Doprajte si život v luxusnom 5i bungalove v obci Studené, iba 8 km od Bratislavy
Ponúkame na predaj 5-izbovú novostavbu s veľkosťou obytnej plochy 120 m2, na slnečnom 6,6-árovom pozemku, vzdialenú iba 8 km od Bratislavy, exkluzívne. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, má podlahové plynové kúrenie, veľkorysú vstupnú halu, 2 izby s orientáciou do ulice a ďalšie 2 izby orientované do dvora. Do dvora je orientovaná aj priestranná obývačka spojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Dom ďalej obsahuje luxusnú kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC. Ďalšie WC je v technickej miestnosti. Pozemok má závlahový systém s vodou z vlastnej vŕtanej studne a vyžaduje minimálnu údržbu. Na pozemku je umiestnená ďalšia menšia stavba - kuchyňa s profesionálnymi gastro zariadením. Parkovanie možné pred domom alebo vo dvore. Studené ako novovybudovaná časť obce Most pri Bratislave v okrese Senec má výbornú dostupnosť do Bratislavy, v blízkosti sú mestské časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice. Okrem novej výstavby sa tu nachádza kaštieľ zo 17. storočia a židovský cintorín. Od centra obce Most pri Bratislave, ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, zdravotnícke služby, veterinárnu kliniku, obchody, koziu farmu, kostol (z 13. storočia so zachovanými románskymi a gotickými prvkami) a priame autobusové spojenie do Bratislavy - je časť Studené vzdialená 3 km. Most pri Bratislave a susedné obce - Zálesie, Malinovo, Vrakuňa - lemuje tok Malého Dunaja s malebnými zákutiami, vo vzdialenosti 4 km sú jazerá Nové Košariská, do 6 km jazerá Zelená voda, golfové ihrisko Black River Golf Resort v Bernolákove je vo vzdialenosti 13 km. Ďalšiu možnosť aktívneho relaxu ponúkajú cyklotrasy v okolí.
Most pri Bratislave
499 000 €
Starší 4-izbový dom s manzardou v tichej uličke v obci Kvetoslavov 30 km od Bratislavy na predaj iba
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj vidiecky 4-izbový, čiastočne rekonštruovaný dom s manzardou, s 8-árovým pozemkom v kľudnej, tichej uličke v Kvetoslavove. Dom je predajom ihneď voľný, okamžite obývateľný, pozostáva z dvoch častí - staršia časť domu je podpivničená a má dve poschodia, na prízemí je kuchyňa, komora, jedálenská časť, menšia pracovňa, kúpeľňa, samostatné WC + do ulice orientované dve izby. Na druhom poschodí je izba s balkónom do ulice. Novšia časť domu, pristavovaná cca v 80-tych rokoch má jedno nadzemné podlažie - miestnosť, v súčasnosti využívanú ako úložný priestor, príjemnú obývaciu miestnosť s krbom a spálňu. Pitná voda je v dome zavedená zo studne. Parkovanie možné pred domom, alebo vo dvore. Na pozemku je skleník a v zadnej časti malá hospodárska budova, ovocné stromy, možnosť pestovať zeleninu, ovocie, chovať hydinu. V dome sa donedávna bývalo, vo viacerých miestnostiach je drevené obloženie, ktoré dotvára útulnú vidiecku atmosféru. Dom je vhodný aj ako celoročne obývateľná chalupa pre ľudí, ktorí túžia po kľude, vlastnej záhradke, ale zároveň chcú byť v dosahu Bratislavy. Obec má občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, detské ihriská, športoviská, obchody, priame vlakové spojenie do Bratislavy ( cca 30 km ), Dunajskej Stredy ( 25 km ), autobusové spojenie je aj do Šamorína ( 4 km ).
Kvetoslavov
300 000 €
Dvojgeneračný dom v obci Vinosady 25 km od Bratislavy na predaj
Ponúkame na predaj pekný, veľký dvojpodlažný dom, na slnečnom 8,5-árovom pozemku, vzdialený 25 km od Bratislavy. Na prvom poschodí je presklená vstupná veranda, chodba, dve izby orientované do ulice, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a tri izby orientované do dvora - jedna menšia izba, obývačka, spálňa so šatníkom a s východom na dvor, ako aj skladová miestnosť so vstupom z dvora. Na druhom poschodí so samostatným vstupom je chodba s priestrannou vstavanou skriňou, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom, obývacia izba a ďalšie dve nepriechodné izby. Pozemok je udržiavaný, s ovocnými stromami, vysadenou zeleninou, viničom, je tu tiež zastrešená terasa a vonkajší bazén. Dom je čiastočne podpivničený, bol rekonštruovaný cca v r. 2010 - menili sa rozvody elektriny, vody, plynu, zateplenie, plastové okná a podlahy. Obec Vinosady leží na úpätí Malých Karpát, má výbornú dostupnosť do Bratislavy, s priamym autobusovým spojením, nachádza sa tu MŠ, ZŠ a potraviny. Vo vzdialenosti 3 km je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou - železničná stanica s napojením do Bratislavy a Trnavy, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, pošta, gymnázium, kultúrny dom, zámok, park, krytá plaváreň a ďalšie možnosti rekreácie či športového vyžitia, napr. Pezinská Baba, vodná nádrž Kučišdorf, v okolí sú turistické a cyklo trasy, do 4 km je mesto Modra.
