá), plávajúce podlahy s podlahovým plynovým kúrením (predpríprava na elektrické kúrenie) ohrev vody el. bojlerom, nové stierky, obklady, kuchynskú linku na mieru... Priestor sa predáva ako holostavba s podielom na pozemku pod budovou a okolím. Pozostáva z obývacej miestnosti s kuchyňou, jednej obytnej miestnosti, kúpeľne s WC a vonkajšej terasy. Každá bytová jednotka má samostatné merače elektriny, plynu a vody. Pri budove sa nachádza aj parkovisko, trávnatý porast a miesto s el. prípojkou, kde si budúci majiteľ môže zakúpiť a osadiť plechový sklad na bicykle. Dobrá dostupnosť kamkoľvek v Hriňovej. K dispozícií sú 2 rovnaké obytné priestory na prízemí. Cena jedného priestoru je 79000,- eur. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544.
Hriňová
79 000 €
Na predaj 3i byt “bauring” Banská Bystrica, Tulská- Dohoda možná
XEMAR (xemar1@xemar.sk alebo 0907/483 256), ponúka na predaj 3-izb. byt “bauring” v Banskej Bystrici-ul. Tulská s výmerou 68m2. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, (2izby+obývačka 3r. a ostatné staršie), nachádza sa na siedmom poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby s komorou, z kuchyne, z obývacej izby + loggia, z dvoch ďalších izieb, kúpeľne s oknom a samostatné WC. Prislúcha k nemu pivnica v suteréne zatepleného bytového domu. Energetický certifikát - áno.  V okolí je veľa zelene, blízko príroda a rýchly prístup do centra, čím je táto tichá lokalita veľmi vyhľadávaná. Odporučujeme obhliadku tel.: 0907 483 256. Dohoda na cene možná … 
Banská Bystrica
166 000 €
Na predaj drevená chalupa v obci Detvianska Huta- Bratkovica
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) ponúka na predaj drevenú chalupu s väčším pozemkom v obci Detvianska Huta, časť Bratkovica. Drevená chalupa: prízemie:   -vstupná hala s posedením, a skladom, -hosťovská izba s kuchyňou, a špajza, -1 obytná miestnosť (3 lôžka), -kúpeľna s WC, -shody do podkrovia, Podkrovie: -dve obytné miestnosti ( 8 lôžok) Suterén: -kamenná klembová pivnica, Zloženie dvora: -bývalá kamenná hopodárska budova, momentálne využívaná ako prístrešok a sklad paliva, Pozemok: -slnečný, mierne svahovitý s krásnym výhľadom -zastavané plochy a nádvoria 500 m², -trvalý trávny porast 2401 m², -spolu: 2901 m²,  OSTATNÉ ÚDAJE: -chata vedená na LV ako rodinný dom-(možnosť úverovať) -materiál-, základ kameň, murivo drevo, -strecha- sedlová, pokrytá plechom, -nové rozvody elektriny zo studne ažpo darling,  -elektrická prípojka 220/380V, -voda- studňa na pozemku, -lokálne kúrenie na pevné palivo, krb, sporák a el konvektory na temperovanie,  -ohrev vody el. bojler,  -drevené okná a dveres drevenými okenicami, -prístupová cesta asfaltová obecná, posledných cca 150 metrov obecná, nespevnená, -energetický certifikát nie je k dispozícií, Objekt poskytuje celú škálu možností v zimnom a letnom období. Možnosť zimných športov v nie ďalekých lyžiarskych strediskách Látky, Prašivá, Kokava -Háj.... V letných mesiacoch možnosť využitia letného kúpaliska v meste  Hriňová, cykloturistika, turistika, hubárčenie, prechádzky......Vo vážnom záujme dohoda na cene možná. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544
Detvianska Huta
113 000 €
Záhrada - vylieči telo aj myseľ, FIĽAKOVO
XEMAR  (emilia.kurakova@xemar.sk) alebo 0915/974 931 ponúka na predaj rovinatú, obrobenú záhradu v zastavanej časti mesta, v tichej a peknej lokalite záhradkárskej osady vo Fiľakove. Celková rozloha pozemku je 400 m².  Táto záhrada má zabezpečenú chatku s veľkým oknom s mrežou, v ktorej sa dá v lete prespať, lebo je na to prispôsobená. K záhradám vedie asfaltová, celoročne prístupná cesta. Od brány sa autom dostanete spevnenou cestou až k chatke, kde je vybudované miesto na parking. Celá záhrada je veľmi dobre udržiavaná a vysadená ovocnými stromami. Ak by ste chceli maximálne súkromie, je tu možnosť rozšíriť si záhradu o ďalších 400 m,  kde sú zasadené viniče biele aj červené, ríbezle či egreše a ovocné stromy z každého druhu. Všetko je krásne vybudované a udržiavané, čiže prídete na jar do záhrady, ktorá bola na jeseň pooraná a pripravená na jarnú výsadbu . V blízkosti záhrady je autobusová zástavka. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť na trávenie zmysluplného času v prírode a zavolajte mi ešte dnes  !!!
