Mulford, Prentice: Dar ducha III.
Ako nadobudnúť vnútorný pokoj a duchovnú siluautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1994číslo produktu: 10184157dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha IV.
Kráčajme po ceste života neustále vpredautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1994číslo produktu: 10182324dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha VII.
Ako sa zbaviť nerestí pomocou zákona žiadostiautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1995číslo produktu: 10170176dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha VI.
Umenie duchovného sebavzdelávaniaautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1995číslo produktu: 10160568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Barclay, Linwood: Bez rozlúčky
popis: V dome vládlo hrobové ticho. To bol prvý znak, že sa stalo niečo hrozné. Štrnásťročná Cynthia Biggeová sa v to ráno zobudila a zistila, že je sama. Jej rodina - mama, otec a brat - zmizla bez slova, bez odkazu, bez stopy. O dvadsaťpäť rokov neskôr Cynthia ešte vždy hľadá odpovede. A dozvie sa zničujúcu pravdu. Cynthia a Terry Archerovci ešte vždy bývajú v Milforde neďaleko Cynthiinho rodičovského domu na Hickory Street. Zdá sa, že ako manželia nažívajúci v dobrom partnerskom vzťahu a rodičia dcéry majú pred sebou úspešnú budúcnosť. No otázniky súvisiace s vlastnou minulosťou Cynthiu ešte vždy prenasledujú a jej posadnutosť hľadaním odpovedí ohrozuje všetko, čo Archerovci dosiaľ vybudovali. Pre Cynthiu nejestvuje iná alternatíva, než zistiť, prečo jej rodina zmizla - a ako to, že ju niekto vynechal. Terry si myslí, že účasť v populárnom televíznom pátracom programe Deadline je veľký omyl. Jeho manželka však dúfa, že ju niekto, čo ho bude pozerať, privedie na stopu nezvestnej rodiny. A práve Cynthia si všimne čudné auto krúžiace po okolí, vypočuje si záhadný telefonát a objaví hrozivý "dar". A keď začne strácať nervy, už sa nedá veriť v nevinu nikoho, ani jej samej. Po prvom nájdenom tele začína byť jasné, že jej minulosť je ešte záhadnejšia, ako predpokladala. "Jeden z najlepších trilerov roka! Dokonale strhujúci. Zaujme vás od prvej strany a nepustí vás, až kým sa nedostanete ku konečnému, prekvapujúcemu záveru." - Tess Gerritsenová, autorka trilerov Mefistov klub, Záhrada kostí "Kniha, ktorá človeka udrží v napätí až do úplného konca. Ak máte radi Harlana Cobena, určite si obľúbite aj Linwooda Barclaya." - Peter Robinson, autor románu Piece of My Heart "Barclay urobil v napínavom trileri to, čo Stephen King robí v hororoch: zakorenil ho v detailoch normálneho, každodenného života, čo spôsobilo, že výskyt znepokojujúcich udalostí je o to desivejší. Prvotriedny triler." - Giles Blunt, autor románu By the Time You Read This "Linwood Barclay neurobí jediný nesprávny krok a prekvapenia neustále prichádzajú. Nezačnite knihu čítať neskoro večer: zostanete hore, kým ju nedočítate." - Charlaine Harrisová, autorka bestselleru All Together Deadautor/autori: Barclay, Linwoodvydal: Ikar, 2008číslo produktu: 10159272dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bradfordová, Barbara Taylor: Spravodlivá odmena
Záverečná kapitola ságy rodu Hartovcovpopis: Záver slávnej ságy legendárnej dynastie. Potomkovia Emmy Hartovej sa nachádzajú na križovatke. Škandály, intrigy a úhlavní nepriatelia zasa ohrozujú to, čo je im najdrahšie. Bradfordová nás prevádza ďalšími dramatickými udalosťami v životoch Linnet a Evan, ktorých hlavným cieľom je ďalej zveľaďovať rodinný podnik a chrániť staré tradície.autor/autori: Bradfordová, Barbara Taylorvydal: Slovenský spisovate, 2006číslo produktu: 10017327dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Martin, James: Jezuitský návod takmer na všetko
Spiritualita pre každodenný životpopis: Dobre a radostne prežiť život je umením, ktorému sa učíme po celý život. A sme vďační za každú radu, za každý návod. Americký jezuita James Martin SJ v tejto knihe ponúka jezuitský návod. Jezuiti ho zdedili od svätého Ignáca, rytiera, mystika a svätca, ktorý žil v šestnástom storočí. „Ignácov spôsob napredovania,“ ako píše James Martin, „spočíva v hľadaní slobody: slobody stať sa tým, kým máme byť, slobody dávať a prijímať lásku, správne sa rozhodovať, vnímať krásu sveta a tajomstvo Božej lásky. Tento návod vychádza z toho, čo svätý Ignác zanechal vo svojich dielach, ale i z tradície, praxe a duchovných skúseností, ktoré si jezuitskí kňazi a bratia odovzdávali z generácie na generáciu.“ James Martin pozýva čitateľa na dobrodružnú, často dojímavú, no aj humornú cestu, ktorou prešiel on a jeho priatelia vďaka jezuitskej spiritualite. autor/autori: Martin, Jamesvydal: Dobrá kniha, 2012číslo produktu: 10187621dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Khelerová, Vladimíra: Trénink obchodního jednání
