Foye, William O.: Cancer Chemotherapeutic Agents
autor/autori: Foye, William O.vydal: American Chemical So, 1995číslo produktu: 10160766dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Fisherová, Nancy: Životne dôležité orgány
autor/autori: Fisherová, Nancyvydal: Aktuell, 1998číslo produktu: 10160837dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Slezáková, Marta: Humbug
autor/autori: Slezáková, Martavydal: NVK, 1995číslo produktu: 10160882dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Heller, Barbara L.: Cesta ke klidnému spánku
250 snadných přírodních návodů na odstranění nespavostipopis: Nespavost patří mezi nejčastější zdravotní obtíže, kterými trpí velká část dnešní populace. Americká psychoterapeuta Barbara L. Keller ve své knize Cesta ke klidnému spánku nabízí více než 250 snadných návodů na zlepšení spánku. Ukazuje čtenáři, jak využívat léčivé vlastnosti bylinek, jak připravit voňavou lázeň, bylinné polštářky a pokojové spreje. Další část knihy je věnována masážím, akupunktuře, akupresuře, a dalším metodám zklidňující a léčícím tělo i duši. Autorka se zabývá nejen přírodní léčbou, ale i tradičními postupy při léčbě poruch spánku a významnou část knihy tvoří pohled na příčiny nespavosti z hlediska psychiky. autor/autori: Heller, Barbara L.vydal: Pragmačíslo produktu: 10091915dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Rákay, Anton: Ženská záležitosť
autor/autori: Rákay, Antonvydal: H&H, 2001číslo produktu: 10203225dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Crichton, Michael: Vychádzajúce slnko
autor/autori: Crichton, Michaelvydal: Ikar, 1997číslo produktu: 10203237dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Průvodce cestovatele
po dálnicích celého svetaautor/autori: kolektív autorovvydal: Svojtka, 1998číslo produktu: 10196831dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Neesová-Delavalová, Barbara: Čakám dieťa
Sprievodca tehotenstvom a pôrodomautor/autori: Neesová-Delavalová, Barbaravydal: Ikar, 1995číslo produktu: 10030521dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Pajer, Miloslav: Českoslovenští letci v RAF
Jednotky briského bombardovacího a pobřežního letectva 1940 - 1945popis: 311. československá bombardovací peruť představuje bezesporu nejvýznamnější jednotku britského letectva (RAF - Royal Air Force), u kterého v letech druhé světové války bojovali českoslovenští letci. Nebyla však jedinou. Tato skutečnost je širší veřejnosti méně známá, proto se autor snaží poukázat i na některé další jednotky zahrnuté do organizačních struktur letectva RAF, u kterých v letech 1940-1945 někteří z československých letců působili. Kniha Českoslovenští letci v RAF přibližuje jejich válečnou činnost u celků organizačně začleněných k jednotkám Velitelství bombardovacího letectva RAF (Bomber Command), dále u bombardovacích,průzkumných či transportních jednotek zámořských velitelství RAF (Oversea Command), u 2nd TAF (Tactical Air Force), tj. u britské 2. taktické letecké armády v Evropě, u jednotek Velitelství pobřežního letectva (Coastal Command) i v rámci Leteckého výcvikového sboru (ATC- Air Training Corps), sdružujícího univerzitní jednotky základního leteckého výcviku. Líčí též podmínky, dobu a prostředí, v nichž se naši letci pohybovali. V závěru zmiňuje československé letce propuštěné z RAF VR za účelem služby v SSSR nebo na československém osvobozeném území a v krátkosti také osudy některých Čechoslováků sloužících v britské armád.autor/autori: Pajer, Miloslavvydal: Naše vojsko, 2016číslo produktu: 10074629dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
10,49 €
Garassino, Alessandro: La vita
