Sprostredkujem predaj Vášho 3-izb. bytu v Banskej Bystrici a okolí
XEMAR (michal.jarunek@xemar.sk alebo 0948 730 906), odborne sprostredkuje predaj Vášho 3-izb. bytu v Banskej Bystrici a blízkom okolí. Byt môže byť aj v pôvodnom stave, s ťarchou alebo v exekúcii. Zabezpečím komplexný právny a katastrálny servis, vrátane autorizácie zmlúv.
Banská Bystrica
dohodou
Na predaj garáž s elektrikou v Banskej Bystrici, ul. Tulská
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj garáž s elektrikou v Banskej Bystrici, ul. Tulská o výmere 18 m2. Garáž je suchá a ma uzamykateľnú vyklápaciu bránu. Výhodou je ďalšia garáž nachádzajúca sa nad touto konkrétnou garážou čím odpadajú problémy so zatekaním strechy a pod. Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky volajte na t.č. 0907895125 alebo xemar8@xemar.sk
Banská Bystrica
24 800 €
Na prenájom obchodný priestor v Banskej Bystrici
XEMAR (annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663) ponúka na prenájom obchodný priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí v budove na ul. Lazovná. Priestor pozostáva: - samostatný vstup, obchodný priestor o výmere 157,5 m² a sociálne zariadenie. K priestoru je možné si prenajať parkovacie miesta (cca 10 miest, cena dohodou). Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 8,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu (kúrenie, elektrina, voda, kanalizácia + záloha) je 1,50 € bez DPH/ m²/mesiac. Takisto  ponúkame kancelársky priestor vo vedľajšej budove  na prízemí.  Priestor pozostáva: - samostatný vstup,  obchodný priestor o výmere 206,7 m², kútik s kuchynskou linkou a sociálne zariadenie ( nachádza sa v rámci prenajatých priestorov). Priestor má v zadnej časti vyvýšené malé pódium.  Celá plocha je momentálne zaprataná a slúži na uskladnenie vecí, preto nie je k dispozícii kompletná fotka priestoru. V prípade záujmu sa priestor uvoľní.  Priestor je približne v tvare štvorca - cca 14,5m x 14 m. K priestoru je možné si prenajať parkovacie miesta (cca 10 miest, cena dohodou).  Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 5,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu (kúrenie, elektrina, voda, kanalizácia + záloha) je 1,50 € bez DPH/ m²/mesiac. Pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať telefonicky. 
Banská Bystrica
1 260 €/mes.
Na predaj pozemok, 2497 m2, Štiavnické Bane
XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk alebo 0908 499 732 ) ponúkame na predaj investičný pozemok o rozlohe 2400 m2 v obci Štiavnické Bane. Je skvelou investíciou tak ako pre súkromné účely, tak aj pre investora teraz, ale aj do budúcnosti. Slnečný pozemok disponuje krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Nachádza sa v intraviláne obce, na mierne svahovitom teréne. Inžinierske siete sú dostupné v blízkosti pozemku. Prístup k pozemku je z dvoch strán. Jedná sa o lokalitu na okraji obce a v pamiatkovej rezervácii, preto sa nový majiteľ nemusí obávať novej okolitej zastavanosti. Obec Štiavnické Bane je atraktívna na rekreačné aktivity. V obci sú obľúbené tajchy - Windšachta, Evičkino, Bakomi a okolie ponúka možnosti aktívneho pohybu na čerstvom vzduchu hubárčenie, beh, turistika, cykloturistika, lyžovanie (rezort Salamandra), bežkárske trate. Realitný a právny servis vrátane vypracovania všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad, katastrálnych prípadne notárskych poplatkov je v cene. Ponúkame tiež bezplatnú pomoc pri vybavení financovania nehnuteľnosti. Vypracujeme Vám porovnanie, ktoré Vám pomôže k výberu toho najvýhodnejšieho financovania. V prípade potreby ďalších informácií ma prosím neváhajte kontaktovať na 0908 499 732, alebo marcela.mesikova@xemar.sk.  