Vinosady
479 000 €
Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Bratislavy
Lužný les pri vodnom kanáli má výmeru 1 ha, šírka pozemku je 23 m a je prístupný po spevnenej komunikácii. Pozemok sa skladá z lesnej a rekreačnej časti. Časť pozemku je vhodná na rekreovanie a na pozemku je možné napr. chovať včely. Pozemok poskytuje pokojné prostredie a čarovnú lužnú prírodu v blízkosti Dunaja a vodného kanála s možnosťou kúpania. Obec Hamuliakovo je pokojná obec avšak dynamický sa rozvíjajúca, v tesnej blízkosti mesta Šamorín /4 km/ s kompletnou mestskou vybavenosťou s viacerými základnými a strednými školami a športovým areálom s kúpaliskami a hypoarénou.
Hamuliakovo
122 000 €
Rekreačný pozemok na predaj pri jazere v obci Vištuk, 30 km od Bratislavy
Pozemok v krásnom prírodnom prostredí pri jazere v extraviláne obce Vištuk má výmeru 52 árov . Šírka pozemku je 22 m a je prístupný po spevnej komunikácii . Pri pozemku je verejný rozvod elektriny. Podľa územného plánu obce je možné na pozemku postaviť stavby na účely cestovného ruchu. Obec Vištuk je obec s dobrou infraštruktúrou v okrese Pezinok. Sú tu viaceré obchody s potravinami a zmiešaným tovarom, reštauráciami, futbalovým a detským ihriskom. Je tu materská škola, základná deväťročná škola, kultúrny dom. Na kraji obce je rybník. Obec žije bohatým kultúrnym a spoločenským životom. Je tu aktívne poľovnícke združenie a záhradkári, je tu tiež dychová kapela, bývajú tu strelecké a motorkárske preteky, je tu futbalové družstvo. Obec usporadúva rôzne akcie – farmársky, vianočný jarmok. Obec Šenkvice , ktorá je vlakovým uzlom, je vzdialená 5 km. V obci sa plánuje vybudovanie rekreačnej oblasti pri priehrade a vybudovanie poľnohospodárskej školy.
Vištuk
112 000 €
Ekluzívne - Stavebný pozemok v obci Bystrička, okres Poltár
Na predaj stavebný pozemok v malej obci Ozdín - Bystrička v okrese Poltár. Je to rovinatý pozemok. V dosahu je elektrická a plynová prípojka. Pozemok sa rozprestiera v malej horskej oblasti.
Ozdín
30 000 €
Útulná vidiecka chalupa v Bôrke
Útulná vidiecka chalupa sa nachádza v tichej koncovej obci Bôrka, obklopený prekrásnou prírodou. V chalupe sa nachádzajú tri izby, stavba pokračuje hospodárskou časťou. Na pozemku je aj ďalšia obývateľná stavba, v ktorej sa nachádza jedna izba, kúpeľňa, špajza a vedľajšie miestnosti s pivnicou. K budove je pristavaná stodola. Táto budova je napojená na obecný vodovod, kúrenie je na tuhé palivo. Za domom je svahovitá záhrada s ovocnými stromami a so studňou. Nehnuteľnosť je ideálna na útulné vidiecke bývanie v prírodnom prostredí alebo chalupárčenie. Obec Bôrka sa nachádza 24 km od okresného mesta Roňava, leží na styku Slovenského krasu a Volovských vrchoch. Z obce vedie cesta do Zádielskej doliny. Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie.
Bôrka
42 000 €
Dom s veľkou záhradou v Šoltýske
Na predaj dom v horskej obci Šoltýska. Dom má kuchyňu, kúpeľňu, špajzu a tri izby. Možnosť urobiť podkrovie. Pod domom je pekná klenbová pivnica. Za domom je garáž, dreváreň a pekná záhrada. Na dome je nová strecha. Dom je vhodný na prerobenie podľa svojich predstáv, na bývanie alebo na rekreačné účely. V okolí je pekná príroda a niekoľko lyžiarskych vlekov.