origine ed evoluzioneautor/autori: Garassino, Alessandrovydal: Jaca Book, 1993číslo produktu: 10181802dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Fincher, Susanne F.: Vytváření mandaly
Praktická kniha pro vytváření a výklad léčivých kruhových obrazcůautor/autori: Fincher, Susanne F.vydal: Pragma, 1991číslo produktu: 10033180dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,49 €
Blaha, Anton: Sme čakárenská generácia
popis: Anton Blaha sa po úspešnom titule Manderla a Modrý Maurícius predstavuje v novej knihe súborom esejí, úvah, glos, v ktorých sa trefne vyjadruje k závažným spoločenským témam, ktoré zaujali autora aj verejnosť, zasluhovali si pozornosť alebo ho nabádali k zaujatiu stanoviska, či k zamysleniu. Totiž stále verí, tak ako mnoho píšucich autorov, v magickú silu slova, ktorá dokáže niekedy pohnúť listom na strome, ba neprestajne dúfa a čaká, že niekedy pohne aj celým stromom. Tých rôznych jesenných listov, ktorú mu "popadali" na písací stôl, je viacej. Sú zo sféry literárnej, z histórie, výtvarného umenia i oblasti spravodlivosti. Jeden sýto červený list je o incidente s kauzou Malinová. Jeden hnedý list prislúcha jubilejnému výročiu Norimberského procesu, ktorý sa stal bezprecedentným medzinárodným aktom. Týmito prípadmi sa zaoberá preto, lebo spravodlivosť má toľko tvárí, ako je farieb na pestrej palete jesene. Súčasťou knihy sú aj portréty niektorých známych osobností - spisovateľov, výtvarníkov, vedcov, staviteľov, ale aj vojvodcov... Kniha je ilustrovaná nádhernými farebnými kresbami ôsmich renomovaných slovenských výtvarných umelcov. Niet pochýb, že aj táto publikácia pozoruhodného autora obdareného výnimočnou literárnou dispozíciou osloví širokú čitateľskú verejnosť. autor/autori: Blaha, Antonvydal: Vydavateľstvo SSS, 2016číslo produktu: 10200386dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Kresák, Fedor: Edgar Degas
24 farebných a 42 čiernobielych reprodukciíautor/autori: Kresák, Fedorvydal: Tatran, 1986číslo produktu: 10021435dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Sheridanová, Sara: Tajný mandarín
popis: Herečka Mary Penneyová uvrhla hanbu na svoju rodinu. Jej švagor, ambiciózny botanik Robert Fortune, v snahe vyhnúť sa škandálu ju donúti, aby ho sprevádzala na výprave do Číny, kde má pre Východoindickú spoločnosť ukradnúť čajové semená. Robert pred ňou tají skutočnosť, že je špiónom Veľkej Británie, ktorá krátko predtým zvíťazila v ópiovej vojne s Čínou. Je to nebezpečná úloha – Číňania stále považujú Britov za nepriateľov, a keby zistili, že chce vyviezť čajové semená, čakal by ho trest smrti. Mary v ťažkých podmienkach smúti za londýnskym životom a svojím synom, ktorého musela nechať u sestry. Tisícky kilometrov od domova Mary objavuje pocit slobody, ktorý získala prezlečená za muža. Nezabudnuteľný príbeh o láske, vnútornej sile a nezlomnom odhodlaní – o silnej žene, ktorá sa rozhodne presadiť vo svete mužov, a o mužovi, ktorý sa nezastaví pred ničím, aby splnil svoje túžby. autor/autori: Sheridanová, Saravydal: Ikar, 2011číslo produktu: 10182700dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Disney, Walt: Velký obrázkový Walt Disney slovník německo-český
autor/autori: Disney, Waltvydal: Egmont, 1992číslo produktu: 10030370dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Thiering, Barbara: Jesus von Qumran
Sein Leben - neu geschriebenautor/autori: Thiering, Barbaravydal: Gütersloher, 1993číslo produktu: 10203248dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Lopatine, G. V.: Français commercial
autor/autori: Lopatine, G. V.vydal: Vnechtorguizdate, 1961číslo produktu: 10023524dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,50 €
Craig, William D.: Coins of the World