Štiavnické Bane
54 000 €
SKLADOVÉ PRIESTORY - Zvolenská cesta 23
XEMAR realitná kancelária na prenájom v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste 23.  Link: https://goo.gl/maps/4fRzGnEPuk62   Priestory majú rozlohu 9180 m2. V ponuke máme haly a sklady ktoré sadajú kombinovať. 3 x 2000m2 dvojpodlažná hala so svetlou výškou 4,3m na oboch podlažiach s nákladným výťahom  2x 1590m2 sklad so svetlou výškou 6,75m. Prečo práve tieto priestory? - dobrá prístupnosť zo Zvolenskej cesty, ktorá sa napája na R1 - variabilita priestorov - dobré miesto v strede priemyselnej zóny - nakladacie rampy pre lepšiu manipuláciu - vlastná trafostanica v súkromnom vlastníctve - možnosť prispôsobenia priestorov podľa predstáv - možnosť dobudovania kancelárskych a sociálnych priestorov - plynové kúrenie Cena prenájmu sa odvíja od dĺžky a veľkosti prenajatých priestorov.
Banská Bystrica
3 500 €/mes.
Nový projekt bytového domu - Rezidencia Severná v meste Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0911 256 105), Vám predstavuje nový projekt bytového domu, ktorý spája v sebe atraktívne a nadčasové bývanie v blízkosti centra mesta Banská Bystrica. Najväčšou devízou projektu Rezidencia Severná je jeho lokalita. Severná ulica je skvelým miestom pre život v Banskej Bystrici. Poskytuje dostatok zelene, dostupnosť do centra mesta a možnosť športového či kultúrneho vyžitia. Dopravné napojenie na obchvat je vzdialené 300 metrov, čo zabezpečí komfort Vášho života. Svojou polohou Vám zaručí pokojné bývanie v srdci mesta Banská Bystrica Projekt Rezidencia Severná je spojením nadčasovej architektúry s tradičnými prvkami slovenského folklóru, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality v blízkosti centra Banskej Bystrice. Už svojím vzhľadom sa Rezidencia Severná odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry. Naviac spĺňa najvyššie ekologické normy a teda je udržateľným bývaním nielen pre Váš rozpočet, ale aj celkovo pre prírodu a svet. Projekt je plný neštandardných a dispozične zaujímavých bytov, ktoré poskytujú široké možnosti úpravy priestorov presne podľa želaní klienta. Vyberte si zo širokej ponuky bytov s unikátnou dispozíciou, ktoré nenájdete v žiadnom inom projekte. V projekte Rezidencia Severná nájdete všetko pod jednou strechou. Krásne rodinné byty s peknými výhľadmi na mesto a zároveň priestrannými balkónmi. Výborne riešené štartovacie byty pre mladé rodiny či moderné a priestranné terasové byty pre tých z Vás, ktorí hľadajú netradičný otvorený priestor. NOVÁ PONUKA BYTOV NA 6.NP Ponúkame Vám nové byty na výber máte zo širokej ponuky: 2 izbové byty ( od 53,14 m² do 59,37 m² ), 3 izbové byty ( od 72,83 m² do 89,65 m² ), 4 izbové byty ( od 99,54 m² do 116,87 m² ), a jeden 5 izbový byt o výmere ( 145,87 m² ), Výmera bytov je uvedená bez plochy terasy/balkónu K bytu je možné si dokúpiť vnútorné parkovacie miesto alebo vonkajšie parkovacie miesto. Parkovanie Vám vždy zabezpečí pohodlný príchod domov a vášmu vozidlu bezpečné státie v uzatvorenom parkovacom dome pod dohľadom kamerového systému. Perfektná občianska vybavenosť je samozrejmosťou tak isto ako aj zastávka MHD priamo na ulici. Zeleň, reštaurácie, kultúra aj relax, to všetko pár krokov od vášho bytu. Bývanie v centre mesta si vždy udrží svoju hodnotu. BYTY sa predávajú ako holobyty v prípade Vášho záujmu Vám môžeme zabezpečiť dokončenie, podľa vašich predstáv a požiadaviek.   Viac informácií o Projekte SEVERNÁ REZIDENCIA Vám radi poskytneme pri osobnom stretnutí...
Banská Bystrica
169 200 €
Na predaj pozemok v okrajovej časti obce Detvianska Huta- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk  alebo 0915/142544 ) exkluzívne ponúka na predaj pozemok v okrajovej časti obci Detvianska Huta, časť Rubiská. Pozemok s krásnym výhľadom je mierne svahovitý o celkovej výmere  8616 m2, tvarom nepravidelného obdĺžnika o rozmeroch šírka cca 66m a dĺžka cca 130 m v kratšej časti a cca 150m v dlhšej časti. Je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty, rodinného domu alebo na poľnohospodárske využitie. Na pozemok je prístup zo spevnenej obecnej komunikácie, elektrina v dosahu, pre voda je potrebné vŕtať studňu, kanalizácia a plyn nie je. Pozemok sa predáva ako jeden celok. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544. 