Šoltýska
79 000 €
NOVÁ CENA - Pozemok v obci Bádice v tichom peknom prostredí
Pozemok v podhorskej obci Bádice má rozlohu 730m2 a je vzdialená od Nitry do 15minút autom. Obec je pod Tribečským pohorím, nepriechodná, kľudná s pekným lesným prostredím s približne 400 obyvateľmi. Pozemok je umiestnený v tichej lokalite medzi rodinnými domami no zároveň kúsok pod lesom. Lokalita nie je frekventovaná autami čo zaručuje kľudné, pokojné bývanie alebo relaxovanie. Pozemok je vhodný pre rodinný domček, chatu, chalupu, záhradkárčenie, mobilný dom. Je široký 16m a dĺžku má 70m. Pred pozemkom sa nachádzajú všetky siete ako plyn, elektrika, voda, kanalizácia. Je čiastočne oplotený zpredu bránou a plotom a od suseda vyvýšeným betónovým plotom. Na pozemku je pár ovocných stromov rôzneho druhu. Ak zatúžite po dobrom jedle neďaleko sa nachádza reštaurácia Elefant v Dolných Lefantovciach len 5minút autom. Plná občianska vybavenosť je v obci Výčapy -Opatovce tiež len pár minút od obce. Okolie je ideálne na turistiku, prechádzky, hubárčenie. Ak túžite po takomto pozemku v tichom prostredí s čerstvým vzduchom z lesov, práve ste ho našli.
Bádice
55 000 €
Chalupa pripravená na rekonštrukciu pod Duklou
Neveľký dom sa nachádza na dobrom a tichom mieste v obci Nižný Komárnik. V súčasnosti sú z interiéru odstránené pôvodné priečky, podlaha pripravená na poter a odkryté trámy. Nový majiteľ má možnosť spraviť si dispozíciu podľa vlastných predstáv. Po dohode možnosť dokúpiť strešnú krytinu a dosky na strechu. Je čiastočne podpivničený. Zavedená je elektrina a voda z vodovodu. Na pozemku je aj vlastná studňa. Na viac ako 18 árovom pozemku stojí aj dreváreň, latrína a skelet dreveného domu. Prístup je priamo z asfaltovej cesty.
Nižný Komárnik
36 400 €
Priestranný pozemok blízko Dunaja v obci Radvaň nad Dunajom
Tento 1800 m2 pozemok sa nachádza na okraji podunajskej obce Radvaň nad Dunajom. Je to rovinatý pozemok, nachádza sa medzi dvomi domami, je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chatiek. Jeho rozmery sú: 18 m x 100 m. Vďaka jeho polohe je ideálny na rekreačné využitie, keďže štrkové pláže Dunaja, ako aj medzinárodná cyklotrasa je vzdialená len na zopár desiatok metrov od pozemku. Na pozemku sa nachádza pôvodná vínna pivnička, ako aj plynová prípojka a kopaná studňa s čerpadlom. Len pár metrov od pozemku prevádzkuje podľa pravidelnej linky kompa cez hraničnú rieku Dunaj do maďarského mestečka Neszmély, ktorá preváža aj osobné automobily. Možnosť výletov na druhej strane rieky je tak naozaj len na skok od pozemku. Centrum obce je vzdialené 1,5 km, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Termálne kúpalisko a wellness Patince sa nachádza len 4 km od pozemku, a ďalšie termále sú v okolitých mestách, keďže región je bohatý na termálne pramene. Historické okresné mesto Komárno leží len 20 km od obce, nájdete tu množstvo historických pamiatok a hraničný priechod do maďarského mestečka Komárom, kde v blízkosti sa nachádza pohorie Gerecse, ideálne miesto na nenáročnú turistiku.
