Vinica s ovocným sadom vo viničnej oblasti Zlatých Moraviec na predaj.
Ponúkame na predaj vinicu s ovocným sadom s celkovou rozlohou 1445m2, vo vinohradníckej oblasti v Zlatých Moravciach. Vo vinici sa nachádzajú nasledovné odrody hrozna: Veltlínske zelené, Müller Thurgau, Neuburské, Rizling vlašský. V sade sú vysadené jablone a čerešňa. Na pozemku sa nachádza plechový sklad náradia. Elektrická a vodovodná prípojka sa nachádza na hranici pozemku. Rozmery pozemku: šírka cca 11m, dĺžka cca 104m.
Zlaté Moravce
25 000 €
Dom v tichom krásnom prostredí - obec Hubina
Dom v krásnom podhorskom prostredí je ideálny pre ľudí, ktorí vyhľadávajú ticho, kľud, lesy a prostredie na relax. Nachádza sa v obci Hubina vzdialený od Piešťan 5km, od Nitry 50km, od Bratislavy 95km, od Topoľčian 37km. Dom sa nachádza na konci obci v tichej uličke. Na konci uličky je lesná cestička ideálna na prechádzky a turizmus. V okolí je množstvo možností na turistiku prostredím Považského Inovca. Dom pozostáva z 2 izieb na poschodí a z 2 izieb na prízemí, z kuchyne, kúpeľne a špajze. Dom je podpivničený čo je výhoda úložného priestoru. Je napojený na vodu, elektriku a plyn. K domu prislúcha aj neobytná časť, z ktorej je možnosť spraviť garáž alebo letnú kuchynku. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Pozemok s rozlohou 956m2 je výnimočný ihličnatými stromami a tujami, ktoré dávajú domčeku pocit súkromia.
Hubina
119 500 €
PRIESTRANNÝ POZEMOK NA KOPCI S POZOSTATKAMI STARÉHO DOMU V MALEBNEJ DEDINKE RADAVA
Priestranný mierne svahovitý pozemok o rozlohe 2078 m2 sa nachádza v tichej dedinke Radava. Na pozemku sú pozostatky starého domu, vhodného na zbúranie. Na jeho mieste je možné postaviť nový dom, keďže disponuje súpisným číslom. Ide o väčší pozemok so šírkou 27 m a dĺžkou cca 80 m na kopci s výhľadom na okolie. Na pozemku sa nachádza studňa, viacero druhov ovocných stromov. Elektrina a voda z obecného vodovodu sú zavedené do domu. Pozemok je celý oplotený v štádiu kosenia a čistenia. Obec Radava sa nachádza v okrese Nové Zámky, rozprestiera sa na Podunajskej pahorkatine. Centrum obce je vzdialená 900 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou sa nachádza iba 4 km od domčeka. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 24 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 130 km.
Radava
59 900 €
Krásny vinohrad na veľkom pozemku vo vinohradníckej oblasti v obci Strekov
Tento starostlivo obrábaný vinohrad sa nachádza iba kúsok nad malebnou obcou Strekov. Rozprestiera sa na mierne svahovitom pozemku vo výmere 2 ha, na ktorom je vysadených 5000 koreňov viniča, rôznych odrôd. Ide o Pálavu, Míliu, Devín, Rulandské šedé, Rulandské modré, Cabernet sauvignon, Frankovka modrá a Stolové odrody. Niektoré odrody majú zabezpečený kvapôčkový závlahový systém. V zadnej časti pozemku je vysadených asi 25 druhov ovocných stromov. ( marhule, broskyne, višne, jablone, hrušky ...) Na pozemku sa nachádza veľká hospodárska budova s úžitkovou plochou 400 m2, ktorá sa skladá z dvoch častí. Menšia časť je využívaná ako sklad. Táto časť bola rekonštruovaná v roku 2023 prebehla kompletná výmena strechy, trámy, latovanie aj odkvapový systém. Druhú dlhšiu časť využíva zopár sliepočiek a moriek. Na pozemku je aj studňa s hĺbkou 52 metrov a suché WC. Predmetom predaja je 1 ha pozemku s vinohradom, ovocným sadom a s hospodárskou budovou. Druhú časť vyše 1 ha pozemku vlastní obec, majiteľ ho má v dlhodobom prenájme. Chotár obce Strekov s úrodnými vinohradmi patrí medzi najlepšie vinárske oblasti na Slovensku. Najvýznamnejšou udalosťou obce je Strekovský vínny festival, ktorý sa koná každý rok v mesiaci júl. Ide o dvojdňový festival, ktorý ponúka pestrý kultúrny program s degustáciou domácich i zahraničných vín v prekrásnom prostredí. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 900 metrov od vinohradu. Okresné mesto Nové Zámky sú vzdialené 27 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 130 km.
