Poschodový rodinný dom v Čerenčanoch
Ponúkam na predaj poschodový rodinný dom v Čerenčanoch. Ponúka veľa priestoru a možností pre komfortné bývanie. • Prízemie: s tromi izbami, kúpeľňou, kuchyňou a špajzou na prízemí poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie rodiny. • Poschodie: opäť s tromi izbami, kúpeľňou, veľkou halou, kuchyňou a špajzou, ponúka viac priestoru na bývanie alebo ďalšie vybavenie podľa potrieb budúcich majiteľov. • Pivnica: s dvoma miestnosťami a veľkou technickou miestnosťou poskytuje priestor na skladovanie a ďalšie využitie. • Vykurovanie: elektrický kotol a peletový kotol zabezpečuje rôzne možnosti vykurovania, čo môže byť ekonomicky výhodné a flexibilné. • Exteriér: k domu patria garáž a veľká terasa, ktoré pridávajú na komforte a praktickosti. Prítomnosť hospodárskych miestností, letnej kuchynky a menšej záhrady za domom ponúka ďalšie možnosti využitia a relaxu v vonkajšom prostredí. Ak by ste mali záujem o túto nehnuteľnosť, kontaktujte nás radi poskytneme ďalšie informácie.
Čerenčany
170 000 €
Exkluzívny domček v Konrádovciach
Na predaj ponúkam starší rodinný dom v obci Konrádovce. Dom má 3 izby, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu a menšiu chodbu. Domček má novú strechu. Vonku na dvore sa nachádza dreváreň a menšia letná kuchynka. Dom leží v strede dediny Konrádovce. V okolí je pekná príroda. Dom je vhodný na bývanie alebo rekreačné účely. V blízkosti je rybník, mesto Fiľakovo, Fiľakovský hrad a hrad Šomoška.
Konrádovce
40 000 €
MALÝ RODINNÝ DOM V TICHOM PROSTREDÍ
Na predaj malý domček na Šibeničnom vrchu v Rimavskej Sobote, blízko autobusová a vlaková stanica. Rodinný dom má predsieň 2 izby, kuchyňu s obývačkou a jedálňou , kúpeľňu, toaletu, špajzu, garáž, pivnicu a dvor s menším altánkom. Má nový plynový kotol a krb na tuhé palivo. Na dvore pred domom je dreváreň a kvetinová záhradka. Jedinečnosť tohto rodinného domu je krásne oblúkové okná. Domček by som odporúčal pre niekoho kto má rád pokoj, ale zároveň chce bývať v meste.
Rimavská Sobota
115 000 €
Chata pri kúpeľnom meste Dudince
Dispozične pozostáva z prízemia, kde sú dve miestnosti, krb menšia pivnička. Na poschodí je jedna veľká izba s balkónom, odkiaľ vedú schody do podkrovia, kde je miestnosť na spanie. WC je vonkajšie, suché. Voda je riešená cez razenú studňu, kde na koniec rúry sa namontuje čerpadlo. Elektrifikácia je vo fáze riešenia, takže v blízkej budúcnosti, by mala byť k dispozícii. V chate je k elektroinštalácii všetko pripravené, takže netreba v budúcnosti sekať steny. Chatka sa nachádza v tichej chatovej oblasti, blízko mesta Dudince. Tiež kúpele Santovka sú iba na skok a na zimné lyžovanie sú blízko Štiavnické vrchy a mesto Banská Štiavnica, ktorá svojimi kryštálovo čistými tajchmi a nádhernou okolitou prírodou ponúka využitie nie len v zime, ale v podstate po celý rok.
Dudince
35 000 €
Rodinný dom v tichej uličke v Horných Lefantovciach
Dom v pôvodnom stave je postavený na pozemku s rozlohou 2061 m2 v tichej slepej uličke. Dom pozostáva z 3 izieb kuchyne a kúpeľne a musí prejsť nutnou rekonštrukciou. Je napojený na vlastnú kopanú studňu a na všetky siete okrem kanalizácie. Kanalizácia je vybudovaná,ale zatiaľ nie je spustená. Pozemok je dlhý približne 102m a široký 21m, ktorý sa môže využiť na výstavbu ďalšieho rodinného domu. Horné Lefantovce sú vzdialené od Nitry a Topoľčian 20km. Obec leží pod krásnym pohorím Tribeču. V Horných Lefantovciach sa nachádza Coop Jednota, Materská škola, Základná škola, pošta, obecný úrad, reštaurácia Dolina. Horné Lefantovce sú známe aj prameňom s pitnou vodou. V blízkosti môžete navštíviť zrúcaninu Oponický hrad, wellnes v Chateu Oponice alebo nádherné lesy v okolitej prírode.