Radvaň nad Dunajom
38 000 €
Kompletne zrekonštruovaná chatka neďaleko termálneho kúpaliska Štúrovo
Táto útulná kompletne zrekonštruovaná chatka sa nachádza v rekreačnej časti chatovej oblasti na okraji kúpeľného mesta Štúrovo. Stojí na rovinatom štvorcovom pozemku s celkovou rozlohou 365 m2. Chatka pozostáva z jednej veľkej miestnosti, kde sa nachádza kuchynský kút a obývacia časť s dvoma rozťahovacími gaučmi. Ku chatke bola pristavaná priestranná zastrešená terasa, ideálna na letné posedenia, ale aj počas chladnejšieho obdobia, vďaka terasovej fólii, ktorá udrží teplo, keď sa v grile zakúri. Na terase je možné pozerať popri posedení aj televíziu. Chatka v roku 2022 prebehla kompletnou rekonštrukciou, z pôvodnej chatky ostala len základná drevená konštrukcia. Do chatky je zavedená elektrina a kúrenie je zabezpečené novými plynovými gamatkami. Na pozemku sa nachádza pôvodná kopaná studňa, suché WC, záhradný domček a ohnisko. Pozemok je oplotený novým betónovým plotom a bránkou, parkovanie je možné aj na pozemku alebo pred. Objekt je strážený kamerovým systémom. Ku chatke vedie spevnená asfaltová cesta. Len kúsok od chatky pomedzi uličkami preteká kanál s priezračnou vodou, ktorý je ideálny na rybárčenie alebo na dlhé prechádzky popri ňom. Len necelé 3 km sa nachádza sútok Hronu a Dunaja, ktorý vytvára jedinečné miesto na trávenie voľného času v prírode. V pozadí tejto krajinky sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov a prírodná rezervácia Kováčovské kopce, kde je množstvo turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku. Len 1,5km od chatky sa nachádza vstup do rozľahlého areálu termálneho kúpaliska a wellness Štúrovo.
Štúrovo
49 990 €
Vidiecky dom s veľkým pozemkom v obci Sikenička
Pôvodný vidiecky dom s presklenou verandou sa nachádza na rozľahlom pozemku v kľudnej časti obce Sikenička. Dom je stavaný z pálenej tehly a pozostáva z troch izieb, kuchyne a špajze. Za domom sú ďalšie miestnosti v schátranom stave bez strechy, z ktorých bola jedna využívaná ako letná kuchynka s pecou. Tu sa nachádza aj pôvodná kamenná vínna pivnica. Na 2223 m2 pozemku sa nachádza prípojka obecného vodovodu a studňa. Elektrický stĺp je priamo pri pozemku v dosahu. Domček je vhodný na víkendové pobyty, keďže leží v kľudnej časti tejto malebnej dedinky. Keďže potrebuje rozsiahlu rekonštrukciu, je vhodný pre ľudí s predstavami o vybudovanie vlastného vidieckeho sídla. Sikenička je príjemná obec, kde si užijete relax v prekrásnom prostredí so základnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko sa nachádza Štúrovo, známe ako kúpeľné mesto, pri ktorom sa rozprestiera pohorie Burda, ideálne miesto na výlety v prírode a hraničný priechod ponad rieku Dunaj do historického maďarského mesta Ostrihom.
Sikenička
18 990 €
Priestranný pozemok s mobilným domom na okraji podunajskej obce Radvaň nad Dunajom
Priestranný rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 2679 m2 sa nachádza na okraji dedinky Radvaň nad Dunajom. Súčasťou ponuky je aj mobilný domček s dvomi miestnosťami - kuchyne spojenej s obývačkou, spálňou, kúpeľňou a WC. Kúrenie je možné sporákom na tuhé palivo alebo elektrickým ohrievačom. Domček je súčasne napojený na elektrinu, na pozemku sa nachádza nová vŕtaná studňa. Prístupovú cestu má pozemok z obidvoch strán - vpredu asfaltovú a nespevnenú v zadnej časti. Miestne podmienky sú ideálne na pestovanie viniča a výrobu skvelého vína. Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 1 km. Pozemok je súčasne evidovaný ako orná pôda, územný plán obce však povoľuje stavbu aj rodinného domu. Nachádza sa v extraviláne obce. Z každej časti pozemku je krásny výhľad na protiľahlé maďarské kopce pohoria Gerecse, ležiace na druhej strane rieky Dunaj, ktorá je od pozemku vzdialená 500 m. Rozsiahle štrkovo piesočnaté pláže Dunaja ponúkajú množstvo možností na rekreáciu pri vode, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa popri Dunaji dostanete do historického mesta Komárno alebo na opačný smer do maďarského mesta Ostrihom. Len 5 km sa nachádza termálne kúpalisko a wellness Patince. Najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo je vzdialené 30 km. Neďaleko hraničného mesta Štúrovo sa nachádza prírodná rezervácia Kováčovské kopce s množstvom turistických trás.