Detvianska Huta
86 160 €
Na prenájom obchodné a kancelárske priestory v širšom centre BB
XEMAR (annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663) ponúka na prenájom obchodné alebo kancelárske  priestory v polyfunkčnej budove v Banskej Bystrici, na Lazovnej ulici. Do obchodných priestorov je dobrý prístup z centra mesta. Priestor sa nachádza na prvom poschodí budovy so samostatným vstupom.  Pred budovou sa nachádza parkovisko. Celková výmera plochy je 240 m2 . Priestor pozostáva z troch častí : hlavný priestor – „open space office „  ( možnosť pripojenia na elektriku a vodu vo viacerých bodoch v priestore), možné priestor rozdeliť podľa potreby pri vstupe do priestoru v pravo osobitná kancelária  ( menšia) pri vstupe do priestoru v ľavo osobitná kancelária ( väčšia) , kde je možný vstup a výstup dvomi dverami Vstup do budovy je cez bezpečnostný systém, vstup do areálu budovy je cez elektronickú bránu, ktorá je otvorená v pracovných dňoch od 7.00 h – 17.00 h.  V prípade potreby je možný vstup do areálu idividuálne cez vlastný prístup ( ovládač). Kúrenie v obchodnom priestore sa má  aktuálne prerábať na kúrenie prostredníctvom tepelného čerpadla, čím sa do značnej miery znížia náklady na energie. Okná na budove sú vysokokvalitné – trojsklo, čo zabezpečuje ticho od vonkajšej premávky. Budova je kvalitne zateplená o hrúbke polystyrénu 10 cm, čo opätovne znižuje celkové náklady – ako aj na kúrenie v zime, tak aj na chladenie v lete. Spoločné toalety pre prevádzky na chodbe ako aj možnosť využitia spoločnej kuchynky na chodbe. Možnosť parkovania pri objekte.  Takisto možnosť parkovania zákazníkov počas návštevy v objekte. V blízkosti sa nachádza reštaurácia ( možnosť obedov). Cena mesačného nájmu je 1320,- Eur bez dph + prevádzkové náklady  (samostatné merače ).  Priestory sú voľné  a k dispozícií okamžite.
Banská Bystrica
1 320 €/mes.
Pozemok Malachov
XEMAR realitná spoločnosť s.r.o. (anton.reznicek@xemar.sk alebo 0905 244 392) ponúka na predaj pozemok v Banskej Bystrici časť Malachov. Pozemok má výmeru 1006 m² a nachádza sa na konci obce v chatovej oblasti. Inžinierske siete sú umiestnené v blízkosti pozemku. Pozemok je svahovitý. Z pozemku je krásny výhľad na okolitú prírodu.
Malachov
39 000 €
Hospodárska budova + rodinný dom, SÁSA
XEMAR (emilia.kurakova@xemar.sk alebo 0915/974 931 ponúka na predaj : Tehlovú hospodársku budovu s rodinným  domom pre vaše podnikanie. Budovy stoja na pozemku o výmere 1 543 m². Vstup na pozemok je z dvoch strán na hlavnú asfaltovú cestu a preto by bolo možné nehnuteľnosti aj oddeliť. Budovy majú pôvodnú sedlovú strechu a keramické stropy. V novšej časti, ktorá slúžila na potravinárske účely, sú nanovo urobené el. rozvody a voda, cca 1 m od domu je plyn, ktorý stačí potiahnuť do domu. Okná a vchodové dvere do výroby sú plastové, všetky podlahy sú odizolované a betónové. Vo výrobni je funkčný veľký chladiaci box a nachádza sa tu aj funkčný, cca 40 litrový kotol na chladenie mlieka. Výrobne sú vykachličkované a pripravené na akúkoľvek potravinársku výrobu. V menšom rodinnom domčeku je predpríprava na novú el. a vodu, okná sú pôvodné drevené a pod polovičkou domu je pivnica. Tento domček stojí na 5 m základoch, je suchý a z vonkajšej strany je urobená drenáž na odvodnenie. Odpad z domu ide do miestnej kanalizácie. Na pozemku sú aj dve staršie garáže na uskladnenie tovarov. Nehnuteľnosť sa nachádza pri hlavnej ceste a preto je to ideálny priestor pre obchodnú, výrobnú či skladovaciu činnosť. Kde výhodnejšie by bolo mať svoju prevádzku v tomto regióne ako pri hlavnej ceste s dostatočným priestorom na parkovanie? Nenechajte si ujsť príležitosť získať prevádzku pre svoje podnikanie na dobrom mieste a objednajte si obhliadku ešte dnes!
