Domček s vlastným ovocným sadom na rozľahlom pozemku na úplnej samote vo Veľkom Ostrove
Tento útulný domček sa nachádza medzi poľami a lúkami len kúsok od brehov Malého Dunaja na samote vo Veľkom Ostrove. Je postavený na veľkom 160 árovom pozemku, no iba časť je využívaná a oplotená. Táto oplotená časť je obkolesená vysokými stromami a z prednej časti je krásny živý plot. Na pozemku sa nachádza ovocný sad, kde je cca 120 ovocných stromov, z toho 80 je slivkových. Dom má obytnú plochu 120 m2 a je predurčený využívať ho ako víkendové sídlo na rekreáciu, je ideálny na únik od civilizácie do prírody, pre osoby, ktoré túžia mať kľud a ticho. Dispozične pozostáva z vonkajšej terasy, kuchyne, z troch izieb, kúpeľne s wc a z technickej miestnosti. Spred domu vedú schody na hornú terasu odkiaľ máte krásny výhľad na okolité polia, kde môžete sledovať čriedu srniek. Z terasky sa vstupuje do podkrovia, kde je jedna obytná miestnosť. Vedľa domu je i priestranná garáž a prístrešok pre auto. Výhodou je aj vlastný tenisový kurt za domom. Dom je napojený na elektriku, studňovú vodu (možnosť napojenia na obecný vodovod), v dome je aj alarm. Odpady sú riešené do žumpy. Okolie Veľkého Ostrova ponúka množstvo pekných výletov strávených v prírode. Príjemnou prechádzkou asi 900 metrov od domu ústi Stará Čierna Voda do Malého Dunaja. Vedľa rieky sa nachádza súkromný rybník, kde je možnosť rybolovu, zapožičiavajú i malé loďky s ktorými sa môžete plaviť po Malom Dunaji a taktiež chytať ryby. Mesto Kolárovo je vzdialené 10 km, kde sa nachádza najdlhší drevený most v Európe, drevený vodný mlyn a cyklotrasa až do Komárna. Okresné mesto Komárno je vzdialené 35 km. Bratislava je vzdialená 99 km.
Kolárovo
180 000 €
Veľký dom bez investícií na okraji mesta Dobšiná
Dom vhodný na dvojgeneračné bývanie, ale aj na bývanie s prenajímaním časti domu na ubytovanie v rámci turistického ruchu, sa nachádza pod lesom na okraji horského mestečka Dobšiná. Je situovaný na zväčša rovinatom pozemku neďaleko potoka. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží a polosuterénu. Na vyvýšenom prízemnom podlaží sa nachádza veľká obývacia hala spojená s kuchyňou, dve izby, kúpeľňa, samostatná toaleta a predsieň. Z predsiene vedie schodište na horné podlažie, ktoré môže slúžiť ako samostatná bytová jednotka. Tu sa nachádzajú tri priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a sauna. Na oboch obytných podlažiach je ústredné podlahové vykurovanie. Nehnuteľnosť napojená na všetky základné inžinierske siete vrátane verejnej kanalizácie. V polosuteréne je technické zázemie, ktoré tvorí práčovňa, kotolňa s dielňou, dve pivničné sklady a garáž. V kotolni je kotol na plyn a taktiež kotol na tuhé palivo, ktorý sa v súčasnosti nepoužíva. Dom je obkolesený vkusne upraveným pozemkom so záhradou, kde dreváreň s prístreškom na náradie či auto, domček na odkladanie bicyklov, kopaná pivnica na zeleninu a altánok na relax a grilovanie. Nehnuteľnosť je bez investícií v krásnom horskom prostredí a čaká na majiteľa, ktorý jej prednosti náležite využije.
Dobšiná
178 000 €
Dve chalúpky pri potoku pod lesom v obci Kováčová
Dve chalupy pri potoku s bonusovým pozemkom za potokom sa nachádzajú v obci Kováčová v Slovenskom krase, medzi krasovou planinou Horný vrch a horským masívom Volovských vrchov. Jedná sa o pôvodne klasickú obytnú chalupu, pri ktorej stojí menšia stavba niekdajšou letnou kuchyňou. V súčasnosti sú obe stavby obývateľné. V pôvodnej chalupe sa nachádza jedna veľká izba s krbom, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a komora. V menšej chalupe sú dve izby, kuchyňa, miestnosť s prípravou na kúpeľňu a technická miestnosť. Zároveň je k menšej chalupe pristavaná aj garáž s montážnou jamou a dreváreň. Chalupy sú napojené na vlastnú výdatnú studňu. Za chalupami preteká horský potok Čremošná, za ktorým je cez drevený mostík prístup k záhrade pod lesom, ktorá je rozdelená na dva celky oddelené skalným stupňom. Pod skalným stupňom je vybudované ohnisko na grilovanie. Nehnuteľnosť je ideálna pre klienta, ktorý rád trávi čas s rodinou či priateľmi v prírodnom prostredí s možnosťou relaxovať na pozemku s maximálnym súkromím.
