Na predaj zadná časť domu s pozemkom v obci Pribylina
Predmetom predaja je zadná, slnečná časť komerčného objektu, ktorá je situovaná do tichého dvora. Zastavaná plocha tejto časti je 60m2. Pozemok na ktorom je postavená má 387m2. Stavba je z časti podpivničená, postavená výlučne z pálenej tehly. Steny budovy sú očistené až na tehlu v interiéri aj exteriéri čo tejto nehnuteľnosti dodáva zaujímavý charakter. Všetky IS ( kanalizácia, plyn, elektrina ) sú hneď vedľa domu. Na streche je kvalitná plechová krytina. Stav je pôvodný. Vďaka výške objektu (cca 15m) je možné vybudovať aj 2 obytné poschodia. Potenciál tejto nehnuteľnosti je: - komerčný objekt - rekonštrukcia tejto zadnej časti, z ktorej by sa mohla stať zaujímavá chalupa - na rekonštrukciu domu bolo vydané právoplatné rozhodnutie obce. K dispozícii je dokumentácia k rekonštrukcii - využitie iba pozemku napr. na umiestenie mobilného domu Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.
Pribylina
45 000 €
Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj
Viac podlažná prevádzky schopná rekreačná chata na vlastnom pozemku, pri turistickej trase na hrad Tematín a v obkolesení hôr Považského Inovca na predaj. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej situovanie v celoročne atraktívnom prostredí vyhľadávanej turistickej lokalite zasnežovaného areálu Ski Bezovec. Chata je určená skôr na podnikateľské zámery, vďaka plne funkčnej praktickej kuchyni, vnútornému menšiemu reštauračnému sedeniu, ubytovaniu ( poschodie-7 izieb cca 4 postele a jedna obytná bunka s kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a veľkou spálňou 8 postelí) vonkajšej terasy a prízemnému bufetu. Je tu však aj možnosť bývania ( obytné priestory so sociálnym zariadením) a zároveň prevádzkovania chaty. Chata je vykurovaná krbom cez výmenník do radiátorov a je napojená na obecný vodovod. Podkrovné izby ( dve po 4 postele) ,sú vykurované elektrickými vyhrievačmi. V prízemí je situovaná garáž a skladové priestory. Veľkou výhodou je atraktívne prostredie vďaka cyklotrasám –Považský Inovec, turistike- hrad Tematín, lyžovaniu –Ski Bezovec cca 100 metrov, hubárčeniu v dubových lesoch a minerálnemu prameňu v blízkosti krásnych kopaníc Starej Lehoty –Domináky. Ak máte chuť zmeniť svoj život, bývať v prírode a zároveň podnikať tak tento priestor po určitej rekonštrukcii Vám ponúkne všetko to, čo doň vložíte. Táto nehnuteľnosť je však vhodná aj pre väčšiu rodinu na chatárčenie. Vďaka kvalitnej asfaltovej komunikácii a iba 13 km vzdialenému diaľničnému privádzaču je táto lokalita často a výrazne navštevovaná. Kúpeľne mesto Piešťany je vzdialené iba 21 km.
Stará Lehota
149 000 €
Útulná usadlosť v obci Dolný Badín
Usadlosť sa rozprestiera na kopci nad dedinou, takže poskytuje nádherný výhľad na celú obec a okolitú, prekrásnu prírodu. Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy. Obývateľný, z časti rekonštruovaný domček, ktorý potrebuje dokončiť len fasádu. Vo vnútri je kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s wc a nádherné, drevené schodisko, ktoré vedie na prvé podlažie. Tam nájdeme 2 priestranné izby, vstavaný šatník a wc. Plastové okná, krb, drevená podlaha. Gazdovský dom má gánok. 2 izby, kuchyňu a kúpeľňu. Vyžaduje ale kompletnú rekonštrukciu. Dom je suchý, strecha nezateká, steny nie sú popraskané. Hospodárska budova s 2 miestnosťami, ktoré majú samostatný vchod. Obec Dolný Badín spadá do územia bývalej Hontianskej stolice. V obci je zriadená ZŠ. Katastrom obce Dolný Badín prechádza náučný chodník Uňatín-Horný Badín-Čabraď. Počas cesty môžete vidieť niekoľko prírodných úkazov ako napríklad prameň, Žabinec a výhľady a na konci trasy sa nachádza hrad Čabraď. Obec je veľmi tichá a kľudná. Ponúka niekoľko možností aktívneho, aj pasívneho oddychu.
Dolný Badín
93 000 €
Nová cena - Vidiecky domček v Golianove v tichej uličke
Domček vhodný aj na chalupu sa nachádza v Golianove 10km od Nitry, 12km od Vrábeľ a 100km od Bratislavy. Rozprestiera sa pozemku o rozlohe 1410m2. Je to klasický vidiecky domček s presvetleným gánkom v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Dom je v pôvodnom stave s plastovými oknami. Pozostáva z útulnej kuchyne, kúpeľne, veľkej špajze, technickej miestnosti,3 izieb z toho dve sú prechodné. Je napojený na vodu, elektriku, plyn a pred domom je prípojka na kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa, kde je dostatok vody, čo je výhoda pri polievaní záhrady. Domček sa dá podľa predstáv aj zväčšiť a prispôsobiť podľa vašich predstáv. Je ideálny pre ľudí, ktorí sa neboja rekonštrukcie a dajú tomuto domčeku opäť život. Za domom sú neobytné časti, ktoré boli využívané na hospodárenie, napríklad na sklad náradia, dreva. V zadnej časti záhrady je murovaná podpivničená pivnica, ktorá sa dá prerobiť na letný domček a skleník. Pozemok je dostatočne veľký, mierne svahovitý plný zelene a ovocných stromov. Nakoľko sa nenachádzajú v zadnej časti od susedov žiadne domy, využitie pozemku je ideálne na oddych, relax alebo záhradkárčenie. Už podľa predstavy nového majiteľa. Na okolí môžete využiť cyklotrasy, ktoré ponúkajú rôzne možnosti na výlety bicyklom. V obci Golianovo je plná občianska vybavenosť vrátane potravín vzdialené od domčeku iba pár metrov. Veľmi dobrý a rýchly prístup na R1.