Strekov
150 000 €
Rodinný domček na kopci vo vinárskej obci Veľký Kýr
Tento rodinný dom postavený v štýle viničného domčeka sa nachádza na Vinohradníckom kopci v obci Veľký Kýr. Stojí na svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 1913 m2. Jeho šírka je cca 8 m a dĺžka 290 m. Domček je postavený asi v strede pozemku, kúsok pod domom sa nachádza murovaná garáž. Je v pôvodnom, no zachovalom stave. Prízemie pozostáva z predizby, kuchyne, kúpeľne s toaletou a z jednej izby. Na poschodí sú dve nepriechodné izby, z jednej izby je výstup na menší balkón s výhľadom na obec a z druhej izby vedú dvere na terasu. Výhodou je i vinná pivnica až 6 m hlboko pod úrovňou terénu, kde sú ideálne podmienky na kvalitné zrenie vína. Všetky inžinierske siete sú zavedené do domu. Voda je z obecného vodovodu a odpady sú riešené do žumpy. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami a krbom. Pozemok je prístupný z hlavnej cesty a taktiež z konca pozemku po nespevnenej ceste. Na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy, okrasné kríky. Miestna pôda a klimatické podmienky sú vhodné nielen na pestovanie viniča, ale aj na rôzne teplomilné rastliny. Centrum obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je vzdialené cca 950 m od pozemku. Okolie poskytuje mnoho možností na výlety - Termálne kúpalisko Poľný Kesov je vzdialené len 13 km, Prírodné kúpalisko Tona v Šuranoch 10 km, Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 23 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 110 km.
Veľký Kýr
98 000 €
Vila z 50-tych rokov na predaj , Malacky
Ponúkame na predaj polovicu rodinnej vily takmer v centre Malaciek v tichej slepej ulici, s parkovaním na vlastnom pozemku pred domom. Fasády a strecha domu sú v pôvodnom udržiavanom stave, bez závad a nutnej rekonštrukcie. Dom je z väčšej časti podpivničený. Vnútorné priestory prešli kompletnou rekonštrukciou. Za spoločným vstupom poskytuje priestranná chodba prístup do oboch častí domu a tiež do rozľahlého, zatiaľ nevyužitého podkrovia a do pivničných priestorov. Pivnicu tvoria 2 veľké miestnosti s dostatočne vysokými stropmi, presvetlenými nadzemnými oknami a možnosťou viacúčelového využitia. Obytnú časť domu tvoria 4 izby, otvorená kuchyňa, 2 kúpeľne a 2x WC, v celkovej výmere viac ako 120 m2. Obytná plocha bola pred pár rokmi zväčšená prístavbou do dvora. Na obytnú časť nadväzuje pekný murovaný záhradný domček s výmerou viac ako 40 m2. Príjemným miestom určite bude záhrada o rozlohe približne 2 áre s veľkým ihličnatým stromom, ktorý záhrade dodáva vidiecku atmosféru. Výhodami tohto domu sú poloha, takmer v centre mesta a pritom na tichom mieste medzi menšími obytnými domami, možnosť praktického využitia pivničných priestorov a tiež rozľahlých podkrovných priestorov pre prípadné rozšírenie obytnej plochy o ďalších takmer 100 m2. Ďalšou výhodou je bočný prístup do domu aj do záhrady, ktorý sa dá využívať popri hlavnom vstupe a samozrejme parkovanie pred domom na vlastnom pozemku pre 3 vozidlá, mimo komunikácie, čo je možné upraviť na predzáhradku, alebo iné zveľadenie prednej časti domu. S ohľadom na tieto výhody sa ponúka aj možnosť kombinácie bývania a podnikania, zriadenie kancelárie, sídla firmy a podobne. Dom je aktuálne prenajatý firme na bytové účely a nájomca má záujem o pokračovanie prenájmu, preto je dom zároveň dobrou investíciou, pokiaľ záujemca nepotrebuje dom okamžite využívať, ale ocení okamžitý pravidelný príjem bez dodatočných nákladov. V meste je ZŠ, škôlka, pošta, obchody, nákupné centrá do 1km, všeobecní aj odborní lekári. Miesto poskytuje prístup ku všetkým službám aj na pešo, bez použitia vozidla. Mesto sa nachádza 40 km od Bratislavy a je dostupné po diaľnici aj vlakom. V okolí mesta vyrástlo viacero výrobných areálov, teda do budúcnosti je dom v Malackách aj výhodná investícia.
Malacky
295 000 €
Poschodová budova na rekonštrukciu v Driečnej - 22árov
Budova o rozmeroch 11x19m bola postavená z kameňa a tehly na takmer 23 árovom rovinatom pozemku. Prístup je po asfaltovej ceste. Rozmery pozemku sú približne 44 x 48 metrov. V zadnej časti tečie malý potôčik - možnosť spraviť rybník. Budova so súpisným číslom je v schátralom stave. Na pozemku je vlastná studňa a elektrina. Obec Driečna je vzdialená asi 19 km od Stropkova a rovnako aj od Medzilaboriec. Nachádza sa v CHKO Východné Karpaty na severovýchode Slovenska kúsok od poľských hraníc. V obci sa nachádza zrubový penzión s reštauráciou.
