Rozľahlý a dobre orientovaný pozemok pri Svidníku
Slnečný pozemok sa nachádza 5min. od Svidníka v obci Vagrinec. Rozmery sú 18m x 137m o celkovej výmere takmer 25 árov. V dosahu je elektrina, voda a plyn. Možnosť napojenia odpadu na ČOV.
Vagrinec
54 800 €
Dom s pozemkom blízko Vranova n. Topľou - Sedliská
Získajte nehnuteľnosť s investičnými možnosťami. Dom sa nachádza na bočnej ulici v obci Sedliská, len 7 minút autom od Vranova nad Topľou. Dispozične pozostáva zo štyroch priestranných izieb a špajze, tie tvoria prednú polovicu domu. Zadná polovica slúžila ako hospodárska časť. V minulosti bolo kúrenie v dome zabezpečené pomocou plynových gamatiek. Dom je v pôvodnom stave. Celková výmera pozemku je 1684 m2, jeho súčasťou je aj stará drevená stodola a malý záhradný domček na uskladnenie náradia. Výhodou pozemku je možnosť prístupu z oboch strán, čo umožňuje novému majiteľovi rozdeliť pozemok na dve časti pre 2 rôzne nehnuteľnosti, a teda vytvára sa tu istá investičná príležitosť. Pokiaľ ide o inžinierske siete, je možné napojiť sa na obecný vodovod alebo využiť studňu nachádzajúcu sa na pozemku. Verejná kanalizácia je taktiež k dispozícií. V súčasnosti je odpojený prívod plynu a elektriny. Obec Sedliská má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, je známa vďaka blízkosti hradu Čičva a blízkosti Vodnej nádrže Domaša. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk. Foto interiéru na vyžiadanie.
Sedliská
75 000 €
Chalupa vo Východných Karpatoch - Palota
Ticho, čisto, pokoj, príroda a k tomu aj kompletne prerobená chalupa v pohraničnej obci Palota. Chalupu dispozične tvoria tri izby, malá kuchyňa, dve kúpeľne a dve vstupné predsiene. Do pivnice je vstup z vonkajšej strany chalupy. V interiéri prebehla kompletná rekonštrukcia - bezpečnostné dvere, podrezávaná, izolovaná a nanovo vytvorená celá podlaha v interiéri, v jednej časti je zabudované elektrické podlahové kúrenie, výmena okien za plastové, vytvorené dve nové kúpeľne, elektrina, dva krby na drevo, nové dlažby, stierky. Zvonku bola chalupa kompletne zateplená, daná bola nová strešná krytina z plechu a komíny. Voda je zapojená zo studne, odpad zvedený do žumpy. Rekonštrukciou vznikli dve samostatné bytové jednotky, takže súkromie pri chalupárčení si nájdu aj dve rodiny. Prípadne je možné využiť dom aj na podnikateľské účely a ponúknuť ubytovanie turistom a pod. Aktuálne ešte prebiehajú dokončovacie práce: schodisko, vstupná brána, oplotenie. Pozemok o výmere 1347 m2 je spočiatku rovinatý, za domom svahovitý. Prístup je po asfaltovej ceste. Chalupa je v pokojnej uličke, mimo hlavnej cesty. Lokalita obce je známa vďaka letnej a zimnej turistike vo Východných Karpatoch, blízkosťou hraničného prechodu s Poľskom. Viac informácií k nehnuteľnosti nájdete na webe: https://www.romantickechalupy.sk/
Palota
76 000 €
Rovinatý slnečný pozemok na dobrom mieste priamo pod Nízkymi Tatrami.
V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkam na predaj pekný rovinatý pozemok -voľné miesto v zástavbe okrajovej ulice v horehronskej obci Závadka nad Hronom priamo pod Nízkymi Tatrami. Všetky inžinierske siete v dosahu. Viac info v RK.