Sása, Zvolen
191 000 €
Na prenájom rodinný dom v obci Kordíky, okres Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na prenájom rodinný dom v obci Kordíky, okres Banská Bystrica. Dom má dve samostatné bytové jednotky, možnosť aj tri samostatné bytové jednotky. Dom je plne zariadený. Prenájom celého domu je 1.100,- EUR/mesačne. Je možné si prenajať aj samostatne jednu bytovú jednotku a to v sume 600,- EUR/mesačne.
Kordíky
600 €/mes.
Na prenájom rodinný dom v obci Kordíky
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na prenájom rodinný dom v obci Kordíky, okres Banská Bystrica. Dom má dve samostatné bytové jednotky, možnosť aj tri samostatné bytové jednotky. Dom je plne zariadený. Prenájom je 1.100,- EUR/mesačne. Je možné si prenajať aj samostatne jednu bytovú jednotku a to v sume 600,- EUR/mesačne.
Kordíky
1 100 €/mes.
Na predaj meštiansky dom v Kremnici, okres Žiar nad Hronom
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj meštiansky dom nachádzajúci sa v priamom centre mesta Kremnica, vzdialený od historického námestia 5 minút chôdze. Poloha domu je zároveň v tichej ulici poskytujúc kľud a súkromie. Celková výmera pozemku je 1614 m2, z čoho zastavaná plocha domu tvorí 291 m2. Dom je čiastočne podpivničený, veľkosť pivnice je cca 60m2. Pozemok je z väčšej časti rovinatý. Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje komplexnú rekonštrukciu. Základy domu sú kamenné v kombinácii s tehlou. Dom je napojený na inžinierske siete – elektrika, voda, kanalizácia. Plyn je na hranici pozemku. Výhody: Historická atmosféra mesta Kremnica, lokalita priamo v centre ale zároveň v tichej ulici, veľký pozemok, južná orientácia – dostatok svetla, po rekonštrukcii dom môže slúžiť na celoročné bývanie, prípadne rekreáciu, možnosť turistiky, či letného alebo zimného športového vyžitia na neďalekej Skalke či Krahuliach. Dohodnite si obhliadku ešte dnes na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Kremnica
175 000 €
Na predaj nebytový priestor v Banskej Bystrici, mestská časť - Sásová
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj nebytový priestor v Banskej Bystrici, mestská časť - Sásová.  Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Kráľovohoľská v obytnom dome na prízemí. Priestor: Výmera 31,7 m² Samostatný vstup Kompletná rekonštrukcia Dve miestnosti Sociálne zariadenie Využitie na možné prechodné ubytovanie, obchodné, kancelárske, kozmetické alebo iné podnikateľské účely (viď vizualizáciu) Dobrá lokalita a občianska vybavenosť...
Banská Bystrica
29 900 €
Na predaj rekreačná chata s bazénom v obci Králiky, okres Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj rekreačnú chatu s bazénom v obci Králiky, okres Banská Bystrica. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 400 m². Inžinierske siete sú zavedená na pozemku voda a elektrina (230V a 400V), odpad je (septik) . Kúrenie je pomocou radiátorov vyhrievaných elektrickým kotlom riadené a regulované termostatom čo zabezpečuje celodenné kúrenie bez zásahu obsluhy, možnosť vykurovania aj krbom. V pivnici sa nachádza pec na tuhé palivo. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Do chaty vedie samostatný prívod pitnej vody. Chata pozostáva: suterén   - kotolňa a pivnica prízemie - vstup, kuchyňa, obývacia miestnosť (krb), kúpeľňa, WC, drevené schodisko 1.NP        - dve samostatné izby (jedna s balkónom), drevené schodisko podkrovie – dve samostatné miestnosti Chata má internetové pripojenie a je zabezpečená kamerovým systémom. K chate prináleží prekrytý bazén (6 x 3 x 1,3 m), terasa s prístreškom a posedením, 2 x dreváreň a pekný udržiavaný pozemok, ktorý ponúka nádherný výhľad na okolie a prírodu. Chata je oplotená a je vhodná aj na celoročné bývanie. Obec Králiky ponúka v letnej i zimnej sezóne širokú škálu aktivít pre oddych, relax, zábavu a turistiku.