Golianovo
79 500 €
Dva domy na 2 árovom pozemku Vinica
Ponúkame na predaj 2 domy na jednom pozemku. 2 izbový gazdovský dom s kuchyňou, ktorý je nutné rekonštruovať a poschodový dom, ktorý je kúpou voľný a obývateľný. Dispozične je riešený: prízemie 2izby, kúpeľňa s wc, kuchyňa, garáž, kotolňa, vodáreň. Poschodie 2 izby, kúpeľňa s wc, lodgia. Na záhrade je vinič, ovocné stromky a hospodárske budovy. Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, zdravotné centrum, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Vinica
75 000 €
Hotel FLÓRA s bazénom, wellness a vyše 1,5Ha pozemkom, Dudince
V slnečnom kúpeľnom meste Dudince je na predaj zabehnutý a známi hotel Flóra, ktorý je momentálne mimo prevádzky. Prevádzka hotela Flóra bola v roku 2022 ukončená. Nehnuteľnosť je vedená, ako REKREAĆNO LIEĆEBNÉ ZARIADENIE. Hotel je na okraji mesta v tichej časti a v blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko s bazénmi s termálnou vodou. Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno a dvojposteľových izbách a apartmánoch s kapacitou 130 lôžok. Každá izba má balkón, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV, chladničkou. Hotel má vlastný bazén, saunu, výrivky a množstvo zariadený, pre vykonávanie liečebných procedúr, ako napríklad masáže, elektroliečba, parafínové obklady, vodoliečba a mnoho iného. Disponuje vlastnou kuchyňou, jedálňou pre 150osôb a veľkým barom s terasou. Priaznivci športových aktivít majú k dispozícii udržiavaný antukový tenisový kurt s požičovňou tenisových rakiet a požičovňu bicyklov. Hotel má svoj vlastný prameň liečivej minerálnej vody. Minerálna voda vďaka svojej vysokej mineralizácii a zloženiu lieči súčasne srdcovo-cievne aj pohybové ochorenia a je celosvetovo vyhľadávaná. Možnosti odkúpenia sú viaceré. Informácie v RK u konkrétneho realitného makléra.
Dudince
2 000 000 €
Dom v obci Vinica
Dom sa nachádza v centre obce. Disponuje predsieňou, 3 izbami, kuchyňou, kúpeľňou s wc a špajzou. Je celý podpivničený (garáž a 3 miestnosti). Strecha je sedlová, so zdravými trámami. Pivnica, ako aj podkrovie je vhodné na prerobenie na bývanie. K domu patrí veľký dvor a vyše 600 m2 záhrady na rovinatom teréne. V roku 1990 bola rekonštruovaná elektrika. Obec disponuje veškerým občianskym vybavením. Nachádza sa tu napr. škôlka, škola, zdravotné centrum, lekáreň pošta, štátna polícia, hasičská stanica, Supermarket COOP Jednota a mnoho ďalších obchodov. Miestne firmy zabezpečujú prácu aj domácim. Vyše 85% obyvateľstva je maďarskej národnosti. Obec leží v strede bývalej Hontianskej župy, medzi Balážskymi Ďarmotami a Šahami, pod kopcami Krupinskej planiny blízko Ipľu. Vďaka svojej polohe ponúka nekonečné množstvo oddychu, ako napríklad turistika, rybolov, poľovníctvo a mnoho iného. Dedina je ako stvorená na útek z rušného mesta. Tu si naozaj každý nájde svoj kľud a pohodlie.
Vinica
117 000 €
Útulná chalúpka/dom v prekrásnom prostredí lazov
Rodinný dom využívaný rekreačne ako chalupa leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 1883 m2. Vedie k nemu spevnená lesná a poľná cesta – odporúčam 4x4 auto. Dom je postavený prevažne z tehly – pôvodná časť a prístavba je z iporu. Je zateplený a odizolovaný . Prešiel kompletnou rekonštrukciou. Napojený je na vlastnú studňu s čistiacou stanicou vody, novú elektrinu, odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom. Vykurovanie je kombinované – chodba a kúpeľňa podlahové kúrenie a zvyšok domu sa vykuruje lokálne na drevo, elektrinu. Dom sa skladá z vonkajšej terasy, prízemie tvorí chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba, kuchynský kútik s priestrannou jedálňou s východom do zimnej záhrady a so schodiskom na podkrovie, ktoré tvorí jedna veľká spálňa a balkón s krásnym výhľadom na okolie. Na dvore je ešte samostatný altánok, pôvodný drevený zrub so zavedenou vodou a elektrinou a s pivničkou a dielňa. Nehnuteľnosť leží v krásnom a pokojnom prostredí lazov Vígľašskej Huty, čo ju predurčuje predovšetkým na rekreačné využitie. Ide o polosamotu - v blízkom okolí sú 2 domy využívané rekreačne, obklopenú lesmi a lúkami ideálnymi na nekonečné prechádzky, hubárčenie a podobne. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.