Kováčová, Rožňava
89 000 €
Vidiecky dom vhodný na chalupu v obci Silica
Dom sa nachádza v obci Silica na SIlickej planine v Národnom parku Slovenský kras. Je situovaný na mierne svahovitom pozemku s celkovou výmerou 1364 m2. Pozemok je prístupný z dvoch ulíc. V dome sa nachádzajú štyri izby, špajza a chodba. Väčšia časť domu je podpivničená, pričom pivnicu tvoria tri miestnosti. Na pozemku stojí aj menší domček v ktorom sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa a malá komora. V zadnej časti pozemku stojí ešte murovaná maštaľ a stodola. Nehnuteľnosť bude po vhodnej rekonštrukcii ideálnym miestom na rekreáciu, alebo na príjemne vidiecke bývanie ďaleko od ruchu mesta.
Silica
59 000 €
Dom na rekonštrukciu v obci Štítnik
Priestranný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, sa nachádza v okrajovej časti obce Štítnik. Prízemie pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb so zníženým stropom. Poschodie, ktoré má aj samostatný vchod, tiež pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb. Veľké podkrovie bude po vhodnej rekonštrukcii tiež využiteľné. Dom je napojený na elektrinu a obecnú vodu. Za domom veľký orech a smrek ponúkajú príjemný tieň. Rovinatý pozemok za domom pokračuje veľkou záhradou s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť bude po rekonštrukcii vhodná na bývanie alebo prenájom ubytovania. Obec Štítnik ležiaca 14 km od okresného mesta Rožňava, spája na svojom území Národný park Slovenský kras s Plešiveckou planinou . Okolité kopce a doliny s krásnym výhľadom ponúkajú množstvo príležitostí na aktívny oddych.
Štítnik
67 000 €
EXKLUZÍVNE ! Útulná chalupa v objatí krásnej prírody pri Ábelovej
Ponúkame na predaj útulnú chalupu v romantickom prostredí lazov pri Ábelovej v časti zvanej Nedelište. Na LV je vedená ako rodinný dom , leží na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 26840 m2. Vedie k nej prevažne asfaltová komunikácia , posledná etapa cca 200 - 300 m spevnená poľná cesta. Chalupa je postavená z kameňa a prešla v 2011 kompletnou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu zo studne, odpady sú vyvedené do septiku, vykurovanie je lokálne na drevo. Chalupa je s gánkom, jednopodlažná s predpripraveným podkrovím na možné zobytnenie. Chalupa je čiastočne podpivničená. Skladá sa z prechodnej kuchyne, 2 spální, kúpeľne s WC. Súčasťou je aj kamenná maštaľ a šopa slúžiaca na spracovanie, mäsa. Na dvore je aj dreváreň a altánok s kozubom. Pri chalupe je 17 árová záhrada a súčasťou predaja je aj t.č. neudržiavané pozemky vedené ako orná pôda a pasienky o výmere 24670 m2. Do obce Ábelová vedie asfaltová komunikácia. Oblasť leží vo východnej časti Krupinskej planiny, tvoria ju zmiešané a listnaté bukové lesy plné húb, predurčené aj na nekonečné prechádzky a turistiku. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne a zámocký welness hotel v Haliči. Táto oblasť je vyhľadávaná aj milovníkmi cykloturistiky. Nehnuteľnosť odporúčam pre tých ktorí hľadávajú pokoj od ruchu miest či už na rekreačné alebo aj pre celoročné bývanie pre dobrodružnejšie typy.