Radvaň nad Dunajom
39 990 €
Priestranný 1500 m2 rovinatý pozemok na okraji vinárskej dedinky Moča
Tento priestranný rovinatý pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti vinárskej dedinky Moča. Rozprestiera sa na vyše 1500 m2, na okraji zastavanej časti, stále však patrí do intravilánu obce. Na liste vlastníctva je evidovaný ako vinica, jeho rozmery sú 21m x 72 m. Vedie k nemu z časti asfaltová, z časti nespevnená cesta. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa a v jeho priamej blízkosti sa nachádza elektrický stĺp. Pozemok je vyčistený, zatrávnený, vhodný na stavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky. Je stvorený pre ľudí, ktorý majú radi prírodu a kľud. Vďaka miestnym klimatickým podmienkam je taktiež ideálny na pestovanie viniča a rôznych teplomilných rastlín. Rieka Dunaj so svojimi štrkovými plážami vhodnými na oddych a rekreáciu sa nachádza cca 1 km od pozemku. Popri nej vedie aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 800 m od pozemku. Obec je známa výrobou skvelého vína a každoročnými vínnymi slávnosťami. V okolí sa nachádza množstvo termálnych prameňov, ako napr. Wellness Patince alebo termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo. Historické maďarské mestá ako Ostrihom a Budapešť sú ďalšími destináciami na výlety. Pre športovo založených jedincov je v neďalekom najjužnejšom pohorí Burdov množstvo turistických trás.
Moča
20 000 €
Exkluzívne: Vkusne prerobená chalupa v obci Sihla
Na predaj s citom a vkusom prerobená chalupa v obci Sihla. Chalupa má na prízemí chodbu, technickú miestnosť, jednu izbu a priestrannú kuchyňu s jedálňou a krbom odkiaľ je vchod na terasu. Možnosť dorobiť podkrovie (2-3 izby) podľa svojich predstáv. Za domom tečie potok, ponad ktorý je umiestnený drevený mostík. Vzadu je altánok a pivnica. K domu je kompletná projektová dokumentácia. Dom prešiel rekonštrukciou. Je zateplený, nová strecha, stierky, podlahy, voda, elektrika, PVC okná, atď. V okolí je krásna príroda, veľa možností na hubárčenie, turistiku či cykloturistiku. V obci je tiež chov huculských koní s možnosťou jazdenia. V Lome nad Rimavicou sú bežkárske trate na prírodnom snehu. V blízkosti je tiež viacero lyžiarskych vlekov.
Sihla
150 000 €
Vidiecky dom v Tribečskom pohorí v obci Zlatno na predaj
Ponúkame na predaj pôvodný vidiecky dom z nepálenej tehly postavený v roku 1922 v obci Zlatno, vhodný na chalupu aj trvalé bývanie. Nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku pod lesom o celkovej výmere 2184m2. Za domom sa nachádza letná kuchyňa s náraďovňou. Dom je rozdelený na dve časti. V prvej časti sa nachádza: vstupná chodba s kuchynským kútikom, kúpeľňa s WC, dve izby. V druhej časti sa nachádza, jedna izba, kuchyňa, veľká komora s možnosťou prerobenia na ďalšiu izbu. Dom má zavedenú elektrinu, obecnú vodu a vlastnú kopanú studňu, kúrenie je riešené v celom dome plynovými gamatkami. V obci sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka je neďaleko, okresné mesto Zlaté Moravce s plnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 12 km. V blízkom okolí Tribečského pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 12km, Nitra - 33km, Levice - 41km, Bratislava -130km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 15km.
Zlatno, Zlaté Moravce
115 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA ! Dom s väčšou záhradou v tichej časti obce
Video : https://youtube.com/watch?v e89S-rSZRNE feature share7 V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom s priestrannou záhradou v pokojnej časti Dolnej Strehovej. Dom je čiastočne podpivničený, leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 1539 m2. Pôvodná časť domu je postavená z kameňa v 50-tych rokoch a prístavby - 2 izby a samostatná letná kuchynka s komorou v 90-tych rokoch z tvárnic. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - obecný vodovod aj kanalizácia, vykurovanie ústredné plynové. Pri realizácii prístavieb bola vymenené strecha a predné okná. Pozostáva z chodby, 3 izieb, kuchyne, kúpeľne a WC. Na dvore je letná kuchynka s komorou a chliev. Súčasťou predaja sú záhrady s ovocnými stromami ako jablone, hrušky, slivky, orech, dula a kríkmi . Nehnuteľnosť je situovaná v príjemnej a tichej časti obce, ideálna na trvalé bývanie - ihneď dostupná. Obec Dolná Strehová je obec v okrese Veľký Krtíš s rozvinutou sociálnou infraštruktúrou - ZŠ, MŠ, potraviny, ambulancie pre deti a dospelých a podobne. Rozprestiera v Ipeľskej kotline regiónu Novohrad sa pýši svojim bohatstvom ukrytým v podzemí. Termálne pramene s liečivou vodou a blahodarnými účinkami na pleť a pohybové ústrojenstvo ju preslávili nielen na Slovensku. Je bohatá aj na kultúrne zaujímavosti - Kaštieľ Madáchovcov, dnes múzeum Imre Madácha, evanielický aj katolický kostol. Obklopuje ju krásna príroda tvorená dubovými a agátovými lesmi ideálna na prechádzky, turistiku . V širšom okolí je mestečko Modrý Kameň s múzeom bábik na hrade.