Závadka nad Hronom
39 000 €
Čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom v Dvorníkoch na predaj - REZERVOVANÉ
Pokojne prostredie so slnečným 557 m2 pozemkom na ktorom je postavený zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom, nachádzajúci sa len 10 minút od mesta Hlohovec. Dom je postavený v 50 rokoch a konštrukciu tvorí pálená tehla a z časti YTONG. V 1994 roku prešiel dom rozsiahlou rekonštrukciou a to kompletná výmena strechy, výmena okien, zateplenie a fasáda, podlahové kúrenie, rozvody vody a elektriny, omietky. Pozemok ma rozmery 14 m × 38 m a nachádza sa na ňom aj garáž (6m x 3m) pod ktorou nájdeme okrem montážnej jamy aj kopanú studňu. Studňa môže slúžiť na závlahu záhrady poprípade skleníka, ktorý je tiež súčasťou nehnuteľnosti. Za obytnou častou sa nachádza letná kuchynka, ktorá disponuje vstupom do pivnice a vstupom do otvoreného podkrovia. Toto podkrovie v sebe skrýva zaujímavý potenciál a je už na novom majiteľovi aby ho objavil. Pred letnou kuchynkou je krytá terasa na príjemne posedenie a grilovanie s priateľmi. Nehnuteľnosť je ihneď obývateľná. Dispozícia: Vstupná chodba, dve nepriechodné izby, dve priechodné izby, predsieň, kuchyňa s veľkou komorou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Do domu vedú dva vstupy cez predsieň a vstupnú chodbu. IS: Dom je napojený na obecný vodovod a výhodou je studňa, odpad je riešený kanalizáciou. Nízke náklady na vykurovanie a chladenie zabezpečuje tepelné čerpadlo spoločne s podlahovým kúrením. Elektrika 220/380. Občianska vybavenosť obce Dvorníky: škola, škôlka, pošta, obchod s potravinami, lekár. Vzdialenosť od miest Hlohovec 10 km, Sereď 10 km, Trnava 25 km, Nitra 30 km, Bratislava 75 km.
Dvorníky
145 000 €
Marhuľový sad na rozľahlom pozemku s možnosťou výstavby rodinného domu v obci Branovo
Pozemok vo veľkosti 2645 m2 sa nachádza v kľudnej ulici neďaleko centra obce. Jeho šírka je cca 30 metrov a dĺžka 87 metrov. Pred šiestimi rokmi bolo na pozemku vysadených 140 marhuľových stromov. Na pozemku je nová vŕtaná studňa, ktorá je napojená na závlahový systém polievania. O stromčeky je vzorná a pravidelná starostlivosť. Na pozemku je možnosť výstavby rodinného domu, v prednej časti nádvoria. V minulosti tu stál starý dom, ktorý je už zbúraný. Pozemok je vyčistený, oplotený, pravidelne kosený. Všetky inžinierske siete a kanalizácia na pozemku. Taktiež sa tu nachádza záhradný domček, stará pôvodná pivnička, menšia plechová garáž na náradie a latrína. V Podunajskej nížine vo venci agátov a v údolí riečky Žitava leží obec Branovo. V obci je základná občianska vybavenosť: materská škola, obchod, pohostinstvo, gazdovský dvor. Kúsok za dedinou sa nachádza krásny rybník, s možnosťou rybolovu. Od okresného mesta Nové Zámky je vzdialené 12 km. Termálne kúpalisko Podhájska je vzdialená 23 km.
Branovo
125 000 €
Rodinný dom s veľkým pozemkom vhodným na farmárčenie a pestovanie v pokojnej dedinke Pozba
Tento podpivničený poschodový dom s veľkým pozemkom sa nachádza v kľudnej uličke v obci Pozba. Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 6296 m2. Skladá sa z dvoch častí, z prednej zastavanej plochy, kde je na pozemku dom, dielňa, murovaná stajňa pre tri kone, králikáreň a veľký hangár pre uskladnenie sena, poľnohospodárskych strojov a rôzneho náradia. Na druhej časti pozemku je priestor na pestovanie zeleniny, ohrada pre zvieratká a úplne vzadu je ovocný sad s rôznymi druhmi ovocných stromov. Veľkou výhodou je prístup na pozemok z dvoch strán. Dom je priestranný, poschodový, komplet podpivničený s garážou. Dispozične pozostáva 1NP: Z presklenej vstupnej chodby, dvoch izieb, kuchyne, komory, kúpeľne a samostatnej toalety. 2NP:z troch izieb, komory, kúpeľne a samostatnej toalety. Jedna izba disponuje balkónom, odkiaľ je výhľad do ulice. V roku 2023 prebehla oprava, izolácia strechy, inak je v pôvodnom stave. Do domu je zavedená elektrika, voda z vodovodu, taktiež voda zo 70 metrovej studne. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom + radiátory. Odpady sú riešené 12m3 žumpou. Obec Pozba sa nachádza v okrese Nové Zámky, rozprestiera sa na Podunajskej pahorkatine. Centrum obce je vzdialená cca 300 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou sa nachádza iba 5 km od domčeka. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 31 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 120 km.
