3D obhliadka: Slovenské Ďarmoty
3D obhliadka link: https://livetour.istaging.com/c85d989c-2650-465f-9b45-049b60a062b4?index 5 Hľadáte priestranný rodinný dom (podlahová plocha 247 m2) s takmer úplnou rekonštrukciou s dispozíciou vily? Alebo nehnuteľnosť s možnosťou realizácia vlastnej reštaurácie, prípadne penziónu, v lukratívnej obci v susedstve mesta Balassagyarmat? Ponúkaná nehnuteľnosť, osadená v krásnom prírodnom prostredí , splní Vaše očakávania. Stavba postavená z tehál je napojená na všetky inžinierske siete ako verejná voda, kanalizácia, elektrina, prípojka na zemný plyn. Všetky rozvody inžinierskych sietí v stavbe sú úplne nové ako i rozvody kúrenia (podlahové vykurovanie elektrinou kombinované s predprípravou na klimatizáciu). Nehnuteľnosť disponuje dvomi komínmi pre prípadné vykurovanie pevným palivom. Všetky rozvody sú pripravené na zobytnenie podkrovia. Stavba je zateplená, jej izoláciu dopĺňajú nové kvalitné plastové a drevené dvere a okná. Nová podlahová krytina je tvorená laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. Drevená konštrukcia strechy je vo výbornom stave, strešná krytina je pôvodná, ale v zachovalom stave. V súčasnosti je budova využívaná ako nové ubytovacie zariadenie s počtom lôžok a zariadená úplne novým nábytkom a zariadením. Na priestrannom rovinatom pozemku sú rozmiestnené nové vedenia elektriny, verejnej ako i úžitkovej vody z vlastnej studne. Sú použiteľné na rozmiestnenie vonkajšieho osvetlenia pozemku ako i na polievanie trávnika. Pôvodný úmysel majiteľa bol použiť ich na napojenie zaparkovaných karavanov. Je na novom majiteľovi na čo ich využije. Na priestrannom pozemku nájdeme smreky, lipy ako i novovysadené okrasné kríky. Obec Slovenské Ďarmoty priamo susedí s maďarským 15 tisícovým mestečkom Balassagyarmat. Mesto dýcha kultúrou ako aj športovými a spoločenskými atrakciami. Nájdeme v ňom kompletnú občiansku vybavenosť, prírodné kúpaliská, plaváreň, leso a zoopark, pravidelne sa tu konajú koncerty. Hlavné mesto Budapešť je vzdialené len 80 km.
Slovenské Ďarmoty
250 000 €
EXKLUZÍVNE - Útulný zrub v príjemnom prostredí polosamoty pri Krupine
Na predaj zrub v príjemnom prostredí lazov pri obci Zemiansky Vrbovok. Leží v blízkosti ďalších 2 menších zrubov ( ktoré sú tiež na predaj), na rovinatom pozemku. Vedie k nej nespevnená poľná cesta. Stavba bola skolaudovaná v roku 2019. Je napojená na elektrinu, vodu zo studne. Vykurovanie lokálne na drevo. Chalúpka je podkrovná s prednou terasou. Prízemie je tvorené otvorenou kuchynkou s obývacím kútikom, kúpeľňou s WC. Podkrovie tvorí spálňa s terasou s krásnym výhľadom do okolia. Súčasťou predaja je aj priestranný altánok ideálny na príjemné posedenie či relax. Je celoročne obývateľná, predáva sa s väčšinou zariadenia. Nehnuteľnosť leží na polosamote, v príjemnom tichom prostredí, tvorenom prevažne lúkami, pasienkami a lesmi. Poskytuje ideálne podmienky na bývanie pre tých, ktorí preferujú bývanie ďaleko od ruchu mesta, alebo na chalupárčenie. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.
Zemiansky Vrbovok
260 000 €
Pozemky v krásnom a tichom prostredí madačských lazov
Ponúkame Vám na predaj pozemok s krásnym výhľadom, vhodný na stavbu domu, alebo rekreačnej nehnuteľnosti. Pozemok je slnečný, prístupný priamo z asfaltovej cesty, je mierne svahovitý s celkovou výmerou 6331, z čoho 5859 m2 je vo výhradnom vlastníctve predávajúceho. Súčasťou predaja sú aj lesné pozemky o celkovej výmere cca 3,08 hektára z čoho 1,65 ha je vo výhradnom vlastníctve predávajúceho a ostatná výmera je v podielovom vlastníctve. Madačské lazy sú súčasťou obce Ábelová a obľúbeným miestom chalupárov. Tvoria ich lúky, pasienky, krásna príroda Javoria a sú vyhľadávaným miestom milovníkov prírody, turistiky, cykloturistiky, alebo hubárčenia či milovníkov poľovníctva. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne, zámocký welness hotel v Haliči, v širšom okolí aj celoročne prístupné kúpalisko v Dolnej Strehovej.