Králiky
152 000 €
Na predaj 4 izbový byt v meste Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj 4 izbový byt v meste Banská Bystrica, mestská časť - Radvaň. Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Kalinčiakova na 1. poschodí obytného domu o výmere 82,41 m². Byt bol pôvodne ako 3 izbový ale prešiel kompletnou rekonštrukcioupri ktorej sa dispozične zmenil na 4 izbový byt. Rekonštrukcia: plastové okná, murované jadro, dlažba, podlahy, stierky, sanita, vstavané spotrebiče, vstavané skrine, kuchynská linka na mieru...). Byt pozostáva: priestranná chodba, kuchyňa s obývacou miestnosťou a výstupom na balkón, tri samostatné izby, kúpeľňa s WC a ďalšie samostatné WC.    Dobrá lokalita, kompletná občianska vybavenosť...
Banská Bystrica
205 000 €
Na predaj podnikateľský priestor v širšom centre, Banská Bystrica
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj nebytový priestor v širšom centre Banskej Bystrice s rozlohou cca 120 m2. Priestor sa nachádza na prízemí murovaného obytného domu a v súčasnosti je užívaný ako reštauračné zariadenie. Nebytový priestor pozostáva z prevádzkového priestoru pohostinstva, výčapu, z kancelárie, skladu, chodby, pivnice a sociálnych zariadení. Nebytový priestor je napojený na rozvod vody, rozvod el. inštalácie, kanalizáciu a rozvod tepla. Viac na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Banská Bystrica
282 800 €
Na predaj nebytový priestor v Banskej Bystrici, mestská časť - Sásová
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj nebytový priestor v Banskej Bystrici, mestská časť - Sásová.  Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Kráľovohoľská v obytnom dome na prízemí. Priestor: Výmera 31,7 m² Samostatný vstup Kompletná rekonštrukcia Dve miestnosti Sociálne zariadenie Využitie na obchodné, kancelárske, kozmetické alebo iné podnikateľské účely (viď vizualizáciu) Dobrá lokalita a občianska vybavenosť...
Banská Bystrica
29 900 €
Na predaj novostavba rodinného domu v obci Slaská
XEMAR ( juraj.skoda@xemar.sk alebo 0908193188) ponúka na predaj rodinný dom v obci Slaská.  Novostavba nízkoenergetického (A0) dvojpodlažného 6-izbového murovaného rodinného domu v štandarde „na kľúč" s veľkou prestrešenou terasou,  vrátane pozemku, dvojgaráže, skladu náradia, chodníkov, terénnych úprav okolia domu, trávnika s automatickým zavlažovacím systémom, okrasných rastlín a drevín ako aj bezplatného poradenstva pri financovaní Vášho nového bývania. Do štandardu "NA KĽÚČ" bude dom dokončený v lete 2024. Rodinný dom sa nachádza na pozemku č. 21 v novej obytnej zóne „IBV Slaská-Diely" v obci Slaská, v tichej lokalite v lone prírody s nádherným výhľadom na okolitú scenériu, vzdialenej od okresného mesta Žiar nad Hronom iba 7 km. Dispozícia domu poskytuje riešenie pre väčšiu rodinu. Zastavaná plocha je 280 m2, úžitková 346 m2, podlahová 276 m2, terasa 70 m2. Prednosťou je energetická úspora prevádzky, zabezpečená konštrukčnou kompaktnosťou a použitými materiálmi (murivo hr. 380 mm + zateplenie 200 mm). Prízemie poskytuje komfort bývania pre 4-člennú rodinu. Zahŕňa kuchyňu so špajzou, jedáleň, obývačku, spálňu, dve detské izby, kúpeľňu s WC, samostatné WC, technickú miestnosť, chodbu, zádverie, dvojgaráž (41 m2), sklad náradia (21 m2) a prestrešenú terasu (70 m2). V podkroví sú dve obytné izby, galéria a kúpeľňa. Schodisko do podkrovia je súčasťou hlavného obytného priestoru, otvoreného do podkrovia prostredníctvom galérie. Hlavný obytný priestor je bohato presvetlený veľkými zasklenými stenami a strešnými oknami. Nočnú časť domu je možné úplne oddeliť dverami. Zdroj vykurovania: plynový kotol (predpokladané náklady na vykurovanie 28 EUR/mesiac.)  