Pozba
1 €
Pozemok so základom na dom- Breznica
Rovinatý pozemok o rozmeroch 18 x 65 metrov (11árov) sa nachádza na okraji obce mimo hlavnej cesty. Vybudované boli základy na rodinný dom. Predáva sa so stavebným povolením a projektom. IS sú v dosahu. Je potrebné spraviť septik.
Breznica
38 900 €
Päť izbový dom v obci Štós.
Obývateľný dom v dobrom technickom stave, sa nachádza v jednej z bočných uličiek horskej obce Štós. Je situovaný na peknom rovinatom pozemku. Samotný dom pozostáva z prízemného podlažia a dvoch nadzemných podlaží. Na prvom podlaží sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza a chodba. Druhé podlažie tvoria tri izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, malý sklad a chodba. Na prízemnom podlaží sú situované okrem hlavného vstupu s predsieňou, aj technické miestnosti ako kotolňa, sklad dreva, komora a garáž. Vedľa domu sa rozprestiera upravená záhrada s bazénom, altánkom a malou kôlničkou na náradie. Na pozemku je aj vlastná studňa. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú sieť, verejný vodovod a kanalizáciu. Pred pozemkom sa nachádza plynová prípojka. Dom je ideálny na príjemne vidiecke bývanie v príjemnom horskom prostredí Volovských vrchov, neďaleko známych Kúpeľov Štós.
Štós
95 000 €
Poschodový rodinný dom v tichom prostredí Bottova
Na predaj poschodový domček v blízkosti Rimavskej Soboty. Nachádza sa na polosamote. Rodinný dom má na prízemí predsieň, 1 veľkú obývačku, kuchyňu s jedálňou, toaletu, špajzu, dvojgaráž a pivnicu. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby a jedna kúpeľňa. Povalu je možné prerobiť na dve veľké izby. K domu patri veľký dvor. Kúrenie je riešené elektrikou a krbom na tuhé palivo.
Bottovo
175 000 €
Investičný pozemok v Slovenskom raji
Slnečný, rovinatý stavebný pozemok sa nachádza v jednej z najkrajších prírodných oblastí Slovenska, v prostredí Národného parku Slovenský raj, v obci Mlynky. Pozemok je prístupný z dvoch strán. Elektrika a vodovod sú v dosahu niekoľkých metrov. Podľa územného plánu sa na pozemku môžu postaviť aj dva domy alebo rekreačné chaty. Nádherné prírodné prostredie Slovenského raja ponúka aktívny oddych - turistiku, lyžovanie, cykloturistiku, v lete prírodné kúpalisko, rybolov, pre oči množstvo prírodných zaujímavostí.
Mlynky
42 000 €
Máte dom /chatu na predaj v okolí Nitry?
Predávate Vašu nehnuteľnosť na vidieku ? Zverte ju do Romantických chalúp, do realitnej kancelárie s najväčšou ponukou nehnuteľností na vidieku. V prípade postupu predaja Vášho domčeku ma neváhajte kontaktovať telefonicky 0948835805 alebo mailom chuda@romantickechalupy.sk a rada sa Vám osobne predstavím a oboznámim s ďalším postupom.
Nitra
dohodou
Máte dom /chatu na predaj v okolí Nitry?
Predávate Vašu nehnuteľnosť na vidieku ? Zverte ju do Romantických chalúp, do realitnej kancelárie s najväčšou ponukou nehnuteľností na vidieku. V prípade postupu predaja Vášho domčeku ma neváhajte kontaktovať telefonicky 0948835805 alebo mailom chuda@romantickechalupy.sk a rada sa Vám osobne predstavím a oboznámim s ďalším postupom.
Nitra
dohodou
Útulný dom na chalupu v obci Rozložná
Útulný dom nachádzajúci sa v malej , tichej koncovej obci Rozložná v regióne Horný Gemer, blízko Národného parku Slovenský kras, vzdialený od okresného mesta na 20 km, je obklopený čistou prírodou, takmer bez susedov. Nehnuteľnosť je situovaná na mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 866 m2. V dome sa nachádzajú tri izby, jedna je spojená s malou kuchyňou, nedokončená kúpeľňa, chodba. V suteréne sa nachádzajú dve miestnosti vhodné na príjemné posedenie, letnú kuchyňu, v jednej je aj možnosť vybudovania baru, v malej miestnosti je osadená toaleta. Z vonkajšej malej komory je vstup na veľké podkrovie, ktoré je v dobrom stave. Dom pokračuje drevenou prístavbou. V záhrade na svahu sa nachádza suché WC. Dom je napojený na elektriku a obecný vodovod. Kúrenie bolo riešené lokálne elektrickým vykurovaním. Nehnuteľnosť vyžaduje čiastočnú rekonštrukciu, vybudovanie žumpy. Dom je ideálnym miestom na rekreáciu, ale aj pre príjemné vidiecke bývanie.