Horné Lefantovce
119 000 €
NOVÁ NIŽŠIA CENA ! Vidiecka usadlosť s 9,5 hektármi na polosamote pri Senohrade
Ponúkame na predaj výnimočnú nehnuteľnosť v príjemnom prostredí na polosamote. Jedná sa o pôvodný gazdovský dom s obrovským uceleným pozemkom o celkovej výmere 95718 m2. Pozemok je oplotený agátovými stĺpmi, rovinatý, južne orientovaný, pravidelného tvaru. Lesíkom je rozdelený na 2 časti. Po obvode pozemku je vysadených 3700 kríkov. Vedie k nemu nová spevnená komunikácia. Staršia časť domu je postavená z kameňa, novšia je z tehly. Na dvore je elektrická prípojka s novým elektromerom, ( platí sa základný paušál, denný aj nočný prúd),nová vŕtaná 70 m hlboká výdatná studňa. V rámci pozemku sú ďalšie 2 povrchové studne. Dom je prízemný, pôvodnú časť tvorí chodba, kúpeľňa, a 2 izby po stranách a so samostatnými vchodmi komora a maštale. Novšiu časť domu tvorí, chodba, 2 izby a kúpeľňa. Tu prebehla čiastočná rekonštrukcia - nové el.rozvody, nové drevené okná, podlahy, steny. Na dvore je garáž na auto aj traktor a letná kuchynka. Za domom je pozemok, lúka s remízkami kríkov a stromov. Príjemným lesíkom prejdete na druhú časť pozemku. Nehnuteľnosť je po rekonštrukcii ideálna na založenie si vlastnej farmy alebo ranča. Lokalita poskytuje pokoj, ticho, výhľady a možnosti na prechádzky, hubárčenie. V jej blízkosti sú len 2 domy, z ktorých jeden je využívaný rekreačne. Dom je v dobrej dostupnosti do Senohradu, ( cca 3 km), čo je obec s dobrou sociálnou infraštruktúrou .
Senohrad
269 000 €
NOVÁ CENA Menší dom v okrajovej časti obce Podkriváň
Ponúkame na predaj menší rodinný dom v okrajovej časti obce Podkriváň. Dom je situovaný pod svahom, leží na parcele o celkovej výmere 732 m2. Je postavený z kameňa a je podpivničený. Má zavedenú elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpady sú vyvedené kanálom do trativodu. Vykurovanie je lokálne na drevo. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nový antikorový komín, rekonštruovaná strecha - vymenené latovanie a krytina, novšie rozvody elektriky, vody a kanalizácie, plastové okná na izbe. V suteréne sú 2 miestnosti, jedna z nich slúžila ako „ špinavá kuchyňa“. Prízemie tvorí vstupná kuchyňa, komora s výstupom na padláš a 1 miestnosť. Súčasťou domu je ešte jedna miestnosť so starou pieckou na chleba, ktorú možno zrekonštruovať a tak celú izbu prerobiť na vidiecku kuchyňu. Na dvore je samostatná hospodárska hospodárska budova - humno s jednou miestnosťou S VLASTNÝM súpisným číslom. Nie je napojená na elektrinu ani vodu. Aj táto stavba je podpivničená – suterén tvorí menšia maštaľ, dreváreň a pivnica. Na dvore sa nachádza úžitková studňa. Na pozemku vysadené malinčie. Stavby nedisponujú energetickým certifikátom. Domček je svojim charakterom po úpravách vhodný na chalupárčenie prípadne na celoročné bývanie pre menej člennú rodinu. Okolie poskytuje možnosti pre turistiku, cykloturistiku, hubárčenie. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku. V dosahu pár km sú lyžiarke strediská v Hriňovej, na Látkach. Milovníci leta a letných aktivít si prídu na svoje v novom kúpalisku v Hriňovej, prípadne pri vodnej nádrži Ružiná Obec má výbornú dopravnú dostupnosť: autobus, auto, vlak, napojenie na R2. V prípade rýchleho jednania dohoda na cene možná.
Podkriváň
29 000 €
Pôvodný kamenný dom na chalupu v malej dedinke Horné Strháre
Ponúkame na predaj pôvodný kamenný domček s priestrannou záhradou. Leží na rovinatej parcele priamo v obci. Celková výmera činí 3259 m2. Predáva sa 3/4 podiel na stavbe a stavebnej parcele a 5/6 podiel na záhrade, nakoľko ďalší podielnik nie je známy. Dom je jednopodlažný, t.č nie je napojený na elektrinu, je napojený na vodu z vlastnej výdatnej studne, odpady sú vyvedené do trativodu. Pozostáva z 3 izieb a 1 menšej miestnosti. Po kompletnej rekonštrukcii nehnuteľnosť ideálna na chalupu, prípadne trvalé bývanie pre tých, ktorí radšej uprednostnia vidiecke bývanie. V záhrade sú pôvodné odrody ovocných stromov. Obec Horné Strháre je malá dedinka s malým počtom trvalo žijúcich obyvateľov. Značný podiel tvoria chalupári, ktorým učaroval tento kút Slovenska. Obec leží v eróznej doline Starej rieky (Leštinského potoka). Jeden km západným smerom od obce je paleontologická lokalita je pieskovňa. Počas nedávnych výskumných prác boli zistené aj ojedinelé fragmentárne nálezy suchozemských cicavcov - Medzi najvzácnejšie patria zuby najväčšieho dravca treťohorných morí. - žraloka. Nemenej zaujímavá je aj okolitá príroda plná húb, ideálna na turistiku a podobne.
