Chalupa pripravená na rekonštrukciu pod Duklou
Neveľký dom sa nachádza na dobrom a tichom mieste v obci Nižný Komárnik. V súčasnosti sú z interiéru odstránené pôvodné priečky, podlaha pripravená na poter a odkryté trámy. Nový majiteľ má možnosť spraviť si dispozíciu podľa vlastných predstáv. Po dohode možnosť dokúpiť strešnú krytinu a dosky na strechu. Je čiastočne podpivničený. Zavedená je elektrina a voda z vodovodu. Na pozemku je aj vlastná studňa. Na viac ako 18 árovom pozemku stojí aj dreváreň, latrína a skelet dreveného domu. Prístup je priamo z asfaltovej cesty.
Nižný Komárnik
36 400 €
Priestranný pozemok blízko Dunaja v obci Radvaň nad Dunajom
Tento 1800 m2 pozemok sa nachádza na okraji podunajskej obce Radvaň nad Dunajom. Je to rovinatý pozemok, nachádza sa medzi dvomi domami, je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chatiek. Jeho rozmery sú: 18 m x 100 m. Vďaka jeho polohe je ideálny na rekreačné využitie, keďže štrkové pláže Dunaja, ako aj medzinárodná cyklotrasa je vzdialená len na zopár desiatok metrov od pozemku. Na pozemku sa nachádza pôvodná vínna pivnička, ako aj plynová prípojka a kopaná studňa s čerpadlom. Len pár metrov od pozemku prevádzkuje podľa pravidelnej linky kompa cez hraničnú rieku Dunaj do maďarského mestečka Neszmély, ktorá preváža aj osobné automobily. Možnosť výletov na druhej strane rieky je tak naozaj len na skok od pozemku. Centrum obce je vzdialené 1,5 km, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Termálne kúpalisko a wellness Patince sa nachádza len 4 km od pozemku, a ďalšie termále sú v okolitých mestách, keďže región je bohatý na termálne pramene. Historické okresné mesto Komárno leží len 20 km od obce, nájdete tu množstvo historických pamiatok a hraničný priechod do maďarského mestečka Komárom, kde v blízkosti sa nachádza pohorie Gerecse, ideálne miesto na nenáročnú turistiku.
Radvaň nad Dunajom
38 000 €
Kompletne zrekonštruovaná chatka neďaleko termálneho kúpaliska Štúrovo
Táto útulná kompletne zrekonštruovaná chatka sa nachádza v rekreačnej časti chatovej oblasti na okraji kúpeľného mesta Štúrovo. Stojí na rovinatom štvorcovom pozemku s celkovou rozlohou 365 m2. Chatka pozostáva z jednej veľkej miestnosti, kde sa nachádza kuchynský kút a obývacia časť s dvoma rozťahovacími gaučmi. Ku chatke bola pristavaná priestranná zastrešená terasa, ideálna na letné posedenia, ale aj počas chladnejšieho obdobia, vďaka terasovej fólii, ktorá udrží teplo, keď sa v grile zakúri. Na terase je možné pozerať popri posedení aj televíziu. Chatka v roku 2022 prebehla kompletnou rekonštrukciou, z pôvodnej chatky ostala len základná drevená konštrukcia. Do chatky je zavedená elektrina a kúrenie je zabezpečené novými plynovými gamatkami. Na pozemku sa nachádza pôvodná kopaná studňa, suché WC, záhradný domček a ohnisko. Pozemok je oplotený novým betónovým plotom a bránkou, parkovanie je možné aj na pozemku alebo pred. Objekt je strážený kamerovým systémom. Ku chatke vedie spevnená asfaltová cesta. Len kúsok od chatky pomedzi uličkami preteká kanál s priezračnou vodou, ktorý je ideálny na rybárčenie alebo na dlhé prechádzky popri ňom. Len necelé 3 km sa nachádza sútok Hronu a Dunaja, ktorý vytvára jedinečné miesto na trávenie voľného času v prírode. V pozadí tejto krajinky sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov a prírodná rezervácia Kováčovské kopce, kde je množstvo turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku. Len 1,5km od chatky sa nachádza vstup do rozľahlého areálu termálneho kúpaliska a wellness Štúrovo.