Ábelová
259 900 €
NOVÁ NIŽŠIA CENA ! Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave v malej dedinke Brusník
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Brusník. Leží na rovinatej parcele o výmere zastavanej plochy 195 m2. Dom je postavený prevažne z kameňa, okrem začatej rekonštrukcie rozvodu vody ( cca 30 m vrt a voda zavedená do domu) a prípravy na žumpu je v pôvodnom stave. Dom je čiastočne podpivničený. Suterén je zložený z 2 miestností, kde je zavedená voda, elektrina, môže slúžiť ako technická miestnosť prípadne práčovňa. Samotný dom pozostáva z obytnej jednotky a hospodárskej časti. Obytná časť sa skladá z chodby, menšej miestnosti na kúpeľňu a 3 izieb, z ktorých jedna je priechodná. Samostatnými dverami vojdete do komory, ktorú možno prerobiť na ďalšiu obytnú miestnosť. Na dvore je samostatná garáž (25 m2), drevené chlievy, mierne svahovitá záhrada s ovocnými stromami o výmere 582 m2 a pred domom parcela s výmerou 158 m2. S domom sa predáva aj polovičný podiel na parcele ktorá vedie z bočnej strany k domu. Obec Brusník leží vo východnej časti Krupinskej výšiny v doline Tisovníka. Od okresného mesta Veľký Krtíš je vzdialená cca 18 km. Obklopujú ju prevažne dubové a agátové lesíky na strmších svahoch. V blízkom okolí je termálne kúpalisko v Dolnej Strehovej.
Brusník
25 000 €
Útulná chalupa v romantickom prostredí lazov pri Divíne
Len u nás ponúkame útulnú chalupu uprostred krásnej prírody Divínskych lazov. Vedie k nej miestami spevnená prevažne lesná cesta, je nutné vozidlo 4x4. Chalupa je súčasťou bývalého gazdovského dvora, ktorý tvorí aj pôvodný kamenný dom a čiastočne prerobená hospodárska budova. Všetky stavby sú z kameňa. Chalupa prešla rekonštrukciou v podobe výmeny IS, vybudovania kúpelne s WC, výmeny strechy vrátanie latovania a krovov, nových stien, podláh, hliníkových okien a dverí. Má 2 samostatné vstupy. Vchodom zospodu sa dostaneme do kúpelne s WC a do pivnice. Terasou z bočnej strany domu do otvorenej priestrannej miestnosti slúžiacej ako kuchyňa a spoločenská miestnosť. Obložená je smrekovým drevom, v kuchynskej časti je kachľová piecka. Vykurovaná je lokálne na drevo pieckou v kombinácii s elektrickým vykurovaním. Voda z vlastnej studne. Odpady sú vyvedené trativodom. Na dvore je rekonštruovaná bývalá stodola, s vymenenou strechou vrátane krytiny. Je možné pretvoriť ju na altánok, prípadne ďalšiu samostatnú obytnú plochu. Pôvodný dom je tvorený dvoma miestnosťami a drevárňou. Súčasťou predaja sú podiely na okolitých pozemkoch . Okolie chalupy je tvorené krásnou prírodou Javoria, ideálnou na turistiku, hubárčenie a podobne. Chalupa leží asi 6 km od obce Divín a cca 9 km od priehrady Ružiná.
Divín
85 000 €
Meštiansky dom v centre s výnimočným potenciálom. Banská Štiavnica
Priestranný meštiansky dom s podmanivým Štiavnickým charakterom je výhodne situovaný priamo na hlavnej tepne historického centra mesta. Objekt je vo výbornej kondícii, po rekonštrukcii v roku 2012, jeho úžitková plocha je približne 260 m2. Dom sa skladá z dvoch samostatných, plnohodnotne užívateľných priestorov. Priamo od ulice je orientovaný obchod o výmere 60 m2, s vlastným zázemím a veľkoformátovým okenným výkladom. Na prízemí nájdete aj samostatný vchod s komunikačnou chodbou, schodiskom a technickou miestnosťou / kotolňou. Schodisko Vás dovedie do veľkorysého trojizbového bytu v barokovo klasickej prestavbe na prvom nadzemnom podlaží o rozlohe 90 m2: obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa a špajza. Z centrálnej vstupnej predsiene vstupujeme aj do tajnej záhrady. Dvojposchodový krov s vstupom zo zadnej časti záhrady o úžitkovej ploche približne 90 m2, otvára nové možnosti na realizáciu a vytvorenie ďalšieho bytového priestoru. Na liste vlastníctva objekt figuruje ako rodinný dom. Nehnuteľnosť má niekoľko kachľových a liatinových pecí na drevo na zútulnenie zimných večerov, primárne je však vykurovaná plynom z radiátorov. Súčasťou predaja je aj pekná terasovitá záhrada s početnými možnosťami na kultiváciu. Vďaka svojej centrálnych orientácií sú všetky destinácie Banskej Štiavnice dosiahnuteľné v okamihu. Pätnásť minút chôdze od domu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.