Vladiča
31 800 €
Pekný pozemok s výhľadom a drevenicou - Vápeník
Takmer 20 árový pozemok sa nachádza v koncovej prihraničnej obci Vápeník. Od prístupovej cesty má šírku 17 metrov, ktorá sa rozširuje až na 27 metrov dole pri potoku. Celková dĺžka pozemku je 90 metrov. V hornej časti stojí pôvodná drevenica o rozmeroch 5x14 metrov. Obec s asi 40-timi obyvateľmi ponúka príjemné miesto na chalupárčenie.
Vápeník
36 900 €
Chalupa pod horou s krásnym výhľadom v Košeckom Podhradí na predaj - REZERVOVANÉ
Dvojpodlažná čiastočne podpivničená chalupa, ktorá je na liste vlastníctva vedená ako chata s dvoma terasami a veľkým slnečným pozemkom v obkolesení Strážovských lesov v malebnej obci Košecké Podhradie na predaj. Nehnuteľnosť je plánovaná pre 9 hostí má dve obytné podlažia kde prízemné priestory pozostávajú zo vstupnej chodby ,špajze, kúpeľňe plánovanej so sprchovým kútom, kompletne novej vybavenej kuchyne s umývačkou, pračkou a sušičkou ,jedáleň s novým krbom a veľkou skriňou, úplne nová obývačka(prichystaný komín a priestor na nový krb) s veľkým presklením z troch strán a dvomi novými veľkými terasami. V podkroví sú dve samostatné spálne a jedna priechodzia spálňa s balkónom. Pivnične priestory pozostávajú z kotolne s kotlom na peletky aj so zásobníkom a menšej technickej miestnosti. Táto veľmi zaujímavá nehnuteľnosť situovaná na vyvýšenom okrajovom mieste iba s jedným susedom( nie v bezprostrednej blízkosti) ponúka dá sa povedať , že ideálne miesto pre každého kto hľadá netradičné miesto s výhľadom , súkromím a životným priestorom. Nehnuteľnosť je v štádiu prestavby a vo fotodokumentácii nájdete jej vizualizáciu pre jej dokončenie. Vďaka rozlohe pozemku (4000m2) je ku chalupe k dispozícii aj profesionálna svahová kosačka v hodnote cca 8 tisíc eur. Ak hľadáte chalupu a veľmi Vám záleží na prostredí a výhľade, tak vedzte , že to je najdôležitejšia vec pri kúpe a to všetko tento objekt aj s okolím spĺňa. Celé okolie ponúka možnosť hubárčenia , cykloturistiky, turistiky a iba 16 km sa nachádzajú Čičmany s možnosťou lyžovania. Vzdialenosť od diaľnice je iba 12 km. Vďaka prírode a dobrej dostupnosti je táto lokalita vyhľadávaná chalupármi a chatármi.
Košecké Podhradie
165 000 €
Pozemok na chatu v srdci prírody na Šturci, Veľká Fatra
Krásny pozemok v srdci prírody s prístupovou cestou priamo vo Veľkej Fatre Vám zaručí dostatočné súkromie pre Vašu vysnívanú chatu. Pozemok je vedený ako zastavaná plocha, v minulosti tu totiž stála chata, čo Vám uľahčí vybavenie potrebných náležitostí. V dosahu je voda aj elektrina. Pozemok sa nachádza v katastri obce Čremošné, no od obce je vzdialený niekoľko kilometrov.