autor/autori: Khelerová, Vladimíravydal: Grada, 1993číslo produktu: 10007819dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Ďurík, Jozef: Domáci údenár
autor/autori: Ďurík, Jozefvydal: Osveta, 1988číslo produktu: 10003950dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Harlandová, Simone: Low Fat Food
Koncepcia nízkotučnej stravyautor/autori: Harlandová, Simonevydal: Ikar, 1999číslo produktu: 10191240dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Valčevová, Kristiana: Nepokorená
popis: Líbya 1999. Päť bulharských zdravotných sestier a palestínsky lekár sa ocitli vo väzení, s obžalobou, že stovkám detí úmyselne naočkovali vírus HIV. Jednou z týchto zdravotných sestier je Kristiana Valčevová. Uniesli ju spred domu, keď sa vracala z mesta s nákupmi, a nikdy sa nedozvie, prečo spomedzi toľkých bulharských zdravotných sestier pracujúcich v Líbyi obvinili práve ju. V nemocnici, v ktorej sa deti nakazili, nikdy nepracovala. Policajti, ktorí Kristianu uniesli, ju nútia priznať sa, že je hlavou diabolského plánu. Pokúšajú sa ju zlomiť, zničiť jej fyzické a duševné sily mučením. No Kristiana sa rozhodla odolať. A tak sa pre ňu začína veľmi dlhý boj proti bolesti, lži, obdobie, o ktorom podáva v tejto knihe výnimočné svedectvo.autor/autori: Valčevová, Kristianavydal: Ikar, 2008číslo produktu: 10180529dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Gillerová, Katarína: Zabudni na minulosť
popis: Nový, v poradí už ôsmy román našej najpopulárnejšej autorky prináša pútavý príbeh dvadsaťsedemročnej Saše a jej mamy, ktoré sa musia vyrovnať so stratou otca a sestry, resp. manžela a dcéry. A hoci sa zdá, že o nešťastnej udalosti vedia všetko, po rokoch vyjdú najavo isté skutočnosti a odrazu je všetko inak...autor/autori: Gillerová, Katarínavydal: Slovenský spisovate, 2010číslo produktu: 10164007dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bednár, Alfonz: Za hrsť drobných III.
Z rozvojovej planéty Tryféautor/autori: Bednár, Alfonzvydal: Slovenský spisovate, 1985číslo produktu: 10021592dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Hayová, Louise L.: Miluj svoj život
autor/autori: Hayová, Louise L.vydal: Gardenia Publishers, 1997číslo produktu: 10005929dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Däniken, Erich von: Súdny deň sa dávno začal
autor/autori: Däniken, Erich vonvydal: Remedium, 1996číslo produktu: 10003362dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Hodgkinson, Tom: Ako leňošiť
popis: Manifest života číslo 1: Žite správne. Leňošte! Leňošenie je dobrá vec. Cieľom tejto knihy je osláviť leňošenie a zároveň zaútočiť na pracovnú kultúru západného sveta, ktorá zotročila, demoralizovala a zdrvila toľkých z nás. Ničnerobenie je však drina, ako napísal už Oscar Wilde. Vždy je okolo vás množstvo ľudí, čo sa vás usilujú prinútiť, aby ste niečo robili. Preto som sa pokúsil vytvoriť akýsi súhrn textov o leňošení z filozofie, literatúry, poézie a histórie posledných tritisíc rokov, aby sme my lenivci mali duševnú výzbroj, ktorú potrebujeme na boj proti práci. Hojné množstvo známych lenivcov z histórie tiež dokazuje, že nie sme sami. Byť lenivý znamená byť slobodný, ale nielen pre slobodu výberu medzi McDonaldom a Burger Kingom alebo volvom a saabom. Znamená to slobodne žiť život, aký nám vyhovuje, oslobodení od šéfov, miezd, dochádzania do práce, konzumácie a dlhov. Leňošenie znamená zábavu, potešenie a radosť. Vo svete sa chystá revolúcia, na ktorej je najúžasnejšie to, že ak sa do nej chcete zapojiť, nemusíte robiť vôbec nič. Pridajte sa teda k nám, slobodní muži i ženy. Bude to najveselšia revolúcia, akú svet zažil!autor/autori: Hodgkinson, Tomvydal: Ikar, 2012číslo produktu: 10191730dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Ferrante, Elena: Neapolská sága 1: Geniálna priateľka
popis: Neapol na konci päťdesiatych rokov. Dve dievčatá vyrastajú vo svete chudoby a násilia, v uzavretom vesmíre, v ktorom je nutné prispôsobiť sa, dodržiavať pravidlá a zvyky, byť ako ostatní. Dve dievčatá, od začiatku iné, k sebe nachádzajú cestu, až sa stanú neoddeliteľnými.autor/autori: Ferrante, Elenavydal: Inaque, 2015číslo produktu: 10188538dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Kotter, John P.: Pocit naliehavosti