Štúrovo
49 990 €
Vidiecky dom s veľkým pozemkom v obci Sikenička
Pôvodný vidiecky dom s presklenou verandou sa nachádza na rozľahlom pozemku v kľudnej časti obce Sikenička. Dom je stavaný z pálenej tehly a pozostáva z troch izieb, kuchyne a špajze. Za domom sú ďalšie miestnosti v schátranom stave bez strechy, z ktorých bola jedna využívaná ako letná kuchynka s pecou. Tu sa nachádza aj pôvodná kamenná vínna pivnica. Na 2223 m2 pozemku sa nachádza prípojka obecného vodovodu a studňa. Elektrický stĺp je priamo pri pozemku v dosahu. Domček je vhodný na víkendové pobyty, keďže leží v kľudnej časti tejto malebnej dedinky. Keďže potrebuje rozsiahlu rekonštrukciu, je vhodný pre ľudí s predstavami o vybudovanie vlastného vidieckeho sídla. Sikenička je príjemná obec, kde si užijete relax v prekrásnom prostredí so základnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko sa nachádza Štúrovo, známe ako kúpeľné mesto, pri ktorom sa rozprestiera pohorie Burda, ideálne miesto na výlety v prírode a hraničný priechod ponad rieku Dunaj do historického maďarského mesta Ostrihom.
Sikenička
18 990 €
Priestranný pozemok s mobilným domom na okraji podunajskej obce Radvaň nad Dunajom
Priestranný rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 2679 m2 sa nachádza na okraji dedinky Radvaň nad Dunajom. Súčasťou ponuky je aj mobilný domček s dvomi miestnosťami - kuchyne spojenej s obývačkou, spálňou, kúpeľňou a WC. Kúrenie je možné sporákom na tuhé palivo alebo elektrickým ohrievačom. Domček je súčasne napojený na elektrinu, na pozemku sa nachádza nová vŕtaná studňa. Prístupovú cestu má pozemok z obidvoch strán - vpredu asfaltovú a nespevnenú v zadnej časti. Miestne podmienky sú ideálne na pestovanie viniča a výrobu skvelého vína. Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 1 km. Pozemok je súčasne evidovaný ako orná pôda, územný plán obce však povoľuje stavbu aj rodinného domu. Nachádza sa v extraviláne obce. Z každej časti pozemku je krásny výhľad na protiľahlé maďarské kopce pohoria Gerecse, ležiace na druhej strane rieky Dunaj, ktorá je od pozemku vzdialená 500 m. Rozsiahle štrkovo piesočnaté pláže Dunaja ponúkajú množstvo možností na rekreáciu pri vode, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa popri Dunaji dostanete do historického mesta Komárno alebo na opačný smer do maďarského mesta Ostrihom. Len 5 km sa nachádza termálne kúpalisko a wellness Patince. Najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo je vzdialené 30 km. Neďaleko hraničného mesta Štúrovo sa nachádza prírodná rezervácia Kováčovské kopce s množstvom turistických trás.
Radvaň nad Dunajom
39 990 €
Priestranný 1500 m2 rovinatý pozemok na okraji vinárskej dedinky Moča
Tento priestranný rovinatý pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti vinárskej dedinky Moča. Rozprestiera sa na vyše 1500 m2, na okraji zastavanej časti, stále však patrí do intravilánu obce. Na liste vlastníctva je evidovaný ako vinica, jeho rozmery sú 21m x 72 m. Vedie k nemu z časti asfaltová, z časti nespevnená cesta. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa a v jeho priamej blízkosti sa nachádza elektrický stĺp. Pozemok je vyčistený, zatrávnený, vhodný na stavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky. Je stvorený pre ľudí, ktorý majú radi prírodu a kľud. Vďaka miestnym klimatickým podmienkam je taktiež ideálny na pestovanie viniča a rôznych teplomilných rastlín. Rieka Dunaj so svojimi štrkovými plážami vhodnými na oddych a rekreáciu sa nachádza cca 1 km od pozemku. Popri nej vedie aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 800 m od pozemku. Obec je známa výrobou skvelého vína a každoročnými vínnymi slávnosťami. V okolí sa nachádza množstvo termálnych prameňov, ako napr. Wellness Patince alebo termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo. Historické maďarské mestá ako Ostrihom a Budapešť sú ďalšími destináciami na výlety. Pre športovo založených jedincov je v neďalekom najjužnejšom pohorí Burdov množstvo turistických trás.