Ábelová
57 000 €
Na predaj dvojgeneračný 5-izbový rodinný dom v obci Veľký Klíž, v krásnom prostredí pohoria Tribeč.
Ponúkame na predaj dvojgeneračný 5-izbový rodinný dom v obci Veľký Klíž, pod pohorím Tribeč, 16 km od okresného mesta Partizánske. Nachádza sa v tichej slepej ulici, ktorá je obklopená lesom, na parcele s celkovou rozlohou 870m2. Dom sa predáva zariadený, je v pôvodnom zachovalom stave, ihneď k nasťahovaniu. Bol postavený v r.1987 s pálenej dierovej tehly. Pred 7 rokmi bola menená strešná povrchová izolácia. Má ústredné kombinované kúrenie - plynový kotol, kotol na tuhé palivá. Dom je napojený na inžinierske siete – plynovú a elektrickú prípojku 220/380, žumpu, obecný vodovod a má vlastnú kopanú studňu. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa, obývačka, spálňa, garáž s WC. Na druhom podlaží sa nachádza chodba, kuchyňa, špajza, tri neprechodné izby, kúpeľňa, WC, 2x balkón. Na pozemku sa nachádza záhradný domček 3x7m s mraziacim boxom. Dom je celý podpivničený. V obci Veľký Klíž sa nachádza: obecný úrad, škôlka, základná škola, potraviny, pohostinstvo. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Klátová Nová Ves vzdialenej 6km. V blízkom okolí Tribečského pohoria sa nachádza hrad Hrušov, je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky.
Veľký Klíž
165 000 €
Dom na dokončenie s veľkým pozemkom, Kysuce - Turkov
Dom na dokončenie podľa vlastných predstáv leží na okraji obce Turzovka, časť Turkov. Leží na veľkom (cca 2000m2) slnečnom, mierne svahovitom pozemku. Postavený je z ekokeramického kompozitu. Pozostáva z troch izieb, kuchyne a wc s kúpeľńou. Je v štádiu hrubá stavba, hotová je strecha a komín. Bude ešte potrebné namontovať okná, dokončiť interiér, dotiahnuť elektrinu a dobudovať septik. Výhodou je kľudné prostredie pri lese, občianska vybavenosť v mestečku Turzovka a rýchla dostupnosť k viacerým lyžiarskym strediskám.
Turzovka
149 000 €
Obývateľný dom s výhľadom na les v obci Gemer
Veľký dvojpodlažný rodinný dom s plochou strechou sa nachádza v tichej obci Gemer, ktorá je obklopená prírodou, len 4 km od Tornale, v okrese Revúca. Na prvom podlaží sú tri izby, kuchyňa, špajza, a kúpeľňa s toaletou, na druhom podlaží sa nachádzajú tiež tri izby, sprcha, toaleta a komora. Predný dlhý balkón a malý balkón z medziposchodia sú zatiaľ bez zábradlia. Z kuchyne je vstup na vonkajšiu terasu. Dom je podpivničený. Za domom sa nachádza veľký dvor s dvojgarážou a veľkým orechom a dlhá rovinatá záhrada končiaca pod lesom. Kúrenie je riešené centrálne tuhým palivom. Nehnuteľnosť má vlastnú žumpu a je napojená na obecný vodovod. Táto nehnuteľnosť je vhodná na útulné vidiecke bývanie aj pre dve rodiny, alebo ako apartmánové bývanie. Okolité národné parky Muránska planina a Slovenský kras, ponúkajú množstvo trás pre turistiku aj pre cyklistov. Neďaleko je jaskyňa Domica, aj ďalšie jaskyne v okolí. V Tornali otvárajú vynovené kúpalisko, v okolí je však množstvo kúpalísk.
Gemer
92 000 €
Pozemok s drevenou chatkou v záhradkárskej oblasti v Plešivci
Prevažne rovinatý pozemok s celkovou výmerou 855 m2 s ovocnými stromami, sa nachádza hneď za obytnou zónou v tichej záhradkárskej oblasti v Plešivci. Na pozemku sa nachádza drevená chatka na betónovom základe s výmerou 18 m2, ktorá slúžila majiteľom na odkladanie náradia. Pozemok, ktorý nie je oplotený, je v súčasnosti sčasti zarastený. Tento tichý pozemok v prírode je vhodný pre oddych, aj aktívny relax. Okolie tiež ponúka množstvo príležitostí na relax v prírode, aj aktívny oddych.