Horné Strháre
45 000 €
Rozľahlý pozemok na polosamote neďaleko rieky Stará Nitra v Martovciach
Priestranný rovinatý pozemok na okraji malebnej obce Martovce neďaleko rieky Stará Nitra. Rozprestiera sa na celkovej ploche 2000 m2, nachádza sa v zastavanom území obce, na LV je evidovaný ako zastavaná plocha a nádvorie a záhrada, vedie k nemu asfaltová cesta. Pozemok má nepravidelný tvar, dlhý je 90 m, na začiatku široký 10 m s postupný rozširovaním sa na 40 m. Na pozemku je starý dom so súpisným číslom, garáž a studňa na polievanie záhrady. Inžinierske siete ako elektrina, plyn a obecný vodovod sú na pozemku. Pozemok je vhodný na vytvorenie si vlastnej oázy oddychu a úniku pred každodenným ruchom života. Martovský kanál preteká priamo pred pozemkom, Martovské mokrade a rybníky sú vzdialené len pár metrov od domu, kde je možnosť príjemných prechádzok, pozorovania vodného vtáctva a rybolovu. Novovybudované termálne kúpalisko v meste Nesvady je vzdialené len 10 km. Okresné mesto Komárno je vzdialené 17 km. Bratislava je vzdialená 115 km.
Martovce
44 900 €
Veľká rekreačná chata na brehu jazera Tomky na Záhorí pri obci Borský Svätý Jur na predaj
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu s úžitkovou plochou viac ako 250 m2, priamo na brehu jazera Tomky. Dokončenie zateplenia a fasád chaty budú súčasťou predajnej ceny. Chata má hlboké betónové základy, murovaná steny a viacero kvalitných technických riešení. Hlavný obytný priestor s veľkým krbom, veľkou kuchynskou linkou, masívnym dreveným jedálenským sedením a prístupom na terasou s úžasným výhľadom na celé jazero a západ slnka, je srdcom tejto chaty. Na tomto podlaží je tiež moderná priestranná kúpeľňa, WC a tiež hlavná spálňa, rovnako s výhľadom na jazero. V podkroví sú pred dokončením ďalšie 3 spálne a horná kúpelňa s WC. V dostatočne presvetlenom prízemí chaty je v jednej časti technické zázemie (elektrický bojler, filter na vodu), komín pre ďalší krb, pripravené rozvody vody. Otvorená dispozícia dáva príležitosť na usporiadanie a dokončenie priestoru podľa vlastných potrieb. Je možné dokonca vytvoriť ďalšiu jednu alebo dve izby, prípadne ponechať priestor otvorený ako veľký spoločenský priestor s letnou kuchyňou a výhľadom na jazero. Dostupnosť z Bratislavy 50min (60km), krásne prostredie borovicových lesov vo vyhľadávanej časti Tomky pri obci Borský Svätý Jur,možnosťou člnkovania aj rybárčenia. V okolí sú vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, miesto je vzdialené 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau, 12km od pútnického mesta Šaštín-Stráže, 18km od hraničného priechodu Brodské pre výlety na Moravu. Dohoda na konečnej cene je možná, pozývame Vás na osobnú prehliadku.
Borský Svätý Jur
230 000 €
Rekreačná chata pri jazere Tomky v borovicovom lese na Záhorí, pri obci Borský Svätý Jur
Na predaj je príjemná jednopodlažná rekreačná chata 50 metrov od jazera, v malej chatárskej osade v borovicovom lese. Má široké betónové základy, murovaná steny, otvorený drevený krov robí príjemnú atmosféru interiéru. Priestor je delený na hlavnú obytnú časť s jedálňou, kuchynský kút a v zadnej časti je spoločný spací priestor. V chate je malá kúpeľňa s WC a sprchou. Drevené okná chránené okenicami, z izby je priamy prístup na zastrešenú terasu s výhľadom na jazero, ktorá pozýva na raňajky na čerstvom vzduchu. Podľa názoru statika, chata znesie aj prípadnú nadstavbu, alebo vyšší krov s galériou. Počas letných dní sa využíva aj vonkajšia sprcha inštalovaná v technickej miestnosti. Okolie chát je udržiavané, chatári sú priateľskí aj nápomocní, ak treba. Okolitý pozemok poskytuje dostatok súkromia. Chata tienená vysokými stromami najmä v lete poskytuje výbornú klímu a chládok. Zastavaná plocha je 47 m2, vrátane malej zastrešenej terasy pred vchodom. K chate patrí vŕtaná studňa s čerpadlom a žumpa. Kúrenie v chate aj atmosféru zabezpečujú krbové kachle. Dobrá dostupnosť z Bratislavy 50min (60km), krásne prostredie borovicových lesov pri jazere vo vyhľadávanej časti Tomky pri obci Borský Svätý Jur, s možnosťou člnkovania aj rybárčenia. V lokalite sú vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, miesto je vzdialené 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau, 12km od pútnického mesta Šaštín-Stráže, 18km od od hraničného priechodu Brodské pre výlety na Moravu.