Moča
20 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA ! Dom s väčšou záhradou v tichej časti obce
Video : https://youtube.com/watch?v e89S-rSZRNE feature share7 V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom s priestrannou záhradou v pokojnej časti Dolnej Strehovej. Dom je čiastočne podpivničený, leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 1539 m2. Pôvodná časť domu je postavená z kameňa v 50-tych rokoch a prístavby - 2 izby a samostatná letná kuchynka s komorou v 90-tych rokoch z tvárnic. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - obecný vodovod aj kanalizácia, vykurovanie ústredné plynové. Pri realizácii prístavieb bola vymenené strecha a predné okná. Pozostáva z chodby, 3 izieb, kuchyne, kúpeľne a WC. Na dvore je letná kuchynka s komorou a chliev. Súčasťou predaja sú záhrady s ovocnými stromami ako jablone, hrušky, slivky, orech, dula a kríkmi . Nehnuteľnosť je situovaná v príjemnej a tichej časti obce, ideálna na trvalé bývanie - ihneď dostupná. Obec Dolná Strehová je obec v okrese Veľký Krtíš s rozvinutou sociálnou infraštruktúrou - ZŠ, MŠ, potraviny, ambulancie pre deti a dospelých a podobne. Rozprestiera v Ipeľskej kotline regiónu Novohrad sa pýši svojim bohatstvom ukrytým v podzemí. Termálne pramene s liečivou vodou a blahodarnými účinkami na pleť a pohybové ústrojenstvo ju preslávili nielen na Slovensku. Je bohatá aj na kultúrne zaujímavosti - Kaštieľ Madáchovcov, dnes múzeum Imre Madácha, evanielický aj katolický kostol. Obklopuje ju krásna príroda tvorená dubovými a agátovými lesmi ideálna na prechádzky, turistiku . V širšom okolí je mestečko Modrý Kameň s múzeom bábik na hrade.
Dolná Strehová
90 000 €
Dom na predaj v Nesluši pri Kysuckom Novom Meste - Vytvor si nový domov
Dom v Nesluši pri Kysuckom Novom meste možno využiť na celoročné bývanie, prípadne na rekreáciu. Pôvodne bol tento dom postavený za účelom malej rodinnej výroby, je teda potrebná jeho rekonštrukcia. Nachádza sa neďaleko od centra dediny, ponúka príjemné prostredie obklopené okolitými lesmi a horami. Dom je dvojpodlažný a má aj podkrovie. Na prízemí sa nachádza jedna väčšia a dve menšie miestnosti, z toho jedna slúži ako wc. Na poschodí nájdeme tri ďalšie miestnosti. Súčasťou nehnuteľnosti je aj menší dvor. Sú tu zavedené kompletné inžinierske siete. Po tvorivej úprave môže tento dom slúžiť ako útulný domov. Táto oblasť ponúka bohaté možnosti pre milovníkov prírody. Kysucké Nové Mesto je vzdialené len 3 km, mesto Žilina 16 km. Neďaleko sa nachádza lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača, Vodné dielo Žilina či Ranč pri Žiline v Oškerde.
Nesluša
99 800 €
Dom v centre Štítnika ako investičná príležitosť
Čiastočne zrekonštruovaný dom sa nachádza v strede malebnej obce Štítnik, 14 km od okresného mesta v regióne Horný Gemer, blízko Národného parku Slovenský kras. Nehnuteľnosť s rozlohou 174m2 je bez dvora a záhrady. V dome, ktorý má tri vchody, sa nachádzajú dve väčšie a dve menšie miestnosti, ďalšia menšia miestnosť je rozdelená priečkou, ďalej tri malé hygienické miestnosti. K dispozícii sú všetky inžinierske siete. Nehnuteľnosť je po kompletnej vonkajšej rekonštrukcii, má novú strechu, fasádu, okná a dvere. Interiér možno rekonštruovať podľa vlastných predstáv. Dom je vhodný na podnikanie, na rekreáciu alebo prenájom ubytovania, či na bývanie pre tých, ktorí sa nechcú starať o záhradu. V obci je viac súkromných ubytovaní, avšak často sú obsadené pre veľký záujem. Blízko domu je možnosť stravovania. Obec ponúka množstvo národných kultúrnych pamiatok, široké okolie aktívny oddych v prírode.