Banská Štiavnica
399 000 €
Krasna chalupa na Bankách, Banská Štiavnica
Dnes Vám ponúkneme banícky domček vo výbornom, aj keď v pôvodne stave. Súčasťou ponuky je veľká záhrada v excelentnej kondícii s ovocným sadom a okrasnými drevinami. V záhrade sa nachádza dreváreň. Nehnuteľnosť má romantickú pred záhradku s ohniskom a s terasou pred domom. Chalúpka sa nachádza v intraviláne obce, je napojená na obecnú elektriku a cestná komunikácia vedie priamo k domu. Dom je priamo stvorený na romantické chalupárčenie a pri investícii aj na stále bývanie pre rodinu. Krov je suchý a priestranný, po rekonštrukcii vhodný na ďalšie zobytnenie. Chalúpka sa nachádza v tichom prostredí Štiavnických vrchov, 7 km od centra Banskej Štiavnice a len niekoľko metrov od miestneho tajchu v tichom prostredí pod horou.
Banská Štiavnica
99 000 €
Nová cena - Chatka Hontianske Nemce
Na prízemí sa nachádza veľká hala, kuchyňka s komínom, sklad a schodište do pivnice, ktorá je vytesaná hlboko do hory. Na poschodí je pristavaná jedna veľká miestnosť. Nehnuteľnosť si vyžaduje rekonštrukciu. Je zavedená elektrika 220/380. Voda je v blízkosti, je potrebné dokončiť pripojenie. Nehnuteľnosť je vhodná na víkendové využitie. Chatka sa nachádza v chatovej oblasti Husín, v extraviláne H. Nemce. V dedine je škola, škôlka, pošta, potraviny, lekár. Dedinka ponúka širokú škálu využitia a oddychu. Budapešť je vzdialená len 80 km a nádherné kúpeľné mesto Dudince len 20 km. Tiež Štiavnické vrchy sú do 30km.
Hontianske Nemce
35 000 €
Chata Látky. Znížená cena.
Na predaj chata v rekreačnej oblasti Látky. Chata má chodbu, spoločenskú miestnosť, kuchynku, na poschodí sú dve izby na spanie a na prízemí spoločenská miestnosť, kúpeľňa s toaletou. Kúrenie je kombinované krb a elektrika. V okolí je pekná príroda a niekoľko lyžiarskych vlekov. Na hotel Zerrenpach je to pešo 10min. Prístup k chate je v lete možný osobným autom.
Látky
85 000 €
Zrekonštruovaný dom v horskej obci Ďubakovo blízko lyžiarskeho strediska
Na predaj domček v horskej obci Ďubákovo. Dom má dve izby, kuchyňu, kúpeľňu a je podpivničený. Možnosť dorobiť ďalšie dve izby v podkroví. Dom prešiel v roku 2010 kompletnou rekonštrukciou. Je vhodný na rekreačné účely alebo bývanie. V okolí je pekný príroda a niekoľko lyžiarskych vlekov. Obec Ďubákovo je pekná pokojná obec v horách.
Ďubákovo
75 000 €
Zrekonštruovaná chalupa na Krokave
Na predaj zrekonštruovaná chalupa na Krokave. Chalupa má 1izbu, kuchyňu, kúpeľňu, komoru a pivnicu v ktorej je aj studňa. Vedľa je menšia chatka s posedením a možnosťou spraviť spanie na podkroví. Obec Krokava je malá dedinka v horách. V okolí je pekná príroda. Chalupa je vhodná pre niekoho kto má rád prírodu a kľud.
Krokava
80 000 €
Dom na polosamote s rybníkom 5712m2. Znížená cena.
Na predaj dom na polosamote s troma rybníkmi na 5712m2 pozemku blízko mesta Hnúšťa. Dom má predsieň, obývačku, kuchyňu, kúpeľňu, 2 izby. Pod domom je pivnica a kotolňa. V roku 2010 prešiel rekonštrukciou - nové okná, stierky, podlahy, elektrika. Pred domom je garáž a v podkroví izba. Vedľa je jeden veľký rybník a vzadu sú ešte menšie dva, ktoré ale majiteľ len spravuje, nie sú na jeho pozemku. Okolo rybníka je posedenie. Dom je vhodný na bývanie s možnosťou podnikať s predajom rýb alebo športového rybárčenia.
Hnúšťa
120 000 €
Pozemok so starým domom Utekáč
Na predaj starý dom na zbúranie v obci Utekáč. Pozemok je vhodný na stavbu chalupy alebo domu. Na pozemku je starý dom a letná kuchynka. Prípojky na plyn, elektriku, vodu nutné vŕtať. V okolí je pekná príroda.