Borský Svätý Jur
45 000 €
Sitno ako na dlani z chaty pri Počúvadlianskom jazere
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa novovybudovanú rekreačnú chatu v chránenej krajinnej oblasti Štiavnických vrchov. Umiestnená je vo svahu pod horou, čo zaručuje dostatok súkromia pre dokonalý relax. Dispozícia chaty je nasledovná: vstupná hala s krásnym výhľadom priamo na Sitno, plne vybavená kuchyňa s obývačkou, v ktorej príjemnú atmosféru dotvára krb a použité materiály drevo a kameň. Na poschodí sú dve spálne, v jednej je masívna dubová posteľ na mieru, v ďalšej sú štyri postele. V suteréne je kúpelňa s WC, infrasauna a vinárnička. Chata je veľmi útulná a okrem krbu sa vykuruje aj elektrickými radiátormi, ktoré je možné ovládať na diaľku. Suterén má podlahové kúrenie. Celý objekt je zabezpečený kovanými mrežami a spevnenými dverami. Okolie chaty je stupňovité, vysadené rôznymi druhmi zelene. Vybudovaný je prístrešok pre dve autá, terasa so slnečníkom, domček pre deti. Prístupová cesta je neudržiavaná. V zime je prístup len terénnym autom, zvyšok roka bežne prejazdný osobným autom. Blízkosť jazera ponúka bohaté športové vyžitie počas celého roka. V lete je Počúvadlo miestom kultúrnych podujatí a obľúbenej turistiky. Výhodou je umiestnenie mimo rušného najviac navštevovaného centra a blízko od Banskej Štiavnice (len 11km). Miesto, ktoré ponúka obrovské možnosti na relax v prírode a objavovanie čarovných zákutí Štiavnických vrchov.
Banská Štiavnica
259 000 €
Objekt bývalej školy
Ponúkame Vám bývalú školu v horskej obci Rovné. Nehnuteľnosť je v tomto čase prázdna, pripravená na rekonštrukciu. Nachádza sa v pokojnej časti centra obce, v objatí čistých lesov. Obec je známa svojím pokojom bez prítomnosti neprispôsobivých obyvateľov. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovine a celoročne slnečnom pozemku. Samotná stavba pozostáva z viacerých miestností /5/ s možnosťou zmeny dispozičného riešenia. Ďalšou devízou je veľkorysé podkrovie, ktoré je možné využiť na ďalšie úpravy. Z nehnuteľnosti sa v zadnej časti vychádza na krásny rovinatý pozemok - záhradu, čo zaručuje súkromie. Záhrada končí pri horskom potoku. Poskytuje možnosť pestovania úžitkových a okrasných plodín, ako aj vytvorenie oddychovej zóny v exteriéri.Pred samotnou nehnuteľnosťou je priestor na pozemku na vytvorenie parkovacieho miesta, predzáhradky, poprípade vonkajšieho sedenia. Okrem toho má obec autobusové spojenie a zmiešaný obchod s potravinami. Okolie je známe krásnou prírodou s možnosťou hubárčenia, vychádzok za vodou /vodná nádrž Teplý vrch/ alebo aj za lyžovaním/ Látky/.
Rovné, Rimavská Sobota
30 000 €
Slnečný pozemok Hrnčiarske Zalužany
Ponúkame na predaj pozemok v obci Hrnčiarske Zalužany. Pozemok je veľký cca 8242m2, na šírku má 21m a na dĺžku 425m. Prístupy k pozemku sú z oboch strán - cesta. Vydaný priebežný súhlas obce na stavbu. Inžinierske siete: z jednej strany je voda, elektrina a z druhej zase plyn.
Hrnčiarske Zalužany
50 000 €
Pozemok na stavbu s dobrou polohou- Ladomirová
Pozemok sa nachádza na bočnej ulici, mimo hlavnej cesty. Šírka pozemku od cesty je 37metrov. Celková výmera takmer 10 árov. Evidovaný je ako Zastavaná plocha a nádvorie . Na pozemku stojí el. stĺp a pri ceste sú ostatné IS (kanalizácia, vodovod, plyn). Prístup je po novej asfaltovej ceste.