Rozložná
43 000 €
Pôvodný domček na chalupu a iné účely blízko Dunaja a centra podunajskej dedinky Moča
Pôvodný domček sa nachádza na rožnom priestrannom pozemku v kľudnej časti vinárskej obce Moča, len 300 m od Dunaja. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1000 m2, na ktorom sa nachádzajú majestátne stromy orecha a pôvodná klenbová pivnica. Domček s obytnou plochou cca 70 m2 pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, predsiene a špajze. Kúrenie je možné kachľami na tuhé palivo. Do domu bola zavedená elektrina, aktuálne je však odpojená. Pri dome sa nachádza vŕtaná studňa. K domu patrí aj prístavba - hospodárska miestnosť. Pozemok nie je oplotený. Domček je ideálny ako víkendová chalupa vďaka svojej dispozície, keďže sa nachádza blízko Dunaja a cyklotrasy - k Dunaju vedie rovná cesta od domu, len cca 300 m. Štrkové pláže Dunaja sú ideálnym miestom na oddych a rekreáciu pri vode. Medzinárodná cyklotrasa, ktorá vedie priamo popri rieke ponúka rôzne možnosti pre aktívne športové využitie. Centrum obce je vzdialené len 500 m. Vďaka tomu, že v územnom pláne dom patrí do jadra obce a vďaka jeho umiestnenia na rohu je vhodný aj na rôzne podnikateľské účely. Okolie je známe pestovaním viníc a bohatstvom termálnych prameňov. Najbližšie termálne kúpalisko a wellness Patince sa nachádza len 9 km od domu. V susednej Radvani nad Dunajom sa pomocou kompy dostanete na druhú stranu rieky Dunaj, kde v pohorí Gerecse nájdete množstvo turistických trás.
Moča
78 800 €
Pôvodný viničný dom s pivnicou a vinohradom na okraji podunajskej obce Moča
Pôvodná romantická vínna chatka s krásne obrábaným vinohradom sa nachádza na okraji dedinky Moča. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 967 m2, na ktorom sa nachádzajú dlhé rady rôznych druhov viniča a ovocné stromy. Pozemok je možné rozšíriť o ďalších 682 m2 pozemku s ovocnými stromami, ale len na užívanie. Prístup ku chatke je možné z obidvoch strán, vpredu po asfaltovej, zo zadu po nespevnenej ceste. Chatka pozostáva z dvoch miestností, z ktorej jedna slúži na spracovanie hrozna a druhá je zariadená ako jedáleň s kuchynkou. Do chatky je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Kúrenie je možné kachľami na tuhé palivo. Pod chatkou sa nachádza unikátna priestranná 100 ročná pivnica, ktorá je plne zariadená pôvodnými drevenými, ale aj novodobými nerezovými sudmi a iným elektrickým príslušenstvom na výrobu vína, ktoré sú súčasťou domu. Pred chatkou sa nachádza teraska s posedením obklopená viničom, ktorý tu robí súkromie a protihlukovú zábranu, keďže sa chatka nachádza v blízkosti cesty. Domček je pozostatkom tvorby našich predkov, je stavaný z kvalitnej nabíjaniny, vďaka ktorej je vo vnútri príjemný chládok aj počas horúcich letných dní. V roku 1990 brebehla čiastočná rekonštrukcia, fasáda bola obnovená, ríny opravené a steny boli spevnené železami. Schladiť sa môžete aj v blízkej rieke Dunaj, ktorá sa nachádza len 600 m od domu a jej štrkové pláže sú ideálnym miestom na relax. Podunajská dedinka Moča je známa pestovaním viniča a výrobou skvelého vína, prechádza ňou trasa medzinárodnej cyklocesty eurovelo 6. Centrum s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len cca 1 km od chaty. Neďaleké Wellness Patince a najväčšie termálne kúpalisko Štúrovo sú taktiež skvelým miestom na únik od každodenných povinností. Historické pohraničné maďarské mesto Ostrihom je obľúbenou destináciou milovníkov pamiatok a najjužnejšie slovenské pohorie Burdov zase milovníkov nenáročnej turistiky a dychberúcich výhľadov. Okuste kúsok podunajskej romantiky výrobou vlastného vína, relaxom v termálnych prameňoch alebo prežitím krásnych západov Slnka na jednej z pláží rieky Dunaj.