Slatinské Lazy
135 000 €
Vinica s ovocným sadom vo viničnej oblasti Zlatých Moraviec na predaj.
Ponúkame na predaj vinicu s ovocným sadom s celkovou rozlohou 1445m2, vo vinohradníckej oblasti v Zlatých Moravciach. Vo vinici sa nachádzajú nasledovné odrody hrozna: Veltlínske zelené, Müller Thurgau, Neuburské, Rizling vlašský. V sade sú vysadené jablone a čerešňa. Na pozemku sa nachádza plechový sklad náradia. Elektrická a vodovodná prípojka sa nachádza na hranici pozemku. Rozmery pozemku: šírka cca 11m, dĺžka cca 104m.
Zlaté Moravce
25 000 €
Dom v tichom krásnom prostredí - obec Hubina
Dom v krásnom podhorskom prostredí je ideálny pre ľudí, ktorí vyhľadávajú ticho, kľud, lesy a prostredie na relax. Nachádza sa v obci Hubina vzdialený od Piešťan 5km, od Nitry 50km, od Bratislavy 95km, od Topoľčian 37km. Dom sa nachádza na konci obci v tichej uličke. Na konci uličky je lesná cestička ideálna na prechádzky a turizmus. V okolí je množstvo možností na turistiku prostredím Považského Inovca. Dom pozostáva z 2 izieb na poschodí a z 2 izieb na prízemí, z kuchyne, kúpeľne a špajze. Dom je podpivničený čo je výhoda úložného priestoru. Je napojený na vodu, elektriku a plyn. K domu prislúcha aj neobytná časť, z ktorej je možnosť spraviť garáž alebo letnú kuchynku. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Pozemok s rozlohou 956m2 je výnimočný ihličnatými stromami a tujami, ktoré dávajú domčeku pocit súkromia.
Hubina
119 500 €
Útulný rodinný dom s krásnou záhradou v tichej súkromnej ulici v obci Dvory nad Žitavou
Hľadáte domček v tichom prostredí blízkosti mesta a zároveň ďaleko od ruchu? Domček je vzdialený len 10 km od Nových Zámkov. Nachádza sa v obci Dvory nad Žitavou v slepej súkromnej uličke v tichom kľudnom prostredí. Je postavený na rovinatom pozemku o výmere 541 m2, kde šírka pozemku je 30 m s postupným zužovaním sa na 21 m a dĺžka je cca 22 m. Ide o zabývanú novostavbu trojizbového rodinného domu, ktorej kolaudácia prebehla v roku 2018. Domček je postavený na kľúč z kvalitnej tehly, zateplený 10 cm polystyrénom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z priestrannej obývačky spojenou s kuchyňou, komory, z dvoch izieb, kúpeľne s WC a samostatnej toalety. Z obývačky je výstup na priestrannú terasu. IS: Vykurovanie domu je kombinované plynový kotol, podlahové kúrenie alebo tuhým palivom v obývačke sa nachádzajú krbové kachle. Voda je napojená na obecný vodovod, odpady sú riešené do kanalizácie. Elektrina 220/380. V dome je aj klimatizácia a optický internet. Nehnuteľnosť je zaradená v energetickej triede A0. Na pozemku sa nachádza záhradný domček, vŕtaná studňa napojená na závlahový systém. Záhrada je krásne upravená nachádza sa v nej množstvo okrasných stromov a kríkov. Rodinný dom je vynikajúcou voľbou pre rodiny s deťmi. Parkovanie dvoch áut je možné priamo na pozemku. Centrum obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť sa nachádza cca 1,5 km od domu. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 10 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 117 km.
Dvory nad Žitavou
215 000 €
Menší domček na polosamote neďaleko mesta Kolárovo
Tento domček v pôvodnom stave, z roku 1990 sa nachádza na polosamote iba tri minúty autom od Kolárova. Leží na rovinatom pozemku vo výmere 910 m2, na ktorom sa nachádza menšia hospodárska budova. Jeho obytná plocha je cca 70 m2. V roku 2014 boli vymenené všetky okná a taktiež prebehla oprava strechy. Pozostáva z predizby, z dvoch nepriechodných izieb, z jednej priechodnej izby, kuchyne, komory, kúpeľne a toalety. Do domu je zavedená elektrina, voda zo studne, ktorej hĺbka je cca 15 metrov. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom, možnosť kúrenia je aj tuhým palivom. Zdrojom teplej vody je elektrický bojler. Odpady sú riešené do žumpy. Za domom sa nachádza priestranná záhrada, v ktorej sa nachádza konštrukcia na fóliovník a ovocné stromy. Pozemok je celý oplotený. Predmetom predaja je obytný dom, pozemok je vo vlastníctve štátu. Na LV je vecné bremeno v prospech vlastníkov obytných domov na parcele, kde je dom postavený. Centrum mesto Kolárovo je vzdialené iba 5 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Okresné mesto Komárno sa nachádza 20 minút autom. Vzdialenosť od rieky Váh je asi 1 km, popri Váhu vedie cyklotrasa Komárno – Kolárovo. Bratislava je vzdialená 92 km.