Ladomirová
30 900 €
Útulná chalupa v Národnom parku Poloniny - Oáza pokojnej prírody
Túžite bývať v útulnej chalupe na vidieku? Máte už dosť mestského ruchu a chcete odísť za pokojom, viac sa priblížiť prírode? Ponúkame Vám úplne prerobenú chalupu aj so zariadením, ktorá sa nachádza v obci Ulič, ktorá je centrom Národného parku Poloniny. Chalupa je postavená na slnečnom, rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1284 m2. Nachádza sa v kľudnej časti obce, mimo hlavných ciest. Skladá sa z dvoch samostatných izieb, obývacej izby spojenej s kuchyňou a kúpeľne s WC. Vykurovanie je riešené dvoma spôsobmi - krbom a elektro-kotlom s ovládaním na diaľku. Pozdĺž celej chalupy sa nachádza krásny gánok, ideálny na oddych, relaxáciu a vychutnanie si vonkajšieho prostredia s výhľadom na okolie. Na pozemku sa nachádza aj podpivničený záhradný domček s priestranným altánkom, kde si môžete užiť príjemné chvíle pri grilovaní so svojimi blízkymi. Obec Ulič je strediskovou obcou v Národnom parku Poloniny. Nájdete tu potraviny, reštauráciu, lekára, dokonca aj základnú a materskú školu. Okrem toho sú v tejto oblasti dostupné rôzne turistické trasy pre peších aj cyklistov. Táto lokalita je vyhľadávaná turistami, ktorí túžia po nedotknutej, pokojnej prírode a radi sa oddávajú relaxácii v každom ročnom období. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk.
Ulič
155 000 €
Gazdovská usadlosť v obci Slatina
Na pozemku sa nachádzajú 2 gazdovské domy, ktoré sú na začiatku rekonštrukcii. V prvom dome sa nachádza gánok, 4 izby, komora, kúpeľňa. Druhý dom má 2 priechodné izby, kuchyňa, dielňu a jednu samostatnú miestnosť. Obidva domy potrebujú dokončiť rozsiahlu rekonštrukciu. Kanalizácia a voda, ktorá je získaná z vlastnej studne, prešla úplnou rekonštrukciou. Elektrika len z časti. Domy sú v pôvodnom stave. Strechy sú zdravé, domy suché. Plyn je vedený pred pozemkom, možnosť zriadiť prípojku. Za pozemkom preteká potok. Malebná dedinka Slatina sa nachádza na juhozápade Slovenska. 10km od Maďarských hraníc a 5km od kúpeľného mesta Dudince. Ponúka širokú škálu ako aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Slatina
27 000 €
Zachovalá chalupa v dedinke na juhu Slovenska
V exkluzívnom zastúpení, v nádhernom prostredí pod kopcami Krupinskej planiny, v strede bývalej Hontianskej župy, v obci Vinica, Vám ponúkame krásny, zachovalý dom, ako stvorený, na chalupárčenie. Dispozične je riešený dvoma samostatnými vchodmi. Prvým vchodom sa dostaneme do menšej predsieni, odkiaľ môžeme pokračovať do troch priestranných izieb. Smerom do prava sa dostaneme do ďalšej izby, odkiaľ máme prístup do kúpeľne so špajzou a do kuchyne so špajzou. Druhý vchod je priamo z kuchyne na priestranný dvor, ktorému dominuje veľký orech. Za obytnou časťou je priestranná garáž. Za domom sa nachádza hospodárska budova s jednou izbou a kôlnička. Dom je z každej strany obkolesený dvorom a nachádza sa skoro na konci dediny, v kľudnom, tichom prostredí. Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, lekár, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Vinica
65 000 €
Lesné pozemky v obci Hrušov
Na predaj 2 lesné pozemky za zaujímavú cenu a na lukratívnom mieste. K jednému pozemku vedie asfaltová cesta, ten je mierne svahovitý a k druhému lesná, ten je rovinatý. Les je nevyťažený, v pôvodnom stave, ako ho príroda stvorila.
Hrušov, Veľký Krtíš
70 000 €
Krásny rovinatý pozemok na okraji obce so záhradnou chatkou
Hľadáte únik od ruchu mesta pre Vás a Vašich najbližších? Len pár km od Nitry v obci Nové sady časť Ceroviny sa nachádza tento rovinatý slnečný pozemok s rozlohou 663m2. Je situovaný na okraji obce ako posledný rožný pozemok v tichej uličke. Okolie Vám zaručuje kľud, ticho, spev vtákov a susedíte iba s prírodou. Na pozemku sa nachádza záhradná chatka. Pozemok bol využívaný na pestovanie zeleninky. Je oplotený a pred pozemkom sa nachádza vodovod a je možnosť napojenia sa na elektrinu. Je evidovaný ako záhrada a je v zastavanom území obce. Ak túžite po oddychu od uponáhľaného sveta tak tento pozemok je ideálny pre Vás. Sú z neho krásne výhľady na Zobor a Tribečské pohorie. V obci Nové Sady sa nachádza plná občianska vybavenosť, potraviny, kvetinárstvo a v blízkosti aj stavebniny. Okolie je veľmi priaznivé na turistiku.