Dolná Strehová
90 000 €
Priestranný pozemok s krásnym výhľadom v Hriňovej
Ponúkame na predaj priestranný slnečný pozemok s nezameniteľným výhľadom v Hriňovej v časti Priehalina. Jedná sa o mierne svahovitý pozemok nepravidelného tvaru o celkovej výmere 4658 m2 s JV orientáciou . Pozemky sú vedené na LV o výmere 833 m2 vedené ako zastavaná plocha a nádvorie ďalšie ako trvalé trávne porasty, orná pôda . Na pozemku sú IS, elektrické stĺpy. Pozemok je situovaný v nádhernom prostredí v blízkosti lesa, poskytuje jedinečné výhľady a pokoj od ruchu mesta.
Hriňová
105 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA! Rodinný dom so záhradou pri potoku v tichej časti obce
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj dom v príjemnom a tichom prostredí malej dedinky v Podpoľaní. Dom leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 1434 m2. Je postavený v 40 -50 -tych rokoch z kameňa a prístavba z tehál. Vedie k nemu asfaltová komunikácia. Je v pôvodnom stave. Napojený je na elektrinu vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené trativodom, vykurovanie lokálne na drevo. Stavba je jednopodlažná. Pozostáva zo vstupnej haly so vstupmi do 3 miestností, v rámci jednej je prechod do komory s výstupom na padláš. Ďalšími dvoma samostatnými vchodmi vstúpite do komory , kuchyne, kúpeľne bez WC a ešte jednej miestnosti, ktorú je možno prerobiť na ďalšiu obytnú miestnosť. Na dvore je niekoľko drevených stavieb slúžiacich ako dreváreň, kurín a pod. Blízko, za hranicou pozemku je potok. Nehnuteľnosť vhodná po rekonštrukcii na trvalé bývanie a svojou polohou ( tichá časť obce, potok , príjemné prostredie) aj na chalupu. Obec Horný Tisovník leží v severozápadnej časti Novohradu, juhovýchodným smerom pod pohorím Javorie, vo východnej časti Krupinskej vrchoviny v doline Tisovníka, v nadmorskej výške 285 - 1044 m n. m., v objatí krásnej prírody Podpoľania. V obci sa nachádza obchod, pošta, 2 kostoly - renesančný katolícký kostol prestavaný v rokoch 1751-1755 a na mieste pôvodnej evanjelickej drevenej modlitebni z roku 1791 stojí terajší evanjelický kostol, postavený v roku 1867.. Typické pre Horný Tisovník sú sochorové studne, zachovali sa aj kamenné tabuľové náhrobníky s reliéfnym polychrémovaným dekorom z prelomu 19. – 20. storočia. Obec je len pár km vzdialená od okresného mesta Detva, aquaparku v Dolnej Strehovej. Príroda poskytujúca široké možnosti relaxu či už vo forme turistiky, hubárčenia, poľovníctva a podobne.
Horný Tisovník
50 000 €
Vidiecky dom s veľkou záhradou v pokojnej ulici Mládzova
Dom leží v slepej ulici malebnej dedinky Mládzovo. Leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 1770 m2. Dom je jednopodlažný, postavený z nepálenej tehly - váľku. Má zavedenú elektrinu, na dvore je studňa. Pred domom je plynová prípojka a prípojka na obecný vodovod. Dom je v pôvodnom stave , ale je odizolovaný a na hospodárskej časti bola vymenená strecha – krytina, laty. Pozostáva zo vstupnej haly, 3 miestností a 2 menších miestností určených na komoru a kúpeľňu s WC. Celý dom zvnútra je očistený po váľok. Súčasťou domu je chliev, garáž a na dvore sa nachádza letná kuchynka so zavedenou elektrinou a vodou zo studne. Súčasťou hospodárskej budovy je 1 menšia miestnosť a technická miestnosť. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Za domom je záhrada o výmere 1145 m2 s ovocnými stromami - jabloň, hruška, orech, gaštan. Celý pozemok je oplotený, v blízkosti je potok. Nehnuteľnosť vhodná po rekonštrukcii na trvalé bývanie ale tichým prostredím aj na rekreačné využitie. Obec leží v okrese Poltár, obklopená je peknou prírodou s možnosťami turistiky, hubárčenia. V širšom okolí je vodná nádrž Ružiná vyhľadávaná rekreačná lokalita.