Fiľakovo
5 500 €
Na predaj stavebný pozemok so stavebným povolením v Banskej Bystrici
XEMAR (michal.jarunek@xemar.sk alebo 0948 730 906), ponúka na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici, časť Sásová, o rozlohe 400 m2 + podiel na prístupovej ceste. Na slnečný pozemok rovinatého charakteru je priamy prístup z asfaltovej, následne spoločnej prístupovej komunikácie. Má prípojku na elektrinu, mestský vodovod a kanalizáciu. Plyn sa v prípade potreby nachádza na vedľajšom, mestskom pozemku. Podľa UPI je vhodný na výstavbu rodinného domu, aktuálne je v procese vybavovania stavebného povolenia. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej pravidelný tvar, výhodná poloha a výborná orientácia (väčšinu dňa slnko). Možné vyplatiť v 3 splátkach. 
Banská Bystrica
120 000 €
Na predaj 2,5i byt BB - Fončorda
XEMAR (xemar1@xemar.sk alebo 0907/483 256), ponúka na predaj 2,5 izb. byt v Banskej Bystrici - ul. Okružná s výmerou 56m2. Byt bol rekonštruovaný pred niekoľkými rokmi, je okamžite obývateľný avšak časom si bude vyžadovať modernizáciu. Byt sa nachádza na prízemí, pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb, s možnosťou vybudovania tretej menšej izby, ďalej pozostáva z kuchyne, kúpeľne a samostatné WC. K bytu prislúcha pivnica na prízemí zatepleného bytového domu, energetický certifikát bytového domu- áno. Dohodnite si obhliadku na tel. čísle 0907 483 256
Banská Bystrica
120 000 €
Prenájom obchodných priestorov v Banskej Bystrici, časť Sásová
XEMAR (miroslava.hlavacikova@xemar.sk alebo 0948 061 020, 0907 537 727) ponúka na prenájom obchodné priestory, zo širším  spektrom využitia. Objekt sa nachádza v meste Banská Bystrica, časť Sásová. Plocha obchodného miesta je vo výmere 91 m2. K tomu prislúchajú spoločné priestory. Objekt sa nachádza na frekventovanom sídlisku Sásová,  v lokalite bytových domov. Budova je vnútri obytného bloku, cca 2 km od centra mesta. Výhodou je vysoká frekventovanosť ľudí. Objekt je dvojpodlažný. Možnosť využitia priestorov pre - obchodné priestory, reštauračné služby, prevádzky služieb rôzneho charakteru, výrobné priestory, zábava, relax.  Cena 8.- eur/ m2, závisí od požiadaviek a  potrieb klienta. Občianska vybavenosť: - cca 200 metrov od objektu sa nachádza zástavka MHD                                      -  cca 300 metrov základná škola a cca 800 metrov stredná odborná škola Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0948 061 020, 0907 537 727 alebo priamo na obhliadke.  
Banská Bystrica
728 €/mes.
Na prenájom 1 iz byt v Banskej Bystrici, mestská časť Fončorda
XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273 ) ponúka na prenájom 1 izbový byt bauring, ktorý sa nachádza v  Banskej Bystrici mestská časť Fončorda, ulica Moskovská. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave a je o výmere 29,m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí Dispozícia: vstupná chodba, WC s kúpeľňou, obývacia izba s výklenkom a kuchyňa.   V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to, potraviny, zástavky MHD, blízkosť prírody, ... Cena s energiami je 380 eur Nájom zahŕňa 1x nevratný, 1x vratný depozit a jeden nájom dopredu, čo predstavuje sumu vo výške 1140,- Energetický certifikát – áno V prípade záujmu o obhliadku, viac informácií ma môžete kontaktovať na tel. čísle 0905 837 273
Banská Bystrica
380 €/mes.
