Andrić, Ivo: Omerpaša Latas
autor/autori: Andrić, Ivovydal: Slovenský spisovate, 1980číslo produktu: 10000938dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Baláž, Anton: Penelopin návrat
autor/autori: Baláž, Antonvydal: Slovenský spisovate, 1998číslo produktu: 10001188dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Bergius, C. C.: Španielska ruleta
autor/autori: Bergius, C. C.vydal: Smena, 1989číslo produktu: 10001664dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Beyer, Marcel: Netopiere
popis: Román, imaginárny dokument, sa odohráva v hitlerovskom Nemecku za 2. svetovej vojny a čitateľ sleduje, ako udalosti vnímajú dvaja hlavní protagonisti - mladý zvukár Herman Karnau (historická postava) a Helga, najstaršia dcra riíšskeho ministra propagandy Goebbelsa. Ich príbehy prebiehajú samostatne - stretávajú sa len na začiatku, keď sa Karnau s Goebbelsovou rodinou zoznámi, a na konci, keď ho zavolajú do Hitllerovho bunkra, aby ešte zaznamenal jeho hlas. Helga a jej mladší súrodenci vedľa čakajú na smrť. Karnau, osamelo žijúci čudák, ktorého jedinou blízkou živou bytosťou je pes, je priam chorobne posadnutý svojou profesiou. Fascinuje ho ľudský hlas a táto posadnutosť ho privedie až do služieb nacistického režimu. Stáva sa členom výskumného tímu, ktorý robí beštiálne pokusy na ľuďoch, nahráva hlasy umierajúcich vojakov, cíti sa však len ako nezúčastnený pozorovateľ, ako "technik" zla, "akustik" zla. Osemročná Helga, nesmierne bystré a vnímavé dievčatko, prežíva vzostup a pád svojej rodiny, počúva otca na tribúne, pozoruje jeho extázu i depresiu - Helga, nevinná obeť z najvyšších nacistických kruhov. autor/autori: Beyer, Marcelvydal: Slovenský spisovate, 2001číslo produktu: 10001723dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Bigiaretti, Libero: Stretnutie v Neapole
autor/autori: Bigiaretti, Liberovydal: Smena, 1974číslo produktu: 10001770dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,17 €
kolektív autorov: Hygiena a technologie potravin
autor/autori: kolektív autorov; Spitzer, Gerhardvydal: Státní zemědělsk, 1974číslo produktu: 10014246dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Brzobohatá, Vladka: Přírodní kosmetika
autor/autori: Brzobohatá, Vladkavydal: Levné knihy, 2003číslo produktu: 10196244dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Novák, J.: Jak lepím, pájím, svařuji
autor/autori: Novák, J.; Novotný, V.vydal: Práce, 1973číslo produktu: 10196254dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Röllke, Lutz: Fabelhafte Welt der Orchideen
Alles über Pflege, Vermehrung und die besten Artenpopis: Orchideen sind unsere beliebtesten Zimmerpflanzen. In diesem kompakten Ratgeber finden Sie alles rund um Kauf, Pflege und mögliche Krankheiten dieser faszinierenden Exoten. Der Porträtteil stellt leicht verständlich und übersichtlich mehr als 340 Arten und Sorten vor.autor/autori: Röllke, Lutzvydal: Ulmer, 2012číslo produktu: 10196345dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Langbein, Walter-Jörg: Koniec a nový začiatok
Posolstvo Mayovpopis: Mayológovia nás upozorňujú, že dňa 21. 12. 2012 svet zničí rozsiahla katastrofa. Naozaj nám v tento osudný deň hrozí apokalypsa? Zanikne celé ľudstvo tak ako kedysi legendárna Atlantída? Úspešný autor Walter-Jörg Langbein sa pustil do štúdia starých legiend Mayov, Indiánov kmeňa Hopiov a staroindických ság, aby zistil aká je skutočnosť. Hľadal dôkazy v Platónových spisoch, v kresťanských záznamoch aj v Koráne. Aj kamenní svedkovia na Veľkonočnom ostrove, na ostrove Nan Madol alebo na polostrove Yucatán hovoria jasnou rečou: Katastrofy podobné skaze Atlantídy sa dejú odnepamäti a znamenajú koniec celých národov. A budú sa diať aj v budúcnosti. Dnešná veda ráta s ničivými pádmi meteoritov a s mocnými výbuchmi sopiek Pinatubo alebo Vezuv. Ešte horšie následky pre ľudstvo bude mať prebudenie supervulkánu v Yellowstonskom národnom parku – výbuch nielenže pochová tisícky ľudí v prúde lávy, v kamenných úlomkoch a v oblakoch popola, ale odštartuje aj novú ľadovú dobu, bude nedostatok potravín a život na Zemi sa od základov zmení. V rozmanitých katastrofických scenároch sa však zabúda na rozhodujúci detail: posolstvo Mayov nepredpovedá konečný zánik. Mayský cyklický kalendár, náhrobná doska v Palenque, pyramída hadieho boha Kukulkana v meste Chichén Itzá síce hovoria o konci, ale aj o novom začiatku. Mayovia rozprávajú o učiteľoch, ktorí prišli na Zem v obrovských vesmírnych mestách a neskôr sa do nich opäť vrátili. A práve v tomto posolstve spočíva naša budúcnosť: cesta ľudí pokračuje do diaľav vesmíru. Len tam môžeme prežiť a rozvíjať sa. Nemusíme sa stať ďalšou Atlantídou, no treba sa rýchlo rozhodnúť a vydať sa na cestu.autor/autori: Langbein, Walter-Jörgvydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10196641dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Finley, Mark A.: Pohoda & zdravie