Nové Sady
55 000 €
NOVÁ CENA ! Priestranný dom so záhradou v Podpoľaní
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Klokoč. Leží na parcele o celkovej výmere 1550 m2. Dom je v pôvodnom stave. Staršia časť domu je postavená pravdepodobne z kameňa a prístavba cca 70-80 rokoch z tehál. Dom je 2 podlažný, čiastočne podpivničený. Má zavedenú vodu z obecného rezervoára, odpady sú vyvedené do žumpy, vykurovanie bolo ústredné na drevo v kombinácii s kozubom na prízemí. Prízemie má vymenené okná, tvorí ho chodba, obývacia izba s kozubom, 2 väčšie (1 priechodná) a 1 menšia izba, kúpeľňa s WC, kuchynka. Poschodie tvoria 4 približne rovnaké izby ( 2 priechodné) a 2 menšie miestnosti. Za domom je ešte jedna stavba v pôvodnom stave a záhrada s pôvodnými ovocnými starými stromami. Súčasťou predaja je aj garáž umiestnená pri ceste. Nehnuteľnosť po úpravách vhodná na celoročné bývanie pre väčšiu rodinu prípadne ako 2 generačné bývanie. Obec leží na severných stráňach vulkanického pohoria Javorie, s dobrou dostupnosťou do okresného mesta Detva. Má pomerne rozvinutú sociálnu infraštruktúru - v obci obecný úrad, kultúrny dom, kino, ľudová knižnica, materská škola, požiarna zbrojnica, obchod, pohostinstvo, autobusová zastávka, kostol, zvonica a cintorín. Klokoč obklopuje krásna podpolianska príroda ideálna na turistiku, hubárčenie a podobne. V blízkom okolí je renovovaný zámocký hotel vo Vígľaši, welness stredisko Masarykov dvor.
Klokoč
99 999 €
Väčší rekreačný pozemok pod lesom s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica
Väčší rekreačný pozemok pod lesom s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica.
Jasenica
42 534 €
Usadlosť s vyše 5Ha pozemkom Hrušov
Na predaj vyše 5,1 Ha pozemok v celku (trvalý trávny porast, zastavané plochy a nádvoria), v osobnom vlastníctve s gazdovským domom, v ktorom sa nachádza kuchyňa a 3 izby. Na pozemku sa ešte nachádza dreváreň, letná kuchyňa s murovanou pecou, hospodárske budovy a ovocné stromy. Gazdovský dom sa nachádza v strede tohto pozemku. Pozemok je mierne svahovitý. K tomuto patria ešte aj pozemky, ktoré sú v spoločnom vlastníctve vo výmere 31898 m2 - trvalý trávny porast, orná pôda a lesy. Obec Hrušov sa vyznačuje bohatou kultúrou. Medzi významné aktivity obce, ktoré sa snažia o uchovanie tradícií patrí i celoslovenský festival Hontianska paráda, ktorý sa v obci koná každý rok, predposledný augustový víkend. Obec Hrušov je svojou polohou a kultúrnym dedičstvom, celoslovensky vyhľadávanou obcou. Má viacero osád, ktoré ležia v širokom okolí. Laznícke usadlosti, na centrum obce napojené miestnymi cestami, sa však čoraz viac využívajú už len na rekreáciu. V jej okolí sa nachádzajú 3 turistické chodníky a cykloturistické trasy. Z hľadiska turistického ruchu sú už v súčasnosti využívané Hrušovské rybníky, kde je možné uskutočňovať oddychovú rekreáciu, ale aj aktívny oddych vo forme rybolovu.