Plešivec
17 000 €
Na predaj pozemok v lone prírody - 13 hektárov
V katastrálnom území Osadné ponúkame na predaj pozemok s celkovou výmerou 130 813 m2. Pozostáva z dvoch parciel, pričom 102 217 m2 tvorí les, zvyšných 28 596 m2 trvalý trávnatý porast. Nachádza sa na pokojnom mieste zhruba 1 kilometer od obce na vyvýšenom mieste. Prístup k pozemku vedie po poľnej ceste, z ktorej je krásny výhľad na okolitú prírodu. Pozemok je vo výlučnom vlastníctve 1/1, patrí medzi jeden z najväčších pozemkov v tejto lokalite patriacich jednému majiteľovi. Viac informácií na www.romantickechalupy.sk
Osadné
185 000 €
Na predaj les - lesný pozemok 6,75 ha - Osadné
Predstavujeme jedinečnú príležitosť vlastniť lesný pozemok (výlučné vlastníctvo 1/1) s luxusnou rozlohou 67 503 m² v katastrálnom území Osadné. Pozemok má svahovitý charakter. Dolná časť hraničí s lesným potokom, za ktorým sa nachádza lesná cesta. Horná časť pozemku hraničí s obecnou lesnou cestou. Pozemok disponuje drevinami ako je smrek, buk či borovica. Rozmery pozemku sú približne 330 x 200 metrov a nachádza sa v chránenej krajine CHKO Východné Karpaty. V okolí pozemku sa nachádzajú ďalšie lesné pozemky. Obec Osadné je od pozemku vzdialená približne 800 metrov. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk
Osadné
110 000 €
Veľký dom v obci Turňa nad Bodvou
Dom vhodný na bývanie aj pre väčšiu rodinu, sa nachádza v tichej lokalite obce Turňa nad Bodvou. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu, kde na prízemnom podlaží sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza a priestranná predsieň. Vrchné podlažie tvoria tri izby a kúpeľňa s toaletou a komora. Najmenšia izba na hornom podlaží môže slúžiť aj ako kuchyňa. Zadnú časť domu tvorí hospodársko-technické zázemie, kde sa nachádza dielňa, veľká garáž a kotolňa. Za domom sa rozprestiera pekná záhrada, ideálna na pestovanie, alebo iba tak na oddych. Dom nie je momentálne napojený na kanalizáciu, kanalizácia je na ulici pred nehnuteľnosťou.
Turňa nad Bodvou
129 900 €
EXKLUZÍVNE! Mobilný dom na vlastnom romantickom pozemku, Banská Štiavnica.
Výnimočná ponuka pre ľudí, ktorí si chcú splniť sen! Moderná rekreačná nehnuteľnosť postavenú z kontajnerov, ktorá sa nachádza v atraktívnom prostredí Hornej Rovne, 5 minút jazdy z Banskej Štiavnice. Montovaná konštrukcia chaty je postavená majiteľmi v roku 2016 z moderných materiálov. Nachádza sa len niekoľko 100 metrov od rezortu Salamandra a jazera Klinger a neďaleko ďalších atraktívnych možností, ktoré ponúkajú Štiavnické vrchy. Objekt je postavený na hornej hranici krásnej trávnatej doliny, ktorá je súčasťou rozsiahleho juhovýchodne orientovaného pozemku o celkovej rozlohe 8267m2, v značnej vzdialenosti od susedov, zaručujúc romantiku samoty. Nehnuteľnosť je celoročne obývateľná, aj keď používaná rekreačné. Jednopodlažný priestor, ktorý je realizovaný, ako otvorený koncept sa nachádza kuchyňa, priestranná obývacia izba s pecou, jedálenským kútom a spacím miestom. Pripravený je aj výklenok na kúpeľňu. Na pozemku sa nachádza suché WC. Nehnuteľnosť má schválenú ďalšiu prístavbu, kontajner o rozlohe 15 m2, plus je možné pokračovať aj s poschodím.
