Suchl, Jan: Medvědí král
autor/autori: Suchl, Janvydal: Československý spi, 1988číslo produktu: 10179721dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Zahálka, Rudolf Karel: Kresby
autor/autori: Zahálka, Rudolf Karelvydal: J. Otto, 1901číslo produktu: 10180055dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Kafka, Jiří: Davídkovo léto s dědou
autor/autori: Kafka, Jiřívydal: Západočeské nakla, 1985číslo produktu: 10180159dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Seghersová, Anna: Loď argonautov
autor/autori: Seghersová, Annavydal: Pravda, 1983číslo produktu: 10180163dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Habovštiak, Anton: O orlovi na Bielej skale
autor/autori: Habovštiak, Antonvydal: Osveta, 1980číslo produktu: 10180402dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Czeszko, Bohdan: Náhrdelník zo slonoviny
autor/autori: Czeszko, Bohdanvydal: Východoslovenské v, 1987číslo produktu: 10181434dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Chudožilov, Petr: Kapři v kvetoucích trnkách po třiceti letech
autor/autori: Chudožilov, Petrvydal: Paseka, 1996číslo produktu: 10186207dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Palmer, Michael: Záhadné príznaky
autor/autori: Palmer, Michaelvydal: Aktuell, 1994číslo produktu: 10163940dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Fieldingová, Joy: Teraz ju vidíš
popis: Marcy Taggartová mala ísť pôvodne do Írska s manželom, aby spolu oslávili dvadsiate piate výročie sobáša, ale jej muž si medzitým našiel inú, a tak sa Marcy vybrala do Írska sama. Keď v jeden deň oddychovala v miestnej krčme, zazdalo sa jej, že za oknom vidí svoju dcéru. Všetci tvrdili, že jej dcéra spáchala pred dvoma rokmi samovraždu, ale Marcy tomu odmieta uveriť. A tak teraz rýchlo vybehla z krčmy na ulicu, utekala krížom-krážom po celom meste, ale dcéru nenašla. No stále verí, že Devon je naozaj v Corku, a s pomocou barmana Liama po nej vytrvalo pátra. Nakoniec sa jej dcéra ozve a dohodne si s ňou schôdzku pred katedrálou... Pocity viny matky, ktorá prišla o dieťa, sa v najnovšom románe Joe Fieldingovej miešajú s pocitmi zrelej ženy, ktorá stále túži plnohodnotnom partnerskom vzťahu. Z anglického originálu Now You See Her (Random House, Kanada) preložila Tamara Chovanová.autor/autori: Fieldingová, Joyvydal: Ikar, 2011číslo produktu: 10170729dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Barclay, Linwood: No Time for Goodbye
popis: Fourteen-year-old Cynthia Bigge woke one morning to discover that her entire family, mother, father, brother had vanished. No note, no trace, no return. Ever. Now, twenty-five years later, she'll learn the devastating truth. Cynthia is happily married with a young daughter, a new family. But the story of her old family isn't over. A strange car in the neighborhood, untraceable phone calls, ominous gifts, someone has returned to her hometown to finish what was started twenty-five years ago. And no one's innocence is guaranteed, not even her own. By the time Cynthia discovers her killer's shocking identity, it will again be too late... even for goodbye.autor/autori: Barclay, Linwoodvydal: Orion, 2008číslo produktu: 10176620dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Weiss, Pavol: Treba na chvíľu odísť
popis: Inžinier K. z titulnej poviedky zbierky Pavla Weissa zisťuje, že niečo ovláda jeho osud. Máva tušenia, keď sa má stať niečo zlé, a všetko sa splní. Pointa sa vinie celou knihou. Okrem dvoch-troch jasných tónov je kniha Treba na chvíľu odísť správou o človeku, ktorého život riadia sily mocnejšie než on sám. Weissov hrdina má navyše schopnosť uvedomiť si to a dokáže otvoriť oči aj čitateľovi. Autor ukázal aj širokú paletu štýlov, v zbierke Treba na chvíľu odísť sa pohybuje od tradičnej poviedky, sci-fi a erotickej poviedky až po vydarený experimentálny text.autor/autori: Weiss, Pavolvydal: Slovart, 2011číslo produktu: 10182756dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Baluchová, Kristína: Let 365