Štítnik
70 000 €
Útulný zrekonštruovaný vidiecky dom v obci Brzotín
Útulný vidiecky dom po kompletnej a mimoriadne vydarenej rekonštrukcii sa nachádza v obci Brzotín v blízkosti okresného mesta Rožňava. Je situovaný na peknom veľkom slnečnom pozemku rovinatého charakteru, ktorý je upravený do vkusnej prírodnej záhrady, v ktorej sa dá tráviť čas či už aktívnym, alebo pasívnym relaxom. Samotný dom pozostáva z prízemného podlažia, kde sa v prednej časti dve izby, vstupná predsieň, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba s kuchyňou v strednej časti domu a v zadnej časti izba a ďalšia samostatná kúpeľňa s toaletou. Z obývacej izby a zo zadnej spálne je východ na veľkú vkusne upravenú terasu. Dom v interiéri pokračuje technikou miestnosťou a malou dielňou s letnou kuchynkou. Dom je napojený na všetky základné inžinierske siete vrátane kanalizácie. Nehnuteľnosť je momentálne bez nutnosti akýchkoľvek investícií pripravená na príjemne vidiecke bývanie blízko mesta.
Brzotín
160 000 €
Štýlový apartmánový dom v obci Drnava. Znížená cena!
Apartmánový dom vhodný na bývanie, rekreáciu, alebo podnikanie sa nachádza v peknej gemerskej obci Drnava v údolí medzi Volovskými vrchmi a planinou Horný vrch v Slovenskom krase. Nehnuteľnosť prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva z dvoch podlaží, na ktorých sa nachádzajú dva samostatné apartmány. Každý apartmáne sú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, ďalšia samostatná toaleta s práčovňou a predsieň. Dolný aj horný apartmán disponujú oddychovým balkónom s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Dom je napojený na vlastnú studňu, elektrickú sieť a centrálny plynovod. V zadnej časti záhrady je pripravená platňa pre altánok, a nad záhradou je priestranné parkovisko pre štyri osobné autá. Nehnuteľnosť je predurčená na rekreačné využitie, alebo prenájom ubytovania. V obci, ktorá sa rýchlo turisticky rozvíja a každým rokom víta viac nových návštevníkov, je zabehnutá požičovňa elektrobicyklov, štýlová kaviareň a v okolí množstvo príležitostí na aktívny relax, či cykloturistiku.
Drnava
228 000 €
Obývateľný vidiecky dom v obci Dlhá Ves
Dom sa nachádza v centrálnej časti obce Dlhá Ves v Slovenskom krase, ktorá leží neďaleko známej jaskyne Domica. Je situovaný na rovinatom pozemku, v zadnej časti prechádzajúcim do svahu. V dome sa nachádzajú štyri izby, obývacia izba spojená s kuchynským kútom, kúpeľňa, samostatná toaleta a chodba. V spodnej časti je letná kuchyňa, komora a kotolňa s dielňou. Za domom sa rozprestiera záhrada, ktorá v zadnej časti prechádza do svahu. V dome je zavedená elektrina, verejný vodovod a pred pozemkom sa nachádza plynová prípojka. Dom je vhodný na príjemné vidiecke bývanie, ale aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Dlhá Ves
55 000 €
Nová cena! Dom vhodný na chalupu v obci Debraď
Dom, ktorý nájdete v ponuke iba u nás, sa nachádza v centrálnej časti malej a tichej obce Debraď na východnom okraji Jasovskej planiny. Je situovaný na rovinatom v druhej polovici iba mierne svahovitom pozemku juhozápadnej orientácie. Šírka pozemku cca 16 metrov, dĺžka cca 115 metrov. Samotný dom pozostáva z troch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a špajze. Zadnú časť tvorí veľká komora, pod ktorou je pivnica, garáž a ďalšie hospodárske miestnosti. Záhrada za domom sa využívala hlavne na pestovanie. V dome je zavedená elektrina, obecný vodovod a je možnosť napojenia na centrálny plynovod. Obec Debraď ako konečná obec je situovaná v prekrásnom prostredí Slovenského krasu. Okolie sa dá vynikajúco využiť na turistiku či cykloturistiku.