Štiavnické Bane
89 000 €
Veľký 5-izbový rodinný dom v centre Banskej Štiavnice
Rodinný dom s peknou záhradou a s veľkým potenciálom je dvojpodlažný s dvoma samostatnými bytmi v centre historického mesta Banská Štiavnica. Jeho prízemné podlažie má klenbovú miestnosť/česká placka, svedčí o vyššom veku budovy, predpoklad je 17. storočie. Toto podlažie je vyriešené ako samostatný byt s možnosťou využitia na komerčné účely. Priestranný a svetlý byt na 1. nadzemnom podlaží je korunovaný veľkou miestnosťou v podkroví manzardovej strechy. Nehnuteľnosť sa nachádza neďaleko Botanickej záhrady v centre historickej Banskej Štiavnice. K nehnuteľnosti patrí aj malebná záhradka s ovocnými stromami v rozlohe m2, na ktorej je postavený drevo domček/kôlnička ponúka ďalšie využitie. Dom je suchý a pravidelnými investíciami udržovaný vo veľmi dobrom stave. Nehnuteľnosť sa nachádza v prvom pásme ochrany v Banskej Štiavnici a nie je Národnou kultúrnou pamiatkou.
Banská Štiavnica
259 000 €
Dvojgeneračný 5 izbový rodinný dom v tichej uličke v Kolárove
Tento priestranný poschodový dom s garážou sa nachádza v kľudnej uličke v Kolárove. Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 356 m2, na ktorom sa nachádza fóliovník, okrasné stromy a kríky. Na prízemí sú dva vchody - od ulice a z dvora. Je tu kuchyňa s komorou, dve izby, kúpeľňa s toaletou, chodba a predsieň. Z chodby vedú dvere do pivnice. Na poschodie sa dostanete samostatným vchodom z dvora. Na poschodí sú tri izby, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa s jedálňou, ktorá disponuje balkónom odkiaľ je výhľad do ulice. Na dome od ulice v roku 2008 boli vymenené okná a v roku 2022 dvere na plastové. Do domu je zavedená elektrika, voda z vodovodu, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom + radiátory. Odpady sú riešené 12m3 žumpou. Kolárovo sa rozprestiera na sútoku Malého Dunaja a Váhu. Na mŕtvom ramene Malého Dunaja sa nachádza jedinečná národná kultúrna pamiatka plávajúci vodný mlyn. K mlynu vedie najdlhší celodrevený zastrešený most v Európe. Areál mlyna ponúka kemping, požičovňu lodí na splavovanie, rybolov či agroturistiku. Okresné mesto Komárno je vzdialené 23 km, mesto Nové Zámky sú vzdialené 19 km. Mesto Nesvady, ktoré ponúkajú novovybudované termálne kúpalisko je vzdialené iba 12 km.
Kolárovo
127 000 €
Atraktívne domy v centre Kolpách, Banská Štiavnica
Dnes predávame dva pôvodné kamenné banícke domy umiestnené v centre Banského Studenca na slnečnej, južne orientovanej strane dediny, len niekoľko desiatok metrov od tajchu. Do oboch chalúp sa vstupuje cez pitvor, veľká predná spálňa a zadná miestnosť s kuchyňou. Väčšia chalupa v lepšom, i keď pôvodnom stave, má zadnú stajňu, kde môže vzniknú ďalší veľký obytný priestor spojený s vonkajšou terasou za domom. Menší a starší objekt s podobným charakterom má pôvodnú čiernu kuchyňu a pivničné priestory s kamennou klenbou. Nehnuteľnosť bola čiastočne rekonštruovaná v 80. rokoch a vyžaduje si investíciu. Konštrukcie sú zdravé a priestory sú vyčistené a pripravené na prestavbu. Chalupy v tomto atraktívnom prostredí neďaleko Banskej Štiavnice majú veľký investičný potenciál a čakajú na realizáciu romantického chalupárčenia. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom prostredí neďaleko vodných nádrží a zimnej turistiky, v srdci Štiavnických vrchov, len 7 km od kaštieľa vo Sv. Antone a 9 km od rezortu Salamandra.
Banský Studenec
192 000 €
Banícky dom pri jazere Bansky Studenec, Banská Štiavnica
Pôvodne kamenný banícky dom je umiestnený na slnečnej, južne orientovanej strane obecnej cesty, len 3 minúty chôdze od Kolpašského tajchu. Chalupa má charakteristický jednoduchý pôdorys baníckeho domu. Vstupuje sa cez pitvor s čiernou kuchyňou, veľká predná spálňa, zadná časť objektu je čiastočne rekonštruovaná, pivničné priestory chalupy sú tvorené kamennou klenbou. Nehnuteľnosť bola naposledy prerába na v 80. rokoch a vyžaduje si investíciu, má však už teraz charakter útulnej vidieckej chalupy. Konštrukcie sú zdravé. Priestor je vyčistený a pripravený na prestavbu. Chalupa čaká na nového pána, ktorý obnoví ducha miesta. Predávame romantické miesto ideálne na chalupárčenie len pár km od atraktívnej Banskej Štiavnice. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom prostredí, v srdci Štiavnických vrchov. Kaštieľ vo Sv. Antone je vzdialený na krátku prechádzku horou.