Zavádzanie zmien v rámci organizáciípopis: Väčšina iniciatív zameraných na zavádzanie zmien v rámci organizácií prináša len mierne pozitívne výsledky (v tom lepšom prípade), alebo dokonca dramaticky zlyhá (v tom horšom). Vo svojom medzinárodnom bestselleri Vedenie procesu zmeny (Leading Change) predstavil Kotter osemfázový proces zavádzania úspešných transformácii, ktorý neskôr v bájke Náš ľadovec sa roztápa (Our Iceberg Is Melting) ilustroval podobenstvom o kolónii tučniakov. V knihe Pocit naliehavosti teraz autor zameriava svoju pozornosť na kriticky dôležitý prvý krok pri pri náročnej úlohe inovátora: vytvorenie pocitu naliehavosti, a to tak, že ľudí privediete k tomu, aby skutočne videli a cítili potrebu zmeny. A prečo je potrebné zamerať sa na naliehavosť? Bez pocitu naliehavosti je totiž každý pokus o zmenu odsúdený na neúspech. Autor odhaľuje zradnosť uspokojenia sa s existujúcim stavom, a to vo všetkých jeho formách a podobách. autor/autori: Kotter, John P.vydal: Eastone Books, 2010číslo produktu: 10187691dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Willett, Sabin: Zmluva
autor/autori: Willett, Sabinvydal: Aktuell, 1998číslo produktu: 10182803dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Lutz, Armin: Parenisko, fóliovník a skleníček
autor/autori: Lutz, Arminvydal: Príroda, 1989číslo produktu: 10173513dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Škvorecký, Josef: Tankový prapor
Fragment z doby kultůautor/autori: Škvorecký, Josefvydal: Galaxie, 1990číslo produktu: 10162856dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Novotný, Josef: Aero L-39 Albatros; Polikarpov Po-2; Commonwealth Wirraway
Ilustrovaná historie letectvíautor/autori: Novotný, Josef; Vraný, Jiří; Kučera, Pavelvydal: Naše vojsko, 1988číslo produktu: 10021093dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Lowell, Elizabeth: Púštny kvet
autor/autori: Lowell, Elizabethvydal: Remedium, 2004číslo produktu: 10018667dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Scott, Robert Lee: Ten den mi patřilo nebe
popis: Pamäti amerického pilota. Pokračovanie knihy Bůh je mým druhým pilotem.autor/autori: Scott, Robert Leevydal: Naše vojsko, 1995číslo produktu: 10013497dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Polášek, Milan: Joga
osem stupňov výcvikuautor/autori: Polášek, Milanvydal: Šport, 1990číslo produktu: 10012469dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Plávka, Andrej: Moje najmilšie
autor/autori: Plávka, Andrejvydal: Slovenský spisovate, 1977číslo produktu: 10012349dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Marciniaková, Barbara: Poslové úsvitu
Učení Plejáďanu sdělené obyvatelum Zeměautor/autori: Marciniaková, Barbaravydal: Alternatíva, 1997číslo produktu: 10010105dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Janšák, Štefan: Brány do dávnoveku
autor/autori: Janšák, Štefanvydal: Tatran, 1986číslo produktu: 10007216dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Canfield, Jack: Slepačia polievka pre dušu 4. porcia
Ďaľšie poviedky, ktoré otvoria vaše srdce a zohrejú vašu dušuautor/autori: Canfield, Jack; Hansen, Victor Mark; McCarty, Hanoch; McCartyová, Meladeevydal: Sofa, 1997číslo produktu: 10002524dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Doyle, Ursula: Love letters of Great Men and Women
popis: From the private papers of Jane Austen and Mozart to those of Anne Boleyn and Nelson, Love Letters of Great Men and Women collects together some of the most romantic letters in history. For some of these great men, love is a ‘delicious poison’ (William Congreve); for others, ‘a nice soft wife on a sofa with good fire, & books & music’ (Charles Darwin). Love can scorch like the heat of the sun (Henry VIII), or penetrate the depths of one’s heart like a cooling rain (Flaubert). But what about the other side of the story? What of the secret hopes and lives of some of the greatest women in history? Taken together, these love letters show that perhaps little has changed over the last 2,000 years. Passion, jealousy, hope and longing are all represented here – as is the simple pleasure of sending a letter to, and receiving one from, the person you love most. Includes letters by: Anne Boleyn * Beethoven * Edith Wharton * Mark Twain * Mary Wordsworth * Nell Gwyn (mistress of Charles II) * Elizabeth Barrett Browning * GK Chesterton * Queen Victoria * Napoleon Bonaparte * The Empress Josephine * Mary Wollstonecraft * Amadeus Mozart * Katherine Mansfieldautor/autori: Doyle, Ursulavydal: Pan Books, 2009číslo produktu: 10213075dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 834