Čremošné
39 000 €
Priestranný dom v rekonštrukcii v krásnej dedinke Kamenica nad Hronom blízko Štúrova
Priestranný domček sa nachádza v krásnej dedinke Kamenica nad Hronom, len 8 km od Štúrova. Kamenný dom o rozlohe cca 120 m2 sa nachádza v prednej strane rozľahlého svahovitého pozemku o rozlohe vyše 3000m2, ktorý končí v lese. Z jeho vrchu je krásny výhľad na mohutnú ostrihomskú baziliku na druhej strane Dunaja. Dom je takmer celý stavaný z kameňa, pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a veľkej haly. Na dome bola plánovaná kompletná rekonštrukcia, vymenená bola strecha, nový betónový veniec, elektrina bola nanovo zavedená a plánované boli ďalšie úpravy. Nový majiteľ si dom môže dokončiť podľa vlastnej predstavy. Do domu je zavedená elektrina, na pozemku sa nachádza prípojka na obecný vodovod a plynovod. Nachádzajú sa tu aj dve studne, jedna z nich sa nachádza pri dome, a to pôvodná skružová studňa a na kopci je vŕtaná studňa s pitnou pramenitou vodou, ktorú je možné zaviesť do domu, keďže je potrubím dovedená až ku domu. Odpady sú riešene žumpou. Pozemok pozostáva z niekoľkých častí – predná časť, kde stojí dom je rovinatá, potom strmo stúpa do kopca. V tejto časti sa nachádza aj priestranná pôvodná pivnica s lisovňou. Vo svahovitej časti sú vysadené rôzne druhy ovocných stromov. Na vrchu svahu je rovina, odkiaľ je najkrajší výhľad. Zadná, posledná lesnatá čast pozemku hraničí s prírodnou rezerváciou Kováčovské kopce. Obec leží na brehu sútoku Dunaja a Hrona. Miestna príroda je jedinečná, preto je aj chránená 5. stupňom ochrany. V okolitých lesoch je množstvo turistických trás, ktoré sú súčasťou prírodnej rezervácie Kováčovské kopce. Dunaj, ako aj Hron ponúka množstvo možností na rekreáciu pri vode. Obec susedí s pohraničným kúpeľným mestom Štúrovo, kde sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Susedné historické maďarské mesto Ostrihom so svojím najväčším kostolom v Maďarsku - bazilikou je taktiež jedinečným miestom na výlety.
Kamenica nad Hronom
89 990 €
Dvojizbový pôvodný dom v centre mesta Štúrovo neďaleko termálneho kúpaliska
Pôvodný dom s dvomi priestrannými izbami sa nachádza v centre kúpeľného mesta Štúrovo. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou cca 230 m2. Tehlový dom z roku 1960 pozostáva zo vstupnej zasklenej verandy, z ktorej sa dá dostať do centrálne umiestnenej kuchyne, z ktorej vedú dvere do dvoch prechodných izieb, kúpelne s WC a špajze. Do domu je zavedený mestský vodovod, plynovod a samozrejme, elektrina. Odpady sú odvádzané verejnou kanalizáciou a kúrenie je riešené centrálne plynovým kotlom, ohrev vody je zabezpečený plynovým bojlerom. Dom je jedinečný svojím zachovalým pôvodom a zaujímavo riešenou povalou - z ktorej po vkusnej rekonštrukcii môže vzniknúť jedinečný priestor v rustikálnom štýle. Na podkroví je možné vybudovať ďalšie miestnosti o rovnakej rozlohe ako je prízemie. Dom je svojou polohou ideálny nielen na bývanie, ale aj na rekreačné a komerčné účely. Vďaka blízkosti najväčšieho termálneho kúpaliska je skvelým miestom na poskytovanie ubytovacích služieb návštevníkom kúpaliska počas letnej sezóny. Mesto Štúrovo je hraničné mesto s Maďarskom, z dunajského nábrežia sa poskytuje krásny výhľad na mohutnú ostrihomskú baziliku, na najväčší kostol v Maďarsku. Na druhý breh Dunaja sa dostať pešo alebo aj automobilom cez železný most. Kúsok za mestom sa týčia vrcholy najjužnejšieho slovenského pohoria Burdov a národného parku Kováčovské kopce, kde je možné nájsť množstvo turistických trás s možnosťou netradičných výhľadov na prudko zatáčajúci sa Dunaj.
Štúrovo
99 990 €
Pôvodný 3 izbový dom so začatou rekonštrukciou na menšom pozemku vo vinárskej obci Bátorové Kosihy
Tento pôvodný 3 izbový dom so začatou rekonštrukciu sa nachádza v kľudnej časti obce Bátorové Kosihy. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou 314 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske budovy, pivnica, nová vŕtaná studňa, úplne nová plastová žumpa a vodovodná šachta. Domček s obytnou plochou cca 100 m2 pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, chodby a predsiene. Na dome bola začatá rekonštrukcia v roku 2010: do domu, od novej vodovodnej šachty a žumpy boli dovedené nové potrubia na vodu a odpady, ktoré boli komplet vymenené aj v kuchyni a kúpeľni, kde bol postavený murovaný sprchový kút, ešte nedokončený. K domu bola pristavaná predsieň s novými vchodovými dverami a oknom. Do domu je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Odpady sú riešené žumpou. K dispozícii je aj, vyššie spomínaná vŕtaná studňa. Domček je ideálny aj ako víkendová chalupa, vďaka svojej polohe. Od konca ulice vedie cestička k jazeru, ktoré ponúka príjemné trávenie voľného času v prírode, ako sú prechádzky, rybárčenie, cykloturistika, ... Cca 8 km od domu sa nachádza rieka Dunaj so svojimi priestrannými štrkovo piesočnatými plážami vhodnými na rekreáciu pri vode, popri ktorých vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ideálna na športové využitie. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 800 m od domu. Okolie je známa vinárska oblasť, ako aj bohatá na termálne pramene, termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo a Wellness Patince sú ako stvorené na oddych pre celú rodinu. Historické mesto Komárno a maďarský Ostrihom sú pekným miestom na výlety a pre aktívnych výletníkov je tu len kúsok vzdialené najjužnejšie slovenské pohorie Burdov s národným parkom Kováčovské kopce, ktoré sú ideálne na nenáročnú turistiku.