1750-1850autor/autori: Craig, William D.vydal: Western Publishing C, 1971číslo produktu: 10204817dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
11,99 €
Reyes, Alina: Řezník
autor/autori: Reyes, Alinavydal: One Woman Press, 2002číslo produktu: 10213616dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Moscati, Sabatino: Živoucí minulost
Aspekty a problémy, charakteristické rysy a ponaučení z každodenního života ve starověkém světěautor/autori: Moscati, Sabatinovydal: Panorama, 1984číslo produktu: 10024326dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Rendellová, Ruth: Podoba hriechu
Kriminálny príbehautor/autori: Rendellová, Ruthvydal: Media klub, 2001číslo produktu: 10019926dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Špinka, Štěpán: Plato's Philebus
Proceeding of the ninth symposium Platonicum Pragensepopis: Kolektivní monografie z 9. mezinárodního pražského platónského symposia, konaného v Praze ve dnech 14.–16. listopadu 2013.autor/autori: Špinka, Štěpán; Karfík, Filip; Jirsa, Jakubvydal: Oikoymenh, 2016číslo produktu: 10200614dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
kolektív autorov: Občianky a revolucionárky
Ako, kedy, kde sa vylučujú nevhodné subjektypopis: Publikácia opisuje príbehy rôznych žien, ktoré vstupujú do revolučného a občianskeho priestoru v rôznych časových obdobiach, na rôznych miestach a v rôznych historických, spoločenských a politických kontextoch. Keď sme sa rozprávali o tom, čo čítame a ako o tom premýšľame, občianky a revolucionárky sa začali čoraz viac približovať. Nachádzali sme medzi oboma oblasťami prieniky v témach i vedeckých prístupoch a ako podnetné sa ukázalo ich čítanie vo vzájomných súvislostiach. Navyše, poskytnúť príbehom o občiankach a revolucionárkach spoločný priestor sa javilo ako zmysluplné aj z ďalšieho dôvodu: napriek tomu, že obe oblasti skúmania sú pomerne podrobne rozpracované a z historických i súčasných štúdií je zjavné, že utváranie politickej subjektivity (nielen) žien súvisí s konceptualizovaním občianstva aj revolúcií, tieto výskumné oblasti navzájom len málo komunikujú a zdá sa, že každá ide vlastnou cestou. Šesť vybraných prekladových štúdií a ich usporiadanie naznačuje, čo môže takéto spojenie ponúknuť. autor/autori: kolektív autorovvydal: Aspekt, 2015číslo produktu: 10200618dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Payrhuber, Franz-Josef: Bertolt Brecht
Literaturwissenautor/autori: Payrhuber, Franz-Josefvydal: Reclam, 1998číslo produktu: 10200630dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Spunar, Pavel: Kultura českého středověku
autor/autori: Spunar, Pavelvydal: Odeon, 1987číslo produktu: 10200634dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
24,99 €
Kállay, Karol: Memories of the Slovak National Uprising
autor/autori: Kállay, Karol; Mináč, Vladimírvydal: NVK International, 1994číslo produktu: 10200636dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Tölgyessy, Juraj: Svět odkrytý atomy
Kapitoly z nukleární analytické chemieautor/autori: Tölgyessy, Jurajvydal: Horizont, 1974číslo produktu: 10210093dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Korec, Pavol: Kraje a okresy Slovenska
Nové administratívne členenieautor/autori: Korec, Pavol; Tolmáči, Ladislav; Lauko, Viliam; Mičietová, Eva; Zubrický, Gabrielvydal: Q111, 1997číslo produktu: 10204551dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Používanie, interpretácia a význam jazykových výrazov
autor/autori: kolektív autorov; Zouhar, Mariánvydal: Veda, 2004číslo produktu: 10099895dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Reuss, Gustáv: Muránska Venuša
autor/autori: Reuss, Gustávvydal: Tatran, 1982číslo produktu: 10013021dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
1 8 9 10 11 12 13 14 15 16 834