popis: Skúsený pilot nastupuje ako pasažier na palubu Airbusu. Počas letu medzi Dubajom a Lagosom, sa stáva svedkom nepríjemného incidentu. Vtedy ešte netuší, ako nebezpečne blízko má tragický osud neznámej ženy k osudu jeho vlastnej dcéry. A on tam nie je, aby ju zachránil. Nikdy tam celkom nebol... Citlivá dráma je plná melanchólie, tak príznačnej pre duše cestovateľov.autor/autori: Baluchová, Kristínavydal: Vydavateľstvo PT, 2013číslo produktu: 10182764dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Dolava, Jaroslav: Tabulky pro dílenskou praxi
popis: Příručka obsahuje základní a nejpoužívanější údaje z matematiky, mechaniky a elektrotechniky, povšimne si technických materiálů, seznámí čtenáře s běžnými pojmy technického kreslení, s některými dílenskými způsoby práce, s řeznými nástroji, s obráběním a se strojními součástmi spojovacími a spoji. Tabulky jsou určeny pro dílenské pracovníky a provozní techniky se zřetelem k praktické potřebě hotových údajů bez teoretického odvozování. Jsou vhodné i pro studenty odborných škol jako praktická pomůcka.autor/autori: Dolava, Jaroslavvydal: SNTL, 1969číslo produktu: 10211483dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Alexy, Július: Systémová a operačná analýza v riadení podnikov
popis: Kniha obsahuje poznatky z operačnej analýzy pri riadení podnikov, uvádza najnovšie aplikácie štruktúrnej analýzy v priemyselných podnikoch a zahŕňa vedecko-metodické a výskumné skúsenosti autora. Popri opise základných metód operačnej a štruktúrnej analýzy doplnenej príkladmi, obsahuje aj najpotrebnejší matematický aparát na štúdium operačnej a štruktúrnej analýzy. Určená je hospodárskym pracovníkom podnikov, ekonómom a poslucháčom vysokých škôl ekonomických a technicko-ekonomického zamerania. autor/autori: Alexy, Júliusvydal: Alfa, 1986číslo produktu: 10205036dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Tureckiová, Michaela: Klíč k účinnému vedení lidí
Odemkněte potenciál svých spolupracovníkůautor/autori: Tureckiová, Michaelavydal: Grada, 2007číslo produktu: 10079422dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Camp, L. Sprague de: Rukojmí Ziru
Planeta Krišna 3.popis: Čas se nezastavil ani na tak absurdním světě, jakým je planeta Krišna. Doba prvních objevitelů a dobrodruhů minula a ve středisku Pozemšťanů v Novorecife se objevuje první skupina turistů – tucet klientů cestovní kanceláře Kouzelný koberec. Jejich průvodce, Fergus Reith, se na tuto výpravu dostal spíše omylem, a je z toho upřímně nešťastný. Jeho svěřenci mu od začátku působí nemalé potíže a do problémů jej dostávají i exotičtí Krišnanci. „Pozemec“ Reith však netuší, že to vše jsou opomenutelné drobnosti oproti dobrodružství, jež očekává na hranicích Ziru–¦autor/autori: Camp, L. Sprague devydal: Mustang, 1996číslo produktu: 10164283dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Aveline, Claude: Dvojnásobná smrť Frédérica Belota
popis: Smrť dvoch napadne sa podobajúcich pracovníkov kriminálnej polície, z ktorých jeden si najme druhého, aby sám mohol nenápadne pracovať proti zločinnosti, vyplynie zákonite zo zhody nešťastných okolností, ktoré dáva plným priehrštím francúzska metropola Paríž. Ferroux, s ktorým si život kruto zahral –” a tu nemožno necítiť hlboký spodný tón kritiky zvlčilej buržoáznej morálky –” zastupuje svojho šéfa Belota na všetkých schôdzkach a podujatiach. Pritom sa zoznámi s prekrásnou inteligentnou ženou, ktorá svojou žiarlivosťou napokon neúmyselne zaviní smrť oboch.autor/autori: Aveline, Claudevydal: Slovenský spisovate, 1972číslo produktu: 10165983dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Allenová, Charlotte Vale: Život plný lásky
autor/autori: Allenová, Charlotte Valevydal: Ikar, 1995číslo produktu: 10166027dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Erenburg, Iľja: Jedním dechem
autor/autori: Erenburg, Iľjavydal: Československý spi, 1951číslo produktu: 10166046dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,66 €
Cardella, Avis: Život v mínuse