Mládzovo
45 000 €
Dom na predaj v Nesluši pri Kysuckom Novom Meste - Vytvor si nový domov
Dom v Nesluši pri Kysuckom Novom meste možno využiť na celoročné bývanie, prípadne na rekreáciu. Pôvodne bol tento dom postavený za účelom malej rodinnej výroby, je teda potrebná jeho rekonštrukcia. Nachádza sa neďaleko od centra dediny, ponúka príjemné prostredie obklopené okolitými lesmi a horami. Dom je dvojpodlažný a má aj podkrovie. Na prízemí sa nachádza jedna väčšia a dve menšie miestnosti, z toho jedna slúži ako wc. Na poschodí nájdeme tri ďalšie miestnosti. Súčasťou nehnuteľnosti je aj menší dvor. Sú tu zavedené kompletné inžinierske siete. Po tvorivej úprave môže tento dom slúžiť ako útulný domov. Táto oblasť ponúka bohaté možnosti pre milovníkov prírody. Kysucké Nové Mesto je vzdialené len 3 km, mesto Žilina 16 km. Neďaleko sa nachádza lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača, Vodné dielo Žilina či Ranč pri Žiline v Oškerde.
Nesluša
99 800 €
Rodinný dom v obci Zákopčie, Kysuce
Rodinný dom vhodný na rekonštrukciu sa nachádza v pokojnej časti kysuckej obce Zákopčie. Leží na pozemku o výmere 705m2. Prízemie domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, troch izieb a miestnosti určenej na kúpeľnu s WC. V podkroví je možnosť pri rekonštrukcii vytvoriť ďalšie 2-3 izby. Voda v dome je riešená cez spoločný rezervoár, avšak rozvody vody v dome bude potrebné urobiť pri rekonštrukcii, rovnako ako odpad. Dom je čiastočne podpivničený a na pozemku sa nachádza menší záhradný domček používaný ako sklad náradia. V okolí sú široké možnosti turistiky, cykloturistiky či zberu lesných plodov. Lyžiarske strediská Veľká Rača a Makov sú vzdialené do polhodinky jazdy autom. Dostupnosť autom do Čadce je približne 15 minút, do Žiliny 45 minút.
Zákopčie
59 500 €
Dom v centre Štítnika ako investičná príležitosť
Čiastočne zrekonštruovaný dom sa nachádza v strede malebnej obce Štítnik, 14 km od okresného mesta v regióne Horný Gemer, blízko Národného parku Slovenský kras. Nehnuteľnosť s rozlohou 174m2 je bez dvora a záhrady. V dome, ktorý má tri vchody, sa nachádzajú dve väčšie a dve menšie miestnosti, ďalšia menšia miestnosť je rozdelená priečkou, ďalej tri malé hygienické miestnosti. K dispozícii sú všetky inžinierske siete. Nehnuteľnosť je po kompletnej vonkajšej rekonštrukcii, má novú strechu, fasádu, okná a dvere. Interiér možno rekonštruovať podľa vlastných predstáv. Dom je vhodný na podnikanie, na rekreáciu alebo prenájom ubytovania, či na bývanie pre tých, ktorí sa nechcú starať o záhradu. V obci je viac súkromných ubytovaní, avšak často sú obsadené pre veľký záujem. Blízko domu je možnosť stravovania. Obec ponúka množstvo národných kultúrnych pamiatok, široké okolie aktívny oddych v prírode.
Štítnik
70 000 €
Útulný zrekonštruovaný vidiecky dom v obci Brzotín
Útulný vidiecky dom po kompletnej a mimoriadne vydarenej rekonštrukcii sa nachádza v obci Brzotín v blízkosti okresného mesta Rožňava. Je situovaný na peknom veľkom slnečnom pozemku rovinatého charakteru, ktorý je upravený do vkusnej prírodnej záhrady, v ktorej sa dá tráviť čas či už aktívnym, alebo pasívnym relaxom. Samotný dom pozostáva z prízemného podlažia, kde sa v prednej časti dve izby, vstupná predsieň, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba s kuchyňou v strednej časti domu a v zadnej časti izba a ďalšia samostatná kúpeľňa s toaletou. Z obývacej izby a zo zadnej spálne je východ na veľkú vkusne upravenú terasu. Dom v interiéri pokračuje technikou miestnosťou a malou dielňou s letnou kuchynkou. Dom je napojený na všetky základné inžinierske siete vrátane kanalizácie. Nehnuteľnosť je momentálne bez nutnosti akýchkoľvek investícií pripravená na príjemne vidiecke bývanie blízko mesta.
Brzotín
160 000 €
Štýlový apartmánový dom v obci Drnava. Znížená cena!