Utekáč
27 000 €
Gazdovský dom obec Držkovce
Ponúkame na predaj veľký rodinný dom v obci Držkovce. Dom má na prízemí 3 izby, chodbu, kuchyňu, kúpeľňu, toaletu a špajzu. Na poschodí sú tiež tri izby, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a špajza. Na dvore je letná kuchynka, kde je jedna izba, kuchyňa a špajza. Vzadu je množstvo murovaných hospodárskych budov, chlievy, humno a garáž. V záhrade je veľká pivnica. Dom je na bývanie s možnosťou hospodárenia.
Držkovce
110 000 €
Priestranný rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom v súkromí pri potoku v Hornej Marikovej
Priestranný rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom v súkromí pri potoku v Hornej Marikovej. Pozostáva z 2 nadzemných podlaží: 1.NP: veranda, kúpeľňa, WC, chodba, menšia kuchyňa, obývacia izba, jedáleň, spálňa 2.NP: pôjd Pozemok o rozlohe 1593 m2 ponúka možnosti na relax, oddych, športové aktivity, pestovanie,či chov. Stojí tu altánok a 2 hospodárske budovy. Prvá má na spodnom podlaží garáž, nad ňou sú 2 izby a druhá sú 3 pivnice. Za altánok je potok, ktorý dopĺňa čaro tejto nehnuteľnosti oddeľuje ju od hlavnej cesty rovnako ako stromy. Ideálne aj pre rodiny s deťmi, ktoré túžia bývať v prírodnom prostredí medzi horami, kde je dobrý vzduch. Obec Horná Mariková je vyhľadávaná práve pre jej ovzdušie a prírodu. Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, v zime bežky a lyžovanie v SKI Ráztoka.
Horná Mariková
144 900 €
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková. Z väčšej časti sú na ńom stromy a menšiu časť vzadu ďalej od cesty tvorí les. Ideálny na trávenie voľných chvíľ, relax a oddych od mesta, či pestovanie alebo drobný chov. Elektriku treba dotiahnuť s neveľkej vzdialenosti a vodu riešiť studňou, ako to majú všetci v tejto obci. Nádherný výhľad a ničím nerušené prostredie pod lesom sú bonusom tohto miesta. Výhodou je aj prístup osobným automobilom. Okolie ponúka mnohé možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a v zime lyžovanie v SKI Ráztoka do 15 km a bežkovanie po hrebeni Javorníkov.
Dolná Mariková
79 728 €
Zachovalá drevenica v pôvodnom stave, Rudinská
Drevenica na predaj stojí v osade na konci kysuckej obce Rudinská. Postavená bola v roku 1945, je v pôvodnom, no zachovalom stave. Na prízemí sa nachádza menšia predsieň, kuchyňa, dve spálne a kúpeľňa s WC. V podkroví je len jedna menšia izba, no dostatok priestoru na dobudovanie ďalších. Drevenica je čiastočne podpivničená, suterén tvoria dve miestnosti. Jedna slúžila ako sklad uhlia, v druhej je umiestnený kotol na tuhé palivo. Dom je vykurovaný ústredným kúrením, avšak dajú sa využiť aj dve samostatné pece, jedna z nich je v spálni a druhá v kuchyni. Lokalita,v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza, je tichá a pokojná, využívaná prevažne rekreačne. Prístup k drevenici je po nespevnenej ceste, ktorá je v zime udržiavaná. Okolie je ako stvorené na výlety, zber húb a lesných plodov. V širšom okolí sú možnosti skvelej lyžovačky, Vrátna aj Veľká Rača sú vzdialené do 40km.
Rudinská
89 900 €
Drevenica v okrajovej časti obce Lutiše
Stará drevenica na okraji tichej dedinky Lutiše, neďaleko Terchovej. Samotná drevenica je určená na demoláciu, avšak pod ňou sú dve pôvodné klenbové pivnice, ktoré môžu po odbornom zásahu vytvoriť dokonalý základ pre stavbu novej drevenice v pôvodnom štýle. Pozemok o rozlohe 585 m2 leží v chalupárskej časti obce, s nádhernými výhľadmi na časť Malej Fatry a kopce Kysuckej vrchoviny. V okolí sú viaceré zrenovované drevenice typické pre tento kraj, ktoré spolu s výhľadmi dodávajú tomuto miestu očarujúcu atmosféru. Prístupová cesta k objektu je celoročne udržiavaná. Možnosť napojenia na plyn, ktorý je vedený pod cestou. vodovod nie je k dispozícii je potrebné vŕtať studňu. Od krajského mesta Žilina sú Lutiše vzdialené približne tridsať, na lyžovačku do Vrátnej to je necelých dvadsať kilometrov. Okrem toho sú v okolí obrovské možnosti turistiky, cykloturistiky či hubárčenia. Ideálne miesto pre niekoho, kto si chce nanovo vybudovať svoju chalúpku na krásnom mieste a využívať ju na aktívny oddych.