Bátorove Kosihy
44 990 €
Starší dom na prerobenie, obec Hrachovo
Na predaj starší dom vhodný na prerobenie podľa svojich predstáv v obci Hrachovo. Dom má 2 izby, kuchyňu, špajzu, ktorú je možné prerobiť na kúpeľňu a verandu. Je čiastočne podpivničený. Za domom je dreváreň a pekná záhrada. Dom leží v okrajovej časti obce Hrachovo. Je vhodný na bývanie alebo rekreačné účely.
Hrachovo
65 000 €
Dom / chalupa v blízkosti mesta Medzilaborce - Vydraň
Tehlový dom sa nachádza v Medzilaborciach, mestskej časti Vydraň. Pôvodný dom z roku 1955 je vhodný po prerobení na chalupárčenie. Pozostáva z dvoch samostatných izieb, jednej prechodnej izby, v ktorej je umiestnený kachľový sporák. V dome je ešte komora a neskôr k domu bola pribudovaná aj vstupná predsieň. Dom je čiastočne podpivničený, je napojený na elektrinu, na hranici pozemku je možnosť pripojenia vody a plynu. Prístup k pozemku je hneď z asfaltovej cesty. Za domom sa tiahne dlhá záhrada na ktorej sa nachádza niekoľko ovocných stromov. Celkovú plochu pozemku tvorí 827 m2. V okruhu 3-och km sa nachádza lyžiarske stredisko Danová, centrum mesta Medzilaborce, prvá oslobodená obec Kalinov. Hraničný prechod s Poľskom je vzdialený len 8 km.
Medzilaborce
19 500 €
Nová lepšia cena!!! Pôvodná zachovalá drevenica s pekným pozemkom a hospodárskou budovou Šumiac
Vo výhradnom zastúpení viacerých majiteľov ponúkam na predaj peknú zachovanú omietnutú drevenicu v pôvodnom stave. Drevenica stojí na rovinatom pozemku na ktorý je možný prístup z dvoch rôznych miest. Nehnuteľnosť pozostáva z klasického starého šumiackeho usporiadania. Vchod cez gánok, do kuchyne, z kuchyne do ,,chyži´´ a do rozľahlej komôrky, z ktorej vedú drevené schody na pôjd. Pôjd klasického neobývaného typu. Komôrka je vhodná na prestavbu(WC+kúpeľňa). Chalupa má zdravú plechovú krytinu. Pod jednou miestnosťou je podpivničená. K nehnuteľnosti prislúcha pekný rovný dvor na ktorom sa nachádza torzo kamenného základu na ktorom stála v minulosti ďaľšia drevenica a momentálne tam stojí búda, ktorá slúži ako sklad. Dvor uzatvára veľká zachovalá hospodárska budova s plechovou krytinou vhodná na prestavbu k bývaniu.
Šumiac
59 000 €
NOVÁ CENA - EXKLUZÍVNE ! Rozsiahly 6-7 hektárový pozemok na okraji obce Širákov
Len u nás nájdete v ponuke rozsiahly pozemok na okraji obce Širákov. Pozemok pozostáva z viacerých parciel o celkovej výmere cca 7 ha. Vedie k nim asfaltová komunikácia. Jedná sa o poľnohospodársku pôdu prevažne ornú pôdu rovinatú až miestami svahovitú. Inžinierske siete - elektrina, obecný vodovod a plynovod sú dosahu . Po vyčlenení časti pozemku na stavbu vhodná na vybudovanie vlastnej farmy prípadne ranča.
Širákov
130 000 €
Rovinatý pozemok v Smilne - 8árov
Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce Smilno pri hlavnej ceste. Pri ceste má 14 metrov a rozširuje sa na 18 metrov na dĺžke 51m. Celková výmera je takmer 8 árov. Prístup je z prednej a bočnej strany. V obci sú komplet IS. Vzdialenosť od Bardejova je cca 10min. autom.