Debraď
84 500 €
Nová usadlosť s 7,2ha pozemkom na polosamote blízko obce Klenovec
Ponúkame na predaj usadlosť s troma objektmi a veľkými pozemkami v extraviláne obce Klenovec. Predmetom predaja sú 3 stavby, z toho jedna drevenica po kompletnej a štýlovej rekonštrukcii a 2 novostavby (z toho jedna slúži ako letná kuchyňa a druhá ako dom s 3 izbami). Okolo sú lúky a pasienky, ktoré sú tiež predmetom predaja. Celková výmera 71900m2. Usadlosť je situovaná na samote, kde je absolútny pokoj a nádherný výhľad na okolie v srdci prekrásnej prírody. Domy majú elektrinu a pitnú vodu (zo studne).
Klenovec
600 000 €
Domček s vlastným ovocným sadom na rozľahlom pozemku na úplnej samote vo Veľkom Ostrove
Tento útulný domček sa nachádza medzi poľami a lúkami len kúsok od brehov Malého Dunaja na samote vo Veľkom Ostrove. Je postavený na veľkom 160 árovom pozemku, no iba časť je využívaná a oplotená. Táto oplotená časť je obkolesená vysokými stromami a z prednej časti je krásny živý plot. Na pozemku sa nachádza ovocný sad, kde je cca 120 ovocných stromov, z toho 80 je slivkových. Dom má obytnú plochu 120 m2 a je predurčený využívať ho ako víkendové sídlo na rekreáciu, je ideálny na únik od civilizácie do prírody, pre osoby, ktoré túžia mať kľud a ticho. Dispozične pozostáva z vonkajšej terasy, kuchyne, z troch izieb, kúpeľne s wc a z technickej miestnosti. Spred domu vedú schody na hornú terasu odkiaľ máte krásny výhľad na okolité polia, kde môžete sledovať čriedu srniek. Z terasky sa vstupuje do podkrovia, kde je jedna obytná miestnosť. Vedľa domu je i priestranná garáž a prístrešok pre auto. Výhodou je aj vlastný tenisový kurt za domom. Dom je napojený na elektriku, studňovú vodu (možnosť napojenia na obecný vodovod), v dome je aj alarm. Odpady sú riešené do žumpy. Okolie Veľkého Ostrova ponúka množstvo pekných výletov strávených v prírode. Príjemnou prechádzkou asi 900 metrov od domu ústi Stará Čierna Voda do Malého Dunaja. Vedľa rieky sa nachádza súkromný rybník, kde je možnosť rybolovu, zapožičiavajú i malé loďky s ktorými sa môžete plaviť po Malom Dunaji a taktiež chytať ryby. Mesto Kolárovo je vzdialené 10 km, kde sa nachádza najdlhší drevený most v Európe, drevený vodný mlyn a cyklotrasa až do Komárna. Okresné mesto Komárno je vzdialené 35 km. Bratislava je vzdialená 99 km.
Kolárovo
180 000 €
Vidiecky dom vhodný na chalupu v obci Silica
Dom sa nachádza v obci Silica na SIlickej planine v Národnom parku Slovenský kras. Je situovaný na mierne svahovitom pozemku s celkovou výmerou 1364 m2. Pozemok je prístupný z dvoch ulíc. V dome sa nachádzajú štyri izby, špajza a chodba. Väčšia časť domu je podpivničená, pričom pivnicu tvoria tri miestnosti. Na pozemku stojí aj menší domček v ktorom sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa a malá komora. V zadnej časti pozemku stojí ešte murovaná maštaľ a stodola. Nehnuteľnosť bude po vhodnej rekonštrukcii ideálnym miestom na rekreáciu, alebo na príjemne vidiecke bývanie ďaleko od ruchu mesta.
Silica
59 000 €
Dom na rekonštrukciu v obci Štítnik
Priestranný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, sa nachádza v okrajovej časti obce Štítnik. Prízemie pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb so zníženým stropom. Poschodie, ktoré má aj samostatný vchod, tiež pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb. Veľké podkrovie bude po vhodnej rekonštrukcii tiež využiteľné. Dom je napojený na elektrinu a obecnú vodu. Za domom veľký orech a smrek ponúkajú príjemný tieň. Rovinatý pozemok za domom pokračuje veľkou záhradou s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť bude po rekonštrukcii vhodná na bývanie alebo prenájom ubytovania. Obec Štítnik ležiaca 14 km od okresného mesta Rožňava, spája na svojom území Národný park Slovenský kras s Plešiveckou planinou . Okolité kopce a doliny s krásnym výhľadom ponúkajú množstvo príležitostí na aktívny oddych.