tajomstvo úspechuautor/autori: Finley, Mark A.; Landless, Peter N.vydal: Orion, 2015číslo produktu: 10196807dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Mather, Matthew: Kyberbouře
popis: Když v běhu dní zachytíme spojení slov jako virus-banka-mail, obvykle zbystříme. Kdo se nám má co šťourat v soukromí, že? Jenže–¦ Když začnou světová internetová média chrlit čím dál absurdnější zprávy o katastrofách a kolabující kybersvět křiví pohled na realitu, Mike Mitchell, průměrný Newyorčan, který se zrovna snaží zachránit si manželství, najednou zjišťuje, že tady už nejde jen o nějaký nabouraný účet. A když pak série sněhových bouří odřízne New York od zbytku světa, stane se z města ledová hrobka, kde už se nedá nikomu věřit a nic už není takové, jak to vypadá. Někdy ty nejhorší bouře nevyvolá matka příroda a někdy ty nejhorší noční můry nejsou ty, z nichž se můžeme probudit–¦ Technothriller Kyberbouře ocení fanoušci Michaela Crichtona a Toma Clancyho, stejně jako čtenáři knih Williama Gibsona a Neala Stephensona. Vychutnejte si pátrání po podstatě lidství ve světě, který se prolíná s kybersvětem a prožijte drsnou fikci krušné budoucnosti. autor/autori: Mather, Matthewvydal: Triton, 2016číslo produktu: 10200718dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
kolektív autorov: Příruční slovník naučný IV. díl
S - Žautor/autori: kolektív autorovvydal: Academia, 1967číslo produktu: 10021928dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Riedová, Emma: Královské intriky
popis: České království se po vymření Přemyslovců zmítá v bojích. Právě tehdy mladá Markéta postupně proniká do urozené společnosti. Počáteční okouzlení jí dlouho nevydrží a je vystřídáno zklamáním; krásná a svéhlavá dívka totiž musí čelit mnoha intrikám. Kromě utrpení však poznává i vášnivou lásku. Stane se vyzvědačkou ve službách nového krále Jana Lucemburského a tento nebezpečný úkol ji zavede až do daleké Neapole. Ve své nezdolnosti se mladá žena po mnoha strastech snaží začít nový život, ale neprávem na ni padne obvinění z vraždy. Podaří se jí vyváznout i z této osudové zkoušky? Příběh je vyprávěn z pohledu velmi rozdílných mužů, do jejichž životů Markéta nejvíce zasáhla - přátel, nepřátel, milenců i samotného Jana Lucemburského.autor/autori: Riedová, Emmavydal: Knižní klub, 2014číslo produktu: 10212156dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Sládek, Oldřich: Ve znamení smrtihlava
Nacistický protipartyzánský aparát v letech 1944-1945popis: Při zpracování knihy „ZLOČINNÁ ROLE GESTAPA“ narazil autor na řadu zločinů napáchaných speciálními protipartyzánskými oddíly a na zlomky materiálu dokumentujícího jejich činnost. Tato dosud systematicky neprobádaná problematika jej zaujala natolik, že se jí po několik let věnoval. Pátrání po dochovaných archiváliích v nejrůznějších archivech a jejich kritické studium vedly nakonec k tomu, že je možno čtenářům předložit tuto autorovu souhrnnou publikaci „VE ZNAMENÍ SMRTIHLAVA“ o protipartyzánských nacistických silách a jejich působení v českých zemích.autor/autori: Sládek, Oldřichvydal: Naše vojsko, 2022číslo produktu: 10214237dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
11,99 €
Pollack, Martin: Americký císař
popis: Halič, nejchudší a nejzanedbanější region rakousko-uherské monarchie, zubožení Haličané sní o lepším životě za velkou louží. Začíná masový exodus do Nového světa, během nějž se stovky tisíc emigrantů stanou výhodným obchodním artiklem. Nevzdělaným a zoufalým lidem mohou podvodníci namluvit téměř cokoli, třeba i to, že newyorská socha Svobody představuje Panenku Marii a americký císař pán čeká na chudé s otevřenou náručí. Převaděči, agenti a bezohlední kuplíři pohádkově vydělávají na neštěstí a nevědomosti svých bližních. Kniha Americký císař ukazuje nejtemnější stránky vystěhovalectví z Haliče na přelomu 19. a 20. století. Martin Pollack v ní pečlivě až puntičkářsky shrnuje historická fakta, avšak fascinující jsou především příběhy skutečných lidí. Před čtenářem zároveň vyvstane smutná paralela se situací mnoha uprchlíků v dnešní době.autor/autori: Pollack, Martinvydal: Větrné mlýny, 2014číslo produktu: 10198649dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