Smilno
39 000 €
Novostavba rekreačného domu v mestskej časti Liptovského Mikuláša + zabehnutá záhrada, krásne výhľad
Trojizbová novostavba útulného domu, využívaná na rekreačné účely, s krásnou zabehnutou záhradou, postavená v koncovej ulici. Dispozícia: na prízemí je vstupná chodba z ktorej sa prechádza do technickej miestnosti (práčka, boiler na ohrev teplej vody, WC a praktický úložný priestor). Zo vstupnej chodby sa prechádza do dennej časti, ktorú tvorí obývačka prepojená s menšou kuchyňou, schodisko do podkrovia a dvere na terasu s krásnym výhľadom. Na 1.NP je priestranná spálňa, detská izba a kúpeľňa s vaňou a WC. Dom je postavený z Ytongu, zateplený polystyrénom. Strešná krytina je betónová škridla. Vykurovaný je elektrickými konvektormi na stenách, podlahovým kúrením na prízemí a v kúpeľni, alebo liatinovou pieckou, ktorá je postačujúca na vykúrenie celého domu. Napojený je na elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu. Pozemok má 835m2. Záhrada je kaskádovitá, členitá, navrhnutá záhradným architektom. Spodnú úroveň pozemku tvorí parkovisko pre dve autá. Na druhej úrovni je vírivka, na tretej je dom a zvyšné dve úrovne sú okrasná záhrada. Z každej úrovne sú krásne výhľady na okolie aj na záhradu. K domu patria dve drevené prístavby jedna slúži ako dreváreň a druhá na uskladnenie záhradného náradia atď.
Liptovský Mikuláš
328 000 €
Exkluzívny domček v Konrádovciach
Na predaj ponúkam starší rodinný dom v obci Konrádovce. Dom má 3 izby, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu a menšiu chodbu. Domček má novú strechu. Vonku na dvore sa nachádza dreváreň a menšia letná kuchynka. Dom leží v strede dediny Konrádovce. V okolí je pekná príroda. Dom je vhodný na bývanie alebo rekreačné účely. V blízkosti je rybník, mesto Fiľakovo, Fiľakovský hrad a hrad Šomoška.
Konrádovce
40 000 €
Rodinný dom v tichej uličke v Horných Lefantovciach
Dom v pôvodnom stave je postavený na pozemku s rozlohou 2061 m2 v tichej slepej uličke. Dom pozostáva z 3 izieb kuchyne a kúpeľne a musí prejsť nutnou rekonštrukciou. Je napojený na vlastnú kopanú studňu a na všetky siete okrem kanalizácie. Kanalizácia je vybudovaná,ale zatiaľ nie je spustená. Pozemok je dlhý približne 102m a široký 21m, ktorý sa môže využiť na výstavbu ďalšieho rodinného domu. Horné Lefantovce sú vzdialené od Nitry a Topoľčian 20km. Obec leží pod krásnym pohorím Tribeču. V Horných Lefantovciach sa nachádza Coop Jednota, Materská škola, Základná škola, pošta, obecný úrad, reštaurácia Dolina. Horné Lefantovce sú známe aj prameňom s pitnou vodou. V blízkosti môžete navštíviť zrúcaninu Oponický hrad, wellnes v Chateu Oponice alebo nádherné lesy v okolitej prírode.
Horné Lefantovce
119 000 €
Pôvodný kamenný dom na chalupu v malej dedinke Horné Strháre
Ponúkame na predaj pôvodný kamenný domček s priestrannou záhradou. Leží na rovinatej parcele priamo v obci. Celková výmera činí 3259 m2. Predáva sa 3/4 podiel na stavbe a stavebnej parcele a 5/6 podiel na záhrade, nakoľko ďalší podielnik nie je známy. Dom je jednopodlažný, t.č nie je napojený na elektrinu, je napojený na vodu z vlastnej výdatnej studne, odpady sú vyvedené do trativodu. Pozostáva z 3 izieb a 1 menšej miestnosti. Po kompletnej rekonštrukcii nehnuteľnosť ideálna na chalupu, prípadne trvalé bývanie pre tých, ktorí radšej uprednostnia vidiecke bývanie. V záhrade sú pôvodné odrody ovocných stromov. Obec Horné Strháre je malá dedinka s malým počtom trvalo žijúcich obyvateľov. Značný podiel tvoria chalupári, ktorým učaroval tento kút Slovenska. Obec leží v eróznej doline Starej rieky (Leštinského potoka). Jeden km západným smerom od obce je paleontologická lokalita je pieskovňa. Počas nedávnych výskumných prác boli zistené aj ojedinelé fragmentárne nálezy suchozemských cicavcov - Medzi najvzácnejšie patria zuby najväčšieho dravca treťohorných morí. - žraloka. Nemenej zaujímavá je aj okolitá príroda plná húb, ideálna na turistiku a podobne.