Banský Studenec
89 000 €
MIMORIADNE ZNÍŽENÁ CENA!!! Dve rozprávkové chalúpky s malým wellnessom v tichej časti obce Pohorelá
Ako maklér bývajúci priamo v obci Pohorelá ponúkam na predaj tento súbor krásnych zrekonštruovaných nehnuteľností. Chalupy sú situované v tichej bočnej ulici , neďaleko od centra obce, kde je plná občianska vybavenosť: obchody, pošta, reštaurácia a iné. Obe nehnuteľnosti sú vedené na liste vlastníctva ako rodinný dom. Na peknom rovinatom,kaskádovom dvore, na ktorý je prístup z dvoch miest stoja dve zrekonštruované drevenice. Obytná drevenica na prízemí pozostáva zo vstupného gánku, spoločnej miestnosti tvoriacej kuchyňu a obývaciu miestnosť s krbom, samostatná kúpeľňa zo sprchovým kútom, samostatné WC, komora, ktorá slúži aj ako technická miestnosť. V podkroví sú dve izby - spálne. Jedna väčšia s možnosťou v budúcnosti predeliť. Táto stavba je čiastočne podpivničená zo vstupom z priestoru, kde je vonkajšie prekryté sedenie. Wellness drevenica na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby, priestoru wellness miestnosti, technickej miestnosti,samostatného WC a oddelenej drevárne so samostatným vchodom v zadnej časti objektu. Vo wellness miestnosti nájdeme vírivku pre 4 osoby, infra saunu, sprchový kút a relaxačné lehátko. Podkrovie je nevyužité, pripravené na ďaľšiu dostavbu. Na plne uzatvorenom dvore sa nachádza detský kútik, spomínané vonkajšie sedenie s grillom a štyri parkovacie miesta pre osobné autá. Viac info pri maklérovi. O cene sa ešte vieme rozprávať.
Pohorelá
175 000 €
Veľká zrubová chata v Slovenskom raji
Zrubová chata z našej ponuky, sa nachádza v krásnom prostredí Národného parku Slovenský raj v lokalite Dobšinská Ľadová jaskyňa. Jedná sa o bývalú podnikovú chatu, ktorá prešla rozsiahlejšou rekonštrukciou pred zhruba troma rokmi a posledné roky slúžila na komerčný prenájom v turistickom ruchu. Dispozične chata pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemnom podlaží sa nachádza centrálna obývacia hala s jedálenskou časťou, kuchyňa, toaleta s umývadlom, predsieň a pivnica. Druhé podlažia tvorí šesť samostatných izieb, kúpeľňa s toaletou a chodba. Päť izieb má vstup na terasu. Nehnuteľnosť je ideálna ako firemná chata, prípadne chata pre komerčné využitie, k čomu ju predurčuje krásne prostredie v ktorom sa nachádza.
Stratená
240 000 €
Pozemok na predaj v lesnom prostredí s výhľadom
Pozemok o rozlohe 2032m2 sa nachádza v obci Súlovce. Medzi Nitrou a Topoľčanmi pod Tribečským pohorím v tichej lesnatej časti bez domov a susedov navôkol. Je obklopený drevinami borovicovým lesom a stromami. Stromy sa nachádzajú aj na pozemku. K pozemku vedie asfaltová spevnená cesta a pár metrov by Vám robila spoločnosť nespevnená cestička. Pozemok má šírku 25metrov a dĺžku 130m. Pozemok sa zužuje na dĺžku šesť metrov. Elektrický stĺp je vzdialený od pozemku 13metrov. Je svahovitý s krásnymi výhľadmi na okolité pohoria. K pozemku je vydaný súhlas s výstavbou a bol vyhotovený k pozemku aj geometrický plán. Pozemok je pre ľudí, ktorí majú radi samotu, lesy a hory. Hlavne pre tých ktorí majú predstavu ako by si pozemok pretvorili na svoj splnený sen. Sen o bývaní na samote s lesnými zvieratami a prírodou. Prostredie navôkol je ideálne na turistiku alebo cykloturistiku. V blízkosti sa nachádza zrúcanina Oponický hrad ku ktorému vedú rôzne cestičky. Pozemok je od centra obce vzdialený necelý kilometer, pešou chôdzou približne do 15minút.Od Nitry je vzdialená obec 25km, od Topoľčian 15minút a od Bratislavy 115km.