Moča
38 990 €
Priestranná budova blízko Dunaja vo vinárskej dedinke Moča
Priestranný 300m2 objekt sa nachádza v kľudnej uličke len pár metrov od rieky Dunaj vo vinárskej dedinke Moča. Táto jednopodlažná budova kedysi fungovala ako sušiareň tabaku - je stavaná z pálených tehál, má vysoké stropy a pozostáva z niekoľkých miestností. Elektrický stĺp a potrubie obecného vodovodu je v dosahu, pri ceste. Prístupová cesta je asfaltová. Vďaka tesnej blízkosti vodnej plochy Dunaja, štrkových pláží a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6, ktorá je vzdialená len 50 m, má táto budova potenciál na využitie na rekreačné účely, ale aj na podnikanie v cestovnom ruchu, keďže v okolí nie je ubytovanie pre cykloturistov. Príležitosti trávenia voľného času sú preto vhodné nielen na oddych a rekreáciu pri vode počas horúcich letných dní, ale aj na športové využitie cyklotrasy v každom ročnom období. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a všetkými možnými službami sa nachádza 600 m od budovy. Okolie je známa vinárska oblasť, ako aj bohatá na termálne pramene, ktoré nájdete v len 10 km vzdialených Wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku Vadaš Štúrovo, vzdialenom len 20 km. Ďalšie výlety je možné organizovať napr. do: pohraničného historického mesta Ostrihom, ktoré leží na protiľahlej, maďarskej strane Dunaja, alebo do horského mestečka Vyšehrad, či dokonca do hlavného mesta Maďarska, Budapešti. Len kúsok od Štúrova sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov s množstvom turistických trás nenáročnej turistiky.
Moča
68 000 €
Pôvodný domček s rozľahlým pozemkom vo vinárskej obci Gbelce
Pôvodný domček sa nachádza na priestrannom pozemku v kľudnej uličke vo vinárskej dedinke Gbelce. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 2000m2, ktorý je pokrytý hustým porastom rôznych drevín. Domček pozostáva z troch miestností a predsiene. Je v pôvodnom stave, vyžaduje rekonštrukciu. V dome je zavedená elektrina, voda sa používa z pôvodnej kopanej studne a kúrenie je možné kachľami na drevo. Napojenie na plyn a obecný vodovod je možné, keďže obidva potrubia sú vedené pri ceste pred domom. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a so všetkými službami je vzdialené cca 900 m. Vlaková stanica je 850 m pešej vzdialenosti od domu. Dom je vhodný na využitie aj ako víkendová chalupa, keďže sa nachádza v kľudnej časti dediny, ktorá hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, ideálnym miestom na trávenie voľného času v prírode. Močiare majú veľký význam z ornitologického hľadiska - hniezdi tu najviac druhov vtákov v celej Strednej Európe, ktoré možno pozorovať z rozhľadne a môžete sa prejsť aj po náučnom chodníku pozdĺž močiarov. Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na Slovensku je vzdialené len 18 km od obce, kde je aj hraničný priechod do Maďarska. Cez most nad riekou Dunaj sa dostanete do historického mesta Ostrihom, ktoré je známe svojou monumentálnou bazilikou - najväčším kostolom v Maďarsku. Len kúsok od mesta sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ako aj maďarské pohoria s množstvom turistických trás. Ďalšie výlety je možné organizovať do neďalekého hlavného mesta Maďarska, Budapešti.
Gbelce
28 990 €
Pôvodný priestranný dom na okraji podunajskej obce Iža
Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave sa nachádza na okraji dedinky Iža, neďaleko Dunaja. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 990 m2, na ktorom sa nachádzajú hospodárske miestnosti a skladové priestory, pôvodná pivnica a kopaná skružová studňa. Dom pozostáva zo štyroch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a špajze. Do domu je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a kúrenie je možné kombinovane - v dvoch predných izbách je centrálne na plynový kotol, v ostatných miestnostiach sú plynové gamatky. Odpady sú riešené žumpou. Zadná časť domu sa stavala neskôr, ako aj priestranná terasa, ktorá sa tiahne pozdĺž celej prístavby. Na dvore sú zasadené ovocné stromy a mohutný vinič, ktorý pokrýva terasu a v lete príjemne tieni. Zadné hospodárske miestnosti je možné využiť na chov zvierat alebo na rôzne podnikateľské aktivity. Dom je vďaka svojho umiestnenia vhodný nielen na bývanie - do mesta Komárno sa dostanete za 5 minút cesty autom, ale aj ako chalupa, keďže záhrada končí v lese, ktorí sa tiahne až po rieku Dunaj, ktorá ponúka možnosti na trávenie voľného času pri vode. Cez obec prechádza taktiež medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa dostanete z Komárna do Štúrova, a ďalej až po Čierne more popri koryte rieky Dunaj. V susednej obci Patince sa nachádza známe termálne kúpalisko a wellness Patince a v historickom meste Komárno nájdete množstvo historických pamätihodností. Na protiľahlú maďarskú stranu Dunaja sa dostanete cez most v Komárne alebo kompou v obci Radvaň nad Dunajom, kde na kopcoch maďarského pohoria Gerecse nájdete niekoľko turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku.