Štítnik
67 000 €
Krasna chalupa na Bankách, Banská Štiavnica
Dnes Vám ponúkneme banícky domček vo výbornom, aj keď v pôvodne stave. Súčasťou ponuky je veľká záhrada v excelentnej kondícii s ovocným sadom a okrasnými drevinami. V záhrade sa nachádza dreváreň. Nehnuteľnosť má romantickú pred záhradku s ohniskom a s terasou pred domom. Chalúpka sa nachádza v intraviláne obce, je napojená na obecnú elektriku a cestná komunikácia vedie priamo k domu. Dom je priamo stvorený na romantické chalupárčenie a pri investícii aj na stále bývanie pre rodinu. Krov je suchý a priestranný, po rekonštrukcii vhodný na ďalšie zobytnenie. Chalúpka sa nachádza v tichom prostredí Štiavnických vrchov, 7 km od centra Banskej Štiavnice a len niekoľko metrov od miestneho tajchu v tichom prostredí pod horou.
Banská Štiavnica
99 000 €
Nová cena - Chatka Hontianske Nemce
Na prízemí sa nachádza veľká hala, kuchyňka s komínom, sklad a schodište do pivnice, ktorá je vytesaná hlboko do hory. Na poschodí je pristavaná jedna veľká miestnosť. Nehnuteľnosť si vyžaduje rekonštrukciu. Je zavedená elektrika 220/380. Voda je v blízkosti, je potrebné dokončiť pripojenie. Nehnuteľnosť je vhodná na víkendové využitie. Chatka sa nachádza v chatovej oblasti Husín, v extraviláne H. Nemce. V dedine je škola, škôlka, pošta, potraviny, lekár. Dedinka ponúka širokú škálu využitia a oddychu. Budapešť je vzdialená len 80 km a nádherné kúpeľné mesto Dudince len 20 km. Tiež Štiavnické vrchy sú do 30km.
Hontianske Nemce
35 000 €
Chata Látky. Znížená cena.
Na predaj chata v rekreačnej oblasti Látky. Chata má chodbu, spoločenskú miestnosť, kuchynku, na poschodí sú dve izby na spanie a na prízemí spoločenská miestnosť, kúpeľňa s toaletou. Kúrenie je kombinované krb a elektrika. V okolí je pekná príroda a niekoľko lyžiarskych vlekov. Na hotel Zerrenpach je to pešo 10min. Prístup k chate je v lete možný osobným autom.
Látky
85 000 €
Pozemok so starým domom Utekáč
Na predaj starý dom na zbúranie v obci Utekáč. Pozemok je vhodný na stavbu chalupy alebo domu. Na pozemku je starý dom a letná kuchynka. Prípojky na plyn, elektriku, vodu nutné vŕtať. V okolí je pekná príroda.
Utekáč
27 000 €
Gazdovský dom obec Držkovce
Ponúkame na predaj veľký rodinný dom v obci Držkovce. Dom má na prízemí 3 izby, chodbu, kuchyňu, kúpeľňu, toaletu a špajzu. Na poschodí sú tiež tri izby, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a špajza. Na dvore je letná kuchynka, kde je jedna izba, kuchyňa a špajza. Vzadu je množstvo murovaných hospodárskych budov, chlievy, humno a garáž. V záhrade je veľká pivnica. Dom je na bývanie s možnosťou hospodárenia.
Držkovce
110 000 €
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková. Z väčšej časti sú na ńom stromy a menšiu časť vzadu ďalej od cesty tvorí les. Ideálny na trávenie voľných chvíľ, relax a oddych od mesta, či pestovanie alebo drobný chov. Elektriku treba dotiahnuť s neveľkej vzdialenosti a vodu riešiť studňou, ako to majú všetci v tejto obci. Nádherný výhľad a ničím nerušené prostredie pod lesom sú bonusom tohto miesta. Výhodou je aj prístup osobným automobilom. Okolie ponúka mnohé možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a v zime lyžovanie v SKI Ráztoka do 15 km a bežkovanie po hrebeni Javorníkov.