Horné Strháre
45 000 €
Veľká rekreačná chata na brehu jazera Tomky na Záhorí pri obci Borský Svätý Jur na predaj
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu s úžitkovou plochou viac ako 250 m2, priamo na brehu jazera Tomky. Dokončenie zateplenia a fasád chaty budú súčasťou predajnej ceny. Chata má hlboké betónové základy, murovaná steny a viacero kvalitných technických riešení. Hlavný obytný priestor s veľkým krbom, veľkou kuchynskou linkou, masívnym dreveným jedálenským sedením a prístupom na terasou s úžasným výhľadom na celé jazero a západ slnka, je srdcom tejto chaty. Na tomto podlaží je tiež moderná priestranná kúpeľňa, WC a tiež hlavná spálňa, rovnako s výhľadom na jazero. V podkroví sú pred dokončením ďalšie 3 spálne a horná kúpelňa s WC. V dostatočne presvetlenom prízemí chaty je v jednej časti technické zázemie (elektrický bojler, filter na vodu), komín pre ďalší krb, pripravené rozvody vody. Otvorená dispozícia dáva príležitosť na usporiadanie a dokončenie priestoru podľa vlastných potrieb. Je možné dokonca vytvoriť ďalšiu jednu alebo dve izby, prípadne ponechať priestor otvorený ako veľký spoločenský priestor s letnou kuchyňou a výhľadom na jazero. Dostupnosť z Bratislavy 50min (60km), krásne prostredie borovicových lesov vo vyhľadávanej časti Tomky pri obci Borský Svätý Jur,možnosťou člnkovania aj rybárčenia. V okolí sú vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, miesto je vzdialené 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau, 12km od pútnického mesta Šaštín-Stráže, 18km od hraničného priechodu Brodské pre výlety na Moravu. Dohoda na konečnej cene je možná, pozývame Vás na osobnú prehliadku.
Borský Svätý Jur
230 000 €
Rekreačná chata pri jazere Tomky v borovicovom lese na Záhorí, pri obci Borský Svätý Jur
Na predaj je príjemná jednopodlažná rekreačná chata 50 metrov od jazera, v malej chatárskej osade v borovicovom lese. Má široké betónové základy, murovaná steny, otvorený drevený krov robí príjemnú atmosféru interiéru. Priestor je delený na hlavnú obytnú časť s jedálňou, kuchynský kút a v zadnej časti je spoločný spací priestor. V chate je malá kúpeľňa s WC a sprchou. Drevené okná chránené okenicami, z izby je priamy prístup na zastrešenú terasu s výhľadom na jazero, ktorá pozýva na raňajky na čerstvom vzduchu. Podľa názoru statika, chata znesie aj prípadnú nadstavbu, alebo vyšší krov s galériou. Počas letných dní sa využíva aj vonkajšia sprcha inštalovaná v technickej miestnosti. Okolie chát je udržiavané, chatári sú priateľskí aj nápomocní, ak treba. Okolitý pozemok poskytuje dostatok súkromia. Chata tienená vysokými stromami najmä v lete poskytuje výbornú klímu a chládok. Zastavaná plocha je 47 m2, vrátane malej zastrešenej terasy pred vchodom. K chate patrí vŕtaná studňa s čerpadlom a žumpa. Kúrenie v chate aj atmosféru zabezpečujú krbové kachle. Dobrá dostupnosť z Bratislavy 50min (60km), krásne prostredie borovicových lesov pri jazere vo vyhľadávanej časti Tomky pri obci Borský Svätý Jur, s možnosťou člnkovania aj rybárčenia. V lokalite sú vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, miesto je vzdialené 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau, 12km od pútnického mesta Šaštín-Stráže, 18km od od hraničného priechodu Brodské pre výlety na Moravu.
Borský Svätý Jur
45 000 €
Objekt bývalej školy
Ponúkame Vám bývalú školu v horskej obci Rovné. Nehnuteľnosť je v tomto čase prázdna, pripravená na rekonštrukciu. Nachádza sa v pokojnej časti centra obce, v objatí čistých lesov. Obec je známa svojím pokojom bez prítomnosti neprispôsobivých obyvateľov. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovine a celoročne slnečnom pozemku. Samotná stavba pozostáva z viacerých miestností /5/ s možnosťou zmeny dispozičného riešenia. Ďalšou devízou je veľkorysé podkrovie, ktoré je možné využiť na ďalšie úpravy. Z nehnuteľnosti sa v zadnej časti vychádza na krásny rovinatý pozemok - záhradu, čo zaručuje súkromie. Záhrada končí pri horskom potoku. Poskytuje možnosť pestovania úžitkových a okrasných plodín, ako aj vytvorenie oddychovej zóny v exteriéri.Pred samotnou nehnuteľnosťou je priestor na pozemku na vytvorenie parkovacieho miesta, predzáhradky, poprípade vonkajšieho sedenia. Okrem toho má obec autobusové spojenie a zmiešaný obchod s potravinami. Okolie je známe krásnou prírodou s možnosťou hubárčenia, vychádzok za vodou /vodná nádrž Teplý vrch/ alebo aj za lyžovaním/ Látky/.
Rovné, Rimavská Sobota
30 000 €
Pozemok na stavbu s dobrou polohou- Ladomirová
Pozemok sa nachádza na bočnej ulici, mimo hlavnej cesty. Šírka pozemku od cesty je 37metrov. Celková výmera takmer 10 árov. Evidovaný je ako Zastavaná plocha a nádvorie . Na pozemku stojí el. stĺp a pri ceste sú ostatné IS (kanalizácia, vodovod, plyn). Prístup je po novej asfaltovej ceste.