Lutiše
54 500 €
Rodinný dom, závodná kuchyňa, malá reštaurácia a k tomu dvor za dobrú cenu. Nízke Tatry- Horehronie
V zastúpení majiteľa ponúkam ako domáci horehronský maklér na predaj súbor nehnuteľností spojených do jedného miesta -dvora. Nehnuteľnosť obsahuje rodinný dom, závodnú kuchyňu , malú reštauráciu - kolibu , vnútorný dvor a vonkajší dvor. Celá nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou. Viac fotiek a info v RK.
Polomka
150 000 €
Dom v pôvodnom stave s veľkým pozemkom na polosamote Starej Turej na predaj.
Pôvodný dom na peknom veľkom pozemku ( 1,2 hektára) s obrovským potenciálom na kopaniciach v katastri mesta Stará Turá na predaj. Nehnuteľnosť leží v kopaničiarskej časti Papraď-Podlipovec vzdialenej približne 6 km od centra mesta na veľkom pozemku má novú vodovodnú pripojku privedenú až ku domu a má taktiež novú elektrickú prípojku. Na pozemku vyviera prameň, ktorý je zvedený do studne, a prepadom vyteká ďalej na pozemok, kde je možné vytvoriť prírodné jazierko pod majestátnou Vŕbou. Jednu hranicu pozemku tvorí potok a zo strany druhej je malý les.Na celej parcele je viacero veľkých stromov a zopár orechov. Dom pozostávajúci z pálenej a nepálenej tehly na kamennom základe je suchý a leží na pozemku ( zastavané plochy 981m2) má výmeru 176 m2 (pôdorys) je vhodný na rekonštrukciu , alebo kompletne postaviť na novo na existujúcom pôdoryse. Ak hľadáte veľký pozemok a chcete si postaviť niečo podľa vlastných predstáv a je pre Vás dôležité mať veľkú parcelu s variabilným využitím tak určite ste našli priestor kde sa môžete realizovať. Dá sa povedať , že lokalita kde leží nehnuteľnosť je polosamota a najbližší sused je za potokom cca 100 metrov. V okolí zhruba 20 km sa nachádzajú dve lyžiarske strediska ( Veľká Javorina, Stará Myjava),mini ZOO v Lubine , veľa cyklotrás, turistických chodníkov a veľa húb, v okolitých horách Malých a Bielych Karpát. Vzdialenosť od diaľnice je približne 20km.
Stará Turá
159 000 €
Dvojpodlažná budova s bytmi, kanceláriou a pizzeriou v obci Horná Streda na predaj
Kvalitná tehlová zateplená multifunkčná budova s vlastným parkoviskom pre 40 vozidiel v katastri obce Horná Streda na tichom, slnečnom a dobre dostupnom mieste vzdialená iba 8km od kúpeľného mesta Piešťany na predaj. Samotná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží, kde prízemie je prevažne určené na podnikanie ( momentálne fungujúca pizzeria s originál pizza pecou a so sedením pre 25 ľudí+ vonkajšia terasa , pánske, dámske toalety, skladové priestory a technické miestnosti s tepelným čerpadlom a kompletným príslušenstvom), zo strany od parkoviska sú situované v prízemí dve dvoj garáže a jedno garáž. Poschodie je obytné a pozostáva z pekného štýlového trojizbového bytu s výmerou cca 85m2, troch jednoizbových bytov aj s príslušenstvom a kancelárskych priestorov. Budova má zastavanú plochu 245m2 a jej úžitková plocha je niečo viac ako 400m2. Priľahlý pozemok má výmeru 1.330m2 a slúži ako prístup a parkovanie( kvalitné odizolované a odolné podložie) pre samotný objekt aj s praktickým kruhovým objazdom. Nehnuteľnosť je napojená na IS- voda, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka na pozemku. Variabilita budovy môže mať viacero využití, či už ako malý penzión, objekt na bývanie a zároveň podnikanie, alebo ako 4 samostatné bytové jednotky , priestory na prenájom a podnikanie. Ku nehnuteľnosti je k dispozícii kompletná dokumentácia aj s možnou výstavbou ďalšieho objektu. Výhodou tejto lokality je blízkosť diaľničného privádzača cca 4km a zároveň blízkosť okresných miest Piešťany 8km a Nového Mesta nad Váhom 19km. Celé okolie ponúka možnosti turistiky,cykloturistiky, lyžovania a hubárčenia v okolitých lesoch Považského Inovca ( Ski Bezovec, Ski Kálnica, hrady Beckov Tematín, Čachtice) a veľa iného. Kvalitná infraštruktúra a vzdialenosť necelých 100km od hlavného mesta Bratislava predurčuje túto lokalitu ako zaujímavú investíciu a to aj vďaka samotnej prezentovanej stavbe. V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok som Vám k dispozícii a teším sa na spoluprácu.