Kolárovo
45 000 €
PRIESTRANNÝ POZEMOK NA KOPCI S POZOSTATKAMI STARÉHO DOMU V MALEBNEJ DEDINKE RADAVA
Priestranný mierne svahovitý pozemok o rozlohe 2078 m2 sa nachádza v tichej dedinke Radava. Na pozemku sú pozostatky starého domu, vhodného na zbúranie. Na jeho mieste je možné postaviť nový dom, keďže disponuje súpisným číslom. Ide o väčší pozemok so šírkou 27 m a dĺžkou cca 80 m na kopci s výhľadom na okolie. Na pozemku sa nachádza studňa, viacero druhov ovocných stromov. Elektrina a voda z obecného vodovodu sú zavedené do domu. Pozemok je celý oplotený v štádiu kosenia a čistenia. Obec Radava sa nachádza v okrese Nové Zámky, rozprestiera sa na Podunajskej pahorkatine. Centrum obce je vzdialená 900 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou sa nachádza iba 4 km od domčeka. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 24 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 130 km.
Radava
59 900 €
NOVÁ NIŽŠIA CENA ! Chalupa s väčším pozemkom v krásnom prostredí budinských lazov
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj chalupu v krásnom prostredí lazov pri Budinej. Jedná sa o 2 kamenné stavby ležiace na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 9669 m2. Stavby boli zrekonštruované zachovávajúc prvky vidieckej architektúry. Napojenú sú na novú vlastnú studňu, odpady sú vyvedené do domovej čističky, vykurovanie kombinované ústredné na drevo (splyňovací kotol) a elektrinu v hlavnom dome a lokálne na drevo v druhom dome. Vyššie položený dom so súpisným číslom, je čiastočne podpivničený, skladá sa zo vstupnej chodby, dvoch spální, kuchyne, prechodnej obývacej izby a kúpeľne s WC . Spodný dom je spojený s humnom a skladá sa z obývacej izby s kozubom, technickej miestnosti, kuchyne, spálne a kúpeľne s WC. Na tomto dome je vymenená aj strešná krytina, s možnosťou doriešenia podkrovia. Pri dome je pripravené miesto na bazén, vybudované detské preliezky, pozemok je udržiavaný. V bezprostrednom susedstve je len 1 chalupa rekreačne využívaná. Okolie je tvorené lúkami pasienkami s blízkou dostupnosťou k lesom plných húb, ideálnym na nekonečné prechádzky. V širšom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný zámok a kaštieľ v Divíne a welness hotel v Haliči. Oblasť je vyhľadávaná aj milovníkmi cykloturistiky. Nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie, rekreačné využitie. Ak hľadáte pokoj, krásnu prírodu táto ponuka je práve pre Vás, neváhajte a kontaktujte ma, rada Vás uvidím na obhliadke. Video :https://youtu.be/PN4Lz_1B6M4 https://youtu.be/KtDTa5Bohug
Budiná
210 000 €
Krásny vinohrad na veľkom pozemku vo vinohradníckej oblasti v obci Strekov
Tento starostlivo obrábaný vinohrad sa nachádza iba kúsok nad malebnou obcou Strekov. Rozprestiera sa na mierne svahovitom pozemku vo výmere 2 ha, na ktorom je vysadených 5000 koreňov viniča, rôznych odrôd. Ide o Pálavu, Míliu, Devín, Rulandské šedé, Rulandské modré, Cabernet sauvignon, Frankovka modrá a Stolové odrody. Niektoré odrody majú zabezpečený kvapôčkový závlahový systém. V zadnej časti pozemku je vysadených asi 25 druhov ovocných stromov. ( marhule, broskyne, višne, jablone, hrušky ...) Na pozemku sa nachádza veľká hospodárska budova s úžitkovou plochou 400 m2, ktorá sa skladá z dvoch častí. Menšia časť je využívaná ako sklad. Táto časť bola rekonštruovaná v roku 2023 prebehla kompletná výmena strechy, trámy, latovanie aj odkvapový systém. Druhú dlhšiu časť využíva zopár sliepočiek a moriek. Na pozemku je aj studňa s hĺbkou 52 metrov a suché WC. Predmetom predaja je 1 ha pozemku s vinohradom, ovocným sadom a s hospodárskou budovou. Druhú časť vyše 1 ha pozemku vlastní obec, majiteľ ho má v dlhodobom prenájme. Chotár obce Strekov s úrodnými vinohradmi patrí medzi najlepšie vinárske oblasti na Slovensku. Najvýznamnejšou udalosťou obce je Strekovský vínny festival, ktorý sa koná každý rok v mesiaci júl. Ide o dvojdňový festival, ktorý ponúka pestrý kultúrny program s degustáciou domácich i zahraničných vín v prekrásnom prostredí. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 900 metrov od vinohradu. Okresné mesto Nové Zámky sú vzdialené 27 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 130 km.