Cena v štandarde NA KĽÚČ: 399.990 EUR Cena domu zahŕňa: 1. Rodinný dom v štandarde „NA KĽÚČ" (energetická trieda „A0") vrátane finálnej fasádnej omietky vrátane kompletnej predprípravy na osadenie exteriérových žalúzií vrátane interiérových zárubní a dverí vrátane laminátových podláh v celom dome vrátane dlažieb v zádverí, kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane obkladov v kúpeľni, WC a technickej miestnosti vrátane batérií, umývadiel, vane a sprchového kúta vrátane vypínačov, zásuviek a LED bodových svietidiel vrátane predprípravy pre montáž kamerového systému a alarmu podlahové vykurovanie - plynové, plynový kotol ohrev TUV - plynový bojler príprava na krb - komínový systém SCHIEDEL vrátane oddrenážovania domu a okapových chodníkov v šírke 60 cm vrátane prístupového chodníka zo zámkovej dlažby vrátane vstupu do domu zo zámkovej dlažby vrátane úplne prestrešenej terasy so zábradlím o rozlohe cca 70 m2 vrátane dvojgaráže o rozlohe 41 m2 vrátane skladu náradia o rozlohe 21 m2 2. Pripojenie domu na inžinierske siete  Napojenie domu na verejný vodovod Odkanalizovanie domu zvedené do vlastnej čistiarne odpadových vôd Napojenie domu na elektrickú energiu Napojenie domu na verejný plynovod Napojenie domu na optickú sieť Slovak Telekom Napojenie dažďovej kanalizácie zo striech do trativodu formou vsakov 3. Dokladovú časť: Kolaudačné rozhodnutie Rozhodnutie o pridelení súpisného čísla List vlastníctva so zapísanou stavbou "RODINNÝ DOM" Energetický certifikát Revízne správy Atesty, tlakové tesnostné skúšky, certifikáty a osvedčenie 4. Stavebný pozemok o výmere 753 m2 5. Terénne úpravy pozemku a okolia domu  dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby ohraničenie pozemku živým plotom navezenie ornice na celý pozemok úprava pôdy rotavátorom zasiatie, prihnojenie a uvalcovanie trávneho osiva výsadba okrasných rastlín a drevín automatický zavlažovací systém Klientovi poskytujeme kompletný právny a katastrálny servis. Rád Vám pomôžem s predajom a prenájmom Vašej nehnuteľnosti. Stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č. 0908193188 alebo e-mailom: juraj.skoda@xemar.sk
Slaská
399 990 €
Na predaj ubytovňa v obci Budča, okres Zvolen
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915870350), ponúka na predaj budovu v obci Budča, okres Zvolen. Jedná sa o nehnuteľnosť (ubytovňu) o výmere cca 300 m², ktorá sa nachádza na pozemku o výmere cca 500 m². Budova je po kompletnej rekonštrukcii a predáva sa vrátane celého zariadenia. K dispozícií sú všetky inžinierske siete. Uvedená cena je za budovu bez pozemku. Cena pozemku je 25,- EUR/m².  Ubytovňa pozostáva: 8 zariadených apartmánov Sociálne zariadenia Wellness (sauna, vírivka) Posilňovňa Parkovanie možné pred budovou Bližšie informácie na milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350.
Zvolen
440 000 €
Na prenájom 2i byt s jedinečnou atmosférou, Kremnica
XEMAR (daniela.ziarna@xemar.sk alebo 0907448751) ponúka vo výhradnom zastúpení na dlhodobý prenájom luxusne  zrekonštruovaný 2- izbový byt v historickom centre mesta Kremnica. Útulný byt o výmere 42 m² so samostatným vchodom z ulice sa nachádza na prízemí starobylého bytového domu a ponúka bývanie s neopakovateľnou atmosférou. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, spálňa,  kúpeľňa s toaletou. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená: v obývacej izbe – pohovka s kreslom, komoda, stolík, TV; v kuchyni – kuchynská linka s varičom, chladničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom a kuchynským riadom; v spálni: manželská posteľ (vrátane posteľného prádla a uterákov), nočný stolík, komoda, skriňa; v kúpeľni: WC, umývadlo, skrinka, sprchový kút, práčka, el. bojler. Kúrenie je elektrické. K bytu patrí aj priestranná uzamykateľná pivnica cca 5 m². Výhodou tohoto bývania je poloha priamo v historickom centre, výborný stav, bezproblémové parkovanie a bohaté kultúrne a športové príležitosti (vyhľadávané lyžiarske stredisko Skalka a Krahule, Via ferrata Skalka, Kremnické gagy, Big Air v meste, mincovňa, zámok, koncerty,...) Cena: 450,-€/ mes. vrátane energií Prenájom je určený pre max. 2 osoby, nefajčiarov a bez zvierat.  Byt je voľný ihneď. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá  4 x 450,-€  (t.j. 2x nájom vopred, 1x vratná kaucia a 1x poplatok RK). V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0907 448 751.
Kremnica
450 €/mes.
