V službách Mateja Hrebendu - Ľudo Zúbek
Predám vydanie z roku 1949. Väčší formát, tvrdé dosky s prebalom, kreslené ilustrácie, stav zodpovedá veku, v knihe sú vlastnícke pečiatky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Úpadok a zánik Rímskej ríše 1 - Edward Gibbon
Kniha je nečítaná, ako nová. V inom inzeráte predávam aj 2. diel. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku Slovenskou poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Oteckovia, 2. doplnené vydanie
Predám doplnené vydanie z roku 2020. Cena je bez poštovného, posielam iba Slovenskou poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Drtím, drtíš, drtíme - Fedor Gál
Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Psy by žili dlhšie, keby... - Jutta Zieglerová
Podnadpis: Čierna kniha veterinárneho lekárstva Kniha je nečítaná. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z mojej ponuky je dohoda na cene možná. K cene treba prirátať poštovné (doporučený list 2. triedy), platíte až pri doručení (dobierka). Príplatok za dobierku neúčtujem. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6,50 €
Pápež Ján Pavol II. Praha,Velehrad,Bratislava 1990
Veľký formát, tvrdé dosky. Kniha je ako nová, na zadnej predsádke je meno pôvodnej majiteľky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Malé zázraky. Dvanáct skutečných životních ...
... příběhu, které se mohly stát i Vám Autor: Kateřina Dubská Predám raz prečítanú knihu poviedok. Na pár stranách sú zohnuté rohy, inak je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Ježiš, miláčik žien - Franz Alt
Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Kôň a jeho reč - Lesley Bayley
Tvrdé dosky, farebné fotografie, kriedový papier, čítaná, zachovalý stav. V prípade kúpy aj ďalšej knihy z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Od médií k tragédii - Jozef Pauer
Podnadpis: Skeptické kritické úvahy (o televízii, demokracii, tragédii a iných formách kultúry) v pochybných krízových časoch Kniha má pozohýbané rožky strán a na niektorých je podčiarkované zvýrazňovačkou. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Láska na prvý pohľad. Prečo milujem práve teba
Autor: Suzi Malinová Veľký formát, kriedový papier, raz prečítaná, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Hypotézy o Ježišovi - Vittorio Messori
Predám opakovane čítanú knihu. Je čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Kňazom, najmilším synom Panny Márie
Menší formát, brožovaná väzba sa na pár stranách uvoľňuje. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z celej mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Kommunionkerzen - Renate Schätzl
Podtitul: Traditionelle und neue Motive selber machen Kniha obsahuje vlepenú šablónu s motívmi. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Neviditeľná légia - P. Howard
Predám novú knihu. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Slovenské rudohorie - Ladislav Deneš
Kniha je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,50 €
Po stopách všemocných - Erich von Däniken
Knihu som v minulosti kúpil a nikdy nečítal. Je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Evita
2017 - 12 2019 - 9 2020 - 4, 7, 12 2021 - 9, 12 Uvedená cena je za všetky spolu. V prípade kúpy viacerých vecí z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, pri väčšej hmotnosti ako balík na poštu. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Čo je mojej mačke? - Bruce Fogle
Podnázov: Príznaky chorôb a prvá pomoc Tvrdé dosky, farebné fotografie, kriedový papier. Na pár stranách je počmárané od pastelky, inak je kniha v zachovalom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Golf pro každého - Steve Newell
Kniha má poškodenú zadnú dosku (viď foto), zohľadnené v cene (PC bola 15,73 €). Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
6,50 €
Kouzla s magnetem - František Cach
Brožovaná väzba, 44 strán, 100 % stav. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z mojej ponuky je dohoda na cene možná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
7 €
Úpadok a zánik Rímskej ríše 2 - Edward Gibbon
Kniha nebola čítaná. V ponuke mám aj 1. časť. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku Slovenskou poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Správne právo procesné - Marián Ševčík a kol.
Vydal Eurounion, Bratislava v roku 2005. Kniha je v 100 % stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Cesta okolo seba - Boris Filan
Podnázov: Výber najlepších filanoviek Predám nečítanú knihu. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6,50 €
Cesta k vyššímu vědomí - Sun Light
Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Strečink - Klára Buzková
Podnázov: 240 cvičení pro dokonalé protažení celého těla Väčší formát, brožovaná väzba, farebné fotky, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Pilatesove cvičenia - Alycea Ungar
Väčší formát, tvrdé dosky, kriedový papier, farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Zbierka úloh z kvantovej mechaniky - Ján Pišút
Predám vydanie z roku 1985. Väčší formát, tvrdé dosky s prebalom. Na predsádke je prelepené meno pôvodného vlastníka, je v stave novej. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Pozitivní poker. Psychologie vítězů
Autori: Patricia Cardner, Jonathan Little Tvrdé dosky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
22 €
Nemecko - slovenský slovník - Mária Čierna a kol.
Vydalo Slovenské pedagogické nakladateľstvo, Bratislava 1991. Na zadnej doske je vodná škvrna, inak mu nič nie je. Cena je bez pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
7 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18