Strekov
150 000 €
Rodinný domček na kopci vo vinárskej obci Veľký Kýr
Tento rodinný dom postavený v štýle viničného domčeka sa nachádza na Vinohradníckom kopci v obci Veľký Kýr. Stojí na svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 1913 m2. Jeho šírka je cca 8 m a dĺžka 290 m. Domček je postavený asi v strede pozemku, kúsok pod domom sa nachádza murovaná garáž. Je v pôvodnom, no zachovalom stave. Prízemie pozostáva z predizby, kuchyne, kúpeľne s toaletou a z jednej izby. Na poschodí sú dve nepriechodné izby, z jednej izby je výstup na menší balkón s výhľadom na obec a z druhej izby vedú dvere na terasu. Výhodou je i vinná pivnica až 6 m hlboko pod úrovňou terénu, kde sú ideálne podmienky na kvalitné zrenie vína. Všetky inžinierske siete sú zavedené do domu. Voda je z obecného vodovodu a odpady sú riešené do žumpy. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami a krbom. Pozemok je prístupný z hlavnej cesty a taktiež z konca pozemku po nespevnenej ceste. Na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy, okrasné kríky. Miestna pôda a klimatické podmienky sú vhodné nielen na pestovanie viniča, ale aj na rôzne teplomilné rastliny. Centrum obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je vzdialené cca 950 m od pozemku. Okolie poskytuje mnoho možností na výlety - Termálne kúpalisko Poľný Kesov je vzdialené len 13 km, Prírodné kúpalisko Tona v Šuranoch 10 km, Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 23 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 110 km.
Veľký Kýr
98 000 €
Vila z 50-tych rokov na predaj , Malacky
Ponúkame na predaj polovicu rodinnej vily takmer v centre Malaciek v tichej slepej ulici, s parkovaním na vlastnom pozemku pred domom. Fasády a strecha domu sú v pôvodnom udržiavanom stave, bez závad a nutnej rekonštrukcie. Dom je z väčšej časti podpivničený. Vnútorné priestory prešli kompletnou rekonštrukciou. Za spoločným vstupom poskytuje priestranná chodba prístup do oboch častí domu a tiež do rozľahlého, zatiaľ nevyužitého podkrovia a do pivničných priestorov. Pivnicu tvoria 2 veľké miestnosti s dostatočne vysokými stropmi, presvetlenými nadzemnými oknami a možnosťou viacúčelového využitia. Obytnú časť domu tvoria 4 izby, otvorená kuchyňa, 2 kúpeľne a 2x WC, v celkovej výmere viac ako 120 m2. Obytná plocha bola pred pár rokmi zväčšená prístavbou do dvora. Na obytnú časť nadväzuje pekný murovaný záhradný domček s výmerou viac ako 40 m2. Príjemným miestom určite bude záhrada o rozlohe približne 2 áre s veľkým ihličnatým stromom, ktorý záhrade dodáva vidiecku atmosféru. Výhodami tohto domu sú poloha, takmer v centre mesta a pritom na tichom mieste medzi menšími obytnými domami, možnosť praktického využitia pivničných priestorov a tiež rozľahlých podkrovných priestorov pre prípadné rozšírenie obytnej plochy o ďalších takmer 100 m2. Ďalšou výhodou je bočný prístup do domu aj do záhrady, ktorý sa dá využívať popri hlavnom vstupe a samozrejme parkovanie pred domom na vlastnom pozemku pre 3 vozidlá, mimo komunikácie, čo je možné upraviť na predzáhradku, alebo iné zveľadenie prednej časti domu. S ohľadom na tieto výhody sa ponúka aj možnosť kombinácie bývania a podnikania, zriadenie kancelárie, sídla firmy a podobne. Dom je aktuálne prenajatý firme na bytové účely a nájomca má záujem o pokračovanie prenájmu, preto je dom zároveň dobrou investíciou, pokiaľ záujemca nepotrebuje dom okamžite využívať, ale ocení okamžitý pravidelný príjem bez dodatočných nákladov. V meste je ZŠ, škôlka, pošta, obchody, nákupné centrá do 1km, všeobecní aj odborní lekári. Miesto poskytuje prístup ku všetkým službám aj na pešo, bez použitia vozidla. Mesto sa nachádza 40 km od Bratislavy a je dostupné po diaľnici aj vlakom. V okolí mesta vyrástlo viacero výrobných areálov, teda do budúcnosti je dom v Malackách aj výhodná investícia.