Iža
89 990 €
Priestranný stavebný pozemok s krásnym ovocným sadom v obci Branovo
Tento rozsiahli pozemok s veľkosťou 2492 m2 sa nachádza v tichej uličke v obci Branovo. Je to rovinatý pozemok s rozmermi 36 x 69 metrov. Nachádza sa medzi obytnými domami, s asfaltovým prístupom. Na pozemku je nová dvojročná vŕtaná studňa s hĺbkou 75m, elektrika, plyn, obecný vodovod aj kanalizácia. V prednej časti pozemku je možnosť výstavby menšieho rodinného domu, alebo kúpa mobilného domčeka. Pozemok je výnimočný svojim ovocným sadom, nachádza sa tu 280 slivkových stromov, z toho 140 stromov je šesť ročných a pred dvomi rokmi bolo vysadených ďalších 140 kusov. Pod stromami je závlahový systém, ktorý je napojený na studňovú vodu. O sad i pozemok je precízne postarané, stromčeky sú zdravé s bohatou úrodou, pozemok pravidelne kosený. Príjemnou prechádzkou asi 15 minút od pozemku sa nachádza krásny rybník, s možnosťou rybolovu. Obec Branovo ponúka základnú občiansku vybavenosť: materská škola, obchod, gazdovský dvor a pohostinstvo. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 12 km, 23 km vzdialená Podhájska ponúka celoročné kúpanie v geotermálnej vode.
Branovo
118 000 €
Pozemok 10 minút od Stropkova - 20árov
Prístup k pozemku je po novej asfaltovej ceste. Nachádza sa v bočnej uličke o rozmeroch 13-17 x 135 metrov. Na hranici pozemku je elektrina, voda a plyn. Pekné miesto na rodinný dom, alebo chalupu. Obec Makovce sa nachádza 11km od Stropkova.
Makovce
18 700 €
Priestranný dom na bývanie v obci Milhosť
Dom sa nachádza v tichej pohraničnej obci Milhosť, južne od krajského mesta Košice. Je situovaný na rovinatom pozemku podlhovastého tvaru, ktorý v zadnej časti je mierne svahovitý. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží. Na vyvýšenom prízemnom podlaží sa nachádzajú dve izby, jedáleň, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, chodba a predsieň. Horné podlažie tvoria dve izby. Tu je možné prerobiť ďalšie podkrovné priestory na pekné štýlové izby. V polosuteréne, ktorý je prístupný ako z domu tak aj z dvora, sú tri miestnosti, z čoho v jednej sa nachádza kotolňa s plynovým kotlom. K domu je pristavená letná kuchyňa a hospodárska časť s malou garážou. Na druhej strane dvora stojí ďalšia samostatná garáž s montážnou jamou. Za hospodárskou časťou sa rozprestiera priestranná záhrada, v ktorej sa ešte nachádza samostatná pivnica s dvoma miestnosťami. Nehnuteľnosť je obývateľná, prípadne vhodná na zmodernizovanie podľa vlastných predstáv.
Milhosť
169 000 €
Na predaj 5-ibový rodinný dom v obci Krtovce so 17-árovým pozemkom
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v pôvodnom, veľmi zachovalom stave v obci Krtovce, vzdialený 15 km od okresného mesta Topoľčany. Dom bol postavený v 50. rokoch so zmiešaných materiálov, 3 izby v prednej časti domu z pálenej tehly, 2 izby v zadnej časti z nepálenej tehly. Dom je možno využívať ako dvojgeneračný. Pred cca 10 rokmi sa rekonštruovala kúpeľňa a menili sa okná. Dom sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku o celkovej výmere 1734 m2. Má zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, odpad je riešený žumpou, má plynové ústredné kúrenie. Dispozícia domu: vstupná chodba - gánok, päť izieb, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC. Za domom sa nachádza garáž, z ktorej je vstup do kotolne, na pozemku sa nachádza stodola s viacerými miestnosťami, murovaná pivnica. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Nitrianska Blatnica alebo v obci Radošina. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 15km, Piešťany - 19km, Nitra - 32, Partizánske - 35km, Bratislava - 94km.