Hrušov, Veľký Krtíš
216 000 €
EXKLUZÍVNE: Priestranná chalupa s zrekonštruovanými apartmánmi neďaleko jazera Počúvadlo
!! Vynikajúci pomer umiestnenie/kvalita/cena !! Priestranná zrekonštruovaná chalupa na okraji obce Počúvadlo s novovytvorenými apartmánmi a s možnosťou rekonštrukcie ďalších priestorov. Po dohode, predávajúci vie dokončiť prestavbu, podľa predstáv kupujúceho. Kamenná 36 metrov dlhá stavba sa pôvodne skladala z 2 obytných častí, môžeme hovoriť o dvojdome. Prvá časť domu prešla v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou (voda, elektrina, kúrenie, stierky, odpady, nábytok a zariadenie). Celý objekt je vnútri priechodný. Zatiaľ boli vytvorené 2 plnohodnotné apartmány s kuchyňou, spálňou a kúpeľňou. Pred oboma apartmánmi sú oddychové zóny s miestom na posedenie, hojdačkou a vybavením pre plnohodnotné trávenie oddychu pri chalupe. V cene sú aj už zakúpené ešte nepoužité vírivky (predpríprava pred apartmánmi už zrealizovaná). Druhá časť domu tiež prechádza masívnou rekonštrukciou. Nad pivnicou je krásny drevený altánok a vo vnútri nájdeme vyvýšenú obývačku s krbom, kúpeľňu a kuchyňu. Voda je z vlastnej studne, nehnuteľnosť je ale už pripojená aj na verejný vodovod (šachta a prípojka pred stavbou). Odpady ústia do septiku. Ústredné kúrenie celého objektu je zabezpečené novou pecou na pelety. Pred chalupou na nádvorí je parkovisko so zámkovou dlažbou pre 4 osobné autá a elektricky ovládaná brána. Časť strechy je v pôvodnom stave, súčasný majiteľ nehnuteľnosti ju ale postupne rekonštruuje (rekonštrukcia strechy je v cene nehnuteľnosti). Plánuje sa tam so 4 apartmánmi, so samostatnými vchodmi z boku budovy. Celková obytná plocha je 144 m2. Na terase nad garážou, s celkovou výmerou cca 60m2, sa plánuje tiež krb. Nehnuteľnosť na okraji obce ponúka ideálne miesto pre oddych a rekreáciu v krásnej prírode Štiavnických vrchoch, ktoré očaria aj tých najnáročnejších. Počúvadlianske jazero vzdialené len cca 5 km. Viac o možnostiach v tejto lokalite sa dozviete na www.pocuvadlo.sk. Mesto Banská Štiavnica vzdialená 20 minút autom ponúka turistické, historické ako aj športové vyžitie. Nehnuteľnosť je ideálna pre viacpočetné rodiny ako aj na firemné posedenia. Taktiež je vhodná na komerčnú činnosť formou jej prenajímania.
Počúvadlo
295 000 €
Komerčné priestory Šahy
Vynikajúca investičná príležitosť v širšom centre mesta, vhodná na široké využitie, nie len ako garáž, alebo autoservis. Pozostáva z 6 miestností, z toho 3 kancelárie. Ďalšie miestnosti sú sprcha s WC a kotolňa. Dispozičné riešenie servisu sú 3 vchody pre osobné a 3 vchody pre nákladné autá. Strecha vyžaduje miernu rekonštrukciu, elektrika čiastočne zrekonštruovaná. Kúrenie je ústredné, len si treba zadovážiť nový kotol. Veľkou výhodou tohto objektu je, že sú vnútri veľké priestory, ktoré si môže nový majiteľ upraviť podľa vlastných predstáv, bez nutnosti búrania priečok. Šahy sú z komerčného hľadiska na veľmi lukratívnom mieste, keďže sú pohraničné mesto s Maďarskom. Cez mesto vedie významná medzinárodná cesta E77 Budapešť – Krakov, čo zaručuje neustáli pohyb tovaru a kúpnu silu.
Šahy
125 000 €
Exkluzívne: Chatka v chatovej oblasti Ipeľské Predmostie
Vinič s chatkou v pôvodnom stave. Vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa v mierne svahovitom teréne, v chatovej oblasti, ako stvorená na oddych. Oblasť Hont ponúka širokú škálu oddychu ako na strane Slovenskej, tak aj na Maďarskej. V obci Ipeľské Predmostie je vybudovaný most cez rieku Ipeľ, kde sa môžete napojiť na cykľotrasu, ktorá vedie popri hranici vedľa riek Ipeľ a Dunaj až do mesta Vác. V blízkosti chatky zas môžete hubárčiť, v okolitých lesoch. V hraničnom meste Šahy, zas možete navštíviť rôzne zaujímavosti a zúčastniť sa aj každoročne konaných Hontianskych Dní.
Ipeľské Predmostie
13 000 €
3D obhliadka: Slovenské Ďarmoty
3D obhliadka link: https://livetour.istaging.com/c85d989c-2650-465f-9b45-049b60a062b4?index 5 Hľadáte priestranný rodinný dom (podlahová plocha 247 m2) s takmer úplnou rekonštrukciou s dispozíciou vily? Alebo nehnuteľnosť s možnosťou realizácia vlastnej reštaurácie, prípadne penziónu, v lukratívnej obci v susedstve mesta Balassagyarmat? Ponúkaná nehnuteľnosť, osadená v krásnom prírodnom prostredí , splní Vaše očakávania. Stavba postavená z tehál je napojená na všetky inžinierske siete ako verejná voda, kanalizácia, elektrina, prípojka na zemný plyn. Všetky rozvody inžinierskych sietí v stavbe sú úplne nové ako i rozvody kúrenia (podlahové vykurovanie elektrinou kombinované s predprípravou na klimatizáciu). Nehnuteľnosť disponuje dvomi komínmi pre prípadné vykurovanie pevným palivom. Všetky rozvody sú pripravené na zobytnenie podkrovia. Stavba je zateplená, jej izoláciu dopĺňajú nové kvalitné plastové a drevené dvere a okná. Nová podlahová krytina je tvorená laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. Drevená konštrukcia strechy je vo výbornom stave, strešná krytina je pôvodná, ale v zachovalom stave. V súčasnosti je budova využívaná ako nové ubytovacie zariadenie s počtom lôžok a zariadená úplne novým nábytkom a zariadením. Na priestrannom rovinatom pozemku sú rozmiestnené nové vedenia elektriny, verejnej ako i úžitkovej vody z vlastnej studne. Sú použiteľné na rozmiestnenie vonkajšieho osvetlenia pozemku ako i na polievanie trávnika. Pôvodný úmysel majiteľa bol použiť ich na napojenie zaparkovaných karavanov. Je na novom majiteľovi na čo ich využije. Na priestrannom pozemku nájdeme smreky, lipy ako i novovysadené okrasné kríky. Obec Slovenské Ďarmoty priamo susedí s maďarským 15 tisícovým mestečkom Balassagyarmat. Mesto dýcha kultúrou ako aj športovými a spoločenskými atrakciami. Nájdeme v ňom kompletnú občiansku vybavenosť, prírodné kúpaliská, plaváreň, leso a zoopark, pravidelne sa tu konajú koncerty. Hlavné mesto Budapešť je vzdialené len 80 km.