Spoveď ženy chorobne závislej od nakupovaniapopis: Hlavná hrdinka autobiografického príbehu Život v mínuse je shopaholička. Nedokáže si pomôcť, no stále cíti nutkanie vojsť do najbližšieho obchodu a míňať peniaze na veci, ktoré nikdy nepoužije. Má plné skrine drahých kostýmov a kabeliek, plné škatule topánok a na účte stále mínus. Nemá z čoho platiť nájomné ani stravu, no vo chvíli, keď vo výklade zbadá nový model nohavíc vychytenej značky, musí ho mať! Je to len rozmar ženy, ktorá nemá vážnejšie starosti ako utrácať peniaze? Alebo volanie o pomoc? autor/autori: Cardella, Avisvydal: Evitapress, 2011číslo produktu: 10166064dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Hidvéghyová-Yung, Elena: Dážď slivkových kvetov
popis: Román Dážď slivkových kvetov je o láske, o vzťahoch medziľudských aj o vzťahoch k umeniu, o rozdielnosti kultúr, no najmä o úprimnosti. O úprimnom hľadaní pravdy, svojej podstaty. Navonok sa zdá, akoby sa nič dramatické nedialo, na hlavná hrdinka prežíva svoj vnútorný silný príbeh. Opúšťa úspešného čínskeho milenca, atraktívneho čínskeho umelca, pretože ich svety sú nezlučiteľné. Napriek tomu, že ho miluje a váži si ho, nedokáže s ním žiť. Prežíva svoj veľký zápas, bojuje o vlastnú podstatu a úprimnosť. Uvažuje o umení, jeho význame pre tvorcu a pre tých ostatných, pozastaví sa nad drobnými i väčšími odlišnosťami európskeho a čínskeho spôsobu žitia a myslenia. Autorka to robí veľmi jemne a organicky. Väčšina príbehu sa odohráva v Číne. Text plynie ako hudba, má svoju premyslenú melódiu aj štruktúru. Čítanie románu je hudobným pohladením, ktoré nekričí, no naliehavo šepká.autor/autori: Hidvéghyová-Yung, Elenavydal: Slovart, 2011číslo produktu: 10166096dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gabaj, Ferdinand: Maturantka Eva
autor/autori: Gabaj, Ferdinandvydal: Slovenský spisovate, 1963číslo produktu: 10170127dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Rais, Karel Václav: Západ
Pohorský obrazautor/autori: Rais, Karel Václavvydal: Odeon, 1984číslo produktu: 10170779dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,66 €
Plenzdorf, Ulrich: Legenda o šťastí
autor/autori: Plenzdorf, Ulrichvydal: Pravda, 1988číslo produktu: 10172119dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Busbee, Shirlee: In Liebe gefangen
popis: Bisher ist die temperamentvolle und eigensinnige Savanna O´Rourke noch mit jedem Mann fertig geworden, der ihr zu nahe kam. Doch als sie von zwei Ganoven entführt wird die glauben daß sie den Weg zu einem geheimen Schatz kennt, sitzt sie in der Falle. Ihre letzte Rettung ist der zwielichtige Adam St. Clair eine ebenso dunkle wie faszinierende Gestalt den Savanna für dne Tod ihres Vaters verantwortlich macht und aus tiefstem Herzen hasst. Doch nach einiger Zeit spürt sie daß auch er einen sanfte eine verletzliche Seite hat. Immer heftiger kämpft sie gegen die Leidenschaft an die in ihr aufflammt während Adam ihr verzweifelt zu beweisen sucht daß er unschuldig ist... autor/autori: Busbee, Shirleevydal: Goldman, 1994číslo produktu: 10172144dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Nagibin, Jurij: Vstaň a choď
autor/autori: Nagibin, Jurijvydal: Slovenský spisovate, 1990číslo produktu: 10172760dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Zemiar, Bohuslav: Attingo Caelum, Slovensko Bohuslava Zemiara
autor/autori: Zemiar, Bohuslavvydal: Profoto, 2000číslo produktu: 10196527dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Beránková, Milena: Karel Havlíček Borovský
autor/autori: Beránková, Milenavydal: Horizont, 1980číslo produktu: 10196741dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Hoffman, Jilliane: Morpheus
popis: Es ist zurück. Es lebt. Es tötet. Ein Serienmörder, der korrupte Cops umbringt. Eine Staatsanwältin mit einem dunklen Geheimnis. Ein Monster, das im Todestrakt auf den Tag der Rache wartet. Drei Jahre ist es her, dass die Cupido-Morde ganz Florida in Atem hielten. Jetzt schlägt das Grauen wieder zu. Kann C.I. Townsend ihm noch einmal entkommen?autor/autori: Hoffman, Jillianevydal: Rowohlt Taschenbuch , 2012číslo produktu: 10196840dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Součková, Marta: Do poslednej bodky
autor/autori: Součková, Martavydal: Modrý Peter, 2015číslo produktu: 10196915dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
1 10 11 12 13 14 15 16 17 18 834