Malacky
295 000 €
Vidiecky dom v blízkosti mesta Humenné - Karná
Ak snívate o vlastníctve vidieckeho domu či chalupy s veľkým pozemkom, táto exkluzívna ponuka môže splniť vaše túžby. Tehlový dom je v pôvodnom, veľmi dobre udržiavanom stave a nachádza sa v tichej ulici obce Karná. Disponuje tromi izbami, kúpeľňou, špajzou, pivničnými priestormi a hospodárskou miestnosťou v zadnej časti domu. Dom je napojený na elektrinu a vodu z vlastnej studne. Počas zimy zabezpečujú teplo gamatky na plyn. Pozemok má celkovú výmeru 1828 m2 a jeho rozmery sú cca 20 x 95 m. V počiatočnej časti je rovinatý, zadná časť pozemku je mierne svahovitá. Zo záhrady je možnosť pozorovať krásny výhľad na pokojnú prírodu, okolitú obec či západ slnka. Nádherný pozemok, veľmi zachovalý vidiecky domček, pokojná časť obce, koncová obec mimo hlavných ciest, dosah mesta Humenné len 14 km, Vodná nádrž Domaša vzdialená 20 km. To všetko sú výhody tejto nehnuteľnosti, ktorá môže byť Vaša. Pre ďalšie informácie navštívte www.romantickechalupy.sk
Karná
46 900 €
Chalupa v Národnom parku Poloniny - Zboj
Na krajnom východe Slovenska Vám exkluzívne ponúkame chalupu v pôvodnom stave. Nachádza sa na pokojnej, odľahlej ulici v obci Zboj. Pozostáva z prednej a zadnej izby, špajze a kuchyne, ktorá sa nachádza v strednej časti domu. Chalupa je čiastočne podpivničená. V rámci inžinierskych sietí je zapojená elektrina a obecný vodovod. Na chalupe boli vymenené staré vchodové dvere a okná za nové - plastové. Súčasťou záhrady za domom je stará, drevená stodola a suché WC. Pozemok s celkovou rozlohou 589 m2 a rozmermi 18 x 33 m predstavuje ideálny priestor na realizáciu svojich snov o chalupe s výhľadom na vysoké lesy Polonín. Národný park ponúka bohaté možnosti k pešej a k cyklo - turistike v lete a bežkovaniu v zimnom období. Viac info na www.romantickechalupy.sk
Zboj
26 000 €
Poschodová budova na rekonštrukciu v Driečnej - 22árov
Budova o rozmeroch 11x19m bola postavená z kameňa a tehly na takmer 23 árovom rovinatom pozemku. Prístup je po asfaltovej ceste. Rozmery pozemku sú približne 44 x 48 metrov. V zadnej časti tečie malý potôčik - možnosť spraviť rybník. Budova so súpisným číslom je v schátralom stave. Na pozemku je vlastná studňa a elektrina. Obec Driečna je vzdialená asi 19 km od Stropkova a rovnako aj od Medzilaboriec. Nachádza sa v CHKO Východné Karpaty na severovýchode Slovenska kúsok od poľských hraníc. V obci sa nachádza zrubový penzión s reštauráciou.
Vladiča
31 800 €
Chata aj na celoročné bývanie Súdovce
Prízemie tvorí kuchynka, miestnosť na prípravu vína s tesanou, chladnou pivnicou. Na poschodí sa nachádza kúpeľňa s wc, kuchyňa, 2 obytné miestnosti, balkón. Pred chatkou je v tieni stromov terasa s krbom a grilom. Na rozsiahlom pozemku sa ešte nachádza baldachýn z viniča, ovocné stromy a nad chatou niekoľko radov viniča a trávnatý porast. K dispozícii je vlastná studňa aj obecný vodovod. Obec leží v doline, na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny a je v podstate posledná bašta civilizácie pred nekonečnou prírodou. Južnú odlesnenú časť chotára tvorí Ipeľská pahorkatina, v severnej časti sú rozsiahle dubové a bukové lesy. Na juh od obce sa nachádza rybník. Svojou polohou preto ponúka nekonečné možnosti oddychu. Nekonečné ticho od zhonu každodenného života, alebo dlhé prechádzky po okolitých lesoch a lúkach. Mestá, ako napr. Dudince, alebo Banská Štiavnica, sú dostatočne blízko na letné kúpanie, alebo zimné lyžovanie.
Súdovce
50 000 €
Krásny dom Čata
Dom sa nachádza v kľudnej uličke. Dispozičné riešenie: Pivnica - 4 miestnosti, z toho jedna so samostatným vchodom, wc, práčovňa. Prízemie - 4 miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa. Podkrovie zdravé, s jednou menšou izbou s balkónom, ktorá sa pozerá na ulicu. K domu sú pristavané ďalšie miestnosti, ako letná kuchyňa, sklad, dielňa ... Na dome sú plastové okná, je udržiavaný, suchý a predáva sa spolu so vsetkím zariadením, ako v dome, tak aj na dvore. Obec sa nachádza hneď vedľa obce Pohronský Ruskov, kde je úplná občianska vybavenosť. Od mesta Želiezovce je vzdialená 12 km a od Štúrova 20km. Ponúka širokú škálu ako pasívneho, tak aj aktívneho oddychu.
Čata
80 000 €
Dom so záhradou Šahy
Podpivničený, poschodový dom s garážou a so záhradou s hospodárskou budovou. Pivnica - 4 miestnosti, garáž. Prízemie - 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc. Poschodie - 3 izby, sprcha s wc. Podkrovie - zdravé, v prípade potreby sa dá zobytniť. Povala s balkónom. Záhrada s hospodárskou budovou v rohu. Dom sa nachádza v kľudnej časti mesta. Do 500 metrov je škôlka, základná škola, gymnázium, Stredná odborná škola techniky a služieb ( všetko s vyučovacím jazykom maďarským a slovenským ), štadión, obvodný lekár pre dospelých, pediater, pekáreň, Coop Jednota, Lidl ... Mesto sa rozprestiera na brehu Ipľa a tvorí hraničné mesto s Maďarskom. Okresné mesto Levice je vzdialené 30km a Budapešť 80km. Je tu úplná občianska vybavenosť a vďaka niekoľkým výrobným závodom v meste a jeho okolí, aj vysoká zamestnanosť. Mesto a jeho okolie ponúka širokú škálu jak pasívneho ( koncerty, divadelné predstavenia ), tak aktívneho oddychu (turistika, cyklistika, splav Ipľa,... ).