Dolná Mariková
79 728 €
Drevenica v okrajovej časti obce Lutiše
Stará drevenica na okraji tichej dedinky Lutiše, neďaleko Terchovej. Samotná drevenica je určená na demoláciu, avšak pod ňou sú dve pôvodné klenbové pivnice, ktoré môžu po odbornom zásahu vytvoriť dokonalý základ pre stavbu novej drevenice v pôvodnom štýle. Pozemok o rozlohe 585 m2 leží v chalupárskej časti obce, s nádhernými výhľadmi na časť Malej Fatry a kopce Kysuckej vrchoviny. V okolí sú viaceré zrenovované drevenice typické pre tento kraj, ktoré spolu s výhľadmi dodávajú tomuto miestu očarujúcu atmosféru. Prístupová cesta k objektu je celoročne udržiavaná. Možnosť napojenia na plyn, ktorý je vedený pod cestou. vodovod nie je k dispozícii je potrebné vŕtať studňu. Od krajského mesta Žilina sú Lutiše vzdialené približne tridsať, na lyžovačku do Vrátnej to je necelých dvadsať kilometrov. Okrem toho sú v okolí obrovské možnosti turistiky, cykloturistiky či hubárčenia. Ideálne miesto pre niekoho, kto si chce nanovo vybudovať svoju chalúpku na krásnom mieste a využívať ju na aktívny oddych.
Lutiše
54 500 €
Rodinný dom, závodná kuchyňa, malá reštaurácia a k tomu dvor za dobrú cenu. Nízke Tatry- Horehronie
V zastúpení majiteľa ponúkam ako domáci horehronský maklér na predaj súbor nehnuteľností spojených do jedného miesta -dvora. Nehnuteľnosť obsahuje rodinný dom, závodnú kuchyňu , malú reštauráciu - kolibu , vnútorný dvor a vonkajší dvor. Celá nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou. Viac fotiek a info v RK.
Polomka
150 000 €
Na predaj zadná časť domu s pozemkom v obci Pribylina
Predmetom predaja je zadná, slnečná časť komerčného objektu, ktorá je situovaná do tichého dvora. Zastavaná plocha tejto časti je 60m2. Pozemok na ktorom je postavená má 387m2. Stavba je z časti podpivničená, postavená výlučne z pálenej tehly. Steny budovy sú očistené až na tehlu v interiéri aj exteriéri čo tejto nehnuteľnosti dodáva zaujímavý charakter. Všetky IS ( kanalizácia, plyn, elektrina ) sú hneď vedľa domu. Na streche je kvalitná plechová krytina. Stav je pôvodný. Vďaka výške objektu (cca 15m) je možné vybudovať aj 2 obytné poschodia. Potenciál tejto nehnuteľnosti je: - komerčný objekt - rekonštrukcia tejto zadnej časti, z ktorej by sa mohla stať zaujímavá chalupa - na rekonštrukciu domu bolo vydané právoplatné rozhodnutie obce. K dispozícii je dokumentácia k rekonštrukcii - využitie iba pozemku napr. na umiestenie mobilného domu Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.
Pribylina
45 000 €
Útulná usadlosť v obci Dolný Badín
Usadlosť sa rozprestiera na kopci nad dedinou, takže poskytuje nádherný výhľad na celú obec a okolitú, prekrásnu prírodu. Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy. Obývateľný, z časti rekonštruovaný domček, ktorý potrebuje dokončiť len fasádu. Vo vnútri je kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s wc a nádherné, drevené schodisko, ktoré vedie na prvé podlažie. Tam nájdeme 2 priestranné izby, vstavaný šatník a wc. Plastové okná, krb, drevená podlaha. Gazdovský dom má gánok. 2 izby, kuchyňu a kúpeľňu. Vyžaduje ale kompletnú rekonštrukciu. Dom je suchý, strecha nezateká, steny nie sú popraskané. Hospodárska budova s 2 miestnosťami, ktoré majú samostatný vchod. Obec Dolný Badín spadá do územia bývalej Hontianskej stolice. V obci je zriadená ZŠ. Katastrom obce Dolný Badín prechádza náučný chodník Uňatín-Horný Badín-Čabraď. Počas cesty môžete vidieť niekoľko prírodných úkazov ako napríklad prameň, Žabinec a výhľady a na konci trasy sa nachádza hrad Čabraď. Obec je veľmi tichá a kľudná. Ponúka niekoľko možností aktívneho, aj pasívneho oddychu.