Súlovce
49 000 €
Rovinatý pozemok s potôčikom na okraji vinárskej dediny Gbelce
Priestranný rovinatý pozemok sa nachádza na okraji vinárskej dedinky Gbelce, neďaleko prírodnej rezervácie Parížske močiare. Pozemok je rovinatý, krížom cez neho preteká potôčik, ktorý ústi do močiarov. Nachádza sa na kľudnom mieste, na konci slepej uličky. Z jednej strany susedí s rodinným domom, z druhej so záhradou. Vedie k nemu asfaltová cesta. Inžinierske siete sú v dosahu, priamo pri ceste pred pozemkom. Jeho rozmery sú 15 m x 75 m, vstup je však zúžený - v najužšom bode má 9 m šírku. Pozemok je evidovaný ako záhrada, nachádza sa v intraviláne obce. Je ideálny pre ľudí, ktorý túžia po tichu a vychádzkach do prírody, keďže prírodná rezervácia je len na pár krokov vzdialená. Nachádza sa tu rozhľadňa, prírodné jazero a popri potoku Paríž je možné prejsť sa po náučnom chodníku až na druhý koniec dediny. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 700 m od pozemku. Obec je známa aj vinohradníckou činnosťou. 18 km od obce sa nachádza najväčšie termálne kúpaslisko Vadaš v meste Štúrovo, ktoré hraničí s historickým maďarským mestom Ostrihom. Len pár km od mesta sa tiahne najjužnejšie pohorie Slovenska, Burdov, kde sa v prírodnej rezervácii Kováčovské kopce dobre nachodíte po rozsiahlych turistických trasách. Pre športovo založených jedincov je tu k dispozícií aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaji nielen z mesta Komárno do Štúrova, ale až od Atlantického oceánu po Čierne more.
Gbelce
19 990 €
Pôvodný ihneď obývateľný dom v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom
Pôvodný dom na chalupu alebo celoročné bývanie sa nachádza v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou presne 1000 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske miestnosti, altánok a záhrada o veľkosti 539 m2. Dom pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, toalety, špajze, komory a predsiene. Jedna z izieb a kúpelňa sú prechodné. K domu patrí aj zastrešená terasa ideálna na letné posedenia. Do domu je zavedená elektrina, plyn a obecný vodovod. Odpady sú riešené septikom a kúrenie je lokálne, na plynový kotol. Dom je v pôvodnom, ale udržiavanom stave. Strecha bola vymenená cca pred desiatimi rokmi. Je ideálny na víkendové využitie ako chalupa, keďže okolie ponúka množstvo možností na rekreáciu. Obec leží na brehu veľrieky Dunaj, kde na rozsiahlych štrkovo - piesčitých plážach si oddýchnu nielen veľký ale aj malý milovníci vody. Popri Dunaji vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa dostanete až do mesta Štúrovo, kde sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Cez pohraničný most ponad Dunaj sa dostanete do historického mesta Ostrihom, kde nájsť ďalšie termále. Kúsok za mestom sa nachádza Dunajsko - Ipeľský národný park a najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ktoré je ideálne na nenáročnú turistiku.
Kravany nad Dunajom
98 990 €
Pozemok v rekreačnej oblasti Tále - Krpáčovo.
V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkam na predaj pozemok v koncovej lokalite Tále. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo pri obecnej lesnej ceste- turistickej spojnici medzi Tálami a Krpáčovom v lese. Viac info v RK.
Horná Lehota, Brezno
70 000 €
Historický dom v pamiatkovej zóne obce Štítnik čakajúci na záchranu
Veľký meštiansky dom z roku 1906, s dlhým čarovným gangom, so zastavanou plochou 570 m2 čaká na svoju záchranu. Budova chátra, roky sa nevyužíva, vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu. Na začiatku rovinatý, od polovice mierne svahovitý pozemok má celkovú rozlohu 1832 m2. Budova je podpivničená. Elektrika a obecný vodovod sú na dosah pred pozemkom. Táto priestranná nehnuteľnosť s umiestnením v centre Štítnika ponúka pre budúceho majiteľa s víziou široké možnosti využitia. Obec Štítnik ležiaca 14 km od okresného mesta Rožňava, spája na svojom území Národný park Slovenský kras s Plešiveckou planinou . Okolité kopce a doliny s krásnym výhľadom ponúkajú množstvo príležitostí na aktívny oddych.
