Anastasia - Vladimír Megre
Kniha je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Mestský šaman - Serge Kahili King
Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Zóny zdraví a života. Místa, která léčí
Autor: Olga Krumlovská Tvrdé dosky s prebalom, čiernobiele fotky, raz prečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Choroby z nenávisti - Teodor Rosinský
Podnázov: Urieknutie, porobenie, prekliatie Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14,50 €
Nebojte sa života - Victoria Montana
Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z celej mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Hrať život z centrálneho dvorca - Arynne Simonová
Podnázov: Základná príručka emocionálnej zdatnosti. Ako žiť bez hnevu a strachu Tvrdé dosky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Záhada stonajúcej jaskyne
Predám vydanie z roku 1991. Raz prečítaná, vodná škvrna a mierne zvlnenenie na predsádke. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Výběr nejznámějších vánočních koled
Predám spevník. Brožovaná väzba, 34 strán, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Hitlerova černá garda - Karol Grünberg
Predám vydanie z roku 1981. Tvrdé dosky s prebalom, čiernobiela fotografická príloha, čítaná, dobrý stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Slovanský patrón - Jozef Repko
Podnázov: Životopisný román o svätom Vojtechovi Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
A dosť - Rita Pohleová
Podnázov: Za sedem týždňov bez stresu a s čistou mysľou Tvrdé dosky, v knihe je na niektorých stranách podčiarkované perom. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Zvonící cedry - Vladimír Megre
Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Kvety a hory - Oldřich Staněk
Predám celofarebnú fotopublikáciu o flóre Vysokých Tatier z roku 1988. Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, kriedový papier, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Atypická stará fľaša štíhla
Výška 22 cm, šírka pri dne 4,5 cm, priemer hrdla 2 cm. Cenu ponúknite. Je zbytočné pýtať sa na cenu, lebo v predchádzajúcej vete je to jasne napísané. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
ponúknite
Ako opatrovať chorých
Praktická príručka starostlivosti o chorých a imobilných ľudí v domácom prostredí Predám vydanie z roku 2009. Brožovaná väzba, farebné fotky, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
16,50 €
Vražda na faře - Agatha Christie
Predám české vydanie z roku 1991. Brožovaná väzba, raz prečítaná, pekný stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Móda a duše aneb klíč k sobě - Táňa Havlíčková
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Arnold Schwarzenegger - Burt N. Silva
Podnázov: Cesta k úspechu Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Agapornisové a jejich mutace - Milan Vašíček
Väčší formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
33,50 €
Alfred Hitchcock 4 ... ještě jednou strašidla
Kniha má narazené dolné rohy dosiek, nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Podnikové hospodárstvo - Milan Kupkovič a kolektív
Podnadpis: Komplexný pohľad na podnik Vydanie z roku 1999, podčiarkované zvýrazňovačkou a ceruzkou. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Nemocnice aneb Rukověť zvídavého pacienta
Na jednej strane je ohnutý roh, inak v poriadku, čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Marie Medicejská - André Castelot
Kniha je na hranici literatúry faktu a historického románu, ťažko jednoznačne zaradiť. Je nečítaná, ešte vonia novotou. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Sedemdesiatka prešovskej nemocnice (1935 - 2005)
Veľký formát, 260 strán, čb a farebné fotky, tlač na kriedovom papieri. Poštovné hradí kupujúci, posielam iba poštou na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Morálna teológia II / a - Anselm Gunthor
Podnadpis: Špeciálna morálna teológia. 1. časť. Vzťahy kresťana k Bohu Vydal Kňazský seminár sv. Gorazda, Nitra 1996. Obsahuje ceruzkou vpisované poznámky, dôležité vety sú zvýraznené farebnými zvýrazňovačkami. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Versailles
Predám celofarebného sprievodcu po kráľovskom paláci v nemeckom jazyku. Rok vydania: 1967 Rozmery: 18,5 x 13 cm Počet strán: 80 Stav: Zachovalý, začína sa uvoľňovať šitá väzba Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Dorast Červeného kríža v slove a obrazoch
Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku Slovenskou poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Padesát uzlíku na provázku života - M. Donutil
Predám iba prelistovanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Orientálna soška - hudobník
Krajina pôvodu: Čína Vek: cca 50 rokov Materiál: Glazúrovaná keramika Výška: 10 cm Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Italština pro samouky - Jarmila Janešová
Vydalo Státní pedagogické nakladatelství, Praha 1965. Súčasťou je kľúč k cvičeniam a slovník. Na niektorých stranách je použitá zvýrazňovačka. Cena je bez pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte prosím podmienky predaja.
Trenčín
5 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 18