Horná Streda
390 000 €
Na predaj zadná časť domu s pozemkom v obci Pribylina
Predmetom predaja je zadná, slnečná časť komerčného objektu, ktorá je situovaná do tichého dvora. Zastavaná plocha tejto časti je 60m2. Pozemok na ktorom je postavená má 387m2. Stavba je z časti podpivničená, postavená výlučne z pálenej tehly. Steny budovy sú očistené až na tehlu v interiéri aj exteriéri čo tejto nehnuteľnosti dodáva zaujímavý charakter. Všetky IS ( kanalizácia, plyn, elektrina ) sú hneď vedľa domu. Na streche je kvalitná plechová krytina. Stav je pôvodný. Vďaka výške objektu (cca 15m) je možné vybudovať aj 2 obytné poschodia. Potenciál tejto nehnuteľnosti je: - komerčný objekt - rekonštrukcia tejto zadnej časti, z ktorej by sa mohla stať zaujímavá chalupa - na rekonštrukciu domu bolo vydané právoplatné rozhodnutie obce. K dispozícii je dokumentácia k rekonštrukcii - využitie iba pozemku napr. na umiestenie mobilného domu Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.
Pribylina
45 000 €
Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj
Viac podlažná prevádzky schopná rekreačná chata na vlastnom pozemku, pri turistickej trase na hrad Tematín a v obkolesení hôr Považského Inovca na predaj. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej situovanie v celoročne atraktívnom prostredí vyhľadávanej turistickej lokalite zasnežovaného areálu Ski Bezovec. Chata je určená skôr na podnikateľské zámery, vďaka plne funkčnej praktickej kuchyni, vnútornému menšiemu reštauračnému sedeniu, ubytovaniu ( poschodie-7 izieb cca 4 postele a jedna obytná bunka s kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a veľkou spálňou 8 postelí) vonkajšej terasy a prízemnému bufetu. Je tu však aj možnosť bývania ( obytné priestory so sociálnym zariadením) a zároveň prevádzkovania chaty. Chata je vykurovaná krbom cez výmenník do radiátorov a je napojená na obecný vodovod. Podkrovné izby ( dve po 4 postele) ,sú vykurované elektrickými vyhrievačmi. V prízemí je situovaná garáž a skladové priestory. Veľkou výhodou je atraktívne prostredie vďaka cyklotrasám –Považský Inovec, turistike- hrad Tematín, lyžovaniu –Ski Bezovec cca 100 metrov, hubárčeniu v dubových lesoch a minerálnemu prameňu v blízkosti krásnych kopaníc Starej Lehoty –Domináky. Ak máte chuť zmeniť svoj život, bývať v prírode a zároveň podnikať tak tento priestor po určitej rekonštrukcii Vám ponúkne všetko to, čo doň vložíte. Táto nehnuteľnosť je však vhodná aj pre väčšiu rodinu na chatárčenie. Vďaka kvalitnej asfaltovej komunikácii a iba 13 km vzdialenému diaľničnému privádzaču je táto lokalita často a výrazne navštevovaná. Kúpeľne mesto Piešťany je vzdialené iba 21 km.
Stará Lehota
149 000 €
Útulná usadlosť v obci Dolný Badín
Usadlosť sa rozprestiera na kopci nad dedinou, takže poskytuje nádherný výhľad na celú obec a okolitú, prekrásnu prírodu. Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy. Obývateľný, z časti rekonštruovaný domček, ktorý potrebuje dokončiť len fasádu. Vo vnútri je kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s wc a nádherné, drevené schodisko, ktoré vedie na prvé podlažie. Tam nájdeme 2 priestranné izby, vstavaný šatník a wc. Plastové okná, krb, drevená podlaha. Gazdovský dom má gánok. 2 izby, kuchyňu a kúpeľňu. Vyžaduje ale kompletnú rekonštrukciu. Dom je suchý, strecha nezateká, steny nie sú popraskané. Hospodárska budova s 2 miestnosťami, ktoré majú samostatný vchod. Obec Dolný Badín spadá do územia bývalej Hontianskej stolice. V obci je zriadená ZŠ. Katastrom obce Dolný Badín prechádza náučný chodník Uňatín-Horný Badín-Čabraď. Počas cesty môžete vidieť niekoľko prírodných úkazov ako napríklad prameň, Žabinec a výhľady a na konci trasy sa nachádza hrad Čabraď. Obec je veľmi tichá a kľudná. Ponúka niekoľko možností aktívneho, aj pasívneho oddychu.