Štítnik
75 000 €
Katúň, dom v pôvodnom stave
Katúň leží len 5 km od historického mestečka Spišské Podhradie a práve tu vám ponúkame na predaj dom v pôvodnom stave z roku 1965. Dom ponúka chodbu, kuchyňu, obývačku, spálňu a kúpeľňu. Je čiastočne podpivničený, kde v suteréne sa nachádza ešte jedna kuchyňa a pivnica, kde je momentálne umiestnený plynový kotol. Dom je situovaný v centre obce na svahovitom pozemku spolu s hospodárskymi budovami (bývalá stodola, maštaľ, pivnica a dielňa). Je napojený na miestny vodovod a plyn, odpad je riešený žumpou. Na pozemku sa nachádza ešte jeden starý, kamenný domček, ktorý sa dá v prípade záujmu tiež rekonštruovať. Záhrada je svahovitá a orientovaná na juhozápad. Nachádza sa za domami a je z nej pekný výhľad na okolitú prírodu.
Spišské Podhradie
97 000 €
Starší vidiecky domček v malebnej obci Podhájska
Tento staručký vidiecky domček z roku 1900 sa nachádza v malebnej dedinke Podhájska. Je postavený na slnečnom pozemku vo výmere 503 m2 (38 x 14). Domček je v pôvodnom stave, je nutná rekonštrukcia. Pozostáva z troch izieb, kuchyne, komory a z veľkej kôlne na náradie - možnosť prerobenia na ďalšiu izbu. Dom je napojený na elektrickú energiu, má vlastnú kopanú studňu, obecnú vodu, plynovú prípojku na pozemku. Pozemok je celý vyčistený a oplotený. Atrakciou obce Podhájska je termálne kúpalisko s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivým účinkom na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. Vzdialenosť od kúpaliska je len 700 m. Názov obce – Podhájska – vystihuje polohu obce, ktorá sa rozprestiera pod agátovými a dubovými hájmi. Chotár obce je mierne kopcovitý. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 27 km. Obec Čechy je vzdialená len 9 km, ktorá v zime ponúka možnosť lyžovania a sánkovania. Mesto Šurany sú vzdialené 14 km, kde si môžete zahrať golf a zaplávať si na prírodnom kúpalisku Tona beach. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.
Podhájska
79 000 €
Priestranný rodinný dom v tichej uličke v Beluši
Priestranný rodinný dom v tichej uličke v Beluši. Pozostava z dvoch nadzemných podlaží a pivnice. 1.NP: vstupná chodba, chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, komora, zrekonštruovaná kúpeľňa s WC, veľký balkón 2.NP: chodba, 3 izby (z toho 1 priechodná), kúpeľňa s WC, veľký balkón V pivnici sa nachádza práčovňa, letná kuchyňa, skladové priestory a kotolňa. Dom vykuruje plynový kondenzačný kotol (účinnejší než klasický). Dom stojí na rovinatom pozemku o rozlohe 326 m2, ktorý ponúka priestor na relax, oddych, či pestovanie alebo drobný chov. K tomu je určená zadná časť pozemku, kde je aj východ do uličky. K nehnuteľnosti prislúcha aj garáž s pivnicou stojaca na pozemku o rozlohe 33 m2. Výhodou domu je, že sa nachádza v tichej slepej ulici, ideálny pre milovníkov pokoja a pre rodiny s deťmi. Je vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Dostupnosť do centra je 800m, cca 8 min chôdze. Výborná je aj občianska vybavenosť Beluše s výjazdom na diaľnicu.
Beluša
189 000 €
EXKLUZÍVNE ! CENA dohodou Útulná drevenica na polosamote pri Krupine
Ponúkame na predaj dreveničku v príjemnom prostredí lazov pri obci Zemiansky Vrbovok. Leží v blízkosti ďalších 2 dreveníc ( ktoré sú tiež na predaj), na rovinatom pozemku. Vedie k nej nespevnená poľná cesta. Stavba bola skolaudovaná v roku 2019. Je napojená na elektrinu, vodu zo studne. Vykurovanie lokálne na drevo. Chalúpka je podkrovná s prednou terasou. Prízemie je tvorené otvorenou kuchynkou s obývacím kútikom, kúpeľňou s WC. Podkrovie tvorí spálňa s terasou s krásnym výhľadom do okolia. Je celoročne obývateľná, predáva sa s väčšinou zariadenia. Nehnuteľnosť leží na polosamote, v príjemnom tichom prostredí, tvorenom prevažne lúkami, pasienkami a lesmi. Poskytuje ideálne podmienky na bývanie pre tých, ktorí preferujú bývanie ďaleko od ruchu mesta, alebo na chalupárčenie. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.