Krtovce
95 000 €
Pekný pozemok na polosamote na konci obce vhodný na chatu, Žarnovica
Pekný pozemok na polosamote pod lesom je obkolesený stromami a zaručuje dokonalé súkromie pre Vašu chatu. Prístup je priamo z obecnej komunikácie. Pozemok je z časti rovina. A je tu možné podľa územného plánu stavať, no svojím charakterom je toto miesto vhodné skôr na chatu ako na RD. Elektrinu je možné riešiť zo stĺpu na pozemku, vodu studňou. Lokalita je pre svoju krásnu prírodu vyhľadávanou destináciou pre pokoj a relax na chalupe. Z R1 je dostupnosť do 10min.
Žarnovica
35 000 €
Pozemok v Smilne na bočnej ceste - 12árov
Rovinatý pozemok sa nachádza na okraji obce v intraviláne. Prístup je po spevnenej obecnej ceste. Rozmery cca 31x 40metrov. V obci sú komplet IS.
Smilno
41 000 €
Pôvodný vidiecky dom v kľudnej časti podunajskej obci Moča
Pôvodný vidiecky domček sa nachádza v kľudnej uličke v podunajskej vinárskej dedinke Moča. Bol stavaný z nepálenej tehly, pozostáva z troch obytných miestností - kuchyne a dvoch izieb. Za obytnou časťou sa nachádzajú ďalšie miestnosti - garáž a dielňa. Je v pôvodnom, zanedbanom stave, vyžaduje veľkú rekonštrukciu, alebo je skôr búranie ... Elektrická prípojka je v dosahu, plyn a obecný vodovod je zavedený do domu, dočasne sú však odpojené. Kúrenie je možné plynovými gamatkami alebo kachľami na tuhé palivo. Domček stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 779 m2 ( 15 m x 52 m ), na ktorom sa okrem domu nachádza aj vínna pivnica a niekoľko ovocných stromov. Miestne podnebie, ako aj pôda je vhodná na pestovanie rôznych teplomilných rastlín, ako napr. viniča, ktorému sa tu veľmi darí. Rozlohu pozemku je možné rozšíriť o ďalšie metre štvorcové pozemkom, ktorý sa nachádza za domom, a siaha až do susednej ulice. Tento pozemok má celkovú rozlohu 1016 m2 a je taktiež zverejnený v našej ponuke. Centrum sa nachádza cca 500 m od domu, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Štrkové pláže rieky Dunaj a medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 sú vzdialené len 1 km od domu. Okolie je obľúbenou destináciou na letné dovolenky, a to nielen vďaka množstvu vodných plôch v okolí, ale aj vďaka bohatstvu termálnych prameňov, ktoré tu v okolitých obciach vyvierajú zo zeme, ako napr. len v 13 km vzdialenom Wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku na Slovensku, vo Vadaš Štúrovo. Historické hraničné mestá, ako aj neďaleké pohorie Burdov vytvára ďalšie možnosti na výlety a nenáročnú turistiku.
Moča
19 990 €
Pôvodný dom na rozľahlom pozemku len 6 km od Štúrova v obci Kamenica nad Hronom
Tento priestranný rodinný dom sa nachádza v kľudnej uličke, neďaleko centra obce Kamenica nad Hronom. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 3200 m2, na ktorom sa nachádza aj ďalší pôvodný vidiecky domček, ktorý je však v značnom štádiu poškodenia, pravdepodobne na zbúranie. V zadnej časti dvora stojí nedávno postavená priestranná dielňa, za ktorou sa rozprestiera rozľahlá záhrada s viacerými ovocnými stromami. Obývateľný domček pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, špajze a predsiene. Stojí na vyvýšených základoch a je postavený z pálených tehál. Do domu sú zavedené a funkčné všetky inžinierske siete. Odpady sú riešené žumpou, je však možnosť napojiť sa na obecnú kanalizáciu. K dispozícií je aj studňa. Kúrenie je súčasne možné plynovými gamatkami. Obidva domy sú spojené prístreškom, pod ktorým sa nachádza terasa, na ktorú je možné sa dostať aj z kuchyne, a to cez zadné vchodové dvere. Domček sa nachádza v obci, ktorá je miestom sútoku dvoch riek, Hrona a Dunaja. Známa je aj vďaka jej prírodného bohatstva, a to národnej prírodnej rezervácie Kováčovské kopce, s množstvom vyhliadkových turistických trás. Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len cca 500m. Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom je vzdialené iba 6 km, kde nájdete aj hraničný priechod cez rieku Dunaj do krásneho historického maďarského mesta Ostrihom, ktoré je skvelým miestom na jednodňové výlety, ako aj hlavné mesto Maďarska, Budapešť, vzdialené cca 60 km od obce.