-: Veľká cesta okolo sveta
1. etapa z Paríža do Dakaruautor/autori: -vydal: Tatran, 1992číslo produktu: 10165817dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
0,99 €
Richter, Karel: Za tankem číhala smrt
Válečné drama kapitána Stěpana Vajdy, vězně z gulagupopis: Vězeň Stěpan Vajda si už odbyl více než dva roky v táboře nucených prací. Chvílemi se mu ani nechce věřit, že to všechno vydržel. Ještě mu zbývá rok, vlastně už ani ne celý. Hřebíkem si do pryčny vyrývá čárku za každý den, a když jich napočítá sedm, přeškrtne je vodorovným vrypem. Každý vryp je jeden promarněný týden života.autor/autori: Richter, Karelvydal: Naše vojsko, 2015číslo produktu: 10190486dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,49 €
Velembovská, Irina: Sladká žena
autor/autori: Velembovská, Irinavydal: Smena, 1977číslo produktu: 10165876dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,16 €
Hlavatá, Dana: Nic nemusím
popis: Mezi mladými manželi Kamilou a Dušanem to poslední dobou pořádně skřípe. Dcera Vanesska pro ně byla až donedávna centrem vesmíru, avšak poté, co Kamila Dušana podezřívá, že si našel milenku, se rodina hroutí. Žárlivá Kamila se ve snaze zachránit manželství dopouští fatálních chyb. Když už se zdá, že se z toho všeho vymotá, že našla člověka, kterému na ní opravdu záleží, rázem přijde šok – a všechno je jinak. A mnohem hůře, nežli si dokázala představit–¦ autor/autori: Hlavatá, Danavydal: Naše vojsko, 2015číslo produktu: 10190500dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Běhounek, František: Fréderic Joliot-Curie
autor/autori: Běhounek, Františekvydal: Orbis, 1965číslo produktu: 10190523dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Dumas, Alexandre: Vikomt de Bragelonne 4
Traja mušketieri po desiatich rokochautor/autori: Dumas, Alexandrevydal: Tatran, 1971číslo produktu: 10165928dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Coddington, Andrea: Mal to byť pekný život
Slovenka, New York, láska, strata a boj o prežitiepopis: Pripravovaná evitovka určite nesklame. Autorkou je Slovenka žijúca v Amerike,ktorá opisuje svoju životnú tragédiu a vtipne glosuje životy Slovákov na Manhattane.autor/autori: Coddington, Andreavydal: Evitapress, 2009číslo produktu: 10160077dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Hagemann, Jörg: Liza@Julian.com
Príbeh lásky cez internetautor/autori: Hagemann, Jörgvydal: Belimex, 2002číslo produktu: 10160353dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Desmond, Robert W.: Windows on the World
World News Reporting 1900-1920autor/autori: Desmond, Robert W.vydal: University of Iowa Pčíslo produktu: 10160375dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
11,99 €
Aldiss, Brian: Druhý ostrov doktora Moreaua
autor/autori: Aldiss, Brianvydal: Naše vojsko, 1984číslo produktu: 10160529dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Koleničová, Slávka: Nádej stratených duší
popis: Andrea s Róbertom žijú navonok pokojným, pohodlným životom. Aspoň Andrea je o tom presvedčená. Netuší, že v tom istom meste žije dvojica, ktorá jedného dňa prevráti celý jej život naruby... Juraj patrí k mužom, ktorý nadovšetko milujú svoju rodinu. Ako úspešný stomatológ môže manželke Mirke a dcérke Janke poskytnúť všetko, čo si len zažiadajú. Trápi ho len jedno – Mirkino čudné správanie k vlastnému dieťaťu a náhly chlad pri ľúbostných dôvernostiach. Všetko sa vysvetlí až po havárii, ktorá obe rodiny zvláštnym spôsobom spojí. V modernom príbehu plnom napätia sa vynárajú aj tiene z minulosti. Autorka zručne rozuzľuje tajomstvá, ktoré mali byť navždy pochované...autor/autori: Koleničová, Slávkavydal: Ikar, 2009číslo produktu: 10160564dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gala, Antonio: Turecká vášeň
Veľký román o láske až po hrobautor/autori: Gala, Antoniovydal: Juga, 1994číslo produktu: 10160744dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Taylor, Michael D.: Peptide-Based Drug Design
Controlling Transport and Metabolismautor/autori: Taylor, Michael D.; Amidon, Gordon L.vydal: American Chemical So, 1995číslo produktu: 10160745dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
McNally, Joe: Dištanc
autor/autori: McNally, Joe; Pitman, Richardvydal: Aktuell, 2002číslo produktu: 10160749dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
1 7 8 9 10 11 12 13 14 15 834