Dolný Badín
93 000 €
Nová cena - Vidiecky domček v Golianove v tichej uličke
Domček vhodný aj na chalupu sa nachádza v Golianove 10km od Nitry, 12km od Vrábeľ a 100km od Bratislavy. Rozprestiera sa pozemku o rozlohe 1410m2. Je to klasický vidiecky domček s presvetleným gánkom v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Dom je v pôvodnom stave s plastovými oknami. Pozostáva z útulnej kuchyne, kúpeľne, veľkej špajze, technickej miestnosti,3 izieb z toho dve sú prechodné. Je napojený na vodu, elektriku, plyn a pred domom je prípojka na kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa, kde je dostatok vody, čo je výhoda pri polievaní záhrady. Domček sa dá podľa predstáv aj zväčšiť a prispôsobiť podľa vašich predstáv. Je ideálny pre ľudí, ktorí sa neboja rekonštrukcie a dajú tomuto domčeku opäť život. Za domom sú neobytné časti, ktoré boli využívané na hospodárenie, napríklad na sklad náradia, dreva. V zadnej časti záhrady je murovaná podpivničená pivnica, ktorá sa dá prerobiť na letný domček a skleník. Pozemok je dostatočne veľký, mierne svahovitý plný zelene a ovocných stromov. Nakoľko sa nenachádzajú v zadnej časti od susedov žiadne domy, využitie pozemku je ideálne na oddych, relax alebo záhradkárčenie. Už podľa predstavy nového majiteľa. Na okolí môžete využiť cyklotrasy, ktoré ponúkajú rôzne možnosti na výlety bicyklom. V obci Golianovo je plná občianska vybavenosť vrátane potravín vzdialené od domčeku iba pár metrov. Veľmi dobrý a rýchly prístup na R1.
Golianovo
79 500 €
Dva domy na 2 árovom pozemku Vinica
Ponúkame na predaj 2 domy na jednom pozemku. 2 izbový gazdovský dom s kuchyňou, ktorý je nutné rekonštruovať a poschodový dom, ktorý je kúpou voľný a obývateľný. Dispozične je riešený: prízemie 2izby, kúpeľňa s wc, kuchyňa, garáž, kotolňa, vodáreň. Poschodie 2 izby, kúpeľňa s wc, lodgia. Na záhrade je vinič, ovocné stromky a hospodárske budovy. Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, zdravotné centrum, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Vinica
75 000 €
Hotel FLÓRA s bazénom, wellness a vyše 1,5Ha pozemkom, Dudince
V slnečnom kúpeľnom meste Dudince je na predaj zabehnutý a známi hotel Flóra, ktorý je momentálne mimo prevádzky. Prevádzka hotela Flóra bola v roku 2022 ukončená. Nehnuteľnosť je vedená, ako REKREAĆNO LIEĆEBNÉ ZARIADENIE. Hotel je na okraji mesta v tichej časti a v blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko s bazénmi s termálnou vodou. Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno a dvojposteľových izbách a apartmánoch s kapacitou 130 lôžok. Každá izba má balkón, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV, chladničkou. Hotel má vlastný bazén, saunu, výrivky a množstvo zariadený, pre vykonávanie liečebných procedúr, ako napríklad masáže, elektroliečba, parafínové obklady, vodoliečba a mnoho iného. Disponuje vlastnou kuchyňou, jedálňou pre 150osôb a veľkým barom s terasou. Priaznivci športových aktivít majú k dispozícii udržiavaný antukový tenisový kurt s požičovňou tenisových rakiet a požičovňu bicyklov. Hotel má svoj vlastný prameň liečivej minerálnej vody. Minerálna voda vďaka svojej vysokej mineralizácii a zloženiu lieči súčasne srdcovo-cievne aj pohybové ochorenia a je celosvetovo vyhľadávaná. Možnosti odkúpenia sú viaceré. Informácie v RK u konkrétneho realitného makléra.
Dudince
2 000 000 €
1 8 9 10 11 12 13 14 15 16 34