Šahy
95 000 €
Pekný pozemok s výhľadom a drevenicou - Vápeník
Takmer 20 árový pozemok sa nachádza v koncovej prihraničnej obci Vápeník. Od prístupovej cesty má šírku 17 metrov, ktorá sa rozširuje až na 27 metrov dole pri potoku. Celková dĺžka pozemku je 90 metrov. V hornej časti stojí pôvodná drevenica o rozmeroch 5x14 metrov. Obec s asi 40-timi obyvateľmi ponúka príjemné miesto na chalupárčenie.
Vápeník
36 900 €
Chalupa pod horou s krásnym výhľadom v Košeckom Podhradí na predaj - REZERVOVANÉ
Dvojpodlažná čiastočne podpivničená chalupa, ktorá je na liste vlastníctva vedená ako chata s dvoma terasami a veľkým slnečným pozemkom v obkolesení Strážovských lesov v malebnej obci Košecké Podhradie na predaj. Nehnuteľnosť je plánovaná pre 9 hostí má dve obytné podlažia kde prízemné priestory pozostávajú zo vstupnej chodby ,špajze, kúpeľňe plánovanej so sprchovým kútom, kompletne novej vybavenej kuchyne s umývačkou, pračkou a sušičkou ,jedáleň s novým krbom a veľkou skriňou, úplne nová obývačka(prichystaný komín a priestor na nový krb) s veľkým presklením z troch strán a dvomi novými veľkými terasami. V podkroví sú dve samostatné spálne a jedna priechodzia spálňa s balkónom. Pivnične priestory pozostávajú z kotolne s kotlom na peletky aj so zásobníkom a menšej technickej miestnosti. Táto veľmi zaujímavá nehnuteľnosť situovaná na vyvýšenom okrajovom mieste iba s jedným susedom( nie v bezprostrednej blízkosti) ponúka dá sa povedať , že ideálne miesto pre každého kto hľadá netradičné miesto s výhľadom , súkromím a životným priestorom. Nehnuteľnosť je v štádiu prestavby a vo fotodokumentácii nájdete jej vizualizáciu pre jej dokončenie. Vďaka rozlohe pozemku (4000m2) je ku chalupe k dispozícii aj profesionálna svahová kosačka v hodnote cca 8 tisíc eur. Ak hľadáte chalupu a veľmi Vám záleží na prostredí a výhľade, tak vedzte , že to je najdôležitejšia vec pri kúpe a to všetko tento objekt aj s okolím spĺňa. Celé okolie ponúka možnosť hubárčenia , cykloturistiky, turistiky a iba 16 km sa nachádzajú Čičmany s možnosťou lyžovania. Vzdialenosť od diaľnice je iba 12 km. Vďaka prírode a dobrej dostupnosti je táto lokalita vyhľadávaná chalupármi a chatármi.
Košecké Podhradie
165 000 €
Pozemok na chatu v srdci prírody na Šturci, Veľká Fatra
Krásny pozemok v srdci prírody s prístupovou cestou priamo vo Veľkej Fatre Vám zaručí dostatočné súkromie pre Vašu vysnívanú chatu. Pozemok je vedený ako zastavaná plocha, v minulosti tu totiž stála chata, čo Vám uľahčí vybavenie potrebných náležitostí. V dosahu je voda aj elektrina. Pozemok sa nachádza v katastri obce Čremošné, no od obce je vzdialený niekoľko kilometrov.
Čremošné
39 000 €
Priestranný dom v rekonštrukcii v krásnej dedinke Kamenica nad Hronom blízko Štúrova
Priestranný domček sa nachádza v krásnej dedinke Kamenica nad Hronom, len 8 km od Štúrova. Kamenný dom o rozlohe cca 120 m2 sa nachádza v prednej strane rozľahlého svahovitého pozemku o rozlohe vyše 3000m2, ktorý končí v lese. Z jeho vrchu je krásny výhľad na mohutnú ostrihomskú baziliku na druhej strane Dunaja. Dom je takmer celý stavaný z kameňa, pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a veľkej haly. Na dome bola plánovaná kompletná rekonštrukcia, vymenená bola strecha, nový betónový veniec, elektrina bola nanovo zavedená a plánované boli ďalšie úpravy. Nový majiteľ si dom môže dokončiť podľa vlastnej predstavy. Do domu je zavedená elektrina, na pozemku sa nachádza prípojka na obecný vodovod a plynovod. Nachádzajú sa tu aj dve studne, jedna z nich sa nachádza pri dome, a to pôvodná skružová studňa a na kopci je vŕtaná studňa s pitnou pramenitou vodou, ktorú je možné zaviesť do domu, keďže je potrubím dovedená až ku domu. Odpady sú riešene žumpou. Pozemok pozostáva z niekoľkých častí – predná časť, kde stojí dom je rovinatá, potom strmo stúpa do kopca. V tejto časti sa nachádza aj priestranná pôvodná pivnica s lisovňou. Vo svahovitej časti sú vysadené rôzne druhy ovocných stromov. Na vrchu svahu je rovina, odkiaľ je najkrajší výhľad. Zadná, posledná lesnatá čast pozemku hraničí s prírodnou rezerváciou Kováčovské kopce. Obec leží na brehu sútoku Dunaja a Hrona. Miestna príroda je jedinečná, preto je aj chránená 5. stupňom ochrany. V okolitých lesoch je množstvo turistických trás, ktoré sú súčasťou prírodnej rezervácie Kováčovské kopce. Dunaj, ako aj Hron ponúka množstvo možností na rekreáciu pri vode. Obec susedí s pohraničným kúpeľným mestom Štúrovo, kde sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Susedné historické maďarské mesto Ostrihom so svojím najväčším kostolom v Maďarsku - bazilikou je taktiež jedinečným miestom na výlety.