Apartmánový dom vhodný na bývanie, rekreáciu, alebo podnikanie sa nachádza v peknej gemerskej obci Drnava v údolí medzi Volovskými vrchmi a planinou Horný vrch v Slovenskom krase. Nehnuteľnosť prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva z dvoch podlaží, na ktorých sa nachádzajú dva samostatné apartmány. Každý apartmáne sú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, ďalšia samostatná toaleta s práčovňou a predsieň. Dolný aj horný apartmán disponujú oddychovým balkónom s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Dom je napojený na vlastnú studňu, elektrickú sieť a centrálny plynovod. V zadnej časti záhrady je pripravená platňa pre altánok, a nad záhradou je priestranné parkovisko pre štyri osobné autá. Nehnuteľnosť je predurčená na rekreačné využitie, alebo prenájom ubytovania. V obci, ktorá sa rýchlo turisticky rozvíja a každým rokom víta viac nových návštevníkov, je zabehnutá požičovňa elektrobicyklov, štýlová kaviareň a v okolí množstvo príležitostí na aktívny relax, či cykloturistiku.
Drnava
228 000 €
Obývateľný vidiecky dom v obci Dlhá Ves
Dom sa nachádza v centrálnej časti obce Dlhá Ves v Slovenskom krase, ktorá leží neďaleko známej jaskyne Domica. Je situovaný na rovinatom pozemku, v zadnej časti prechádzajúcim do svahu. V dome sa nachádzajú štyri izby, obývacia izba spojená s kuchynským kútom, kúpeľňa, samostatná toaleta a chodba. V spodnej časti je letná kuchyňa, komora a kotolňa s dielňou. Za domom sa rozprestiera záhrada, ktorá v zadnej časti prechádza do svahu. V dome je zavedená elektrina, verejný vodovod a pred pozemkom sa nachádza plynová prípojka. Dom je vhodný na príjemné vidiecke bývanie, ale aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Dlhá Ves
55 000 €
Nová cena! Dom vhodný na chalupu v obci Debraď
Dom, ktorý nájdete v ponuke iba u nás, sa nachádza v centrálnej časti malej a tichej obce Debraď na východnom okraji Jasovskej planiny. Je situovaný na rovinatom v druhej polovici iba mierne svahovitom pozemku juhozápadnej orientácie. Šírka pozemku cca 16 metrov, dĺžka cca 115 metrov. Samotný dom pozostáva z troch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a špajze. Zadnú časť tvorí veľká komora, pod ktorou je pivnica, garáž a ďalšie hospodárske miestnosti. Záhrada za domom sa využívala hlavne na pestovanie. V dome je zavedená elektrina, obecný vodovod a je možnosť napojenia na centrálny plynovod. Obec Debraď ako konečná obec je situovaná v prekrásnom prostredí Slovenského krasu. Okolie sa dá vynikajúco využiť na turistiku či cykloturistiku.
Debraď
84 500 €
Domček na chalupu pri gemerskej obci Ochtiná
Malý, avšak útulný domček sa nachádza na tichom mieste, v podstate na polosamote pri gemerskej obci Ochtiná. Jedná sa o bývalý strážny železničný domček, ktorý úž roky slúži ako rekreačná nehnuteľnosť. V dome sa na prízemí nachádza jedna izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a predsieň. V podkroví, ktoré je prístupné po vonkajšom kovovom schodisku je jedna väčšia spálňa. Nehnuteľnosť prešla viacerými rekonštrukciami, pri ktorých sa vymenil krov a strešná krytina, rozvody elektriny, vyriešila sa filtrácia vody z vlastnej studne a podobne. Domček obklopuje síce neveľký avšak pekný pozemok na ktorom okrem drevárne stojí ešte útulný altánok na príjemne posedenia v záhrade. Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením (vrátane kuchynskej linky Ikea, sušičky a práčky) a je ideálna na rekreačné využitie, ako aj na celoročné bývanie pre niekoho, kto hľadá ticho, kľud a pohodu.
Ochtiná
55 000 €
Nová usadlosť s 7,2ha pozemkom na polosamote blízko obce Klenovec
Ponúkame na predaj usadlosť s troma objektmi a veľkými pozemkami v extraviláne obce Klenovec. Predmetom predaja sú 3 stavby, z toho jedna drevenica po kompletnej a štýlovej rekonštrukcii a 2 novostavby (z toho jedna slúži ako letná kuchyňa a druhá ako dom s 3 izbami). Okolo sú lúky a pasienky, ktoré sú tiež predmetom predaja. Celková výmera 71900m2. Usadlosť je situovaná na samote, kde je absolútny pokoj a nádherný výhľad na okolie v srdci prekrásnej prírody. Domy majú elektrinu a pitnú vodu (zo studne).
Klenovec
600 000 €
1 7 8 9 10 11 12 13 14 15 34