Na predaj rodinný dom v Šahách
XEMAR (david.panis@xemar.sk alebo 0905 112 474), ponúka na predaj krásny rodinný dom v Šahách časť Homok. Ide o 2 podlažný rodinný dom po rekonštrukcii, ktorá prebehla v roku 2005. Je v tichej uličke medzi rodinnými domami. Veľkosť pozemku celkom je 422m2. Prístup po asfaltovej ceste. Ohrev vody a vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. Útulný krb vytvára dokonalú atmosféru pohody a tepla domova. Na pozemku za domom je dielňa a sklad. Dispozícia prízemia: - kuchynská časť s barovým pultom prepojená s obývačkou a krbom, - kúpeľňa s WC, - izba - pracovňa, - schodisko na poschodie, - komora, - technická miestnosť, - uzavretá terasa. Dispozícia poschodia: - hala s balkón, - kúpeľňa s WC, - spálňa so samostatným šatníkom, - priestranná spálňa s balkónom. Možnosti: V meste Šahy nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa na hlavnom ťahu do Budapešti, vzdialenej približne hodinku cesty autom. Nechajte sa očariť týmto hraničným mestom a objavte jedinečné príležitosti, ktoré ponúka. Pre bližšie informácie ma kontaktujte 0905 112 474 - odporúčam obhliadku.
Šahy
185 000 €
Na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici vo Vlkanovej
XEMAR (david.panis@xemar.sk alebo 0905112474), ponúka na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici vo Vlkanovej. Prístup na pozemok je priamo cesty. Celková výmera pozemku je 2000 m2. Všetky IS sú v dosahu.  Pri vážnom záujme ma neváhajte kontaktovať, 0905112474.
Vlkanová
190 000 €
Na predaj rodinný dom
XEMAR (alexander.kokai@xemar.sk alebo 0948 960 410), Vám ponúka na predaj ideálnu nehnuteľnosť na bývanie, alebo chalupárčenie. Ide o 2 podlažný rodinný dom kolaudovaný v r. 1999. Lokalita je polosamota v mierne kopcovitom teréne. Zastavaná plocha 145m2,  pozemok 2977m2 Prístup po asfaltovej ceste. Pod domom je priestranná garáž a kotolňa. K dispozícii je kotol na drevo alebo elektrický. K domu patrí aj dielňa a stodola. Dispozícia prízemia: -kuchynská časť prepojená s jedálenským kútom a veľkou halou s krbom -samostatné WC a kúpeľňa -izba -komora -schodište dole na zadný vchod, schodište na poschodie -na poschodí máme halu, tri izby, kúpeľňu a WC Dom je možné upraviť na dvojgeneračné bývanie Na pozemku je altánok, dvor a ovocný sad Okolie ideálne na cykloturistiku, turistiku, alebo hubárčenie v okolitých lesoch. Najbližšie kúpalisko cca 7km
Poltár
180 000 €
Rodinný dom
Na predaj rodinný dom v širšom centre Lučenca Ide o tehlový, zateplený čiastočne rekonštruovaný dom v tichej ulici cca 76m2 Dispozícia Chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa. Kúrenie v črepových kachliach a krbe, prípadne el. konvertormi. Vodovod, kanalizácia, el. rozvod 230/400V Podkrovné priestory pod sedlovou tsrechou je možné upraviť na bývanie K domu prislúcha 209m2 záhrady s úrodnou pôdou Celková plocha 353 m2 Do centra mesta je to peši cca 7 min. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0948 960 410, alebo prostredníctvom e-mailu alexander.kokai@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na www.xemar.sk
Lučenec
62 000 €
Na predaj chata v obci Kleňany, okres Veľký Krtíš
XEMAR (alexander.kokai@xemar.sk alebo 0948 960 410), ponúka na predaj: Chata v obci Kleňany, okres Veľký Krtíš. Chata sa nachádza priamo v obci, má výbornú polohu na kraji obce, nestojí priamo pri ceste a tak pokoj, ticho a kľud sú zaručené. Celková výmera pozemku je 1 097 m² z toho zastavaná plocha je cca 290 m². Chata pozostáva z dvoch nadštandardne veľkých garáží, nad garážami je veľká zastrešená terasa, z terasy vstup do chaty. Na prízemí je vstupná chodbička, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa s WC. V podkroví 2x spálňa s balkónom, WC, sprcha. Na streche je slnečný kolektor. V horúcom lete poteší klimatizácia.  Vhodné aj na trvalé bývanie Na pozemku sa nachádza vínna pivnica, nad pivnicou drevený záhradný domček, v záhrade ovocné stromy. Chata má vlastnú studňu, je však napojená aj na verejný vodovod, vykurovanie ústredné, radiátormi - kotol na pevné palivo, krbom aj v obývacej izbe. Pozemok je udržiavaný, slnečný s pekným výhľadom na okolie, výborná tichá lokalita. Cena:  99 900 + dohoda V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0948 960 410, alebo prostredníctvom e-mailu alexander.kokai@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok. Viac nehnuteľností môžete nájsť na www.xemar.sk