Zemiansky Vrbovok
1 €
Stavba v obci Veľká Čalomija
Novostavba, ktorá čaká na svojho nového majiteľa. Dispozične sa skladá z pivnice, kde je garáž, kotolňa, kúpeľňa s wc a 3 miestnosti. Prízemie , kde je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, wc a 3 izby. Poschodie, kde sa nachádzajú 2 izby, kúpeľňa s wc. Dom má vlastnú žumpu, ale je možnosť sa pripojiť na obecnú kanalizáciu. Disponuje vlastnou studňou, aj obecným vodovodom. Plyn je vedený pred pozemkom, možnosť pripojenia. Obec disponuje širokou občianskou vybavenosťou, ako škôlka, ZŠ, zdravotné centrum... Najbližšie mesto je Balassagyarmat s prírodnými a spoločenskými atrakciami, plavárňou, vonkajšími prírodnými kúpaliskami, zoo a lesoparkom...
Veľká Čalomija
42 000 €
Rozľahlý a dobre orientovaný pozemok pri Svidníku
Slnečný pozemok sa nachádza 5min. od Svidníka v obci Vagrinec. Rozmery sú 18m x 137m o celkovej výmere takmer 25 árov. V dosahu je elektrina, voda a plyn. Možnosť napojenia odpadu na ČOV.
Vagrinec
54 800 €
Dom s pozemkom blízko Vranova n. Topľou - Sedliská
Získajte nehnuteľnosť s investičnými možnosťami. Dom sa nachádza na bočnej ulici v obci Sedliská, len 7 minút autom od Vranova nad Topľou. Dispozične pozostáva zo štyroch priestranných izieb a špajze, tie tvoria prednú polovicu domu. Zadná polovica slúžila ako hospodárska časť. V minulosti bolo kúrenie v dome zabezpečené pomocou plynových gamatiek. Dom je v pôvodnom stave. Celková výmera pozemku je 1684 m2, jeho súčasťou je aj stará drevená stodola a malý záhradný domček na uskladnenie náradia. Výhodou pozemku je možnosť prístupu z oboch strán, čo umožňuje novému majiteľovi rozdeliť pozemok na dve časti pre 2 rôzne nehnuteľnosti, a teda vytvára sa tu istá investičná príležitosť. Pokiaľ ide o inžinierske siete, je možné napojiť sa na obecný vodovod alebo využiť studňu nachádzajúcu sa na pozemku. Verejná kanalizácia je taktiež k dispozícií. V súčasnosti je odpojený prívod plynu a elektriny. Obec Sedliská má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, je známa vďaka blízkosti hradu Čičva a blízkosti Vodnej nádrže Domaša. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk. Foto interiéru na vyžiadanie.
Sedliská
75 000 €
Chalupa vo Východných Karpatoch - Palota
Ticho, čisto, pokoj, príroda a k tomu aj kompletne prerobená chalupa v pohraničnej obci Palota. Chalupu dispozične tvoria tri izby, malá kuchyňa, dve kúpeľne a dve vstupné predsiene. Do pivnice je vstup z vonkajšej strany chalupy. V interiéri prebehla kompletná rekonštrukcia - bezpečnostné dvere, podrezávaná, izolovaná a nanovo vytvorená celá podlaha v interiéri, v jednej časti je zabudované elektrické podlahové kúrenie, výmena okien za plastové, vytvorené dve nové kúpeľne, elektrina, dva krby na drevo, nové dlažby, stierky. Zvonku bola chalupa kompletne zateplená, daná bola nová strešná krytina z plechu a komíny. Voda je zapojená zo studne, odpad zvedený do žumpy. Rekonštrukciou vznikli dve samostatné bytové jednotky, takže súkromie pri chalupárčení si nájdu aj dve rodiny. Prípadne je možné využiť dom aj na podnikateľské účely a ponúknuť ubytovanie turistom a pod. Aktuálne ešte prebiehajú dokončovacie práce: schodisko, vstupná brána, oplotenie. Pozemok o výmere 1347 m2 je spočiatku rovinatý, za domom svahovitý. Prístup je po asfaltovej ceste. Chalupa je v pokojnej uličke, mimo hlavnej cesty. Lokalita obce je známa vďaka letnej a zimnej turistike vo Východných Karpatoch, blízkosťou hraničného prechodu s Poľskom. Viac informácií k nehnuteľnosti nájdete na webe: https://www.romantickechalupy.sk/
Palota
76 000 €
1 13 14 15 16 17 18 19 20 21 35