Prenájom obchodných priestorov Cinobaňa
XEMAR (xemar7@xemar.sk alebo 0907846075) ponúka na prenájom obchodné priestory v Cinobani. Priestory o rozlohe 223 m2 sa nachádzajú v Cinobani - Katarínskej Hute. Priestory vhodné na obchodnú prevádzku. Cena dohodou. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Cinobaňa
dohodou
REZERVOVANY! Na predaj 3 izb. byt s balkónom na Kalinčiakovej ul., BB
XEMAR (monika.bruchanikova@xemar.sk, alebo 0944 107 803) ponúka na predaj veľmi pekný 3 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite na Kalinčiakovej ulici, BB. Nachádza sa na 3. posch, v zateplenej bytovke s výťahom, jeho výmera je 74,5 m2 a je po čiastočnej rekonštrukcií. Výhodou bytu je jeho dispozícia, byt je príjemne slnečný s pekným výhľadom a v blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť. Samozrejmosťou k bytu je aj pivnica. Energetický certifikát - áno.  Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!
Banská Bystrica
157 950 €
Prenájom obchodných priestorov Lubeník
XEMAR (xemar7@xemar.sk alebo 0907846075) ponúka na prenájom obchodné priestory v Lubeníku. Priestory majú rozlohu 122 m2. Vhodné na obchodnú prevádzku. Pred budovou sa nachádza parkovisko. Cena dohodou V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Lubeník
dohodou
Na predaj novostavba rod. dom v obci Lieskovec, okres Zvolen
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj novostavbu rodinného domu, ktorý Vám poskytne komfortné bývanie v obci Lieskovec, okres Zvolen. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 381 m². Dispozícia domu je rozdelená na dennú a nočnú zónu.  V dennej zóne sa nachádza priestranná obývacia izba s prechodom na terasu, ktorá je zároveň dominantnou časťou domu. Je spojená s jedálenským kútom a kuchyňou.  Nočnú zónu tvorí priestranná samostatná spálňa. V dome je jedna kúpeľňa s WC Šatník Technická miestnosť Obytná plocha je cca 155 m² Celý pozemok je oplotený s krásnou záhradou a výhľadom na okolitú prírodu Bližšie informácie na milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350.
Lieskovec, Zvolen
345 000 €
Na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici - časť Suchý vrch
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915  870 350), ponúka na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici. Pozemok je mierne svahovitý a nachádza v časti Suchý vrch o výmere  822 m² + podiely na prístupovej ceste... K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. V územnoplánovacej informácií je funkčné využitie pozemku a to na výstavbu rodinného domu, bytového domu so 4 – 8 bytovými jednotkami, menšie ubytovacie zariadenie – penzión, kultúrne, sociálne, zdravotnícke zariadenia...  Cena dohodou.
Banská Bystrica
dohodou
Na predaj záhradná chatka v Detve- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) exkluzívne ponúka na predaj záhradnú chatku v záhradkárskej oblasti v Detve. Chatka sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 288 m2, o rozmeroch cca 34x8m. Pozemok o výmere 269m2 je v osobnom vlastníctve a 19 m2 je v 1/2 podiele. Nehnuteľnosť má niekoľko výhod. Prvá výhoda je pozícia záhrady a chatky. Druhá výhoda je možnosť prístupu autom. Tretia výhoda je, že sa nachádza na jednom z mála rovinatých pozemkov nachádzajúcich sa v nižšej časti záhradkárskej oblasti. Chatka o rozmeroch 4x4 m je celá podpivničená. Na betónovej platni je postavený drevený skelet typu A s jednou miestnosťou a samotným štítom využívaným ako úložný priestor. Celá chatka je pokrytá plechom. Vedľa chatky sa nachádza novovybudovaný prístrešok s paletovým vonkajším sedením a murovaným krbom. Na pozemok je privedená úžitková voda, samostatná el. prípojka s meraním na okraji pozemku. Pitná voda je vo vzdialenosti cca 25 metrov. Bez energetického certifikátu. Možnosť zobrať nehnuteľnosť do podnájmu. Cena dohodou. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544.
Detva
17 900 €
SKLADOVÉ PRIESTORY - KOSTIVIARSKA
XEMAR realitná spoločnosť s.r.o. (anton.reznicek@xemar.sk alebo 0905 244 392) ponúka na prenájom sklad o výmere cca 550 m2, nachádzajúci sa v Kostiviarskej v Banskej Bystrici, v uzavretom areáli. V prípade záujmu a bližších info ma neváhajte kontaktovať.
Banská Bystrica
1 100 €/mes.
Na predaj priestranný rodinný dom v obci Kunešov, 7 km od mesta Kremnica.