Dolný Badín
93 000 €
Nová cena - Vidiecky domček v Golianove v tichej uličke
Domček vhodný aj na chalupu sa nachádza v Golianove 10km od Nitry, 12km od Vrábeľ a 100km od Bratislavy. Rozprestiera sa pozemku o rozlohe 1410m2. Je to klasický vidiecky domček s presvetleným gánkom v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Dom je v pôvodnom stave s plastovými oknami. Pozostáva z útulnej kuchyne, kúpeľne, veľkej špajze, technickej miestnosti,3 izieb z toho dve sú prechodné. Je napojený na vodu, elektriku, plyn a pred domom je prípojka na kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa, kde je dostatok vody, čo je výhoda pri polievaní záhrady. Domček sa dá podľa predstáv aj zväčšiť a prispôsobiť podľa vašich predstáv. Je ideálny pre ľudí, ktorí sa neboja rekonštrukcie a dajú tomuto domčeku opäť život. Za domom sú neobytné časti, ktoré boli využívané na hospodárenie, napríklad na sklad náradia, dreva. V zadnej časti záhrady je murovaná podpivničená pivnica, ktorá sa dá prerobiť na letný domček a skleník. Pozemok je dostatočne veľký, mierne svahovitý plný zelene a ovocných stromov. Nakoľko sa nenachádzajú v zadnej časti od susedov žiadne domy, využitie pozemku je ideálne na oddych, relax alebo záhradkárčenie. Už podľa predstavy nového majiteľa. Na okolí môžete využiť cyklotrasy, ktoré ponúkajú rôzne možnosti na výlety bicyklom. V obci Golianovo je plná občianska vybavenosť vrátane potravín vzdialené od domčeku iba pár metrov. Veľmi dobrý a rýchly prístup na R1.
Golianovo
79 500 €
Dva domy na 2 árovom pozemku Vinica
Ponúkame na predaj 2 domy na jednom pozemku. 2 izbový gazdovský dom s kuchyňou, ktorý je nutné rekonštruovať a poschodový dom, ktorý je kúpou voľný a obývateľný. Dispozične je riešený: prízemie 2izby, kúpeľňa s wc, kuchyňa, garáž, kotolňa, vodáreň. Poschodie 2 izby, kúpeľňa s wc, lodgia. Na záhrade je vinič, ovocné stromky a hospodárske budovy. Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, zdravotné centrum, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Vinica
75 000 €
Hotel FLÓRA s bazénom, wellness a vyše 1,5Ha pozemkom, Dudince
V slnečnom kúpeľnom meste Dudince je na predaj zabehnutý a známi hotel Flóra, ktorý je momentálne mimo prevádzky. Prevádzka hotela Flóra bola v roku 2022 ukončená. Nehnuteľnosť je vedená, ako REKREAĆNO LIEĆEBNÉ ZARIADENIE. Hotel je na okraji mesta v tichej časti a v blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko s bazénmi s termálnou vodou. Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno a dvojposteľových izbách a apartmánoch s kapacitou 130 lôžok. Každá izba má balkón, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV, chladničkou. Hotel má vlastný bazén, saunu, výrivky a množstvo zariadený, pre vykonávanie liečebných procedúr, ako napríklad masáže, elektroliečba, parafínové obklady, vodoliečba a mnoho iného. Disponuje vlastnou kuchyňou, jedálňou pre 150osôb a veľkým barom s terasou. Priaznivci športových aktivít majú k dispozícii udržiavaný antukový tenisový kurt s požičovňou tenisových rakiet a požičovňu bicyklov. Hotel má svoj vlastný prameň liečivej minerálnej vody. Minerálna voda vďaka svojej vysokej mineralizácii a zloženiu lieči súčasne srdcovo-cievne aj pohybové ochorenia a je celosvetovo vyhľadávaná. Možnosti odkúpenia sú viaceré. Informácie v RK u konkrétneho realitného makléra.
Dudince
2 000 000 €
1 11 12 13 14 15 16 17 18 19 35