Kamenica nad Hronom
89 990 €
Dvojizbový pôvodný dom v centre mesta Štúrovo neďaleko termálneho kúpaliska
Pôvodný dom s dvomi priestrannými izbami sa nachádza v centre kúpeľného mesta Štúrovo. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou cca 230 m2. Tehlový dom z roku 1960 pozostáva zo vstupnej zasklenej verandy, z ktorej sa dá dostať do centrálne umiestnenej kuchyne, z ktorej vedú dvere do dvoch prechodných izieb, kúpelne s WC a špajze. Do domu je zavedený mestský vodovod, plynovod a samozrejme, elektrina. Odpady sú odvádzané verejnou kanalizáciou a kúrenie je riešené centrálne plynovým kotlom, ohrev vody je zabezpečený plynovým bojlerom. Dom je jedinečný svojím zachovalým pôvodom a zaujímavo riešenou povalou - z ktorej po vkusnej rekonštrukcii môže vzniknúť jedinečný priestor v rustikálnom štýle. Na podkroví je možné vybudovať ďalšie miestnosti o rovnakej rozlohe ako je prízemie. Dom je svojou polohou ideálny nielen na bývanie, ale aj na rekreačné a komerčné účely. Vďaka blízkosti najväčšieho termálneho kúpaliska je skvelým miestom na poskytovanie ubytovacích služieb návštevníkom kúpaliska počas letnej sezóny. Mesto Štúrovo je hraničné mesto s Maďarskom, z dunajského nábrežia sa poskytuje krásny výhľad na mohutnú ostrihomskú baziliku, na najväčší kostol v Maďarsku. Na druhý breh Dunaja sa dostať pešo alebo aj automobilom cez železný most. Kúsok za mestom sa týčia vrcholy najjužnejšieho slovenského pohoria Burdov a národného parku Kováčovské kopce, kde je možné nájsť množstvo turistických trás s možnosťou netradičných výhľadov na prudko zatáčajúci sa Dunaj.
Štúrovo
99 990 €
Pôvodný 3 izbový dom so začatou rekonštrukciou na menšom pozemku vo vinárskej obci Bátorové Kosihy
Tento pôvodný 3 izbový dom so začatou rekonštrukciu sa nachádza v kľudnej časti obce Bátorové Kosihy. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou 314 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske budovy, pivnica, nová vŕtaná studňa, úplne nová plastová žumpa a vodovodná šachta. Domček s obytnou plochou cca 100 m2 pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, chodby a predsiene. Na dome bola začatá rekonštrukcia v roku 2010: do domu, od novej vodovodnej šachty a žumpy boli dovedené nové potrubia na vodu a odpady, ktoré boli komplet vymenené aj v kuchyni a kúpeľni, kde bol postavený murovaný sprchový kút, ešte nedokončený. K domu bola pristavaná predsieň s novými vchodovými dverami a oknom. Do domu je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Odpady sú riešené žumpou. K dispozícii je aj, vyššie spomínaná vŕtaná studňa. Domček je ideálny aj ako víkendová chalupa, vďaka svojej polohe. Od konca ulice vedie cestička k jazeru, ktoré ponúka príjemné trávenie voľného času v prírode, ako sú prechádzky, rybárčenie, cykloturistika, ... Cca 8 km od domu sa nachádza rieka Dunaj so svojimi priestrannými štrkovo piesočnatými plážami vhodnými na rekreáciu pri vode, popri ktorých vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ideálna na športové využitie. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 800 m od domu. Okolie je známa vinárska oblasť, ako aj bohatá na termálne pramene, termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo a Wellness Patince sú ako stvorené na oddych pre celú rodinu. Historické mesto Komárno a maďarský Ostrihom sú pekným miestom na výlety a pre aktívnych výletníkov je tu len kúsok vzdialené najjužnejšie slovenské pohorie Burdov s národným parkom Kováčovské kopce, ktoré sú ideálne na nenáročnú turistiku.
Bátorove Kosihy
44 990 €
Veľký pozemok s chalupou s popisným číslom neďaleko Banskej Bystrice, Ľubietová
Pozemok o výmere 4,1ha sa nachádza na severnom úpätí Poľany nad obcou Ľubietová na samote uprostred prírody. Prístup je po asfaltovej ceste. Na pozemku sa nachádza murovaná budova, na LV vedená ako chata, ktorá síce nie je vo vyhovujúcom stave, nie je napojená na žiadne siete, no má popisné číslo. Pozemok tvorí niekoľko priamo susediacich parciel, tie tvoria jeden celok. Väčšina je vedená ako TTP, veľká časť je zarastená náletovými drevinami, čo značí zásobu dreva do budúcnosti... Pozemok je sčasti rovina sčasti svah. Na dolnej časti pozemku tečie potok.
Ľubietová
289 000 €
1 9 10 11 12 13 14 15 16 17 34