XEMAR ( 0908 499 732, alebo (marcela.mesikova@xemar.sk ) Vám predstavuje tento priestranný rodinný dom v obci Kunešov, len 7 km od Kremnice. Tento dom je ako stvorený pre trvalé bývanie, víkendový únik alebo chalupu. Základné údaje o nehnuteľnosti:         Lokalita:  Kunešov     Veľkosť pomku:  621 m²     Zastavaná plocha domu:  167 m²     Počet izieb:  3 izby + kuchyňa + 2 špajze (s možnosťou prerobenia na ďalšie izby)      Pivnica:  14 m²      Vzdialenosti:  Kremnica 7 km, Turčianske Teplice 20 km, Žiar nad Hronom 24 km                                                                                                                                                                                                         Popis nehnuteľnosti: Tento dom disponuje vyvýšeným prízemím s predsieňou, WC, chodbou, kuchyňou s jedálňou, 3 izbami, kúpeľňou a 2 špajzami. Suterén obsahuje kotolňu, 1 miestnosť a pivnicu. Podkrovie je priestranné a ponúka možnosť prerobenia na ďalšie obytné miestnosti. Vybavenie:    Dom je postavený z kameňa a tehly, s krytinou BRAMAC na sedlovej streche.       V  interiéri nájdete kombináciu plávajúcej a drevenej podlahy, dlažbu v kúpeľni a WC.        Ohrev  vody je zabezpečený bojlerom, kúrenie je ústredné na tuhé palivo.     Pôvodné  drevené okná.     Dom  je napojený na káblovú televíziu a internet, odpad je vedený do žumpy.     K  nehnuteľnosti patrí záhrada, garáž a dreváreň.         Elektrická  sieť a obecný vodovod sú samozrejmosťou. Výhody tejto nehnuteľnosti:     Tichá lokalita, len 2 minúty pešo od škôlky, obchodu a zastávky SAD.     Výborná dostupnosť do Kremnice.     Mesačné náklady nepresahujú 100 €.     Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, možnosť chovu domácich zvierat. Okolie:     Ideálne  pre prechádzky, turistiku, cykloturistiku a hubárčenie.     Blízka  občianska vybavenosť a rýchle spojenie s mestom.     Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0908 499 732 alebo e-mailom na marcela.mesikova@xemar.sk. 
Kunešov
87 500 €
ZNÍŽENÁ CENA! Na predaj apartmánový dom, Dolný Jelenec, Banská Bystrica
Veľmi dobrá investícia pre podnikanie v cestovnom ruchu so zaujímavým výnosom! XEMAR ( daniela.ziarna@xemar.sk alebo 0907448751) ponúka na predaj rozostavaný apartmánový dom v Dolnom Jelenci - malebnej obci vzdialenej len 7 km od vyhľadávaného lyžiarskeho strediska PARK SNOW Donovaly. Je súčasťou dvojdomu – druhá polovica (so samostatným vstupom) je identická. Nehnuteľnosť prešla rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou – 2 veľkorozmerné žumpy, strecha, odkvapy, obvodové a oporné múry, okná, vnútorné steny + omietky, stropy, podlahy, rozvody elektriny a vody. Kúrenie na prízemí je plánované elektrické podlahové, na poschodí elektrické konvektory. Dispozícia: Prízemie: - vstupná chodba, spoločenská miestnosť, kuchynka, 3 izby, kúpeľňa, WC Poschodie:   1i apartmán -samostatná izba s kúpeľňou a kuchynkou                       3i mezonetový apartmán s galériou, kuchynka, kúpeľňa, WC K nehnuteľnosti patrí polovica parkoviska (celková kapacita pre 10 – 12 áut). Po dokončení ponúknu apartmány ubytovanie pre 15 - 17 hostí. Nehnuteľnosť je možné využiť aj ako rodinný dom. Pozemok: 305 m2 Obytná plocha: 150 m2 Cena:   149 000,-€ Nehnuteľnosť je možné odkúpiť aj ako celok: Pozemok: 600 m2 Parkovisko: 350 m2 Obytná plocha: 300 m2 Kapacita ubytovania: cca 30 osôb Cena: 298 000,-€ Výhodou je dobrý stav nehnuteľnosti, blízkosť lyžiarskych stredísk, množstvo turistických chodníkov a cyklotrás v okolitej prírode, bezproblémová a rýchla dostupnosť do Banskej Bystrice a na diaľnicu R1 a priaznivá cena. Odporúčame obhliadku! V prípade záujmu o obhliadku volajte 0907 448 751. Našim klientom ponúkame bezplatný kompletný administratívny, právny a hypotekárny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.
Staré Hory
149 000 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17