Kleňany
dohodou
Bývanie s podnikaním
Bývanie s podnikaním Na predaj nový poschodový dom v centre Lučenca kolaudovaný v roku 2004, zastavaná plocha 154m2 Na prízemí domu je obchod s úžitkovou plochou 130m2, s výkladom a vstupom z ulice Obchod je prispôsobený na prípadné rozdelenie na dve prevádzky so samostatným vchodom s sociálnym zariadením. Na poschodí je elegantne disponovaný byt, hala s krbom prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, dve izby, kúpeľňa s vírívkou, samostatné WC. Úžitková plocha 130m2, obytná plocha 121m2 Dom je čiastočne podpivničený, 15m2, v pivnici je kotol ústredného kúrenia na plyn ako aj plynový  ohrievač vody. Na dvore je samostatná budova 34m2 s inštalovaným vodovodom, kanalizáciou a elektrikou,  pripravená na prípadné bývanie, skladovanie a pod. Sedlová strecha ponúka podkrovné priestory 34m2 Pod predĺženou strechou je kuchynská linka, voda a el. rozvod ktoré zabezpečia komfort a pohodlie pri posedení a grilovaní v každom počasí. Dvor s príjazdovou cestou má 193m2. Na dvore je 13m hlboká kopaná studňa s úžitkovou vodou a čerpadlom na polievanie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0948 960 410, alebo prostredníctvom e-mailu alexander.kokai@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na www.xemar.sk
Lučenec
399 000 €
Na predaj trojizbový byt na ul. Lučenskej vo Veľkom Krtíši, alebo výmena za byt v Lučenci
XEMAR (alexander.kokai@xemar.sk alebo 0948 960 410), ponúka na predaj: príjemný, slnečný, trojizbový byt na ulici Lučenskej vo Veľkom Krtíši s rozlohou 79,4 m2, nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome s výťahom na 2/5 poschodí. Je v pôvodnom, zachovalom stave, čo dáva pre nového majiteľa možnosť vytvoriť si domov podľa vlastného vkusu. Pred bytovým domom sa nachádza detské ihrisko. Parkovanie za bytovým domom. Dispozícia bytu: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, kuchyne, špajze s loggiou, troch izieb, jedna z izieb je s balkónom. K bytu prislúcha murovaná pivnica s rozlohou cca 5m2. Na každom poschodí sú dva byty. Pri tejto nehnuteľnosti určite platí, že kúpou získate nehnuteľnosť vo vynikajúcej lokalite. Blízko je autobusová zástavka, obchody, škola, škôlka. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0911 717 870, alebo prostredníctvom e-mailu marta.fabryova@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok. Viac nehnuteľností môžete nájsť na www.xemar.sk
Veľký Krtíš
82 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Želovce, okres Veľký Krtíš
XEMAR (marta.fabryova@xemar.sk alebo 0911 717 870), ponúka na predaj: rodinný dom v obci Želovce, okres Veľký Krtíš. Dom sa nachádza priamo v obci, má výbornú polohu. Celková výmera pozemku je 1 510 m² z toho zastavaná plocha je 470 m². Dom pozostáva z 5 izieb z toho 2 izby sú v podkroví, kuchyne,  špajze, kúpeľne, je podpivničený. Voda do domu je napojená z vlastnej studne, verejný vodovod je na pozemku pred domom, vykurovanie je radiátormi - kotol na pevné palivo aj plyn. Pozemok je udržiavaný, slnečný s pekným výhľadom na okolie, výborná  lokalita. V blízkosti obce sa ponúka možnosť rybolovu v neďalekom rybníku. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0948 960 410, alebo prostredníctvom e-mailu alexander.kokai@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok. Viac nehnuteľností môžete nájsť na www.xemar.sk
Želovce
107 500 €
Štrkovňa
Štrkovisko v povodí Ipľa na predaj rozloha 43,6ha, z toho cca 25ha ťažiteľných predpokladaná výťažnosť 875 000 m3, čo je cca 1 400 000 ton kvalitného štrku. V cene sú dve výrobné linky / premývačky, triedičky/, dva drevo domy ako kancelárie, jedna bunka. Samostatná trafo stanica s predimenzovaným výkonom. Vlastná spevnená prístupová cesta. Ponúka sa výstavba vlastnej betonárky. -bager s krátkym aj dlhým ramenom na ťažbu -bager na odkrývku -3x tatra 815 -5000 litrová cisterna na palivo -premostenie cez potok vojenským mostom -spevnenie prístupovej, manipulačnej, a technologickej plochy s rozlohou 2,5 ha Maklér doporučuje ako výbornú investíciu V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  Premýšľate nad predajom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0948 960 410, alebo prostredníctvom e-mailu alexander.kokai@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností nájdete na www.xemar.sk
Veľká nad Ipľom
2 317 799 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14