Slovenské Ďarmoty
250 000 €
Znížená cena !!! Chata vhodná na celoročné bývanie
Vínny domček na krásnom mieste v katastrálnom území obce Dolinka v okrese Veľký Krtíš. Dispozícia stavby je nasledovná: na prízemí sa nachádzajú vstupná miestnosť, prípravovňa na víno, vstupy do dvoch samostatných klenbových pivníc,splachovacia toaleta, sprchový kút a menšia kotolňa. Na poschodí sú štyri miestnosti - obývacia miestnosť, jedáleň, miestnosť na spanie a menšia kuchynka. Domček je vybavený ústredným kúrením na pevné palivo, verejným vodovodom, elektrinou, žumpou s odtokom. Piecka na pečenie chleba len umocňuje všetrannú vybavenosť vínneho domčeka. Stavba sa predáva aj so zariadením a nábytkom. Strecha vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu. Obec Dolinka je známa každoročne konaným Medovým festivalom, pričom v susedných obciach sa oplatí navštíviť každoročne konané populárne podujatia ako Hontianska paráda v Hrušove a Festival pivníc vo Vinici.
Dolinka
25 000 €
EXKLUZÍVNE - Útulný zrub v príjemnom prostredí polosamoty pri Krupine
Na predaj zrub v príjemnom prostredí lazov pri obci Zemiansky Vrbovok. Leží v blízkosti ďalších 2 menších zrubov ( ktoré sú tiež na predaj), na rovinatom pozemku. Vedie k nej nespevnená poľná cesta. Stavba bola skolaudovaná v roku 2019. Je napojená na elektrinu, vodu zo studne. Vykurovanie lokálne na drevo. Chalúpka je podkrovná s prednou terasou. Prízemie je tvorené otvorenou kuchynkou s obývacím kútikom, kúpeľňou s WC. Podkrovie tvorí spálňa s terasou s krásnym výhľadom do okolia. Súčasťou predaja je aj priestranný altánok ideálny na príjemné posedenie či relax. Je celoročne obývateľná, predáva sa s väčšinou zariadenia. Nehnuteľnosť leží na polosamote, v príjemnom tichom prostredí, tvorenom prevažne lúkami, pasienkami a lesmi. Poskytuje ideálne podmienky na bývanie pre tých, ktorí preferujú bývanie ďaleko od ruchu mesta, alebo na chalupárčenie. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.
Zemiansky Vrbovok
260 000 €
Dlhý vidiecky domček v slepej uličke neďaleko Podhájskej
Tento dlhý vidiecky dom sa nachádza v kľudnej dedinke Pozba neďaleko Podhájskej. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou 1432 m2, na ktorom sa nachádza garáž, dielňa a kopaná studňa, využívaná na polievanie záhrady. Pozemok je široký 16 m a dlhý cca 102 m. Na pozemku rastie viac druhov ovocných stromov a taktiež množstvo okrasných drevín. Dispozične pozostáva z verandy, odkiaľ je výstup do podkrovia a taktiež schody vedúce do klenbovej pivničky, predsiene, z troch izieb, kuchyne, komory, z dvoch kúpeľní a toalety. Do domu je zavedená voda z obecného vodovodu, elektrina aj plyn. Odpady sú riešené do žumpy. Kúrenie bolo zabezpečené plynovými gamatkami, teplá voda elektrickým bojlerom. Domček vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstav. Obytná plocha domu je 190 m2, zastavaná plocha a nádvorie 629 m2, záhrada 803 m2. Obec Pozba sa nachádza v okrese Nové Zámky, rozprestiera sa na Podunajskej pahorkatine. Centrum obce je vzdialená iba 300 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou sa nachádza iba 5 km od domčeka. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 31 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 120 km. Veľkou výhodou je vlakové spojenie.
Pozba
52 000 €
1 10 11 12 13 14 15 16 17 18 34