Kamenica nad Hronom
89 990 €
Priestranný dom na rozlahlom pozemku len 300 m od Dunaja v obci Kravany nad Dunajom
Tento priestranný domček sa nachádza v kľudnej uličke podunajskej dedinky Kravany nad Dunajom, len 300 m od brehu rieky Dunaj. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1300m2, na ktorom stojí tiež garáž a množstvo vedľajších budov. Dom má dva vchody, vpredu a zo zadnej časti dvora. Pozostáva z troch izieb, kuchyne, špajze, kúpelne a predsiene. V dome je zavedená elektrina, obecná voda a plynová prípojka je na pozemku, ale odpojená. Kúrilo sa centrálne, a to kotlom na tuhé palivo, aktuálne sú však radiátory odstránené. V roku 1995 prebehla menšia rekonštrukcia, a to výmena elektrických káblov a strechy. Vo vedľajších hospodárskych budovách sa nachádza letná kuchynka, úložné miestnosti a pivnica. Za dvorom sa nachádza rozľahlá záhrada, v ktorej sa nachádza aj pôvodná vŕtaná studňa. Dom sa nachádza neďaleko od centra obce, kde nájdete iba základnú občiansku vybavenosť. Miestne podmienky vyhovujú na pestovanie teplomilných rastlín, ako aj záhradkárčeniu a vinárčeniu. Skvostom obce sú rozľahlé štrkovo piesočnaté pláže rieky Dunaj, ponúkajúce skvelé možnosti na trávenie voľného času počas horúcich letných dní, ako aj športovo založeným jedincom je tu jedinečná medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá sa tiahne až po Čierne more. V okolí je množstvo termálnych prameňov, len 13 km vzdialené Patince, alebo 20 km vzdialené najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo, čo je najväčšie termálne kúpalisko Slovenska. Len kúsok odtiaľ sa nachádzajú hranice s historickým maďarským mestom Ostrihom. Mesto Štúrovo susedí tiež s národnou rezerváciou Kováčovské kopce, ktoré sú súčasťou najjužnejšieho pohoria Slovenska, pohoria Burdov, miesta ako stvoreného na nenáročnú turistiku.
Kravany nad Dunajom
78 990 €
Exkluzívna investícia - Veľká chata Kokava-Línia
Na predaj veľká chata v rekreačnom stredisku Kokava-Línia. Chata má celkovo 30 postelí. V suteréne je bar, sauna, sprcha, WC, bazén, kotolňa a sklad na drevo. Na prízemí je veľká spoločenská miestnosť, 2 izby, sprcha, WC, kuchynka a balkón. Na prvom poschodí sú 3 izby, sprcha, WC, sklad a balkón. Na druhom poschodí sú 3 izby a v podkroví ešte jedna izba. Chata je vhodná na rekreačné účely pre veľkú rodinu, prípadne na podnikateľské účely s možnosťou prenajímania. Chata je od vleku vzdialená len cca 300m. V okolí je pekná príroda a niekoľko lyžiarských vlekov.
Kokava nad Rimavicou
110 000 €
Stavebný pozemok s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica pri Považskej Bystrici
Stavebný pozemok s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica pri Považskej Bystrici. Mierne svahovitý s rozlohou 824 m2 poskytuje dostatok priestoru pre bývanie spojené s relaxom, oddychom od mesta alebo záhradkárčením. Nachádza sa na krásnom prírodnom mieste s dobrou dostupnosťou. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú cca 150 m od hranice pozemku. Vedie sem staršia obecná cesta, ktorá vyžaduje úpravy. K pozemku sa predáva aj podiel z posledného úseku cesty, ktorú treba vybudovať.
Jasenica
59 990 €
1 14 15 16 17 18 19 20 21 22 35