Ladomirová
30 900 €
Útulná chalupa v Národnom parku Poloniny - Oáza pokojnej prírody
Túžite bývať v útulnej chalupe na vidieku? Máte už dosť mestského ruchu a chcete odísť za pokojom, viac sa priblížiť prírode? Ponúkame Vám úplne prerobenú chalupu aj so zariadením, ktorá sa nachádza v obci Ulič, ktorá je centrom Národného parku Poloniny. Chalupa je postavená na slnečnom, rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1284 m2. Nachádza sa v kľudnej časti obce, mimo hlavných ciest. Skladá sa z dvoch samostatných izieb, obývacej izby spojenej s kuchyňou a kúpeľne s WC. Vykurovanie je riešené dvoma spôsobmi - krbom a elektro-kotlom s ovládaním na diaľku. Pozdĺž celej chalupy sa nachádza krásny gánok, ideálny na oddych, relaxáciu a vychutnanie si vonkajšieho prostredia s výhľadom na okolie. Na pozemku sa nachádza aj podpivničený záhradný domček s priestranným altánkom, kde si môžete užiť príjemné chvíle pri grilovaní so svojimi blízkymi. Obec Ulič je strediskovou obcou v Národnom parku Poloniny. Nájdete tu potraviny, reštauráciu, lekára, dokonca aj základnú a materskú školu. Okrem toho sú v tejto oblasti dostupné rôzne turistické trasy pre peších aj cyklistov. Táto lokalita je vyhľadávaná turistami, ktorí túžia po nedotknutej, pokojnej prírode a radi sa oddávajú relaxácii v každom ročnom období. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk.
Ulič
155 000 €
Gazdovská usadlosť v obci Slatina
Na pozemku sa nachádzajú 2 gazdovské domy, ktoré sú na začiatku rekonštrukcii. V prvom dome sa nachádza gánok, 4 izby, komora, kúpeľňa. Druhý dom má 2 priechodné izby, kuchyňa, dielňu a jednu samostatnú miestnosť. Obidva domy potrebujú dokončiť rozsiahlu rekonštrukciu. Kanalizácia a voda, ktorá je získaná z vlastnej studne, prešla úplnou rekonštrukciou. Elektrika len z časti. Domy sú v pôvodnom stave. Strechy sú zdravé, domy suché. Plyn je vedený pred pozemkom, možnosť zriadiť prípojku. Za pozemkom preteká potok. Malebná dedinka Slatina sa nachádza na juhozápade Slovenska. 10km od Maďarských hraníc a 5km od kúpeľného mesta Dudince. Ponúka širokú škálu ako aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Slatina
27 000 €
NOVÁ CENA ! Priestranný dom so záhradou v Podpoľaní
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Klokoč. Leží na parcele o celkovej výmere 1550 m2. Dom je v pôvodnom stave. Staršia časť domu je postavená pravdepodobne z kameňa a prístavba cca 70-80 rokoch z tehál. Dom je 2 podlažný, čiastočne podpivničený. Má zavedenú vodu z obecného rezervoára, odpady sú vyvedené do žumpy, vykurovanie bolo ústredné na drevo v kombinácii s kozubom na prízemí. Prízemie má vymenené okná, tvorí ho chodba, obývacia izba s kozubom, 2 väčšie (1 priechodná) a 1 menšia izba, kúpeľňa s WC, kuchynka. Poschodie tvoria 4 približne rovnaké izby ( 2 priechodné) a 2 menšie miestnosti. Za domom je ešte jedna stavba v pôvodnom stave a záhrada s pôvodnými ovocnými starými stromami. Súčasťou predaja je aj garáž umiestnená pri ceste. Nehnuteľnosť po úpravách vhodná na celoročné bývanie pre väčšiu rodinu prípadne ako 2 generačné bývanie. Obec leží na severných stráňach vulkanického pohoria Javorie, s dobrou dostupnosťou do okresného mesta Detva. Má pomerne rozvinutú sociálnu infraštruktúru - v obci obecný úrad, kultúrny dom, kino, ľudová knižnica, materská škola, požiarna zbrojnica, obchod, pohostinstvo, autobusová zastávka, kostol, zvonica a cintorín. Klokoč obklopuje krásna podpolianska príroda ideálna na turistiku, hubárčenie a podobne. V blízkom okolí je renovovaný zámocký hotel vo Vígľaši, welness stredisko Masarykov dvor.
Klokoč
99 999 €
Väčší rekreačný pozemok pod lesom s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica
Väčší rekreačný pozemok pod lesom s krásnym výhľadom nad obcou Jasenica.
Jasenica
42 534 €
1 12 13 14 15 16 17 18 19 20 35